Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sylvanian family
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3
Gemini
Sveiki, gal kas esat pirkę šių mielų, bet gerokai nepigių padarėlių?
user posted image
user posted image
Ar verti jie tų pinigų? ax.gif
Pelene
Musu dukryte laukia Kaledu senelio, kuris jai atnes Sylvanian persu katineliu seima. Na ne tik ja, bet jai svarbu, kad dovanoj butu katineliai. Nuotraukos neperteikia tokio grozio, koks is tikruju yra tikroveje siu zaislu.
O ar verti zaislai tokiu pinigu? Verti, jeigu vaikas zaidzia ir jam nenusibosta. O cia priklauso nuo kiekvieno vaikucio individualiai. Mes perkam zaislus tik tokius, kokiu patys vaikai nori - ir jie visad zaidzia, labai vertina, saugo.
Gemini
QUOTE(Pelene @ 2009 11 01, 22:57)
Musu dukryte laukia Kaledu senelio, kuris jai atnes Sylvanian persu katineliu seima. Na ne tik ja, bet jai svarbu, kad dovanoj butu katineliai. Nuotraukos neperteikia tokio grozio, koks is tikruju yra tikroveje siu zaislu.
O ar verti zaislai tokiu pinigu? Verti, jeigu vaikas zaidzia ir jam nenusibosta. O cia priklauso nuo kiekvieno vaikucio individualiai. Mes perkam zaislus tik tokius, kokiu patys vaikai nori - ir jie visad zaidzia, labai vertina, saugo.
*

Ačiū 4u.gif O dar ne per maža jūsų dukrytė? Nes saviškei galvoju gal dar tik kitoms Kalėdoms kažką panašaus ieškoti, kai jai bus ketveri. Jie turbūt nevalomi tie žaisliukai? Tiesiog dabar internete pamačiau ir apalpau pati lotuliukas.gif biggrin.gif O ir vaikas pamatęs zyzeno. Bet čia jau tokia tikrai gerokai nepigi dovana gaunasi, jei pirkt ne tik šeimą, bet ir dar kažkokius priedus biggrin.gif Bet jei su jais žaistų, tai tikrai atrodo nereali dovana, nes labai mieli tie padarėliai atrodo... Tik nesinorėtų, kad dalimis išeitų tą patį vakarą...
Pelene
QUOTE(Gemini @ 2009 11 02, 14:59)
Ačiū  4u.gif O dar ne per maža jūsų dukrytė? Nes saviškei galvoju gal dar tik kitoms Kalėdoms kažką panašaus ieškoti, kai jai bus ketveri. Jie turbūt nevalomi tie žaisliukai? Tiesiog dabar internete pamačiau ir apalpau pati  lotuliukas.gif biggrin.gif O ir vaikas pamatęs zyzeno. Bet čia jau tokia tikrai gerokai nepigi dovana gaunasi, jei pirkt ne tik šeimą, bet ir dar kažkokius priedus  biggrin.gif Bet jei su jais žaistų, tai tikrai atrodo nereali dovana, nes labai mieli tie padarėliai atrodo... Tik nesinorėtų, kad dalimis išeitų tą patį vakarą...
*

Del mano dukrytes amziaus, tai ji man tokia protinga ne pagal amziu blush2.gif . Su virtuvele skirta vaikams nuo 3metu, jau zaide 1m2men kaip didele. Is vis visi zaisliukai, kuriu ji nori jai buna zaist kaip tik, nors skirti vyresniems vaikams.

Dovana is tiesu brangi, jei pirkti ir nama, baldu namui. Reikia atsizvelgti i savo vaika - ar neismetys jis smulkiu daliu. Maniske neismetys tikrai, jei kazkas pasimestu , is karto su asarom ieskotu. O del sulauzymo jei bijot, galiu garantuot, kad tokie brangus zaislai yra tvirti.
Gemini
QUOTE(Pelene @ 2009 11 03, 15:25)
Del mano dukrytes amziaus, tai ji man tokia protinga ne pagal amziu blush2.gif . Su virtuvele skirta vaikams nuo 3metu, jau zaide 1m2men kaip didele. Is vis visi zaisliukai, kuriu ji nori jai buna zaist kaip tik, nors skirti vyresniems vaikams.

