Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MEDAUS TORTAS, 5 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
guziukas
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 18, 15:21)
reikia cukru pakepinti ant keptuves su trupuciu vandens. Matysi, kaip susidarys vientisa mase ir paruduos tada gali deti i tesla. As taip dariau
*

drinks_cheers.gif
*Jonė*
QUOTE(indmik @ 2010 03 18, 13:12)
merginos o gal galite parasyti kaip krema darote su grietine ir grietinele? man rodos jis turetu buti ne toks riebus g.gif  nes vien is grietineles man truputuka per riebokas buvo  blush2.gif
*

Esu as darius,riebumo nepamazes labai ryskiai,nebent grietine pirksi 15 proc.,tai grietine per nakti varvinti durslioke,viespatie kaip lietuviskai vadinas lotuliukas.gif ,isplaki grietinele ir i ja imaisai nuvarvinta grietine smile.gif
linette
merginos , sos patarkit , nes esu baisiausioj paniko doh.gif verysad.gif , sutepiau draugei medutį valgys šeštadienį , dėjau smilgos jogurtą didelį ir mažiuką ir įdėjau vieną kupiną šaukštą žalatino ir grietinėlės išplaktą didelį indelį , ai dar žalatiną tirpdžiau persikų sirupe nu gal koks 60 ml vandens , sutepiau ir per dieną jis man nu toks nelabai tvirtas o lyg ir norėtūs , kad tas pertepimas kietesnis būtų , čiuožti iš torto tas pertepimas nečiuožia , manau , kad žalatino pamažinau , esu baisioj panikoj , labai lauksiu jūsų nuomonių ar iki šeštadienio jis susistovės ar ir liks toks nestabilus , nu vėjų prirašiau , tikiuosi suprasit ko klausiu , labai lauksiu jūsų komentarų , labai labai visoms ačiū 4u.gif
Letune
Linette ,
Nesinervink, tikrai pagal Tavo išvardintus kremo produktus gerai turėtų gautis. thumbup.gif Želatina susiims stingti ir viskas bus gerai. biggrin.gif Papločiai suminkštės, kremas pakietės ir viskas bus puiku. Nesijaudink tikrai , ir vėliau parašyk kaip sekėsi.
indmik
niu tai tada nesiterliosiu, su ta grietine. geriau žele įsidėsiu bus gaiviau biggrin.gif
Auksiuke
QUOTE(Kava&arbata @ 2010 03 18, 14:23)
ACIU LABAI  4u.gif (ten buvo parasyta apie cukru, bet nelabai supratau  blush2.gif )
*

jei nori rudo meducio, gali naudotis meragiciu patarimais del cukraus pakaitinimo jei kepsi pgl Cipciuko recepta, arba kept pgl Kirbes recepta (daug greitesnis variantas, o ir medus jauciasi). Cipsiuko receptas be medaus, nes ji jo nemegsta ax.gif
Auksutis
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 19, 10:33)
jei nori rudo meducio, gali naudotis meragiciu patarimais del cukraus pakaitinimo jei kepsi pgl Cipciuko recepta, arba kept pgl Kirbes recepta (daug greitesnis variantas, o ir medus jauciasi). Cipsiuko receptas be medaus, nes ji jo nemegsta  ax.gif
*

kaip tai be medaus g.gif

Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu
guziukas
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 19, 13:13)
kaip tai be medaus g.gif

Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu

*

as ir nustebau,nes dejau 3 saukstus g.gif
linette
QUOTE(Letune @ 2010 03 18, 21:27)
Linette ,
Nesinervink, tikrai pagal Tavo išvardintus kremo produktus  gerai turėtų gautis.  thumbup.gif Želatina susiims stingti ir viskas bus gerai.  biggrin.gif Papločiai suminkštės, kremas pakietės ir viskas bus puiku. Nesijaudink tikrai , ir vėliau parašyk kaip sekėsi.
*

bijau , kad gali kaip reikiant ir nesustingt doh.gif , nu jau atidaviau , pati neragausiu , kitoj savaitėj bus matyt kokie atsiliepimai bus , kad tik šaukštais semt nereikėtų , kai pastovės ant stalo blink.gif
Auksutis
Siandien ryte issikepiau biskvita meducio pagal kirbe, manau pavyko .Palikau atvesti, o grizus namo bandysiu pjaustyti ir tepti biggrin.gif
angi
Gal kas zinot (turbut jau buvo apie tai kalbeta), kodel sutepus meduti jo virsus itruksta?
as ji sutepu is vakaro, tada dedu i saldytuva, sekanti vakara barstau, ir dar sekanti valgom. bet vat jau antra karta issitraukus barstyt randu virsu itrukusi.

