Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MEDAUS TORTAS, 5 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Povila$
Man labai gerai suputoja, iki puodo viršaus smile.gif Gal neįkaitinan tos tešlos masęs iki reikiamos temperatūros??? g.gif
rugiagele26
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja blink.gif suputoja, bet tik pavirsium.
Povila$
Na aš nedarau dideliam puode, tai masėbuną iki pusės puodo, o kai supilu soda, tai jau iki viršaus lotuliukas.gif Aišku per kraštus nebėga, bet jeigu nenukelčiau nuo garų vonelės tai nežinia kas ten būtų hihihi.gif
kirbe
QUOTE(sandralija @ 2010 04 07, 18:12)

pjuvis ne koks,bet tik tiek belike blush2.gif is karto reikejo padaryti nuotrauka,bet pamirsau.
pagaliau pavyko ikelti nuotrauka doh.gif
*

šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus..... 4u.gif
Letune
Mano medutis:

gabalėlis
bendras vaizdas
sandralija
QUOTE(kirbe @ 2010 04 10, 09:08)
šaunu kad pavyko iš pirmo karto,tik ateityje siulyčiau dar ploniau pjaustyti biskvita...minimum y 5 dalis...tada dar skanesnis bus..... 4u.gif
*

reikes pabandyti ax.gif aciu uz saunu recepta mirksiukas.gif
happy
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 09, 19:35)
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja  blink.gif suputoja, bet tik pavirsium.
*

Man tai niekas neputoja... kepiau jau trecia karta, skonis torto-superinis..
Siandien vienas zmogus pasake komplimenta-pats skaniausias torrtas koki esu valges.. wub.gif Aciu Cipciuk 4u.gif
Bomba
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 14:31)
Sveiki, o sakykit grietine ir grietinele atskirai plaket ar kartu. ir kokio riebumo grietine emet. As taip pat noreciau liesesnio kremo, tik kad persigertu sluoksniai, ir butu nesausas 4u.gif
*

atskirai isplakiau 36% grietinele, tada grietine saules pieno 30 %, isplakiau su citrina is cukrum, gale plakimo supyliau istiprdytus tuos 10 gr zelatinos ir galiausia viska lengvai permaisau .
beje, siandien irgi girdejau, kad sitas tortas skaniausias medaus tortas koks yra valgytas blush2.gif irgi prisidedu prie dekojimo Cipciukui 4u.gif

kai pyliau soda suputojo bet ne iki virsaus, gavosi 11 plonuciuku lakstu 24 cm skersmens, as kociojau ant popieriaus, tada apipjaudavau, atraizas ir nenaudojama tels alaikydavau ant tu paciu garu tik jau isjungus, kad tesla nesukietetu, ir butu lengva kocioti 4u.gif
fainiausia, kad dar nelabai igudusi, bet ana syki teslos gaminimui, kociojimui ir kepimui sugaisau vos valandele 4u.gif
Kurmiukė
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti lotuliukas.gif
Labai labai dėkui už tikrai super receptą wub.gif
harmonija...
Ir as issikepiau lakstus ka tik smile.gif
tik dejau kepimo miltelius o ne soda, nes nors ir nugesinta ji, esu sugadinusi kruva teslos. Tai daugiau nerizikuoju ir kepu su k. milteliais. g.gif
Kurmiukė
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 13, 22:01)
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Dabar einu tept, nes kitaip bus sausi suvalgyti  lotuliukas.gif
Labai labai dėkui už tikrai super receptą wub.gif
*

Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis wub.gif wub.gif wub.gif

Isvada: reikia klausyti profesionalu 4u.gif
harmonija...
QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 16, 22:49)
Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai:
Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo...
Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis wub.gif  wub.gif  wub.gif

