Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MEDAUS TORTAS, 5 tema
Supermamų klubas > Mūsų namai > Kulinarinės idėjos > Saldumynai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
meduolytee
Na, mergaitės - kepame toliau medučius. Temą pradedu, įdėdama ČYPCIUKO DVYNUKES MEDUOLIUKES smile.gif

user posted image
rugiagele26
1 TEMA
2 TEMA
3 TEMA
4 TEMA

Populiariausias Cipciuko medaus tortas

Is sitos normos iseina du normalaus dydzio tortai po 5 blynukus ,arba vienas gigantas.
Teslai
3kiausiniai ,
3 dideli saukstai medaus ,
100 g . margarino EVE ( ne sviesto ) ,
1 stikline cukraus ,
3 mazi sauksteliai sodos (ne kepimo milteliai ) nugesintos !!!
ir apie 5 stiklines miltu (gali ir pritrukti saujeles kitos )
Kremui
4 indeliai grietineles po 450 ml. 36 proc. Riebumo
Cukrus pagal skoni
Citrinos sulciu

Gamyba: Tesla
I didoka bliudeli reikia ideti visus produktus isskyrus soda , bliuda statyti ant puodo su verdanciu vandeniu ir visus produktus gerai ismaisyti (cia tam ,kad nesutrauktu kiausiniu ) besildamas margarinas savaime po trupuri istirps. Kai mase smarkiai ikais supilti nugesinta soda (Soda butinai nugesinti ipylus i ja pora saukstu acto,ir supilti ja i karsta tesla( smarkiai suputos ) , gerai ismaisyti, nukekti bliuda ir supilti miltus, gerai ismaisyti bliude, kai jau bus sunku maisyti isversti tesla ant smarkiai miltais pabarstyto stalo ir suminkyti, ji turi nelipti prie ranku ir susiminkyti i gabala kuris padejus neturi subliuksti.
Kociojant tesla stala smarkiai reikia pabarstyti miltais, ji lipni. Kocioti reikia kol tesla dar silta.

Situs blynelius galima susikepti ir is anksto, kad ir pries menesi, jie negenda, tada tepant torta bus maziau darbo.

Gamyba: Kremas
Grietinele (butinai gerai atsaldyta, kitaip galima pagaminti namini sviesta) plakti su elektriniu mikseriu visu greiciu su cukrumi ir citrinos rugstimi, ji po truputi pradeda tirsteti, plaki tol kol mikserio sluotele ja tiesiog pradeda tarsi pjauti, sustabdzius mikseri ir ji istraukus matosi indo dugnas, o grietunele taip ir stovi kaip bokstas net nepajuda is vietos, isivaizduokit - apverti ta inda aukstyn kojom ,o grietinele ne nebando isbekti , jokiu zelatinu schmoll.gif .

Pagal sita recepta blyneliai labai puikiai susigeria tik nuo plaktos grietineles, ju nereikia sulaistyti nes gausis kose. Kepti labai karstai 250C., vos ikist ir jau traukti reikia.

SEKMES !!! smile.gif

Cia kremo receptas su grietinele ir grietine pagal RiMami

Torto gamyba vaizdziai

Papuosimas trupiniais vaizdziai

Dar viena torto gamybos fotosesija
Sniege26
Sveikutės smile.gif
Na bandysiu ir aš eiti lakštus kepti, tai dabar galvoju kokio dydžio man reikia to bliudo g.gif Kiek ten tos tešlos gausis? Ar tiks plastmasinis? Ar geriau kokiam puode maišyti? Parašyta, kad bliuda statyt ant puodo, o tai jis neturi būti įmerktas į tą verdantį vandenį? Ar ka ne taip suprantu g.gif
meduolytee
Pasiimi didesni puoda, prisipili vandens ir ant jo dedi bliuda metalini. Visa ta "sastata " dedi ant dujines ir uzkaiti, o tada darai viska pgal recepta. Siandien pirma karta kepiau as pagal Cipciuko recepta , tai man gavosi 13 paploteliu 23 skersmens. Sekmes
Geiša
Mano medutis pagal Cipsiuko recepta isejo superinis thumbup.gif foto nedesiu,nes yra dar kur tobulet blush2.gif Bet siaip,tai liux thumbup.gif
kirbe
Sveikutes...man iskolo toks klausimelis-kodel visos kepat lakstus medaus tortui? g.gif as pvz...darau tokia skystoka tesla ir pilu y forma,iskepa,atvesta tada susipjaustsau y kokius 5-6 lapelius ir tepu grietines kremu...gaunasi daug minkstesnis tortas.....
stai foto vieno tokio meducio....
user posted image

