Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kalėdiniai papuošimai
Supermamų klubas > Mūsų namai > Rankdarbiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
lengvute
Snaigutes tai jau numezgiau, girliandas iš siūlų ir vatos burbuliukų bei iš spalvoto popieriaus sukabintų juostelių irgi vaikai pasidarė, dar radau 1 gerą idėją, nors pati dar nebadžiau, bet gal kam pravers wink.gif , taigi, sniego balionai; priemonės: balionas, lipalas, susmulkinta jūros puta, sukarpytas blizgantis popierius, siūlai, blizgučiai. Balionas pripučiamas, gerai užrišamas, baliono paviršius ištepamas lipalu, ant jo lipinama susmulkinta jūros puta, vietomis blizgantis popierius, paliekama džiūti, po to puošiama blizgučiais, pakabinama wink.gif
Gerų idėjų yra ir temose: http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...p?showtopic=900
http://www.supermama.com/InvisionBoard/ind...showtopic=14170
Gal pasiūlysit dar wink.gif
Jumi
thumbup.gif dar viena ideja wink.gif
reikia tu maziuku balioniuku,kur vanduo pilasi ( vandens bombos) siulu storesniu,lipalo kliju,purskiamo aukso ar sidabro,ivairiu blizgaliuku.
Pripuciam balioniukus(su pompa nes seip jie beveik nesipucia), siulus as vynioju i nedidelius purius kamuoliukus ir merkiu i lipala(ji skiedziu kiek su vandeniu) imirkusius siulus nuspaudziu ir vynioju ivairiomis kryptimis ant balionu,leidziu per nakti isdziuti. Balionus sprogdinam su astriu daiktu smile.gif lieka tokie azuriniai zaisliukai,juos purskiam ausiniais ar sidabriniais dazais ir klijuojam blisgaliukus(kiek kam patinka ir kiek norisi)As klijavimui panaudojau nuo sokolado folija ir nuo vaikisku dovaneliu su saldainemis dezutes blizgu popieriu(va tas tai liuks sviesa atspindejo thumbup.gif ) As tokiais "zaisliukais" praeitais metais buvau nukabinejus viena kambario lubas,tiesa prie baliono dar tvirtinau toki kaip kutosa(galima daryti is tampomo,sorry nezinau kaip kitaip vadinasi popieriaus,)
Na,jei priprasysiu drauges kad nufotografuotu,idesiu kaip atrodo toks zaisliukas wink.gif
Surasiau pacias pigiausias ir turbut beveik visuose namuose randamas medziagas o didesni vaikai su malonumu irgi tuos balionus vynioja o po to ir sprogdina clap_1.gif
Mumm
Niu va kazkas panasaus, tik siais metais jis pas mane maziukas, ir sakos ne juodos, o rudos smile.gif http://public.fotki.com/Lauroshke/
Keberiokšt
Stikline miltu, puse stiklines druskos ir siek tiek vandens, kad viskas suliptu ir isikociotu. Tada padarai formeles, nepamirsk virsuj skylutes pakabinimui ir palauki, kol isdzius..

Ka tik padariau Kaledoms tokius vainikelius- kuokstai paprastos zoles (tokia ilgesne geriau) - padziovinti, kol isdzius, susukti i vainikelius ir apvynioti juostele. Dar galima kaspineli priristi ar varpeli priristi.. Beje, zole skyniau savaitgali, kai dar sniego tiek nebuvo.. laugh.gif
Dabar ant radiatoriu dziovinu konkoreziu. Ryt poryt turetu buti visai sausi- tada dazysim dazais juos visokiais arba galima apipurksti dirbtiniu sniegu arba specialiu auksiniu/sidabriniu purskikliu. Ant virvutes ir ant eglutes clap.gif
Keberiokšt
Noa:
a) paimi gatava kankorezi (toliau - k. - aut.past. laugh.gif )
2) paimi elementaraus siulo (raudono ar sidabrinio.. as turiu tokio blizgancio - voooo)
3) atrieki to siulo koki 16,5 cm
4) siula uzkabini ant k. virsutinių atplaiseliu
5) k. kabini

