Zodziu noriu padaryti ispudingai romantini vakara. Tai va... Zvakiu sviesa, degantis zidinis skani vakariene.... Paskui galvoju eiti atsipalaiduoti karstoje vonioje su daug putu ir kviapanciom druskom. Po vonios nzn ka pasairinkti ar kambaryje pristatyti daug zvakuciu ir koki smilkala uzdegti kad romantiskesne atmosfera butu aisku ir grazia ramia muziki ijunkti. Tada masaziukas arba plakta grietinele su braskem arba vynuogem. Ar ka nors pasitiesti prie zidinio ir eiti ten.. Gal kas galetumet patarti kaip butu geriau? ar i kambari ar prie zidinio? smile.gif ir gal ko nors truksta, nes pirma karta darysiu vakara.
Dekui uz atsakymus.
QUOTE(danil @ 2009 10 22, 10:45) Zodziu noriu padaryti ispudingai romantini vakara. Tai va... Zvakiu sviesa, degantis zidinis skani vakariene.... Paskui galvoju eiti atsipalaiduoti karstoje vonioje su daug putu ir kviapanciom druskom. Po vonios nzn ka pasairinkti ar kambaryje pristatyti daug zvakuciu ir koki smilkala uzdegti kad romantiskesne atmosfera butu aisku ir grazia ramia muziki ijunkti. Tada masaziukas arba plakta grietinele su braskem arba vynuogem. Ar ka nors pasitiesti prie zidinio ir eiti ten.. Gal kas galetumet patarti kaip butu geriau? ar i kambari ar prie zidinio? smile.gif ir gal ko nors truksta, nes pirma karta darysiu vakara. Dekui uz atsakymus. Jau vien idėja surengt romantinį vakarą yra labai graži ir įspudinga.Aš siūlyčiau kambarį,kad tai taptų dar viena iš staigmenu.Židynys,vakarienė,vone ir pamanys gal dabar jau viskas ir staiga dar išpuoštas miegamasis.Smilkalus siūlyčiau vonioja,o miegamajam žvakutes ir šampaną po sexiuko.
QUOTE(astor @ 2009 10 22, 11:34) Jau vien idėja surengt romantinį vakarą yra labai graži ir įspudinga.Aš siūlyčiau kambarį,kad tai taptų dar viena iš staigmenu.Židynys,vakarienė,vone ir pamanys gal dabar jau viskas ir staiga dar išpuoštas miegamasis.Smilkalus siūlyčiau vonioja,o miegamajam žvakutes ir šampaną po sexiuko. gal galetum patarti kaip geriau kambari ispuosti?
o ar butina puošti kambari?
QUOTE(danil @ 2009 10 22, 15:01) gal galetum patarti kaip geriau kambari ispuosti?  Na net nežinau,ką patart ko pats nežinotum.Žiūrint kiek pairuošias išleist,Gali nusipirkt kokią gražią patalynę su širdelėm ar su rožėm,ar bordo,tai kai kiekvieną kart joja miegosit ji prisimins tą vakarą.Galima pamerkt puokštę raudonų rožių(gal kokias kitas gėles labai mėgsta) su atvirute kurioja išpažystat meilę,nežinau kiek jau pažengę jūsų santykiai,bet jai daug,tai net galit parašyt kaip norit ją pamilėt.Galima paklodę rožių žiedlapiais pabarstyt,žvakės,švelni muzika,pora šampano taurių prie lovos,vynuogių kekė ar kokių šokoladinių saldainių graži dėžutė,gali būt širdelės formos,arba kokie Rafaelo.Žodžiu pasikliaukit savim,jūs tikriausiai geriau pažystat savo draugę,smulkmenos svarbu,bet svarbiausia pats nusiteikimas. Papildyta:QUOTE(Wizard @ 2009 10 22, 16:09) o ar butina puošti kambari? O kam tas vakaras prie židinio,sukerti po picos gabaliuką,nusitrini nugaras vonioj ir į lovą  Pakeista aplinka,kad ir kelios žvakelės sukuria tam tikrą atmosferą,net ne tai kaip kamberys atrodys visa esmė,o pastangos pateik viską kitaip.
