Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: BREKETAI
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
ajaja
QUOTE(ou_jeaa @ 2009 10 27, 14:36)
na as siaip nenesioju elastiku, bet kai nutraukiau as ta elastine grandinele, tai  uzkabinau ta elastika vietoj tos gumos  doh.gif  ir neskambinau gyd, gal nieko tokio neatsitiks  blush2.gif
*

isradinga mergina thumbup.gif manai elastiku bus tas pats poveikis kaip ir tos elastines grandineles?? as tai bijociau 3 savaites isbuti sitiap, na kad netycia netaip dantukai pajudetu ar panasiai blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 13:45)
topsecret.gif  as pastebejau kad odontologo kab visur lubos tokios languotos.tai as tos kryziukus ir skaiciuoju kad neziuret ka man daro  hihihi.gif  uzsimerk ir nematysi tos adatos. be to paguldo taip kad ziuret nelabai patogu i gyd. nukrepia tave i lubos tai ir skaiciuoji kryziukus o ne adatas  mirksiukas.gif
*

o man lubos languotos ar nelanguotos as adatu nepernesu, alpstu ir kai krauja is pirsto ima ir kai skiepija ir kai nuskausminamuosius leidzia cray.gif niekada neziuriu, visada nusisukus, uzsimerkus ir vistiek... jau kai suaugus tapau tai pasakau, kad tokia problema turiu, tai paprasau paguldo ir vandens duoda... o anksciau sakydavo ka tu cia issigalvoji ir issidirbineji, stok tik duok pirsta, o jau kai nualpdavau po to aplink sokinedavo doh.gif

kiek save prisimenu visada nuo tu dalyku alpdavau, o jausmas toks nemalonus, kad po to to alpimo bijot pradejau, o ne tu adatu, nes skausma tai galiu kenteti.
o del dantu grezimo tai siaubingos patirtys pas jus Natale ir Justyte... jau kai per nerva atvira pagrezia tai i kelnes pridaryti galima...
man irgi baisiai grezdavo, bet kazkaip turbut isdresiravo mokyklos laikais dantiste, tai dabar kai einu dantu gydytis prasau, kad be nuskausminamuju, nes adatu bijau... tai lietuvoj pakraipo galva ir taiso, o cia apake visi kaip as sitaip... blush2.gif

ou_jeaa
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 16:15)
isradinga mergina  thumbup.gif  manai elastiku bus tas pats poveikis kaip ir tos elastines grandineles?? as tai bijociau 3 savaites isbuti sitiap, na kad netycia netaip dantukai pajudetu ar panasiai  blush2.gif

Papildyta:
o man lubos languotos ar nelanguotos as adatu nepernesu, alpstu ir kai krauja is pirsto ima ir kai skiepija ir kai nuskausminamuosius leidzia  cray.gif niekada neziuriu, visada nusisukus, uzsimerkus ir vistiek... jau kai suaugus tapau tai pasakau, kad tokia problema turiu, tai paprasau paguldo ir vandens duoda... o anksciau sakydavo ka tu cia issigalvoji ir issidirbineji, stok tik duok pirsta, o jau kai nualpdavau po to aplink sokinedavo  doh.gif

kiek save prisimenu visada nuo tu dalyku alpdavau, o jausmas toks nemalonus, kad po to to alpimo bijot pradejau, o ne tu adatu, nes skausma tai galiu kenteti.
o del dantu grezimo tai siaubingos patirtys pas jus Natale ir Justyte... jau kai per nerva atvira pagrezia tai i kelnes pridaryti galima...
man irgi baisiai grezdavo, bet kazkaip turbut isdresiravo mokyklos laikais dantiste, tai dabar kai einu dantu gydytis prasau, kad be nuskausminamuju, nes adatu bijau... tai lietuvoj pakraipo galva ir taiso, o cia apake visi kaip as sitaip...  blush2.gif
*

kad neimanoma kitaip pajudet jiems,nes juos ta guma tik tempe, ta pati ir elastikas daro biggrin.gif

as baime turiu adatoms, kai ejau kad raut dantuku ,tai nebijojau adatos, nes jos plonytes ir nieko neskauda, bet as niekad nesu davus kraujo ,nes bijau, as i isterija puolu rolleyes.gif tai va,aisku jei butinybe butu tai persilauzciau biggrin.gif
Svajaaa
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 12:18)
Sveikinuosi naujoje temoje  4u.gif  4u.gif
kelias dieneles nebuvau, ziuriu cia veiksmas vyksta, smagu, kad ir daug nauju merginu jungiasi, ir kai kurios pradingeles apsilanko  biggrin.gif
Shin sveikinu su artejanciais metukais  4u.gif  ar jau buvai pas gyd, ar ka suzinojai del savo dantenu??
Justyte, labai grazus dantukai, sakai skauda virsutinius? na jei skauda tai veiksmas vadinasi vyksta  thumbup.gif  tau dabar sakandi taiso ar ka? kaip ten tas tavo apsisukelis, ar sukasi i reikiama puse? mano jau beveik vietoj smile.gif
Svajaa, o kada tu galvojai, kad bus tau gydymo pabaiga? anksciau ar veliau kovo 25d??

