Pirma tema... 17 tema (čia rasite nuorodas ir į ankstesnes temas)18tema19 tema20 tema23 tema24 tema25 tema26 tema27 tema28 tema29 tema30 tema31 tema32 tema33 tema34 tema35 temaKą reikia turėti norint pradėt dirbti:1. Daiktas, kurį norite dekoruoti. 2. Servetėlės, dekupažinis popierius, ryžinės servetėlės ir t.t. 3. PVA klijai (lipalas)arba universalūs klijai dekupažui. 4. Akriliniai dažai. 5. Teptukai. 6. Žirklės. 7. Lakas (akrilinis ar kitoks). NAUDINGOS NUORODOS:Dekupazo turgusTekstilininkų ir dailininkų gildijos galerija "Balta" (M. Valančiaus g. 21) ornamentaiwww.senasnaujas.lt prekės dekupažui ir įvairiems rankdarbiams (internetu), www.daivosmene.com Rankdarbiautojų klubas, kūrybos studija, vyksta įvairių temų dekupažo bei kitų rankdarbių kursai, prekyba daiktais dekoravimui. Visoje Lietuvoje organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai. www.puseplus.lt prekės dekupažui (prekiauja Stamperiafirmos produktais, kursai. Kaunas, E.Ožeškienės g. 18) www.artmanija.com čia mes perkam priemones dekupažui - galima užsisakyti internetu, parduotuvė Klaipėdoje, Šimkaus g. 3 / Vytauto g. 30, parduotuvė-klubas VILNIUJE - Pylimo 33. Organizuojami dekupažo kursai. www.hobbycentras.lt prekės įvairiems rankdarbiams - Nauja parduotuvė (Kaunas, Daukšos 20, buvusi "Kauno mažoji galerija") "Spalvų namai" - prekės dekupažui ir ne tik. Parduotuvė Kaune, Daukšos 22-2. Organizuojami kursai, galima gauti daug naudingų patarimų užsukus puodeliui arbatos. www.creativa.lt-prekės dekupažui, scrapbooking ir kitoms technikoms. Internetinė prekyba. www.menassau.lt Šv. Stepono 9, klubas, organizuojami dekupažo ir kitų rankdarbių kursai Parduotuvė Ermitaže prie kasų. www.dekovita.lt - prekės dekupažui ir kitiems įvairiems rakdarbiams (internetu). "Menoja" - dekoravimo studija, Šiauliuose, Dvaro 79. Dekoravimo priemonės, dovanos, kursai. Medinukai, serveteles http://ziiz.lt/"ĮDĖJŲ NAMAI DAIVOS MENĖ" Totorių g. 30 Dekupažo darbų kolekcijaKeičiamės ir parduodam servetėlesMurziukų seminarasVideo pamokos:Ieškoti čiaAprašymai su nuotraukomis:Rasite čiaDarbų galerijos internete:Žiūrėkite čiaProduktai:Taip pat čiaForumai:ČiaPaveiksliukų lobynai:Nuorodų į paveikslėlių lobynus ieškokite ankstesnėse temose (pirmame poste). Forumo merginų paveikslėlių saugyklaNuorodos i smulkesnes dekupažo temas:Dekupažo klijaiDidelių motyvų klijavimo būdaiDekupažas ant stikloŠešeliavimo pradžiamokslisServetėlės dekupažuiDekupažo pagyrų puodasDAUG FILMUKŲ APIE DEKUPAŽĄ - SPAUSK
zirzekle
2009 10 26, 18:19
 ačiū už temukę
na auksarankes reikalinga vel jusu pagalba. darau kaledinius burbulus ir pirejau jau prie to kad reikia juos pasendint su vienkomponente sendinimo technika. va turiu toki sendinimo laka http://www.dekostudija.lt/product_info.php...products_id/157tik dabar klausimas kokio storio ji reikia tepti ir kaip graziai po to salva padengt kad graziai stambiai sutrukinetu ir nesugadinciau burbulo. labai jau grazus gavosi tai nesinori sugadint sendinat gal mamukai patars kaip tai padaryt?
