motorela
2012 01 11, 23:39
QUOTE(bantukas @ 2012 01 11, 21:52) As galiu rekomenduoti Ruta is fotomix  tikrai likom su vyru labai patenkinti, ir kaina prieinama, pati fotografe labai maloni, silta jauna moteris. Aisku daug kas priklauso ir nuo musu, vis tiek ir paciom pasiruosti reikia ir pasiderinti rubiukus su vyru, kad sioks toks vientisumas butu. Man kaip nestukei labai svabu buvo, kad fotografe butu siltas ir malonus zmogus tada ir pati fotosesija malonumas - nebelieka susikaustymo ir baimes pries fotoobjektyva. (Beje, mums buvo 28 sav. pilvelis jau pakankamai matesi).  saunuole, labai taikliai pasakyta, reikai labai daug ruostis paciam zmogui, jei ta diena busi sau grazi tai ir nuotraukose busi grazi. Reikai susiderinti drabuzelius, viska apgalvoti ko nori, kokio galutinio rezultato. Fotografas neburtininkas  bet ideju ir patarimu visada duoda, jei tik klausi. Fotografavimosi eiga, reguliuoja fotografas, o pasiruosima pats zmogus.
QUOTE(RIMGAILĖ @ 2011 12 01, 19:30) P.S. VIlniuje dar labai geras fotografas Jurginas, bet nezinau ar nestukes fotkina  Savotiskas tas Jurginas...  Nesciuju jis nefotografuoja, domejausi... ta prasme sake galiu nufotografuoti, bet to dar nebuvo dares...  As  pirma karta fotografavausi pas Giedre Rein http://www.giedrerein.lt/, o antra karta pas Kristiną Danienę www.vincaityte.lt (kiek zianu ji nebe Lietuvoje) Man labiau patiko Giedres darbas
*Lukro*
2012 01 12, 19:21
QUOTE(Lars @ 2011 12 11, 12:28) Rekomenduoju. Nerealios idejos, puikus bendravimas, nuostabus atsiminimai. Mums krikstynas fotografavo. http://fotokudra.lt/aut.php?aut=15624 cia gal daugiau darbu. Labai grazios nuotraukos,o kaip kainos?
Viktorijaaaa
2012 01 12, 20:11
Gal kas turite atsiliepimu apie sia fotografe? www.julijafoto.lt
Ievosius
2012 01 15, 11:38
Busimos mamytes, mazas patarimas, neatideliokit savo pilvuko sesijos iki paskutinio menesio. Daug grazesnes nuotraukytes buna iki 32 savaites, kai pilvukas nera dar labai didelis, linijos graziai matosi o ir pacios dar jauciates labiau lankstesnes ir gracingesnes.
RytineSaule
2012 01 15, 13:11
QUOTE(Ievosius @ 2012 01 15, 12:38) Busimos mamytes, mazas patarimas, neatideliokit savo pilvuko sesijos iki paskutinio menesio. Daug grazesnes nuotraukytes buna iki 32 savaites, kai pilvukas nera dar labai didelis, linijos graziai matosi o ir pacios dar jauciates labiau lankstesnes ir gracingesnes.