Manau taip: isplaut indus, sutvarkyt kambari, uzsakyt ka nors uzkast(jokiu budu ne paciam gamint), paklot lova. Stai ir romantiskas vakaras
QUOTE(vakar7 @ 2009 10 22, 19:04) Manau taip: isplaut indus, sutvarkyt kambari, uzsakyt ka nors uzkast(jokiu budu ne paciam gamint), paklot lova. Stai ir romantiskas vakaras  Čia ne romantiškas vakaras,o prisidėjimas prie namų priežiūros,šeip miela kai vyras pasistengia ir sutvarko namus,kad vakare žmona galėtų pabūt su juo o ne su dulkių siurbliu.Tačiau temos autorius nori įspudingo,romantiško vakaro,nustebint savo antrąją pusę. Dar įdomu būtų sužinot kokia proga reniamas toks vakaras?
VytautasSt
2009 10 22, 20:25
QUOTE(astor @ 2009 10 22, 11:34) Jau vien idėja surengt romantinį vakarą yra labai graži ir įspudinga.Aš siūlyčiau kambarį,kad tai taptų dar viena iš staigmenu.Židynys,vakarienė,vone ir pamanys gal dabar jau viskas ir staiga dar išpuoštas miegamasis.Smilkalus siūlyčiau vonioja,o miegamajam žvakutes ir šampaną po sexiuko. kokio dar sexiuko???????
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 22, 21:25) kokio dar sexiuko???????  Paskaitykit pirmajį temos autoriaus posmą,kaip jūs manot kuom turėtų baigtis tas vakaras?braškių valgymu?
VytautasSt
2009 10 22, 23:43
QUOTE(astor @ 2009 10 22, 22:48) Paskaitykit pirmajį temos autoriaus posmą,kaip jūs manot kuom turėtų baigtis tas vakaras?braškių valgymu?  o kuo dar? aš maniau čia jis nustebint norėjo , o jis tik dėl sexo čia spurda
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 23, 00:43) o kuo dar? aš maniau čia jis nustebint norėjo , o jis tik dėl sexo čia spurda  Kodėl dėl sexo,sexo tikriausiai gauna ir be tokių pastangų.
VytautasSt
2009 10 23, 05:41
QUOTE(astor @ 2009 10 23, 00:54) Kodėl dėl sexo,sexo tikriausiai gauna ir be tokių pastangų.  o čia dar klausimas
QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 23, 06:41) o čia dar klausimas  sexo gaut nereikia daug pastangu ideti, o kad maloniai nustebinti tai vat reikia daugiau padirbeti..
QUOTE(danil @ 2009 10 23, 09:55) sexo gaut nereikia daug pastangu ideti, o kad maloniai nustebinti tai vat reikia daugiau padirbeti.. Nu ką aš ir sakiau  Šeip tai dėl sexo tai viskas priklauso nuo to kokie santykiai dviejų žmonių,įsimylėja žmonės mylis ir be romantinių vakarienių.Turbūt nedaugelis vyrų ruošia tokius vakarus,bet neabejoju,kad jie be sexo negyvena. Papildyta:QUOTE(VytautasSt @ 2009 10 23, 06:41) o čia dar klausimas  žmogus nori pradžiugint ir nustebint savo mylimą moterį,o jūs iškart kląstą įžvelgiat
Medinis
2009 10 24, 11:20
QUOTE(astor @ 2009 10 22, 19:18) Tačiau temos autorius nori įspudingo,romantiško vakaro,nustebint savo antrąją pusę.
Dar įdomu būtų sužinot kokia proga reniamas toks vakaras?
Antros pusės tokiais vakarais niekas nestebina. Siūlau nepersitengti su smilkalais - ne visiems patinka. Ir dar - jei yra nors menkiausia galimybė, kad vakaras ne paskutinis - tai nereikia visko tiek daug. Geriau po truputi. Na o jei jau pirmas ir paskutinis - tuomet galima ir sublizgėt... Dabar įspūdžio nepadarys, gal pagalvos, kad trenktas, bet prisiminimas liks visam gyvenimui.