galiu parasyti receptura...
200 gr cukraus
200gr.medaus dirbtinio
200gr. margarino Vilnius arba EVE
3 kiausiniai,
3 arb. sauksteliai nugesintos sodos
cinamonas,gvazdikeliai[kas megsta]
miltu pagal tirstuma.....[kad tesla butu grietines tirstumo]

cukru,medu,margarina ir prieskonius sudedam y puoda ir uzvirinam.....y pravesusia sita mase dedam kiausinius,nugesinta soda ir miltus.....pilam y forma ir kepam apie 40-50 min,pagaliuku patikrinti kai bus iskepus....

2 ind grietines,cukraus ,citrinos sulciu arba citrinos rugsteles pagal skony....isplakame ir pertepame supjaustyta medaus biskvita....
padedame per nakty kad susigertu ir ryte puosiame.....
mamkaa
Nu visai cia idomiai skamba, reikes pabandyti.
o foto neturite prapjauto?
neaiski
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 24, 16:22)
*

Butinai bandysiu, nes medaus teslos kociojimas-didelis vargas, bent jau man.
rugiagele26
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11)
Sveikutes...man iskolo toks klausimelis-kodel visos kepat lakstus medaus tortui? g.gif as pvz...darau tokia skystoka tesla ir pilu y forma,iskepa,atvesta tada susipjaustsau y kokius 5-6 lapelius ir tepu grietines kremu...gaunasi daug minkstesnis tortas.....
user posted image

200 gr cukraus
200gr.medaus dirbtinio
3 kiausiniai,

cukru,medu,margarina ir prieskonius sudedam y puoda ir uzvirinam.....y pravesusia sita mase dedam kiausinius,nugesinta soda ir miltus.....pilam y forma ir kepam apie 40-50 min,pagaliuku patikrinti kai bus iskepus....

2 ind grietines,cukraus ,citrinos sulciu arba citrinos rugsteles pagal skony....isplakame ir pertepame supjaustyta medaus biskvita....
*

Kad gaunasi labai minkstas tortas ir kociotus lakstelius kepant.
kirbe
QUOTE(mamkaa @ 2009 10 24, 16:22)
*

prasom......tik cia kitas torciukas,bet pagal ta pacia receptura darytas.....
user posted image

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 24, 16:50)
Kad gaunasi labai minkstas tortas ir kociotus lakstelius kepant.
*

tikiu ir zinau...nes visaip darius esu.....bet su sita receptura daug maziau darbo ir man asmeniskai skaniau.....
meduolytee
Cia tai geras, reikes pabandyti. Mazdauk kokio skersmens formai sis receptukas g.gif
kirbe
QUOTE(meduolytee @ 2009 10 25, 18:41)
Cia tai geras, reikes pabandyti. Mazdauk kokio skersmens formai sis receptukas  g.gif
*

pamatavau forma-skersmuo 26 cm...ir kepti apie 180 temp...ne daugiau,nes apdegs ,o vidus bus neiskepes......
Gintarėtarė
O kodėl negalima sviesto naudot ir kepimo miltelių? Skonis suprastėja? g.gif
laurechka
QUOTE(Gintarėtarė @ 2009 10 26, 10:43)
O kodėl negalima sviesto naudot ir kepimo miltelių? Skonis suprastėja?  g.gif
*

Gali drasiai naudot airiska sviesta, jis kitoks nei lietuviskas wink.gif O del milteliu tai nzn.... as tai naudoju ka randu namie....
*Jonė*
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 16:11)
user posted image

