Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Pūkinės striukės
Supermamų klubas > Mūsų namai > Parduotuvės, prekės ir nuolaidos
Pages: 1, 2
Sisi
Norėčiau žiemai ilgą įsigyti pūkinę striukę/paltą, bet nieko apie juos nežinau. Gariūnuose mačiau nemažai modelių. Kainos apie 370-420 Lt. Gal kas esat pirkę ten, galit pakomentuoti jų kokybę? Kaip nešiojasi, ar tikrai šilta, ar nelenda pūkai, ar nesukrinta, kaip skalbti ir pan. Kaina nemaža, tai nesinori nusipirkti šlamšto ax.gif
Sophi
Nežinau, labai norėjau, nusipirkau, tiesa, ne iš Gariūnų - iš M&S, bet beveik nusivyliau unsure.gif Viskas būtų thumbup.gif, jei ne tie lendantys pūkai ir plunksnos doh.gif
Sisi
Gal dar kas nors turi kokių pastebėjimų? ax.gif
Renaya
Turiu paltukus ir pūkinį , ir ne. Pūkinis šiltesnis (nedaug), daugiau jokių skirtumų, bet šiemet ieškau pirkti tik su pūkų pakaitalu (sintetinio). Problema - lendantys pūkai. Užsidėjus tamsesnius rūbus, atrodydavau kaip viščiukas lotuliukas.gif
Skalbdavau skalbimo mašinoje tiek vieną, tiek kitą, jokių problemų. Tiesa, turėčiau paminėti, pūkinis paltukas buvo ne iš pigiųjų.... Jaunystėj esu išskalbus pigutę paprastutę pūkinę striukę - sukrito pūkai gabalais, nešioti buvo neįmanoma smile.gif .
Skalbiau pūkinį vieną kartą, po to pradėjo lįsti pūkeliai, daugiau nenešiojau, tik bijau, kad dėl krizės netektų paltuko atsiprašyti ir vėl nešioti.. lotuliukas.gif
Sisi
O kaip atpažinti tą pūkų pakaitalą? Va ir aš prisimenu tas kiniškas striukes iš senų laikų, kur pūkai lįsdavo per visur doh.gif
rutuliukė
Turėjau jau pukinį paltuką iki kelių, praeita sezoną vėl nusipirkau tongue.gif thumbup.gif pirmas buvo pirktas parduotuvėje, kainavo berods 350, bet tikrai puikus dalykas mūsų orams - nei per karšta su juo, nei per šalta. Tik pati neskalbdavau - nešiodavau į valykla. Na taip, pūkeliai lysdavo, bet nedaug. Žinau kad kiti patys skalbia namuose bet aš kažkaip nerizikavau g.gif atnešiojau 3 sezonus, galėčiau ir dar nešioti - kad jau spalva nusibodo, nusipirkau kitokios tongue.gif
gandrė
Turiu viena trumpa ir siais metais nusipirkau ilgesne iki keliu. Siltos, lengvos. Bet pukai ir plunksnos lenda, gal daugiau po pirmo skalbimo. Nusirengt nelabai malonu kur viesoj vietoj blush2.gif . Skalbiu skalbimo masinoj, greitai isdziusta, bet lieka susoke guzai. Neissikrato, tai tenka dziovint dziovintuvu ir skirstyt. Uztrunku apie tris valandas doh.gif ir ilgiau. Bet nieko silciau ir lengviau iki siol neatradau, tai dziaugiuosi.
Sophi
QUOTE(Sisi @ 2009 10 27, 19:27)
O kaip atpažinti tą pūkų pakaitalą? Va ir aš prisimenu tas kiniškas striukes iš senų laikų, kur pūkai lįsdavo per visur doh.gif
*

Skaitykit sudėtį - būna parašyta. Tas pakaitalas man atrodo sinteponas unsure.gif
pašnekutė
QUOTE(Sophi @ 2009 10 27, 21:05)
Skaitykit sudėtį - būna parašyta. Tas pakaitalas man atrodo sinteponas unsure.gif
*