vaitjovi
2012 01 15, 17:27
Pritariu, kad nereikia atidėlioti iki pat galo  Dar ir dėl to, kad nėštumas - rizikingas ir pilnas netikėtumų periodas  Neretai pasitaiko, kad vietoj planuotos fotosesijos tenka anksčiau nei manyta lėkti į gimdymo namus  Ir pilvukas lieka nenufotografuotas
redxgirl
2012 01 16, 15:05
Sveikutes. esu cia naujoke  mes laukemes pirmo vaikelio ir labai norim pasidaryti fotosesija. Gyvenam ne lietuvoje, planuojam gristi trumpam atostogu kai bus mazdaug 25sav. Gal pilvukas bus ir nedidelis bet labai norisi iamzinti si laukima. Norejau pasiteirauti gal galit pasiulyti kokia foto studija vilniuje arba kaune. kadangi nelabai megstu pozuoti noreciau kad fotografas padetu atsipalaiduoti  ) nereiktu paciai galvoti ka daryti
Ievosius
2012 01 22, 21:20
QUOTE(redxgirl @ 2012 01 16, 15:05) Sveikutes. esu cia naujoke  mes laukemes pirmo vaikelio ir labai norim pasidaryti fotosesija. Gyvenam ne lietuvoje, planuojam gristi trumpam atostogu kai bus mazdaug 25sav. Gal pilvukas bus ir nedidelis bet labai norisi iamzinti si laukima. Norejau pasiteirauti gal galit pasiulyti kokia foto studija vilniuje arba kaune. kadangi nelabai megstu pozuoti noreciau kad fotografas padetu atsipalaiduoti  ) nereiktu paciai galvoti ka daryti  Pabandykit geriau ne fotostudiją, o tiesiog natūralioj aplinkoj. Kaune pvz. tai galėtų būti senamiestis, LA, Kauno marių pakrantės ar kitos tikrai gražios vietos. Tokioj aplinkoj tikrai nesijausit tiek susikausčiusi kiek studijoj. Vis dėl to neformali aplinka veikia teigiamai. Be to sesijos metu patarčiau ir vietą pakeisti: kuo įvairesnės nuotraukos, tuo bus smagiau jas vartyti. Ir be to, pasistenkit būtinai su fotografe (u) susitikti dar prieš sesiją: aptarsit detales, rūbelius, makiažą, šukuoseną ir kitas svarbias smulkmenas. Kuo daugiau pasiruošit prieš pačią sesiją, tuo labiau džiugins galutinis rezultatas. Juk viskas, kas iš tikro verta turėti, verta ir šiek tiek padirbėti
as tai siūlau pažiūrėti čia
sypsenele_24
2012 02 21, 07:58
Sveikutes Gal kas gali rekomenduoti gera fotografa Kaune ir kad labai kainos nesikandziotu  Taip visada svajojau apie sita akimirka  Bijau kad galiu nespeti taip ir iamzinti pilvuko
RytineSaule
2012 02 21, 08:51
QUOTE(sypsenele_24 @ 2012 02 21, 08:58) Sveikutes Gal kas gali rekomenduoti gera fotografa Kaune ir kad labai kainos nesikandziotu  Taip visada svajojau apie sita akimirka  Bijau kad galiu nespeti taip ir iamzinti pilvuko  Man patiko Tiga photography - sava aplinka, namų jaukumas, malonus bendravimas, galėjau super atspalaiduot, o kaina irgi nedidelė (200lt)
Daisiuke
2012 02 21, 09:54
o as siulyciau www.Linosfoto.lt Laai patiko fotografes darbai, iamzintos akimirkos
QUOTE(gydra @ 2012 01 28, 09:52) as tai siūlau pažiūrėti čia  kaip gražu QUOTE(Daisiuke @ 2012 02 21, 10:54) o as siulyciau www.Linosfoto.lt Laai patiko fotografes darbai, iamzintos akimirkos  irgi patiko Mes planuojam fotosesiją Kaune 30 sav. nėštumo. Kol kas vieni pigiausių, tačiau neprasčiausių mano atradimu yra fotoemocijos, tačiau per tris dienas į laišką neatrašė
vai2te0528
2012 03 04, 10:09
Uz kokia kaina fotografavotes arba zadate? As kiek ziurejau, 250lt minimum..
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 04, 11:09) Uz kokia kaina fotografavotes arba zadate? As kiek ziurejau, 250lt minimum..  pirkau kupona uz 89lt..praejo 2 menesiai nuo fotosesijos..nuotrauku nera.. kita fotosesija kainavo 500lt..foto turejom po savaites..nuotraukos nuostabios  taip,kad kainu yra ivairiu..