Isdziuve k.labai lengvi. Pernai jais puosem seneliu egle - tai issilaike iki siol (nei grauzikai, nei vabalai nesugrauze) - siemet vel papuosem. O tuos, kuriuos dabar dziovinu, nekabinsiu niekur - susiradau toki krepsiuka nuo geliu puokstes ir ten darysiu kaledine puokstike.

jei butu daugiau norinciu, galeciau pravesti k.dekoravimo kursus. Gautas lesas (juk susimoketumet, ane?) pervestume Rasmos ir Mamulios globojamoms seimoms.
milabra
Aš darau tokius papuošalus - prisikarpau vijoklių ilgų šakelių ir jas susuku kaip siūlus į kamuoliukus. Galiuką tiesiog užkišu, kad neiširtų. O tada tuos kamuoliukus nupurškiu sidabru arba auksu (nu tais purškalais išparduotuvės), galima padekoruoti kokias blizgučiais lietučias, įsukti kokį blizgantį siūlą. Tada kabinti kur norit.
Laisvė
Modelino tešlą iškočiojome, išspaudėme formelėmis žvaigždutes ir mėnuliukus, dantų krapštuku padarėme kiekviename po skylutę siūlui užkabinti. Parą padžiovinome. Paskui dažėme dažais, kurie būna kartu su plastmasinėmis kaukytėmis pigių žaislų parduotuvėse arba purškėme auksiniu/sidabriniu aerozoliu. Na, o šiandien su merguče papuošėme dygliuotą gudobelės šaką tais mėnuliukais ir žvaigždelėmis.
Kazimiera d'Artanjan
Kokie tinka dažai, šitiems tešlainiams? biggrin.gif biggrin.gif Juk guašu nenudažysi?
Aukso ir sidabro blizgūs purškikliai būna net prekybos centruose pirkti? Nu, tai aš tundra, nieko nežinau.
Savaitgalį rengiu draugėm žaislų gaminimo vakarėlį, tai noriu paruošt ir susipirkti viską.
Ačiū už idėjas thumbup.gif smile.gif

Rašykit visi, kas tik ką gaminat. clap_1.gif
xenzy
http://www.myhouse.ru/s.php/1586.htm
tiems kas skaito rusiskai:) labai faini zaisliukai, pati bandysiu daryti:)
Kazimiera d'Artanjan
Na, ir aš pabandysiu įkelti nuotrauką paukštelio.

http://www.ofoto.com
Jumi
QUOTE (Varvara @ 2004 12 03, 10:59)
QUOTE (Kopa @ 2004 12 03, 10:42)
Paukštė iš kartono, o pilvelis iš graiknio riešuto kevalo, apipurkšto auksu.

Pagamino mano kaimynės dukrytė tongue.gif

Tikrai grazu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O ir ta pirma nuoroda faina, tik gal galit man pasakyt kur to vailoko gauti?? jau seniai man jo reik ale nzn kur ieskot

manau tokiems zaisliukams tinka ir paltine medziaga ir seip kokia storesne wink.gif o veiloko nebent kokiose statybinese paziureti reikia gal kazka panasaus kokiems apsiltinimams naudoja wink.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
p.s ikeliu ir as linka zaisliukams
http://www.livejournal.com/users/puzovok/146871.html#cutid1
Jūružė
Čia iš mano sukaupto bet neįvikdyto archyvo. Tikiuosi šiais metais pasistengti.
Jūružė
pagaliau biggrin.gif
Jūružė
dar
AGFA
Rodos ir aš kažką radau. Tik vat be nuotraukikiu, o gal neužmačiau blush2.gif
Na bet paskaitykit
štai čia
lincux
Pavyko ikelti paveiksleli clap.gif Turbut kazko nesupratau,galvojau,kad tik parasius 100 zinuciu galima paveiksliukus ikelti?Dabar galesiu daugiau jums is savo lobyno grozybiu parodyti.Gal kas patiks? ax.gif [attachmentid=35704]
lincux
Uzsukite cia,tikrai yra ko paziureti

http://www.livejournal.com/users/puzovok/144407.html

lincux
QUOTE(Springlet @ 2005 10 20, 23:56)
O gal zinot kaip tusciavidurius  kamuolius is siulu daryti? Jie tokie lengvuciai rolleyes.gif
*