+Aniuta+
2009 10 24, 11:27
QUOTE(danil @ 2009 10 22, 12:45) Zodziu noriu padaryti ispudingai romantini vakara. Tai va... Zvakiu sviesa, degantis zidinis skani vakariene.... Paskui galvoju eiti atsipalaiduoti karstoje vonioje su daug putu ir kviapanciom druskom. Po vonios nzn ka pasairinkti ar kambaryje pristatyti daug zvakuciu ir koki smilkala uzdegti kad romantiskesne atmosfera butu aisku ir grazia ramia muziki ijunkti. Tada masaziukas arba plakta grietinele su braskem arba vynuogem. Ar ka nors pasitiesti prie zidinio ir eiti ten.. Gal kas galetumet patarti kaip butu geriau? ar i kambari ar prie zidinio? smile.gif ir gal ko nors truksta, nes pirma karta darysiu vakara. Dekui uz atsakymus. galvojau tokiu vyru jau nebera  saunuolis  ir as tokio vyro noreciau
QUOTE(E.V.A @ 2009 10 24, 12:27) galvojau tokiu vyru jau nebera  saunuolis  ir as tokio vyro noreciau  Gal yra jų ir daugiau,bet ne visi turi plotą ir finansų idėjų gyvendinimui
QUOTE(Medinis @ 2009 10 24, 12:20) Antros pusės tokiais vakarais niekas nestebina. Siūlau nepersitengti su smilkalais - ne visiems patinka. Matyt aš savo vyrui daugiau nei antroji pusė... Dėl smilkalų tai tikrai nevisiems patinka,o jai ir patinka tai kvapas gali nepatik,bet prieš uždegant galima atsiklaust. Papildyta:QUOTE(Naminė @ 2009 10 24, 15:36) Gal yra jų ir daugiau,bet ne visi turi plotą ir finansų idėjų gyvendinimui Tik nereikia tokių pateisinimų,kai nori tai viską gali jai prie konteinerio negyvena.Dėl finansų tai galima ir su nedidelėm išlaidom apseit.Kai mano vyras buvo studentas tai rožes dovanojo ne puokštėm,o po vieną ir romantiškos vakarienės patiekalas buvo bulviniai blynai kuriuos pats kepė ir nebrangus putojantis vynas.Svarbiausia,ne už kokią kainą viskas,o kad būtų nuoširdu.
QUOTE(danil @ 2009 10 22, 15:01) gal galetum patarti kaip geriau kambari ispuosti?  Artėjančio helovyno proga - juodom marškom ir karstu vidury kambario  QUOTE(astor @ 2009 10 22, 19:18) Čia ne romantiškas vakaras,o prisidėjimas prie namų priežiūros,šeip miela kai vyras pasistengia ir sutvarko namus,kad vakare žmona galėtų pabūt su juo o ne su dulkių siurbliu.Tačiau temos autorius nori įspudingo,romantiško vakaro,nustebint savo antrąją pusę. Dar įdomu būtų sužinot kokia proga reniamas toks vakaras? Ko tais man atrodo, kad proga bus "šį vakarą ji man duos"  QUOTE(Naminė @ 2009 10 24, 15:36) Gal yra jų ir daugiau,bet ne visi turi plotą ir finansų idėjų gyvendinimui Dėl finansų labai prieštarauju. Jei žmogus jaučia romantika, jis gali sukurti romantiška aplinką ir neišleisdamas nei vieno lito. Ką, laužo šviesa prieš žvaigždes ne romantika? Ta pati švelni muzika su raudona skraiste uždengta staline lempa ne romantika? Pati esmė yra kaip tu tai pateiksi, o ne ką TOKIO nupirksi ir padėsi... Viskas tas pats ir norisi kažko naujo?... ir smilkalai ir žvakės ir vonios putos irgi jau pasenusios naujienos....
Kasaras
2009 11 01, 18:33
Ka cia atsakyt kai analfabetas net nesugeba normaliai temos parasyt.. Jei truksta ideju esi atsiprasant erroras ir tiek..Nei cia ismoksi tos romantikos nei ka. Ja turi pajusti o ne dirbtinai kurti klausdamas cia kazkokiu patarimu..
Isvis beviltiski tie siuolaikiniai vyrai..Eikit geriau alucio ikalkit, pasiglamonekit tarpusavyje ir ryte it niekur nieko toliau teskite savo beprasmiskus gyvenimus paremtus ant keliu vertybiu..
