Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
slyva
Jokiu ziniu apie karantina? g.gif
Nelly_K
QUOTE(slyva @ 2009 12 16, 13:35)
Jokiu ziniu apie karantina? g.gif
*

nerviukas ima? smile.gif
j.a.v
Sveikos,
geros zinios, siandien baigtas karantinas thumbup.gif . Pasiskambinau ar bus kursai, pasake, kad bus, nuvaziavau, taciau ju nebuvo:(, nes tik siandien ta karantina atsauke ir nebuvo daugiau atejusiu i kursus. Bet maciau ir kelis tevelius is palatos i palata lakstancius, tad jau viskas gerai, kaip supratau leidzia ir teveliams dalyvauti gimdyme:) ir buti su mamytem:)
Bozena83
QUOTE(j.a.v @ 2009 12 16, 13:43)
Sveikos,
geros zinios, siandien baigtas karantinas thumbup.gif . Pasiskambinau ar bus kursai, pasake, kad bus, nuvaziavau, taciau ju nebuvo:(, nes tik siandien ta karantina atsauke ir nebuvo daugiau atejusiu i kursus. Bet maciau ir kelis tevelius is palatos i palata  lakstancius, tad jau viskas gerai, kaip supratau leidzia ir teveliams dalyvauti gimdyme:) ir buti su mamytem:)
*

Valio clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Einu is naujo detis rubus i maisiuka SB thumbup.gif
Papildyta:
Beje, aciu uz tokias geras zinias!
slyva
Pagaliau galim vaziuoti drasiai gimdyti thumbup.gif biggrin.gif
laputeeeee
Labutis smile.gif
O kada dabar bus artimiausios paskaites RK? 4u.gif
Wild Pearl
QUOTE(slyva @ 2009 12 16, 14:59)
Pagaliau galim vaziuoti drasiai gimdyti thumbup.gif biggrin.gif
*

valio!!! biggrin.gif lotuliukas.gif biggrin.gif kaip faina :)net ramiau ant sirdies pasidare thumbup.gif
Laiciuke
Sveikos,

Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru.

Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse...

Ir as dziaugiuos, kad baiges karantinas! smile.gif
slyva
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 17:18)
Sveikos,

Pasmalsausiu ir as, ruosiuosi RK gimdyt, bet ilgai cia dvejojau tartis ar ne, visgi neturiu vidinio poreikio tam, manau, kiekviena staliks svao darba is tuo metu ten dirbanciu... o jus cia, kurios ruosiates RK gimdyti, susitare su gydyt. gimdysite? Vis dar dvejoju ar gerai apsisprendem su vyru.

Ir, gal zinote, ar tikrai imanoma gauti mokama palata ar cia tik tuo atveju, jei gimdant tokiu isvis yra laisvu? Nes labai noris po gimdymo buti tik tryse...

*

Mes nesitare vaziuosim. Nematau reikalo.
Na o palata mokama kaip ir visur - jei laisva, tai gausit. Is anksto nepavyks rezervuot biggrin.gif
j.a.v
Man sake, kad kita treciadieni paskaitele jau vyks, bus apie gimdyma.
rabrasa
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 16, 16:18)
Sveikos,

*

na as kadangi vis dar neapsisprendus kur gimdysiu, tai su jokia gydytoja asmeniskai nesitariau ir nemanau kad persigalvosiu... asmeniskai ju nepazistam, o tartis vien pagal kitu mamyciu patirti irgi man atrodo nerimtas argumentas. nes tas pats medikas vienoms gali labai patikti, kitoms visai ne.. ax.gif

o del mokamos palatos - jau cia daug rasyta buvo - gausite ja tuo atveju, jei, kai pagimdysite, ta palata bus laisva. garantijos nera 4u.gif
Laiciuke
Aciu Slyvai ir rabrasai uz atsakymus, padrasinot mane, nes man ir nera skirtumo, tik...aplink (sporte, baseine nestukes, pazistamos, kaip susitare, kad tartis, kad yra didelis skirtumas ir pan.).

