Norėčiau žiemai ilgą įsigyti pūkinę striukę/paltą, bet nieko apie juos nežinau. Gariūnuose mačiau nemažai modelių. Kainos apie 370-420 Lt. Gal kas esat pirkę ten, galit pakomentuoti jų kokybę? Kaip nešiojasi, ar tikrai šilta, ar nelenda pūkai, ar nesukrinta, kaip skalbti ir pan. Kaina nemaža, tai nesinori nusipirkti šlamšto
Nežinau, labai norėjau, nusipirkau, tiesa, ne iš Gariūnų - iš M&S, bet beveik nusivyliau
Gal dar kas nors turi kokių pastebėjimų?
Turiu paltukus ir pūkinį , ir ne. Pūkinis šiltesnis (nedaug), daugiau jokių skirtumų, bet šiemet ieškau pirkti tik su pūkų pakaitalu (sintetinio). Problema - lendantys pūkai. Užsidėjus tamsesnius rūbus, atrodydavau kaip viščiukas
Skalbdavau skalbimo mašinoje tiek vieną, tiek kitą, jokių problemų. Tiesa, turėčiau paminėti, pūkinis paltukas buvo ne iš pigiųjų.... Jaunystėj esu išskalbus pigutę paprastutę pūkinę striukę - sukrito pūkai gabalais, nešioti buvo neįmanoma Skalbiau pūkinį vieną kartą, po to pradėjo lįsti pūkeliai, daugiau nenešiojau, tik bijau, kad dėl krizės netektų paltuko atsiprašyti ir vėl nešioti..
O kaip atpažinti tą pūkų pakaitalą? Va ir aš prisimenu tas kiniškas striukes iš senų laikų, kur pūkai lįsdavo per visur
Turėjau jau pukinį paltuką iki kelių, praeita sezoną vėl nusipirkau
Turiu viena trumpa ir siais metais nusipirkau ilgesne iki keliu. Siltos, lengvos. Bet pukai ir plunksnos lenda, gal daugiau po pirmo skalbimo. Nusirengt nelabai malonu kur viesoj vietoj
QUOTE(Sophi @ 2009 10 27, 21:05) Na, sinteponas - į visas striukes siuvamas - nuo pigiausių iki... ne visai pigių, bet norimų prakišt, kaip geros (viršus siuvamas iš kiek geresnių medžiagų, o "įdarui" pataupoma). Jis nėra pukų pakaitalas tiesiogine prasme, bet pašiltina striukę, žinoma. O pigiose striukėse toks sinteponas, kad po pirmo skalbimo sukrenta ir lieka beveik kaip be pašiltinimo. Žodžiu, iš žieminės striukė tampa rudeninė/vasarinė QUOTE(Sisi @ 2009 10 26, 12:37) Norėčiau žiemai ilgą įsigyti pūkinę striukę/paltą, bet nieko apie juos nežinau. Gariūnuose mačiau nemažai modelių. Kainos apie 370-420 Lt. Gal kas esat pirkę ten, galit pakomentuoti jų kokybę? Kaip nešiojasi, ar tikrai šilta, ar nelenda pūkai, ar nesukrinta, kaip skalbti ir pan. Kaina nemaža, tai nesinori nusipirkti šlamšto Aš turiu pūkinį paltą ilgą Bet tikrai nesigailiu: labai labai šiltas, lengvas, pūkai nelenda išvis
turiu is Gariunu.liuks!nelenda jokie pukai...pirkau pries 2 m.kainavo kazkur apie 500lt.paltas CLASNA firmos.
QUOTE(Asese @ 2009 10 28, 09:10) Aš turiu pūkinį paltą ilgą Bet tikrai nesigailiu: labai labai šiltas, lengvas, pūkai nelenda išvis Už 1000 Lt jau neblogos vilnos paltą galima nusipirkt QUOTE(ania12 @ 2009 10 28, 12:26) turiu is Gariunu.liuks!nelenda jokie pukai...pirkau pries 2 m.kainavo kazkur apie 500lt.paltas CLASNA firmos. O jis tikrai pūkinis
Ir as turiu viena trumpa striuke) ir dabar nupirkau Varsuvoi turguje uz 350 zl pusilge!!Man
Visi kailinukai guli uzmirsti....
