Kai suzinojau ,kad turesim vaikeli ,buvo vos trys savaiteles.Kazkaip pajauciau matyt,nes mmm dar net neturejo but ,bet sakau pasidarysiu testa .pasirodo dvi neryskios juosteles.kadangi buvo ilgas Joniniu savaitgalis gyvenau abejonemis ir mintimis ,nejaugi tikrai??Sirdis spurdejo ir dziaugsmo.Nuejau i poliklinika po savaitgalio ,patvirtino ,kad nestumas trys savaites.Dar pasake,kad pas mane dvirage gimda (kai ejau tikrintis pries planuojant niekas nieko nemate,o jei mate tai nesake).Gydytoja tik ,,paguode" ,kad turejo tokiu pacienciu ir kad neisnesiojo nei viena.Dziaugsma uztemde rupestis.Daugiau pas sia gydytoja nebeejau.Vyras tokia zinia skelbe visiems ,o juk buvo toks pavojus ,kad prarasiu vaikeli

Na ir prasidejo linksmybes ketvirta nestumo savaite ,kai prasidejo pykinimas .siaubas kazkoks,nelinkeciau niekam to.Paskambinau savo naujajai gydytojai pasakiau,sake jei vemsiu 8 kart per diena skambint vel.o jau tada skaicius gerokai virsijo 8.Kita diena i ligonine mane guldo,gresiantis persileidimas,issekimas ir visi kiti geriai.O taip meldziau ,kad tik viskas butu gerai.

Deja ir si gydytoja nepradziugino del dvirages gimdos,sunku isnesiot ir reikia save labai saugoti

bet nieko,savaite ligonineje ir viskas super nesioju angeleli po sirdele toliau.16 savaite ,einam su vyru drebanciom sirdelem pas gyd ,gal pasakys ka turesim

Dukryte

vyras net nepatikejo (buvo isitikines ,kad bus sunus ).Nestumas buvo nesunkus ,tik vargino simfizitas,paskutini menesi nei miegot galejau,nes lauze tarpkoji,eit ir negalejau ,zodziu siaubas.ir viena mintis,kad viska iskentesiu,juk tiek nebedaug liko.Paziurejo echoskopu klubus ,rizika didele ,kad begimdant gali isnirt

Gydytoju pasitarimas ,rezultatas ,planinis CP.Sirdis plyso ,kai suzinojau,o juk taip svajojau pagimdyti pati,juk taip nenorejau net epiduro.

Pasirinkom data ,atvaziavom Vasario 8 diena vakare,visa nakti negalejau miegoti,juk zinojua,kad is pat ankstaus ryto turesiu savo mazyte ant ranku

anksti ryta atvaziavo MB ,matau ,kad nerimauja.Operacija rizikinga,nes esu linkusi i zema spaudima.Sedziu ant stalo ,darys epidura,kalatojuos,net ramiai pabut negaliu salta sakau,nesalta ,cia nerviskai

Pagulde ant stalo,ziuriu atejo gydytojos ,gydytoja priejo pabuciavo,nuramino.Girdziu jei bus silpna sakyk.O mano akys tokiso dideles ,laikrodis tiksi ,ziuriu ,kad vaizdas sukasi ausis uzgule ,tamsu.Vel sviesu ,dauk daktaru aplink,ar viskas gerai?Gerai ,dabar jau gerai.Pradedam operacija ,raminamuju neleisim,kad blaiviu protu pamtytum vaikuti .sutinku.Kelios minutes (ejo kaip amzinybe) gydytoja Agne paziurek ,ir iskele man virs krutines mazyte ,storuliuke rekiancia ...

Girdziu rekia ,o sirdis taip plaka ,asaros bega ,ir negaliu patiket ,kad as mama ,ir kad taip ilgai lauktas stebukliukas ,isgyveno mano pilvelyje .Dar daktares paklausiau ar tikrai mergyte ,atnese dar karta (varda buvau pasakius anksciau koki isrinkom ,tai visa operacija buvo kalbama su Metute),gime 3624g ir 47 cm ,mazute storuliuke.pabuciavau,per asaras buvo sunku ir ka pasakyt.Isnese mazyle is operacines,man suleido raminamuju ,tada pasikviete MB kad nukeltu mane nuo stalo,ziuriu ir jis ateina dziaugsmo pilnom akim....
Dekoju Dievui,kad suteike si stebukla man gyevnime ,daktare pasake,kad deja pagimdyt as vaiku negaliu,tokia anomalija ir nera per kur.

Svarbiausia ,kad dukryte sveika ,ir ji yra tikras stebuklas ,kad isgyveno vienoje gimdos puseje