Na, sinteponas - į visas striukes siuvamas - nuo pigiausių iki... ne visai pigių, bet norimų prakišt, kaip geros (viršus siuvamas iš kiek geresnių medžiagų, o "įdarui" pataupoma). Jis nėra pukų pakaitalas tiesiogine prasme, bet pašiltina striukę, žinoma. O pigiose striukėse toks sinteponas, kad po pirmo skalbimo sukrenta ir lieka beveik kaip be pašiltinimo. Žodžiu, iš žieminės striukė tampa rudeninė/vasarinė doh.gif Brangesnėse - ir pašiltinimai geresni (pvz - natūralus vatalinas)
Asese
QUOTE(Sisi @ 2009 10 26, 12:37)
Norėčiau žiemai ilgą įsigyti pūkinę striukę/paltą, bet nieko apie juos nežinau.  Gariūnuose mačiau nemažai modelių. Kainos apie 370-420 Lt. Gal kas esat pirkę ten, galit pakomentuoti jų kokybę? Kaip nešiojasi, ar tikrai šilta, ar nelenda pūkai, ar nesukrinta, kaip skalbti ir pan. Kaina nemaža, tai nesinori nusipirkti šlamšto ax.gif
*

Aš turiu pūkinį paltą ilgą smile.gif , pirkau iš City Men&Women, kainavo apie 1000 Lt doh.gif
Bet tikrai nesigailiu: labai labai šiltas, lengvas, pūkai nelenda išvis smile.gif .
Sisi
QUOTE(Asese @ 2009 10 28, 10:10)
Aš turiu pūkinį paltą ilgą  smile.gif , pirkau iš  City Men&Women, kainavo apie 1000 Lt  doh.gif
Bet tikrai nesigailiu: labai labai šiltas, lengvas, pūkai nelenda išvis  smile.gif .
*

Na 1000Lt tai jau žiauroka man doh.gif
ania12
turiu is Gariunu.liuks!nelenda jokie pukai...pirkau pries 2 m.kainavo kazkur apie 500lt.paltas CLASNA firmos.
Sisi
QUOTE(ania12 @ 2009 10 28, 13:26)
turiu is Gariunu.liuks!nelenda jokie pukai...pirkau pries 2 m.kainavo kazkur apie 500lt.paltas CLASNA firmos.
*

Super! O skalbi mašinoj?
Sophi
QUOTE(Asese @ 2009 10 28, 09:10)
Aš turiu pūkinį paltą ilgą  smile.gif , pirkau iš  City Men&Women, kainavo apie 1000 Lt  doh.gif
Bet tikrai nesigailiu: labai labai šiltas, lengvas, pūkai nelenda išvis  smile.gif .
*

Už 1000 Lt jau neblogos vilnos paltą galima nusipirkt ax.gif
QUOTE(ania12 @ 2009 10 28, 12:26)
*

O jis tikrai pūkinis g.gif
Ulitka
Ir as turiu viena trumpa striuke) ir dabar nupirkau Varsuvoi turguje uz 350 zl pusilge!!Man thumbup.gif ..nieko kito ir NENORIU schmoll.gif ...silta. miela .lengva thumbup.gif .
Visi kailinukai guli uzmirsti.... tongue.gif
lorna
Turiu ir as pukines striukes net 2 ir siemet pirkau palta.sunui taip pat nupirkom pukine striuke.Zodziu patirties nesiojant turim ir esam labai patenkinti.Kai pabandziau pukine tai sintipono nebenoriu.O plaunu skalbimo masinoi paprasta programa,kol neturejau dziovykles dziovindavau ant pakabos prie radiatoriaus.Kad vel isipustu pukai kai isdziuna,tai paimi kilimu musekli ir isdauzai.Mano striukes pirktos turgui(veztos is gariunu nes drauge prekiauja)pukai tikrai nelenda.
idn
man nieko nėra geriau už "puchavyką" - ir kai sninga, ir kai lyja, lengva, neperšlampa, būtinai su kapišonu ir žemiau kelių biggrin.gif tai paltą ir kailinius tik dėl grožio kartais išsitraukiu, o kai noriu ko šilto ir patogaus - pūkinę nešioju

pirkau prieš porą metų mark&spencer apie 400 kainavo
Sisi
Va ir aš ieškau lengvo, bet šilto rūbo ax.gif Vilnonis paltas man per sunkus blush2.gif
Sisi
O kokios kainos parduotuvėse dabar, gal kas domėjosi? ax.gif
gandrė
QUOTE(Sisi @ 2009 10 29, 18:10)
O kokios kainos parduotuvėse dabar, gal kas domėjosi? ax.gif
*

Mano siumete is Aprangos uz 330lt.
Macius ir tas gariunines uz 300-500lt., tikrai grazios ir kokybiskai pasiutos. Bet, kad ir kaip kas kalbetu, pukai lenda, tik gal kitos ne tokios pedantiskos blush2.gif , tai per daug nekreipia demesio.
Sisi
aciuks.gif
ania12
QUOTE(Sophi @ 2009 10 28, 20:37)
Už 1000 Lt jau neblogos vilnos paltą galima nusipirkt ax.gif