200 gr cukraus
200gr.medaus dirbtinio
3 kiausiniai,

*

Norisi isbandyt labai skaniai atrodo pjuvis bigsmile.gif Bet cia tik persipjauna i 5-6 lapelius,o produktu kiekis labai panasus i Cipciuko meduti,o is jo eina padaryt 2 nemazus tortus g.gif
dziaugsmelis7x7
merginos,vienas klausimas...
maisant tesla tame bliude,bliudo dugnas turi but apsemtas vandenyje?ar tesla kaista tik nuo garu?
Olesta
QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 10 29, 11:14)
merginos,vienas klausimas...
maisant tesla tame bliude,bliudo dugnas turi but apsemtas vandenyje?ar tesla kaista tik nuo garu?
*

liūdo dugnas turi kaboti virš garų, su vandeniu liestis neturi, tešla šilsta kaista nuo garų mirksiukas.gif turi būti keli cm tarpas tarp vandens ir dugno mirksiukas.gif nepamirška maišyti ir nesusipilk visų miltų iš karto kai iškaitinsi tešlą 4u.gif
dziaugsmelis7x7
QUOTE(Olesta @ 2009 10 29, 12:52)
liūdo dugnas turi kaboti virš garų, su vandeniu liestis neturi, tešla šilsta kaista nuo garų  mirksiukas.gif turi būti keli cm tarpas tarp vandens ir dugno  mirksiukas.gif  nepamirška maišyti ir nesusipilk visų miltų iš karto kai iškaitinsi tešlą  4u.gif
*

aciu kad apsvietet smile.gif
Oksiukas
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 15:11)

200 gr cukraus
200gr.medaus dirbtinio
3 kiausiniai,

*

norėčiau kepti šį medutį, ir iškilo klausimas o biskvitas gerai iškepa (na ta prasme nesigauna su kupra)blush2.gif dar tokio didelio biskvito neteko kepti smile.gif
vilimute
QUOTE(Oksiukas @ 2009 10 30, 14:52)
norėčiau kepti šį medutį, ir iškilo klausimas o biskvitas gerai iškepa (na ta prasme nesigauna su kupra)blush2.gif dar tokio didelio biskvito neteko kepti smile.gif
*

blush2.gif man tai ne kas gavosi doh.gif nepeikiu seimininkes,bet jau geriau man cipsiuko medutis blush2.gif sitas visu pirma nevienodai iskilo,truputeli apdege,nors kepiau ir mazoj temperaturoj,man sunkiai pjaustesi,skonis kaip meduolio beveik,bent jau man ax.gif siaip tai aisku skanu,bet ... as tiesiog savo nuomone pasakiau,tikiuosi nesupyksit ax.gif
kirbe
QUOTE(Oksiukas @ 2009 10 30, 15:52)
*

na man tai visada gerai iskepa.....trupuciuka kuprele gaunasi,jei per kieta tesla padarai...bet tai nupjaunu ta kuprele ir buna trupinukam......

gal kam nepatiks aisku,bet tai cia kiek zmoniu tiek nuomoniu...jis musu rate pats skaniausias.....

o medaus biskvito skonis ir turi buti psanasus y meduoly..... mirksiukas.gif
eglejk
QUOTE(kirbe @ 2009 10 24, 17:04)
prasom......tik cia kitas torciukas,bet pagal ta pacia receptura darytas.....
*

skaniai atrodo tas medutis, reikes isbandyti smile.gif
Auksreda
Kepiau si torciuka,per vaiko gitadieni-skanus labai!
Sugalvojau,kad reiktu sventem savaitgalinem jo issikept.Tad keliauju minkyt teslos.
jurgusia
As irgi kepiau pirma karta gyvenime torta meduti. Gavosi labai skanus thumbup.gif thumbup.gif Turiu keleta klausimeliu profem:
1. Sutepiau is vakaro, o trupinius barsciau kitos dienos pavakare. Bet pabuves saldytuve jis man vis tiek suskilinejo. Kazin ka ne taip dariau?
2. Is cipsiuko recepto gavosi tik 6 lakstai. Is 5 sutepiau torta. Svere 2 kg.
3. kaip gerai apibarsyti sonus? Sunkiai sekesi man. doh.gif
4.Nelabai gerai isigere plakta gretinele. Gal per daug suplakiau? Nes pjaunant torta, kai kuriose vietose jis man atlipdavo. Ar per mazai suspaudziau? g.gif
meduolytee
Kirbe, reikes man tavaji meduti prakepti
Kazkaip skaniai jau skamba

Tik meduoliai man ir galvoje lotuliukas.gif

P.S. Kiek mazdaug laiko kepti ji apytiksliai?
kirbe
QUOTE(meduolytee @ 2009 11 06, 05:01)
Kirbe, reikes man tavaji meduti prakepti
Kazkaip skaniai jau skamba

