ANKSTESNĖ TEMA ŠTAI ČIA
ŠIEK TIEK NAUDINGOS INFO;
adresas Žygimantų 3..TEL.. Tel. (8-5) 2629127
Raudonojo Kryžiaus rekomenduota VAISTINĖ
NA IR PATI LIGONINĖ

QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 16:32) mokamų gimdyklų nėra Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai QUOTE(Hamel @ 2009 10 20, 16:50) tai gal yra tokiu gimdyklu, kur is lovos galima vertaliota padaryti aš vasario gale tokioj būtent ir gimdžiau. QUOTE(Neraitė @ 2009 10 20, 17:13) Aš daugiau kaip valandą vaikštinėjau koridoriumi po visą ligoninę ir i lovą guliausi tik tada kai jau paeiti nebegalėjau. Gal nieko nesakė nes buvo vėlus vakaras ir niekas nevaikščiojo, o ir aš kentėjau tyliai o man neleido vaikščioti koridorium QUOTE(*Svajone* @ 2009 10 20, 17:18) o man neleido vaikščioti koridorium Aš tai ir neklausiau Kai mane apžiūrėjo gydytoja, pasakė, kad jau 8 cm. atsidarymas ir liepė į gimdyklą eit. Vaikštinėjau po koridorių ir net neguliau į lovą, buvo labai patogu, kaip tik kol nueidavau pirmyn atgal iki palangės buvo tarpas tarp sarėmių, tik kai pamatė akušerė, kad laiptais lipu tai subarė, kad taip jau tikrai negalima Kai jau buvo sunku vaikščiot tada atsiguliau i lova ir prijungė tą tonų ir sarėmių matuoklį. Manau, kad viskas greitai buvo būtent dėl to, kad taip ilgai neguliau, o vis vaikštinėjau
as kadangi didziausioj gimdykloj gimdzhiau tai ratus vietoj sukau, nebludijau po ligonine, nes paskui dar pasiklydus buchiau
bet matyti, kai kita moteris gimdo, cia tai jau tikrai nesamone, tai cia ka iseina gimdyklu pritruko? Jokio privatumo ne vienai is tu gimdanciu, nu jei man taip butu, tai tikrai jokio gero atsiliepimo poto neparasyciau...
man drauge kazka panasaus pasakojo, kad gulejo ji uz sirmos ir dar kita, tai ta visa laika zviege, kaip pjaunama, o drauge kentejo tyliai, tai sake vede is proto keleta valandu, kol anos nesubare ir ji neuzsiciaupe... tik ko jos salia gulejo as taip ir nesupratau
Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo
Ten gimdyklu tik 3 ar 4 ir visos buvo uzimtos labai daug gimdyviu gulejo RK kai as gimdziau paskui jau kai atvazuodavo gimdives kitos ,kad gultis i ligonine gimdyt tai net nebuvo kur guldyt palatu truko tenais tik 28 lovos jie turi ,tai issiusdavo kutur gimdyti
Na tikiuosi ryt nebus daug gimdyvių. Guldo mane ryt į ligoninę...
QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51) Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo QUOTE(jelenyte112 @ 2009 10 21, 17:43) na ir shaunuole QUOTE(kuskusas @ 2009 10 21, 18:14) na ir shaunuole Nu aš garsiai nerėkiau, ligoninė neskambėjo, bet gimdykloje tai gal ir kėlė kitiem streso O per stūmimą rėkt nebuvo kada, reikėjo dirbt Jelenyte112 ir aš vyrui sakiau, kad va dabar jau pasivaikščiojau kiek pajėgiau, o va dabar jau gulu į lovą ir klausykis - patriukšmausiu
As irgi rekiau garsiai nes irgi skatino gimdyma
Papildyta: MAMUSIKAS Sekmes tau stuprybes ir kantrybes
Sveikutes,
Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti. Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK Sekmes visoms
As irgi gimdziau pas gyd.Raguckiene
Ir as pas Raguckiene gimdziau, nu superine gydytoja
Aš taip pat už Raguckienę
[quote=Neraitė,2009 10 22, 11:41]
Aš taip pat už Raguckienę [quote] QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 21, 17:33) Stiprybes QUOTE(spyglius @ 2009 10 21, 18:47) Sveikutes, Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti. Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK Sekmes visoms Sveikinu pagimdzius sunu
Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK?
Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04) Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. apsiskusti tai manau paciai reiktu QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04) Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. Gimdymui aprangą duoda, klizmą reikia nusipirkti Tilto g. vaistinėj. QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04) Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. VGN naturalistai todel turbut nei skuta nei klizmuoja... o RK gimdymui marshkinius duoda... o as tarpviete susitvarkius buvau, tai kazhkiokia vietine atejo pasizhiurejo ir pusbalsiu pasake, kad susitvarkius tai nereiks skust... tai va...
Aciu patarejos
QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 11:04) Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali).
Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas
QUOTE(Anage @ 2009 10 23, 15:08) Aš ką tik iš RK gulėjau savaitę patologiniam. nu personalas nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir tt Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ... QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 17:49) nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir tt Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ... Nelly pritariu, tikrai labai malonu vaziuoti ten, kai daug geru atsiliepimu. QUOTE(Nelly_K @ 2009 10 23, 18:49) nu blembas, faina girdet tikrai, ypac, kai ruosiesi ten gimdyt, bet kazkaip nesitiki net, kad vien geri atsiliepimai, kad surinktas vien geriausias personalas ir tt Terminukas ir man arteja, alia dar nesiruosiam, kaip vakar gyd. sake. O sunku tai jau labai ... Na yra ir ten nelabai Suleido skatinamuju, bet tuo paciu vis kartojo, kad turbut neverta net bandyt ir t.t. Zodziu jokios pagalbos ar optimizmo, tik 3 val. su 9cm ir 1 val. su 10 cm, o finale CP.... Antraji gimdyti ruosiuosi tai pat RK, bet jei pamatysiu gyd. Vasilevskaja, tuomet turbut su saremiais i AK trauksiu.... Visas kitas personalas ten QUOTE(gupija @ 2009 10 20, 17:16) As irgi lovoj-vertaliote gulejau balndzio pabaigoj Papildyta: QUOTE(Neraitė @ 2009 10 21, 15:51) Kai vaikščiojau koridorium tai vaikščiojau tyliai, kai nebegalėjau ėjau į gimdyklą. Nu aš gimdykloj viena buvau, bet irgi rėkiau, nes skaudėjo, gimdžiau be nuskausminimo... Sakė nerėk, bet rėkiau, nes taip lengviau buvo O as taip ir nesupratau kada moterys speja rekt Papildyta: QUOTE(spyglius @ 2009 10 21, 18:47) Sveikutes, Siandien grizau is RK. Kadangi ten gimdziau pirmaji, tai ir antraji ten nusprendziau gimdyti. Kadangi mazylis velavo savaite, tai teko tris kartus eit i konsultacijas. Gimdyti pataikiau pas gyd. Raguckiene, o akusere tik varda maciau (Inga). Galiu paskayti tik tiek, kad konsultacijos, gimdymas ir prieziura po to labai sauni, personalas Zodziu, jei bus trecias tikrai gimdysiu vel RK Sekmes visoms Papildyta: QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 13:27) Aciu patarejos Man siuvo su ligonines siulais (bet cia tarpviete kirpo ir siuvo paskui,gal CP reikia QUOTE(tanita761 @ 2009 10 23, 12:04) Mergaites, kaip geriau, ar namie pačiai bandyti susitvarkyti (apsiskusti) ar sutvarko RK? Prieš pora dienu draugė gimde VGN, tai nei klizmos padare, nei drabužiu jai dave nei vaikui. As pati buvau apsitvarkiusi ta savo grozi. bet ne visai nusiskutusi, visada pasilieku nedideli trikampeli (man taip graziau). Bet niekas nieko nesake Gimdykloje dave apranga, tai kai apsivilkau, pasijauciau kaip nuoga (tikras pasityciojimas is Klizma veziausi, bet niekas neskubejo man jos daryti. Pati isireikalavau, kad padarytu. Buciau neprasius, butu ir nedare. Bintu nereikejo, net neissivaizduoju, kam jie reikalingi Praverte palutes ir gimdymo paketas (didele pala, gimdant uzklojo gimdymo stala, ant kurio gulejau, tai buvo l. patogu) QUOTE(spyglius @ 2009 10 23, 13:37) As depiliacija buvau pasidarius tai nzn kaip del to, o del klizmos tai sake kad turi ir jei prireiks atpirksiu, bet jos man neprireike o gimdymui duoda tokius a la naktinius, o po to palatoj jau persirengi savo (kai gali). aš pirmą gimdžiau VGN, tai su vienais valdiškais gimdžiau, tada perrengė kitais į palatą ir dar kitą dieną vėl davė persirengti. Aš net nebandžiau trauktis sąvųjų, nes saugoti tada taip nereikia Dabar susiruošiau RK, tai bais neprašysiu valdiškų, bet jei duos, neiskratysiu
Labuka,
Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą.