skonis zinoma del to nenukencia, bet vat idomu kodel g.gif
laurechka
QUOTE(angi @ 2010 03 20, 11:07)
Gal kas zinot (turbut jau buvo apie tai kalbeta), kodel sutepus meduti jo virsus itruksta?
as ji sutepu is vakaro, tada dedu i saldytuva, sekanti vakara barstau, ir dar sekanti valgom. bet vat jau antra karta issitraukus barstyt randu virsu itrukusi.

skonis zinoma del to nenukencia, bet vat idomu kodel  g.gif
*

Todel, kad lakstai sugeria grietinele... As visada pries puosdama dar truputi aptepu iskilimus ir liusk buna smile.gif
jaunuole
jungiuos ir as jusu gretas. skaitinejau, skaitinejau temele, nu pasaka jusu tortukai 4u.gif . galvoju reik bandyt kepti. beisu buvo. bijojau, kad nesigaus tesla lakstam biggrin.gif . galvojau, kad nelabai as draugauju su tokiom teslom, bet pasirodo draugauju ax.gif . kepiau pagal cipciuko recepta. gavosi 13 plonyciu lakstu. tesla kociojosi lengvai. liko nemazai atraizeliu. kociojau is karto ant kepimo popieriaus ir kiekviena laksteli ant naujo. tepiau su grietinele, nes nenorejau rizikuoti su vietine grietine. grietinele susiplake labai gerai. tik galvojau, kad padauginau cukraus. torta sutepiau vakar is 7 lakstu. sonus apibarsciau trupiniais, o virsu apliejau sokoladiniu glaistu. valgem siandien. nesemes i svecius, tai truputi bijojau, kad pirmas blynas gali buti nelabai valgomas, bet... skonis buvo pasakiskas. net pati savimi didziuojuosi blush2.gif
gal kuri zinote kokio dydzio turi buti foto, kad neistampyciau puslapio. gal kaip nors gautusi ikelti nuotrauka smile.gif
Darsė
Sveikos, ir aš lenkiuosi Cipciuko receptui
4u.gif

QUOTE(indmik @ 2010 03 18, 13:12)
merginos o gal galite parasyti kaip krema darote su grietine ir grietinele? man rodos jis turetu buti ne toks riebus g.gif  nes vien is grietineles man truputuka per riebokas buvo  blush2.gif
*

Po ilgų bandymų, man skaniausias toks pertepimas:

750 g grietinės (naudoju Panevėžio, maišeliuose, 30 procentų riebumo) išsuku su maždaug 150 g cukraus
750 g Žemaitijos 36 procentų grietinėlės išplaku su citrinos sulčių šlakeliu ir maždaug 100 g cukraus pudros
šaukštą (su kaupu) želatinos pabrinkinu maždaug 2/3 stiklinės vandnens- brinkinu, kol plaku grietinę ir grietinėlę
pabrinkusią želatiną kišu į mikrobangę ir pamikrobanginu (vis ištraukdama pamaišyti) apie pusantros minutės, kol ištirpsta
tada atsargiai pilu ir maišau su grietine
galiausiai į grietinės ir želatinos masę įmaišau plaktą grietinėlę

gal kam patiks 4u.gif
Liusii
QUOTE(angi @ 2010 03 20, 15:07)

skonis zinoma del to nenukencia, bet vat idomu kodel  g.gif
*

todel kad tortas brinksta smile.gif taip ir turi buti tongue.gif todel ir puosiama ne is karto sutepus mirksiukas.gif
Darkblue
i medaus torta tarp teslos galima iterpt toki kremiuka: bananai+cukrus+grietine. labai skaniai gaunasi;)
angi
QUOTE(laurechka @ 2010 03 20, 21:32)
Todel, kad lakstai sugeria grietinele... As visada pries puosdama dar truputi aptepu iskilimus ir liusk buna smile.gif
*

