Jokiu ziniu apie karantina?
Sveikos,
geros zinios, siandien baigtas karantinas QUOTE(j.a.v @ 2009 12 16, 13:43) Sveikos, geros zinios, siandien baigtas karantinas Valio Einu is naujo detis rubus i maisiuka SB Papildyta: Beje, aciu uz tokias geras zinias!
Pagaliau galim vaziuoti drasiai gimdyti
Labutis
O kada dabar bus artimiausios paskaites RK?
Sveikos,
Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru. Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse... Ir as dziaugiuos, kad baiges karantinas! QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 17:18) Sveikos, Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru. Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse... Ir as dziaugiuos, kad baiges karantinas! Mes nesitare vaziuosim. Nematau reikalo. Na o palata mokama kaip ir visur - jei laisva, tai gausit. Is anksto nepavyks rezervuot
Man sake, kad kita treciadieni paskaitele jau vyks, bus apie gimdyma.
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 16:18) Sveikos, Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru. Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse... Ir as dziaugiuos, kad baiges karantinas! na as kadangi vis dar neapsisprendus kur gimdysiu, tai su jokia gydytoja asmeniskai nesitariau ir nemanau kad persigalvosiu... asmeniskai ju nepazistam, o tartis vien pagal kitu mamyciu patirti irgi man atrodo nerimtas argumentas. nes tas pats medikas vienoms gali labai patikti, kitoms visai ne.. o del mokamos palatos - jau cia daug rasyta buvo - gausite ja tuo atveju, jei, kai pagimdysite, ta palata bus laisva. garantijos nera
Aciu Slyvai ir rabrasai uz atsakymus, padrasinot mane, nes man ir nera skirtumo, tik...aplink (sporte, baseine nestukes, pazistamos, kaip susitare, kad tartis, kad yra didelis skirtumas ir pan.).
As ir nesu dar galutinai apsisprendus, nes norejau Trakuose (na, kad geri atsiliepimai ir didesnis sansas gaut ta privacia palata, nes bent tas man labai svarbu, kad butumem visa seima kartu po sio ivykio), bet kazkaip akusere mano paminejo, kad manes ten gali nepriimt ir parsius atgal i Vilniu (kaip suprantu, jei ten pilna gimdanciu butu), o is Vilniaus gimdymo namu RK tuomet renkuosi. O gal zinot kelinta val. ta paskaitele? Nueiciau, bet ta diena einu pas akusere.
O ar yra RK tas mokejimas i kasa, jei taries su gydytoju ne jo budejimo metu?
mes pries savaite grizome is RK, su nieko nesitariau, bet likau patenkinta.
personalas man labai patiko, ir akuseres ir vaiku seseles. jeigu ko reikedavo, tai parodydavo ne viena karta ir kantriai isaiskindavo viska
Sveikos busimos mamytes
O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 19, 15:50) Sveikos busimos mamytes O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom
[quote=Nelly_K,2009 12 19, 17:16]
kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom 3 - prie pat naujagimiu skyriaus. Gal del to kad lauke labai salta tai ir silde. O kai budavo lauke +8-10 laipsniu tai mazai silde todel ir atsalusios palatos buvo.
Apziurai kai ateinu, tai irgi karsta buna
o kaip sekesi salia naujagimiu skyriaus? man dar savaite namie vaidenosi lialiuku verksmai
o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 20, 17:16) o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim
pirma nakti tai labai girdejosi. Kartais atrodydavo, kad verkia kokie 10 vienu metu. Visa nakti beveik nemiegojau. Juo labiau kad pirma nakti ir maniskis ten buvo, tai vis galvojau ar cia maniskis verkia ar ne?
Sveikos,
as taip par planuoju gimdyti sioje ligonineje. Gal zinote ar nesciuju prieziura cia vykdoma? butu labai patogu eiti pas ta pat gyd.pas ta pat gimdyti.. ? dekui
Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis
noreciau pasiteirauti tu mamyciu, kurios gimde RK (planuoju ir as ten savaji mazyli paleisti i pasauli), vaziuosiu nesitarusi, nes kiek supratau ir is komentaru ir is draugiu patirties gimdant RK, kad elementariai to ir nereikia. Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34) Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? Vienkartinius paklotus pirkau vaistineje, ten pat gavau ir vienkartines tinklines kelnaites, kurios labai patogios po gimdimo, ir iklotus spec. po gimdimo nes paprasti Always tikrai netinka QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:49) Ta zinau, vaistinej rekomendavo Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09) Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? mes sunaudojom visą blokiuką newborn 1-o dydžio,,28 vnt.. QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09) Ta zinau, vaistinej rekomendavo Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 12:20) Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai as irgi apir tokius pampersiukus girdejau, taciau, niekur tokiu neradau. Nusipirkom bloka maziausiu pampersu, isidejau 30 vnt. tikiuosi, kad uzteks kazkaip jau ir bijoti pradedu... QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20) Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai Happy sauskelnes yra su tuo iskirpimu. As jas buvau nusipirkusi, bet manoji nuo pat pirmo tustinimosi skystai dare, tai absoliuciai viskas keliavo pro sali... Taip kad ligoninej teko dar ir rubelius skalbti...
