Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Shin
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa,
kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie.

Bruno Ferrero.

user posted image

Senos temos

Pirma tema
Antra tema
Trečia tema
Ketvirta tema
Penkta tema
Šešta tema
Septinta tema
Aštunta tema
Devinta tema
Dešimta tema
Vienuolikta tema
Dvylikta tema
Trylikta tema
Keturiolikta tema
*fabulouslife*
aciu uz naujus namucius 4u.gif
Shin
Atsiprasau kad veluoju 4u.gif nemaniau kad sugebesit vakar uzbaigt ax.gif

p.s man vizitas snd pas periodontologa 15.30. hm kazi ka pasakys del mano dantenu.. unsure.gif
natale
grazuuuu drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif
aciu 4u.gif
*fabulouslife*
o man kaip virsuj dantukus skauda... atrodo jau ten visi dantukai tiesiai stovi, bet kai idejo ta stora viela kuri vos ilindo i breketus galinius, tai skauda dbr sad.gif

o apacioje skauda tik viena dantuka, ta persisukeli..
Shin
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 10:46)
o man kaip virsuj dantukus skauda... atrodo jau ten visi dantukai tiesiai stovi, bet kai idejo ta stora viela kuri vos ilindo i breketus galinius, tai skauda dbr sad.gif

o apacioje skauda tik viena dantuka, ta persisukeli..
*

skauda reiskia kazkas vyksta wink.gif

paziurejau i savo parasa pasirodo uz poros dienu bus lygiai metai kaip nesioju breketus thumbup.gif
*fabulouslife*
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 10:51)
skauda reiskia kazkas vyksta wink.gif

paziurejau i savo parasa pasirodo uz poros dienu bus lygiai metai kaip nesioju breketus  thumbup.gif
*

vyksta vyksta smile.gif

faina, sveikinu is anksto wink.gif
Gabado
O aš tai vis vaikštau vienu atsilijavusiu breketu, nes daktaras tik rytoj bus hihihi.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 09:52)
vyksta vyksta smile.gif

faina, sveikinu is anksto wink.gif
*

idek foto kaip ta stora viela atrodo? photo.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 11:42)
idek foto kaip ta stora viela atrodo? photo.gif
*

tuoj pameginsiu blush2.gif
smilsee
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 26, 20:44)
Smilse primink,kiek breketus nešioji,matau nėra pas tave jokių apraizgiotų metalų,pas mane jų daug  biggrin.gif
*

Kol kas dar tik 3 men ir kazkiek cia dienu biggrin.gif Tai ir tarpai nemazi,bet jau pastebejau kad kairej pusej jau gerokai sumazejes cool.gif

QUOTE(Baby.. @ 2009 10 26, 21:01)
užklijavimas vienam pilnam safyriniam žandikauliui- 2500LT. pusė 2200LT  mirksiukas.gif
blink.gif  blink.gif naa,čia daug versiju prigalvoti spėliojant galima, tai laukiam kol rasazz atrašys
labai gražu  thumbup.gif  idomiai cia taip elastikai  g.gif  bet musu gydytoja zino ka daro  thumbup.gif  o kip cia detis tuos elastikus ?
*

Ten nuo tos ''knopkes'' reikia ant apatinio kruminio det,kad virsutini zandikauli patemtu smile.gif
Siandiena tai sakes,skauda apatinius dantis,net nesukandu nes tada bent ne taip jauciu ta skausma biggrin.gif
*fabulouslife*
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:44)
tuoj pameginsiu  blush2.gif
*

user posted image

user posted image

stai..
zanetuxg
na as irgi jau greit busiu breketuota biggrin.gif
jau lapkricio 12 4u.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 10:59)
user posted image

user posted image

stai..
*

kiek iziuriu tai pas mane irgi tokia viela blink.gif man vakar priekinius dantukus skaudejo.atkast negalejau. doh.gif siandien jau gerai rolleyes.gif o ryt man protini danti trauks doh.gif ir vel dieta nusimato hihihi.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:06)
kiek iziuriu tai pas mane irgi tokia viela  blink.gif man vakar priekinius dantukus skaudejo.atkast negalejau.  doh.gif  siandien jau gerai  rolleyes.gif o ryt man protini danti trauks  doh.gif  ir vel dieta nusimato  hihihi.gif
*

pas mane 19likta viela.. pradejo nuo pacios ploniausios 16.