as maniau koki birzeli,dar nenoriu imti ju,bijau biggrin.gif
Shin
Na va po periodontologo ir ortodonto as thumbup.gif
nuotaika ir super gera ir nelabai rolleyes.gif del dantenos tai vis del to darom operacija.. lapkricio 30 d. tvarkys pasaiteli, o sausio 12 d. dantenas. unsure.gif baisu man net pagalvot apie tas operacijas... ziaurei bijau blink.gif

o nuotaika gera, nes sake greitu laiku nuims breketus thumbup.gif pati netikiu, juk dar tik metukai bus kaip nesioju cool.gif cia laaaabai gera naujiena smile.gif

o tokia nei gera nei bloga naujiena ta, kad beliko tik du keramikiniai breketai biggrin.gif pasirodo du dantukai idealiai nesitiesina taip kaip yra suklijuoti breketai, tai pasiule palikt taip kaip yra arba perklijuot keturis breketus..o prikolas tame, kad keramika kai nuimineji jie luzta ir uzdet nebeina tu paciu doh.gif kadangi det naujus brangu (man ir taip operacija skaudziai per kisene eis) nusprendem det metalinius rolleyes.gif tai va esu metaline sypsena su violetinem gumytem wub.gif jei jau metalas galvoju pasijuoksiu bent biggrin.gif keramikiukai du tai juokingai atrodo daba lotuliukas.gif
natale
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 18:58)
Na va po periodontologo ir ortodonto as  thumbup.gif
nuotaika ir super gera ir nelabai rolleyes.gif  del dantenos tai vis del to darom operacija.. lapkricio 30 d. tvarkys pasaiteli, o sausio 12 d. dantenas. unsure.gif  baisu man net pagalvot apie tas operacijas... ziaurei bijau blink.gif

o nuotaika gera, nes sake greitu laiku nuims breketus  thumbup.gif  pati netikiu, juk dar tik metukai bus kaip nesioju cool.gif  cia laaaabai gera naujiena smile.gif

o tokia nei gera nei bloga naujiena ta, kad beliko tik du keramikiniai breketai biggrin.gif  pasirodo du dantukai idealiai nesitiesina taip kaip yra suklijuoti breketai, tai pasiule palikt taip kaip yra arba perklijuot keturis breketus..o prikolas tame, kad keramika kai nuimineji jie luzta ir uzdet nebeina tu paciu doh.gif  kadangi det naujus brangu (man ir taip operacija skaudziai per kisene eis) nusprendem det metalinius  rolleyes.gif  tai va esu metaline sypsena su violetinem gumytem wub.gif  jei jau metalas galvoju pasijuoksiu bent biggrin.gif keramikiukai du tai juokingai atrodo daba  lotuliukas.gif
*

nu jo,cia tai variatas su breketais gavosi doh.gif o ka gali apie opercijas papasakot? kiek kainuos ir ka darys? gal foto imesi kaip dabar su 2 keramikiniais breketais atrodai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(ajaja @ 2009 10 27, 16:15)
isradinga mergina  thumbup.gif  manai elastiku bus tas pats poveikis kaip ir tos elastines grandineles?? as tai bijociau 3 savaites isbuti sitiap, na kad netycia netaip dantukai pajudetu ar panasiai  blush2.gif

Papildyta:

man irgi baisiai grezdavo, bet kazkaip turbut isdresiravo mokyklos laikais dantiste, tai dabar kai einu dantu gydytis prasau, kad be nuskausminamuju, nes adatu bijau... tai lietuvoj pakraipo galva ir taiso, o cia apake visi kaip as sitaip...  blush2.gif
*

nu jo tu pavarai,man geriau 10 adatu ne skausmas kai grezia doh.gif
idejau i fotki.com 1 men 3d foto dantusiku.biski matosi pasikeitimai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 18:58)

*

vis pamirstu paklaust,o tau kazkaip ir priekinius dantusikus su elastikais tiesino,ane? maciau fotki.com ten yra foto kad tu elastiku prikista ir sakandi taise ir priekinius tiesina. kaip kalbet nesunku buvo?
Baby..
QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 11:59)
user posted image

user posted image

stai..
*

wub.gif wub.gif nuostabu wub.gif

QUOTE(justyte** @ 2009 10 27, 12:08)
pas mane 19likta viela.. pradejo nuo pacios ploniausios 16.

