Ir trenerė nebloga, berods Svetlana. Tik mamyčių mažai - buvom keturiese
Gal į baseiną daugiau susirinks? Paatostogausiu savaitėlę Druskininkuose ir tada abonementą nusipirksiu ir išbandysiu mankštą baseine. Tikiuosi bus smagu
Prisijunkite mamytės!
Buvau vakar nėštukių mankštoje Impulse Kareivių g., visai patiko
Ir trenerė nebloga, berods Svetlana. Tik mamyčių mažai - buvom keturiese Gal į baseiną daugiau susirinks? Paatostogausiu savaitėlę Druskininkuose ir tada abonementą nusipirksiu ir išbandysiu mankštą baseine. Tikiuosi bus smagu Prisijunkite mamytės!
taip ir neužsiregistravau aš antakalnio poliklinikoje užsiėmimuose, nes pamiršau iš gydytojos pažymą pasiimt. bet suradau ma-uri gal kas nors bandėt ir lankėt?
VILNIETEMS
Visi miesto uzsiemimai,kur,kada,kokia kaina Gal kam pravers. http://dirbumama.group.lt/2010/06/28/sport...sioms-vilniuje/
Manksta nestukems Marijampoleje, http://www.diaterapija.lt/fizine/mankstos-...s-su-kudikiais/.
Gal kam pravers
Man labai patiko Kaune Mažylyje
Sveikos merginos,
radau Vija Pinavija lankstinuką, kad Šiaures mietelyje Žygio g. 92 atsidaro nauja treniruočiu studija. Yra užsiėmimai ir nėštukėms Žiūrėjau jų fcb - siulo registruotis nemokamoms treniruotėms, į kuria tikrai ketinu nueiti QUOTE(egle_7707 @ 2012 01 31, 10:58) Sveikos merginos, radau Vija Pinavija lankstinuką, kad Šiaures mietelyje Žygio g. 92 atsidaro nauja treniruočiu studija. Yra užsiėmimai ir nėštukėms Žiūrėjau jų fcb - siulo registruotis nemokamoms treniruotėms, į kuria tikrai ketinu nueiti gal galima placiau? nes kazkaip nei google, nei fcb nieko nerandu
Sveikos, kursai nesciosiom yra Klaipedoje Meno ir sporto akedemijoje www.misakademija.lt , zinau, kad dabar yra renkama grupe...
Sveikos, merginos,
Asmeniskai as pati, nors ir puikiai jauciuosi visomis prasmemis, be kokio penkto menesio nesportuosiu. Kazkaip man pirma trimestra norejosi ramiai praleisti. Bet kiek domejausi, tai Vilniuje ir Kaune yra labai daug pasirinkimu nesciosioms - ir joga, ir pilatesas, ir kalanetika ir ko tik norit Bukim sveikos ir sportuojancios!
As rekomenduoju baseina, ypac toms, kurios kaip ir as, turi bedeliu su nugara. Esu lankius Kaune Mazylio ir Vilijos baseina. Abeji labai faini, tik man labiau patinka plaukioti, todel mielesnis Vilijos baseinas. Mazylio baseinas mazutis. Vilijos - normalus. Dar: Mazylyje treniruotes tokios 'jaukesnes', nes su muzika, nedidelej patalpoj, maximum 4 mamytes. O Vilijoj patiks toms, kurioms patinka intensyvesnes treniruotes, kurios nori rimciau pasportuoti. Kainytes panasios, tik kad prie Mazylio dar reik uz parkavima moketi, tai tas ner labai smagu
Smagaus sporto, busimos mamytes
mamytės o kur kaune vyksta joga ar pilatesas
kursai mamytem su vaikeliais iki 2 metuku Klaipedoje www.misakademija.lt, gal kam pravers
[quote=jurgitux1978,2012 02 27, 09:06]
mamytės o kur kaune vyksta joga ar pilatesas www.kjs.lt, O2 pilateso studija , www.arkanas.lt ir dar pagooglinus rastumei..... bet jau su laiku QUOTE(GSS @ 2011 01 03, 15:04) Labas, gal kas galite pasidalinti šviežesniais atsiliepimais apie Antakalnio poliklinikoje vedamas nėščiųjų mankštas? Laba manksta trunka 30 min., kaina 14,-. Labai norejau ten lankyti manksta, bet nusivyliau ir teko pabegti. Kinezeterapeute visiskai abejinga savo darbui, matyt ji gauna ta pati atlyginima net jei niekas ir neateina i manksta... Manksta veda visai atmestinai, daugiau laiko sneka (ir visai ne apie nestuma). Visai neisnaudoja irangos, pvz.: kamuoliu. Nieko neaiskina apie pratimus ir ju nauda nestukems. Ir dar...ji smirda prakaitu... Zodziu, liudesys...
Sveikos, ar kas sportuojat Arkane? Ar patinka?
Man labai patinka ir tinka nėščiųjų mankštelės Fabijoniškių IMPULSE
Aerobika labai nebrangiai vyksta pirmadieniais 18h ir trečiadieniais 17h adresu Studentų g. 39.
QUOTE(egle_7707 @ 2012 01 31, 08:58) Sveikos merginos, radau Vija Pinavija lankstinuką, kad Šiaures mietelyje Žygio g. 92 atsidaro nauja treniruočiu studija. Yra užsiėmimai ir nėštukėms Žiūrėjau jų fcb - siulo registruotis nemokamoms treniruotėms, į kuria tikrai ketinu nueiti kazkaip nerandu nieko nestukems
as iki pastojimo sportavau linijoj
dabar arba mazinsiu kruvi arba pereisiu butent i nesciuju, ten yra ir aqua nesciosioms bet kazkaip netraukia manes tik bijau kad man ten nebus ka veikt, nes visvien ipratus visa gyvenima sportuot normaliai QUOTE(Ledi @ 2012 04 25, 20:50) as iki pastojimo sportavau linijoj dabar arba mazinsiu kruvi arba pereisiu butent i nesciuju, ten yra ir aqua nesciosioms bet kazkaip netraukia manes tik bijau kad man ten nebus ka veikt, nes visvien ipratus visa gyvenima sportuot normaliai nežinau kaip jums, bet mano gydytoja sakė,kad jei sportavau intensyviai iki nėštumo,tai ir toliau galiu sportuot intensyviai, tik atsisakyt tam tikrų pratimų, pvz šokinėjimo.
Sveikos busimos mamytes
860342873 Agne QUOTE(caramelcandy @ 2012 04 26, 11:43) neužfiksavau, kad kažką rašytų apie |