Dovana is tiesu brangi, jei pirkti ir nama, baldu namui. Reikia atsizvelgti i savo vaika - ar neismetys jis smulkiu daliu. Maniske neismetys tikrai, jei kazkas pasimestu , is karto su asarom ieskotu. O del sulauzymo jei bijot, galiu garantuot, kad tokie brangus zaislai yra tvirti.
*

Ačiū. Pas mus kol kas geriausiai laiko Fisher price žaisliukai, tiesa šiuos ji "gano" irgi, suinventorizuoja po kiekvieno pažaidimo lotuliukas.gif
Jų gauti turbūt vienintelis būdas - parsisiųsti iš užsienio?
Pelene
QUOTE(Gemini @ 2009 11 03, 15:40)
Ačiū. Pas mus kol kas geriausiai laiko Fisher price žaisliukai, tiesa šiuos ji "gano" irgi, suinventorizuoja po kiekvieno pažaidimo  lotuliukas.gif
Jų gauti turbūt vienintelis būdas - parsisiųsti iš užsienio?
*

Taip, parsisiusti. O mums siustis nereiks - mes siuo metu gyvenam uzsienyje.
Alabama
Gemini, viskas, taupom ir perkam. biggrin.gif
Rucelie
keliu temą viršun...gal atsiras daugiau šių žaisliukų mylėtojų? pamačiau ir apalpau...laukiu dukrytei viso rinkinio, dovanosiu dalimis Kalėdoms ir gimtadieniui wub.gif gyvai dar nemačiau, bet nuotraukose atrodo puikūs...britų atsiliepimai apie juos labai geri wub.gif
mes perkam tokį namelį
user posted image
tokį mašiniuką su karavanu
user posted image
user posted image
baldelius, žvėrelius...namelyje šviesa turėtų įsijungti wub.gif jau alpstu pati blush2.gif dar skaičiau pas britus kad net tapetėlius galima šitiems nameliams įsigyti, papildomus šviestuvėlius įmontuoti bigsmile.gif nagi dalinamės informacija, kas kur pigiau-gražiau-gudriau kažką randate bigsmile.gif bigsmile.gif
meya
Sveika. Mano didzioji turi toki pati Sylvanians nama jau 2 metus ir vis zaidzia thumbup.gif Jei ne su Sylvanians gyvuneliais, tai lelytem, ivairiom figurelem ir pan. Brangus tie zaislai, bet tikrai kokybiski ir mieli, geros plastmases. Tik trukumas- rinkiniuose daug smulkiu daikciuku- issimeto doh.gif Ypac kai daugiau vaiku zaidzia. Bet taip smagu deliot tas tikroviskas smulkmeneles, dengt stala indeliais smile.gif Beje, kai jau pradedi pirkti- negali sustoti, is pradziu namas, po to ji apstatyti, apgyvendinti, o ir masinos reikia doh.gif Gerai nors tiek, kad nebereikia sukt galvos del dovanu ivairioms progoms. Tik brangus tie zaisliukai doh.gif