o man nzn kada raus ta protini danti, nes eiles nzn kokios poliklinikoj doh.gif
beje, kiek matau tavo vielute apvali. o mano nea..tai ne tokia stora kai mano
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:08)

*

palauk palauk mastau.gif as kazka girdejau kad daktare seselei sake kad 16 paduotu ... tai gal pas mane irgi tik 16 viela kol kas? as tada dar pagalvojau kad breketas paskutinis kur su "kabliuku" yra 16 Nr. nes uzklijavo paskutinius breketus ir viela idejo.tai turbut ji apie viela snekejo kad 16 paduotu. mastau.gif tai reiskia cia pas mane dar plona viela hihihi.gif tundra as hah.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:12)
palauk palauk  mastau.gif as kazka girdejau kad daktare seselei sake kad 16 paduotu ... tai gal pas mane irgi tik 16 viela kol kas? as tada dar pagalvojau kad breketas paskutinis kur su "kabliuku" yra 16 Nr. nes uzklijavo paskutinius breketus ir viela idejo.tai turbut ji apie viela snekejo kad 16 paduotu.  mastau.gif  tai reiskia cia pas mane dar plona viela  hihihi.gif tundra as  hah.gif
*

jei 16 tai pati ploniausia man rodos.. o gal ne yra dar 14. tai pas mane apacioje dar apvali tokia ir 17turbut.. o visruj jau tokia kampuota viela smile.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:08)

beje, kiek matau tavo vielute apvali. o mano nea..tai ne tokia stora kai mano
*

jo, apvali pas mane ax.gif
tai ka dabar eiles lauksi poliklinikoj kad siuntima duotu ar kad ji ir istrauktu iskarto poliklinikoj? o privaciai tau neiseina nueit issitraukti?
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:15)
jo, apvali pas mane  ax.gif
tai ka dabar eiles lauksi poliklinikoj kad siuntima duotu ar kad ji ir istrauktu iskarto poliklinikoj? o privaciai tau neiseina nueit issitraukti?
*

man siuntimo reik. be siuntimo turbut nemzai kainuoja nes jie pasislepe.. o su siuntimu man rodos tik uz saldymo medziagas moket reik.. ar as klystu? g.gif
ajaja
Sveikinuosi naujoje temoje 4u.gif 4u.gif
kelias dieneles nebuvau, ziuriu cia veiksmas vyksta, smagu, kad ir daug nauju merginu jungiasi, ir kai kurios pradingeles apsilanko biggrin.gif
Shin sveikinu su artejanciais metukais 4u.gif ar jau buvai pas gyd, ar ka suzinojai del savo dantenu??
Justyte, labai grazus dantukai, sakai skauda virsutinius? na jei skauda tai veiksmas vadinasi vyksta thumbup.gif tau dabar sakandi taiso ar ka? kaip ten tas tavo apsisukelis, ar sukasi i reikiama puse? mano jau beveik vietoj smile.gif
Svajaa, o kada tu galvojai, kad bus tau gydymo pabaiga? anksciau ar veliau kovo 25d??
Ou jeaa, kaip ten tau su tais elastikais?? turbut atsargiau reikia valgyti, ar ir taip atsargiai stengiesi?? man pradzioj viela islysdavo is galiniu breketu kai smarkiai ka nors kramtydavau, o po to supratau, kad vistik reikia atsargiau...

natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:15)
jei 16 tai pati ploniausia man rodos.. o gal ne yra dar 14. tai pas mane apacioje dar apvali tokia ir 17turbut.. o visruj jau tokia kampuota viela  smile.gif
*

atsimenu kad kai foto idejau tai panos pasake kad man iskarto tokia stora viela idejo,tai as ir pagalvojau kad pas mane labai stora,nes kitu tai as nemacius hihihi.gif oho kaip skamba ziauriai kampuota viela doh.gif o is arti labai matosi kad ji tokia jau stora? is foto tai nelabai blush2.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:18)
atsimenu kad kai foto idejau tai panos pasake kad man iskarto tokia stora viela idejo,tai as ir pagalvojau kad pas mane labai stora,nes kitu tai as nemacius  hihihi.gif  oho kaip skamba ziauriai kampuota viela  doh.gif  o is arti labai matosi kad ji tokia jau stora? is foto tai nelabai  blush2.gif
*

is arti tai tikrai matosi, kad ji kampuota ir stora.. turbut man sita viela jau paliks nusistovejimui, arba des dar viena ir paskutine virsuje..

