Ar verti jie tų pinigų?
Sveiki, gal kas esat pirkę šių mielų, bet gerokai nepigių padarėlių?
![]() ![]() Ar verti jie tų pinigų?
Musu dukryte laukia Kaledu senelio, kuris jai atnes Sylvanian persu katineliu seima. Na ne tik ja, bet jai svarbu, kad dovanoj butu katineliai. Nuotraukos neperteikia tokio grozio, koks is tikruju yra tikroveje siu zaislu.
O ar verti zaislai tokiu pinigu? Verti, jeigu vaikas zaidzia ir jam nenusibosta. O cia priklauso nuo kiekvieno vaikucio individualiai. Mes perkam zaislus tik tokius, kokiu patys vaikai nori - ir jie visad zaidzia, labai vertina, saugo. QUOTE(Pelene @ 2009 11 01, 22:57) Musu dukryte laukia Kaledu senelio, kuris jai atnes Sylvanian persu katineliu seima. Na ne tik ja, bet jai svarbu, kad dovanoj butu katineliai. Nuotraukos neperteikia tokio grozio, koks is tikruju yra tikroveje siu zaislu. O ar verti zaislai tokiu pinigu? Verti, jeigu vaikas zaidzia ir jam nenusibosta. O cia priklauso nuo kiekvieno vaikucio individualiai. Mes perkam zaislus tik tokius, kokiu patys vaikai nori - ir jie visad zaidzia, labai vertina, saugo. Ačiū QUOTE(Gemini @ 2009 11 02, 14:59) Ačiū Del mano dukrytes amziaus, tai ji man tokia protinga ne pagal amziu Dovana is tiesu brangi, jei pirkti ir nama, baldu namui. Reikia atsizvelgti i savo vaika - ar neismetys jis smulkiu daliu. Maniske neismetys tikrai, jei kazkas pasimestu , is karto su asarom ieskotu. O del sulauzymo jei bijot, galiu garantuot, kad tokie brangus zaislai yra tvirti. QUOTE(Pelene @ 2009 11 03, 15:25) Del mano dukrytes amziaus, tai ji man tokia protinga ne pagal amziu Dovana is tiesu brangi, jei pirkti ir nama, baldu namui. Reikia atsizvelgti i savo vaika - ar neismetys jis smulkiu daliu. Maniske neismetys tikrai, jei kazkas pasimestu , is karto su asarom ieskotu. O del sulauzymo jei bijot, galiu garantuot, kad tokie brangus zaislai yra tvirti. Ačiū. Pas mus kol kas geriausiai laiko Fisher price žaisliukai, tiesa šiuos ji "gano" irgi, suinventorizuoja po kiekvieno pažaidimo Jų gauti turbūt vienintelis būdas - parsisiųsti iš užsienio? QUOTE(Gemini @ 2009 11 03, 15:40) Ačiū. Pas mus kol kas geriausiai laiko Fisher price žaisliukai, tiesa šiuos ji "gano" irgi, suinventorizuoja po kiekvieno pažaidimo Jų gauti turbūt vienintelis būdas - parsisiųsti iš užsienio? Taip, parsisiusti. O mums siustis nereiks - mes siuo metu gyvenam uzsienyje.
Gemini, viskas, taupom ir perkam.
keliu temą viršun...gal atsiras daugiau šių žaisliukų mylėtojų? pamačiau ir apalpau...laukiu dukrytei viso rinkinio, dovanosiu dalimis Kalėdoms ir gimtadieniui
mes perkam tokį namelį ![]() tokį mašiniuką su karavanu ![]() ![]() baldelius, žvėrelius...namelyje šviesa turėtų įsijungti
Sveika. Mano didzioji turi toki pati Sylvanians nama jau 2 metus ir vis zaidzia
Na, dalim zvereliai tikrai neiseitu- patvarus jie, bet tepasi tas ju kailiukas. Maniske bande pati valyt sviesu katineli, tai toj vietoj kailiukas apsitryne, plastmase lyst pradejo. Gal per stipriai patryne, suslapino per daug vaikas. Pati nebandziau as ju valyt. Na, bet ji ir i kiema nesasi, ir pas drauges, gal uztai ir susipurvino. Siaip tikrai patvarus ir mieli tie zvereliai. Labai kruopsciai pasiuti ju drabuzeliai, su sagutem, kisenelem, galima nurengti
na kad daikčiukus išmėtys pas mus šansų mažai, manoji aliai smulkmenėlės viską tausoja kitų žaislų. matysim. vat dėl kailiuko ačiū kad įspėjai, pasaugosim.