QUOTE(millamia @ 2009 10 26, 21:39) na auksarankes reikalinga vel jusu pagalba. darau kaledinius burbulus ir pirejau jau prie to kad reikia juos pasendint su vienkomponente sendinimo technika. va turiu toki sendinimo laka http://www.dekostudija.lt/product_info.php...products_id/157tik dabar klausimas kokio storio ji reikia tepti ir kaip graziai po to salva padengt kad graziai stambiai sutrukinetu ir nesugadinciau burbulo. labai jau grazus gavosi tai nesinori sugadint sendinat gal mamukai patars kaip tai padaryt? O tu nieko nemaišai??..  ..Nes jei sakai, kad jau viską padarei..tai vienkomponentė kaip ir nebereikalinga..  ..Vienkomponentis sendinimo lakas netepamas ant paveiksliuko..jis dažus skaldo..Jei nori, kad paveiksliukas tarsi atrodytų suskilinėjęs..tai reikia dvikomponentį sendinimo laką naudoti..  Patikslink prašau..ką konkrečiai tu padarei..
sobieska
2009 10 26, 22:02
QUOTE(millamia @ 2009 10 26, 22:39) tik dabar klausimas kokio storio ji reikia tepti ir kaip graziai po to salva padengt kad graziai stambiai sutrukinetu ir nesugadinciau burbulo. labai jau grazus gavosi tai nesinori sugadint sendinat gal mamukai patars kaip tai padaryt? Vienkomponente priemone ant bumbulo dek tapsnodama kempinele, kai dar vos vos bus juntamas lipnumas, su kempinele tapsnok pirma dazu sluoksni...kai ji sutrauks, vel su kempinele padenk antra spalva...tikrai nesugadinsi, jei tinkamai parinksi spalvas.Sekmes
QUOTE(Salne @ 2009 10 26, 22:53) O tu nieko nemaišai??..  ..Nes jei sakai, kad jau viską padarei..tai vienkomponentė kaip ir nebereikalinga..  ..Vienkomponentis sendinimo lakas netepamas ant paveiksliuko..jis dažus skaldo..Jei nori, kad paveiksliukas tarsi atrodytų suskilinėjęs..tai reikia dvikomponentį sendinimo laką naudoti..  Patikslink prašau..ką konkrečiai tu padarei..  pirmiausia priklijavau paveiklsiuka, po to dar karta pertepiau klijais. nudaziau tik pati paveiksliuka baltai is vidaus. kad nesuskaldytu pacio paveiksliuko. dabar reiketu tepti visa vidu vienkomponente priemone ir tada spalva deti kad sutrukinetu, o po to dar kokiu blizgiu dazu pertepsiu kad itrukimai nusidazytu.
gal kuri kauniete turi atliekamu serveteliu su spalvingais drugeliais
Midnattssola
2009 10 26, 23:21
QUOTE(millamia @ 2009 10 26, 22:03) pirmiausia priklijavau paveiklsiuka, po to dar karta pertepiau klijais. nudaziau tik pati paveiksliuka baltai is vidaus. kad nesuskaldytu pacio paveiksliuko. dabar reiketu tepti visa vidu vienkomponente priemone ir tada spalva deti kad sutrukinetu, o po to dar kokiu blizgiu dazu pertepsiu kad itrukimai nusidazytu.
Tai tu ant išorinės dalies užklijavai paveiksliuką..o iš vidinės dalies sendinti nori???..  ..Jei taip..nu tai tada pirma tepi tą vienkomponentę (ant vidinės pusės)..paskui pirmą spalvą, kuri sutrukinės, o jau paskui tuos tavo norimus blizgius dažus, kurie pro tuos tarpus išlys..  ..Viską teisingai tu surašei.. Papildyta:QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 26, 23:21) labas vakarelis  niu va isbandziau atvirkstini dekupaza ant mazos lekstutes, bet nesigavo man svariai itrinti dvikomponencio antikos, ismurzinau visa lekstute.... koks yra dvikomponentis, kuris itrinamas milteliais, akiu seseliais? gal su juo butu paprasciau ir svariau?  Na Antiką gi galima bet kuom įtrinti..tiek akrilu, tiek aliejiniais dažais, tiek porporina..