o man nzn kada raus ta protini danti, nes eiles nzn kokios poliklinikoj doh.gif
beje, kiek matau tavo vielute apvali. o mano nea..tai ne tokia stora kai mano
*

negali but kad 19 storiausia ? doh.gif ten juk tiek daug tu vielu buna ,ir visos skirtingos. nebent ten dar ir taip skaiciuoja- 17 17,5 18 18,5 19.ir dar kazkaip ten priklauso is ko ta viela padaryta g.gif
Shin
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 19:15)
nu jo,cia tai variatas su breketais gavosi  doh.gif o ka gali apie opercijas papasakot? kiek kainuos ir ka darys? gal foto imesi kaip dabar su 2 keramikiniais breketais atrodai?  blush2.gif

*

pasaitelio operacija kainuos apie 300lt plius minus.. sake ziures kaip seksis ja daryt..o dantenos iki 700lt.. tai sake maximum uz viska 1000lt.. na tikiuos kainuos maziau.. unsure.gif

imeciau fotke smile.gif paciai juokinga biggrin.gif fotkej tik pamaciau kad ant metaliniu dar kazkokie spalvoti zymejimai yra biggrin.gif taip juokinga lotuliukas.gif
Papildyta:
nu jo,cia tai variatas su breketais gavosi  doh.gif o ka gali apie opercijas papasakot? kiek kainuos ir ka darys? gal foto imesi kaip dabar su 2 keramikiniais breketais atrodai?  blush2.gif
Papildyta:

nu jo tu pavarai,man geriau 10 adatu ne skausmas kai grezia  doh.gif
idejau i fotki.com  1 men 3d foto dantusiku.biski matosi pasikeitimai  blush2.gif
Papildyta:

vis pamirstu paklaust,o tau kazkaip ir priekinius dantusikus su elastikais tiesino,ane? maciau fotki.com ten yra foto kad tu elastiku prikista ir sakandi taise ir priekinius tiesina. kaip kalbet nesunku buvo?
*

jo tiesino smile.gif ai netrugde man kalbet smile.gif tik pirmas kelias dienas smile.gif snd tik viena elastika uzdejo voveraite biggrin.gif
natale
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:23)
pasaitelio operacija kainuos apie 300lt plius minus.. sake ziures kaip seksis ja daryt..o dantenos iki 700lt.. tai sake maximum uz viska 1000lt.. na tikiuos kainuos maziau.. unsure.gif

imeciau fotke smile.gif paciai juokinga biggrin.gif fotkej tik pamaciau kad ant metaliniu dar kazkokie spalvoti zymejimai yra biggrin.gif taip juokinga lotuliukas.gif
Papildyta:

jo tiesino smile.gif ai netrugde man kalbet smile.gif tik pirmas kelias  dienas smile.gif snd tik viena elastika uzdejo voveraite biggrin.gif
*

elastikai dar pavadinimus turi blink.gif lotuliukas.gif
o ar ilgai reikejo vaiksciot su elastikais ant priekiniu dantu blush2.gif
Shin
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 19:28)
elastikai dar pavadinimus turi  blink.gif  lotuliukas.gif
o ar ilgai reikejo vaiksciot su elastikais ant priekiniu dantu  blush2.gif
*

turi turi smile.gif pries tai nesiojau su avinu ir su oziu biggrin.gif
su elastikais max du menesius pravaiksciojau jauciu.. nes man del tu dantenu ilgiau nesigavo nesiot..bet pasirodo uzteko thumbup.gif
turiu tik galvos skausma ka daryt kad nebutu demeti dantys unsure.gif
natale

*

aha,tiksliai kazkokie zymejimai yra blink.gif geltoni ir raudoni bigsmile.gif o kadangi uzdejo ir ant keramikiniu spavotas gumytes tai nelabai matosi kad jie keramikiniai o kiti metaliniai. kazkaip tvarkingai atrodo.gerai thumbup.gif dabar pabusi ir metaline smile.gif
Shin
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 19:33)
aha,tiksliai kazkokie zymejimai yra  blink.gif  geltoni ir raudoni  bigsmile.gif  o kadangi uzdejo ir ant keramikiniu spavotas gumytes tai nelabai matosi kad jie keramikiniai o kiti metaliniai. kazkaip tvarkingai atrodo.gerai  thumbup.gif  dabar pabusi ir metaline smile.gif
*

