Sveikos mamytes....Gal turite kokiu patarimu, kaip vel issitiesti ir vaiksciojant nesikuprinti?
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 23, 14:19) Sveikos mamytes....Gal turite kokiu patarimu, kaip vel issitiesti ir vaiksciojant nesikuprinti? patarciau voriuka isigyti
man irgi aktualu... o kas tas vorukas?
pvz http://www.kosmodisk.lt/Voriukas_laikysena...ti-80005-p.html
bet yra geresniu Papildyta: sitas geresnis http://www.enteropolis.lt/rytuzenklai/product/view/id/5350
man irgi voriuko reiketu
skaiciau,kad tas voriukas nugaros skausmus sumazina
Svarbiausia, kad pati tai pastebi ir kontroliuoji save, palauk dar truputi, kai mažutė paaugs ir eis savo kojytėm, viskas atsistatys savajme, turėsi daugiau laiko sau ir galimybių pasijusti gražia moterim, o ne tik mama
Aš radau sau dar vieną malonų būdą kaip atstatyti laikyseną-šoku solo latino
sokiai gerai
Ir man tada reikia voriuko - as ne tik kuprinuosi, bet nuo vaiko nesiojimo - man ZIAUUURIAI skauda nugara, net nakti kai miegu...
Tai sakot, voriukas gerai
Nu reikes nusipirkti ta itvara....
o kazi galima ne internetu pirkti o i parde nuvaryti....kazi yra ju ne internete pirkti?? QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 24, 14:04) Nu reikes nusipirkti ta itvara.... o kazi galima ne internetu pirkti o i parde nuvaryti....kazi yra ju ne internete pirkti?? didesnese vaistinese turetu buti arba ortopedijos parduotuvese
pilva itraukiu, papus i prieky ir zygiuoju
Man irgi taip buvo. Net skaudedavo, kai stengdavausi issitiesti
Manau, kad visos mamytes nusipelne keliu maloniu masazu QUOTE(Atenyte @ 2009 10 29, 01:15) Man irgi taip buvo. Net skaudedavo, kai stengdavausi issitiesti Manau, kad visos mamytes nusipelne keliu maloniu masazu o tai masazai, turi omeny, tie gydomieji ane??? ne tie tokie atpalaiduojantys ane?? ir tikrai padejo???
Man masazas ir labai padejo, nes rytais vos atsikeldavau.Dabar vel ziuriu reikia pasimasazuoti, nes vel kartais suskausta.Bet as nuejau per ineta radus masaziste, pasakiau kokios problemos tai man ji mane taip ismasazavo, jau po 8 kartu nugaros neskaudejo.
as irgi kuprinuosi, ypac po darbu prie kompo...
siaubelis, as ie nebemoke graziai sedet. prie kompo amzinaj susiraitau! o nugaros skausmai tai klaikus... kazkaip bedarydama atsilenkimus rytais atradau kad labaj geraj ant zemes kietai bent 5min.pagulet
man padeda! nugara issitiesina, ir tengiuosi taip visa diena, jei tik nugara skausta-ant zemes
Na,mielosios, ar jau įsigijote kuri nors voriuką? Reiks ir man pasidomėti, nes kai praeidama pro veidrodį pamatau savo laikyseną, tai kapec
Geriausias budas 'atsitiesti' - stiprinti nugaros raumenis specialiais pratimais.. As juos turiu, kazkada dariau, bet taip sunku prisiverst kad vai vai..
Geriausia tai man buvo pagimdiusi pirmą vaiką pajutau,kad skauda stuburą galvoju reik eit pas daktarus nuejau pas savo gydytoją ji man dave siuntimą masažui ir liepė nueiti pas chirurga,sako gal ratimu koiu skirs,nueinu aspastącirurgą sakau jam ,kadman stuburą skauda tikriausiai sakau krypsta,o jis sako nu atsistok pasižiūrėsi,pasižiurėjęspasakė kad lb. jau krypsta ir nuo skausmo sako pasitepk Fastum gel
Man irgi ta pati bėda, šiaip stengiuosi save kontroliuot, na bet kažkaip nevisada gaunasi. Reiks ir man gal tą voriuką įsigyt, nes būna net kartais sunku išsitiesti gražiai, nugara kaip surakinta...
As irgi turiu bedu su nugara, rieciuosi ir negaliu atsitiesti...
http://www.enteropolis.lt/rytuzenklai/product/view/id/5350 Labai noreciau pabandyt masazu, bet, atrodo, tai labai brangus malonumas... gal kas zinot kazka gero Kaune?.. Siaip turiu vilties, kad paaugus mazulytei eisiu kur pasportuot
siandien uizsakiau ta voriuka, kai gausiu pasidalinsiu ispudziais
Ir aš laukiu įspūdžių, nes man jau vien noro nebeužtenka, kad galėčiau vaikščioti išsitiesusi
aš irgi jaudintis pradėjau, kad į kuprą galiu susimest, su vaikeliu nuolat susilenkus, tai prie lovelės, tai ant rankų paėmus visa sukumpus
Pas mane ta pati problema, man irgi reiks to voriuko
Ir as vaikstau susikuprinus
Reiks ir man jusu apkalbeta voruka griebt
Turiu ir as ta problema. Patarimas vienas - bekit pas masazuotojus. Ne i tuos spa relaksacinius, o tikrus gydomuosius. Kiekvienai moteriai po gimdymo patarciau praeit masazu kursa. Juk nestumo metu pasikeicia svorio centras, paskui vaika tenka panesiot ir lieka pasekmes, kurios savaime neisnyksta. Nelaukit kol problemos isisenes.