Midnattssola
2009 10 27, 08:58
QUOTE(Salne @ 2009 10 27, 00:25) Na Antiką gi galima bet kuom įtrinti..tiek akrilu, tiek aliejiniais dažais, tiek porporina..  bet tie grioveliai nėra lipnūs.... ar milteliai prilips?
QUOTE(Midnattssola @ 2009 10 27, 08:58) bet tie grioveliai nėra lipnūs.... ar milteliai prilips?  Jei labai gilūs ir platūs trūkiai, tai gali ir išsiplauti. Tokiu atveju, geriau pirma nupurkšti laku (užfiksuoti). O šiaip, miltukai tinka visoms (ar daugeliui) dvikomponenčių įtrinti.
QUOTE(baltė @ 2009 10 27, 13:06) Jei labai gilūs ir platūs trūkiai, tai gali ir išsiplauti. Tokiu atveju, geriau pirma nupurkšti laku (užfiksuoti). O šiaip, miltukai tinka visoms (ar daugeliui) dvikomponenčių įtrinti. o lakas turi buti specialus ar paprasta plauku laka galima naudot. as va vena dezute dabar pasendinau ir paziurejau kad kai kuriose vietose gan platus grioveliai gavosi tai kad lakuojan t purpurina neissiplautu gal irgi papurkst laku
Klausykit, nudaziau dezute viena sluoksni ir kai kuriose vietose iskele  tai man pasisveit ir vel bandyt dazyt, ar jau mest ta dezele i siuksles ir kai darot arbatine, isimat vidurius  ir atskirai darot ar neiseme? labai jau sunkiai jie issiima, o atgal kol sugrudau
kvartetas
2009 10 28, 00:38
skirelius visada isimu. o jei blogai dedasi atgal tai ikalu  . uzsegimus isimu irgi pries dazant, bet yra vyriu kurie tikrai isemus atgal igrust baisiai sunku  .
sobieska
2009 10 28, 08:39
QUOTE(Laura @ 2009 10 28, 00:31) Klausykit, nudaziau dezute viena sluoksni ir kai kuriose vietose iskele  tai man pasisveit ir vel bandyt dazyt, ar jau mest ta dezele i siuksles ir kai darot arbatine, isimat vidurius  ir atskirai darot ar neiseme? labai jau sunkiai jie issiima, o atgal kol sugrudau  O tu isemusi skyrelius juos su glaspoperiu galuose paplonink ir siek tiek patrumpink, mat dazai ir lako sluoksnis savo vieta uzima, tai todel reikia pati medi paplonint ir tada viskas be problemu isides
sveikos,  gal kas is vilnieciu turit tokia dezute 17x10x14
biriusa
2009 10 28, 10:14
QUOTE(edikun @ 2009 10 28, 10:41) sveikos,  gal kas is vilnieciu turit tokia dezute 17x10x14 turiu tokios pat formos tik siek tiek didesne 19x21x10
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 11:14) turiu tokios pat formos tik siek tiek didesne 19x21x10 Aciu, bet man reikia mazesnes  , jau ta per didele
Esu pradedančioji ir vis bandysiu pas jus apsilankyti, jei tik priimsit Turiu tikį klausimą apie murziukus - kai padenagiat tamsia spalva dėžutės šonus ir kampus, tada dažot šviesesne spalva. O su kempinėle pravalot kai jau pilnai būna šviesi spalva išdžiūvus ar dar tik kai pradžiūna?
QUOTE(Aduka @ 2009 10 28, 14:42) Esu pradedančioji ir vis bandysiu pas jus apsilankyti, jei tik priimsit Turiu tikį klausimą apie murziukus - kai padenagiat tamsia spalva dėžutės šonus ir kampus, tada dažot šviesesne spalva. O su kempinėle pravalot kai jau pilnai būna šviesi spalva išdžiūvus ar dar tik kai pradžiūna?  kai visiskai isdziuna
Sveiki, norėčiau paklaust gal kas matė servetėlių šunų taksų motyvais?
QUOTE(edikun @ 2009 10 28, 13:53) Dėkui O užtenka kempinėle pravalymus padaryt ar tinka ir švelnus šveičiamasisi popierius?
