laukiam toliau byrančiu mamyciu ir dalinames savo isgyvenimais
Papildyta:
bet kaip sunku laukti kada cia pagaliau prasides tas gimdymas
sukuriu siuos namucius, nes jau beveik pribaigem senuosius
laukiam toliau byrančiu mamyciu ir dalinames savo isgyvenimais Papildyta: bet kaip sunku laukti kada cia pagaliau prasides tas gimdymas
dekuj
tik man kazko nezinau kaip ir neramu visad vakare isiremia net anyse asaros susikaupia ir taip stipriai ar vicia bijot ar taip turi but toks vienas guziukas pasidaro pilve... kai guliu tai pilvas rodo i viena puse nuvaziaves QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 28, 17:14) dekuj tik man kazko nezinau kaip ir neramu visad vakare isiremia net anyse asaros susikaupia ir taip stipriai ar vicia bijot ar taip turi but toks vienas guziukas pasidaro pilve... kai guliu tai pilvas rodo i viena puse nuvaziaves na mano lelius ir daznai isiremia i viena sona ir pilvas kreivas, akivaizdziai tai matos
Aciu uz naujus namuciu
Niu pas mane, tai mano pipliukas tai irgi buna kai issikysa i kuri sona, tai irgi taip gana skaudziai. Noreja jusu dar paklaust ar jums nebuna kad pilvas pradeda spast kaip ir slapimo pusle, nes kartais kaip vaikstau tai pilvo apacia ziauriai spaudzia ir paskausta, jaucias lyg tas toks skausmelis nuo didelio kruvio nesiojimo. QUOTE(drambiuke @ 2009 10 28, 18:33) Aciu uz naujus namuciu Niu pas mane, tai mano pipliukas tai irgi buna kai issikysa i kuri sona, tai irgi taip gana skaudziai. Noreja jusu dar paklaust ar jums nebuna kad pilvas pradeda spast kaip ir slapimo pusle, nes kartais kaip vaikstau tai pilvo apacia ziauriai spaudzia ir paskausta, jaucias lyg tas toks skausmelis nuo didelio kruvio nesiojimo. Labas Buna ir man taip, ir skausmelis, ir maudimas ... o kartais taip isipiria, kad atrodo islys Ar kuriai taip buna?
sveikos storules
leliukas mano maziukas, gimdziau pati be jokiu vaistu ir skatinimu, na saremiai buvo tokie kaip as vadinu "bangos": pradeda mausti pilvo apacioje, kyla i strenas ir nusileidzia i isange lyg tustintis noretum, bet man skasmas buvo pakenciamas ir as nenusiskausmindinejau, stumimas truko 9 minutes, niekur neplysau ir nekirpo, bet as zinojau ko tiketis, buvau nusiteikusi siam "darbui", o gimdymas prasidejo l. netiketai 37 sav, visa ryta truputi maude strenas ir leliukas davesi pilve kaip paseles, tuomet apie pietus lyg kaskas "krito" i tarpviete ir atsistojus kaskas tarp koju kiurktelejo, nuejau i wc, o ten ant kelnaiciu isbeges toks baltas gleiviu gniutulas... iskart pradejo kapseti skaidrus skystis, pamaniau, kad "tarpine" (slapimo) nelaiko, bet kai pasislapinus pradejo begimas intencyveti susivokiau, kad jau teka vandenys, nuvykus i ligonine, atsirado ir "bangos" (saremiai) vakare gime sunus... del vemimo: kai gimdziau pimagime, tai man gimdymas prasidejo nuo to, kad as visa diena vemiau, o vakare nubego vandenys ir kai ligonineje prasidejo saremiai per kiekviena saremi as ziaukcioja, nes jau nebuvo ko vemt... drambliuke, ar tik negimdysi siankt del kedutes: na vezem su vezimo lopsiu, o va vakar vaziavom gimimo liudijima isiimti, tai jau dejau i kedute, prisegiau ir tada uzklojau, nieko jis ten nesusikraipes buvo, viskas ten manau jau paskaiciuota ir tikrai saugiai istaiso QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 28, 19:44) sveikos storules didziausi sveikinimai ziuriu, kad ir jus prakaituojat. o as maniau kad man cia kazkas pasidare.. is niekur kad ismus karstis...
Sveikos paneles..
