Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kiek kainuoja padangų keitimas?
Supermamų klubas > Mūsų namai > Keturi ratai
Antklode
Sveiki,

pagalvojau, kad jau pats metas susimastyti apie "naujus batukus" automobiliui. Įdomu, kur Šiauliečiai perka ir keičia savo auto padangas ir kiek viskas kainuoja? Kaip manote, geriau rinktis universalias ar žiemines? 4u.gif
tapse
QUOTE(Antklode @ 2009 10 07, 14:22)
Sveiki,

pagalvojau, kad jau pats metas susimastyti apie "naujus batukus" automobiliui. Įdomu, kur Šiauliečiai perka ir keičia savo auto padangas ir kiek viskas kainuoja? Kaip manote, geriau rinktis universalias ar  žiemines? 4u.gif
*

jai žiemai tai aišku žiemines ,gali buti ir be šypu rolleyes.gif rolleyes.gif
denaxa
Universalios-tai tos,kurios netinka nei ziemai,nei vasarai smile.gif
lovely
QUOTE(Antklode @ 2009 10 07, 13:22)
Sveiki,

pagalvojau, kad jau pats metas susimastyti apie "naujus batukus" automobiliui. Įdomu, kur Šiauliečiai perka ir keičia savo auto padangas ir kiek viskas kainuoja? Kaip manote, geriau rinktis universalias ar  žiemines? 4u.gif
*

Keiciu Dagrije, darbiniai pernai pirkau ziemines ir tame paciame autoservise. O seimos masinai, vyras parveze padangas is uzsienio, ten pigiau didesniu ismatavimu mirksiukas.gif
Ziemines yra ziemines,o sezoniniu niekuomet nenaudoju,kiekvienam sezonui savas - apavas. biggrin.gif
audronele
Tikrai svarbi tema siuo metu. Ir man reikia susimontuoti ratus dar tepalus pakeisti tik Vilniuje. Parasykit kas kur tai darete ir kokios kainos siuo metu? Nelabai noretusi permoket nuvarius i pirma pasitaikiusi servisiuka g.gif
Subjektyvi
Klausimas kaip ir aiškus cool.gif

Kur keičiatės, kiek kainuoja jūsų mašiniukui padangų keitimas ir su tuo susiję darbai: balansavimas ir pan.? Kur dirba kokybiškai, greitai, o kur "atsimazina"?

Palyginsime kainas, gal atrasime palankesnes sau. Kaip tik sezonas, tai šviežia info neprošal ax.gif
Subjektyvi
Kažkaip nedrąsiai čia, nenorite pasidalinti geromis vietomis? biggrin.gif

Parašysiu, kiek kainuoja Toyota servise Tokviloje: padangų keitimas, balansavimas, jų nuplovimas ir pakrovimas į bagažinę - apie 140 Lt.
denaxa
"Autoga" Vilniuje,Staneviciaus gatveje-uz pilna pakeitima apie 60lt jei tik permesti-20lt. Tiesa,ten ju neplauna smile.gif I bagazine gal ir pakrauna,bet as tai paprastai pati kraunuosi,tiesiog taip greiciau,be to,nemegstu,kai sukrauna belekaip ir paskui posukiuose visa tai skraido po bagazine doh.gif Siaip firma ten patikima,dar nenusivyliau kiek teko reikalu tureti.
Rakša
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 10 23, 21:10)
Kažkaip nedrąsiai čia, nenorite pasidalinti geromis vietomis? biggrin.gif

Parašysiu, kiek kainuoja Toyota servise Tokviloje: padangų keitimas, balansavimas, jų nuplovimas ir pakrovimas į bagažinę - apie 140 Lt.
*

Zalgirio gt padangu keitimas,balansavimas nuo 50lt visi keturi ratai,beto priima ratus saugojimui iki kito sezono taip pat nuo 50lt greitas ir kokybiskas aptarnavimas,didele darbo patirtis (15metu) ax.gif
Braškutė
as ant kitu ratlankiu ziemines sumontavus, tai kol kas nieko nekainuoja juos persideti smile.gif
˜“ª¤Julija¤ª“I
MELGOJE.VISADA TIK TEN ax.gif
ingauk
uz pakeitima sumokejau 40 lt smile.gif
Gunda
QUOTE(ingauk @ 2009 10 28, 10:22)
uz pakeitima sumokejau 40 lt  smile.gif
*

