Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MEDAUS TORTAS, 5 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
mimi1
Sveikos,
gal kuri turite senovini medaus torto recepta, kur eina apie 8 stiklines miltu, kremui - 1 litras grietines ir t.t.?
ligita33
QUOTE(mimi1 @ 2009 11 13, 23:19)
Sveikos,
gal kuri turite senovini medaus torto recepta, kur eina apie 8 stiklines miltu, kremui - 1 litras grietines ir t.t.?
*

tereikia paskaityri pirmosiose temose, ten daug visokiu receptuku mirksiukas.gif gal rasi sau tinkama
AveM
Panasiai kuriose temose nezinot. bigsmile.gif
ligita33
QUOTE(AveM @ 2009 11 14, 22:58)
Panasiai kuriose temose nezinot. bigsmile.gif
*

pabandyk nuo pirmos mirksiukas.gif
AveM
Aciu. 4u.gif
meduolytee
NIU LAUKIU KIRBES MILTU TIKSLAUS KIEKIO g.gif
Tadom kepsiu ant smugio lotuliukas.gif
AveM
Paskui nuotraukyte bus. ax.gif
meduolytee
Tai jau pazadu biggrin.gif
meskius
Kociojamas medutis man valgyti skaniausias po 2-3 dienu. Valgysim ketvirtadieni vakare. Gundausi kepti Kirbes minkstaji. Patarkit, kad pertepti su grietinele g.gif ar reik 2 -3 dienu pries. ''biskvita" tai ketinu kept siandiena
*Jonė*
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 12:33)
Kociojamas medutis  man valgyti skaniausias po 2-3 dienu. Valgysim ketvirtadieni vakare. Gundausi kepti Kirbes minkstaji. Patarkit, kad pertepti su grietinele g.gif ar reik 2 -3 dienu pries. ''biskvita" tai ketinu kept siandiena
*

As Kirbes meduti kepiau ir ta pacia diena sutepiau grietine,man skanesnis smile.gif buvo ant kitos dienos
kirbe
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 12:33)
Kociojamas medutis  man valgyti skaniausias po 2-3 dienu. Valgysim ketvirtadieni vakare. Gundausi kepti Kirbes minkstaji. Patarkit, kad pertepti su grietinele g.gif ar reik 2 -3 dienu pries. ''biskvita" tai ketinu kept siandiena
*

sutepta torta kuo puikiausiai galima valgyti kita diena...buna susigeres ir labai skanus....

jei biskvita kepsite siandien,patariu pjaustyti rytoj ir sutepti grietines kremu....o sekancia diena pasipuosti ir valgyti.....

skanaus....

Papildyta:
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 14:15)
As Kirbes meduti kepiau ir ta pacia diena sutepiau grietine,man skanesnis  smile.gif buvo ant kitos dienos
*

zinoma,kad skanesnis ant kitos dienos,nes buvo visiskai susigeres,o pastovejes tik kelias valandas,tikrai nebus toks skanus.....
Oksiukas
Laba diena, kepiau medutį pagal Kirbę, bet man nesigavo verysad.gif biskvitas viskas gerai, bet grietinė man gavosi skysta ir visa išbėgo, nieko neliko ant biskvitų, ką ne taip dariau? g.gif smile.gif
kirbe
QUOTE(Oksiukas @ 2009 11 16, 14:56)
Laba diena, kepiau medutį pagal Kirbę, bet man nesigavo  verysad.gif biskvitas viskas gerai, bet grietinė man gavosi skysta ir visa išbėgo, nieko neliko ant biskvitų, ką ne taip dariau? g.gif  smile.gif
*

o jus ta grietine tepet formoj......?as jau rasiau,kad supjaustau biskvita y 5-6 lapus ir tepu formoj su grietine...tada niekur ta grietine neisbega,o susigeria y lakstelius.....