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 01, 19:33) Isvis beviltiski tie siuolaikiniai vyrai..Eikit geriau alucio ikalkit, pasiglamonekit tarpusavyje ir ryte it niekur nieko toliau teskite savo beprasmiskus gyvenimus paremtus ant keliu vertybiu.. Atsiprašau, leiskite paprašyti paklausti jūsų, kokios tos yra šiuolaikinės moterys?
amurele
2009 11 02, 09:14
Sveki tetukai Noriu pasidalinti savo romantišku savaitgaliu, gal kuriam kokių minčių kils Buvo šeštadienio popietė, abu su būsimu vyru gaminom pietus (vištiena su morkytėmis, pievagrybiais). Labai smagu gaminti dviese, kiekvienas dar kokių idėjų turi pietums. Na žinoma paskui pavalgėm, išgėrėm šampano. Tačiau tuo diena nesibaigė, vos nuėjusi pagulėti karštoje vonioje sulaukiau švelnaus barbenimo į duris, ir štai jis jau čia  Nieko malonesnio nėra kaip karšta vonia, o čia dar ir kiti dalykai: dušo želė kvapianti cinamonu, draugo švelnios rankos prausiančios mane, kaip įdomu kai plauna galvą, vyrai ypatingai švelniai tai daro  Paskui keletas švelnių bučinių, net tada, kai buvau ant veido su gličia kauke  paskui dar vienas ritualas - kūno nušluostymas. Ir tuo dar viskas nesibaigė, kai iėjom iš vonios jau kambariuose buvo tamsu, tai prie blankią šviesą skleidžiančio toršero jis tepė mano kūną kremais. Tai labai jaudina ir audrina  Aišku tada švelnūs prisilietimai ir t.t. Manau jau viskas aišku  Taip ir užmigau jo glėby. Mieli vyrai, tiek nedaug tereikia, kad mes spindinčiomis akimis žiūrėtume į Jus Ryte radau iš vielutės nuo šampano butelio išlankstytą širdelę
garbanota 123
2009 11 02, 11:27
QUOTE(amurele @ 2009 11 02, 10:14) Sveki tetukai Noriu pasidalinti savo romantišku savaitgaliu, gal kuriam kokių minčių kils Buvo šeštadienio popietė, abu su būsimu vyru gaminom pietus (vištiena su morkytėmis, pievagrybiais). Labai smagu gaminti dviese, kiekvienas dar kokių idėjų turi pietums. Na žinoma paskui pavalgėm, išgėrėm šampano. Tačiau tuo diena nesibaigė, vos nuėjusi pagulėti karštoje vonioje sulaukiau švelnaus barbenimo į duris, ir štai jis jau čia  Nieko malonesnio nėra kaip karšta vonia, o čia dar ir kiti dalykai: dušo želė kvapianti cinamonu, draugo švelnios rankos prausiančios mane, kaip įdomu kai plauna galvą, vyrai ypatingai švelniai tai daro  Paskui keletas švelnių bučinių, net tada, kai buvau ant veido su gličia kauke  paskui dar vienas ritualas - kūno nušluostymas. Ir tuo dar viskas nesibaigė, kai iėjom iš vonios jau kambariuose buvo tamsu, tai prie blankią šviesą skleidžiančio toršero jis tepė mano kūną kremais. Tai labai jaudina ir audrina  Aišku tada švelnūs prisilietimai ir t.t. Manau jau viskas aišku  Taip ir užmigau jo glėby. Mieli vyrai, tiek nedaug tereikia, kad mes spindinčiomis akimis žiūrėtume į Jus Ryte radau iš vielutės nuo šampano butelio išlankstytą širdelę  tikrai super savaitgali turejot
Kasaras
2009 11 02, 11:48
mt d... kazkastai..
Kuo toliau jas pazistu, tuo labiau ju nepazystu (modifikuotas Sokratas)..Bet siaip dauguma irgi be normu, be vertybiu, tuscios materialistes, be dvasiniu inspiraciju ir tt. ir panasiai..Praradusios tikraja moters funkcija, uzmirsusios role..