As ir nesu dar galutinai apsisprendus, nes norejau Trakuose (na, kad geri atsiliepimai ir didesnis sansas gaut ta privacia palata, nes bent tas man labai svarbu, kad butumem visa seima kartu po sio ivykio), bet kazkaip akusere mano paminejo, kad manes ten gali nepriimt ir parsius atgal i Vilniu (kaip suprantu, jei ten pilna gimdanciu butu), o is Vilniaus gimdymo namu RK tuomet renkuosi.

O gal zinot kelinta val. ta paskaitele? Nueiciau, bet ta diena einu pas akusere.
jolitav
O ar yra RK tas mokejimas i kasa, jei taries su gydytoju ne jo budejimo metu?
Bozena83
QUOTE(Laiciuke @ 2009 12 18, 21:40)
O gal zinot kelinta val. ta paskaitele? Nueiciau, bet ta diena einu pas akusere.
*

Paskaitos vyksta treciadieniais 13.00 h 4u.gif
Niutella
mes pries savaite grizome is RK, su nieko nesitariau, bet likau patenkinta. 4u.gif gimdymas baigesi cp, bet prieziura buvo gera. ateidavo paklaust ar viskas gerai, ar nereikia nuskausminamuju.
personalas man labai patiko, ir akuseres ir vaiku seseles. jeigu ko reikedavo, tai parodydavo ne viena karta ir kantriai isaiskindavo viska smile.gif
Vilma4
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir mes jau grizom is RK. Atsiliepimai apie ligonine geri. Jei reiktu vel drasiai vaziuociau i RK. Su niekuo nesitariau, bet prieziura esu patenkinta. Keletas patarimu: pasiimkit i gimdykla daugiau paklotu. Turejau 4 tai visus ten ir sunaudojau - butu ir daugiau praverte. O dar paskui palatoje reikejo - tai vyras atveze 12 nakties biggrin.gif ir neprisidekit daug rubeliu mazyliui. as prisikroviau didziausia tase, o reikejo praktiskai vilnoniu kojinyciu, 2 bodziuku. 2 sliaustinuku ir plonos kepurytes. Na plius rubeliai vykstant namo. Palatose silta. Jokiu siulu ar kitu medikamentu neturejau, o atpirkti niekas neprase thumbup.gif
O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu clap_1.gif
Nelly_K
QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 19, 15:50)
Sveikos busimos mamytes smile.gif Ir mes jau grizom is RK. Atsiliepimai apie ligonine geri. Jei reiktu vel drasiai vaziuociau i RK. Su niekuo nesitariau, bet prieziura esu patenkinta. Keletas patarimu: pasiimkit i gimdykla daugiau paklotu. Turejau 4 tai visus ten ir sunaudojau - butu ir daugiau praverte. O dar paskui palatoje reikejo - tai vyras atveze 12 nakties  biggrin.gif ir neprisidekit daug rubeliu mazyliui. as prisikroviau didziausia tase, o reikejo praktiskai vilnoniu kojinyciu, 2 bodziuku. 2 sliaustinuku ir plonos kepurytes. Na plius rubeliai vykstant namo. Palatose silta. Jokiu siulu ar kitu medikamentu neturejau, o atpirkti niekas neprase  thumbup.gif
O budejusiai akuserei Ingai ir gydytojai Danutai ir visam kitam personalui aciu  clap_1.gif
*

kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom doh.gif visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...
Vilma4
[quote=Nelly_K,2009 12 19, 17:16]
kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom doh.gif visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...

3 - prie pat naujagimiu skyriaus. Gal del to kad lauke labai salta tai ir silde. O kai budavo lauke +8-10 laipsniu tai mazai silde todel ir atsalusios palatos buvo.
viti
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 19, 16:16)
kokioj cia palatoj silta? nes 2-oje, tai sakes kaip salom  doh.gif  visi kas uzeina sako, oi kaip cia pas jus salta...
*

mes šią savaitę gulėjom ketvirtoj (visai šalia naujagimių sk.), tai buvo labai karšta ax.gif
slyva
Apziurai kai ateinu, tai irgi karsta buna doh.gif
Nelly_K
o kaip sekesi salia naujagimiu skyriaus? man dar savaite namie vaidenosi lialiuku verksmai doh.gif
Wild Pearl
o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu sad.gif vienas kitas nezymiai blush2.gif
Bozena83
QUOTE(0rchideja @ 2009 12 20, 17:16)
o is tiesu ar tie leliukai jau labai girdisi kaip verkia?nes as gulejau treciame aukste tai visai nesigirdejo verksmu sad.gif vienas kitas nezymiai  blush2.gif
*

kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim ax.gif
Vilma4
pirma nakti tai labai girdejosi. Kartais atrodydavo, kad verkia kokie 10 vienu metu. Visa nakti beveik nemiegojau. Juo labiau kad pirma nakti ir maniskis ten buvo, tai vis galvojau ar cia maniskis verkia ar ne? sad.gif Kitomis naktimis kazkaip maziau - gal maziau leliuku buvo, o gal pripratau rolleyes.gif
Verasa
Sveikos,

as taip par planuoju gimdyti sioje ligonineje. Gal zinote ar nesciuju prieziura cia vykdoma? butu labai patogu eiti pas ta pat gyd.pas ta pat gimdyti.. ?
dekui smile.gif
jelenyte112
QUOTE(Nelly_K @ 2009 12 19, 22:57)
o kaip sekesi salia naujagimiu skyriaus? man dar savaite namie vaidenosi lialiuku verksmai  doh.gif
*

Niekas man netrukde ir po to nesivaideno schmoll.gif nei vaiku verksmas, nei gimdyviu sauksmai, gulejau prie pat naujagimiu skyriaus 4u.gif
Aisiuke
Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis wub.gif
noreciau pasiteirauti tu mamyciu, kurios gimde RK (planuoju ir as ten savaji mazyli paleisti i pasauli), vaziuosiu nesitarusi, nes kiek supratau ir is komentaru ir is draugiu patirties gimdant RK, kad elementariai to ir nereikia. Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif Kokiu daiktu Jjums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano. O mano brangusis vis sako, kad visus namus baigiu susikrauti doh.gif
jelenyte112
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34)
Sveikos mamytes...Arteja ir man dziaugsmelis  wub.gif
Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif Kokiu daiktu Jjums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano. O mano brangusis vis sako, kad visus namus baigiu susikrauti  doh.gif
*

Vienkartinius paklotus pirkau vaistineje, ten pat gavau ir vienkartines tinklines kelnaites, kurios labai patogios po gimdimo, ir iklotus spec. po gimdimo nes paprasti Always tikrai netinka 4u.gif
Aisiuke
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:49)
paprasti Always tikrai netinka  4u.gif
*

Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai lotuliukas.gif puse vakaro juokiaus is ju dydzio. thumbup.gif na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu ax.gif

Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? blush2.gif
*Svajone*
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09)
Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine?  blush2.gif

mes sunaudojom visą blokiuką newborn 1-o dydžio,,28 vnt.. smile.gif
jelenyte112
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 12:09)
Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai  lotuliukas.gif  puse vakaro juokiaus is ju dydzio.  thumbup.gif  na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu  ax.gif

*

Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai 4u.gif na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze rolleyes.gif Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina blush2.gif tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva ax.gif
Aisiuke
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 12:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif  na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze  rolleyes.gif  Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina  blush2.gif  tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva  ax.gif
*

as irgi apir tokius pampersiukus girdejau, taciau, niekur tokiu neradau. Nusipirkom bloka maziausiu pampersu, isidejau 30 vnt. tikiuosi, kad uzteks smile.gif

kazkaip jau ir bijoti pradedu...
Labi
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif  na mums teko ilgiau nei 3 paras praleist RK, tai vyras dar veze  rolleyes.gif  Siaip zinau, kad naujagimiams buna pampersai su tokia "iskirpte" priekinej gumytej, kad bambytes netrintu, bet pati tokiu negavau, tai nezinau kokia firma juos gamina  blush2.gif  tai as tiesiog uzlenkdavau ta dali, kad bambyte butu laisva  ax.gif
*