kokio riebumo grietine plaket?as plaku 30 proc grietine ir ji nebuna jau tokia labai skysta......aisku ne tokia kaip grietinele,bet pakankamai tirstoka....
meskius
Aciu mergaites mirksiukas.gif uz patarimus.
kirbe
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 15:00)
Aciu mergaites  mirksiukas.gif  uz patarimus.
*

lauksiu atsiliepimu,kaip sekesi padaryti ir ar patiko....kazkaip jauciuosu ysipareigojusi.....daviau receptuka,o vis kazkas nesigauna...prizadu,kai sekanty karta gaminsiu,padarysiu fotosesija,kad paziuretumete kas man gaunasi.....
meskius
O kokio diametro turi buti forma, g.gif . Turiu 23, 26 cm. jei mazokos dar dar turiu maziukiu g.gif .
Olesta
visokių grietinių yra, šiaip labai faina per naktį grietinę nuvarvinti, t.y. grietinę sumesti į sietelį (aš perku Saulės pieno ir pigi ir skani ir tiršta), tai va ją į sietelį ir naktį vir tuščio indo šaldytuve palaikau, kaip Asseni mokė ir iš ryto turim standžią masę kremui, gal tinka ir šiam medučiui, nu reikia dasikasti man iki jo bandymų rolleyes.gif
kirbe
QUOTE(meskius @ 2009 11 16, 15:21)
O kokio diametro  turi buti forma,  g.gif . Turiu 23, 26 cm. jei mazokos dar dar turiu maziukiu g.gif .
*

pagal sia receptura,kur as rasius,tai 26 cm forma pats tas......
meskius
QUOTE(kirbe @ 2009 11 16, 17:19)
pagal sia receptura,kur as rasius,tai 26 cm forma pats tas......
*

niu dabar kaip ir viskas aisku rolleyes.gif . Aciuks.
*Jonė*
QUOTE(Olesta @ 2009 11 16, 15:57)
visokių grietinių yra, šiaip labai faina per naktį grietinę nuvarvinti, t.y. grietinę sumesti į sietelį (aš perku Saulės pieno ir pigi ir skani ir tiršta), tai va ją į sietelį ir naktį vir tuščio indo šaldytuve palaikau, kaip Asseni mokė ir iš ryto turim standžią masę kremui, gal tinka ir šiam medučiui, nu reikia dasikasti man iki jo bandymų  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif Oi,kaip sita grietine fainai plakasi,ne iki tokio lygio kaip grietinele,bet bikvita sutepu ne formoj ir niekas neisbega,dar maksima favorit nebloga,o karta bandziau optimos,tai dieve dieve doh.gif
Kirbe,laukiam reportazo,miltu tikslesnio kiekio ax.gif Kepto pagal tave tortuko daviau vieniems zmonems lauktuviu,tai nepatikejo,kad pati kepus,sako valgem vos liezuviu neprarijom
Freke
kadangi man vis kociojami meducio lakstai nesigauna tokie kokiu noriu (net ir perteptas tortas nera tokio dydzio kokio noriu... labai plonus lakstus darau ir jie nebuna purus...) tai reiks Kirbes pabandyti kepti... tik va kaip lygiai supjaustyt g.gif nes kepti po viena tai knisalynes nemazai....
kirbe
QUOTE(*Jonė* @ 2009 11 16, 18:36)
Kepto pagal tave tortuko daviau vieniems zmonems lauktuviu,tai nepatikejo,kad pati kepus,sako valgem vos liezuviu neprarijom [/font]
*

va va.....o sakei kad skonis kaip parduotuvinio...... ax.gif ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Frekė @ 2009 11 16, 18:50)
kadangi man vis kociojami meducio lakstai nesigauna tokie kokiu noriu (net ir perteptas tortas nera tokio dydzio kokio noriu... labai plonus lakstus darau ir jie nebuna purus...) tai reiks Kirbes pabandyti kepti... tik va kaip lygiai supjaustyt g.gif  nes kepti po viena tai knisalynes nemazai....
*