Na, dalim zvereliai tikrai neiseitu- patvarus jie, bet tepasi tas ju kailiukas. Maniske bande pati valyt sviesu katineli, tai toj vietoj kailiukas apsitryne, plastmase lyst pradejo. Gal per stipriai patryne, suslapino per daug vaikas. Pati nebandziau as ju valyt. Na, bet ji ir i kiema nesasi, ir pas drauges, gal uztai ir susipurvino. Siaip tikrai patvarus ir mieli tie zvereliai. Labai kruopsciai pasiuti ju drabuzeliai, su sagutem, kisenelem, galima nurengti thumbup.gif Na, tikrai grazus- tokie tikri mergaitiski zaisliukai thumbup.gif Vis pagalvoju- jei as buciau vaikystej tokiu zaislu turejus... lotuliukas.gif
Rucelie
na kad daikčiukus išmėtys pas mus šansų mažai, manoji aliai smulkmenėlės viską tausoja kitų žaislų. matysim. vat dėl kailiuko ačiū kad įspėjai, pasaugosim.
oi kaip laukiu mūsų kolekcijos bigsmile.gif niežtės nagai dabar vaikui padovanot lotuliukas.gif nesulauksim nė gimtadienio, nė Kalėdų lotuliukas.gif
meya
Tai saunuole tavo mergyte thumbup.gif Maniske tai netvarkinga, tai einu ir rankioju po namus, o jau didele panele. Dabar dukra nusiziurejus parduotuve gimtadieniui
user posted image
Bet ten labai daug smulkmeneliu, tai zada saugot ir susidet i vieta ax.gif Beda, kad pas mus 2 metuku zaideja yra dar, tai reikia saugot, kad nemetytu. Nors tikrai patvarus tie zaisliukai, nera sulauzytu pas mus thumbup.gif
Suprantu, man irgi taip su dovanom buna blush2.gif lotuliukas.gif
Rucelie
na maniškė dar keturių neturi, bet su smulkiais daikteliais moka elgtis kažkaip. man va šitas dar suuper
user posted image
ech bus į ką seilę pavarvint jau matau blush2.gif
Papildyta:
eina sau kokie mieli wub.gif
user posted image
Rucelie
meya, gal Tu žinosi, ar pvz tie bačiukai batų parduotuvėje iš tikro tinka žvėreliams? bigsmile.gif kažin visiems? bigsmile.gif apie šituos kalbu
user posted image
Rucelie
kątik gavom savo žaisliukus, eina sau kaip fainai yahoo.gif jei nežais vaikas, mudu su mb žaisim, taip nusprendėm apžiūrinėdami viską wub.gif jau taip kruopščiai kiekviena detaliukė atidirbta, mašinoje net kūdikių kėdelės yra wub.gif kaldrytės apsiūtos, minkštutės, lovelės mielos ir kokybiškos, nu grožis wub.gif viskas, aš fanas šitų žaislų lotuliukas.gif manau kad mano mergina bus ekstazėj biggrin.gif
keista kad niekas daugiau nerašo, negi niekas neturit daugiau šitų žaisliukų g.gif
Gemini
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 12:29)
kątik gavom savo žaisliukus, eina sau kaip fainai yahoo.gif jei nežais vaikas, mudu su mb žaisim, taip nusprendėm apžiūrinėdami viską  wub.gif jau taip kruopščiai kiekviena detaliukė atidirbta, mašinoje net kūdikių kėdelės yra  wub.gif kaldrytės apsiūtos, minkštutės, lovelės mielos ir kokybiškos, nu grožis  wub.gif viskas, aš fanas šitų žaislų  lotuliukas.gif manau kad mano mergina bus ekstazėj  biggrin.gif
keista kad niekas daugiau nerašo, negi niekas neturit daugiau šitų žaisliukų  g.gif
*

Rucelie, siunteisi ar pirkot? Įdomu, kiek maždaug siuntimas gali kainuoti iki Lt g.gif
Rucelie
QUOTE(Gemini @ 2010 09 15, 20:40)
Rucelie, siunteisi ar pirkot? Įdomu, kiek maždaug siuntimas gali kainuoti iki Lt  g.gif
*

pirkau Lietuvoje iš vienos sm 4u.gif grožiai wub.gif
meya
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 05:46)
meya, gal Tu žinosi, ar pvz tie bačiukai batų parduotuvėje iš tikro tinka žvėreliams?  bigsmile.gif kažin visiems?  bigsmile.gif apie šituos kalbu
user posted image
*

Sveika. Manyciau, kad turetu tikti. Bent jau mano dukra isitikinus, kad tinka smile.gif Bet ten jie lyg ir keliu dydziu, matyt vaikams ir suaugusiems. Maniske turejo maza meskiuka su batukais, tai tie tiko kitiems maziukams. O visos kitos figureles pas ja be batuku buvo. Norejo ji labai tos parduotuveles, bet kadangi ir tuos baciukus kur turejo kazkur pamete, tai pasakiau, kad nepirksiu, kol nesuras verysad.gif
Isivaizduoju, kokius grozius gavot thumbup.gif Maniskes drauge turi toki karavana su masina, tai neisivaizduoji, kokie ispudziai merginos buvo pazaidus bigsmile.gif As irgi suzaveta sitais zaisliukais, man fantastika tos visos smulkmeneles ir daikciukai. Nu, suvaikejus esu, ka padarysi, matyt, uztai, kad vaikystej tokiu neturejau lotuliukas.gif
Rucelie
QUOTE(meya @ 2010 09 15, 22:07)
Sveika. Manyciau, kad turetu tikti. Bent jau mano dukra isitikinus, kad tinka  smile.gif Bet ten jie lyg ir keliu dydziu, matyt vaikams ir suaugusiems. Maniske turejo maza meskiuka su batukais, tai tie tiko kitiems maziukams. O visos kitos figureles pas ja be batuku buvo. Norejo ji labai tos parduotuveles, bet kadangi ir tuos baciukus kur turejo kazkur pamete, tai pasakiau, kad nepirksiu, kol nesuras  verysad.gif
Isivaizduoju, kokius grozius gavot  thumbup.gif Maniskes drauge turi toki karavana su masina, tai neisivaizduoji, kokie ispudziai merginos buvo pazaidus  bigsmile.gif As irgi suzaveta sitais zaisliukais, man fantastika tos visos smulkmeneles ir daikciukai. Nu, suvaikejus esu, ka padarysi, matyt, uztai, kad vaikystej tokiu neturejau  lotuliukas.gif
*

