bituttte;)
2010 12 12, 15:27
QUOTE(ViGaMa @ 2009 10 24, 10:40) Laba diena, Man labai idomu kaip reikia nesciai susitvarkyti su vaiku, juk reikia ir pakelti, ir i lovyte ikelti, ir ismaudyti, jei su masina isvaziuoti reikia ir i automobiline kedute pasodinti... juk tiek daug reikia maza vaika kilnoti, o nesciai juk negalima  Labai noriu antro vaiko, o pirmam jau 1,4 men, jei pastociau kaip reiktu vaikuti pakelti, vyras ne visada buna namuose gryzta velai is darbo, juk nelauksim kol tetis grys ir tada eisim miegoti ar maudytis. Kitos esu girdejusi kad aukles samdos, bet juk aukle iki velumos nesedes su manim ir nelauks kol vaikas eis miegoti  Tai va laukiu patarimu mamyciu kaip jos susitvarke su tokia problema  niu nesamone kokia dar aukle antro leliuko pastojau kai dukrytei buvo 1,2menesiai ir kilnojau ir nesiojau kiek galejau nereikejo jokiu aukliu anksciau moteris dar nitaip kilnodavo ir sunkius darbus dirbdavo  aisku pasisaugoti reikia bet jau ne taip kad i kedute vaika pasodint reikia aukles
QUOTE(Treja @ 2010 12 04, 23:20) Būtent. Jeigu nėštumas normalus, nereikia dėl to labai jaudintis. Aš su antrąja pastojau, kai pirmai buvo 7 mėnesiai. Ir kilnojau , ir maudžiau, ir dūkau... na ir sėkmingai išnešiojau
Nesutikčiau Man , turinčiai pametinukes, idealesnio varianto nėra . Aišku atvargom savo, bet dabar smagu žiūrėt kaip jos draugauja, žaidžia Ir smagu girdeti tokius pasisakymus, ir baisu  Maniskei 7men ir jau zinau, kad laukiuosi. Baimes neispasakyta, kaip reikes susitvarkyti su dviem mazais vaikais. Sakai, atvargai savo... ilgas tas periodas vargo buvo?
DiJuKe*
2010 12 14, 14:14
QUOTE(smiler @ 2010 12 14, 14:15) Ir smagu girdeti tokius pasisakymus, ir baisu  Maniskei 7men ir jau zinau, kad laukiuosi. Baimes neispasakyta, kaip reikes susitvarkyti su dviem mazais vaikais. Sakai, atvargai savo... ilgas tas periodas vargo buvo? Na pametinukai tai istisas vargas, bent jau mano tokia patirtis. Dabar jau kai vienas eina i darza, gal kiek geriau, bet jis parnesa ligas, ai uzburtas ratas, o dar ziema laimes neprideda, nors mano vaikai i lauka neina ziemos metu  , nebent karta i savaite kokiai valandai, nes pats aprengimas uzima daugiau laiko nei pats buvimas lauke
country girl
2010 12 14, 18:49
neisivaizduoju kaip galima neleisti vaiku i lauka o jus nepagalvojate, kad jie del to ir serga? pabandykite kitaip organizuoti visa ta "apsirengima". gal vyriausias jau gali pats apsirengti (bent dali rubu)?, o jei jis darzelyje, tai iseiti su 2 jau ne taip ir sudetinga. pabandykite. manau tai bus naudinga ir jums, ir vaikams
DiJuKe*
2010 12 14, 21:05
QUOTE(country girl @ 2010 12 14, 19:49) neisivaizduoju kaip galima neleisti vaiku i lauka o jus nepagalvojate, kad jie del to ir serga? pabandykite kitaip organizuoti visa ta "apsirengima". gal vyriausias jau gali pats apsirengti (bent dali rubu)?, o jei jis darzelyje, tai iseiti su 2 jau ne taip ir sudetinga. pabandykite. manau tai bus naudinga ir jums, ir vaikams  o kam eiti i lauka ziema, salta, sninga, slidu,brr  . As nemegstu ziemos, o mano vaikai neserga dazniau nei kiti As neisivaizduoju, kaip galima eit i lauka savo noru ziema
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 14, 15:14) Na pametinukai tai istisas vargas, bent jau mano tokia patirtis. Dabar jau kai vienas eina i darza, gal kiek geriau, bet jis parnesa ligas, ai uzburtas ratas, o dar ziema laimes neprideda, nors mano vaikai i lauka neina ziemos metu  , nebent karta i savaite kokiai valandai, nes pats aprengimas uzima daugiau laiko nei pats buvimas lauke Pagalvojau, kad as vis tiktai optimistiskesne  Zinau, kad lengva nebus, bet kad taip sunku, jog net i lauka iseiti neimanoma.. hmmm, manau, taip baisiai nera  O be to, cia kur gyvenu, i lauka neiseiti neimanoma. Cia net darzeliuose vaikus migdo vezimukuose lauke nesvarbu kokiu oru. Yprasta minimum 1-2 val pabuti lauke kiekviena diena. Be to, MB naturalistas, ji keturios sienos zudo  Tai mes savaitgaliais visa diena praleidziam kokiam parke grynam ore. Na, mazoji nei slogos neturejo pakolkas.. taip kad, grynas oras tik i nauda  O ziema tai juk pasaka, isisodinai i rogutes ir i trasa prie kokio kalniuko, kartu su mazaisiais vaikyste prisiminti. Arba ant ledo su paciuzom, o mazieji rogutese  Mes tik ir laukiam, kada pasnigs, nes siuo metu nutirpo sniegas