kai drauge sake galesiu konsultuot ir keramikiniu ir metaliniu breketu klausimais biggrin.gif
zanetuxg
o kaip as galeciau jusu nuotraukas paziureti? 4u.gif
natale
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:31)
su elastikais max du menesius pravaiksciojau jauciu.. nes man del tu dantenu ilgiau nesigavo nesiot..bet pasirodo uzteko thumbup.gif
turiu tik galvos skausma ka daryt kad nebutu demeti dantys  unsure.gif
*

nu tai paskui balinama pasidarysi ir gal estetinini plombavima ax.gif
o kas cia per operacija pasatelio? ka ten daro ? neisivaizduoju mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:35)
kai drauge sake galesiu konsultuot ir keramikiniu ir metaliniu breketu klausimais biggrin.gif
*

o tiksliai tu busi profas ir galesi kitiems patart kurie geraiu tongue.gif kuriuos nuimt lengviau, kurie labiau braizo ir panasiai. bigsmile.gif
Svajaaa
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 20:31)
turiu tik galvos skausma ka daryt kad nebutu demeti dantys  unsure.gif
*

as su vilkais vaikstau biggrin.gif
Shin
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 19:35)
nu tai paskui balinama pasidarysi ir gal estetinini plombavima  ax.gif
o kas cia per operacija pasatelio? ka ten daro ? neisivaizduoju  mastau.gif
*

esu girdejus kad mano dantim balinimas negalimas :/ o estetinis braaaaangiai kainuoja... unsure.gif
pasaitelis yra tarp lupos ir dantenu tokia gysla ( nu nezinau kaip paaiskint biggrin.gif ) ja leis zemyn, nes ji kildama aukstyn tempia dantenas.. nu nzn ar aiskiai parasiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 27, 19:38)
*

nebaisu burnoj vilka nesiotis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 27, 19:35)
o kaip as galeciau jusu nuotraukas paziureti?  4u.gif
*

mato tik tie kurie irasyti temos pradzioje ir dalinasi savo foto wink.gif
natale
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:40)
esu girdejus kad mano dantim balinimas negalimas :/ o estetinis braaaaangiai kainuoja... unsure.gif
pasaitelis yra tarp lupos ir dantenu tokia gysla ( nu nezinau kaip paaiskint biggrin.gif ) ja leis zemyn, nes ji kildama aukstyn tempia dantenas.. nu nzn ar aiskiai parasiau biggrin.gif
Papildyta:

*

supratau supratau ax.gif aisku dabar.
Papildyta:
*

bet ale tie pavadinimai tai pagerinti doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
to Shin,as tai niekaip ant foto tos voveraites neiziuriu doh.gif tau sakandi su "ja" taiso? nu del dantuku tai tada nzn. reikes su odontologe pasikonsultot,ka ji patars. vistiek jai turbut buvo tokiu atveju jau nekarta.
Shin
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 19:49)
supratau supratau  ax.gif  aisku dabar.
Papildyta:

bet ale tie pavadinimai tai pagerinti  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
to Shin,as tai niekaip ant foto tos voveraites neiziuriu  doh.gif  tau sakandi su "ja" taiso?  nu del dantuku tai tada nzn. reikes su odontologe pasikonsultot,ka ji patars. vistiek jai turbut buvo tokiu atveju jau nekarta.
*

kai nuimines kalbesiuos smile.gif
ka voveraite tvarko tai nzn biggrin.gif pamirsau paklausti doh.gif ji ten gale yra del to vos vos matos.. nuotraukos kaireje bandyk iziureti wink.gif
zanetuxg
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:42)
Papildyta:

nebaisu burnoj vilka nesiotis biggrin.gif
Papildyta:

mato tik tie kurie irasyti temos pradzioje ir dalinasi savo foto wink.gif
*

o tai ka daryti, kad irasytu ax.gif
smilsee
Man irgi vilkus dave lotuliukas.gif
ajaja
QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 27, 18:35)
o kaip as galeciau jusu nuotraukas paziureti?  4u.gif
*

Jei ruosiesi karts nuo karto prie musu prisijungti paplepeti nusiusk savo duomenis Shin AZ ir paprasyk kad tave itrauktu i sarasiuka naujos temos pradzioje, parasyk is kokio tu miesto ir kada zadi tapti gelezinkeliete ir gyd pavarde ir kokie bus breketai. ir tada jau galesi mums save parodyti ir mus paziureti.
Atrodo toks cia pas mus susitarimas , ar ne taip merginos??
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 18:49)
supratau supratau   ax.gif  aisku dabar.
Papildyta:

bet ale tie pavadinimai tai pagerinti  doh.gif  biggrin.gif
Papildyta:
*

tikrai jau pavadinimai tai virsk is koto doh.gif thumbup.gif doh.gif pirma karta girdziu, na kol nesusiduri tol nezinai, kaip ir apie tuos "kalnelius" kuriuos ant galiniu dantu lipdo, ir apie ploksteles po breketu nesiojimo... kazkaip gauni tos info, bet ne tiek, kad viska zinotum... g.gif