Isvada: reikia klausyti profesionalu 4u.gif
*

as tepiau su grietinele is pakelio(milteliai) kur su pienu reikia maisyti. Tai tepesi puikiai stovejo puikiai, bet pertepimas ir grietines ir citrinos su cukraus pudra, mums buvo nepalyginamai skanesnis doh.gif
*linuska*
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11)

user posted image

*

kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos

issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku blush2.gif

noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu g.gif ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu blush2.gif kvaili klausimukai bet prasau padekit 4u.gif
Nikoleta
kirbe, nedaskaičiau temos doh.gif puoliau daryt, na miltų turbūt pamažinau, po to susišvietė kad jau svyla po 40 min kepiau 180 doh.gif traukt lauk, viskas kliuksi, vėl atgal kišau doh.gif ir meldžiausi, galiausiai gavosi kad sukrito vidus o šonai iškilo, viršus juodas biggrin.gif dar ir pjaustyt sugebėjau šiltą doh.gif taigi gavosi storio 6 lakštų, bet kadangi per vidurį duobė, tai 4 lakštai ratukai cool.gif vat galvoju jei vieną ratuką palaužyt ir į vidurį sudėt, ar nebus labai blogai g.gif ar naują biskvitą kept g.gif juodą masę nugramdžiau cool.gif šiaip biskvito skonis thumbup.gif tikras meduolis, bet tas kepimo procesas kažkoks žiaurus gavosi, man jau lengviau pasirodė blynus kočiot hihihi.gif

iš kur gaut trupinių unsure.gif ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai blush2.gif trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt blush2.gif
kirbe
QUOTE(*linuska* @ 2010 04 22, 20:07)
kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos

issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku  blush2.gif 

noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu  g.gif  ir dar is kur jums gaunasi tu trupiniuku as susipjausciau man viskas graziai isejo bet tu trupiniuku neturiu  blush2.gif  kvaili klausimukai bet prasau padekit  4u.gif
*

norint aplieti tirpintu šokoladu arba glejum kokiu nors šokoladiniu,reikia aptepti torta sviestiniu kremuku,šonukus apiberti trupinukais,o paskui užlieti glaju ir gražiai atsargiai palyginti su peiliu.....pabaigoje apipuošti kraščiukus....trupinuku man lieka nuo biskvito...tiesiog kai daug darau tortu,tai kartais lieka,kartais ne...bet kai lieka tai susimalu ir pasidedu......jeigu jokiu trupinuku neturi,tai gali kokoso drožlem šonus padengti ar kokiais riešutais smulkintais.....

QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 23, 16:25)
kirbe, nedaskaičiau temos  doh.gif

iš kur gaut trupinių  unsure.gif ir ištraukus iš formos tortą kaip apdirbt šonus? aptept dar grietine, ar ir šiaip lips trupiniai  blush2.gif trumpinius galvuju gal iš sausainių gaidelis gal pasidaryt  blush2.gif
*

matosi ,kad nedaskaitei temos.... smile.gif miltu per mažai- todel sukrito viduriukas...kepti ant neaukštos temp...tiesiog poas kiekviena kitokia orkaite ir reikia žiuret ,kai kepa.....
y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks.....

toliau išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti.....
Nikoleta
QUOTE(kirbe @ 2010 04 23, 20:08)
matosi ,kad nedaskaitei temos.... smile.gif miltu per mažai- todel sukrito viduriukas...kepti ant neaukštos temp...tiesiog poas kiekviena kitokia orkaite ir reikia žiuret ,kai kepa.....
y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks.....

toliau  išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti.....
*

ačiū už operatyvų atsakymą drinks_cheers.gif dėsiu tuos biskvitukus, o dėl šonų tai ištraukus iš formos ką nors sumąstysiu bigsmile.gif
Ievsius
Sveikos, norėjau paklaust. Kepiau medučio lakštus pagal Cypsiuką. Jie man gavosi minkšti. Kažką padariau ne taip, ar viskas tvarkoje? Nebus ištižęs tortas? ax.gif
R_S
mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke sad.gif ar nieko tokio cia baisaus? ar jau mest lauk? sad.gif
airius
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 25, 10:15)
mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke sad.gif ar nieko tokio cia baisaus? ar jau mest lauk? sad.gif
*