Man ypac pablogejo po antro vaiko. Buvo labai neramus, o apetitu nesiskunde druckis. Teko vezima tampyt is 5auksto. Raumenys tokie pertemti buvo, kad laikysena jau nebesitiesino, net norint paciai isitiest. Viskas nukentejo : sprandas, rankos, tarpumentis, juosmuo, strenos.......padejo tik masazai (kartais net drastiski, bet reik sanari i vieta atstatyt) ir stuburo tempimas. Jau po pirmo seanso pasijutau tokia "laisva", tarsi visa "gyvenimo nasta" butu nueme.
o ar galima eit i tuos gydomuosius masazus, kol maitinu?
nes realiai nelabai galiu gulet ant pilvo (krutines) nes bega pienas - o kai ten nevaikiskai paminkys, tai ojej, baisu, akd nieko blogo pieno fabrikui neatsitiktu reik tikriausiai palaukt- ir i masaza po zindymo jau nueit? QUOTE(delffina @ 2010 02 02, 22:30) o ar galima eit i tuos gydomuosius masazus, kol maitinu? nes realiai nelabai galiu gulet ant pilvo (krutines) nes bega pienas - o kai ten nevaikiskai paminkys, tai ojej, baisu, akd nieko blogo pieno fabrikui neatsitiktu reik tikriausiai palaukt- ir i masaza po zindymo jau nueit? Reiktu su gydytojais pasikonsultuot. Nes masazuoja ir nesciasias, gulint ant sono ir zinoma svelniau. Jei yra butinas masazas, manau galimas ir sprendimas, prisitaikant prie organizmo niuansu- nescia, maitinanti ar po operacijos. Man net per mmm patare neiti, nes gausina kraujavima. Ne toks ten malonumas...kartais net "saldu" kai paspaudzia strenas QUOTE(ramyra @ 2010 02 02, 22:06) Turiu ir as ta problema. Patarimas vienas - bekit pas masazuotojus. Ne i tuos spa relaksacinius, o tikrus gydomuosius. Kiekvienai moteriai po gimdymo patarciau praeit masazu kursa. Juk nestumo metu pasikeicia svorio centras, paskui vaika tenka panesiot ir lieka pasekmes, kurios savaime neisnyksta. Nelaukit kol problemos isisenes. Man ypac pablogejo po antro vaiko. Buvo labai neramus, o apetitu nesiskunde druckis. Teko vezima tampyt is 5auksto. Raumenys tokie pertemti buvo, kad laikysena jau nebesitiesino, net norint paciai isitiest. Viskas nukentejo : sprandas, rankos, tarpumentis, juosmuo, strenos.......padejo tik masazai (kartais net drastiski, bet reik sanari i vieta atstatyt) ir stuburo tempimas. Jau po pirmo seanso pasijutau tokia "laisva", tarsi visa "gyvenimo nasta" butu nueme. ramyra, gal galetum patarti, kur Kaune tokius gydomuosius masazus rasti?
mane irgi domintų, kur Kaune daro tokius gydomuosius masažus
Mano sesuo panasu itvara turejo, tai tikrai padeda, nes jis labai tvirtas ir neleiszia susikuprint, per pazastis tas itvaras labai verzia.
QUOTE(Neziniuke81 @ 2010 02 03, 22:40) ramyra, gal galetum patarti, kur Kaune tokius gydomuosius masazus rasti? QUOTE(jaunamarte @ 2010 02 03, 23:27) Merginos, parasykit i az. Duosiu masazuotojo telefona. As dariausi Silainiuose
Gal zinot kas masazuoja Vilniuje?
Man jau irgi nebepavyksta net dirbtinai issitiest
Apie kokius voriukus jus cia kalbat?
Ir aš siaubingai kūprintis pradėjau ,taip ir kūprinuosi, jau metai
na as jau nusprenzdiau isbandysiu masazus, tik va kas su dukryte pabus
o pas mane atvirkciai,as nesikuprinu,bet atkisu pilva kazkaip.man taip lengviau dukryte laikyti. ir niekaip neina atprasti,vaizdelis tai sakes
sveikos, užsiprašiau jau ir tel. Nr . Kaune, nes nebeiškenčiu.Galiu pasakyti , kad truputėlį padeda nešioklė vaikučiui, nusipirkom pigesnę paprastesnę pabandymui, nes sako ,kad dauguma vaikučių atsisako jose būti, tai žiūriu visai nieko, na , bet visą dieną juk neišmešiosi, migdant vistiek ant rankų tenka supti
Man tokia pat beda...jauciu kad nusilpe raumenys, kol
QUOTE(Raselelyte @ 2009 10 23, 13:19) Sveikos mamytes....Gal turite kokiu patarimu, kaip vel issitiesti ir vaiksciojant nesikuprinti? man ta pati beda...siaip nesijauciu kad kuprinciausi, bet kai nuotraukose save pamatau
tas kuprinimasis man tai nuo vaikiuko supimo... ir žindau gi susilenkusi.. tai taip ir bus dar kurį laiką manau.. nieko nedarau
ATLIKIT KRUTINES TEMPIMO PRATIMUS:
-tarp duru pasikabinkit -rankas sukabinkit uz nugaros ir kelkit i virsu kartu mentes prispauskit prie nugaros -atsigulkit ant nugaros, ant grindu ir susisukus nedideli voleli pasidekit isilgai stuburo pagulekit 10-15 min (tik neuzmikit, nes gali suspazmuot raumenis) -... -ir visa laisva laika skirkit tiesiai nugarytei TIKRAI PADES |