na nezinau kokios problemos del pjaustymo gali buti...jis kuo puikiausiai pjaustosi,o kaip biskvitus pjaustot.....taip ir sita.....
Dzanetukas
Labas mergaites 4u.gif
Gal jau kokia 3-cia savaite studijuoju skanumynu - saldumynu temukes 4u.gif
Labai daug skaniu tortu receptu. Bet nusprendziau pirmoje eileje pabandyti iskepti meduti, ir dar koki ambasadoriu doh.gif Vienu zodziu receptuka radau kazkurioje ankstesneje temukeje, dabar jau neberandu. Bet man iskilo klausimas, gal kas ji kepete? ( iskyrus nare, kurios buvo sio tortuko kepimo eigos fotoreportazas - beja labai issamus mirksiukas.gif )
BET galiu pasakyti taip. Tesla man gavosi kuo puikiausiai, tokios pat spalvos, kaip ir fotoreportazo nuotrakyteje. Bet nejaugi toks vargas kilo su tu lakstu nulupimu nuo kepimo poperiaus??? doh.gif Anksciau kepiau meduti pagal Cipciuko recepta, ir jokiu problemmu neturejau rolleyes.gif LABAI SKANUS TORTUKAS wub.gif O cia buvo visa kankyne doh.gif Paskleisti tesla su slapia ranka pavyko, bet paskui ta plona iskepta laksta nukliuoti nuo poperiaus beveik neimanoma doh.gif Nejaugi taip ir turi buti???
Bet noriu iskarto pasakyti del rezultato - kad jo skonis is ties buvo nuostabus!!! Visi kirto net ausys lepsejo!!! thumbup.gif
Aciu uz geras idejas thumbup.gif ir lauksiu is jusu atsakymo kaip ten turi buti is tikruju su tais iskepusiais lakstais.
ACIU wub.gif
Radau pagaliau RiMami jo gaminimo eiga, jeigu padetu susigaudyti apie ka as cia kalbu blush2.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...1594&st=432
vaiduke27
As irgi kepiau ta pati ambasadoriu. Lyg ir viska dariau pagal recepta, bet iskepus turejau daug vargo tuos lakstus nuimti nuo kepimo popieriaus. Bet skonis buvo fantastiskas thumbup.gif . Dar karta kepciau, jei zinociau,kad torto lakstukai lengvai nusiims unsure.gif
Freke
QUOTE(kirbe @ 2009 11 16, 19:34)
na nezinau kokios problemos del pjaustymo gali buti...jis kuo puikiausiai pjaustosi,o kaip biskvitus pjaustot.....taip ir sita.....
*

tai kad kitokiu tortu dar nekepusi tik kociojama meduti tai ir nezinau kaip ten pjaustyt reik biggrin.gif ai meluoju esu kepusi is graikiniu riesutu biskvitus kol dar kainavo normos ribose tie riesutai. bet pati biskvita visteik dalindavau i tris dalis.... ir kepdavau atskirai ax.gif blush2.gif
kirbe
MEDAUS TORTAS;
user posted image

200gr. medaus
150gr.cukraus
200gr.margarino EVE arba Vilnius
3 arb.sauksteliai nugesintos sodos
3 kiausinii
450gr. miltu.....
cinamono,gvazdikeliu....

kremui:
2 ind grietines 30 proc riebumo
cukraus,citrinos sulciu arba rugsteles is akies...

medu,cukru,margarina ir prieskonius sudejus y puoda uzvirinti......kai siek tiek praves sudeti nugesinta soda ir ismaisyti......tesla suputoja....po to sideti kiausinius ir gerai ismaisyti...pabaigoje dedam miltus ir gerai ismaisome....tesla turi buti va tokio tirstumo;
user posted image
tesla pilame y 26 cm skersmens forma,dugnas isklotas sviestiniu popieriumi.....teslos gali pasirodyti siek tiek mazoka,bet kepdama ji puikiai iskyla.....
kepti apie 170 temp ,apie 50 min....atvesus isimti is formos,supjaustyti y 5-6 dalis [geriausiai pjaustosi,kai buna iskeptas is vakaro,o pjaustome ant rytojaus],tepti grietines kremu formoje,palikti per nakty ,kad susigertu ir ant rytojau isemus is formos-puosti....

is sios normos produktu gaunasi 2 kg ar truputy didesnis tortas.....
Tangiuke
Kaip tik ieskojau medaus torto recepciuko. thumbup.gif Butinai isbandysiu wub.gif
dziaugsmelis7x7
o kepant pagal Cipsiuko recepta medaus torta,plaktos grietineles pertepimas nebuna skystas?mastau toki torta bandyt kaledoms,bet gal i grietinele zelatinos idet,butu standziau... blush2.gif ax.gif jei kuri bandet,gal zinot kiek jos reikia?
ir dar kad butu daugiau spalvu i plaktos grietineles mase pridet zele gabaliuku 4u.gif
ar logiskai skamba mano samprotavimai? 4u.gif
Olesta
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 19, 18:05)
o kepant pagal Cipsiuko recepta medaus torta,plaktos grietineles pertepimas nebuna skystas?mastau toki torta bandyt kaledoms,bet gal i grietinele zelatinos idet,butu standziau... blush2.gif  ax.gif jei kuri bandet,gal zinot kiek jos reikia?
ir dar kad butu daugiau spalvu i plaktos grietineles mase pridet zele gabaliuku 4u.gif
*