country girl
2010 12 14, 22:45
QUOTE o kam eiti i lauka ziema, salta, sninga, slidu,brr . As nemegstu ziemos, o mano vaikai neserga dazniau nei kiti As neisivaizduoju, kaip galima eit i lauka savo noru ziema is pradziu galvojau pratylesiu, bet vis gi nusprendziau pasisakyti auginant vaikus buvimas lauke (bent 2 val) bet kuriuo metu laiku yra toks pat svarbus ir savaime suprantamas dalykas kaip maitinimas, maudymas, migdymas. manau, kad tai zino kiekviena mama. jusu komentaras mazu maziausiai keistas
QUOTE(country girl @ 2010 12 14, 22:45) is pradziu galvojau pratylesiu, bet vis gi nusprendziau pasisakyti auginant vaikus buvimas lauke (bent 2 val) bet kuriuo metu laiku yra toks pat svarbus ir savaime suprantamas dalykas kaip maitinimas, maudymas, migdymas. manau, kad tai zino kiekviena mama. jusu komentaras mazu maziausiai keistas   Sutinku visu 100 % Neisivaizduoju kaip galima visa ziema nosies i lauka neiskist?  O kaip tada vaiku imunine sistema grudinat? Su saviske (beveik 11 men) nuo pat gimimo kasdien einam i lauka, isskyrus labai retus atvejus, jei visa diena smarkiai lyja ir oras tikrai bjaurus. Nenoriu prisisneket, bet per beveik metus net slogos nera turejusi. Vaiko vedimas i lauka - tokia pati mamos pareiga, kaip ir maitinimas, auklejimas, rupinimasis
DiJuKe*
2010 12 16, 13:20
QUOTE(country girl @ 2010 12 14, 23:45) is pradziu galvojau pratylesiu, bet vis gi nusprendziau pasisakyti auginant vaikus buvimas lauke (bent 2 val) bet kuriuo metu laiku yra toks pat svarbus ir savaime suprantamas dalykas kaip maitinimas, maudymas, migdymas. manau, kad tai zino kiekviena mama. jusu komentaras mazu maziausiai keistas  Na kam kas, kas megsta karsti, tas nemegsta salcio  , ne bet bet kokiu atveju tai ne tema, as tik issakiau savo pozicija, as nevadinu keistuoliais tu, kas vaiskto lauke tokiu salciu, todel neturetu buti keista ir tai, kad kai kas to salcio tiesiog nepakelia fiziskai
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 16, 14:20) Na kam kas, kas megsta karsti, tas nemegsta salcio  , ne bet bet kokiu atveju tai ne tema, as tik issakiau savo pozicija, as nevadinu keistuoliais tu, kas vaiskto lauke tokiu salciu, todel neturetu buti keista ir tai, kad kai kas to salcio tiesiog nepakelia fiziskai zinot kaip sakoma, nera blogo oro, yra tik netinkama apranga
DiJuKe*
2010 12 16, 13:58
QUOTE(suomė @ 2010 12 16, 14:39) zinot kaip sakoma, nera blogo oro, yra tik netinkama apranga  As taip sakau vasara, kai buna kokie 35, kad nera karsto oro, yra netinkamas paziuris O iki kalendorinio pavasario liko 74 dienos, o iki tikro dar daugiau
QUOTE(DiJuKe* @ 2010 12 16, 14:58) As taip sakau vasara, kai buna kokie 35, kad nera karsto oro, yra netinkamas paziuris O iki kalendorinio pavasario liko 74 dienos, o iki tikro dar daugiau  zinoma, tai yra jusu reikalas ar vesti vaikus i lauka ar ne. ir niekas jums neirodys kaip yra geriau  o jus pati ziema neinat i lauka? i parduotuve nereikia.
DiJuKe*
2010 12 17, 13:46
QUOTE(suomė @ 2010 12 16, 23:23) zinoma, tai yra jusu reikalas ar vesti vaikus i lauka ar ne. ir niekas jums neirodys kaip yra geriau  o jus pati ziema neinat i lauka? i parduotuve nereikia. iki masinos parkinge einu  Na ne, gi saliau, kad koki karta i savaite iseinu. Man is tikro saltis yra fiziskai nepakeliamas, man veidas sala iki skausmo jau prie 2 silumos, ka jau kalbet apie minusa, o kremai nepadeda jokie, na bet cia ne tema
DiJuke - o iš kur jūs žinot kad jūsų vaikams lauke irgi nepatinka kaip kad jums, jeigu jų nevedat ir jie nelabai supranta kas tas yra. gerai kad bent vienas vaikas į daržiuką eina, bent jis gryno oro gauna
|
|