Gali zvilgtelti cia,merginos sviestuvus dare

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=27846
ErikaI
QUOTE(Springlet @ 2005 10 20, 22:56)
O gal zinot kaip tusciavidurius  kamuolius is siulu daryti? Jie tokie lengvuciai rolleyes.gif
*

Na aš mačiau kaip juos daro su balionais. T.y. pripučia balioną, siūlussutema lipalu ir vynioja ant jo. O po to balioną praduria ir ištraukia 4u.gif Forma priklauso nuo baliono formos. Tik nežinau kaip padaryt, kad būtų gražaus mažo burbuliuko formos. g.gif O gal irgi su balionu, tik paimt mažiuką ir labai smarkiai išpūst g.gif
kazyte
Uzsukite cia,tikrai yra ko paziureti 
http://www.livejournal.com/users/puzovok/144407.html

Man tai labai patiko eglute padaryta is kastonu. Tai super ideja, kur panaudoti kastonus!!! Tik kazin ant kokio karkaso jie tvirtinami?

Argi negrazu?
besiba
biski paskanavau is zurnalo "Kaledinie floristika" - gal kam pravers:
eglute is konkoreziu (pernai bandziau daryt, tik sumazinta varinata tongue.gif - yra kitoj temikej -(kur apie onorezius ir t.t.) foto mano bandymu)
manlabai fainais tu sakeliu thumbup.gif -bet is kur tokiu gaut? g.gif gal zinot?? g.gif
ir dar labai idomi eglute
dar ikeliau eglute is tu plausu
man labai aptinka sitos is lapu thumbup.gif bet nesumastau, kaip cia padaryt doh.gif
ir paskutines is kadagiu -pernai ir dariau thumbup.gif -irgi yr foto anoj temikej 4u.gif
besiba
o kur tu karstu kliju gaut? ax.gif

kartoju tas dvi idejas, nes tada kazko nuspriogo SM: papuosimas ir vainikai (irgi dariau pernai -visia nieko gavos -tik biski skystokas... biggrin.gif ax.gif , bet atlaike thumbup.gif )
mylinemyli
QUOTE(RAIMPAL @ 2005 10 21, 19:05)
Kokios fainos idėjos thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Bet norėjau paklausti, sugalvojau šiemet daryti atvirutes, bet nerandu idėjų, gal kuri žinot kokią nuorodą kaip daryti atvirutes, ar kokių gražių paveikslėlių g.gif
Aš dar bandysiu kalėdom nupurkšti sudžiovintus klevo lapus sidabrine ar auksine spalva ir daryti iš jų puokštę 4u.gif
*

Pažiūrėk čia:
http://www.melissa.ru/forums/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=7180

mačiau buvo nemažai
mylinemyli
Ir dar čia visa knyga kalėdinių grožybių:

http://lorraine2765.multiply.com/photos/album/19
lincux
QUOTE(Irunia @ 2005 10 24, 21:26)
Prilipinsi. Beje tie klijų strypeliai yra skirtingi. Vieni skirti kartonui, kiti medžiui, dar kiti gumai. Beje ir skirtingų spalvų. biggrin.gif
*

Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo doh.gif Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti verysad.gif
kastaneda
QUOTE(Noa @ 2005 10 24, 20:22)
O klausykit, su tais karštais klijais kas prie ko klijuojasi? Ta prasme, ar viską prie visko priklijuosiu, ar kas nors nelimpa? Kokį plastiką prie stiklo prilipinsiu? O kaštoną?
*

Tikrai prilipinsi, o klijų strypelia jei yra skirti floristikai - tai tikrai viskas prilips 4u.gif
radasta_
QUOTE(lincux @ 2005 10 24, 23:29)
Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas  schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo  doh.gif  Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo  cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti  verysad.gif
*