ačiū jau radau, kad rinkinyje yra trijų dydžių bačiukai - 3 porytės bačiukų kūdikėliams, 3 porytės vaikučiams ir 4 porytės suaugusiems gyvūnėliams thumbup.gif na maniškė dar nieko negavo, lauks progų tos dovanos, bet vakar youtube paleidau pažiūrėti kad tokių būna, tai mano mergina prarado amą lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas karavanas man super patiko, beveik labiau nei namelis kiek sugebėjau neišlaupiusi apžiūrėti, nes karavanas yra jau apstatytas su visa įranga, prie jo praktiškai tik gyvuliukų šeimą nuperki ir viskas thumbup.gif o namelis "plikas", jam reikia baldų, įrangos, gyventojų, visa tat papildomi pinigėliai...bet fainas irgi, yra lempytės kurios švies bigsmile.gif mano vaikai naktį nemiega be šviesos, dabar degam naktinę lemputę o kai gaus šitą namą paliksim jame įjungtą šviesą ir bus vaikams už naktinę lempytę wub.gif wub.gif grožis wub.gif
Gemini
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 15, 19:55)
pirkau Lietuvoje iš vienos sm  4u.gif grožiai  wub.gif
*

Ačiū už info bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
meya
Siandien kaip tik parduotuvej apziurejau karavana, deja, supakuota, tai tik i paveikslelius paziurejau biggrin.gif Fantastika, tikrai turetu patikti tavo mergytei. ir lovytes ten, ir pataleliai, o ir daikciuku visokiausiu wub.gif O namelis tai tuscias, na, bet galima apstatyti ir kitokiais baldeliais. Maniske turi Playmobil nemazai, tai baldai, daiktai tinka, o ir siaip randa, ka pritaikyt, pvz. is Lego pastato smile.gif Mes kai pirkom nama, tai buvo dovana- leliuko kambario baldeliai prideti, o paskui jau po truputi apstate dukra. Kur su baldais namai brangus, beto, maniske labai su lemputem norejo. Kiek pastebejau, tos sviesos- pagrindinis namo privalumas vaikams thumbup.gif Nes maniske turi Playmobil nama, tai nebezaidzia, dulka palepej. Dabar viskam tinka Sylvanian, net mini babyborn ten gyvena kartais biggrin.gif
Rucelie
QUOTE(meya @ 2010 09 16, 19:56)
Dabar viskam tinka Sylvanian, net mini babyborn ten gyvena kartais  biggrin.gif
*

va va manau kad šito baldeliai irgi puikiai tiks sylvanian name bigsmile.gif bet karavano kainos ir to, ką gauni santykis tikrai manau geresnis nei namą perkant. ir vietos mažiau užima namie blush2.gif
n svaigstu svaigstu, o pažiūrėsim ar patiks vaikui (bet berods amazone skaičiau apie karavaną atsiliepimus žmonių, iš 71 atsiliepimo nei vienas nerašė "vaikui nepatiko" lotuliukas.gif pora nelabai teigiamų buvo dėl to, kad neapsižiūrėjo žmonės kad nėra baldų ir leliukų viduje. bet jau čia ne gamintojų brokas gi. manau maniškė irgi nebus išimtis iš taisyklės ir baldielins dėl šitos kolekcijos biggrin.gif
SIVERIJA
QUOTE(Rucelie @ 2010 09 16, 20:07)
va va manau kad šito baldeliai irgi puikiai tiks sylvanian name  bigsmile.gif bet karavano kainos ir to, ką gauni santykis tikrai manau geresnis nei namą perkant. ir vietos mažiau užima namie  blush2.gif
n svaigstu svaigstu, o pažiūrėsim ar patiks vaikui (bet berods amazone skaičiau apie karavaną atsiliepimus žmonių, iš 71 atsiliepimo nei vienas nerašė "vaikui nepatiko"  lotuliukas.gif pora nelabai teigiamų buvo dėl to, kad neapsižiūrėjo žmonės kad nėra baldų ir leliukų viduje. bet jau čia ne gamintojų brokas gi. manau maniškė irgi nebus išimtis iš taisyklės ir baldielins dėl šitos kolekcijos  biggrin.gif
*