vai2te0528
2012 03 05, 17:50
QUOTE(JJ_M @ 2012 03 05, 18:26) pirkau kupona uz 89lt..praejo 2 menesiai nuo fotosesijos..nuotrauku nera.. kita fotosesija kainavo 500lt..foto turejom po savaites..nuotraukos nuostabios  taip,kad kainu yra ivairiu.. na su kuponais tai kaip visada
Audronė24
2012 03 07, 13:55
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 03 05, 17:50) na su kuponais tai kaip visada  Gal jie nespėja paruošti fotografijų, kai užplūsta užsakymų srautas  . Aš tai turiu nuolatinę fotografę, nuo vestuvių įamžinimo kreipiuosi visomis progomis  . Tai ir kai laukiausi fotografavausi pas Rūtą Rylaitę galerija  . Visada jauku, malonu bendrauti, pati turi dukrytę, tai matyt dėl to taip moteriškai, jautriai
QUOTE(vaida1991 @ 2011 08 23, 16:06) Gal galit pasakyti, kam teko fotografuotis pas Rositą Patūpaitę, prieš kiek laiko reikia užsiregistruoti?  čia geriau paklausti ne prieš kiek laiko užsiregistruoti, o kiek reikės laukti nuotraukų.....  Juodai nusibodo neprisiskambinimas, neatsakėjimas į el. paštu siųstas žinutes, žadėjimas perskambinti, ir taip jau pusmetis..... O per visokius beta.lt, kartu.lt ir pan. nenustoja siūlyti "pigesnius" kuponas fotkintis, bet kad jau su nufotkintais niekaip nesusitvarko. Pikta. Gadina vardą savo.
GintariukėK
2012 03 16, 12:22
QUOTE(smelpo @ 2012 03 09, 11:13) čia geriau paklausti ne prieš kiek laiko užsiregistruoti, o kiek reikės laukti nuotraukų.....  Juodai nusibodo neprisiskambinimas, neatsakėjimas į el. paštu siųstas žinutes, žadėjimas perskambinti, ir taip jau pusmetis..... O per visokius beta.lt, kartu.lt ir pan. nenustoja siūlyti "pigesnius" kuponas fotkintis, bet kad jau su nufotkintais niekaip nesusitvarko. Pikta. Gadina vardą savo. Tikrai nepatarčiau pas šią fotografę. Mes jau laukiam savo nuotraukų pusę metų, ko gero ir nesulauksim. Būdavo kas savaitę jai paskambinu pasiteirauti, o ji vis gieda tą pačią dainelę, kad atiduotos išsiųsti ir atsiųs registruoto laiško nr.... kol galop visai užblokavo mano tel. nr.  Geriau neturėt reikalų su tokiais žmonėm...
priklausomybe
2012 03 22, 08:40
Sveikos, meginos, Na žiūriu tos pačios poblemos per 3 metus su Čekanavičium ir jo dauge. Aš irgi labai senai (2009 pradžioj-vidury) rašiau apie jį, kad fotografavausi sausio pradžioj, o nuotraukas gavau liepą po kelių skambučių. Jei nebūčiau skambinėjus - kažin kaip ten būtų pasibaigę  . Tada ir tų akcijų dar nebuvo, tai manau, kad ne jos čia kaltos, o pačių fotogafų kažkoks neatsakingumas. Antrą kartą fotografavausi pas Saulės pievą, tai viskas be priekaištų, nerealios merginos, įgyvendina visas idėjas, labai norėjau, kad ir mažiuko krikštą pafotografuotų, bet jos jau užimtos tai datai  . Tai šitas merginas rekomenduoju 200% P.S. Aš dabar visas nuotraukas lyginu su jų, nors žinau, kad negalima, visi fotografai skirtingi, bet nejučia gaunasi tas palyginimas ir ieškau kažko panašaus...
Žvirblė
2012 03 22, 11:27
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 22, 09:40) O kokia fotosesijos kaina ?
Milaxxx
2012 03 22, 21:35
Sveikos merginos, gal kuri zinote gera fotografa klaipedoje del nestukiu fotosesijos? gal teko matyti geru nuotrauku? Pazystama mano fotografuoja, taciau neturi fotostudijos tai sunkoka padaryti tai ko noriu... Noreciau nuogos, subtiliu foto, bet kiek ieskojau nieko gero neradau ...