Tik meduoliai man ir galvoje  lotuliukas.gif
P.S. Kiek mazdaug laiko kepti ji apytiksliai?
*

pabandyk tikrai....kas kepe ir kas valge mano darytus,tai sake tikras senoviskas medaus tortas....

o kepti reikia apie 40 min...ziurint kokio storio gausis ir t.t......as vis pagaliuku patikrinu kada buna iskepes....

ir kepti apie 17 -180 temp...o y pabaiga dar sumazinu iki kokio 160,kad neapdegtu....
pirasa
O darant pagal šį receptą tortą į grietinę nereikia želatinos dėti?
kirbe
QUOTE(pirasa @ 2009 11 07, 16:00)
O darant pagal šį receptą tortą į grietinę nereikia želatinos dėti?
*

as nededu.....plaku grietine 30 proc. riebumo...dedu cukraus ,rugsteles,arba citrinos sulciu isspaudziu ir plaku ilgokai...na bet reik ziuret ,kad neperplaktum iki sviesto....
isplakta grietine buna nevisai standi...bet as tepu torta formoj ir padedu per nakty ,kad susigertu ir tada grietine neisbega,o susigeria y torciuka,ryte isemus galima kuo puikiausiai puosti....

dar noriu pridurti,kad ir paty pagrinda geriau issikepti is vakaro,kad per nakty susistovetu,o ant rytojaus tepti grietines kremu......
va siandienos medutis pagal ta pacia receptura...
user posted image
gita
Tai sutepto meducio is karto barstyti trupiniais negalima? g.gif
*Jonė*
Issikepiau vakar Kirbes medaus torta,skonio prasme tikrai skanus,per nakti sutepto nelaikiau,gal tik kelias valandas viskas puikiai susigere,bet va biskvito kepimas man nelabai,gal miltu per daug idejau,gavosi su kupra,ir perpjoviau vos i 4 dalis,sunkiai pjaustesi,ta prasme kokio daugmaz storio jis turi gautis?
kirbe
na ko gero per daug miltu....ir kaip rasiau geriausia issikepti is vakaro,kad per nakty jis pastovetu...tada daug geriau pjaustosi...o man is sitos normos,kur daviau receptura,tasi puikiausiai susipjausto y 6 dalis...ir dar jeigu kuprele iskyla,tai ja nupjaunu ir buna trupinukams......
sekanty karta kai kepsiu,prizadu pamatuoti tiksliai miltus ir tada parasysiu.....
*Jonė*
QUOTE(kirbe @ 2009 11 11, 14:00)
na ko gero per daug miltu....ir kaip rasiau geriausia issikepti is vakaro,kad per nakty jis pastovetu...tada daug geriau pjaustosi...o man is sitos normos,kur daviau receptura,tasi puikiausiai susipjausto y 6 dalis...ir dar jeigu kuprele iskyla,tai ja nupjaunu ir buna trupinukams......
sekanty karta kai kepsiu,prizadu pamatuoti tiksliai miltus ir tada parasysiu.....
*

Lauksiu smile.gif
Pintikė
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 12, 10:58)
aciu  ax.gif
nu sekanti nesekme: nesigavo meducio lakstai sad.gif darysiu sausainius is tos mases kad lauk nemest  doh.gif
gal naminis kietas medus negerai? o gal extra miltai netiko? o gal blogai, kad ipylus nugesinta soda i tesla ji nesuputojo, kaip parasyta recepte? ka keist darant sekanti karta? o gal ries pilant soda jau reikejo but iylus kazkiek miltu? kazi ka keist???  g.gif
atsiprasau kad tersiu eteri su tiek kvailu klausimu  blush2.gif
*