Kur taip pigiai? Kaina su balansavimu?
Elziukas1984
QUOTE(ingauk @ 2009 10 28, 12:22)
uz pakeitima sumokejau 40 lt  smile.gif
*

ir as noreciau suzinoti kur 4u.gif
auto_mama
Šiaip R2L servisas skelbia akciją "Taisykitės auto pas mus ir mes jums padangas pakeisime nemokamai"...
Ten beje dar nuo tada kai pakilo PVM, kainos taip ir liko nepasikeitusios wink.gif
Daugiau informacijos: http://www.r2l.lt
arba http://www.facebook.com/home.php?#/pages/V...21442486?ref=ts
agota.gina
As keiciausi ratus Kaune prie Megos. Tai pakeite subalansavo, pripute oro, pakrove i masina -tai 35 lt...ir faini vaikinukai dirba, dar kavos pasiule drinks_cheers.gif
lovely
Uz vasariniu nuemima ir zeminiu uzdejima,bei subalansavima,taip pat pakrovima i masina sumokejau 40Lt.(abeji lieti ratlankiai)
Darbinei masinai,vasariniu nueimas-zieminiu montavimas,skardiniai ratlankiai--sake uz 50Lt padarytu lotuliukas.gif
Veiksmas Siauliu mieste biggrin.gif
Gabe
Kaune. A.Sanciuose:
numontavimas, uzmontavimas, balansavimas uz 4 ratus 40Lt. Susikraunam patys, nes kaip minejo - skraido jei jie sukrauna biggrin.gif o ant masinos - pasikeisim patys kieme ax.gif
Elziukas1984

Gal kas galetu pasigirti zemomis keitimu kainytemis Vilniuje? blush2.gif blush2.gif
inore
Kaune Sargėnuose kainuoja 50 lt, o lietų ratų 60 lt. smile.gif Sudeda į maišus ir į bagažinę pakrauna. biggrin.gif
*rasa*
Už dyką pakeitė mano mašiniukui ratus - mano antroji puselė wub.gif
Subjektyvi
Ne visų puselės servisuose dirba, kad dykai ratus keistų, balansuotų ir t.t. smile.gif
ingauk
QUOTE(*rasa* @ 2009 11 04, 19:24)
Už dyką pakeitė mano mašiniukui ratus - mano antroji puselė  wub.gif
*

jeigu manoji pusele dirbtu ten pat irgi pakeistu uz dyka ir ne tik mirksiukas.gif
pikkolo
Vyras ratus pakeičia kieme. Jei važiuojant nedreba vairas, tai ir nebalansuojam.
Vergine
Skardinių ratų 50 lt./4 ratai.
Lietų ratų 60 lt./4 ratai. Didesnio skersmens daugiau kainuos (nuo R17 berods). Galima susitarti ir vakare ir savaitgaliais dėl pakeitimo. Vilnius, Maišiagalos g. (tarp Giedraičių ir Kalvarijų g.)
denaxa
Pasikeiciau ratus Autogoj,gyva eile,20lt (tik uz permetima),i bagazine sukrove man net mirktelt nespejus,beje,tvarkingai smile.gif As tik varztus pries susukant grafito tepalu uztepiau,kad neprirudytu (buvau tokio nusivezus),oro pripute nemokamai,tik pasakiau kiek man jo reikia smile.gif Praeita sestadieni veiksmas vyko smile.gif
zoze
užsisakiau internetu, www.padangostau.com, tarp kitko labai pigiai smile.gif man paskambino, susitarem, nuvaziavau ir viska sutvarkiau smile.gif super, tikrai nereikia vyro pagalbos tokiam reikale..
mimi1
Sveikos,
man reikejo ne tik ratus perdet, bet ir padangas permontuot ant tu paciu disku. Keiciausi Elektrenuose, kaina 40 Lt. Tikrai nedaug ir labai greitai ir eiliu nebuvo. Saunu thumbup.gif
l'eau
20 lt už ratą su permontavimu ant diskų ir balansavimu rolleyes.gif
Subjektyvi
Ir vėl atėjo sezonas. Kokios naujienos kainų pusėje? Ar jau pasikeitėt ratus?