Žydraakė
2009 10 28, 14:22
labuka Turiu problemą. Kai kuriems daiktams naudoju purškiamą sintetinį laką, indelyje dar tikrai gerokai jo likę, bet užsikimšo tas purškiklio galiukas  Su adatą mėginau valyti, išsiėmė apdžiuvusio lako gabaliuka,s bet vis tiek man nepurškia:( Kokie galėtų būti sprendimai
biriusa
2009 10 28, 14:50
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 28, 15:22) labuka Turiu problemą. Kai kuriems daiktams naudoju purškiamą sintetinį laką, indelyje dar tikrai gerokai jo likę, bet užsikimšo tas purškiklio galiukas  Su adatą mėginau valyti, išsiėmė apdžiuvusio lako gabaliuka,s bet vis tiek man nepurškia:( Kokie galėtų būti sprendimai  i jo vieta pabadyk bet kokio kito aerozolio antgali (juros vandenukas, plauku lakas, dezodorantas) kiek bandziau prie kitu aerozoliniu buteliuku keisti lyg ir tinka...
QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 28, 15:22) labuka Turiu problemą. Kai kuriems daiktams naudoju purškiamą sintetinį laką, indelyje dar tikrai gerokai jo likę, bet užsikimšo tas purškiklio galiukas  Su adatą mėginau valyti, išsiėmė apdžiuvusio lako gabaliuka,s bet vis tiek man nepurškia:( Kokie galėtų būti sprendimai  pabandyk ta galiuka imerkt i karsta vandeni ir palaikyt. man kazkada buvo taip su vienu laku plauku tai tiesiog i karsgta vakdneni imerkiau ir palaikiau, nuo karscio viskas atmirko ir atsipalaidavo ir prasivale. gal ir tau pades
QUOTE(millamia @ 2009 10 27, 15:37) o lakas turi buti specialus ar paprasta plauku laka galima naudot. as va vena dezute dabar pasendinau ir paziurejau kad kai kuriose vietose gan platus grioveliai gavosi tai kad lakuojan t purpurina neissiplautu gal irgi papurkst laku  Oi, apie plaukų nieko nežinau, geriau specialų, kad nesugadintum. QUOTE(Žydraakė @ 2009 10 28, 14:22) labuka Turiu problemą. Kai kuriems daiktams naudoju purškiamą sintetinį laką, indelyje dar tikrai gerokai jo likę, bet užsikimšo tas purškiklio galiukas  Su adatą mėginau valyti, išsiėmė apdžiuvusio lako gabaliuka,s bet vis tiek man nepurškia:( Kokie galėtų būti sprendimai  Na, būtum Kaune, sakyčiau atlėk, nes prikaupiau jų kokis 7 vnt. Mat pirmasis man užsikimšo irgi. Bandžiau pritaikyti nuo kitų aerozolių ir niekas netiko.  Dar pastebėjau, kad į pabaigą pradeda jis negražiai purkšti. Reikia prieš purškiant gerokai papurtyti (ten rašo taip). Kažkas patarė "prapūsti" po naudojimo, tai tas "parpūtimas" man dugiau žalos davė, nuo nuimk-uždėk susigadino antgaliukas ir nebepurškė. Sakyčiau, įsigyk dar vieną lako buteliuką ir su tuo pačiu purkštuku sunaudosi abu buteliukus... Bent aš taip dariau
Žydraakė
2009 10 28, 15:15
Ačiū visoms už patarimus, išmėginsiu visas priemones. QUOTE(baltė @ 2009 10 28, 15:02) Sakyčiau, įsigyk dar vieną lako buteliuką ir su tuo pačiu purkštuku sunaudosi abu buteliukus... Bent aš taip dariau  O kokia tikimybė, kad tas antras neužsikimš taip greitai  Paranoja jau man
zirzekle
2009 10 28, 16:06
Sveikutes,esu dekupaze visiska naujoke  bandau skaityti ir darysiu savarankiskai.vakar nusidaziau pakabas drabuziams,siandien toliau kazka darysiu,bet man kazkaip atrodo,kad nieko man neiseis Kai pasiziuriu i profiu darfus,tai net seile tysta kaip grazu  ...bet as pati taip niekad nepasidarysiu.