o kas konkreciai tau nesigavo?per kieti lakstai?jie ir turi buti kietoki,kiek miltu sukrovei?nes as ,kai paskutini karta voztelejau doh.gif tesla ismeciau,issiaiskinau,kad i pilna norma net nesueina 1 kg miltu,reikia maziau
ligita33
sveikutes 4u.gif
bandziau ir as daryt pagal cipiuko recepta, bet...
nesigavo meducio lakstai sad.gif
tesla kietoka...
beto kai ipylau soda, tesla neuzputojo, kaip recpte prasyta.
o tie miltai man tokie keisti pasirode:struktura kaip kavamale maltos cukraus pudros
Pintikė
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 12, 11:21)
sveikutes  4u.gif
bandziau ir as daryt pagal cipiuko recepta, bet...
nesigavo meducio lakstai sad.gif
tesla kietoka...
beto kai ipylau soda, tesla neuzputojo, kaip recpte prasyta.
o tie miltai man tokie keisti pasirode:struktura kaip kavamale maltos cukraus pudros
*

tai vis tik kepei lakstus ar ne?
ligita33
QUOTE(Pintikė @ 2009 11 12, 12:30)
tai vis tik kepei lakstus ar ne?
*

ne...nes negalejau iskociojus nuo stalo pakelt
gavos kruva sausainiuku per mesmale isspaudzau. rezultatas: suguldziau per tankiai, sulipo, nes gerai issipute ir truputi jauciasi sodos skonis. bet vis neismeciau produktu lauk
Grantee
Ligita33, as ir kepiau pagal Cipciuka, soda man uzputojo g.gif bet kai iskepiau mano jautriems receptoriams labai soda jautesi,jau galvojau teks torta mest lauk doh.gif bet grietinele "uzmuse" sodos skoni ir jos visiskai nesijaute 4u.gif
Pintikė
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 12, 11:46)
ne...nes negalejau iskociojus nuo stalo pakelt
gavos kruva sausainiuku per mesmale isspaudzau. rezultatas: suguldziau per tankiai, sulipo, nes gerai issipute ir truputi jauciasi sodos skonis. bet vis neismeciau produktu lauk
*

na,manau,viskas tau gavosi,reikejo daugiau miltu ant stalo pabarstyti,o grietinele is tiesu uzmusa paskui sodos skoni,ex,gaila,vietoj tortuko ,turesi daug sausainuku mirksiukas.gif
ligita33
QUOTE(Pintikė @ 2009 11 12, 13:09)
na,manau,viskas tau gavosi,reikejo daugiau miltu ant stalo pabarstyti,o grietinele is tiesu uzmusa paskui sodos skoni,ex,gaila,vietoj tortuko ,turesi daug sausainuku mirksiukas.gif
*

kruva sausainiu gavos doh.gif
sian nusipirksiu kiausiniu ir rytoj bandysiu is naujo blush2.gif o tada vel rasysiu blush2.gif nesupykit blush2.gif
Olesta
a ko čia pykt, viskas ok, pavyks Tau tikrai, klaidas išsiaiškinom manau, tikrai pavyks 4u.gif
ligita33
QUOTE(Olesta @ 2009 11 12, 13:34)
a ko čia pykt, viskas ok, pavyks Tau tikrai, klaidas išsiaiškinom manau, tikrai pavyks  4u.gif
*

aciu didelis TAU ax.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif rytoj bandysiu vel
o tie sausainiukai blogiausiu atveju sutrupinus juk papuosimui irgi tinka blush2.gif
ligita33
labutes 4u.gif
niu ka, lakstai iskepe... atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
JOLKA999
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 12:14)
labutes  4u.gif
niu ka, lakstai iskepe...  atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
dabar jus man patarkit, kokiu kremu pertept geriausia, jei cia trimeciams vaikams i darziuka? pasiruosiau grietinele, bet ar jiems nebus per riebu?
o tam cipiuko recepte maiau ruzava linijike... kaip ja pagaminti? ar tik vienas sluoksnis grietineles, kitas: tas ruzavas kazkas
Papildyta:
ir dar... ji  nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
*

tas ruzavas tai zele,as pasidarau zele,ja sutarkuoju,ir dedu sluoksniuka.torta gali drasiai tepti sestadieni,sekmadieni ji apibarstyk trupiniukais,arba kaip kitaip puosk.zodziu sutepta torta geriausia palaikyti per nakti,kad subrestu,nes jei puosi is karto,bresdamas tortas plesis,ir gali sutrukti torto virsus.