QUOTE(Liusii @ 2010 03 24, 17:37)
todel kad tortas brinksta  smile.gif taip ir turi buti  tongue.gif todel ir puosiama ne is karto sutepus  mirksiukas.gif
*

supratau, kad esme tokia, kad taip buna ir turi but, ir ner cia ko gilintis tongue.gif
aciu 4u.gif

indmik
Darse, notworthy.gif ačiū reiks ismeginti, kaip tik bus proga. O šito kiekio nebus perdaug kepant pagal cipciuko recepta? g.gif
Darsė
QUOTE(indmik @ 2010 03 25, 21:13)
Darse,  notworthy.gif  ačiū reiks ismeginti, kaip tik bus proga. O šito kiekio nebus perdaug kepant pagal cipciuko recepta? g.gif
*

su tiek aš sulipdau tortą iš 9 lakštelių,iškeptų pagal Cipciuko receptą
cukraus dedu visada į grietinę ir grietinėlę "iš akies" ax.gif
parašyk atsiliepimus, kai išbandysi 4u.gif
einareja
Labukas 4u.gif
Medutis pagal Cipciuko receptą liuks thumbup.gif Gavosi 9 blynai( pirmą per storai kočiojau,paskui supratau kas kaip ir kiek).
Pertepiau grietinėle su cukraus pudra+maskarponė,tarkuotas bananas,želatina užpilta citrinos sultimis+dar rūgštelės ir citrinos žievelės ir dar pudros pagal skonį. Skonis dieviškas, tad išlaižiau bliūdą blush2.gif
Sutepiau iš 5 lakštų,aptepiau , o šįryt "puošiau".
Viršus-pagal Mišelę-glazūra šokolado (šokoladas,grietinėlė,gliukozė,vanduo).Na super,išskyrus tai , kad kai jau išlyginau tai sugalvojau dar "pataisyti" ir šakės kaip sugadinau!!! doh.gif Nerikia kišt nagų kai jau apstingsta.Į galvą šovė išganinga mintis torto viršų pašildyti plaukų džiovintuvu.Jaučiausi kaip genijus,nes man pavyko lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif Vienoj rankoje fenas,kitoje peilis ir viskas čiki.Šonai trupiniais ir viskas.Dar vakare gal padzibuosiu kraštelius arba suragausime ir taip blush2.gif
Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus 4u.gif
Ryt imsiuosi ananasinio biskvito su aguonomis rolleyes.gif
Rimse
QUOTE(einareja @ 2010 03 26, 12:22)
Labukas 4u.gif
Medutis pagal Cipciuko receptą liuks thumbup.gif  Gavosi 9 blynai( pirmą per storai kočiojau,paskui supratau kas kaip ir kiek).
Pertepiau grietinėle su cukraus pudra+maskarponė,tarkuotas bananas,želatina užpilta citrinos sultimis+dar rūgštelės ir citrinos žievelės ir dar pudros pagal skonį. Skonis dieviškas, tad išlaižiau bliūdą  blush2.gif
Sutepiau iš 5 lakštų,aptepiau , o šįryt "puošiau".
Viršus-pagal Mišelę-glazūra šokolado (šokoladas,grietinėlė,gliukozė,vanduo).Na super,išskyrus tai , kad kai jau išlyginau tai sugalvojau dar "pataisyti" ir šakės kaip sugadinau!!! doh.gif Nerikia kišt nagų kai jau apstingsta.Į galvą šovė išganinga mintis torto viršų pašildyti plaukų džiovintuvu.Jaučiausi kaip  genijus,nes man pavyko  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Vienoj rankoje fenas,kitoje peilis ir viskas čiki.Šonai trupiniais ir viskas.Dar vakare gal padzibuosiu kraštelius arba suragausime ir taip  blush2.gif
Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus  4u.gif
Ryt imsiuosi ananasinio biskvito su aguonomis  rolleyes.gif
*

