gal kas turit kokiu atsiliepimu apie evita foto? Butu ilabai domi Jusu patirtis
sveiki
gal kas turit kokiu atsiliepimu apie evita foto? Butu ilabai domi Jusu patirtis QUOTE(kaar @ 2010 01 28, 23:18) na kiek apie ja SM skaiciau, tai neblogi atsiliepimai, mes pas ja vasario pabaigoj ir uzsirasem, kaina normali, nuotrauku irgi duoda, norejau pas Cekanaviciu, bet uz 3 nuotraukas moket 150 lt (akcijos metu) man pasirode per daug
Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams
Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios! Yra pritariančių? QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55) Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios! Yra pritariančių? niu nezinau, pirma karta apie siuos fotografus girdziu, nors irgi nemazai domejausi, tai galiu pasakyt, kad kainos tikrai nera zemos, kiek supratau fotkina ne savo namuose (fotostudijoje), o tik kliento ar gamtoje, ziemos metu gamtoj manau nuogo pilvo nepafotkinsi....savo namuose tokiais rakursais kaip pateiktose tinklapyje nuotraukomis mano vyras mane taip pafotkina, na bet cia tik mano nuomone o gal cia tik reklamyte, ka QUOTE(slitka @ 2010 01 28, 22:24) na kiek apie ja SM skaiciau, tai neblogi atsiliepimai, mes pas ja vasario pabaigoj ir uzsirasem, kaina normali, nuotrauku irgi duoda, norejau pas Cekanaviciu, bet uz 3 nuotraukas moket 150 lt (akcijos metu) man pasirode per daug aciu uz atsakyma mes irgi uzsirasem vasario pabaigoj internete macaiu tiktai foto, man patiko labaiusiai is to ka macaiu, cia mamyte viena nepersenaiusiai rase kad fotografavosi, laukia nuorauku, idomu kaip viskas pavyko QUOTE(slitka @ 2010 01 29, 21:11) oj ne, čia toli iki reklamos, tik ieškau bendraminčių dėl kainos tai... na, kadangi aš įvertinu jų darbus kaip kokybiškus, tai ir nesitikiu labai žemos kainos o šiaip, prisįpažistu, kad dar ne visą temelę paskaičiau, bet tiesiog neužmačiau, kad kuri forumietė būtų pas juo fotkinusis QUOTE(slitka @ 2010 01 31, 12:10) Taip tikrai, kiekvienam savo skonis QUOTE(slitka @ 2010 01 29, 21:11) O čia pailiustravimui į tai, kaip man patinka - nenuogas ir gamtoje ir žiemą http://www.flickr.com/photos/fotopastele/4309398761/ QUOTE(Notte @ 2010 02 01, 17:15) Taip tikrai, kiekvienam savo skonis O čia pailiustravimui į tai, kaip man patinka - nenuogas ir gamtoje ir žiemą http://www.flickr.com/photos/fotopastele/4309398761/ nieko nesakau,tikrai grazios foto, bet cia jau tavo vyras taip sugebetu pafotkint QUOTE(slitka @ 2010 02 01, 17:33) nieko nesakau,tikrai grazios foto, bet cia jau tavo vyras taip sugebetu pafotkint Šiaip atspėjai, mano vyrui sugebėjimų tikrai užtektų taip(ar bent panašiai) pafotkint tik iki pilnos laimės dar gero fotiko trūksta nu ir aišku man pradžiai dar pilvuko reiktų
sveikutes, esu cia naujoke.todel nrejau pasidometi
kelintam menesi fotografuojates? kada geriausia? QUOTE(airiukste @ 2010 02 02, 17:25) sako graziausiais pilvas 7 menesi, cia gal kiekvienam individualiai. Kai uzsisakinejau fotosesija, fotografe patare palaukti 32 savaiciu, tai dideju ir laukiu. Kitis mamytes skaiciau visai paskutinem savaitem fotografuojasi, ir pilvai ne pas vsias vienodai auga
Mergytes labai prasau jusu patarimo,
6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai? Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien QUOTE(uogute @ 2010 02 10, 20:55) Mergytes labai prasau jusu patarimo, 6men antroj pusej ar butu pakankamai matyt pilvukas fotosesijai? Noriu uzsibukinti bilietus I LT kuo greiciau mat jie brangsta kasdien na pas kieikviena vis kitaip, bet Jusu kaip suprantu pirmas vaikutis, tai gal mazokas dar man fotografe patare 32 sav, Jus pati matot kaip ten viskas matosi, jeigu niekaip kitaip neiseina, tai ka padarysi, o jei dar galit palaukt, patarciau nors puse menesio pavelint
Tikrai manau kiekvienai skirtingai.
Vienoms iškart pasimato, o kitoms - nei aplinkiniai nesuuodžia, kad laukiasi. Aš visiems pasakiau esant 5 mėn. nėštumui. Pilvukas atsikišo į priekį tik 38 savaičių, o 39 jau pagimdžiau Taip kad, čia tikrai individualus dalykas.