QUOTE(kvartetas @ 2009 10 28, 01:38) skirelius visada isimu. o jei blogai dedasi atgal tai ikalu  . uzsegimus isimu irgi pries dazant, bet yra vyriu kurie tikrai isemus atgal igrust baisiai sunku  . oba, vyriu dar nebandziau det algal QUOTE(sobieska @ 2009 10 28, 09:39) O tu isemusi skyrelius juos su glaspoperiu galuose paplonink ir siek tiek patrumpink, mat dazai ir lako sluoksnis savo vieta uzima, tai todel reikia pati medi paplonint ir tada viskas be problemu isides as truputi sveiciau juos, matyt nepakankamai o ka daryt, kad nuo dazu iskele ploteliais??
Vėjaustė
2009 10 28, 16:52
QUOTE(zirzekle @ 2009 10 28, 17:06) Sveikutes,esu dekupaze visiska naujoke  bandau skaityti ir darysiu savarankiskai.vakar nusidaziau pakabas drabuziams,siandien toliau kazka darysiu,bet man kazkaip atrodo,kad nieko man neiseis Kai pasiziuriu i profiu darfus,tai net seile tysta kaip grazu  ...bet as pati taip niekad nepasidarysiu.  Padarysi, padarysi, gal net gražiau  Nereikia niekuo sekti, mokytis -taip, bet tik nesistenk nieko atkartoti  Aš irgi ne per seniausiai dekupuoju, bet mane labiau veža procesas, nei gautas rezultatas  , kitiems atrodo gražu, o man jau šiaip sau gautas rezultatas  , bet užtai kai pradedu dažyti ar klijuoti, tai viską pamirštu ... tikra meditacija  tai va... o tau tikriausiai svarbu pats rezultatas, tai šiuo atveju, manau, tik laikas ir patirtis suteiks daugiau pasitikėjimo  sėkmės darbuose Papildyta:QUOTE(Laura @ 2009 10 28, 17:11) o ka daryt, kad nuo dazu iskele ploteliais?? Tiesiog pašlifuok ir vėl dažyk  , bet tik įdomu, kodėl iškėlė dažus
Sveikos merginos norėjau paklausti. Ar esate naudojusios bespalvį beicą? jeigu taip kokį galėtumėte rekomenduoti ir jei ne paslaptis kur pirkote. Ar išėjo jį spalvinti su akrilimias dažams skirtom spalvom? Ar gerai spalvinos po to mediena?
QUOTE(Vėjaustė @ 2009 10 28, 16:52) bet užtai kai pradedu dažyti ar klijuoti, tai viską pamirštu ... tikra meditacija  tai va... Va aš taip pat jaučiuosi, buvau savaitei išvažiavus, tai labaiusiai paaiilgau paišaliojimo, to pačio darbo, kuris puikiai atpalaiduoja ir leidžia pailsėti nuo visko..... Sorry, kad ne į temą
Šilauogė*
2009 10 28, 17:46
Sveikutes Atsiprasau, kad taip is niekur nieko ilendu i temuke Pas mane tokia situacija, jog turiu greitai kazka sugalvoti pagaminti ir padovanoti.Tai va, sugalvojau, jog noreciau medinio laikrodzio su foto ir dekupazu. Kur galima butu nusipirkt paprasta medini laikrodi ir kiek kainuotu? Ar visa tai realu, jeigu dar ne karto nebandziau nieko dekupazinti? Aciu labai uz atsakymus, nes tikrai labai noretusi artimam zmogui tokia staigmena padaryti
biriusa
2009 10 28, 18:07
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 18:46) Sveikutes Atsiprasau, kad taip is niekur nieko ilendu i temuke Pas mane tokia situacija, jog turiu greitai kazka sugalvoti pagaminti ir padovanoti.Tai va, sugalvojau, jog noreciau medinio laikrodzio su foto ir dekupazu. Kur galima butu nusipirkt paprasta medini laikrodi ir kiek kainuotu? Ar visa tai realu, jeigu dar ne karto nebandziau nieko dekupazinti? Aciu labai uz atsakymus, nes tikrai labai noretusi artimam zmogui tokia staigmena padaryti  Na pagal teorija tikrai gali pabandyti tik nieko mandraus nedaryk  Nudazyk, prikliujok geriausiai ryzini popieriu ar dekupazini arba serveteles smulku piesinuka (dideli reikia dar ismokt graziai klijuoti), o laikrodziu yra Vilniuje (bent jau macius esu) Akropolio Silvercity, senasnaujas, gal ir artmanija turi...daugiau parduotuviu nezinau bet gal dar kas kur pasiulys Sekmes
Šilauogė*
2009 10 28, 18:46
Aciu tau, biriusia O gal tokiu mediniu dirbiniu galima butu rasti kokiuose Senukuose ar Ermitaze?