Na, va pasiskaičiau ir jaučiu tuoj naują ligą įgysiu lotuliukas.gif doh.gif
aš savo dičkei tai medinį namą didelį su visais baldukais ir žmogeliukais kalėdoms nupirkau wub.gif Bet kai pamačiau šitus gražumus....
Gal galit įmest į až nuorodą, kas čia is SM tokius parduoda? blush2.gif
Rucelie
Man dar įdomu gal kas kur matėt tapetėlių pirkti namui bigsmile.gif ir kažin kokiu principu jie klijuojasi, su klijais kažkokiais ar yra lipnūs? ax.gif
Kyvis
Na ir grozis zaisliuku bigsmile.gif Mielai dovanociau saviskei, bet ko gero antram gimtadieniui dar ankstoka. Palauksim dar metelius ar du..
Rucelie
boots.co.uk ir argos.co.uk dabar akcijos, 3 žaisliukai už 2 kainą, kas norit suskubkit...mes vakar dar porcijukę atsiėmėm šitų žaisliukų, tikrai fantastika wub.gif
SIVERIJA
http://www.youtube.com/watch?v=LYo3oI-VJ6M
wub.gif čia gerai matosi tie grožiai wub.gif
mano dičkė vakar išsižiojus žiūrėjo. Labai nori gimtadieniui.
Kaip manot, kas turit, ar 7 m. mergaitė dar ne per didelė jiems? g.gif
Gemini
Gavom karavaną thumbup.gif Nu fantastika, tokios smulkios detalytės, viskas atsidaro, viskas yra, reikia dabar žvėrelių ieškotis smile.gif
Rucelie
QUOTE(Gemini @ 2010 09 27, 18:26)
Gavom karavaną  thumbup.gif Nu fantastika, tokios smulkios detalytės, viskas atsidaro, viskas yra, reikia dabar žvėrelių ieškotis  smile.gif
*

griebkit greičiau argose, kol akcija, manlyg ji tik iki rytojaus 4u.gif
Gemini
Nu ką gi, Sylvanian jau Lietuvoje, ką tik mačiau Rududu.
SIVERIJA
QUOTE(Gemini @ 2011 04 09, 17:26)
*

o, reiks kada užsukti pažiūrėt asortimento biggrin.gif Mano mergaitė Silvanian rinkinuką pritaikė prie turimų žaislų , žaidžia su mediniu namu ir jo gyventojais biggrin.gif
O norfoje mačiau Silvanian kopijų- tokie gyvūnėlių rinkiniai su priedais, tik didesni gerokai.
SSDD
QUOTE(Gemini @ 2011 04 09, 17:26)
*

o kainos kaip? tokios pat baisios kaip UK? Norfoje ir mes matėm, jaučiu bus pigena visiška...
Gemini
QUOTE(SSDD @ 2011 04 17, 19:53)
o kainos kaip? tokios pat baisios kaip UK? Norfoje ir mes matėm, jaučiu bus pigena visiška...
*

Norfoje ne Sylvanian. Ten "alia", gerokai didesni. O tikrųjų kainos dar baisesnės nei UK. 4 narių šeimyna apie 70 Lt. Aš pirkau per akciją su 30 proc. nuolaidą, vis tiek košmariškai brangu, sakyčiau. Žiūrėsim kaip jie išpakavus atrodo, nes kažkodėl kol kas atrodo, kad kainos ir kokybės santykis prasilenkia su sveiku protu g.gif . Bet LT iš viso visos kainos prasilenkia biggrin.gif
Ar jie labai tepliojasi, ar valosi? Man kažkaip jie panašūs į tuos kinkuojančius galvas šuniukus iš mašinų g.gif
SSDD
mūsiškiams pusė metų jau, tikrai nesusitepę, nors "melžia" dukra kasdien. turim daug, jau didžiulę kolekciją tikrai, kol kas neatsibodo smile.gif per Velykas papildysim. bet aš perku kur aptikusi pigiau, dabar pirkau didelį rinkinį su arkliu, vežimu, 5 žmogiukais, ūkininko gėrybėmis už 40 lt. tokį
user posted image
user posted image
šiaip galiu pasakyti, kad detalytės šitų žaislų preciziškos, viskas atidirbta iki smulkmenytės, tvarkinga, nėra aštrių ar nepabaigtų kampučių jokių. čia kaip lego kaladėlės - brangu, bet yra už ką mokėti smile.gif 70 lt už šeimyną aišku žvėriškai brangu... aš tiek kolkas nesu mokėjusi...tiesiog reikia labai, labai ieškoti...

