Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Raudonojo Kryžiaus ligoninė(RK)
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
*Svajone*
toliau dalinamės patirtimi ir įspūdžiais RK ligoninėje  smile.gif
ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA

ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO; 4u.gif

adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5) 2629127

Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ

NA IR PATI LIGONINĖ smile.gif

user posted image
*
Neraitė
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 16:32)
mokamų gimdyklų nėra  smile.gif  į gimdyklą keliauji tada,kai prasideda gimdymo veikla arba nutaria skatinti,o ant vertalioto jau lipi kai prasideda stūmimas  biggrin.gif  šiaip visada guli lovoj gimdykloj  ax.gif
*

Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai biggrin.gif
gupija
QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 16:50)
tai gal yra tokiu gimdyklu, kur is lovos galima vertaliota padaryti

aš vasario gale tokioj būtent ir gimdžiau.
*Svajone*
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 20, 17:13)
Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai  biggrin.gif
*

o man neleido vaikščioti koridorium biggrin.gif nes kai pamatė mane nusileidusią net iki pirmo aukšto pasitikti vyro tai apibarė,sakė negalima,nes esat gimdyvė doh.gif
Neraitė
QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 17:18)
o man neleido vaikščioti koridorium  biggrin.gif  nes kai pamatė mane nusileidusią net iki pirmo aukšto pasitikti vyro tai apibarė,sakė negalima,nes esat gimdyvė  doh.gif
*

Aš tai ir neklausiau blush2.gif
Kai mane apžiūrėjo gydytoja, pasakė, kad jau 8 cm. atsidarymas ir liepė į gimdyklą eit. Vaikštinėjau po koridorių ir net neguliau į lovą, buvo labai patogu, kaip tik kol nueidavau pirmyn atgal iki palangės buvo tarpas tarp sarėmių, tik kai pamatė akušerė, kad laiptais lipu tai subarė, kad taip jau tikrai negalima biggrin.gif
Kai jau buvo sunku vaikščiot tada atsiguliau i lova ir prijungė tą tonų ir sarėmių matuoklį. Manau, kad viskas greitai buvo būtent dėl to, kad taip ilgai neguliau, o vis vaikštinėjau 4u.gif
kuskusas
as kadangi didziausioj gimdykloj gimdzhiau tai ratus vietoj sukau, nebludijau po ligonine, nes paskui dar pasiklydus buchiau biggrin.gif
Nelly_K
bet matyti, kai kita moteris gimdo, cia tai jau tikrai nesamone, tai cia ka iseina gimdyklu pritruko? Jokio privatumo ne vienai is tu gimdanciu, nu jei man taip butu, tai tikrai jokio gero atsiliepimo poto neparasyciau...
man drauge kazka panasaus pasakojo, kad gulejo ji uz sirmos ir dar kita, tai ta visa laika zviege, kaip pjaunama, o drauge kentejo tyliai, tai sake vede is proto keleta valandu, kol anos nesubare ir ji neuzsiciaupe... tik ko jos salia gulejo as taip ir nesupratau g.gif
Neraitė
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.
Bubo
Ten gimdyklu tik 3 ar 4 ir visos buvo uzimtos labai daug gimdyviu gulejo RK kai as gimdziau paskui jau kai atvazuodavo gimdives kitos ,kad gultis i ligonine gimdyt tai net nebuvo kur guldyt palatu truko tenais tik 28 lovos jie turi ,tai issiusdavo kutur gimdyti doh.gif o ta moteriske kuri gimdikloj kartu su manim buvo tai ja su greijata atveze jai kaip supratau kaip mano teta pasakojo nes jinai ten akusere dirba tai pas ta moteriske jau 8 cm gimdos kaklelis atsiveres buvo tai ja iskart ir pagulde ant stalo gimdyt ,o kur desis jei nebuvo laisvu vietu. ax.gif aisku mano vyra isvare is gimdyklos kai ta kita atveze kazkaip vyras sake nejaukiai pasijute schmoll.gif doh.gif
*mamusikas*
Na tikiuosi ryt nebus daug gimdyvių. Guldo mane ryt į ligoninę...
jelenyte112
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51)
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo  verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.
*