mamusikas sveikinimai didziausi
vis paskaitau sia temele ir taip dziaugiuosi kad viskas ten oki, aisku visko atsitinka bet aplamai tai as patenkinta QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24) Labuka, Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą. labai dideli sveikinimai Papildyta: QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 12:36) man tai VGN pasirode niuri ir pilka, bent priemime, kur tos sienos grazios? O RK irgi gana grazi, sviesi, erdvi, nu nzn..
esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 11:36) drauges pasakoja pvz kokios grazios sienos VGN, sakau koks man skirtumas kokios ten sienos, svarbiausia ant galvos nieko nekrenta, man svarbiau gydytoju profesionalumas, kantrybe ir paprasciausiais zmogiskumas Buvau ten vakar, aplankiau savo drauge. Tai ji pasakojo kad nuejus i dusa isejo i koridoriu , o ten langai atidaryti mat remontas vyksta. Ir istikruju kai ejome ieskot palatos, nesupratom nes daug dulkiu, pleveles kaz kokios - tikrai raemontas. Pasirodo remonto vidury jos palata. Mes su vyru labai nustebom, nes pagal viska tas blokas turetu buti uzdarytas QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 24, 12:24) Labuka, Spalio 22d. o skatinto gimdymo pasibaigusiu operatyviu CP turim dukrytę. Tik gaila kad jji dar ne su mumis. Labai džiaugiuosi kad gimdžiau RK, nes gavau tikrai puikią ir operatyvią priežiūrą. Nuosirdziausi sveikinimai Ir tikrai, koks skirtumas kokios tos sienos, juk vaziuojam gimdyt, o ne interjero vertint. Svarbiausia prieziura, gydytoju profesionalumas
Ačiū visoms už sveikinimus. Esu patenkinta personalo operatyviu ir profesionaliu darbu, bei priežiūra po gimdymo.
Kaip faina skaityt,kad patinka RK, net noris trečią vaikutį pradėt,bet gal palauksiu kol krizė baigsis
žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška.
QUOTE(nioninka @ 2009 10 24, 15:32) esu syki buvus VGN, tai palyginus gal ten ir graziau, ta prasme gal ne taip senai remontai kazkokie daryti, bet man RK vistiek jaukiau, aplinka tokia ramesne, nors koks ten skirtumas kokio senumo tos sienos, svarbu kad svaru ir kolektyvas geras, paslaugus QUOTE(*mamusikas* @ 2009 10 26, 22:12) žinot kas keisčiausia, kad esant tuščioms palatoms, paprašo vyro kad atlaisvintų lovą, nes tipo daug gimdyvių. Ligoninė nenori pasimt papildomų pinigų, šiais krizės laikais taii labai manau nelogiška. O gal nenori, kad tektu vyra, pvz. nakti kraustyt, jeidu yra tik pora laisvu vietu, o
as gimdziu liepa,gymdimas nebuvo sunkus,atvaziavau puse 7 ryto,su 8sm atidarimu, 9 jau laikiau dukrtie
|