antras samprotavimas dėl spalvų labai logiškas, o štai dėl skystos grietinėlės tai nelabai ax.gif nes grietinėlę, prieš tepant tortą reikia išplakti su cukriuku ir citrinos rūgštele, o išplakta grietinėlė yra standi kaip....kaip..... nu standi blush2.gif vaizdinė medžiaga pirmame puslapyje temos 4u.gif
Mayfly
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 19, 18:05)
o kepant pagal Cipsiuko recepta medaus torta,plaktos grietineles pertepimas nebuna skystas?mastau toki torta bandyt kaledoms,bet gal i grietinele zelatinos idet,butu standziau... blush2.gif  ax.gif jei kuri bandet,gal zinot kiek jos reikia?
*

Nieko daugiau nereikia dėti schmoll.gif , kepiau pagal šitą receptą. Viskas gavosi user posted image
dziaugsmelis7x7
QUOTE(Olesta @ 2009 11 19, 19:11)
antras samprotavimas dėl spalvų labai logiškas, o štai dėl skystos grietinėlės tai nelabai  ax.gif  nes grietinėlę, prieš tepant tortą reikia išplakti su cukriuku ir citrinos rūgštele, o išplakta grietinėlė yra standi kaip....kaip..... nu standi  blush2.gif vaizdinė medžiaga pirmame puslapyje temos  4u.gif
*

QUOTE(Mayfly @ 2009 11 19, 20:23)
Nieko daugiau nereikia dėti  schmoll.gif , kepiau pagal šitą receptą. Viskas gavosi user posted image
*

aciu merginos 4u.gif
eglejk
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 19, 19:05)
*

Isplakta grietinele buna super standi, del visa pikta gali ideti grietineles standiklio smile.gif
o su zele gabaliukais man jis laaaabai skanus thumbup.gif
gali daryti drasiai 4u.gif
dziaugsmelis7x7
QUOTE(eglejk @ 2009 11 19, 22:16)
Isplakta grietinele buna super standi, del visa pikta gali ideti grietineles standiklio smile.gif
o su zele gabaliukais man jis laaaabai skanus  thumbup.gif
gali daryti drasiai  4u.gif
*

tai tada prasom asviesti kaip atrodo tas standiklis ir kur jo ieskot 4u.gif ne velnio nenusimanau tokiuose reikaluose 4u.gif
bet grietinele plakti teko,dariau torta is plikytos teslos blyneliu su grietineles pertepimu,nors kai suplakiau mikseriu grietinele standi atrode,bet kai pjaustem torta,jis toks kaip kosyte buvo biggrin.gif tai norisi kad uztikrintai standziau butu smile.gif
eglejk
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 20, 11:53)
tai tada prasom asviesti kaip atrodo tas standiklis ir kur jo ieskot 4u.gif  ne velnio nenusimanau tokiuose reikaluose 4u.gif
bet grietinele plakti teko,dariau torta is plikytos teslos blyneliu su grietineles pertepimu,nors kai suplakiau mikseriu grietinele standi atrode,bet kai pjaustem torta,jis toks kaip kosyte buvo biggrin.gif  tai norisi kad uztikrintai standziau butu smile.gif
*

man medaus tortuko lakstai suminksteja nuo pertepimo, jie susigeria tos grietineles, jis tampa minkstutis smile.gif laktai nebuna nei kieti, nei kose.

taip atrodo grietineles standiklis, jo buna pirkti prie visokiu pabarstuku tortams, prie zeliu smile.gif

o taip atrodo mano meducio vidus su grietineles pertepimu

dziaugsmelis7x7
QUOTE(eglejk @ 2009 11 20, 12:38)
man medaus tortuko lakstai suminksteja nuo pertepimo, jie susigeria tos grietineles, jis tampa minkstutis smile.gif laktai nebuna nei kieti, nei kose.