[/Mano draugė yra profesionali floristė, tai ji pistoletą pirko "Senukuose" ir mokėjo apie apie 13Lt. Ir su juo dirba jau keli metai, klijuoja viską thumbup.gif]
lincux
QUOTE(radasta_ @ 2005 10 25, 13:10)
[/Mano draugė yra profesionali floristė, tai ji pistoletą pirko "Senukuose" ir mokėjo apie apie 13Lt. Ir su juo dirba jau keli metai, klijuoja viską  thumbup.gif]
*

Aciu uz konsultacija smile.gif smile.gif smile.gif
AGFA
Čia rodos neblogų darbelių užieškojau
užeikit
besiba
o gal aks turit kokiu foto ar nuorodu Kalediniu ar Naujametiniu puoksciu ir pan.? idejas renkuos ax.gif
Aga
QUOTE(lincux @ 2005 10 24, 23:29)
Merginos papasakokit apie klijus ir apie ju "pistoletus".Sestadieni buvau bazej,radau karstu kliju pistoleta,kainos nuo 3.50lt. iki 60lt.Galvojau pirksiu maziausia,jis pigiausias Kaledinems grozybems gaminti pakaks,bet jau kaip pakonsultavo pardavejas  schmoll.gif tai susiveliau,apsimeciau kad viska supratau ir padekojus uz konsultacija parmoviau namo  doh.gif  Galvoju gal jus naudojat?Gal jus zinot?Kampe cypia pintinele kastonu,o as ju niekaip negaliu priklijuoti,nes neturiu su kuo  cry.gif
Sako brangiausias,tai geriausias,greitai gerai kaista g.gif bet gal ne taip yra?Noriu gero,bet nebrangaus blush2.gif Gal cia ne i tema,bet manau tai priemone Kaledinems grozybems gaminti  verysad.gif
*

Jau tau rašiau, bet man tas už 3,50 Lt. puikiai veikia ir geras thumbup.gif
kastaneda
QUOTE(bonda @ 2005 10 25, 17:22)
o gal aks turit kokiu foto ar nuorodu Kalediniu ar Naujametiniu puoksciu ir pan.? idejas renkuos ax.gif
*

Tikrai gaminsiu ir galėsiu parodyti, be dabar dar truputį ankstoka 4u.gif
lincux
QUOTE(bonda @ 2005 10 25, 18:22)
*

Jau pagaminau pirma angeleli,dabar jis isvyko i fotosesija mirksiukas.gif Kai tik turesiu nuotrauka is kart idesiu!
besiba
QUOTE(kastaneda @ 2005 10 25, 21:12)
Tikrai gaminsiu ir galėsiu parodyti, be dabar dar truputį ankstoka  4u.gif
*

ok wub.gif as ir darysiu, bet galvoju, kokia ideja fix gal kils ar pamatysiu... blush2.gif
Jumi
user posted image
Mano angeliukai wink.gif Gaminti pries pora metu biggrin.gif
Noa
Ne taip atrodo tie Jumi angeliukai čia sad.gif Atrodo negražiai, iš tikro realiai daug gražesni. Jie mažyčiai, pūkuoti ir blizga, ir ne du gi - nerealus grožis, o čia atrodo kaip išmaros ir pezenos kokie sad.gif

Aš kaip originalą mačius (net nesupratau, kad pagaminti, maniau gal fabrikiniai ir nepigūs) ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
Noa
Ne taip atrodo tie Jumi angeliukai čia sad.gif Atrodo negražiai, iš tikro realiai daug gražesni. Jie mažyčiai, pūkuoti ir blizga, ir ne du gi - nerealus grožis, o čia atrodo kaip išmaros ir pezenos kokie sad.gif

Aš kaip originalą mačius ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
Jumi
QUOTE(Noa @ 2005 10 26, 10:50)