nes yra dar 14 tai ji plonyte. nors man ir nuo 16 pradejo.. 4u.gif

natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:17)
man siuntimo reik. be siuntimo turbut nemzai kainuoja nes jie pasislepe.. o su siuntimu man rodos tik uz saldymo medziagas moket reik.. ar as klystu? g.gif
*

nu panasiai panasiai as manau, as kai privaciai ejau tai uz viska mokejau tai net nzn. Tai tau reikia pas savo dantiste nueit ji ir parasys tau siuntima. mirksiukas.gif linkiu greiciau atsikratyt ju tongue.gif
ajaja
Smilsee, labai grazu ir auksines gumytes 4u.gif ar jau pradejo skaudeti po paverzimo??
*fabulouslife*
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 12:18)
Justyte, labai grazus dantukai, sakai skauda virsutinius?
*

aciu labai 4u.gif turbut vyksta veiksmas galinuose dantukuose.. nea man sakandzio dar netvarko. man dar bando atsukti apsisukeli. jau jis beveik atsisuko ir nedaug truksta. tai jau iki kito vizito jis atsisusk ir turbut sakandi prades tvarkyt.. ir td jau tiesioji manes laukia biggrin.gif
o kaip tavo dantukai laikosi? 4u.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:21)
is arti tai tikrai matosi, kad ji kampuota ir stora.. turbut man sita viela jau paliks nusistovejimui, arba des dar viena ir paskutine virsuje..

nes yra dar 14 tai ji plonyte. nors man ir nuo 16 pradejo..  4u.gif
*

Tai gal tau irgi pabaiga nusimato kaip ir Svajai? tai gerai tau ruzavos gumytes atmusa demesi i save tai ir viela netaip matosi mirksiukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:23)
Tai gal tau irgi pabaiga nusimato kaip ir Svajai? tai gerai tau ruzavos gumytes atmusa demesi i save tai ir viela netaip matosi  mirksiukas.gif
*

na man liko apsisukeli atsukt ir sakandi sutvarkyt ir td jau tiesioji manes laukia biggrin.gif bet pabaiga nusimato vasaros viduryje jei sakandis pasiduos lengvai 4u.gif blush2.gif

aj man tai kazkaip jau visiskai dzin ar ta viela matosi ar ne biggrin.gif kazkaip jau as pripratau prie tu breketu ir man gali but nors ir storiausia viela nekreipiu demesio. smile.gif o gumytes man patinka ruzavos.. wub.gif vakar buvau su violetine suknele pas dantiste ir sako: OO kaip susiderinus biggrin.gif tinka tau biggrin.gif wub.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:25)
na man liko apsisukeli atsukt ir sakandi sutvarkyt ir td jau tiesioji manes laukia biggrin.gif bet pabaiga nusimato vasaros viduryje jei sakandis pasiduos lengvai  4u.gif  blush2.gif

aj man tai kazkaip jau visiskai dzin ar ta viela matosi ar ne biggrin.gif kazkaip jau as pripratau prie tu breketu ir man gali but nors ir storiausia viela nekreipiu demesio. smile.gif o gumytes man patinka ruzavos..  wub.gif  vakar buvau su violetine suknele pas dantiste ir sako: OO kaip susiderinus biggrin.gif tinka tau biggrin.gif  wub.gif
*

as irgi jau baigiu priprast prie ju ir nekreipiu demesio , pamirstu kad turiu rolleyes.gif prisimenu tik kai pavalgau ir kai is ryto randu ant lupos ir zandu breketu ir vielos anspaudus doh.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 12:28)
as irgi jau baigiu priprast prie ju ir nekreipiu demesio , pamirstu kad turiu  rolleyes.gif  prisimenu tik kai pavalgau ir kai is ryto randu ant lupos ir zandu breketu ir vielos anspaudus doh.gif
*