O jis tikrai pūkinis g.gif
*

tikrai pukinis! sudetis:rusiskai parasyta :puch 70 proc.,piero 30 proc
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 10 28, 13:40)
Super! O skalbi mašinoj?
*

taip...
SIVERIJA
Aš turiu pūkinį, ilgą, žemiau kelių paltą. Pirktas turguje. Tikrai lengvas ir labai šiltas, bet..... jau tie pūkai. Man jie lenda doh.gif Pirkau pernai, kai buvau nestuke.gif nes į kitus savo paltus nelabai ir įlindau...... tai kai nusirengti reikėdavo.....ypač į kokią valdišką įstaigą darbo reikalais nuėjus..... doh.gif Juokaudavau, kad aš esu vištų fėja biggrin.gif ir visad rankinėj nešiodavaus pūkų surinkėją ax.gif Na, šiemet lauke vežimuką stumdyti tiks. Skalbiu skalbimo mašinoje, paprasta programa, 40 laipsnių, išdžiūsta gana greit, pūkai nesukrenta visai.
Sisi
g.gif
Sisi
ax.gif
Pavasarėlis
ir as ikisau nosi smile.gif
turiu pukinukes dvi, viena balta, kita juoda.
juodaja skalbiu vilnos rezimu, dziovindama papurtau, pamaigau pukus ir vel kaip nauja. Labai lengva ir silta thumbup.gif pukelis vienas kitas per savaite islenda, bet ir tu reikia labai ieskoti smile.gif
Baltoji grazi ax.gif bet pati neskalbiu, pora kartu bandziau, tai kai isdziusta ratilais geltonais. sita nesu i chemine valykle. nors gal reiktu pabandyti dziovinti su dziovykle, kazkas sake kad gerai isdziusta g.gif
Sisi
Tai kaip man dabar apsispręsti doh.gif
anastzen
Aš pirkau pernai Gariūnuose pūkinį puspaltį, kai buvau nestuke.gif . Mokėjau 300 Lt. Man labai patiko, kokybė gera, šiltas bei lengvas thumbup.gif . Tik va gaila, kad dabar ant manęs atrodo kaip koks maišas verysad.gif , tai teko atiduot mamai mirksiukas.gif
Sisi
QUOTE(anastzen @ 2009 11 04, 11:44)
Aš pirkau pernai Gariūnuose pūkinį puspaltį, kai buvau nestuke.gif . Mokėjau 300 Lt. Man labai patiko, kokybė gera, šiltas bei lengvas thumbup.gif . Tik va gaila, kad dabar ant manęs atrodo kaip koks maišas verysad.gif , tai teko atiduot mamai mirksiukas.gif
*

Pūkai nelindo? ax.gif
Sisi
g.gif
mimoza:)
Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu smile.gif bet bijausi del tu puku doh.gif o gal cia viskas priklauso nuo pamusalo tankumo g.gif kuo tankesnis, tuo maziau puku lenda... g.gif
Vikšrelis
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 07, 22:31)
Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu smile.gif  bet bijausi del tu puku doh.gif  o gal cia viskas priklauso nuo pamusalo tankumo g.gif  kuo tankesnis, tuo maziau puku lenda... g.gif
*

galbūt ir nuo pūkų? bet juk būna, kad ir kokybė super, ir medžagytė tanki, bet pūkai lenda ir lenda doh.gif
Sisi
Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą blush2.gif Perkant tai nė vienos plunksnelės nesimatė, o kaip bus nešiojant, tai greitai ir sužinosiu bigsmile.gif Tik nežinau, ar pačiai skalbti jį, ar geriau nerizikuoti g.gif
Sophi
QUOTE(Sisi @ 2009 11 08, 09:22)
Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą blush2.gif Perkant tai nė vienos plunksnelės nesimatė, o kaip bus nešiojant, tai greitai ir sužinosiu bigsmile.gif Tik nežinau, ar pačiai skalbti jį, ar geriau nerizikuoti g.gif
*

Nerizikuosi nelaimėsi mirksiukas.gif Bent jau mano tai pūkų ant striukės nesimatė,kai pirkau, ir dabar, kai nešioju, nesimato ant pačios striukės - tik ant drabužių biggrin.gif Ypač ant megztų, velveto ir pan. audinių - prie kitų kažkaip nekimba tie pūkeliai ax.gif
renax
Aš Esprito nešioju , tai kai skalbiu idedu lauko , teniso kamuoliuka balta super išmuša pūkus
Saga
QUOTE(renax @ 2009 11 08, 10:35)
Aš Esprito nešioju , tai kai skalbiu idedu lauko , teniso kamuoliuka balta super išmuša pūkus
*

g.gif g.gif As ka tik baigiau dukros paltuka rankiniu budu kedenti....... ir va ideja....... nu kita karta skalbdama bandysiu ir as mesti ta kamuoliuka o centrifuga kiek apsuku dedi?siaip tie pukai tai buna slapi sulimpa, nelabai isivaizduoju kaip tas kamuoliukas juos ismus....... nu bet bandysiu, ismusa kitiems ismus ir man
QUOTE(Sisi @ 2009 11 08, 11:22)
*