Aš dar ne. Balandis būna toks neprognozuojamas..
denaxa
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 01, 09:43)

*

Dar nepasikeiciau,tingejau is rusio traukti,o ir laiko pries sventes nelabai yra (nors jau labai norisi greiciau ziemini apava nusimest).Atideta kitam sestadieniui smile.gif Su balansavimu Autogoj apie 32lt kainuos (permetimas+perbalansuot,be montavimo),domejausi jau smile.gif Siaip galeciau kieme persimest,bet labai tingiu blush2.gif
Indra A.
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 04 01, 09:43)

*

Aš ir dar ne, kiek girdėjau dar sniegą prognozuoja.. g.gif
O keičiuosi visą laiką už 40lt. su montavimu- balansavimu, gal šiais metais pigiau bus ax.gif
pikkolo
Aš ir dar su žieminiais, bet šį savaitgalį nori nenori teks pasikeisti. Pakeis kaip ir visada vyras, kieme. Balansuoti ratus vežė pas draugą, tai nežinau kiek kainavo.
*tigriukas*
QUOTE(Braškutė @ 2009 10 24, 20:19)
as ant kitu ratlankiu ziemines sumontavus, tai kol kas nieko nekainuoja juos persideti  smile.gif
*

pas mane tas pats variantas mirksiukas.gif MB paplusa apie pusvalanduka ir viskas blush2.gif as ji moraliskai salia budama palaikau lotuliukas.gif
Indra A.
QUOTE(tigreirko1974 @ 2010 04 06, 15:12)
pas mane tas pats variantas  mirksiukas.gif  MB paplusa apie pusvalanduka ir viskas  blush2.gif as ji moraliskai salia budama palaikau  lotuliukas.gif
*

Kaip ir pridera moteriai lotuliukas.gif
Nusprendėm, kad dabartines mano žiemines jau leisim vasarai, o žiemai pirksim naujas smile.gif
Elziukas1984
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 03, 16:37)
Aš ir dar ne, kiek girdėjau dar sniegą prognozuoja.. g.gif
O keičiuosi visą laiką už 40lt. su montavimu- balansavimu, gal šiais metais pigiau bus  ax.gif
*

Gal galit isduoti kur? smile.gif
Indra A.
QUOTE(Elziukas1984 @ 2010 04 07, 12:17)
Gal galit isduoti kur?  smile.gif
*

Vilniaus rajone smile.gif
Elziukas1984
QUOTE(Indra A. @ 2010 04 07, 12:31)
Vilniaus rajone smile.gif
*

o jei dar tiksliau ax.gif blush2.gif smile.gif
Indra A.
QUOTE(Elziukas1984 @ 2010 04 07, 23:41)
o jei dar tiksliau  ax.gif  blush2.gif  smile.gif
*

Pagiriuose, važiuojant Eišiškių plentu, už Oro uosto smile.gif
route67
Siaures miestelyje, Kubiliaus 18 g. yra pigu ir maloniai aptarnaujama smile.gif Dar atsidare PARKE isparduotuves, tai bus ka veikt kol montuoja. Skardiniai ratlankiai- 50 Lt, Lieti R 17 - 60 LT. wink.gif
_Nikole_
As jau taip pat pasikeiciau, baisu su vaiku vazinet, o salti pradejo.
Esu is Vilniaus, drauge parekomendavo.
Tai susimokejau 50 lt, nereikejo laukt, gal per 20 min biggrin.gif
Prie konstitucijos prospekto, žalgirio gatvėje priešais heliopoli kažkaip nusukau... vardo neprisimenu, bet jei reikia kam, telefona palieku 868358325
nutė
Kadangi man permontuot nereikia, o tik pakeisti, ir tai padaroma per 20 min., mano meistriukas ima 10 Lt thumbup.gif , ir dar smagiai pasišnekam, nuotaiką pataiso bigsmile.gif Jau laukiu susitikimo.
Robertastk
Op op kieme vienas du ir persimesiu is pradziu ziemines nedygliuotas , o kai gerai prisnigs dyglius. smile.gif
Subjektyvi
O tai kaip jūs persimetate be balansavimo ir kt? g.gif
denaxa
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 11, 10:56)
O tai kaip jūs persimetate be balansavimo ir kt? g.gif
*