as taip pat randu visada biggrin.gif ir nervuoja kartais net.. doh.gif
ajaja
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 10:23)
aciu labai  4u.gif  turbut vyksta veiksmas galinuose dantukuose.. nea man sakandzio dar netvarko. man dar bando atsukti apsisukeli. jau jis beveik atsisuko ir nedaug truksta. tai jau iki kito vizito jis atsisusk ir turbut sakandi prades tvarkyt.. ir td jau tiesioji manes laukia biggrin.gif
o kaip tavo dantukai laikosi? 4u.gif
*

as laukiu paverzimo lapkricio 4d, nes man toks vaizdas, kad jau nelabai kas vyksta, o be to tas vienas breketas atsilipines, tai norisi kad greiciau vel viska i vietas sudetu ir paverztu...
na paskauda tai sen tai ten, bet labiau trina zandus, negu dantis skauda.... va po paverzimo tai pamenu kokias 4 dieneles tai skaudejo kaip reikiant, tai vel to laukiu... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 10:28)
as irgi jau baigiu priprast prie ju ir nekreipiu demesio , pamirstu kad turiu  rolleyes.gif  prisimenu tik kai pavalgau ir kai is ryto randu ant lupos ir zandu breketu ir vielos anspaudus doh.gif
*

Natale, tu jau virs menesio breketuota, kaip greitai laikas bega... kada tau paverzimas?? bigsmile.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:31)
as taip pat randu visada biggrin.gif ir nervuoja kartais net.. doh.gif
*

mane ne taip kad nervuoja ,bet jie taip skaudziai isiriezia,tai is ryto net bijau atlipint juos nuo lupos doh.gif hihihi.gif paskui praeina. irnesakyk.gif
to ajaja tai jo as irgi laukiu paverzimo.gera ikai taip pamaudzia tada atrodo tiesinasi dantukai thumbup.gif nors skauda ir valgyt nepatogu bet tada jauti visa procesa mirksiukas.gif
smilsee
Jau skauda dantis biggrin.gif Geriau kai virsuj skauda nei apacioj nes apacioj toooks erzinantis skausmas doh.gif
natale
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 11:34)

Natale, tu jau virs menesio breketuota, kaip greitai laikas bega... kada tau paverzimas?? bigsmile.gif
*

aha ir nesakyk irnesakyk.gif jau virs men man drinks_cheers.gif as einu lapkricio 10 des separatines gumos ir jauciu kad gal paverz tada ax.gif noreciau bent blush2.gif o lapkricio 17 jau apacia des assa.gif assa.gif assa.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 10:40)
aha ir nesakyk  irnesakyk.gif  jau virs men man  drinks_cheers.gif  as einu lapkricio 10 des separatines gumos ir jauciu kad gal paverz tada  ax.gif  noreciau bent  blush2.gif  o lapkricio 17 jau apacia des  assa.gif  assa.gif  assa.gif
*

ar matosi akivaizdziu rezultatu po menesio?? bigsmile.gif
natale
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 11:43)
ar matosi akivaizdziu rezultatu po menesio??  bigsmile.gif
*

nu matosi biski ax.gif idesiu siandien vakare foto i fotki.com galima bus sutikrint. mirksiukas.gif nes paskui kai ryt protini istrauks tai savaite negalesiu normaliai isiziuot , negelesiu nufotkint dantuku.tai tada jo,reikia siandien mini fotosesija padaryt.paciai idomu rolleyes.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 10:46)
nu matosi biski  ax.gif  idesiu siandien vakare foto i fotki.com galima bus sutikrint.  mirksiukas.gif nes paskui kai ryt protini istrauks tai savaite negalesiu normaliai isiziuot , negelesiu nufotkint dantuku.tai tada jo,reikia siandien mini fotosesija padaryt.paciai idomu  rolleyes.gif
*

aha butinai padaryk, nes kai tu pati kasdien i veidrodi ziuri, tai taip akivaizdziai nesimato, o kai palyginsi pima diena su breketais ir menesi tai jau bus matyt bigsmile.gif

o tave taip pat kankins su tuo antru protiniu kaip ir su pirmu ar truputi baisiau??
natale
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 11:50)
aha butinai padaryk, nes kai tu pati kasdien i veidrodi ziuri, tai taip akivaizdziai nesimato, o kai palyginsi pima diena su breketais ir menesi tai jau bus matyt  bigsmile.gif