Papildyta:
Gemini, jie tikrai nepanašūs į mašinines galvom kinkuojančias pigenas smile.gif tikrai labai mieli žaisliukai. kad norfoje ten paddielkos mačiau ir aš, visų pirma dydis viską pasako. tiesiog kažkas nukopijavo akiai mielą prekės ženklą, tik įdomu ar vykusiai. mes nepirkom jų ir nepirksim, nes jau nebetiktų jie pagal gabaritus su mūsų turima kolekcija. jau geriau originalių pigiau paieškoti ax.gif
Gemini
QUOTE(SSDD @ 2011 04 17, 21:13)
mūsiškiams pusė metų jau, tikrai nesusitepę, nors "melžia" dukra kasdien. turim daug, jau didžiulę kolekciją tikrai, kol kas neatsibodo  smile.gif per Velykas papildysim. bet aš perku kur aptikusi pigiau, dabar pirkau didelį rinkinį su arkliu, vežimu, 5 žmogiukais, ūkininko gėrybėmis už 40 lt. tokį

*

40 Lt????? Labai gerai mokate ieškoti 4u.gif Aš tik karavaną atsitiktinai pigiai pirkau, ten tikrai viskas nuo kraniukų, orkaitės, ir netgi tualetinio popieriaus yra, gal kokius 60 Lt mokėjau thumbup.gif Bet daugiau nepasitaiko verysad.gif
SSDD
QUOTE(Gemini @ 2011 04 18, 20:14)
40 Lt????? Labai gerai mokate ieškoti  4u.gif Aš tik karavaną atsitiktinai pigiai pirkau, ten tikrai viskas nuo kraniukų, orkaitės, ir netgi tualetinio popieriaus yra, gal kokius 60 Lt mokėjau  thumbup.gif Bet daugiau nepasitaiko  verysad.gif
*

na ne kasdien pasitaiko aišku, bet visaip būna. karavanas mūsų dar laukia sekančio gimtadienio, kai bus panelė truputį didesnė ir tikrai įvertins, ką gavo biggrin.gif
jei kas kur kam pasitaikys, būtų galima ir šioje temoje pasidalinti, jei moderatorės labai nebartų...
tiesa, ką pastebėjau nelabai kokybiška tai rūbeliai.vieno šuniuko pačią pirmą dieną iš kelnių sagos išlėkė. o tų sagų didumas ten lens.gif swoon.gif jo majo, kol aš jas įsiuvau atgal doh.gif pasijaučiau plastikos chirurge lens.gif
Gemini
QUOTE(SSDD @ 2011 04 18, 19:43)
na ne kasdien pasitaiko aišku, bet visaip būna. karavanas mūsų dar laukia sekančio gimtadienio, kai bus panelė truputį didesnė ir tikrai įvertins, ką gavo  biggrin.gif
jei kas kur kam pasitaikys, būtų galima ir šioje temoje pasidalinti, jei moderatorės labai nebartų...
tiesa, ką pastebėjau nelabai kokybiška tai rūbeliai.vieno šuniuko pačią pirmą dieną iš kelnių sagos išlėkė. o tų sagų didumas ten lens.gif  swoon.gif jo majo, kol aš jas įsiuvau atgal  doh.gif pasijaučiau plastikos chirurge lens.gif
*

Mikrochirurge tamsta planuojate tapti? biggrin.gif Šiaip iš tikro rūbelių norėtųsi kokybiškesnių, pas mane stalčiuje zuikių šeimyna ir zuikis leliukas laukia savo velykinės valandos biggrin.gif Išpakuoti vien iš smalsumo nesinori, tiek čia beliko, juk nežaisiu su jais pati biggrin.gif
Aš karavaną Žemaitijoje pirkau doh.gif Bet vis ne UK biggrin.gif Jei pakliūna kas pigiau, nusiperku ir pasidedu kokiai nors progai, valgyt neprašo.
SSDD
QUOTE(Gemini @ 2011 04 18, 21:00)
Mikrochirurge tamsta planuojate tapti?  biggrin.gif Šiaip iš tikro rūbelių norėtųsi kokybiškesnių, pas mane stalčiuje zuikių šeimyna ir zuikis leliukas laukia savo velykinės valandos  biggrin.gif Išpakuoti vien iš smalsumo nesinori, tiek čia beliko, juk nežaisiu su jais pati  biggrin.gif
Aš karavaną Žemaitijoje pirkau  doh.gif Bet vis ne UK  biggrin.gif Jei pakliūna kas pigiau, nusiperku ir pasidedu kokiai nors progai, valgyt neprašo.
*