nebus perriebu,bus skanu smile.gif dar gali i grietinele itarkuoti citrinos zieveles.
Rimse
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 13:14)
labutes  4u.gif
niu ka, lakstai iskepe...  atrodo normaliai gavos. bet tik va formas is karto pjoviau, o kol uzkeldavau ant popieriaus ir i bleka, tai biski kampai apsitampe.. .tikiuosi kazkaip pavyks paslept su kremu.
Papildyta:
ir dar... ji  nesunku kam nors atsakyt... jei man torto reik pirmad is ryto i darziuka, tai kada galiu anksciausiai susitept?
*

ruzava linijike - tai žele gabaliukai arba plonas sluoksnelis mirksiukas.gif
kada galiu anksciausiai susitept - sakyčiau tepkit ryt. Iki sekmadienio susistovės, tada puoškit ir pirmadienį skanaukit mirksiukas.gif

Aplenkė mane su atsakymais lotuliukas.gif
ligita33
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 13, 14:24)
tas ruzavas tai zele,as pasidarau zele,ja sutarkuoju,ir dedu sluoksniuka.torta gali drasiai tepti sestadieni,sekmadieni ji apibarstyk trupiniukais,arba kaip kitaip puosk.zodziu sutepta torta geriausia palaikyti per nakti,kad subrestu,nes jei puosi is karto,bresdamas tortas plesis,ir gali sutrukti torto virsus.

nebus perriebu,bus skanu smile.gif dar gali i grietinele itarkuoti citrinos zieveles.
*

QUOTE(Rimse @ 2009 11 13, 14:28)
ruzava linijike - tai žele gabaliukai arba plonas sluoksnelis  mirksiukas.gif
kada galiu anksciausiai susitept - sakyčiau tepkit ryt. Iki sekmadienio susistovės, tada puoškit ir pirmadienį skanaukit  mirksiukas.gif

Aplenkė mane su atsakymais  lotuliukas.gif
*

kaip bebuve, abiejoms labai aciu mirksiukas.gif o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? nes jei imsiu tik 4 lakstus, tai jei vienam bus vien grietinele, tai per"kudas" tortas gal bus?
kas liecia puosima, tai jei gausis, turetu but masina blush2.gif
cia mano pirmas rimtas toks kepinys tokiai rimtai progai: sunaus 3-iajam gimtadieniui blush2.gif
Rimse
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 14:21)
kaip bebuve, abiejoms labai aciu  mirksiukas.gif o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? nes jei imsiu tik 4 lakstus, tai jei vienam bus vien grietinele, tai per"kudas" tortas gal bus?
kas liecia puosima, tai jei gausis, turetu but masina  blush2.gif
cia mano pirmas rimtas toks kepinys tokiai rimtai progai: sunaus 3-iajam gimtadieniui  blush2.gif
*

o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? - būtent taip ir reikia daryt. Pirmiausia patepti lakštelį grietinėle, tada ant jos želė sluoksnis, o ant želė vėl grietinėlė ir tik tada kitas lakštelis.
adriu
mano ,,medutis-ne medutis'' vietoj medaus su kondencuotų ir džiovintom slyvom
uošviui padariau-vartosim namie rolleyes.gif paprastutis.nes vyras sakė visai niekaip nepuošt,nes greit suvalgysim biggrin.gif

user posted image
ligita33
QUOTE(Rimse @ 2009 11 13, 16:34)
o ta zele galima tam paciam sluoksny su grietinele det? - būtent taip ir reikia daryt. Pirmiausia patepti lakštelį grietinėle, tada ant jos želė sluoksnis, o ant želė vėl grietinėlė ir tik tada kitas lakštelis.
*

ot tai aciu blush2.gif zele jau stingsta, ryt bandysiu surast galimybe pertept ... kai dickis namie, tai yra labai sunku verysad.gif kaip laukiu to momento, kada galesiu pasakyt: mano pirmas tortas pavyko blush2.gif
Rimse
QUOTE(ligita33 @ 2009 11 13, 17:00)
ot tai aciu  blush2.gif zele jau stingsta, ryt bandysiu surast galimybe pertept ... kai dickis namie, tai yra labai sunku  verysad.gif kaip laukiu to momento, kada galesiu pasakyt: mano pirmas tortas pavyko  blush2.gif
*

Sėkmės kuo didžiausios 4u.gif
AveM
Uzsukau ir as pas jus.Anksciau kepdavau tortuka si,o po to pameciau recepta.Kadangi dabar suradau jus,tai meginsiu ir as kepti. ax.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.