Išradingumui nėra ribų thumbup.gif lotuliukas.gif
Renatina
QUOTE(einareja @ 2010 03 26, 13:22)

Ačiū Cipciukui už tokį lengvą receptuką ir išsamius paaiškinimus  4u.gif
*

ačiū už pasidalijimą genialiom idėjom thumbup.gif

einareja
Extremaliose situacijose smegenys aktyvuojasi (uošviai vakare atvažiuoja,-tai ne baika )lotuliukas.gif
Tas šokoladinis glaistas labai greitai stingo gal dar dėl to , kad tortukas buvo tik išimtas iš šaldytuvo,gal reikėjo kiek anksčiau išimti , kad apšiltų ir tik tada aptepti glaistu:hm Šiaip tai fainas tas glaistas ir labai greitai bei lengvai padaromas smile.gif
kristinikė
Kepiau ir aš jau kelintą kartą medutį pagal Cipsiuko receptą, oi kaip jis visiems patinka thumbup.gif Tik pirma kartą puošiau ne trupiniais, o griliažu ir šokoladu.

user posted image
Letune
QUOTE(kristinikė @ 2010 03 26, 19:33)
Kepiau ir aš jau kelintą kartą medutį pagal Cipsiuko receptą, oi kaip jis visiems patinka  thumbup.gif  Tik pirma kartą puošiau ne trupiniais, o griliažu ir šokoladu.

[

Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū. 4u.gif
Auksiuke
QUOTE(Letune @ 2010 03 26, 22:51)
Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū.  4u.gif
*

del torto sonu apdengimo tvorele- zr papuosimu tema virsuje. Ten kur be komentaru, bet su superiniais paaiskinimais ir nuotraukom. Puikiai suprasi ir pasidarysi mirksiukas.gif
sandralija
sveikutes,noreciau issikepti medaus torta ir iskilo keletas klausimeliu,jei galesit prasau atsakykite.
1.kaip isgauti ta tamsesne lakstu spalva,nes kiek kepiau jie man gaunasi sviesoki
2.noreciau lakstu tokiu storesniu lyg biskvitiniu,tai gal man bandyti ta recepta kur kepamas biskvitas,ar paprasciausiai kepti lakstus,tik kocioti storiau.
aciu kas padesite man 4u.gif
Bomba
gal jau yra sneketa, ale labai neturiu kada skaityti blush2.gif jei noriu velykoms dvieju tortuku nelabai dideliu, pagal cipciuko medaus recepta, ar uztektu is vienos normos, galvojau kepti staciakampius blynus skardose, kur buna prie orkaites, ir po to juos pjauti pusiau, kad butu du staciakampiukai, kiek ju gaunasi is tos normos ? ir kaip protingai iskocioti blynus kad gautusi tokie dideli staciakampiai ? doh.gif
sandralija
jau supratau,kad isgauti tamsesne spalva reikia deti deginto cukraus,bet kiek jo deti taip ir neradau g.gif
amorosa
QUOTE(sandralija @ 2010 03 27, 12:10)
jau supratau,kad isgauti tamsesne spalva reikia deti deginto cukraus,bet kiek jo deti taip ir neradau g.gif
*

As deginu puse cukraus normos. Kadangi visada darau meduti pagal Cipciuka is dvieju normu , tai viena puse reikiamo kieko supilu i mase , o kita padeginu keptuveje ir supilu i jau gerai karsta mase , ir kaitinu , kaitinu doh.gif kol visikai istirpsta ta karamele , nes man kazkodeltai ji susoka i gumula. bet paskui kaitinant visa mase ji istirpsta , aisku , tai uzima laiko
sandralija
QUOTE(amorosa @ 2010 03 27, 17:06)
As deginu puse cukraus normos. Kadangi visada darau meduti pagal Cipciuka is dvieju normu , tai viena puse reikiamo kieko supilu i mase , o kita padeginu keptuveje ir supilu i jau gerai karsta mase , ir kaitinu , kaitinu  doh.gif kol visikai istirpsta ta karamele , nes man kazkodeltai ji susoka i gumula. bet paskui kaitinant visa mase ji istirpsta , aisku , tai uzima laiko
*

aciu uz atsakyma 4u.gif o kai tu kaitini cukru nepili vandens g.gif
amorosa
QUOTE(sandralija @ 2010 03 27, 19:07)
aciu uz atsakyma 4u.gif o kai tu kaitini cukru nepili vandens g.gif
*