drinks_cheers.gif As irgi is tu, kurios gimde garsiai mirksiukas.gif kai vaziavau i RK dar vyrui sakiau, kad nereksiu kaip per filmus rodo ir tikrai buvau taip nusiteikus, nes lyg ir skausma pernesu neblogai, bet... kai suleido vaistus, kad kaklelis greiciau atsidarinetu, kazkiek pakentejau, o poto jau pasakiau vyrui, kad, zinai, visgi tuoj reksiu unsure.gif na ir ka - rekiau blush2.gif tik per pati stumima daktare pasake, kad dabar tai jau jegas geriau ne rekimui, o stumimui naudok, tai tada mukiau rolleyes.gif Tikiuosi didelio streso kitom gimdyvem nevariau blush2.gif

kuskusas
QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 21, 17:43)
drinks_cheers.gif  As irgi is tu, kurios gimde garsiai  mirksiukas.gif  kai vaziavau i RK dar vyrui sakiau, kad nereksiu kaip per filmus rodo ir tikrai buvau taip nusiteikus, nes lyg ir skausma pernesu neblogai, bet... kai suleido vaistus, kad kaklelis greiciau atsidarinetu, kazkiek pakentejau, o poto jau pasakiau vyrui, kad, zinai, visgi tuoj reksiu  unsure.gif  na ir ka - rekiau  blush2.gif  tik per pati stumima daktare pasake, kad dabar tai jau jegas geriau ne rekimui, o stumimui naudok, tai tada mukiau  rolleyes.gif  Tikiuosi didelio streso kitom gimdyvem nevariau  blush2.gif
*

na ir shaunuole 4u.gif su garsu gimdant skausmas bishki lengviau ishkenchiamas smile.gif ash irgi mukiau per visa gimdyma, jau paprastai net nesigavo, o jei lieptu tyleti tai turbut ir pasimirchiau nuo skausmo smile.gif)
Neraitė
QUOTE(kuskusas @ 2009 10 21, 18:14)
na ir shaunuole  4u.gif  su garsu gimdant skausmas bishki lengviau ishkenchiamas smile.gif ash irgi mukiau per visa gimdyma, jau paprastai net nesigavo, o jei lieptu tyleti tai turbut ir pasimirchiau nuo skausmo smile.gif)
*

Nu aš garsiai nerėkiau, ligoninė neskambėjo, bet gimdykloje tai gal ir kėlė kitiem streso biggrin.gif ypač vyrui ax.gif
O per stūmimą rėkt nebuvo kada, reikėjo dirbt biggrin.gif

Jelenyte112 ir aš vyrui sakiau, kad va dabar jau pasivaikščiojau kiek pajėgiau, o va dabar jau gulu į lovą ir klausykis - patriukšmausiu biggrin.gif
Bubo
As irgi rekiau garsiai nes irgi skatino gimdyma doh.gif tiek atkentejau ,o galiasiai isoperavo doh.gif doh.gif
Papildyta:
MAMUSIKAS Sekmes tau stuprybes ir kantrybes 4u.gif mirksiukas.gif
spyglius
Sveikutes,

Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti.

Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas thumbup.gif nors niekam nieko nemokejau ir su niekuo nesitariau smile.gif

Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK biggrin.gif

Sekmes visoms 4u.gif
*mamusikas*
QUOTE(Bubo @ 2009 10 21, 18:41)
As irgi rekiau garsiai nes irgi skatino gimdyma doh.gif  tiek atkentejau ,o galiasiai isoperavo doh.gif  doh.gif
Papildyta:
MAMUSIKAS Sekmes tau stuprybes ir kantrybes 4u.gif  mirksiukas.gif
*