o tave taip pat kankins su tuo antru protiniu kaip ir su pirmu ar truputi baisiau??
*

jauciu kad truputi baisiau doh.gif nes anas dantukas buvo pusiau islindes o sitas tai ne schmoll.gif tai su pirmu uztrukom valanda, o su situ sake kaip minimum 1.5 val. doh.gif as jau nusiteikus sitam reikalui, zinau kad kol trauks neskaudes bet va kitos 5 d tai Nimesilio reikes kaip turi but unsure.gif ryt puse 5 vaziuoju tai vakare bus komentaru kas ir kaip. ax.gif
ajaja
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 10:55)
jauciu  kad truputi baisiau  doh.gif  nes anas dantukas buvo pusiau islindes o sitas tai ne  schmoll.gif  tai su pirmu uztrukom valanda, o  su situ sake kaip minimum 1.5 val. doh.gif  as jau nusiteikus sitam reikalui, zinau kad kol trauks neskaudes bet va kitos 5 d tai Nimesilio reikes kaip turi but  unsure.gif ryt puse 5 vaziuoju tai vakare bus komentaru kas ir kaip. ax.gif
*

puiku, kad pati nusiteikus karingai priimti tai kas taves laukia, saunuole 4u.gif 4u.gif skamba nemaloniai, bet uztat po to visam laikui rami galva bus thumbup.gif
lauksim ispudziu geru ir blogu. manes kai jau tokie dalykai laukia tai norisi kuo greiciau, kad nesikankinti
natale
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 12:00)
puiku, kad pati nusiteikus karingai priimti tai kas taves laukia, saunuole  4u.gif  4u.gif  skamba nemaloniai, bet uztat po to visam laikui rami galva bus  thumbup.gif
lauksim ispudziu geru ir blogu. manes kai jau tokie dalykai laukia tai norisi kuo greiciau, kad nesikankinti
*

jo jo karingai nusiteikus gun_smilie.gif ramu pasidaro kai pagalvoji kad cia paskui visam gyvenimaui ramu bus sokiai.gif
dar vienas pliusas kad dabar kai istrauks tai bus galva uzimta kad biski skauda, kad ka pavalgyt lengvai, ar uzgijo zaizda ir nepastebimai laikas ateis iki breketuku vizito yess.gif
*fabulouslife*
as tai biski biaju to protinio dantuko rovimo... as paniskai bijau skausmo, ypac kas susije su dantim, adatu bijau verysad.gif man ivare dantiste baime pries kelis metus... dbr paniskai bijau.. verysad.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 12:52)
as tai biski biaju to protinio dantuko rovimo... as paniskai bijau skausmo, ypac kas susije su dantim, adatu bijau  verysad.gif  man ivare dantiste baime pries kelis metus... dbr paniskai bijau.. verysad.gif
*

nu taip taip as irgi bijojau anksciau. ir vaizdas niekoks kai ta svirksta kisa su uzlenkta adata brrr. bet... kazkaip paskutiniu metu taip daznai einu pas dantistus tai jau pripratau prie ju doh.gif bet grezimo garsas tai iki siol blink.gif cia jau turbut visam gyvenimui baime arba grazta begarsini galetu naudot tongue.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 13:57)
nu taip taip as irgi bijojau anksciau. ir vaizdas niekoks kai ta svirksta kisa su uzlenkta adata brrr. bet... kazkaip paskutiniu metu taip daznai einu pas dantistus  tai jau pripratau prie ju  doh.gif  bet grezimo garsas tai iki siol  blink.gif  cia jau turbut visam gyvenimui baime arba grazta begarsini galetu naudot  tongue.gif
*

na man ir grezimas zudo. as ir einu daznai pas dantiste del breketu bet manes ji negasdina ir as nepraradau baimes dantistam. man mazdaug pries du metus kanalus vale ir nevisiskai numarino nerva, ir jinai man kanalus bevalydama ji vis uzkliudydavo, as verkiau toje kedeje, ir sakiau jai kad man ZIAURIAI skauda, o ji man atsakydavo: as zinau ka darau biggrin.gif nuo to laiko as bijau dantistu kaip velnias kryziaus ir bijau skausmo. bet, deja, teks kesti si malonuma verysad.gif
Tinar
QUOTE(jurgice @ 2009 10 26, 23:38)
Mes dickiui juos sudeje , rinktis kazko ir nesiule mums ,itariu ,kad musu metaliniai ,tik kaina didoka ..
*