as paklous pirkau vaistinej, bet man jie nelabai patiko, dar turejau nusipirkus Happy firmos paklotu, tai tie geresni man buvo, nes didesni ir storesni. juos pirkau prizmoj, bet manau ir didelese prekybos centruose yra.
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 10:16) Niekas man netrukde ir po to nesivaideno gal daug duoda, jei vyras bent aplankyt galejo Papildyta: QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 20, 18:47) kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim na ir as guodziausi tuo, kad jau praeitis QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:09) Ta zinau, vaistinej rekomendavo Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? tokių daiktų reikia paprašyti. Kitas dalykas. Tų laivų man realiai tereikėjo 2 vienetų. Man jie ir nepatiko, nes labai jau kieti. Paskui aš naudojau naktinius Always'us ir tikrai nieko pro šalį.. Papildyta: QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20) aš vežiausi gal pusę Newborn'o pako. Pritrūkau, nes buvau skaičiavusi trims buvimo paroms. Bet kai pagimdžiau po pietų, man išleido tik ketvirtą.. Tai vyras atvežė lankydamas QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34) Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? Kelis paklotus pirkau camelia vaistineje - vadinasi Tena Bed Plus - geri Kokiu daiktu jums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano. Tikrai siulau daug neprisiktrauti. Gimdykloje man prireike: slepeciu, chalato (marskinius dave), paklotu, iklotu, kelnaiciu, kojiniu, plauku gumutes ir vilnoniu kojinyciu mazyliui, dar turejau mineralinio buteliuka bet leido tik lupas suvilgyti Papildyta: Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? gulejau 3 dienas. Nusiveziau 30, bet sunaudojau gal tik kokius 8. Pusantros dienos uzteko vieno pampersiuko, nes mazius nei kakojo nei sisiojo. Jau buvo neramu, bet sake taip buna pradzioje Beje, dar 4 pampersiukus duoda dovanu
[quote=viti,2009 12 21, 20:51]
tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis
Na man irgi uzteko gal 8pampersiuku:-) O siaip tai as kelios dienos pries gimdyma,pamenu,pasiskambinau ir pasiklausiau ka atsivezt,tai man be tu paklotu ir paketu,liepe gimdyves klizmute-ten toks rinkinys.Del tu paketu,tai Tena man nepatiko labai-ne veltui jie skirti slapimo nelaikantiems,jie visai orui nelaidus.Patarciau Abri-san pirkti,kurie tam ir skirti..Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
Sveikos mamytes
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu? Aciu.
Gimdziau daugiau nei pries metus, bet paskaicius komentarus ziuriu niekas nepasikeite
o mano sunelis daug kakojo, tai mums sauskelniu tikrai nemazai prireike, o ir maziukam reikia dazniau keisti, nes odele labai svelni, kad nepradetu susti, dabar 5 vnt.uztenka dienai QUOTE(chaude* @ 2009 12 22, 00:38) Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-) Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06) Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides Tikrai suprasi Linkiu greitai ir lengvai pagimdyti QUOTE(Rencelina @ 2009 12 22, 02:54) Sveikos mamytes Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu? Aciu. jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku QUOTE(nioninka @ 2009 12 24, 21:49) jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku visiskai pritariu:-) as vaziavau nesitarus,nieko nemokejau,patekau butent pas ja ir lb patenkinta likau!:-)kiek girdejau is pazistamu,tai tartis neverta,nes visos lb patenkintos sia ligonine ir gydytojais:-) Papildyta: QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06) Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides Na jeigu dar nesupuoji savo dziaugsmelio,tai nebijok,o lauk:)To nepastebeti yra neimanoma,juk tu-mama!;)Stiprybes ir kantrybes:*
na ka mamytes apziurejau as tas palatas mokamas tai galu pasakyti man patiko
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|