Ačiū
Bubo
As irgi gimdziau pas gyd.Raguckiene thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif superine moterys ir akusere Inga pazystu irgi salia buvo manes per gimdymo eiga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jelenyte112
Ir as pas Raguckiene gimdziau, nu superine gydytoja thumbup.gif praeitoj temoj minejau, kad ji labai patiko ir sioj pasikartosiu ir siaip prisimenu ja tik su pagarba ir padeka 4u.gif Ta pati galiu pasakyti ir apie akusere, tik gaila jos vardo nepamenu blush2.gif
Neraitė
Aš taip pat už Raguckienę thumbup.gif
*Svajone*
[quote=Neraitė,2009 10 22, 11:41]
[quote]
drinks_cheers.gif
Bozena83
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 21, 17:33)
Na tikiuosi ryt nebus daug gimdyvių. Guldo mane ryt į ligoninę...
*

Stiprybes 4u.gif

QUOTE(spyglius @ 2009 10 21, 18:47)
Sveikutes,

Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti.

Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas  thumbup.gif  nors niekam nieko nemokejau ir su niekuo nesitariau  smile.gif

Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK  biggrin.gif

Sekmes visoms  4u.gif
*

Sveikinu pagimdzius sunu 4u.gif , tikrai saunu skaityt gerus atsiliepimus apie ligonine, kurioje planuoji gimdyt wub.gif
tanita761
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? doh.gif Ir ar duoda gimdymui aprangą , ar savo vežti reikia?
Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui.
Renata N.
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04)
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK?  doh.gif  Ir ar duoda gimdymui aprangą , ar savo vežti reikia?
Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui.
*

apsiskusti tai manau paciai reiktu smile.gif del rubu tai irgi geriau savo turet smile.gif o vat klizma tai jos jau padaro,tik irgi savo reik turet nusipirkus smile.gif
Neraitė
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK?  doh.gif  Ir ar duoda gimdymui aprangą , ar savo vežti reikia?
*

Gimdymui aprangą duoda, klizmą reikia nusipirkti Tilto g. vaistinėj.
kuskusas
*

VGN naturalistai todel turbut nei skuta nei klizmuoja... o RK gimdymui marshkinius duoda... o as tarpviete susitvarkius buvau, tai kazhkiokia vietine atejo pasizhiurejo ir pusbalsiu pasake, kad susitvarkius tai nereiks skust... tai va...
tanita761
Aciu patarejos 4u.gif Klizma jau nupirkau, sake dar siulus, bet atpirksiu jei reikes. Jau arteja ir mano terminukas nestuke.gif
spyglius
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 11:04)
*

As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike smile.gif
o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali).
Anage
Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas thumbup.gif nerealus iš visų ligoninių kuriose teko pabuot nėščiai šita nerealiausia thumbup.gif po mėnesiuko keliausim jau gimdyt smile.gif
Nelly_K
QUOTE(Anage @ 2009 10 23, 15:08)
Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas  thumbup.gif  nerealus iš visų ligoninių kuriose teko pabuot nėščiai šita nerealiausia  thumbup.gif  po mėnesiuko keliausim jau gimdyt smile.gif
*

nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir tt bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.
Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ...
tanita761
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 17:49)
nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir  tt  bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.
Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ...
*

Nelly pritariu, tikrai labai malonu vaziuoti ten, kai daug geru atsiliepimu. thumbup.gif
Gute7
QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 18:49)
nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir  tt  bigsmile.gif as aisku tikiu ir dziaugiuosi, bet kartu ir keista, kad kitur tiek daug geru atsiliepimu negirdejau.
*

Na yra ir ten nelabai schmoll.gif gydytoju, PVZ Danuta Vasilevska. Pries trejeta metu oi oi kaip ji su manim pasielge....
Suleido skatinamuju, bet tuo paciu vis kartojo, kad turbut neverta net bandyt ir t.t. Zodziu jokios pagalbos ar optimizmo, tik 3 val. su 9cm ir 1 val. su 10 cm, o finale CP....
Antraji gimdyti ruosiuosi tai pat RK, bet jei pamatysiu gyd. Vasilevskaja, tuomet turbut su saremiais i AK trauksiu....
Visas kitas personalas ten thumbup.gif
iruncia
QUOTE(gupija @ 2009 10 20, 17:16)
aš vasario gale tokioj būtent ir gimdžiau.
*