taip atrodo grietineles standiklis, jo buna pirkti prie visokiu pabarstuku tortams, prie zeliu smile.gif

o taip atrodo mano meducio vidus su grietineles pertepimu

aisku,zinosiu 4u.gif aciu 4u.gif
tortukas labai skaniai atrodo essen.gif smile.gif
meskius
Kepiau meduti pagal kirbes recepta.
Gavosi viskas l. gerai. Visiems l. patiko. o man svarbu, kad maziau darbo su pusgaminiu- nereikia kocioti ax.gif . Pusgaminiui naudojau Golden sirupa (gyvenancioms uk ir ie). gavosi labai gera tamsi spalva ir malonus kvapas
user posted image
Behnaz
Labas vakarelis 4u.gif

Na susigundziau ir as draugei iskept gimtadienio proga si tortuka.Gal gyvenancios Anglijoje galetu pasakyti man kur perkat grietinele 36% riebumo ir koki margarina naudojat.Labai didelis aciu uz ats 4u.gif
Behnaz
Gaila,kad atsakymu negaunu verysad.gif Gal dar atsiras norinciu man padeti 4u.gif pirmadieni jau reikia gaminti,nedaug laiko turiu...
Olesta
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 20:33)
Gaila,kad atsakymu negaunu  verysad.gif  Gal dar atsiras norinciu man padeti  4u.gif pirmadieni jau reikia gaminti,nedaug laiko turiu...
*

bijau blogai pasakyti, Daividija galėtų, bet turbūt nesilanko medaus temoje, ar tik ne double cream jinai naudoja ir nesūdytą margariną kažkokį panos minėjo kažkada čia, tikiuosi rasi 4u.gif
Behnaz
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 20:07)
bijau blogai pasakyti, Daividija galėtų, bet turbūt nesilanko medaus temoje, ar tik ne double cream jinai naudoja ir nesūdytą margariną kažkokį panos minėjo kažkada čia, tikiuosi rasi  4u.gif
*

Aciukas 4u.gif Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito unsure.gif Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?
Olesta
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 21:24)
Aciukas  4u.gif  Siaip ir as esu bandziusi double cream kitiem tortam,bet cia reikia butinai 36%,o siandien ziurejau ir neradau procentu parasyta ant sito  unsure.gif  Tai margarinas turi buti butinai nesudytas,taip?
Ir dar galvoju apie cukru,turiu balto ir rudo,kuris geriau?ar puse per puse?
*

kad cukrus čia neturi esmės, o jeigu double cream tinka kitiems tortams, na jei išsiplaka standžiai, tai tinka ir medaus tortui 4u.gif grietinė ir ta tinka, ir jogurtas su želatina tinka, ir grietinėlė su grietine 50x50 tinka, žodžiu, manau tiks viskas, ir Tau gausis puikus tortas... na iš tiesų man labai sunku ką patarti, kai nežinau pas Jus esančių prekių pasiūlos, pas mus matai sūdyto margarino vargu ar rasi, o pas jus kaip suprantu sunku gauti kepinių margarino, nu žodžiu, laviruok, vis tiek kažkas gausis valgomo tongue.gif
Behnaz
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 21:10)
kad cukrus čia neturi esmės, o jeigu double cream tinka kitiems tortams, na jei išsiplaka standžiai, tai tinka ir medaus tortui  4u.gif  grietinė ir ta tinka, ir jogurtas su želatina tinka, ir grietinėlė su grietine 50x50 tinka, žodžiu, manau tiks viskas, ir Tau gausis puikus tortas... na iš tiesų man labai sunku ką patarti, kai nežinau pas Jus esančių prekių pasiūlos, pas mus matai sūdyto margarino vargu ar rasi, o pas jus kaip suprantu sunku gauti kepinių margarino, nu žodžiu, laviruok, vis tiek kažkas gausis valgomo  tongue.gif
*

Labai didelis aciu 4u.gif
mazuliux
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 00:04)
Labas vakarelis  4u.gif

Na susigundziau ir as draugei iskept gimtadienio proga si tortuka.Gal gyvenancios Anglijoje galetu pasakyti man kur perkat grietinele 36% riebumo ir koki margarina naudojat.Labai didelis aciu uz ats  4u.gif
*

