Man labai gerai suputoja, iki puodo viršaus
Na man tai iki puodo virsaus nesuputoja
Na aš nedarau dideliam puode, tai masėbuną iki pusės puodo, o kai supilu soda, tai jau iki viršaus
QUOTE(airius @ 2010 04 09, 14:31) Sveiki, o sakykit grietine ir grietinele atskirai plaket ar kartu. ir kokio riebumo grietine emet. As taip pat noreciau liesesnio kremo, tik kad persigertu sluoksniai, ir butu nesausas atskirai isplakiau 36% grietinele, tada grietine saules pieno 30 %, isplakiau su citrina is cukrum, gale plakimo supyliau istiprdytus tuos 10 gr zelatinos ir galiausia viska lengvai permaisau . beje, siandien irgi girdejau, kad sitas tortas skaniausias medaus tortas koks yra valgytas kai pyliau soda suputojo bet ne iki virsaus, gavosi 11 plonuciuku lakstu 24 cm skersmens, as kociojau ant popieriaus, tada apipjaudavau, atraizas ir nenaudojama tels alaikydavau ant tu paciu garu tik jau isjungus, kad tesla nesukietetu, ir butu lengva kocioti fainiausia, kad dar nelabai igudusi, bet ana syki teslos gaminimui, kociojimui ir kepimui sugaisau vos valandele
Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė
Labai labai dėkui už tikrai super receptą
Ir as issikepiau lakstus ka tik
tik dejau kepimo miltelius o ne soda, nes nors ir nugesinta ji, esu sugadinusi kruva teslos. Tai daugiau nerizikuoju ir kepu su k. milteliais. QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 13, 22:01) Ačiū didelis, CYPCIUK, už puikų receptą! Lakštus iškepiau ką tik - labai smagiai ir lengvai tešla gaminosi, kočiojosi iš vis pasaka, kaip lengvai, kepė sklandžiai, nesipūslėjo ir nesudegė Labai labai dėkui už tikrai super receptą Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai: Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo... Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis Isvada: reikia klausyti profesionalu QUOTE(Kurmiukė @ 2010 04 16, 22:49) Nu, ką, sutepiau savo Meducio biskvitus pagal Cypciuka dviem skirtingais kremais. Rezultatai: Dublis1- pertepima dariau savavaliskai is plaktos grietines- total kosmar... nesiplake, taskesi, galop pripyliau zelatinos ir ta makalose sutepiau.. tortas gavosi maziukas, bet gana skanus, nors ir sausokas- lakstu skonis viska kompensavo... Dublis 2- pertepiau plaktas grietinele pagal Cypciuka... plakesi puikiai (Zematijos pieno 36 proc), sutepus tortas normalaus dydzio, o skonis Isvada: reikia klausyti profesionalu as tepiau su grietinele is pakelio(milteliai) kur su pienu reikia maisyti. Tai tepesi puikiai stovejo puikiai, bet pertepimas ir grietines ir citrinos su cukraus pudra, mums buvo nepalyginamai skanesnis QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11) kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu
kirbe, nedaskaičiau temos
iš kur gaut trupinių QUOTE(*linuska* @ 2010 04 22, 20:07) kirbe ar kitos mergaites prasau jusu pagalbos issikepiau jau torciuka ryt tepsiu turiu klausimuku noriu kad atrodytu kaip sitas kirbes kaip ant virsaus ta sokoladini glaju tept, ar taip ir tept ant torciuko ar uztept pirmiausia kremu ir paskui sokoladu nes sonus tai tepsiu norint aplieti tirpintu šokoladu arba glejum kokiu nors šokoladiniu,reikia aptepti torta sviestiniu kremuku,šonukus apiberti trupinukais,o paskui užlieti glaju ir gražiai atsargiai palyginti su peiliu.....pabaigoje apipuošti kraščiukus....trupinuku man lieka nuo biskvito...tiesiog kai daug darau tortu,tai kartais lieka,kartais ne...bet kai lieka tai susimalu ir pasidedu......jeigu jokiu trupinuku neturi,tai gali kokoso drožlem šonus padengti ar kokiais riešutais smulkintais..... QUOTE(Nikoleta @ 2010 04 23, 16:25) kirbe, nedaskaičiau temos iš kur gaut trupinių matosi ,kad nedaskaitei temos.... y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks..... toliau išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti..... QUOTE(kirbe @ 2010 04 23, 20:08) matosi ,kad nedaskaitei temos.... y vidu gali drasiai deti sulaužytus tuos biskvitukus,tiktrai nieko blogo neatsitiks..... toliau išemus iš formos torta,reikia aptepti arba likusia grietinele arba sviestiniu kremuku-žiurint kaip norit puošti..... ačiū už operatyvų atsakymą
Sveikos, norėjau paklaust. Kepiau medučio lakštus pagal Cypsiuką. Jie man gavosi minkšti. Kažką padariau ne taip, ar viskas tvarkoje? Nebus ištižęs tortas?
mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 25, 10:15) mergaites prasau pagalbos, gaminu medaus torta pagal cipciuka, bet man bliude ant garu biski plaukioja lyg kiausiniu gabaliukai mazyciai. atrodo ir maisiau bet vistiek turbut biski sutrauke Manau kad nieko tokio, man ir taip buvo. gal nesigaus kaip noretusi, bet as kepiau, viskas gerai
aciu
mano tortukas pagal kirbe liuks atrodo
na lakstai pagal Cipciuka gavosi geri
kepiau savaitgaliui is 1/3 cipciuko normos, gavosi 4 24 cm blynai ir dar vaikams sausainiuku su formelem prispaudeliojau, tai kai sutepiau buvo lygiai lygiai 1 kg tortukas
man gaminant sy syki irgi sutrauke kiausini tai ismeciau lauk (kai is trecdalio buvo nebuvo gaila), matyt reikia gerai isplakta pilti ... QUOTE(Auksiuke @ 2010 04 26, 21:05) as irgi prisidedu prie pagyru Kirbes meduciui. Pliusai ir del greicio ir del skonio o kad ne tusciai butu- su irodymais laaaaabai dailus ir žinau ,kad skanus.......
mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc. tikiuosi uzteks mano didziajam tortui
QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 27, 19:27) mergaites kokia grietinele naudojat pertepimui? as snd maximoj radau tik saules pieno grietinele 30proc riebumo. issiplaks? nusipirkau tris didelius indelius grietineles ir viena dideli indeli dvaro grietines 40proc. tikiuosi uzteks mano didziajam tortui dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka. 30 proc sp grietineles matyti man neteko QUOTE(JOLKA999 @ 2010 04 27, 21:51) dazniausiai naudojam zemaitijos pieno grietinele,ji yra 36 riebumo,pirkti buna iki pc.o maksimoj yra saules pieno grietinele 35 procentu riebumo,ji irgi medaus tortui puikiai tinka. 30 proc sp grietineles matyti man neteko susimaisiau, pasiziurejau - saules pieno 36proc grietinele
mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu
kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika
jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos?
Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)?
QUOTE(*AMRI* @ 2010 04 28, 11:17) Labai noriu pabandyti issikepti meduti,tik iskilo klausimukas kokios rusies miltus naudojate t.y. paprastus ar kruopmilcius(EXTRA)? Naudoju paprastus miltus. Papildyta: QUOTE(wylia @ 2010 04 28, 09:56) jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos? As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt... Papildyta: QUOTE(Ulė @ 2010 04 28, 09:43) mergaites atejau paprasyti Jusu patarimu kepiau jau kelis kart tortas nuostabus,bet papuosti as jo nemoku visiskai,virsu dar dar,bet sonai taj man mistika Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste QUOTE(rugiagele26 @ 2010 04 28, 11:33) Naudoju paprastus miltus. Papildyta: As jo dar nekepus, bet as daryciau ji ryt. Na lakstelius issikepciau siandien, bet sutepineciau gal ryt, ar poryt... Papildyta: Aptepi graziai sonus grietinele, tada imi i kaire ranka torta, po tortu pasidek lekste su trupiniais, ir desine ranka vis imk trupinius, ir glausk prie torto. Trupiniu likuciai nukris atgal i lekste skamba kaip aukstasis pilotazas QUOTE(rozine_svajone @ 2010 04 28, 14:46) skamba kaip aukstasis pilotazas
Sukirsciau gabala...
Kaip tik liko paskutinis gabaliukas, vaišinkitės.
QUOTE(wylia @ 2010 04 28, 09:56) jau pribrendau pagaliau pabandyt iskept medaus torta. apsisprendziau bandyt KIRBES recepta. tik turiu toki klausima,jei snd iskepsiu lakstus,ryt tepsiu,poryt puosiu,ar nepasens iki motinos dienos? gali drasiai kepti siandie,ryt sutepti grietines kremu...nepasens...bus labai skanus per motinos diena....aš irgi ryt jau pora tepsiu sekmadieniui.... QUOTE(kirbe @ 2010 04 28, 20:57) gali drasiai kepti siandie,ryt sutepti grietines kremu...nepasens...bus labai skanus per motinos diena....aš irgi ryt jau pora tepsiu sekmadieniui.... vis tik vakar iskepiau biskvita.Nesukrito,tik toks sakyciau kietokas
Reikia skubaus patarimo
Meduciui pertepiam daru is 1ind. 30 proc.grietines ir 1ind 35 proc. grietineles. Kiek ilgai ja reikia plakt??
Ot ir iskepiau meduti pagal Kirbes receptura...kaip pirma kart gyvenime kepusi torta,biskvita vis tik sugebejau supjaustyt i 6 lastus ir ka as galiu pasakyt...
QUOTE(wylia @ 2010 05 02, 18:07) Ot ir iskepiau meduti pagal Kirbes receptura...kaip pirma kart gyvenime kepusi torta,biskvita vis tik sugebejau supjaustyt i 6 lastus ir ka as galiu pasakyt... O cia is 1.5normos , tai kokio skersmesns formoje kepei
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
|