As irgi lovoj-vertaliote gulejau balndzio pabaigoj biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51)
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo  verysad.gif Jei būtų kažkas kartu gulėje irgi bučiau rėkus, nesuvaldysi to, visos skirtingai perneša skausmą.
*

O as taip ir nesupratau kada moterys speja rekt g.gif nes kai saremiai-kvepuot reikia,kai stumt-irgi,o kai ju nera,ner ko rekt lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglius @ 2009 10 21, 18:47)
Sveikutes,

Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas  thumbup.gif  nors niekam nieko nemokejau ir su niekuo nesitariau  smile.gif

Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK  biggrin.gif

Sekmes visoms  4u.gif
*

drinks_cheers.gif Kadangi siek tiek ejosi pas mane ne taip viskas sklandziai,buvo ateje apie 7gyd. ziurinet doh.gif Bet visi iki vieno buvo labai saunus thumbup.gif O gyd. Raguckiene net ir pasmaikstaut megeja thumbup.gif As irgi nebuvau susitarusi,bet niekuo nenusivyliau(nebent maistu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 13:27)
Aciu   patarejos   4u.gif  Klizma jau nupirkau, sake dar siulus, bet  atpirksiu jei reikes. Jau arteja ir mano terminukas  nestuke.gif
*

Man siuvo su ligonines siulais (bet cia tarpviete kirpo ir siuvo paskui,gal CP reikia g.gif ) ir atpirkinet nereikejo smile.gif
Kačia
*

As pati buvau apsitvarkiusi ta savo grozi. bet ne visai nusiskutusi, visada pasilieku nedideli trikampeli (man taip graziau). Bet niekas nieko nesake smile.gif
Gimdykloje dave apranga, tai kai apsivilkau, pasijauciau kaip nuoga (tikras pasityciojimas is nestuke.gif) Turejau savo, tai persirengiau, nors akusere kelis kartus bande ikalbeti apsirengti valdiskais. Tiek antra, tiek trecia gimdziau su savo naktiniais ir niekas jiems neatsitiko (mazyte demele kraujo buvo, bet lengvai isisplove). Palatoje persirengiau pizama, nes su naktiniais man l. nepatogu.
Klizma veziausi, bet niekas neskubejo man jos daryti. Pati isireikalavau, kad padarytu. Buciau neprasius, butu ir nedare.
Bintu nereikejo, net neissivaizduoju, kam jie reikalingi g.gif
Praverte palutes ir gimdymo paketas (didele pala, gimdant uzklojo gimdymo stala, ant kurio gulejau, tai buvo l. patogu)
Malinka
[quote=*Svajone*,2009 10 22, 10:53]
[quote=Neraitė,2009 10 22, 11:41]
[quote]
drinks_cheers.gif
*

[/quote]

As pries penkeris metus gimdziau pas Raguckiene ir labai apsidziaugiau ir po sitiek metu isvydusi tik gerus atsiliepimus apie ja thumbup.gif su cinkeliu daktaryte smile.gif
viti
QUOTE(spyglius @ 2009 10 23, 13:37)
As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike smile.gif
o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali).
*

aš pirmą gimdžiau VGN, tai su vienais valdiškais gimdžiau, tada perrengė kitais į palatą ir dar kitą dieną vėl davė persirengti. Aš net nebandžiau trauktis sąvųjų, nes saugoti tada taip nereikia mirksiukas.gif
Dabar susiruošiau RK, tai bais neprašysiu valdiškų, bet jei duos, neiskratysiu blush2.gif
*mamusikas*
Labuka,

Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.
nioninka
mamusikas sveikinimai didziausi 4u.gif wub.gif ramiu nakteliu ir mamytei greito atsigavimo po gimdymo kad galetumet dziaugtis savo angeliuku thumbup.gif
vis paskaitau sia temele ir taip dziaugiuosi kad viskas ten oki, aisku visko atsitinka bet aplamai tai as patenkinta lotuliukas.gif kai jau patyrus visa tai o drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN, sakau koks man skirtumas kokios ten sienos, svarbiausia ant galvos nieko nekrenta, man svarbiau gydytoju profesionalumas, kantrybe ir paprasciausiais zmogiskumas smile.gif del maisto tai sutinku, as tai kai megstu skaniai pavalgyt tai man neskanu, tik pieniskos sriubos man skanios visur lotuliukas.gif ir antra karta vaziuosiu ten, jei toks kartas bus lotuliukas.gif g.gif del rekimo gimdant tai vyras sake kad paciam gale jau buvau susukus pora kartu, nors paciai atrodo kad as taip tyliai jau ten laikiausi lotuliukas.gif sekmes busimoms gimdyvems, pasirasykit kaip sekesi, taip idomu blush2.gif
Nelly_K
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24)
Labuka,

Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.
*

labai dideli sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 12:36)
drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN
*

man tai VGN pasirode niuri ir pilka, bent priemime, kur tos sienos grazios? O RK irgi gana grazi, sviesi, erdvi, nu nzn..
nioninka
esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus thumbup.gif
tanita761
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 11:36)
drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN, sakau koks man skirtumas kokios ten sienos, svarbiausia ant galvos nieko nekrenta, man svarbiau gydytoju profesionalumas, kantrybe ir paprasciausiais zmogiskumas smile.gif
*

Buvau ten vakar, aplankiau savo drauge. Tai ji pasakojo kad nuejus i dusa isejo i koridoriu , o ten langai atidaryti mat remontas vyksta. Ir istikruju kai ejome ieskot palatos, nesupratom nes daug dulkiu, pleveles kaz kokios - tikrai raemontas. Pasirodo remonto vidury jos palata. Mes su vyru labai nustebom, nes pagal viska tas blokas turetu buti uzdarytas g.gif Aisku kiekvienas pagal save renkasi, nam irgi aplinka RK sirdziai malonesne ax.gif
Bozena83
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24)
Labuka,

*

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif wub.gif 4u.gif

Ir tikrai, koks skirtumas kokios tos sienos, juk vaziuojam gimdyt, o ne interjero vertint. Svarbiausia prieziura, gydytoju profesionalumas thumbup.gif
*mamusikas*
Ačiū visoms už sveikinimus. Esu patenkinta personalo operatyviu ir profesionaliu darbu, bei priežiūra po gimdymo.
buzuka
Kaip faina skaityt,kad patinka RK, net noris trečią vaikutį pradėt,bet gal palauksiu kol krizė baigsis biggrin.gif Abu vaikus gimdžiau ten ir viskuom patenkinta,tik jei man pasakytų važiuot antaklnin,tai matomai lauke greičiau pagimdyčiau ,nei ten unsure.gif
*mamusikas*
žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška.
iruncia
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 15:32)
esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif Man kazkaip daug jaukiau RK palatose,bet ir personalas "duoda"to jaukumo biggrin.gif Ir dar patiko,kad didziulej palatoj po gimdymo gulejom tik dviese(na ir vaikiukai),nes maciau antakalni kad ir po keturias guli su rekianciais leliukais tongue.gif
eda9
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 21:12)
žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška.
*

O čia iš kur tokios žinios, jie patys taip pasako ar kaip?
Neraitė
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 22:12)
*

Gal nori, kad imtumėte mokamą palatą už 200 Lt. parai g.gif
jelenyte112
QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 22:12)
*

O gal nenori, kad tektu vyra, pvz. nakti kraustyt, jeidu yra tik pora laisvu vietu, o nestuke.gif juk dabar tikrai daug g.gif
allionuskaa
as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie wub.gif akuseres super smile.gif
eda9
QUOTE(allionuskaa @ 2009 10 27, 10:21)
as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie  wub.gif akuseres super  smile.gif
*

Kad visoms taip super būtų 4u.gif Norėčiau tokio gimdymo ax.gif

Kažko ramu pasidarė RK temoje, kas gimdyti ruošiatės artimiausiom dienom? ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.