Nea ,jokio vandens nepilu. Tiesiog supilu i nedidele keptuve ir nemaisant leidziu istirpti. Ir net nemaisau, kai jau nebebuna cukraus ne laso is karto pilu i gerai karsta mase. ir toliau kaitinu ,kol istirpsta visa keramele. Kazkada pabandziau maisyti , tai tik saukstas aplipo, tai dar ir nuo jo krapstyti reikejo doh.gif Gal kitos daro kitaip, nezinau. Beje , neissigask , deginant cukru buna gan nemazai dumu.

Kazkada draugei dariau meducio fotosesija
user posted image
user posted image
user posted image
indmik

būtinai, parašysiu kaip gavos, bandysiu velykom pasigaminti torčiuką smile.gif
dar kartą ačių Darse 4u.gif
sandralija
laba,na as neduodu ramybes savo kvailais klausimais blush2.gif mergaites,kurios kepet ir gyvenat UK koki margarina naudojote ir kokius miltus,nes nenoriu eksperimentuoti.musu lietuviu parduotuveje karalisku miltu nera,tai kokius geriau rinktis ir koki margarina.aciu mergaites kas padesite.
Papildyta:
Amorosa aciu uz vaizdu atsakyma,bet kiek to cukraus reikia kepinti,ar ta norma kiek parasyta recepte ar papildomai reikia.nepykit uz kvailus klausimus
amorosa
QUOTE(sandralija @ 2010 03 28, 12:23)
laba,na as neduodu ramybes savo kvailais klausimais blush2.gif mergaites,kurios kepet ir gyvenat UK koki margarina naudojote ir kokius miltus,nes nenoriu eksperimentuoti.musu lietuviu parduotuveje karalisku miltu nera,tai kokius geriau rinktis ir koki margarina.aciu mergaites kas padesite.
Papildyta:
Amorosa aciu uz vaizdu atsakyma,bet kiek to cukraus reikia kepinti,ar ta norma kiek parasyta recepte ar papildomai reikia.nepykit uz kvailus klausimus
*

Tagi jau rasiau, i recepta ieina 1st.cukraus , tai puse stiklines supilu i mease , o kita puse pakepinu.
As gyvenu ne LT. bet deje ir ne UK. Ir miltus ir margarina perku pacius pigiausius lidle . Skirtumo jokio , viskas gaunasi.
sandralija
QUOTE(amorosa @ 2010 03 28, 21:52)
Tagi jau rasiau, i recepta ieina 1st.cukraus , tai puse stiklines supilu i mease , o kita puse pakepinu.
  As gyvenu ne LT. bet deje ir ne UK. Ir miltus ir margarina perku pacius pigiausius lidle . Skirtumo jokio , viskas gaunasi.
*

nu jo praleidau del to cukraus doh.gif
vakar kepiau,taigi parasysiu kaip sekesi.pirmiausia tai margarino tokio net ir nesitikejau rasti,tai naudojau vilniaus,bet jo riebumas tik 60%,miltus dejau ekstra(malsenos),nes daugiau visi buvo D505,tai manyciau,jog nuo miltu tesla gavosi tokia trapi.cukru taipogi puse normos pakepinau,bet gal per trumpai,nes norejau lakstu dar tamsesniu ir kas svarbiausia,jog kaip galejau stengiausi ploniau kocioti,bet gavosi man 7lakstai 26cm skersmens,nors tikejausi daugiau.kiausiniai buvo L ir tiesa miltu man tiek nereikejo.taigi gal del to,jog miltu nedadejau gavosi mazokai blynu g.gif bet bijojau padaryti per kieta.o siaip viskas labai gerai,receptas teslos patiko thumbup.gif ziuresim kaip gausis tortas,galvoju pertepti su RINAMI pasiulytu variantu,kur grietine-grietinele-zele ir galvoju ar persigers blynai,jei pertepimas greit sustings g.gif
Letune
user posted image