Natele sekmes tau siandien kovos su protiniais dantim fronte ir laukiam pasakojimo 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 18:51)
kai nuimines kalbesiuos smile.gif
ka voveraite tvarko tai nzn biggrin.gif pamirsau paklausti doh.gif  ji ten gale yra del to vos vos matos.. nuotraukos kaireje bandyk iziureti wink.gif
*

Siandien Shin breketu pirmas (turbut ir paskutinis lotuliukas.gif ) GIMTADIENIS, su svente, skanaus torto happybday.gif clap_1.gif
ou_jeaa
*

oho, kokia spalvota burna thumbup.gif super bigsmile.gif
Shin
QUOTE(ajaja @ 2009 10 28, 11:00)

Siandien Shin breketu pirmas (turbut ir paskutinis lotuliukas.gif ) GIMTADIENIS, su svente, skanaus torto  happybday.gif  clap_1.gif
*

uo rimtai? biggrin.gif skaiciavau kad ryt biggrin.gif nu aciu aciu wub.gif

QUOTE(ou_jeaa @ 2009 10 28, 12:03)
oho, kokia spalvota burna  thumbup.gif  super  bigsmile.gif
*

linksma burna thumbup.gif
kabesita
Laba vakareli 4u.gif
Ateinu pasigirti blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais clap.gif clap.gif clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus wub.gif nu tiesiog nuostabu wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt mirksiukas.gif
Kavytė
Kabesita, sveikinu wub.gif gal nuotraukyčių bus galima sulaukti? wub.gif
ajaja
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 17:29)
Laba vakareli  4u.gif
Ateinu pasigirti  blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais  clap.gif  clap.gif  clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus  wub.gif nu tiesiog nuostabu  wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt  mirksiukas.gif
*

kaip fainai thumbup.gif thumbup.gif
kaip ten visa procedura praejo???? pasirodyk mums pries ir po bigsmile.gif bigsmile.gif
Baby..
QUOTE(smilsee @ 2009 10 28, 00:47)
Man irgi vilkus dave lotuliukas.gif
*

kas per vilkai ? blink.gif lotuliukas.gif

QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 19:29)
Laba vakareli  4u.gif
Ateinu pasigirti  blush2.gif siandien atsisveikinau su savo breketais  clap.gif  clap.gif  clap.gif visa diena vaikstau ir sypsaus, dantis tokie slidus atrodo, grazus  wub.gif nu tiesiog nuostabu  wub.gif Tik ryt dar eisiu plokstele pasiimt  mirksiukas.gif
*

sveikinuuuuuuu wub.gif laukiam foto blush2.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kabesita
QUOTE(ajaja @ 2009 10 28, 19:41)
kaip ten visa procedura praejo???? pasirodyk mums pries ir po  bigsmile.gif  bigsmile.gif
*

Grizus butinai nufotkinsiu ir parodysiu mirksiukas.gif tik ateity viena priekini dantuka reiks paplombuot, bet cia jau baikes mirksiukas.gif
Cinamonaite
Sveikutes,

na as ir siandien pirma dantuka isroviau. Dar du liko....sad.gif. NIkeo baisaus nebuvo, bet va nuo to nuskausminimo man negerai. Tai as dabar tvarkausi virsu ir po istraukimo po 4 sav des breketus, o tai kaip tau Zanetux taip greit, tau neskaiciavo 4 sav?
Vis dar mastau ar verta deti safyra virsuje, ar dziaugiates? Ar tikrai maziau krenta i akis?

QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 27, 13:03)
na as irgi jau greit busiu breketuota  biggrin.gif
jau lapkricio 12  4u.gif
*

zanetuxg
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 10 28, 19:06)
Sveikutes,

na as ir siandien pirma dantuka isroviau. Dar du liko....sad.gif. NIkeo baisaus nebuvo, bet va nuo to nuskausminimo man negerai. Tai as dabar tvarkausi virsu ir po istraukimo po 4 sav des breketus, o tai kaip tau Zanetux taip greit, tau neskaiciavo 4 sav?
Vis dar mastau ar verta deti safyra virsuje, ar dziaugiates? Ar tikrai maziau krenta i akis?
*

na spalio 14 istrauke..tai tik poros dienu skirtumelis gaunasi ax.gif
Cinamonaite
Na man eile nemaza buvo kol sulaukiau traukimo:), tu greicau apsisukai.... 4u.gif . Pirmoji pasimatuosi:). AS kaskaip net laukiu....ir bijau truputuka. BEt kaip skau po poros metu tai dziaudsmo turetu but pilnos kelnes lotuliukas.gif