Nuima vienus ratus ir uzdeda kitus ax.gif Bet perbalansuoti vis tiek reiketu,is patirties-rusi guledamos visa sezona padangos vis del to issibalansuoja kazkiek,tai dabar jau nebepraktikuoju ju keitimo kiemo salygom-vaziuoju i kaiminysteje esanti servisiuka,ten perbalansuoja ir permeta smile.gif
Subjektyvi
Tai suprantu, kad nuimia ir uždeda. Bet kaip be balansavimo važinėti - tas man kiek nesuprantama g.gif Aš tai nerizikuočiau g.gif
denaxa
QUOTE(Subjektyvi @ 2011 10 11, 11:52)
Tai suprantu, kad nuimia ir uždeda. Bet kaip be balansavimo važinėti - tas man kiek nesuprantama g.gif Aš tai nerizikuočiau g.gif
*

Labai nedaug dazniausiai issibalansuoja nuo gulejimo,o daugelis zmoniu to nezino ir net nejaucia kad be balanso vazineja,arba pripranta ir jiems taip buna gerai-bet negerai masinos vaziuoklei doh.gif Siaip ir naujas padangas nusipirkus rekomenduojama kazkiek ten nuvaziavus perbalansuoti,kai jau "prisivazineja".Siemet taip ir dariau,po menesio perbalansavau-tikrai reikejo,nedaug buvo issibalansave,bet jau biski jautesi ax.gif
elenuxus
Karta vyrui kai pakeite...neuzsuko.Vasara instruktorius irgi sake tas pats buvo ir jam, tai kai uzdeda, del visa ko pasitikrinkit ar gerai uzsuko.... ax.gif
Man tai tik balansuot reiks, sumontuotos jau guli rusy.Uz tvoros praktiskai dirba garazuose "diezas" atrodo vadinasi...tai permesiu per tvora, apeisiu ir tegu balansuoja...tada atgal per tvora biggrin.gif Juokauju... tongue.gif Teks aplink vaziuot vistiek.
denaxa
QUOTE(elenuxus @ 2011 10 11, 12:20)
Karta vyrui kai pakeite...neuzsuko.Vasara instruktorius irgi sake tas pats buvo ir jam, tai kai uzdeda, del visa ko pasitikrinkit ar gerai uzsuko....  ax.gif
*

Man irgi bajeris buvo...pakeite ratus,bet klientu daugiau nebuvo tai dar gera valanda su berniukais plepejom,temos-nuo stabdziu iki gatviu lenktyniu... ax.gif vnz.,daug idomios snekos buvo,paskui jau susimokejau,isvaziuoju atbuliniu-kazkas neaiskaus galiniam rate desinej doh.gif ,jungiu pirma,vaziuoju per kiema-kazkoks bildesys gale,tada atbuliniu atsargiai atgal atgal-pasisaukiu berniuka ir klausiu,ar visus ratus prisuko,tas pasikrapste galva,pagalvojo,sako,nu,as tik tris ratus prisukau doh.gif Tai sakau dar galini desini prisukit doh.gif lotuliukas.gif O kitas berniukas sako,"o as ka,as nieko,as tik varztus kaisiojau.." lotuliukas.gif . Siaip tai as pati ir kalta,nereikia darbo metu meistriuku "plepinti",bet kad va kai tokios idomios snekos atsiranda... doh.gif Gerai dar,kad pajutau is karto,o tai pirmam posukyje butu ratas nulekes... doh.gif
Robertastk
QUOTE(denaxa @ 2011 10 11, 11:03)
Labai nedaug dazniausiai issibalansuoja nuo gulejimo,o daugelis zmoniu to nezino ir net nejaucia kad be balanso vazineja,arba pripranta ir jiems taip buna gerai-bet negerai masinos vaziuoklei doh.gif Siaip ir naujas padangas nusipirkus rekomenduojama kazkiek ten nuvaziavus perbalansuoti,kai jau "prisivazineja".Siemet taip ir dariau,po menesio perbalansavau-tikrai reikejo,nedaug buvo issibalansave,bet jau biski jautesi ax.gif
*

Visiskai teisingai, juolab dabar dar nedygliuotas menesiui gal deduos. smile.gif
Pliuuus, kad jeigu teisingai subalansuotos pries tai buvo dazniausiai net nera ka ir balansuot.
Na bent man is praktikos taip buvo, kai kyla itarimu tada ir tempiu iskart.
Gerokai svarbiau padangu slegi priziuret. smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.