Manau kad nieko tokio, man ir taip buvo. gal nesigaus kaip noretusi, bet as kepiau, viskas gerai 4u.gif blush2.gif
R_S
aciu smile.gif o db pradejau kociot, mano forma 28cm, tai man turbut is tods normos duok dieve kad 5 lakstai gautusi sad.gif nesuprantu kodel taip gavosi, visko kiek reikia dejau sad.gif na bet gal pirmas blynas nebus prisviles smile.gif
Nikoleta
mano tortukas pagal kirbe liuks atrodo thumbup.gif o kvapas wub.gif laukiu vakaro, įtariu ir su skoniu bus viskas thumbup.gif jaučiu pataps jis mano firminiu biggrin.gif anksčiau ir visada panašų darydavau, tik biskvitą paprastą kiaušininį kepdavau, o kremas grietininis būdavo, bet užsimanaiu pakeisti biggrin.gif, be to idėja su tortine liuksiška thumbup.gif anksčiau gaudavosi, bet per pilstydavau, bėgdavo grietinė, kiek jos išlaistydavau doh.gif o dabar ekonomiška, greita ir vaizdas 100 k geresnis biggrin.gif be to ir sustingo, dėl ko labiausiai pergyvenau biggrin.gif
R_S
na lakstai pagal Cipciuka gavosi geri smile.gif tik man 28cm skersmeniui teko per du kartus gamintis tesla ir keptis smile.gif
kirbe
QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 25, 10:46)
mano tortukas pagal kirbe liuks atrodo  thumbup.gif o kvapas  wub.gif laukiu vakaro, įtariu ir su skoniu bus viskas  thumbup.gif
doh.gif o dabar ekonomiška, greita ir vaizdas 100 k geresnis  biggrin.gif be to ir sustingo, dėl ko labiausiai pergyvenau biggrin.gif
*

smagu girdeti.....skanaus..... 4u.gif
Bomba
kepiau savaitgaliui is 1/3 cipciuko normos, gavosi 4 24 cm blynai ir dar vaikams sausainiuku su formelem prispaudeliojau, tai kai sutepiau buvo lygiai lygiai 1 kg tortukas thumbup.gif
man gaminant sy syki irgi sutrauke kiausini tai ismeciau lauk (kai is trecdalio buvo nebuvo gaila), matyt reikia gerai isplakta pilti ...
Auksiuke
QUOTE(kirbe @ 2010 04 26, 11:11)
smagu girdeti.....skanaus..... 4u.gif
*

as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais ax.gif
user posted image
kirbe
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 21:05)
as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio  thumbup.gif
o kad ne tusciai butu- su irodymais  ax.gif

laaaaabai dailus ir žinau ,kad skanus....... 4u.gif
airius
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 21:05)
as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio  thumbup.gif
user posted image
*

Grazu, tikrai grazu. thumbup.gif
Pirmiausia kas krito i akis tai sokolado paskirstymas, kontrastas thumbup.gif
R_S
mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc. tikiuosi uzteks mano didziajam tortui smile.gif
JOLKA999
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 27, 19:27)
mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc.  tikiuosi uzteks mano didziajam tortui smile.gif
*

dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka.

30 proc sp grietineles matyti man neteko schmoll.gif manau,kad jos tu neisplaksi ax.gif
R_S
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 04 27, 21:51)
dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka.

30 proc sp grietineles matyti man neteko schmoll.gif manau,kad jos tu neisplaksi ax.gif
*

susimaisiau, pasiziurejau - saules pieno 36proc grietinele 4u.gif
Ulė
mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu 4u.gif 4u.gif
kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika unsure.gif doh.gif nelimpa tie dziuveseliai visai nesuprantu doh.gif kaip juos teisingai reik lipdyt,peiliu pagalba rankom? o jei jau man neiseitu tais dziuveseliais kaip paprasciausia butu apglaistyt sonus? bandziau grietinele,bet man ji susigeria ir negraziai atrodo vistiek 4u.gif
wylia
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos? blush2.gif
*AMRI*
Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)? 4u.gif
rugiagele26
QUOTE(*AMRI* @ 2010 04 28, 11:17)
Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)? 4u.gif
*

Naudoju paprastus miltus.
Papildyta:
QUOTE(wylia @ 2010 04 28, 09:56)
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos?  blush2.gif
*

As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulė @ 2010 04 28, 09:43)
mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu 4u.gif  4u.gif
kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika unsure.gif  doh.gif nelimpa tie dziuveseliai visai nesuprantu doh.gif kaip juos teisingai reik lipdyt,peiliu pagalba rankom? o jei jau man neiseitu tais dziuveseliais kaip paprasciausia butu apglaistyt sonus? bandziau grietinele,bet man ji susigeria ir negraziai atrodo vistiek 4u.gif
*

Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste smile.gif
*AMRI*
QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 20:05)
user posted image
*

wub.gif
R_S
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 28, 11:33)
Naudoju paprastus miltus.
Papildyta:
As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt...  g.gif
Papildyta:
Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste smile.gif
*

skamba kaip aukstasis pilotazas 4u.gif mano tortas 28cm skersmens, gausis sunkus kai sutepsiu, bijau kad galiu neislaikyt as ant vienos rankos doh.gif doh.gif doh.gif
rugiagele26
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 28, 14:46)
skamba kaip aukstasis pilotazas  4u.gif mano tortas 28cm skersmens, gausis sunkus kai sutepsiu, bijau kad galiu neislaikyt as ant vienos rankos  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

lotuliukas.gif neismesi, tik gal bandyk su padekliuku rankoj laikyt, kad nesulystu rankos i torta is apacios smile.gif ten greit einasi darbas zinok. Pacioj pradzioj, tai as padedavau torta ant lentutes, ir sukdama vis lipinau delnu trupinius. Gali pradziai taip bandyt...
Ievsius
Sveikos! ax.gif

Pasirodau su Cypciuko medučiu.
user posted image blush2.gif Tas tamsus sluoksnis uogienė, bet labai plona užtepiau. biggrin.gif
rugiagele26
Sukirsciau gabala... unsure.gif taip noriu ko nors saldaus...
Ievsius
Kaip tik liko paskutinis gabaliukas, vaišinkitės. biggrin.gif
kirbe
QUOTE(wylia @ 2010 04 28, 09:56)
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos?  blush2.gif
*

gali drasiai kepti siandie,ryt sutepti grietines kremu...nepasens...bus labai skanus per motinos diena....aš irgi ryt jau pora tepsiu sekmadieniui.... ax.gif
wylia
QUOTE(kirbe @ 2010 04 28, 20:57)
gali drasiai kepti siandie,ryt sutepti grietines kremu...nepasens...bus labai skanus per motinos diena....aš irgi ryt jau pora tepsiu sekmadieniui.... ax.gif
*

vis tik vakar iskepiau biskvita.Nesukrito,tik toks sakyciau kietokas g.gif snd bandysiu pjaustyt ir sutept. cia pirmas mano bandymas kept kazka tooookio,ziuresim kaip gausis blush2.gif
wylia
Reikia skubaus patarimo blush2.gif

Meduciui pertepiam daru is 1ind. 30 proc.grietines ir 1ind 35 proc. grietineles. Kiek ilgai ja reikia plakt?? g.gif
R_S
sveikos, su jusu pagalba iskepiau savo pirmaji torciuka smile.gif neispudingas, bet vis smile.gif
user posted image

p.s. keistu kampu cia nufotkinau blush2.gif g.gif
rugiagele26
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 05 01, 18:14)
sveikos, su jusu pagalba iskepiau savo pirmaji torciuka smile.gif neispudingas, bet vis smile.gif
user posted image
p.s. keistu kampu cia nufotkinau  blush2.gif  g.gif
*

Skaniai atrodo bigsmile.gif net tas keistas nufotografavimo kampas netrukdo lotuliukas.gif
wylia
Ot ir iskepiau meduti pagal Kirbes receptura...kaip pirma kart gyvenime kepusi torta,biskvita vis tik sugebejau supjaustyt i 6 lastus ir ka as galiu pasakyt... g.gif ACIU KIRBE, neeraliai gerai pavyko thumbup.gif tortukas buvo sunaikintas per rekordiska laika (per pusdieni,nors dariau is 1,5 normos blink.gif ) thumbup.gif thumbup.gif
amorosa
QUOTE(wylia @ 2010 05 02, 18:07)
Ot ir iskepiau meduti pagal Kirbes receptura...kaip pirma kart gyvenime kepusi torta,biskvita vis tik sugebejau supjaustyt i 6 lastus ir ka as galiu pasakyt...  g.gif  ACIU KIRBE, neeraliai gerai pavyko  thumbup.gif  tortukas buvo sunaikintas per rekordiska laika (per pusdieni,nors dariau is 1,5 normos  blink.gif  )  thumbup.gif  thumbup.gif
*

O cia is 1.5normos , tai kokio skersmesns formoje kepei g.gif
wylia
QUOTE(amorosa @ 2010 05 02, 19:58)
O cia is 1.5normos , tai kokio skersmesns formoje kepei g.gif
*

kadango neturejau apbvalios formos,nepasikuklinau kept staciakampeje biggrin.gif tikrai buvo labai skanu ir valgiusieji,tikisi,kad as greit vel iskepsiu toki skanumyna ax.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.