QUOTE(zanetuxg @ 2009 10 28, 21:38)
na spalio 14 istrauke..tai tik poros dienu skirtumelis gaunasi  ax.gif
*

natale
Sveikos user posted image
as grizau po visu kankinimu.trauke 1.5 val.bet taip kankino.taip nenorejo jis list.tai visa ta laika tokioj itampoj prasidejau.jau galvojau galva i ta kedes atlosa iaugs.taip pakausi skaudejo. doh.gif ir tas dantu traskesis taip zudo. user posted image
bet istrauke karsta.gif dabar ramuuuu.jau pagaliau ju atsikraciau user posted image
dave salta pusle palaikyt,kad netintu zandas,tai jauciu persistengiau.dabar gerkle ta puse skauda.jauciu persaldziau ir galiu uzsidirbti angina unsure.gif nu gaaal prasisuksiu user posted image
to kabesita >> sveikinimai user posted image user posted image
ir dar sveikinimai Shin su jubelejum ir Juste drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Baby.. @ 2009 10 28, 18:49)
kas per vilkai ?  blink.gif  lotuliukas.gif

*

vilkai ir voveraites cia elastiku pavadinimai hihihi.gif
Papildyta:
Sveikutes,

*

pas mane keramika ir irgi niekas nepastebi ju ax.gif vakar pirma karta po men. breketu nesiojimo pazistamas pastebejo pats( anksciau tai as visus uzpuldavau: ar matosi? ar pastebejei?hihihi.gif ) ,sako breketai pas tave? grazu doh.gif wub.gif pasakiau kad grazu tik bus,o kol kas nelabai user posted image
ir keramikiniais pigiau kainuoja.bet safyriniai man labai grazus. bet brangus user posted image bet seip kaip papuosaliukai atrodo drinks_cheers.gif
Svajaaa
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 19:29)
Laba vakareli  4u.gif
*

Sveikinu 4u.gif
kabesita
Natale, Svajaa aciukas uz sveikinimus 4u.gif mirksiukas.gif
Tinar
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 20:29)
Laba vakareli  4u.gif

*

sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif laukiam pasirodtmo..ech kaip faaiainaaaaa bigsmile.gif
turbut neapsakomas jaumas;))

Papildyta:
QUOTE(natale @ 2009 10 27, 16:23)
mane tai nervuoja tokie gydytojai  doh.gif  mano mama ejo irgi danti taisyt tai sako man skauda,o ta (gyd.) jai sako as zinau kada skauda.zinau ka darau. koroc taip abidna uz mama ir isvis abidna kai zmogus sako kad skauda tai suleisk vaistus  niegu gaila? as nekesciau jokio skausmo.as kai ateinu pas dantiste tai sakau as jus labai bijau tai kad prasom man vaistu kad as nieko nejausciau. ir kai man skauda as is karto pradedu muistytis ir neduodu grezt kol nesuleis vaistu  hihihi.gif o ka daryt,aisku vaikiska bet kad jau priprato prie manes ir sako sakyk kai skauda ,suleisiu dar.tai jau dabar gerai kai pas ta pacia einu tai jau zino mano bajerius  hihihi.gif  nesigincina  lotuliukas.gif
as tai kai maza buvau tai be nuskausminamuju visokiu grezdavo,o jei neduodavai per jega prie kedes prispaudavo ir grezdavo.o jei ikandi gyd tai jis dar greiciau pradeda grezt ir neduoda atsipust. viena karta man burna suplese.nes nenorejau isiziuot tai per jega atplese ir gavosi taip kad is jo kabineto isejau  visa kraujais apsitaskius.mamai ten cut bloga nepasidare. tai va ir turejau tokia baime dantistams  unsure.gif  doh.gif
*

oj siaubeli blink.gif blink.gif blink.gif
kabesita
QUOTE(Tinar @ 2009 10 28, 21:20)
sveikinam 4u.gif  4u.gif  4u.gif laukiam pasirodtmo..ech kaip faaiainaaaaa bigsmile.gif
turbut neapsakomas jaumas;))