oi kaip laukiu mūsų kolekcijos
Tai saunuole tavo mergyte
![]() Bet ten labai daug smulkmeneliu, tai zada saugot ir susidet i vieta Suprantu, man irgi taip su dovanom buna
na maniškė dar keturių neturi, bet su smulkiais daikteliais moka elgtis kažkaip. man va šitas dar suuper
![]() ech bus į ką seilę pavarvint jau matau Papildyta: eina sau kokie mieli
meya, gal Tu žinosi, ar pvz tie bačiukai batų parduotuvėje iš tikro tinka žvėreliams?
kątik gavom savo žaisliukus, eina sau kaip fainai
keista kad niekas daugiau nerašo, negi niekas neturit daugiau šitų žaisliukų QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 12:29) kątik gavom savo žaisliukus, eina sau kaip fainai keista kad niekas daugiau nerašo, negi niekas neturit daugiau šitų žaisliukų Rucelie, siunteisi ar pirkot? Įdomu, kiek maždaug siuntimas gali kainuoti iki Lt QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 05:46) meya, gal Tu žinosi, ar pvz tie bačiukai batų parduotuvėje iš tikro tinka žvėreliams? ![]() Sveika. Manyciau, kad turetu tikti. Bent jau mano dukra isitikinus, kad tinka Isivaizduoju, kokius grozius gavot QUOTE(meya @ 2010 09 15, 22:07) Sveika. Manyciau, kad turetu tikti. Bent jau mano dukra isitikinus, kad tinka Isivaizduoju, kokius grozius gavot ačiū jau radau, kad rinkinyje yra trijų dydžių bačiukai - 3 porytės bačiukų kūdikėliams, 3 porytės vaikučiams ir 4 porytės suaugusiems gyvūnėliams
Siandien kaip tik parduotuvej apziurejau karavana, deja, supakuota, tai tik i paveikslelius paziurejau
QUOTE(meya @ 2010 09 16, 19:56) va va manau kad šito baldeliai irgi puikiai tiks sylvanian name n svaigstu svaigstu, o pažiūrėsim ar patiks vaikui (bet berods amazone skaičiau apie karavaną atsiliepimus žmonių, iš 71 atsiliepimo nei vienas nerašė "vaikui nepatiko" QUOTE(Rucelie @ 2010 09 16, 20:07) va va manau kad šito baldeliai irgi puikiai tiks sylvanian name n svaigstu svaigstu, o pažiūrėsim ar patiks vaikui (bet berods amazone skaičiau apie karavaną atsiliepimus žmonių, iš 71 atsiliepimo nei vienas nerašė "vaikui nepatiko" Na, va pasiskaičiau ir jaučiu tuoj naują ligą įgysiu aš savo dičkei tai medinį namą didelį su visais baldukais ir žmogeliukais kalėdoms nupirkau Gal galit įmest į až nuorodą, kas čia is SM tokius parduoda?
Man dar įdomu gal kas kur matėt tapetėlių pirkti namui
Na ir grozis zaisliuku
boots.co.uk ir argos.co.uk dabar akcijos, 3 žaisliukai už 2 kainą, kas norit suskubkit...mes vakar dar porcijukę atsiėmėm šitų žaisliukų, tikrai fantastika
http://www.youtube.com/watch?v=LYo3oI-VJ6M
mano dičkė vakar išsižiojus žiūrėjo. Labai nori gimtadieniui. Kaip manot, kas turit, ar 7 m. mergaitė dar ne per didelė jiems?
Gavom karavaną
Nu ką gi, Sylvanian jau Lietuvoje, ką tik mačiau Rududu.