ir aš ten pat karavaną pirkau, ir beveik visą likusią mūsų kolekciją drinks_cheers.gif kurią dar ne visą atidaviau. leliukus ir maniškė turi, net kelis. šiaip yra tų smulkmenų ne per daug kokybiškų, pvz dalys su lipdukais-tie lipdukai nesilaiko, ten kur kažkas lankstosi iš popieriaus irgi ne itin gaunasi (pvz batų parduotuvėlės batų dėžutės). bet šiaip visumoje daikteliai labai wub.gif mūsų karavanas laukia gimtadienio, ir dar kelis nedidukus rinkinukus turiu pakaupusi, gaus kitomis progomis. aš irgi griebiu ką radusi, todėl ir gaunasi kad pasitaiko pigiau...
o patys žvėriukai, ir rinkiniai kuriais jau naudojamės, labai mieli wub.gif mikrochirurgijos įgūdžių, tikiuosi, dažnai neprireiks biggrin.gif
Papildyta:
Gemini, žiūrėk gal susidomėsi, ką radau pagooglinusi
http://www.abantas.lt/sub.php?pa=SYLVANIAN
Gemini
QUOTE(SSDD @ 2011 04 18, 20:27)
ir aš ten pat karavaną pirkau, ir beveik visą likusią mūsų kolekciją  drinks_cheers.gif kurią dar ne visą atidaviau. leliukus ir maniškė turi, net kelis. šiaip yra tų smulkmenų ne per daug kokybiškų, pvz dalys su lipdukais-tie lipdukai nesilaiko, ten kur kažkas lankstosi iš popieriaus irgi ne itin gaunasi (pvz batų parduotuvėlės batų dėžutės). bet šiaip visumoje daikteliai labai  wub.gif mūsų karavanas laukia gimtadienio, ir dar kelis nedidukus rinkinukus turiu pakaupusi, gaus kitomis progomis. aš irgi griebiu ką radusi, todėl ir gaunasi kad pasitaiko pigiau...
o patys žvėriukai, ir rinkiniai kuriais jau naudojamės, labai mieli  wub.gif mikrochirurgijos įgūdžių, tikiuosi, dažnai neprireiks  biggrin.gif
Papildyta:
Gemini, žiūrėk gal susidomėsi, ką radau pagooglinusi
http://www.abantas.lt/sub.php?pa=SYLVANIAN
*

Geras bigsmile.gif thumbup.gif Bet valdausi. Esu supirkus be proto Fisher price Little people. Su Sylvanian kol kas pristabdysiu biggrin.gif
Kačia
As ir siandien XS zaislu pard. apziurinejau si grozi, pamacius negalima neisimyleti wub.gif
SSDD
mačiau jau visą puokštę šių grožių Rududu parduotuvėje. kainos tai swoon.gif namelis 300 lt, šeimyna žvėriukų 70-80 lt, vienas rinkinukas baldukų apie 90 lt... primečiau, kad vienas namukas dalinai apstatytas su bent viena šeimyna grubiai apie 1000 lt doh.gif bet galiu pagirt,kad bent jau mūsų kolekcija, kuriai tuoj bus metai, absoliučiai nenusidėvėjo, nesusipurvino, ko neišmėtėm viskas puikiai tarnauja thumbup.gif be to, namelyje puikiai glaudžiasi LPS žvėriukai. manau, kad kas gali sau leisti, šis pirkinys to vertas ax.gif ir vis tik, kaip minimum palaukčiau jiems akcijų blush2.gif
madampipi
jungiuosi ir aš į šių mielų gyvūnėlių gerbėjų būrį, anglijoje prieš kelis mėnesius būdama pastebėjau, tai irgi laaabai laabai patiko, mano dukriukui tik metukai, tai reiks taip pat pradeti ieskotis, kur pigiau ir pradėti kaupti, nes pastebėjau, kad patinka su smulkiais visokiais gyvūnėliais, baldeliais žaisti wub.gif
SSDD
maniškė savaitgalį gavo dovanų šį
user posted image
nerealus wub.gif susipyko su broliu, kas su kuo gali žaisti doh.gif žodžiu, tinka ir bernams biggrin.gif
Apache
As irgi juos ziurineju... Turim dvi dukrytes,ziasti butu kam,aisku kaina kanda... bet jei pajieskojus per akcijas manau tikrai vertas demesio... ziurejau pardej sylvian zaislus,tai nerealiai patiko.. likau suzaveta iki begalybes,net ir paciai norisi tokio ax.gif smile.gif
madampipi
maximoje atsirado siu grozybiu, pasirinkimas nera ypatingai didelis, bet kai bus 40proc nuolaida, jau bus galima apsipirki. (seimynele 50lt, namukas 119lt)
Kačia
QUOTE(madampipi @ 2011 08 10, 12:47)
maximoje atsirado siu grozybiu, pasirinkimas nera ypatingai didelis, bet kai bus 40proc nuolaida, jau bus galima apsipirki. (seimynele 50lt, namukas 119lt)
*