man ir atrodo, kad pas jus damon..jie irgi juk metaliniai.. 4u.gif

QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 27, 00:09)
Dave man siandien mokejimo lapa,ir dabar tik is rankinuko issitraukiau,ir zinot ka pamaciau? blink.gif kad man gydymo pabaiga kovo 25 diena parasyta ant lapo 
*

tai nebedaug liko laukti 4u.gif bigsmile.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 12:59)
user posted image

user posted image

stai..
*

oho...kokie grazuuuus bigsmile.gif 4u.gif

QUOTE(natale @ 2009 10 27, 13:55)
jauciu  kad truputi baisiau  doh.gif  nes anas dantukas buvo pusiau islindes o sitas tai ne  schmoll.gif  tai su pirmu uztrukom valanda, o  su situ sake kaip minimum 1.5 val. doh.gif  as jau nusiteikus sitam reikalui, zinau kad kol trauks neskaudes bet va kitos 5 d tai Nimesilio reikes kaip turi but  unsure.gif ryt puse 5 vaziuoju tai vakare bus komentaru kas ir kaip. ax.gif
*

nebijok...juk ne viena busi...
gydytoju prieziuroj..nieko nejusi..
juk su skausmu nieko ir nedarys tau..:)sekmes dideles..ir nebijok.. 4u.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 14:52)
as tai biski biaju to protinio dantuko rovimo... as paniskai bijau skausmo, ypac kas susije su dantim, adatu bijau  verysad.gif  man ivare dantiste baime pries kelis metus... dbr paniskai bijau.. verysad.gif
*

suprantu tave..as ir bijau..bet kaips ake kad nereiks traukt..tai tikiuosi kai persisviesiu dantukus viskas tvarkoj bus ir nereikes tiktrai traukti nieko.. unsure.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 13:28)
na man ir grezimas zudo. as ir einu daznai pas dantiste del breketu bet manes ji negasdina ir as nepraradau baimes dantistam. man mazdaug pries du metus kanalus vale ir nevisiskai numarino nerva, ir jinai man kanalus bevalydama ji vis uzkliudydavo, as verkiau toje kedeje, ir sakiau jai kad man ZIAURIAI skauda, o ji man atsakydavo: as zinau ka darau biggrin.gif nuo to laiko as bijau dantistu kaip velnias kryziaus ir bijau skausmo. bet, deja, teks kesti si malonuma verysad.gif
*

mane tai nervuoja tokie gydytojai doh.gif mano mama ejo irgi danti taisyt tai sako man skauda,o ta (gyd.) jai sako as zinau kada skauda.zinau ka darau. koroc taip abidna uz mama ir isvis abidna kai zmogus sako kad skauda tai suleisk vaistus niegu gaila? as nekesciau jokio skausmo.as kai ateinu pas dantiste tai sakau as jus labai bijau tai kad prasom man vaistu kad as nieko nejausciau. ir kai man skauda as is karto pradedu muistytis ir neduodu grezt kol nesuleis vaistu hihihi.gif o ka daryt,aisku vaikiska bet kad jau priprato prie manes ir sako sakyk kai skauda ,suleisiu dar.tai jau dabar gerai kai pas ta pacia einu tai jau zino mano bajerius hihihi.gif nesigincina lotuliukas.gif
as tai kai maza buvau tai be nuskausminamuju visokiu grezdavo,o jei neduodavai per jega prie kedes prispaudavo ir grezdavo.o jei ikandi gyd tai jis dar greiciau pradeda grezt ir neduoda atsipust. viena karta man burna suplese.nes nenorejau isiziuot tai per jega atplese ir gavosi taip kad is jo kabineto isejau visa kraujais apsitaskius.mamai ten cut bloga nepasidare. tai va ir turejau tokia baime dantistams unsure.gif doh.gif
PILNATIS13
Senoje temoje snekejot apie kainas, tai as uz metalinius breketus mokejau po 1200lt. uz viena zandikauli...
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 15:23)
mane tai nervuoja tokie gydytojai  doh.gif  mano mama ejo irgi danti taisyt tai sako man skauda,o ta (gyd.) jai sako as zinau kada skauda.zinau ka darau. koroc taip abidna uz mama ir isvis abidna kai zmogus sako kad skauda tai suleisk vaistus  niegu gaila? as nekesciau jokio skausmo.as kai ateinu pas dantiste tai sakau as jus labai bijau tai kad prasom man vaistu kad as nieko nejausciau. ir kai man skauda as is karto pradedu muistytis ir neduodu grezt kol nesuleis vaistu  hihihi.gif o ka daryt,aisku vaikiska bet kad jau priprato prie manes ir sako sakyk kai skauda ,suleisiu dar.tai jau dabar gerai kai pas ta pacia einu tai jau zino mano bajerius   hihihi.gif  nesigincina  lotuliukas.gif
as tai kai maza buvau tai be nuskausminamuju visokiu grezdavo,o jei neduodavai per jega prie kedes prispaudavo ir grezdavo.o jei ikandi gyd tai jis dar greiciau pradeda grezt ir neduoda atsipust. viena karta man burna suplese.nes nenorejau isiziuot tai per jega atplese ir gavosi taip kad is jo kabineto isejau  visa kraujais apsitaskius.mamai ten cut bloga nepasidare. tai va ir turejau tokia baime dantistams  unsure.gif  doh.gif
*