Aš šiek tiek pakoregavau Cipciuko receptą. Iš pilnos Cipciuko normos gavosi 12 lakštų (2 tortams po 6 ir trupiniai iš nuopjovų). Dariau iš (papildomo, ne iš recepto)100 g cukraus degintinę-karamelę dėl tamsesnės lakštų spalvos. Bet nesigavo jie tamsūs. O kad išsilydžiusi degintinė nepavirstų kietu luitu, pyliau į ją po truputį 100 g verdančio vandens. O medus mano buvo sukietėjęs, tai dar sugalvojau į pilti 100 g pasukų. Taip susidarė 200 g papildomo skysčio ir dėl to prireikė beveik 7 stiklinių miltų (970 g), iš kurių 220 g buvo Ekstra, nes pritrūkau paprastų 550D. Ir dar pridirbau nuo savęs: Vietoj sodos dėjau 3 arb š kepimo miltelių. Jų nenugesinau. Tešlą kočiojau atvėsusią. Matyt dėl mano korekcijų iškočioti 1mm storio papločiai labai nedaug iškilo, liko ploni. Ir dėl to tortas būtų buvęs žemas. Todėl dariau, kad kremo būtų daugiau ir vieno torto kremui sunaudojau 1300 ml grietinėlės. Papločiai gerai sudrėko per naktį šaldytuve po gaubtu ir tapo minkšti. Vieną paplotį patepiau svarainių uogiene, tai ta rūgštelė labai pagerino skonį. Reikėjo tepti nors 2 sluoksnius. Vien tik grietinėlė buvo per riebu, nes jos įdėjau daugokai. Manau į kremą labai tiktų rūgščios želė kokie 2-3 sluoksniai.
Norėjosi daugiau tikro meduolio skonio lakštų, o čia to skonio trūko, nors savo grūstų meduolio prieskonių dėjau 2 arb šaukštelius. Ar gal medaus reikėjo daugiau?
Kas galėtų pakomentuoti mano koregavimų įtaką rezultatui? Ačiū.
Galvoju gal bandyti čia pateiktą kirbes receptą. Gal supjausčius biskvitą papločiais, juos tik reikia sudrėkinti sirupu, ar bandyti be korekcijų Cipciuko receptą vėl? Kuris variantas geresnis?
daividija
QUOTE(sandralija @ 2010 03 28, 10:23)
Papildyta:
*

As naudoju margarina kepiniams-stork ar best for BAKING,yra visose parduotuvese.Miltus perku paprastus,bet ne self rising,del rudumo dedu black treacle syrup,priduoda liuksiska ruda spalva ir gera skoni thumbup.gif
Eva.*
Mergaites,labai skubios pagalbos reikia..

Vietoj Eve margarino nusipirkau sviestą,ar jis tiktu?
Vaidosee
QUOTE(Eva.* @ 2010 03 29, 18:25)
Mergaites,labai skubios pagalbos reikia..

Vietoj Eve margarino nusipirkau sviestą,ar jis tiktu?
*

Tikra tiks ir nieko nepagadins,as karta pradejau mase maisyti,neapsiziurejus,kad margarinas i pabaiga,tai sunaudojau visus sviesto gabaliukus,kokiu radau saldytuve ir tikrai skonis nenukentejo 4u.gif
Eva.*
QUOTE(Vaidosee @ 2010 03 29, 18:41)
Tikra tiks ir nieko nepagadins,as karta pradejau mase maisyti,neapsiziurejus,kad margarinas i pabaiga,tai sunaudojau visus sviesto gabaliukus,kokiu radau saldytuve ir tikrai skonis nenukentejo  4u.gif
*