Turiu ir as pukines striukes net 2 ir siemet pirkau palta.sunui taip pat nupirkom pukine striuke.Zodziu patirties nesiojant turim ir esam labai patenkinti.Kai pabandziau pukine tai sintipono nebenoriu.O plaunu skalbimo masinoi paprasta programa,kol neturejau dziovykles dziovindavau ant pakabos prie radiatoriaus.Kad vel isipustu pukai kai isdziuna,tai paimi kilimu musekli ir isdauzai.Mano striukes pirktos turgui(veztos is gariunu nes drauge prekiauja)pukai tikrai nelenda.
man nieko nėra geriau už "puchavyką" - ir kai sninga, ir kai lyja, lengva, neperšlampa, būtinai su kapišonu ir žemiau kelių
pirkau prieš porą metų mark&spencer apie 400 kainavo
Va ir aš ieškau lengvo, bet šilto rūbo
O kokios kainos parduotuvėse dabar, gal kas domėjosi?
QUOTE(Sisi @ 2009 10 29, 18:10) Mano siumete is Aprangos uz 330lt. Macius ir tas gariunines uz 300-500lt., tikrai grazios ir kokybiskai pasiutos. Bet, kad ir kaip kas kalbetu, pukai lenda, tik gal kitos ne tokios pedantiskos
Aš turiu pūkinį, ilgą, žemiau kelių paltą. Pirktas turguje. Tikrai lengvas ir labai šiltas, bet..... jau tie pūkai. Man jie lenda
ir as ikisau nosi
turiu pukinukes dvi, viena balta, kita juoda. juodaja skalbiu vilnos rezimu, dziovindama papurtau, pamaigau pukus ir vel kaip nauja. Labai lengva ir silta Baltoji grazi
Tai kaip man dabar apsispręsti
Aš pirkau pernai Gariūnuose pūkinį puspaltį, kai buvau
Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu
QUOTE(mimoza:) @ 2009 11 07, 22:31) Man irgi aktuali si temele, nes ieskausi pukinio paltuko iki keliu galbūt ir nuo pūkų? bet juk būna, kad ir kokybė super, ir medžagytė tanki, bet pūkai lenda ir lenda
Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą
QUOTE(Sisi @ 2009 11 08, 09:22) Tai visgi nusipirkau aš tą pūkinį paltą Nerizikuosi nelaimėsi
Aš Esprito nešioju , tai kai skalbiu idedu lauko , teniso kamuoliuka balta super išmuša pūkus
QUOTE(renax @ 2009 11 08, 10:35)
Siemet pirkau padedant tarpininkems michael kors pukini palta is macys.com.Su viskuo kainavo apie 500lt[ sale,tai gavosi pigiau],kokybe ,atrodo ,labai gera.
QUOTE(Saga @ 2009 11 08, 13:03) Na skalbiu ant 1200 apsisukimu , bet pas mane skalbykle ir dziovina
Turiu paltuką iš Imitz. Taip jau atsitiko, kad draugė nusipirko tokį patį. Ji ir papasakojo, kad paltuką skalbė skalbyklėj ir jam nieko neatsitiko. Pabandžiau ir aš savajį išskalbti ir ką - vaikščiojau kaip iš vištinyko
Aš paltuką pirkau VERO MODOJ irgi kaip išskalbiau skalbenkėj, tai taip ir apsiplunksnavau
aš irgi laukiu pūkinio paltuko iš JAV, nujaučiu, kad nerizikuosiu skalbyklėje plauti
As MANGO nusiziurejau pukini paltuka, nepigus apie 420 Lt
Vis nėra kaip išbandyti, oras per šiltas
Na, as is Macys pirkau pukini paltuka. Kol kas dar labai trumpai nesioju, bet atrodo, kad viskas ok, rubai nesipukuoja
Jeigu sugalvotumėt savo brangiesiems padovanoti striukę ar šiaip ką nors sportiško, tai radau išpardavimą
Na tai kaip tie pukiniai paltukai ,striukytes? Pukuojasi?
Ir kazin koki geriau pirkt: ar kuris daugiau sudaigstytas ar nesvarbu. Nes vienos pazistamos striukeje (aisku jau sena) pukai sukrito i apacia
Na man tai nesipūkuoja kolkas
|