elizieja
2012 03 23, 16:12
QUOTE(Milaxxx @ 2012 03 22, 21:35) Sveikos merginos, gal kuri zinote gera fotografa klaipedoje del nestukiu fotosesijos? gal teko matyti geru nuotrauku? Pazystama mano fotografuoja, taciau neturi fotostudijos tai sunkoka padaryti tai ko noriu... Noreciau nuogos, subtiliu foto, bet kiek ieskojau nieko gero neradau ... Aš taip pat laukiu atsiliepimų apie Klaipėdos fotografus - būtent nėščiųjų fotosesijai, norėčiau gamtoje
Na su geromis nuotraukomis fotostudijose yra sunkiau kazkodel  buna, kad gamtoje, namuose ar kokioj kitoj aplinkoj padarytos nuotraukos yra tikrai grazios, o vat studijoj padvelkia kazkokiu nenaturalumu, kicu ir t.t. (cia mano grynai asmenine nuomone  ) Siaip ar taip, man neblogos nuotraukos pasirode Vaivos fotostudijos, bet kainos pas ja yra tikrai nemazos, iki 200 lt kazi ar pavyktu... o kas liecia fotografus, kurie fotografuoja siaip kur gamtoje, tai tikrai galima susirasti neblogu ir gana nebrangiai. Va cia galima paieskoti
priklausomybe
2012 03 23, 18:33
QUOTE(Žvirblė @ 2012 03 22, 11:27) O kokia fotosesijos kaina ? Kažkada buvo 200 Lt., dabar nežinau, bet spėju, kad tikrai bus pakilę...
HappyAngel
2012 03 25, 19:26
| ! |
| ši tema nėra skirta nelegaliai paslaugų reklamai ir skelbimams. Tokio pobūdžio komentarai ištrinti. Primename forumo taisykles:
Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše, tiek siunčiami dalyviams asmeninėmis žinutėmis). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.
|
MMMilda
2012 04 27, 07:13
nezinau del fotosesijos...grazu ta laikotarpi iamzinti, taciau mano nuomone jei seniau, be pilvuko, nedrisai/nenorejai/butum laikius ko ne baisiu ir izeidzianciu pasiulymu fotografuotis nuoga , tai ar besilaukiant atsiranda daugiau drasos ar moteris labiau seksualios sau atrodo?
ErikaAlgirdasSkaiste
2012 05 04, 14:38
QUOTE(MMMilda @ 2012 04 27, 08:13) nezinau del fotosesijos...grazu ta laikotarpi iamzinti, taciau mano nuomone jei seniau, be pilvuko, nedrisai/nenorejai/butum laikius ko ne baisiu ir izeidzianciu pasiulymu fotografuotis nuoga , tai ar besilaukiant atsiranda daugiau drasos ar moteris labiau seksualios sau atrodo? juk nebutina nuogai darytis foto  juk apsinuogini per fotosesija pats kiek tik tu nori,drysti ir gali
Labutis, Sakykit, gal kas žinote kokią gerą fotografę Kaune (ar netgi Jonavoje)? Kažin labai skirasi kaina už fotosesiją studijoje ir lauke?
Daisiuke
2012 05 07, 14:18
Inga&Liepa
2012 05 12, 18:23
QUOTE(Daisiuke @ 2012 05 07, 14:18) Super fotografė,aš jau turėjau vieną fotosesiją,kita laukia vasarą  rekomenduoju
ladybird4
2012 05 13, 10:10
o man patinka http://blog.easyfoto.lt/ fotografes darbai. Drauge turejo  fotosesija, labai labai zavingos nuotraukos, taciau greiciausiai ne visos nori deti nuotraukas i viesuma, tad prie "laukimo" skyrelio nedaug foto. Bet pati irgi ruosiuosi vasara tokiai fotosesijai
egliuchiux
2012 05 15, 11:47
rekomenduokit malonią fotografe Klaipėdoje-Palangoje