As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav
QUOTE(Vover @ 2009 11 30, 17:54) Mes pilveli fotografavome pas Giedre Rein, labai patiko. Beje, nestumas jau buvo didelis - 37 savaites, kazkaip nusivelinome, bet su fotografe juokemes, kad bent jau aiskia matos is visu poziciju:) kiek pas ja kainuoja? kas i kaina ieina? QUOTE(Notte @ 2010 01 29, 18:55) Aš tiesiog norėjau išreikšti savo simpatijas fotopastele.lt fotografų darbams Kiek mačiau, kiek domėjausi, man jų nuotraukos pačios pačiausios! Yra pritariančių? man irgi fotopastele labuciausiai QUOTE(someday... @ 2010 02 18, 13:05) As laaabaai ilgai neapsisprendziau fotkintis is vis ar ne, o kai jau sugalvojau kad reikia, gavosi, kad esu 33 sav kur fotkinaisi?
As fotkinausi SL studijoj, Kaune. Fotkino tokia Lina, labai faina. Man svarbu, kad ne tik rezultatas, bet ir pats procesas butu geras. O ji tikrai labai maloni.
Sveikos mamytes
Gal kazkas gali pasiulyti gera nebrangu fotografa kuris fotografoja nesciasias moterys vilniuje,noreciau fotografotis studijoje ir tureti kokias 15 graziu notrauku padarytas su fotosopu
man fotopasteles nestukiu nuotraukos tokios pacios silciausios ir jaukiausios...
Zodziu, lauksiu komentaru
ar galima kaune rasti fotografa, kuris padarytu nestukes fotosesija iki 150lt?
QUOTE(Ausrytia @ 2010 02 28, 11:41) ar galima kaune rasti fotografa, kuris padarytu nestukes fotosesija iki 150lt? cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei 250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai QUOTE(slitka @ 2010 02 28, 11:50) cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei 250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai na uz 3 foto 150 lt tai cia zveriska kaina, nepaisant to, kokios tos 3 foto nuostabios bebutu as nerandu pigiau kaune... radau lyg uz 180lt, bet noreciau turet alternatyvu... negi nera kokiu studentu, kurie paprastai ziuri atsakingai i darba ir dirba kruopsciai, "nestampuotai"? ju ikainiai turetu buti mazesni... arba pradedantys fotografai... ar yra kaune tokiu? Labas mergytes, uzsirasiau pas fotopastele fotosesijai klaipedoje. Busiu 25 savaiteliu. taip jau iseina kad veliau neiseina
www.paradoksas.lt fotografuoja nebrangiai,atvaziuoja i namus....
QUOTE(uogute @ 2010 03 01, 02:49) Labas mergytes, uzsirasiau pas fotopastele fotosesijai klaipedoje. Busiu 25 savaiteliu. taip jau iseina kad veliau neiseina Oj, kaip lauksim nuotraukyčių!! Nors viena forumietė išsakys savo nuomonę iš patirties! Nes bent kelioms patiko fotopastelės darbai(tame tarpe ir man QUOTE(Notte @ 2010 03 01, 17:58) Oj, kaip lauksim nuotraukyčių!! Nors viena forumietė išsakys savo nuomonę iš patirties! Nes bent kelioms patiko fotopastelės darbai(tame tarpe ir man oiiii ir pati ir dziaugiuosi turedama galimybe juos pasikviesti klaipedon (nes kainyte tikrai ne pigi) ir jau negaliu sulaukti
Sveiki,
Galiu rekomenduoti studija Fotolobis. Mes daremes seimos fotosesija, truko 30min., kainavo tik 150lt. ir turime puikiu nuotrauku. Uzsukite i ju puslapi www.fotolobis.lt Ten rasite nestukiu fotosesija ir kainas. Manau liksite patenkinta Sekmes
as fotografavausi pas www.evitafoto.t ir galiu tik pagirti, labai maloni mergina, ir tikrai grazios nuiotraukos, dar retusuotu negavom, bet pirmas ispudis labai geras, dedu siai fotografei labai dideli pliusa
QUOTE(uogute @ 2010 03 02, 12:05) oiiii ir pati ir dziaugiuosi turedama galimybe juos pasikviesti klaipedon (nes kainyte tikrai ne pigi) ir jau negaliu sulaukti man teko visai neseniai fotografuotis pas fotopastele viskas vyko pas mane namuose, zmoguciai labai paprasti ir malonus, nuotraukytes gausiu tik po kokiu 3 sav. Tai tada galesiu istikruju ivertinti. Siaip pasios turite butinai pasiruosti kazkokiu detalyciu, kurias noresite iamzinti, rubeliu kelis komplektelius ir makiaza pasidarykite. Visada geriau paciai is anksto apgalvoti, ko nori, na ir aisku atsipalaiduoti.... QUOTE(slitka @ 2010 02 28, 11:50) cia lyg forume kelios skelbiasi, kad nebrangiai fotografuoja, bet as kai ieskojau, tai neradau pigesniu nei 250, ai tiesa Cekanaviciaus akcija 150 lt, bet uz tai gauni 3 retusuotas nuotraukas. man pasirode mazokai as dariausi pas Cekanaviciu, likau labai patenkinta, dabr tas nuotraukeles uzsakem ka padaytu ant drobes, bus super...man tai ju nereikia milijono, yra keturios, bet geros QUOTE(ssaule @ 2010 03 05, 10:28) man teko visai neseniai fotografuotis pas fotopastele viskas vyko pas mane namuose, zmoguciai labai paprasti ir malonus, nuotraukytes gausiu tik po kokiu 3 sav. Tai tada galesiu istikruju ivertinti. Siaip pasios turite butinai pasiruosti kazkokiu detalyciu, kurias noresite iamzinti, rubeliu kelis komplektelius ir makiaza pasidarykite. Visada geriau paciai is anksto apgalvoti, ko nori, na ir aisku atsipalaiduoti.... aciuks uz patarimus
Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu
Papildyta: Tiesa, dar lyg ir Jolantosfoto visai nieko.