Happy sauskelnes yra su tuo iskirpimu. As jas buvau nusipirkusi, bet manoji nuo pat pirmo tustinimosi skystai dare, tai absoliuciai viskas keliavo pro sali... Taip kad ligoninej teko dar ir rubelius skalbti...
Niutella
as paklous pirkau vaistinej, bet man jie nelabai patiko, dar turejau nusipirkus Happy firmos paklotu, tai tie geresni man buvo, nes didesni ir storesni. juos pirkau prizmoj, bet manau ir didelese prekybos centruose yra.
Nelly_K
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 10:16)
Niekas man netrukde ir po to nesivaideno  schmoll.gif  nei vaiku verksmas, nei gimdyviu sauksmai, gulejau prie pat naujagimiu skyriaus  4u.gif
*

gal daug duoda, jei vyras bent aplankyt galejo g.gif man tai vien stresas buvo ten vienai. Ir lialiukai ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2009 12 20, 18:47)
kai pora dienu gulejau patologiniame 1-ame aukste, tai pakankamai gerai girdejosi ne tik vaikiuku verksmas, bet ir gimdyviu sauksmai doh.gif
Bet uztat guodem sae, kad dabar prisiklausysim,bet pacios nerekausim ax.gif
*

na ir as guodziausi tuo, kad jau praeitis drinks_cheers.gif bet siaip tikrai nemalonu buvo... ypac viena nakti su kaimyne nubudom issigande (ir taip miegojom, kaip zuikiai), kai viena moteryte pradejo tiesiog klykt doh.gif , tikrai baisu, atrode, kad jau ji mirs tenai blink.gif
viti
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:09)
Ta zinau, vaistinej rekomendavo smile.gif tai tokie laivai  lotuliukas.gif   puse vakaro juokiaus is ju dydzio.  thumbup.gif  na matyt mazoj vaistnej buvau, nes nei tinkliniu kelnaiciu, nei vienkartiniu paklotu nei akim nemaciau, nei ausim nenugirdaum jog ju butu  ax.gif

*

tokių daiktų reikia paprašyti. Kitas dalykas. Tų laivų man realiai tereikėjo 2 vienetų. Man jie ir nepatiko, nes labai jau kieti. Paskui aš naudojau naktinius Always'us ir tikrai nieko pro šalį.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 12 21, 11:20)
Skaiciuokit kokius 5 pampersus parai  4u.gif 
*

aš vežiausi gal pusę Newborn'o pako. Pritrūkau, nes buvau skaičiavusi trims buvimo paroms. Bet kai pagimdžiau po pietų, man išleido tik ketvirtą.. Tai vyras atvežė lankydamas mirksiukas.gif
Vilma4
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 21, 11:34)
Turiu problemele - niekur nerandu vadinamuju paklotu. Kur juos pirkot? smile.gif

Kelis paklotus pirkau camelia vaistineje  - vadinasi Tena Bed Plus  - geri  thumbup.gif O pakui vyras nupirko is Euro vaistines tokius pat smile.gif Iklotus turejau du Abri san Normal ir du abrisan Mini - uzteko.  Paskui naudojau always naktinius ir paprastus. Kadangi gimdykloje praleidau apie 17 val. tai paklotu reikejo nemazai, nes po kiekvieno kaklelio patikrinimo gulejau baloje  doh.gif

Kokiu daiktu jums dar prireike ligonineje? Vis atrodo, kad reikes to ir to ir ano.

Tikrai siulau daug neprisiktrauti. Gimdykloje man prireike: slepeciu, chalato (marskinius dave), paklotu, iklotu, kelnaiciu, kojiniu, plauku gumutes ir vilnoniu kojinyciu mazyliui, dar turejau mineralinio buteliuka bet leido tik lupas suvilgyti sad.gif

*

Papildyta:

Ar daug pampersiuku vezetes i ligonine? blush2.gif

gulejau 3 dienas. Nusiveziau 30, bet sunaudojau gal tik kokius 8. Pusantros dienos uzteko vieno pampersiuko, nes mazius nei kakojo nei sisiojo. Jau buvo neramu, bet sake taip buna pradzioje smile.gif
Beje, dar 4 pampersiukus duoda dovanu smile.gif
viti
QUOTE(Vilma4 @ 2009 12 21, 17:58)
Papildyta:

Beje, dar 4 pampersiukus duoda dovanu smile.gif
*

tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis g.gif (lyginu su kaimynės kraiteliu)
Vilma4
[quote=viti,2009 12 21, 20:51]
tas tiesa. Tik man buvo isimtas sudocream indelis g.gif (lyginu su kaimynės kraiteliu)
biggrin.gif As tai tik namuose turejau jegu apziuret dovanele, bet gal viskas buvo - bent jau sudocremas tai tikrai biggrin.gif
chaude*
Na man irgi uzteko gal 8pampersiuku:-) O siaip tai as kelios dienos pries gimdyma,pamenu,pasiskambinau ir pasiklausiau ka atsivezt,tai man be tu paklotu ir paketu,liepe gimdyves klizmute-ten toks rinkinys.Del tu paketu,tai Tena man nepatiko labai-ne veltui jie skirti slapimo nelaikantiems,jie visai orui nelaidus.Patarciau Abri-san pirkti,kurie tam ir skirti..Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
Rencelina
Sveikos mamytes smile.gif
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.
viti
QUOTE(chaude* @ 2009 12 21, 23:38)
As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
*

Va būtent, kad net ir valytojos, slaugės, sanitarės ar kaip jas pavadinti elgėsi kaip rūpestingos tetulės thumbup.gif
*caffe macchiato*
Gimdziau daugiau nei pries metus, bet paskaicius komentarus ziuriu niekas nepasikeite mirksiukas.gif
o mano sunelis daug kakojo, tai mums sauskelniu tikrai nemazai prireike, o ir maziukam reikia dazniau keisti, nes odele labai svelni, kad nepradetu susti, dabar 5 vnt.uztenka dienai smile.gif
Aisiuke
QUOTE(chaude* @ 2009 12 22, 00:38)
Siaip tai tikrai SUPERINEJ ligoninej gimdysi!;-)As labai likau patenkinta visu personalu nuo gyd iki valytoju,kurios kasryt atejusios plaut grindu pasiteiraudavo kaip jauciuos as,kaip mano leliukas:-)
*

Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite. smile.gif nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides doh.gif

Neraitė
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite.  smile.gif  nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses  bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides  doh.gif
*

Tikrai suprasi biggrin.gif
Linkiu greitai ir lengvai pagimdyti 4u.gif
nioninka
QUOTE(Rencelina @ 2009 12 22, 02:54)
Sveikos mamytes  smile.gif
Gal kas turi gyd.J.Volochovic telefono Nr. ir kaip atsiskaitoma uz sutarta pagalba gimdymo metu?
Aciu.
*

jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku 4u.gif o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis smile.gif
chaude*
QUOTE(nioninka @ 2009 12 24, 21:49)
jelena volochovic 869953020, jau esu pasakojus istorija kaip kas su jelena, jei turesi klausimu rasyk privat man, ns retai cia uzsuku  4u.gif  o taip tai jei jau nusprendei tartis tai neblogas pasirinkimas, tik gerai pagalvok ar reikia tartis smile.gif
*

visiskai pritariu:-) as vaziavau nesitarus,nieko nemokejau,patekau butent pas ja ir lb patenkinta likau!:-)kiek girdejau is pazistamu,tai tartis neverta,nes visos lb patenkintos sia ligonine ir gydytojais:-)
Papildyta:
QUOTE(Aisiuke @ 2009 12 24, 14:06)
Tikiuosi, kad kol kas niekas nepasikeite.  smile.gif  nes dabar jau pradejau bijoti. vis skausmingesni mazylio spyriai darosi ir pilvas siubuoja i visas puses  bigsmile.gif
na bet labaiusiai baisu, jog nesuprasiu, kada cia visas veiksmas prasides  doh.gif
*

Na jeigu dar nesupuoji savo dziaugsmelio,tai nebijok,o lauk:)To nepastebeti yra neimanoma,juk tu-mama!;)Stiprybes ir kantrybes:*
Wild Pearl
na ka mamytes apziurejau as tas palatas mokamas tai galu pasakyti man patiko blush2.gif ax.gif ir kolidoriukas atskiras yra ir palatos erdvios bigsmile.gif ..kas ima mokamas tai sakyciau tikrai verta :)man patiko,bet pati kadangi esu neisranki tai man gerai bus ir tokia kokia duos doh.gif biggrin.gif prieziura superine biggrin.gif
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.