Neziurek tu procentu mirksiukas.gif Tinka ir Double cream ir Whipping cream, kuri tik nori naudok. (Tiesa, jei labai nori paziureti tuos prcentus, ziurek etiketeje kiek yra Fat, kur raso sudeti ir kiek ko yra 100 g produkto mirksiukas.gif ) O margarina (ar sviesta, jei kituose receptuose) imk nesudyta. Tikrai yra net keliu rusiu jo nesudyto. Vienintelis tik kuri atsimenu blush2.gif ir kuri as naudodavau dazniausiai - Lurpak. Cukru kaip Olesta minejo gali imti kuri nori mirksiukas.gif
Behnaz
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 28, 21:35)
Neziurek tu procentu  mirksiukas.gif Tinka ir Double cream ir Whipping cream, kuri tik nori naudok. (Tiesa, jei labai nori paziureti tuos prcentus, ziurek etiketeje kiek yra Fat, kur raso sudeti ir kiek ko yra 100 g produkto  mirksiukas.gif ) O margarina (ar sviesta, jei kituose receptuose) imk nesudyta. Tikrai yra net keliu rusiu jo nesudyto. Vienintelis tik kuri atsimenu  blush2.gif  ir kuri as naudodavau dazniausiai - Lurpak. Cukru kaip Olesta minejo gali imti kuri nori  mirksiukas.gif
*

Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt unsure.gif
kemppinele
Sveikutes,na as kepiau meduti antra karta ,nelabai vykes gavosi doh.gif .nebezinau,kas man vis doh.gif ...nebesugebu as su grietine susitvarkyti doh.gif zodziu,pirma karta sviesta suplakiau hihihi.gif o dabar irgi kazkokia netokia kaip foto,nors ir i saldykli imeciau,atsaldziau.... gal sakau per ilgai plakiau doh.gif
Va mano toks nemazas torciukas ax.gif
user posted image
mazuliux
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 21:57)
Aciukas,na dar vienas klausimelis,siam kartui tikrai paskutinis.Planuoju padaryt is vakaro,laikyt saldytuve per nakti.Iki drauges beveik 2 val kelio,ar nieko neatsitiks tortui?neistes? gal net neverta daryt unsure.gif
*

Na, medutis yra vienas is tvirtesniu tortu, tad nemanau, kad jam kas nors atsitiks. Tuo labiau, jei bus saldytuve, o paskui masinos saugiai ji itaisysit, plius ziema juk beveik, viskas bus liuks mirksiukas.gif As esu vezusi zymiai minkstesni torta daugiau nei tris valandas ir isgyveno rolleyes.gif O daryti tai butinai daryk, jis juk labai skanus blush2.gif

Kemppinele, liuks tortukas 4u.gif O del grietineles, gali buti, kad per ilgai plakei mirksiukas.gif
Olesta
medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro, o bent dvi, o geriausiai tris dienas iki valgymo, na trečioj dienoj tai jau liuks sumirkęs ir super skanus būna 4u.gif o kelionėms pats atspariausias tortas 4u.gif
kemppinele
QUOTE(mazuliux @ 2009 11 28, 23:19)
Kemppinele, liuks tortukas  4u.gif O del grietineles, gali buti, kad per ilgai plakei  mirksiukas.gif
*

Aciu! 4u.gif
Na matyt doh.gif ....bet laiku sustojau biggrin.gif , man tai ir taip skanus biggrin.gif,dar bandysiu nekarta biggrin.gif tobulinsiuosi smile.gif kol nepadarysiu tokio kaip Cipciuko biggrin.gif thumbup.gif
meskius
QUOTE(Behnaz @ 2009 11 28, 20:57)
*

Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise schmoll.gif . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.
Behnaz
QUOTE(Olesta @ 2009 11 28, 22:40)
medutį reikėtų daryti tikrai ne iš vakaro,
*

Tai jei padarysiu tik is vakaro bus neskanus?Siandien vel dirbu visa diena,o gimtadienis atradieni.Iseigine tik rytoj verysad.gif Turbut teks nupirkt si karta.Bet meduti vistiek gaminsiu kolegoms kaledu proga,tai aciu uz patarimus 4u.gif

QUOTE(meskius @ 2009 11 28, 22:47)
Puikiai isiplaka betkokia grietinele, net ir pati pigiausia( naudojauLidlo) svarbu , kad butu parasyta , kad tinka plakimui. margarina namie turejau sudyta  ji ir naudojau, nes jis ir skirtas visiem saldiems kepiniams. Nemanau, kad tai maise  schmoll.gif . turejau vezti 4 valandas, tai del ramybes naudojau grietineles standikli skirta tik 250 gr. grietineles, nors grietineles plakiau visa litra.
*

Aciu labai 4u.gif As kitiem tortam irgi is lidlo naudojau ax.gif O kur pirkot ta grietineles standikli?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.