Šilauogė*
2009 10 28, 19:20
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 18:46) Sveikutes Atsiprasau, kad taip is niekur nieko ilendu i temuke Pas mane tokia situacija, jog turiu greitai kazka sugalvoti pagaminti ir padovanoti.Tai va, sugalvojau, jog noreciau medinio laikrodzio su foto ir dekupazu. Kur galima butu nusipirkt paprasta medini laikrodi ir kiek kainuotu? Ar visa tai realu, jeigu dar ne karto nebandziau nieko dekupazinti? Aciu labai uz atsakymus, nes tikrai labai noretusi artimam zmogui tokia staigmena padaryti  O gal kas nors galetu man pagaminti? Jeigu taip, tuomet parasykit man i a.z(butu gerai jeigu is kart su apytiksle kaina)
biriusa
2009 10 28, 19:26
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 19:46) Aciu tau, biriusia O gal tokiu mediniu dirbiniu galima butu rasti kokiuose Senukuose ar Ermitaze? paieskok, o gal susigundysiu geriau skrynele  ar dar ka gero pamatysi  seip laikrodzio pagal senovines prietarus negalima dovanoti, nebent parduoti uz 1ct
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 19:20) O gal kas nors galetu man pagaminti? Jeigu taip, tuomet parasykit man i a.z(butu gerai jeigu is kart su apytiksle kaina)  O tu nueik į skelbimus, ten nemažai merginų daro pagal užsakymus arba parduoda tai, ką jau turi padarę.
Rudaakė
2009 10 28, 21:22
QUOTE(aurytea @ 2009 10 28, 18:46) Aciu tau, biriusia O gal tokiu mediniu dirbiniu galima butu rasti kokiuose Senukuose ar Ermitaze? klaipedoje bent jau ermitaze tai yra deziu maciau, keduciu  pirkau daiktazede didele ar tai uz 27 lt. merginos, o as su klausimais keleta....... pradziamokslis man 1. ar dekupazini popieriu jus karpot, plesot ar kaip darot, kai motyvas "islpaukes", ar cia jau geriau toki fona derint iskart..... 2. ar klijuojat dekupazini popieriu lipalu is apacios ar is virsaus? 3. arbatines vidu isdaziau..... ar lakuot dar kuo, ar geriau nekist nagu, nes visgi arbata desis.... 4. porporinos bronziniai miltukai, kaip graziai juos itrint? 5. sadolino ANTIK laka nusipirkau, bet jis netinka su akriliniais dazais.... aliejiniais ant virsaus tada gal galima? ir pirskiamu laku.... 6. sendinus dvikomponenciu, irgi akrilinis netinka lakas, tai turiu purskiama, tai nupurskus as jau galiu drasiai lakuot akriliniu paskui dar? aciu iskart uz kantrybe.... bo kankinu visas kas bi tik zino jau apie dekupaza p.s. ingusia, tik nesijuok is manes, as gi blondine
Labas, tikiuosi nesupyksit, kad pas jus ilindau, net nezinau ar cia galima ka nors pardavineti, bet kazkada uzsiiminejau dekupazu, bet meciau si reikala, tad noriu issiparduoti  Antik I ir II like daugiau nei puse, kiti pora kart panaudoti, bet beveik pilni. Auksiukas visai naujas, nenaudotas. Patina taip pat nenaudota. Taip pat parduodu akrilinius dazus.  Balta ir ruda spalvos kelis kartus naudotos, kitos - ne. Jei kam reikia situ dalykeliu rasykit i AZ ir siulykit kainytes. Dar karta atsiprasau
Šilauogė*
2009 10 28, 23:07
QUOTE(biriusa @ 2009 10 28, 20:26) paieskok, o gal susigundysiu geriau skrynele  ar dar ka gero pamatysi  seip laikrodzio pagal senovines prietarus negalima dovanoti, nebent parduoti uz 1ct  Nu zinok nebegaliu, kaip noriu va tokio:  Bet pati turbut tokio niekaip nepadarysiu  Reikia ieskot turbut, kas galetu uz zmogiska kaina man ji "pagamint"
***Austrija***
2009 10 28, 23:49
O aš su klausimu... vat žiūriu jūsų neapsakomus grožius ir kilo tokia mintis... ar įmanoma kažkaip dekupažo būdu ant dėžutės uždėt tam tikrus žodžius?