QUOTE(Gemini @ 2011 04 09, 17:26) o, reiks kada užsukti pažiūrėt asortimento O norfoje mačiau Silvanian kopijų- tokie gyvūnėlių rinkiniai su priedais, tik didesni gerokai. QUOTE(SSDD @ 2011 04 17, 19:53) Norfoje ne Sylvanian. Ten "alia", gerokai didesni. O tikrųjų kainos dar baisesnės nei UK. 4 narių šeimyna apie 70 Lt. Aš pirkau per akciją su 30 proc. nuolaidą, vis tiek košmariškai brangu, sakyčiau. Žiūrėsim kaip jie išpakavus atrodo, nes kažkodėl kol kas atrodo, kad kainos ir kokybės santykis prasilenkia su sveiku protu Ar jie labai tepliojasi, ar valosi? Man kažkaip jie panašūs į tuos kinkuojančius galvas šuniukus iš mašinų
mūsiškiams pusė metų jau, tikrai nesusitepę, nors "melžia" dukra kasdien. turim daug, jau didžiulę kolekciją tikrai, kol kas neatsibodo
![]() ![]() šiaip galiu pasakyti, kad detalytės šitų žaislų preciziškos, viskas atidirbta iki smulkmenytės, tvarkinga, nėra aštrių ar nepabaigtų kampučių jokių. čia kaip lego kaladėlės - brangu, bet yra už ką mokėti Papildyta: Gemini, jie tikrai nepanašūs į mašinines galvom kinkuojančias pigenas QUOTE(SSDD @ 2011 04 17, 21:13) mūsiškiams pusė metų jau, tikrai nesusitepę, nors "melžia" dukra kasdien. turim daug, jau didžiulę kolekciją tikrai, kol kas neatsibodo 40 Lt????? Labai gerai mokate ieškoti QUOTE(Gemini @ 2011 04 18, 20:14) 40 Lt????? Labai gerai mokate ieškoti na ne kasdien pasitaiko aišku, bet visaip būna. karavanas mūsų dar laukia sekančio gimtadienio, kai bus panelė truputį didesnė ir tikrai įvertins, ką gavo jei kas kur kam pasitaikys, būtų galima ir šioje temoje pasidalinti, jei moderatorės labai nebartų... tiesa, ką pastebėjau nelabai kokybiška tai rūbeliai.vieno šuniuko pačią pirmą dieną iš kelnių sagos išlėkė. o tų sagų didumas ten QUOTE(SSDD @ 2011 04 18, 19:43) na ne kasdien pasitaiko aišku, bet visaip būna. karavanas mūsų dar laukia sekančio gimtadienio, kai bus panelė truputį didesnė ir tikrai įvertins, ką gavo jei kas kur kam pasitaikys, būtų galima ir šioje temoje pasidalinti, jei moderatorės labai nebartų... tiesa, ką pastebėjau nelabai kokybiška tai rūbeliai.vieno šuniuko pačią pirmą dieną iš kelnių sagos išlėkė. o tų sagų didumas ten Mikrochirurge tamsta planuojate tapti? Aš karavaną Žemaitijoje pirkau QUOTE(Gemini @ 2011 04 18, 21:00) Mikrochirurge tamsta planuojate tapti? Aš karavaną Žemaitijoje pirkau ir aš ten pat karavaną pirkau, ir beveik visą likusią mūsų kolekciją o patys žvėriukai, ir rinkiniai kuriais jau naudojamės, labai mieli Papildyta: Gemini, žiūrėk gal susidomėsi, ką radau pagooglinusi http://www.abantas.lt/sub.php?pa=SYLVANIAN QUOTE(SSDD @ 2011 04 18, 20:27) ir aš ten pat karavaną pirkau, ir beveik visą likusią mūsų kolekciją o patys žvėriukai, ir rinkiniai kuriais jau naudojamės, labai mieli Papildyta: Gemini, žiūrėk gal susidomėsi, ką radau pagooglinusi http://www.abantas.lt/sub.php?pa=SYLVANIAN Geras
As ir siandien XS zaislu pard. apziurinejau si grozi, pamacius negalima neisimyleti
mačiau jau visą puokštę šių grožių Rududu parduotuvėje. kainos tai
jungiuosi ir aš į šių mielų gyvūnėlių gerbėjų būrį, anglijoje prieš kelis mėnesius būdama pastebėjau, tai irgi laaabai laabai patiko, mano dukriukui tik metukai, tai reiks taip pat pradeti ieskotis, kur pigiau ir pradėti kaupti, nes pastebėjau, kad patinka su smulkiais visokiais gyvūnėliais, baldeliais žaisti
maniškė savaitgalį gavo dovanų šį
![]() nerealus
As irgi juos ziurineju... Turim dvi dukrytes,ziasti butu kam,aisku kaina kanda... bet jei pajieskojus per akcijas manau tikrai vertas demesio... ziurejau pardej sylvian zaislus,tai nerealiai patiko.. likau suzaveta iki begalybes,net ir paciai norisi tokio
maximoje atsirado siu grozybiu, pasirinkimas nera ypatingai didelis, bet kai bus 40proc nuolaida, jau bus galima apsipirki. (seimynele 50lt, namukas 119lt)
Sveiki. Jau prieš tris metus mes įsigijome Silvanian Family nama, Karavana, ir 6 šeimynėles. Mažoji žaidžia, kai užeina noras, man gražu, o ji mieliau renkasi Littles pet shop.