Meškašunis
2009 11 03, 22:06
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 12:48) mt d... kazkastai.. Kuo toliau jas pazistu, tuo labiau ju nepazystu (modifikuotas Sokratas)..Bet siaip dauguma irgi be normu, be vertybiu, tuscios materialistes, be dvasiniu inspiraciju ir tt. ir panasiai..Praradusios tikraja moters funkcija, uzmirsusios role.. Na, man cia gal truputi per gireztai ir tas autoriui pasisakymas ir sis, apie moteris. Man nieko baisaus, kad vaikinas kitu vaikinu paklause patarimu del romantinio vakaro smulkmenu... Savo moteriai jis nesakys, kad cia patarimu gavo. Taciau jei jis pasinaudos kokiais nors labiausiai vykusiais ir ja pamalonins, bus gera abiems. Geriau, nei kokie nors atsale cepelinai ir nemegstamos geles, uztat savo paties sugalvota  Kas cia tokio, jei zmogui truksta minciu. Maniskis irgi neypatingai jau fantazijos turintis tokiems dalykams. Aisku, kai jis ka padaro man, man viskas malonu, nes tai skirta tik man, net jei ir "kampuota" truputi. Bet jei pasakytu, kad ideju gavo is draugo arba knygoj, ar forume kokiam, tikrai neisizeisciau.
QUOTE(amurele @ 2009 11 02, 10:14) Noriu pasidalinti savo romantišku savaitgaliu Na, džiugu, kad apturėjote gražų savaitgalį. Bet jei galima, minčių nesiskolinsiu  dėl tam tikrų priežasčių  QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 12:48) mt d... kazkastai.. Kuo toliau jas pazistu, tuo labiau ju nepazystu (modifikuotas Sokratas)..Bet siaip dauguma irgi be normu, be vertybiu, tuscios materialistes, be dvasiniu inspiraciju ir tt. ir panasiai..Praradusios tikraja moters funkcija, uzmirsusios role..  (čia apie vardą) Aš tai žinai pradedu tikėti, kad pasakos apie princeses ir tėra tik pasakos apie princeses, gyvų tokių sunkoka rast  (nors šiuo klausimu, aš labiau netikiu pasakomis apie princus) Kaip sakoma, lenk medį kol jaunas....o vėliau jau prasideda kasdieninis marazmas.. QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 03, 23:06) Geriau, nei kokie nors atsale cepelinai ir nemegstamos geles, uztat savo paties sugalvota  Kas cia tokio, jei zmogui truksta minciu. Na realiai, tai romantišką vakarą daryti antrai pusei reiktų pagal jos pomėgius. Nes jei jau gyvenimas bendras, tai ir įsivaizduoji, kas jai patinka, ko ji kartais norėtų.. ir svetimos mintys ne visada išgelbės...kaip ir amurėlė aprašė atrodo tokį romantišką vakarą...tačiau jei aš bandyčiau paimti tas pčais idėjas su maistu ir kvapais...tai būtų romantiškas vakaras su mezym'u ir tualetu
Meškašunis
2009 11 04, 19:43
QUOTE(mtdpr @ 2009 11 04, 11:05) Na, džiugu, kad apturėjote gražų savaitgalį. Bet jei galima, minčių nesiskolinsiu  dėl tam tikrų priežasčių   (čia apie vardą) Aš tai žinai pradedu tikėti, kad pasakos apie princeses ir tėra tik pasakos apie princeses, gyvų tokių sunkoka rast  (nors šiuo klausimu, aš labiau netikiu pasakomis apie princus) Kaip sakoma, lenk medį kol jaunas....o vėliau jau prasideda kasdieninis marazmas.. Na realiai, tai romantišką vakarą daryti antrai pusei reiktų pagal jos pomėgius. Nes jei jau gyvenimas bendras, tai ir įsivaizduoji, kas jai patinka, ko ji kartais norėtų.. ir svetimos mintys ne visada išgelbės...kaip ir amurėlė aprašė atrodo tokį romantišką vakarą...tačiau jei aš bandyčiau paimti tas pčais idėjas su maistu ir kvapais...tai būtų romantiškas vakaras su mezym'u ir tualetu  Tai patarimus reikia "prafiltruoti"  Atkreipti demesi tik i jums priimtinus
Geriau reikia vadovautis savo galva  ir tikrai norėti antrą pusę nustebinti
|
|