Ilgai galvojau ar noriu aš tą savo pilvelį įamžinti ar ne...
http://public.fotki.com/Demeta/ntuko-fotosesija/ Taigi ieškančioms Kaune galiu drąsiai rekomenduoti fotografę Liną Ruškytę-Lukoševičienę. Gražių Jums visoms fotosesijų! QUOTE(Demėta @ 2010 03 07, 17:42) Ilgai galvojau ar noriu aš tą savo pilvelį įamžinti ar ne... http://public.fotki.com/Demeta/ntuko-fotosesija/ Taigi ieškančioms Kaune galiu drąsiai rekomenduoti fotografę Liną Ruškytę-Lukoševičienę. Gražių Jums visoms fotosesijų! Grazu QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 01:35) Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu Papildyta: Tiesa, dar lyg ir Jolantosfoto visai nieko. man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 07, 20:18) man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta niu kainytes pas evita tai 250 lt fotosesija, kai ieskojau, kad butu grazios foto ir kaina nedidele, tai nieko ir neradau QUOTE(slitka @ 2010 03 07, 19:24) niu kainytes pas evita tai 250 lt fotosesija, kai ieskojau, kad butu grazios foto ir kaina nedidele, tai nieko ir neradau brangoka.. bet iš kitos pusės pagalvojus, geriau šimtu litų sumokėt daugiau ir turėt gražias foto, jos juk visam gyvenimui QUOTE(Svajonė mūsų @ 2010 03 07, 20:18) man asmeniškai eglesfotostudija tai daugiau nei pusę nuotraukų tragiškos.. yra gerų, bet didelė dalis tai tikrai nekokios.. būčiau labai nepatenkinta Keista QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 02:35) Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu Papildyta: Tiesa, dar lyg ir Jolantosfoto visai nieko. Pagal nuotraukas man nebent Evita foto... bet aš siūlyčiau geriau susitikti su kiekviena fotografe, jei yra galimybė. Nes man pvz labai svarbu buvo ir pati fotografė, jos bendravimas... Maloniau, kai fotografė (-as) yra šiltas žmogeliukas su kuriuo laisvai jautiesi fotosesijos metu QUOTE(Rasselyte114 @ 2010 03 07, 01:35) Sveikos mamytes. As renkuosi tarp eglesfotostudija, evitafoto, ritafoto. Ieskosiu dar, gal kazka daugiau rasiu Papildyta: Tiesa, dar lyg ir Jolantosfoto visai nieko. Mes fotografavomes pas Ritą ir likom tikrai patenkinti rezultatu. Šiaip pati fotografė labai maloniai bendraujanti, tad pati sesija visiškai nenuvargino. Rekomenduoju O su Egle gyvai neteko susidurt, bet pradinis kontaktas tai nelabai vykusiai nuteikė
O kelinta savaite geriausia eiti fotogrofuotis?kada jsu ejote?
Galiu ir as pasiulyti viena mergina, kuri noriai ir uz prieinama kaina jau iamzino keleta svarbiu musu gyvenimo ivykiu. Keletas jos darbu pvz. yra cia:
www.jurgitosdizainas.lt Radau ja per draugu draugus (kaip iprasta LT). Po fotosesijos gavau apie 50 foto. Mergina pasirode paprasta, paslaugi, o ir rezultatas mus tenkino. Ji kaina buvo ivardijusi iki 150 Lt, o po visko paeme 100 Lt
Merginos, kurios su fotopastele nuotraukytes apturejot, kiek jie save ikainuoja?
Nu noriu ir as tos fotosesijos,bet kaip ten viskas vyksta.Pvz,ateiname jau su makijazu,o kaip su rubais ir atsinesame savo kelis ,ar cia jau kai skambini tartis tai ir susitari su jais paciais.
|