Aciu 4u.gif Kai pasake, kad vis delto nuimama siandien, tai gulejau ir netikejau, kad nuemineja, kol veidroduko nedave biggrin.gif
natale
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 20:24)
Aciu  4u.gif Kai pasake, kad vis delto nuimama siandien, tai gulejau ir netikejau, kad nuemineja, kol veidroduko nedave  biggrin.gif
*

o skauda kai nuima?as tai vis del emalio pergyvenu doh.gif jauciu vis per dantusikus su liezuviu brauki ax.gif bigsmile.gif
zanetuxg
QUOTE(Cinamonaite @ 2009 10 28, 19:48)
Na man eile nemaza buvo kol sulaukiau traukimo:), tu greicau apsisukai.... 4u.gif . Pirmoji pasimatuosi:). AS kaskaip net laukiu....ir bijau truputuka. BEt kaip skau po poros metu tai dziaudsmo turetu but pilnos kelnes  lotuliukas.gif
*

beja, nepaklausiau kiek mokejai uz dantuko istraukima ?
natale
Juste,imesk nuoroda paskui cia,nes gal kitos nores uzeit i musu uzeigele drinks_cheers.gif
*fabulouslife*
QUOTE(natale @ 2009 10 28, 22:24)
Juste,imesk nuoroda paskui cia,nes gal kitos nores uzeit i musu uzeigele  drinks_cheers.gif
*

http://www.supermama.lt/forumas/http://www.supermama.lt/forumas/index.php?showtopic=508814 stai musu nauja pliurpalu temele drinks_cheers.gif 4u.gif laukam visu smile.gif
Svajaaa
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 21:24)
Aciu  4u.gif Kai pasake, kad vis delto nuimama siandien, tai gulejau ir netikejau, kad nuemineja, kol veidroduko nedave  biggrin.gif
*

Laukiam nuotraukuciu ir aisku pasakojimo kaip ten kas vyksta,manau visoms idomu 4u.gif
Shin
QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 18:29)
Laba vakareli  4u.gif
*

o sveikinimai didziausi user posted image

Sveikutes,

*

as turejau keramikinius tai tikrai daug kas nepastebedavo, tik keramikiniai didesni nei metaliniai tai man susiciaupus nekaip atrode, daba esu su visais metaliniais tai jie matos net labai tik patogiau man su jais smile.gif gal safyriniai mazesni net ir nzn smile.gif kai pamatai rezultata tai ir metaliniai visai gerai, net ir pigiau smile.gif mano atveju kai reikejo perklijuot keramikinius tai brangu juos is naujo klijuot..nes tu paciu neuzdesi (nuimant jie luzta). o butu metaliniai tai butu zymiai paprasciau.
*fabulouslife*
QUOTE(Shin @ 2009 10 29, 11:22)
o sveikinimai didziausi user posted image
as turejau keramikinius tai tikrai daug kas nepastebedavo, tik keramikiniai didesni nei metaliniai tai man susiciaupus nekaip atrode, daba esu su visais metaliniais tai jie matos net labai tik patogiau man su jais smile.gif gal safyriniai mazesni net ir nzn smile.gif kai pamatai rezultata tai ir metaliniai visai gerai, net ir pigiau smile.gif mano atveju kai reikejo perklijuot keramikinius tai brangu juos is naujo klijuot..nes tu paciu neuzdesi (nuimant jie luzta). o butu metaliniai tai butu zymiai paprasciau.
*

na ne visais atvejais metalinei yra pigiau smile.gif ziurint kokius dediesi..
Shin
QUOTE(justyte** @ 2009 10 29, 10:25)
na ne visais atvejais metalinei yra pigiau  smile.gif  ziurint kokius dediesi..
*

pigiau kai reikia perklijuoti wink.gif
Gitusia
Labukas
Čia nuotaikai pakleti:
user posted image

QUOTE(Svajaaa @ 2009 10 27, 17:55)
as maniau koki birzeli,dar nenoriu imti ju,bijau biggrin.gif
*

Ir man atrodo, kad bus panašiu laiku, o ko taip irgi baime kankina unsure.gif

*

ne mano foto matei, bet papasakosiu, kaip man buvo. Su "vilkais" traukia tarpus, o su "vėžliais" tvarkė sąkandį ax.gif Vėžliai dedami tarp viršutinio ir apatinio žandikaulio, tad pavalgyt/šnekėt/šypsotis sudėtinga. Bet pliusas tas, kad juos tik nakčiai tereikėdavo dėt.