as tai Rimi maciau ax.gif
Lobelija
Sveiki. Jau prieš tris metus mes įsigijome Silvanian Family nama, Karavana, ir 6 šeimynėles. Mažoji žaidžia, kai užeina noras, man gražu, o ji mieliau renkasi Littles pet shop.
Zuikių_dainos
Labas, aš irgi neseniai saviškiam nupirkau 3 mažus zuikučius ( šokoladinių šeimos ), tad dar su šiais žaisliukais tik pažindinames. Tad turiu kelis klausimus - aš pati pirkau iš limpopo berods už gana solidžią kainą, bet dar užmačiau ir rimi, bet ten dėžė lyg ir analogiška, tik tų gyvūnų komplektukuose yra mažiau ( 3 o ne 4 ), ir nerašo šeimų pavadinimo, nes kaip žiūrėjau oficialiame puslapyje ten tų šeimų dėvynios galybės, ir pigesni gerokai. Tik nepasižiūrėjau kas platina. Sakykit, čia tas pats žaislas ar tik kopija?
ir kas perkat pigiau - būkit geros, pasidalinkit šaltiniu 4u.gif
SSDD
aš irgi nusižiūrėjau rimi (maximoje, kaip kažkas minėjo, neradau...), sakiau lauksiu akcijų žaislams, jeigu taikys...
bent jau mūsų turimų Sylvanian families, kurie esu įsitikinusi originalūs, dėžutės eina ne geltonu (kaip mačiau LT), o mėlynu pagrindu, ebay kiek dairiausi irgi. kainos RIMI palyginti geros, kiek žiūriu pvz ebay, argos ir panašiose vietose - brangiau. tai arba pas mus kažkokia klastotė atvežta (ar kažkas, gaminta "kitų šalių" rinkai), arba gal kokie naujesni modeliai... mes dar LT iš parduotuvių nesame pirkę, tai neturiu su kuo palyginti. kas nusipirksite mėlynoje ir geltonoje dėželėje ir galėsite palyginti, pasidalinkite čia informacija ir įspūdžiais...
bent jau mūsiškiai, iš mėlynų dėžučių, yra gan kokybiški, kailiukas nesitepa nors gan gausiai čiupinėjam, tik rūbukai gan prastos kokybės, pvz sagytė ištrūko pirmą dieną žaidimo. o įsiūti ją ne taip lengva.
mums šie žvėriukai "einamumo" panašiai su LPS, žaidžia su visais kartu...
Zuikių_dainos
Aš pirkau iš limpopo, pakuotės geltonos, tokios:
user posted image
Rimi pakuotės buvo, man atrodo, analogiškos, bet kadangi nebuvo identiškų figurėlių, o baldai dar kol kas nedomina, tai negaliu viens prie vieno sulyginti. Vakare važiuosiu į megą, tai specialiai užmesiu akį į rimi ir kitų parduotuvių dėžutes. Na, jei tas pats - tai ką nusikenksminau finansiškai lotuliukas.gif Už tą, kur nuotraukoj mokėjau 34 su centais
SSDD
pas mus tokios visos pakuotės
user posted image
user posted image
user posted image
radau nete kažką, kad senieji rinkiniai buvo geltonose dėžutėse su užrašu "original sylvanian families", o naujieji mėlynose dėžutėse. na čia būtų visai menka bėda, jei tikrai tik leidimo metai skiriasi.
Papildyta:
radau tą info čia
http://bsfforum.runboard.com/p9999,from=rss
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.