Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: mako dukra paaugle
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
gitana77
Kas galite patarti kaip man elgtis ir kaip gyventi toliau.Mano dukrai 15m.,jos charakteris ne is geriausiu,bet esme ne tame,o su mano vyru ir su mano paaugle.As istekejau uz savo vyro jau turejau savo dukrele,po 3 metu gime sunelis musu bendras,po to praejo 10m. gime dar vienas sunus kuriam dabar 2m.Zodziu mano merytei buvo 13m kai vyras pradejo nebesutarti su mano dukra ,istisai bariasi ir rekia ant mano vaiko,o as sito dalyko negaliu pernesti ir savo vaika pastoviai ginu,o tada susipykstam su vyru ir nekalbam kelias dienas.Taip buna kelis kartus i savaite ir jau du metai.Noreciau pasiemusi visus vaikus kur nors iseiti atskirai gyventi ,nes jau tarp manes ir vyro ne kokie santykiai,bet gaila sunu jiem tevas yra reikalingas.kas nors ptarkit ka man daryti.
sena pažįstama
QUOTE(gitana77 @ 2009 10 28, 12:38)
Kas galite patarti kaip man elgtis ir kaip gyventi toliau.Mano dukrai 15m.,jos charakteris ne is geriausiu,bet esme ne tame,o su mano vyru ir su mano paaugle.As istekejau uz savo vyro jau turejau savo dukrele,po 3 metu gime sunelis musu bendras,po to praejo 10m. gime dar vienas sunus kuriam dabar 2m.Zodziu mano merytei buvo 13m kai vyras pradejo nebesutarti su mano dukra ,istisai bariasi ir rekia ant mano vaiko,o as sito dalyko negaliu pernesti ir savo vaika pastoviai ginu,o tada susipykstam su vyru ir nekalbam kelias dienas.Taip buna kelis kartus i savaite ir jau du metai.Noreciau pasiemusi visus vaikus kur nors iseiti atskirai gyventi ,nes jau tarp manes ir vyro ne kokie santykiai,bet gaila sunu jiem tevas yra reikalingas.kas nors ptarkit ka man daryti.
*

Mano sunums dviem vyras irgi ne tevas schmoll.gif Is pradziu viskas buvo gerai, santykiai nuostabus, bet vyresniajam 13 ir...prasidejo tas pats, kas pas jus doh.gif Vyras barasi su vyresniuoju, tas atsikerta nepagarbiai, dar labiau uzsiliepsnoja lauzas... Bet as nesikisu. Mat matau, kad mano sunus neteisus, kad vis tik tas "blogasis patevis" ji augino nuo 7 metu, ir sutare jie puikiausiai drinks_cheers.gif Tiesiog paauglyste, ir viskas.
Su vyru ramiai po visko(kad negirdtu tik vaikas) pasikalbam, aptariam, kur buvo neteisus jis, ka kita syki daryti kitaip.
Blogiausia, kad uzeina sunui koks piktumas ir pradeda manipuliuoti mumis, jog iseisias is namu del to, kad...gyvena salia patevis blink.gif O patevis-auksinis zmogus, nera nei rankos pakeles, tuos vaikus ziurejo geriau nei biologinis tevas, ar geresni kasni, ar naujesni zaisla, ar zaidimu kompakta-vis jiems, nedekingesiems, nesa... unsure.gif
tante_
QUOTE(gitana77 @ 2009 10 28, 11:38)
*

o del ko tie konfliktai kyla? nes paauglyste - sunkus metas, kai ieskoma priesu, kur ju nera... galbut kalta pati dukra, o uzsipuldama vyra jos akivaizdoj tik dar labiau bloginate padeti... g.gif zinoma, dukra yra dukra ir kiekviena motina gins savo vaika, taciau teisybe irgi turi buti... drinks_cheers.gif
girene
turi pakalbeti su vyru.graziai,tyliai,ramiai.vaikas neturi buti skaudinamas,jam ir taip nelengva-paauglyste.jei nesutariat-tuomet geriau netraumuot vaiko.
Vertebra
Mano nuomone, čia ne tiek esmė, kad vaikas yra to paties vyro, ar ne to paties - paauglystė bet kokiu atveju yra nelengva, ir visada jos metu vaikai ir tėvai persikanda vieni kitiems gerkles. Taip jau yra, vaikai turi persipykti su tėvais, kad galėtų nuo jų atsiskirti ir eiti kurti savo gyvenimo. Geriau susitaikykit su tuo faktu, kad vis tiek pyksitės, pabandykit kažkiek pagerinti santykius su vyru (jei jūs iš tiesų dar norite kartu su juo būti). Vaikai išeina iš namų, o tėvai lieka, ir klausimas, kaip po to gyventi be vaikų. Kitas dalykas - jei geriau sutarsite su vyru, gal jis labiau išgirs jūsų pasakymus, kaip elgtis su paaugle mirksiukas.gif .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.