Aš kaip originalą mačius ir iš to grožio vos į kelnes nepridėjus tokia neteisinga nuotrauka pasipiktinau schmoll.gif
*

hah.gif hah.gif hah.gif hah.gif tai va kad foto nekokia isejus blush2.gif Geresnes neturiu sad.gif
besiba
QUOTE(Jumi @ 2005 10 26, 09:47)
user posted image
Mano angeliukai wink.gif Gaminti pries pora metu biggrin.gif
*

man ir foto grazus thumbup.gif o kaip cia jie daros? gal kur turi parasius jau??? 4u.gif
~♥KaipTaiKaip♥~
Po Noa "pagyrimo" tikriausiai visoms reik sakyt - Jumi kokie negražūs tavo angeliukai hah.gif hah.gif O jei rimtai tai gražūs, bet tikiu kad gyvai laaaabai daug gražesni mirksiukas.gif
Noa
Mažesnėj nuotraukoj jau nieko, bet labai fainai atrodo natūroj smile.gif Tie pūkai erdvėj labai fainai atrodo, ir tie blizgučiai - o ne plėmai, kaip nuotraukoj dry.gif Tokie... Ryškūs, bet neperkrauti, nenuvalkioti smile.gif
Sinuhe
Jumi, angeliukai wub.gif
Jumi
biggrin.gif biggrin.gif aciu uz pagyras.
Angeliuko kuno schema :
user posted image
Kvadrata lenkiam taip,kad gautusi du trikampiai. Viena krastine suneriam drauge. Sunerdama krastines pridejau ir vielute tokia pukuota(buna vaikams skirtuose darbeliu rinkiniuose) ta pacia vielute apneriau ir kitas krastines(grazu,kai gali kiek palankstiti angeliuko rubeli norima forma) Galvyte-bumbulas, taip pat is rinkinio,nors galima ir pasidaryti.
Taigi,siuvinejam kuneli,darom karunele (ant vielutes suveriau blisgucius taip kaip vertumet sagas) uzmaunam galvyte ant jos dedam karuna ir prisiuvam sparniukus bei blizgu siula pakabinimui.
Toki pat tik didesni angeliuka galima "sodinti" eglutes virsunej biggrin.gif irgi labai graziai atrodo tongue.gif
doh.gif doh.gif doh.gif dar gi rankos yra blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai va jos irgi ta pukuota vielyte tongue.gif o jose - idedam koki grazu blizguti. As dejau "perlines" sirdeles ir didesnes akutes(tokios nemazos biggrin.gif )
lincux
Cia mano pirmas angeliukas ax.gif Padariau ji labai greit,ir bedarant kilo daug visokiu ideju.Jumi tavo angeleliai labai grazus thumbup.gif Na maniskis kaip pirmas blynas blush2.gif oi,kazkodel man neleidzia jo ikelti cry.gif

http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...lbum&album=3011
flame
Man neleidzia paziureti to angeliuko cry.gif
lincux
Atsiprasau verysad.gif Siandien nakti kazkas su internetu buvo atsitike,nu niekaip man jis neisikele.Siandien pavyko mirksiukas.gif Stai mano angeliukas blush2.gif Nors kaip dabar paziuriu,turiu sau labai daug priekaistu cry.gif

[attachmentid=36629]

Noa
Fainas smile.gif Plaukai kokie biggrin.gif O iš ko sparnas? Iš popieriaus?
besiba
as dabar uzsiemiau is paluso tas egles-kugius daryt 4u.gif tik dar nesugalvojau, kaip cia jas papuost reiks doh.gif blizgalais, akroliukais - kuom dar galima butu??? tongue.gif dabar vis tiek reik laukt, kol gerai sudzius 4u.gif betideju irgi reik tongue.gif
lincux
QUOTE(Noa @ 2005 10 29, 14:50)
Fainas smile.gif Plaukai kokie biggrin.gif O iš ko sparnas? Iš popieriaus?
*

notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif ACIU Sparnus is popieriaus greit priklijavau,norejau geltono blizgancio popieraus gaut-bet niekur neradau.Aisku ji reikia puosti, gavosi toks ruosinys rolleyes.gif o dabar fantazijai duosiu veikt tongue.gif
kazyte
ACIU Sparnus is popieriaus greit priklijavau,norejau geltono blizgancio popieraus gaut-bet niekur neradau.Aisku ji reikia puosti, gavosi toks ruosinys  o dabar fantazijai duosiu veikt 

Man ir toks ruosinys labai fainas- toks paprastas ir lengvas. Man grazu thumbup.gif

O ar nesiruosiat nerti snaigiu?

Man nagai jau niezti,,,
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.