Nuotaikinga
2009 10 29, 00:03
QUOTE(aurytea @ 2009 10 29, 00:07) Nu zinok nebegaliu, kaip noriu va tokio: Bet pati turbut tokio niekaip nepadarysiu  tai kad cia - nu jau taip primityviai paprasta... Kodel manai kad nepadarysi? Tik truputuka, na visiskai truputuka padirbeti reikia ir gausis gal net daug graziau Cia gi tik foto klijuota, ir "paskaldyta", o visa kita - gatavas medinis laikrodis su visu mechanizmu bei klijuojami skaiciukai irgi perkami gatavi. Kas neaisku? Papildyta:QUOTE(***Austrija*** @ 2009 10 29, 00:49) O aš su klausimu... vat žiūriu jūsų neapsakomus grožius ir kilo tokia mintis... ar įmanoma kažkaip dekupažo būdu ant dėžutės uždėt tam tikrus žodžius?  aisku imanoma. Juk darom  Ir zodzius, ir eiles, ir linkejimus "idekupazinam"
***Austrija***
2009 10 29, 00:09
ačiū už greitą atsakyma... o kur galėčiau paskaityti kaip tai padaryti?
austrija, gali spausdinti uzrasa ir klijuoti kaip motyva, gali naudoti trafareta ir uzpaisyti, gali naudori kontura ar atsparu vandeniui rasikli ir uzrasyti  budu yra keletas
-->BLOOONDINKA<--
2009 10 29, 11:05
prašau patarimų-pagalbos labiau patyrusių  sugalvojau pasidekoruot spintelę  tik vat užklijavus motyvą pasirodo kad servetes fonas ne baltas o gelsvas, natūroj ryškiau matosi spalvu kontrastas  kaip dabar graziai suderint? pritapyt baltais dažais manau nesigaus  Lauksiu patarimų
biriusa
2009 10 29, 11:10
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 10 29, 12:05) prašau patarimų-pagalbos labiau patyrusių  sugalvojau pasidekoruot spintelę tik vat užklijavus motyvą pasirodo kad servetes fonas ne baltas o gelsvas, natūroj ryškiau matosi spalvu kontrastas kaip dabar graziai suderint? pritapyt baltais dažais manau nesigaus  Lauksiu patarimų  na jei pritapyti baltai nenori, manau kitas budas butu perdazyti spintele i biski gelsvesne spalva butent ta kuri serveteleje. Tada su smulkia kempinele atsargiai aplink motyva nudazyciau o visa spintele su voleliu ( nes man rodos spinteleje matosi kad dazyta su teptuku) bet gal kas nors pasiulys dar koki buda
QUOTE(-->BLOOONDINKA<-- @ 2009 10 29, 11:05) arba pridazai aplink motyvus, arba perdazai spintele pagal serveteles gelsvuma, arba nuimi servetele ir klijuoji nauja su baltu fonu
Gabii__
2009 10 29, 11:45
arba sulieji ta gelsva su balta.eini nuo konturo serveteles panasia spava vis sviesindama kol bus balta..ir bus grazus perejimas.
|
|