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 22, 08:40) Na žiūriu tos pačios poblemos per 3 metus su Čekanavičium ir jo dauge. Aš irgi labai senai (2009 pradžioj-vidury) rašiau apie jį, kad fotografavausi sausio pradžioj, o nuotraukas gavau liepą po kelių skambučių. Jei nebūčiau skambinėjus - kažin kaip ten būtų pasibaigę  . Tada ir tų akcijų dar nebuvo, tai manau, kad ne jos čia kaltos, o pačių fotogafų kažkoks neatsakingumas. panašios bėdos........ Fotografavausi pas Rositą spalio mėnesį, tikrai nieko negirdėjau apie šias personas kol nepatyriau. Maloniai bendravo, tik...... kol susitariau dėl datos skambinau ~50 kartų. Nusifotografavus foto laukiau daugiau nei pusę metų, čia kiekvieną dieną skambinant. Ant galo telefoną persona pakeitė  BET pasirodo viskas tuom nepasibaigė..... nunešiau tas jau gerąsias, apdorotas foto spausdinti, sumokėjau didelius opinigus už A1 formatą, o pasirodo visos fotografijos nekokybiškos - taškuotos , demėtos. Tai tas apdorojimas jų Š.... vertas. Į skundus jau įdėjau, tegul žmonės žino, kad neverta tokių pinigų mesti ir dar nervus pusę metų gadinti
avietia
2012 05 19, 13:40
gerai,kad cia paskaiciau pries pirkdama kupona i Cekanaviciaus studija  susigundziau kad taip ilgai galioja, bet vis tiek itarimas kodel tokio zymaus fotografo studija pardavineja kuponus uz puse kainos kita, ne tokia zymi fotografe Evita(pavardes nepamenu) kaune uz fotosesija nestukes praso 350lt  bet kas galit sau leisti, tai rekomenduoju-nuotraukos super http://www.evitafoto.lt/nestukes/#49  mano viena pazystama pas ja daresi, o as eisiu kur pigiau ieskot
Smulkmena
2012 05 21, 13:26
Ar turite patirties su merginomis iš "Saulės pieva"? Gal kas gamtoje fotografavotės pas jas? Papildyta:QUOTE(Indigo @ 2012 05 18, 11:53) Kuriame mieste jie dirba? Jų blog'e nėra nei info, nei telefonų, tik meilas
PaslaptingojiElaja
2012 05 22, 22:23
Fotografavausi Cekanaviciaus studijoje, pirkau kupona su nuolaida. Tai fotografuoja ne jis, o jo drauge Rosita Patupaite. Na ka galiu pasakyti, fotografavo lyg ir neblogai, jei ka reikedavo pribegdavo pataisydavo, pasakydavo kaip pozuoti, uz tai sakyciau viskas ok.. Bet.. Po visko, kai susedom pasirasyti sutarti, supratau kokias absurdiskas salygas pradejo diktuoti - nuotrauku laukti 2-3men ( o paskui cia pasiskaiciau kad dar ir po tiek laiko kazin ar jas atgausiu ), ir pasirinkti ju negalima - ji atrinks pati  Zodziu, isivaizduokit 10 nuotraukeliu laukti sitiek laiko, ir dar neaisku kokiu - nes gal ten kur jos nuomone as atrodau graziai - as sau nepatiksiu.. Na tokia nesamone  Kai tuo tarpu normalus, save gerbiantys ir savo klienta gerbiantys fotografai - priesingai, stengiasi del klieto, kad sis butu patenkintas. Cia to nesulauksit, jei jau ateisit su matomu pilveliu, nestukes foto atgausit tik po gimdymo.. Tai spreskit pacios ar verta.. As antra karta ten negryzciau. Skupas moka 2 kartus, pasimokiau
vanilėja
2012 05 24, 15:38
Aš turėjau fotosesiją gamtoje su fotografe Eva Miliūniene, tai galiu pasakyti tik gražiausius atsiliepimus, kaina praktiškai panaši kaip visų fotostudijų, aišku nekalbant apie Českanavičiaus akcijas, bet džiaugiuosi, kad jomis nesusigundžiau. Taigi tikrai rekomenduoju šią fotografę, manau nepasigailėsit
priklausomybe
2012 05 24, 22:54
QUOTE(Indigo @ 2012 05 18, 09:53) Nuotraukytės ir man visai patiko, bet bendravimas...  , labai nuvylė, nors tik email'ais susirašinėjom, bet... antireklamą mano ir mano pažįstamų atžvilgiu tikrai pasidarė  , niekam neberekomenduoju. O gaila tikrai labai, nes jau vien tik dėl bendravimo ir dėl kategoriško prieštaravimo kliento nuomonei jų nesirinkčiau  , o kaip žinia, nuomonė lieka tik nuomone, kieno ji bebūtų, bet nebūtina teigti, kad tai nesąmonė... nu žodžiu  Linkiu daugiau tolerancijos ne tik sau, bet ir kolegų darbui, manau nemandagu apie juos negražiai atsiliepti net nežinant, koks tai žmogus P.S. Su fotografija nieko bendro neturiu.
|
|