sakes... as gatava tokias daktares gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif net baime atsirado uzsirasinet biggrin.gif

tik iskilo klausimas ar man raus ta danti kai as su breketais? g.gif
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 14:31)
sakes... as gatava tokias daktares  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif net baime atsirado uzsirasinet biggrin.gif
*

tai sakau tau daryk kaip as darau mirksiukas.gif hihihi.gif nors kai as ejau danti traukt tai ten gera gyd. buvo.pati sako kad jei ka sakyk iskarto.vastus galima beliakiek leist,jie nekeiksmingi tai kam kankintis.tai as jau ten atsiputus sedejau.isvis nieko nejauciau.skaudziausiai buvo kai suleidzia vaistukus. bet kentet galima mirksiukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 15:39)
tai sakau tau daryk kaip as darau  mirksiukas.gif  hihihi.gif  nors kai as ejau danti traukt tai ten gera gyd. buvo.pati sako kad jei ka sakyk iskarto.vastus galima beliakiek leist,jie nekeiksmingi tai kam kankintis.tai as jau ten atsiputus sedejau.isvis nieko nejauciau.skaudziausiai buvo kai suleidzia vaistukus. bet kentet galima  mirksiukas.gif
*

uj as tai bijau tu adatu...brr. nzn kaip as ten toj kedej isedesiu. tai gal tu zinai ar rauna protinius kai esi su breketais?
natale
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 14:31)

tik iskilo klausimas ar man raus ta danti kai as su breketais? g.gif
*

o tai kodel gi ne? koks skirtumas.jie gi gydyme nedalivauja. breketai netrugdo traukti ,tik vielutes prie pirstiniu kabinasi ir tiek hihihi.gif man irgi daktare sake gydymo eigoj reikes pasalint.nu as ir pradejau ta visa veiksma dabar.ko laukti? nors galejau traukti kai pilnai breketuota buciau. ax.gif
Papildyta:
topsecret.gif as pastebejau kad odontologo kab visur lubos tokios languotos.tai as tos kryziukus ir skaiciuoju kad neziuret ka man daro hihihi.gif uzsimerk ir nematysi tos adatos. be to paguldo taip kad ziuret nelabai patogu i gyd. nukrepia tave i lubos tai ir skaiciuoji kryziukus o ne adatas mirksiukas.gif
ou_jeaa
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 11:18)
Ou jeaa, kaip ten tau su tais elastikais?? turbut atsargiau reikia valgyti, ar ir taip atsargiai stengiesi?? man pradzioj viela islysdavo is galiniu breketu kai smarkiai ka nors kramtydavau, o po to supratau, kad vistik reikia atsargiau...
*

na as siaip nenesioju elastiku, bet kai nutraukiau as ta elastine grandinele, tai uzkabinau ta elastika vietoj tos gumos doh.gif ir neskambinau gyd, gal nieko tokio neatsitiks blush2.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.