QUOTE(Shin @ 2009 10 27, 19:31)
*

waw, pasirodo dar kokiu pavadinimu yra bigsmile.gif

*

Mano burnoje 5 vilkai šiuo metu (kaži kaip jie telpa g.gif lotuliukas.gif )

QUOTE(kabesita @ 2009 10 28, 18:29)
Laba vakareli  4u.gif
*

O čia tai naujiena! SVEIKINU!user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiek laiko užtruko, kiek kainavo nuėmimas? Kiek plokštelės? Kiek laiko jas nešiot reikės?
Kavytė
Labukas. atleiskit, visko neskaitau, nes laiko vis nėra blush2.gif na bet jau rytoj baigiaisi sesija, užsuksiu dažniau thumbup.gif užsirašiau antradieniui dantuką rauti unsure.gif
ajaja
QUOTE(Gitusia @ 2009 10 29, 10:03)
Labukas
Čia nuotaikai pakleti:
*

geras paveixliukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
*fabulouslife*
QUOTE(ajaja @ 2009 10 29, 16:28)
geras paveixliukas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

pas mano ortodonte, yra nereali karvute biggrin.gif ji issisiepus ir su breketais biggrin.gif ir gumytes skirtingu spalvu ant kiekvieno danties biggrin.gif ten toks zaisliukas biggrin.gif man toks mielas biggrin.gif
tatsa
Labas vakaras!
Gal cia truputi ne i tema, bet turiu klausima. Buvau siandien pas savo dantiste ir ji man tvarke virsutini danti - ten skylute buvo nepasakyciau kad labai didele. Tai suleido nuskausminamuosius taaaaaaaip skaudziai kad man net asaros pradejo begti - toks jausmas lyg ta adata butu prie pat nosies atsidurusi verysad.gif verysad.gif verysad.gif Ir nepraejo net minutes - pora sekundziu kaip pradejo grezti ta danti verysad.gif Man ziauriai skaudejo tai teko dar viena karta suleisti nuskausminamuosius verysad.gif ir is karto nieko nelaukdama vel pradejo grezti. Jau nebeskaudejo, BET paskui zandas kokias 3 valandas negalejo atitirpti...... verysad.gif Tai as ir noriu pasidometi kaip jusu dantistai kai suleidzia nuskausminamuosius palaukia truputi ar iskarto grezia? Mano manymu juk reikia palaukti nors pora minuciu, bet as galiu ir klysti juk ne specialiste esu.. Idomu ar teisingai mano dantiste daro arba cia taip jau laika taupo ir net nesulaukia kol vaistas prades veikti. Pries breketus reikia dar pora dantu virsuj sutvarkyti tai rytoj eisiu vel pas ja! Taip baisu verysad.gif jeigu ne breketai tikrai spjauciau ir neiciau, bet juk reikia!!! verysad.gif As tokia baile, paniskai bijau kai leidzia vaistus ir grezia, kiekviena karta kai atsisedu i ta kede vos susivaldau kad neapsiverkti tik doh.gif verysad.gif Tikiuosi ortodontes taip nebijosiu. bent jau kolkas nebijau ax.gif
Ir dar turiu klausimeli jus cia snekat kad safyriniai beveik nesimato ir t.t tai ar cia apie INSPIRE ICE kalba eina ar apie paprastus su metaline vielute? Nes as desiu paprastus safyrinius. ax.gif
natale
QUOTE(tatsa @ 2009 10 29, 19:03)
Labas vakaras!
Tai as ir noriu pasidometi kaip jusu dantistai kai suleidzia nuskausminamuosius palaukia truputi ar iskarto grezia?
*

Sveika,na mano dantiste tai laukia 5 min mazdaug.taip atsargiai pradeda grezt,jei jauciu kad dursteli kazkur (suskausta) tai pasakau,tada suleidzia antra doze ir vel palaukia 2-5 min.jei prireikia ir 3 dozes nuskausminamuju tai jau paskui nebelaukia nieko iskarto grezia. o va kai protinius trauke tai labai daug leido vaistuku.iskarto visus nervus numarino- lauke 10 min mazdaug gal biski maziau.o jei prireikdavo 2 ar 3 dozes tai suleidus nieko nelaukdama toliau krapste danti arba greze. bet neskaudedavo rolleyes.gif tai net nzn,as taip supratau kad jei pirma karta leidzia tai reikia palaukti o kai 2-3 doze tai galima iskarto testi savo darba.bet cia tik mano nuomone ir as irgi ne specialiste.tik pasakau kaip man buvo. ir dar, kai man leido vaistus kai protinius trauke tai irgi pora kart atrode kad adata lenda kazkur laaabai giliai.o kai vastus leidzia skauda ir man bet kentet galima ax.gif pries leisdama vaistus su svirkstu man dar su braskiniu geliu patepa,taip uzsaldo dantenas ir neskauda beveik ax.gif
tatsa
natale aciu uz atsakyma 4u.gif Kai rytoj suleis nuskausminamuosius tai bandysiu kaip nors pratempt tas pora minuciu kad suveiktu vaistai. unsure.gif nesuprantu as savo gydytojos kodel taip daro juk pora minuciu labai reikalo nedaro! O del to braskinio gelio tai jau daug kartu cia skaiciau apie toki bet jauciu mano gydytoja net neturetu tokio.. Bet gal rytoj paklausiu unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.