Labai lauksiu atsiliepimu ax.gif lur pirkot? kiek mokejot?
DUTĖ BARBIDUTĖ
Siemet pirkau padedant tarpininkems michael kors pukini palta is macys.com.Su viskuo kainavo apie 500lt[ sale,tai gavosi pigiau],kokybe ,atrodo ,labai gera.
renax
QUOTE(Saga @ 2009 11 08, 13:03)
g.gif  g.gif As ka tik baigiau dukros paltuka rankiniu budu kedenti....... ir va ideja....... nu kita karta skalbdama bandysiu ir as mesti ta kamuoliuka o centrifuga kiek apsuku dedi?siaip tie pukai tai buna slapi sulimpa, nelabai isivaizduoju kaip tas kamuoliukas juos ismus....... nu bet bandysiu, ismusa kitiems ismus ir man
*

Na skalbiu ant 1200 apsisukimu , bet pas mane skalbykle ir dziovina blush2.gif Kamuoliuka dedu i paprasta medziagini maiseli kad netycia nuo karscio neisilydytu guma oir plaunu su juom , pukai visi iskedenti buna kaip tika nupirkus .
Mijja
Turiu paltuką iš Imitz. Taip jau atsitiko, kad draugė nusipirko tokį patį. Ji ir papasakojo, kad paltuką skalbė skalbyklėj ir jam nieko neatsitiko. Pabandžiau ir aš savajį išskalbti ir ką - vaikščiojau kaip iš vištinyko doh.gif Skalbiau tokiu pat režimu kaip ir draugė, jos nieko, o mano žiauriai pūkuojas blink.gif Taip ir likau nesupratus kodėl taip doh.gif
+777+
Aš paltuką pirkau VERO MODOJ irgi kaip išskalbiau skalbenkėj, tai taip ir apsiplunksnavau doh.gif
Sisi
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 08, 16:46)
Labai lauksiu atsiliepimu ax.gif  lur pirkot? kiek mokejot?
*

Pirkau Gariūnuose patį ilgiausią, kainavo 420Lt 4u.gif Na lyg ir nebloga kokybė, matysim, kaip po skalbimo bus. Etiketėje parodyta, kad skalbti reikia rankomis, džiovyklėje nedžiovinti.
-Vission-
aš irgi laukiu pūkinio paltuko iš JAV, nujaučiu, kad nerizikuosiu skalbyklėje plauti g.gif gal kas bandėte į valyklą nunešti?
As MANGO nusiziurejau pukini paltuka, nepigus apie 420 Lt blink.gif bet skalbti masinoj nerizikuosiu schmoll.gif
Sisi
Vis nėra kaip išbandyti, oras per šiltas biggrin.gif
Ora
QUOTE(renax @ 2009 11 08, 11:35)
*

Tikra tiesa smile.gif 'Parvažiavo' mano Esprito paltas, prie jo kišenės - maišiukas su ant jo nurodytomis priežiūros instrukcijomis, o jame - baltas lauko teniso kamuliuokas smile.gif
priklausomybe
Na, as is Macys pirkau pukini paltuka. Kol kas dar labai trumpai nesioju, bet atrodo, kad viskas ok, rubai nesipukuoja smile.gif, skalbti nebandziau dar. Ir gavosi manau labai padoria kaina - 250 lt.
sabija
Jeigu sugalvotumėt savo brangiesiems padovanoti striukę ar šiaip ką nors sportiško, tai radau išpardavimą thumbup.gif http://public.fotki.com/sport-ispardavimas/
Na tai kaip tie pukiniai paltukai ,striukytes? Pukuojasi? 4u.gif
Ir kazin koki geriau pirkt: ar kuris daugiau sudaigstytas ar nesvarbu. Nes vienos pazistamos striukeje (aisku jau sena) pukai sukrito i apacia biggrin.gif
Sisi
Na man tai nesipūkuoja kolkas 4u.gif Bet gal ir nuo kainos kokybė priklauso. Mano draugė pirko sūnui striukę už 70Lt, tai visiškas š... buvo, neatlaikė žiemos schmoll.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.