Labas, aš irgi neseniai saviškiam nupirkau 3 mažus zuikučius ( šokoladinių šeimos ), tad dar su šiais žaisliukais tik pažindinames. Tad turiu kelis klausimus - aš pati pirkau iš limpopo berods už gana solidžią kainą, bet dar užmačiau ir rimi, bet ten dėžė lyg ir analogiška, tik tų gyvūnų komplektukuose yra mažiau ( 3 o ne 4 ), ir nerašo šeimų pavadinimo, nes kaip žiūrėjau oficialiame puslapyje ten tų šeimų dėvynios galybės, ir pigesni gerokai. Tik nepasižiūrėjau kas platina. Sakykit, čia tas pats žaislas ar tik kopija?
ir kas perkat pigiau - būkit geros, pasidalinkit šaltiniu
aš irgi nusižiūrėjau rimi (maximoje, kaip kažkas minėjo, neradau...), sakiau lauksiu akcijų žaislams, jeigu taikys...
bent jau mūsų turimų Sylvanian families, kurie esu įsitikinusi originalūs, dėžutės eina ne geltonu (kaip mačiau LT), o mėlynu pagrindu, ebay kiek dairiausi irgi. kainos RIMI palyginti geros, kiek žiūriu pvz ebay, argos ir panašiose vietose - brangiau. tai arba pas mus kažkokia klastotė atvežta (ar kažkas, gaminta "kitų šalių" rinkai), arba gal kokie naujesni modeliai... mes dar LT iš parduotuvių nesame pirkę, tai neturiu su kuo palyginti. kas nusipirksite mėlynoje ir geltonoje dėželėje ir galėsite palyginti, pasidalinkite čia informacija ir įspūdžiais... bent jau mūsiškiai, iš mėlynų dėžučių, yra gan kokybiški, kailiukas nesitepa nors gan gausiai čiupinėjam, tik rūbukai gan prastos kokybės, pvz sagytė ištrūko pirmą dieną žaidimo. o įsiūti ją ne taip lengva. mums šie žvėriukai "einamumo" panašiai su LPS, žaidžia su visais kartu...
Aš pirkau iš limpopo, pakuotės geltonos, tokios:
![]() Rimi pakuotės buvo, man atrodo, analogiškos, bet kadangi nebuvo identiškų figurėlių, o baldai dar kol kas nedomina, tai negaliu viens prie vieno sulyginti. Vakare važiuosiu į megą, tai specialiai užmesiu akį į rimi ir kitų parduotuvių dėžutes. Na, jei tas pats - tai ką nusikenksminau finansiškai
pas mus tokios visos pakuotės
![]() ![]() ![]() radau nete kažką, kad senieji rinkiniai buvo geltonose dėžutėse su užrašu "original sylvanian families", o naujieji mėlynose dėžutėse. na čia būtų visai menka bėda, jei tikrai tik leidimo metai skiriasi. Papildyta: radau tą info čia http://bsfforum.runboard.com/p9999,from=rss |