Labai ačiū 4u.gif
indmik
aš dar tokį vieną klausimą turiu. ar medutis nepages, jai trečiadienį sutepu o sekmadienį valgom? smile.gif unsure.gif
sandralija
QUOTE(daividija @ 2010 03 29, 19:16)
As naudoju margarina kepiniams-stork ar best for BAKING,yra visose parduotuvese.Miltus perku paprastus,bet ne self rising,del rudumo dedu black treacle syrup,priduoda liuksiska ruda spalva ir gera skoni thumbup.gif
*

aciukas mirksiukas.gif

QUOTE(indmik @ 2010 03 29, 21:55)
aš dar tokį vieną klausimą turiu. ar medutis nepages, jai trečiadienį sutepu o sekmadienį valgom? smile.gif  unsure.gif
*

ziurek,kad butu grietines ar grietineles galiojimas ilgesnis mirksiukas.gif bet kodel taip[ anksti,juk dvieju dienu sociai g.gif
Olesta
jei galiojimai kremo geri, nesuges 4u.gif
kristinikė
QUOTE(Letune @ 2010 03 26, 22:51)
Gal gali parašyti griliažo receptą? Ir kaip čia padaryti kad gautųsi tas šokoladas ant šonų torto ir nenusmuktų.? Ar į išlydytą šokoladą ką nors dar pili ir kokiu būdu jį paskirstai? ačiū.  4u.gif
*

Dėl tvorelės atsakė kur ieškot, tikrai ten viskas puikiai paaiškinta thumbup.gif Ačiū merginoms aciuks.gif
O griliažą taip dariau. Pirmiausia į keptuvę įdėjau cukraus, kai jis ištirpo ir parudavo, subėriau susmulkintus riešutus, tada kelias minutes pakaitinusi supyliau į skardą, ant kurios buvo patiesta folija ištepta aliejum. Ir lauki kol atvės, tada susmulkini, kaip jau išeina smile.gif , kažkur buvo taip pat apie tai rašyta mirksiukas.gif Tiesa aš dar dėjau truputį sviesto, nes man labai jau sušoko į gumulą tas cukrus lotuliukas.gif Kažką gal ne taip padariau, bet rezultatas vis tiek galutinis gavosi geras thumbup.gif
Auksutis
Jei meduti sutepu sestadieni o valgysim pirmadieni nepages?
ingauk
QUOTE(Auksutis @ 2010 03 30, 08:34)
Jei meduti sutepu sestadieni o valgysim pirmadieni  nepages?
*

manau kad ne mirksiukas.gif
Krisss
Jungiuos ir aš i medaus torto kepejų būrį.. Vakar kepiau lakštus tortui pagal CIpciuka.. bus matyt kaip pertepsiu, bet lakstai manau pavyko puikiai, super lengvai kočiojosi, iškepiau 10 lakštų ir dar liko daaaaug trupiniams.. 4u.gif šeštadienį tepsiu.. žiūrėsim kas gausis.. tik va su puošimu man sunkiau.. doh.gif na bet svarbu skanus gautusi...
indmik
QUOTE(sandralija @ 2010 03 30, 00:02)
aciukas mirksiukas.gif
ziurek,kad butu grietines ar grietineles galiojimas ilgesnis mirksiukas.gif bet kodel taip[ anksti,juk dvieju dienu sociai g.gif
*

nu man laisva diena, smile.gif o paskui po darbo kazkaip terliotis nesinori iki vidurnakcio, bet matyt kad reiks, nes nesinori po to kad namiskiai apsirgtu per velykas nuo prarugusio torto biggrin.gif
Auksiuke
QUOTE(Letune @ 2010 03 29, 19:12)
Galvoju gal bandyti čia pateiktą kirbes receptą. Gal supjausčius  biskvitą papločiais, juos tik reikia sudrėkinti sirupu, ar bandyti be korekcijų Cipciuko receptą vėl? Kuris variantas geresnis?
*

as Cipsiuko recepto nebandziau, nes nerealiai tingiu kociot, o pgl Kirbe kepiau. Super gerai gavosi pats tortas, o ir terliones nepalyginamai maziau ax.gif nu ir ko gero medutiskesnis jis, nes su medum tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.