Vos radau, kad sukurti nauji namuciai.. Zinot, del tu prakaitavimu, tai pas mane su tuo problemu nera Papildyta: QUOTE(VidaS @ 2009 10 28, 19:43) Labas Buna ir man taip, ir skausmelis, ir maudimas ... o kartais taip isipiria, kad atrodo islys Ar kuriai taip buna? Tokie maudimai kaip per mmm buna ir man..na, ne kiekviena vakara bet dazniau nei anksciau..
kažko ir man siandi strėnas maudžia,kaži ar gimdyt teks važiuot,ar dėl to kad grindis ploviau?
prasom prasom
man tai siandien jau kazkoks pilvelis pakietejes, vyras paciupinejo, sako mazasis isiremes, poto visa pilva paminke, sakau tai pries gimdyma turi sukietet, sako ar tik nereiks sianakt i ligonine vaziuot pilveli ir man pamausdavo kaip pries mm, bet neilgai... o siandien tai uzeidavo tokie kaip spazmai, net maksti sudiegdavo na, gal ryt jau turesim nauju mamyciu Papildyta: QUOTE(jovituxss @ 2009 10 28, 22:20) na gal gimdyt nelabai dar
Matau vangiai vangiai vyksta byrėjimo procesas
Labas rytas! Kur visos?
Judita dekui uz namucius
Prisiduodu-dar namie,,,vakar ir parke 2,5 val prasivaiksciojau ir nieko,,, Na ka laukiu veiksmo
Labas rytukas visoms
As tai dar vis storule O nakti, tai as irgi ziauriai ziaugciojau, bet gal del tu nelemtu nugaros nskausmu. Lauksiu gal siandien kas prades jau vykti
O as tai dar negaliu gimdyt kol leliaus rubai neisdziuvo,,kazkaip man ne i galva ,kad ir naujus reikia skalbt
O man jokiu skausmu nieko,ne kamstis eina niekas
pas mane tai rubeliai visi isplauti jau senai
as miegu tai tikrai gerai, i wc tik pora kartu per nakti keliuos dabar tau kai tycia prasides gimdymas, kai dar darbu turi QUOTE(Juditab @ 2009 10 29, 13:38) pas mane tai rubeliai visi isplauti jau senai as miegu tai tikrai gerai, i wc tik pora kartu per nakti keliuos dabar tau kai tycia prasides gimdymas, kai dar darbu turi Nelabai tikiu kad siandien kas nors prasides
na kai kuri nepasirode?
as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti tai va tokios tokeles... sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 14:33) na kai kuri nepasirode? as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti tai va tokios tokeles... sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti Nujauciu, kad tu musu gretas greit paliksi QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 13:33) na kai kuri nepasirode? as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti tai va tokios tokeles... sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti tai ka, turesim greit nauja mamyte legvo ir greito gimdymo, mes su tavimi
Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal
QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 15:33) na kai kuri nepasirode? as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti tai va tokios tokeles... sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti Lengvo gimdymo! QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 16:17) Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal Siaip turetu but pirma kamstis,,bet kamscio galima ir nepastebet,tik kad baltuju daugiau,,,
o per kiek laiko tas kamstis iseina?
Man ie padaugele,bet veliai zino ar ten kamstis,buna taip atsistoju jau pasiusiojus,uzsimaunu kelnes ir jauciu jog isbega
man taip buna, kad siaip sedziu ir atrodo kad bega, lyg sirgciau mm...
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 16:17) Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal Na tikrai nebūtinai,man pvz išvis jokio kamščio nebuvo nubėgo vandenys ir tiek,tik kžkodėl iš dviejų kartų.pirma dozė naktį atsikėlus į toletą (nespėjau daeit) o antra dozė jau po kokio gero pusvalandžio kai susiruošiau ir jau ėjau pro duris (gavau eit persirengt) QUOTE(Juditab @ 2009 10 29, 00:31) prasom prasom man tai siandien jau kazkoks pilvelis pakietejes, vyras paciupinejo, sako mazasis isiremes, poto visa pilva paminke, sakau tai pries gimdyma turi sukietet, sako ar tik nereiks sianakt i ligonine vaziuot pilveli ir man pamausdavo kaip pries mm, bet neilgai... o siandien tai uzeidavo tokie kaip spazmai, net maksti sudiegdavo na, gal ryt jau turesim nauju mamyciu Papildyta: na gal gimdyt nelabai dar net nzn kaip čia su sūnum paruošiamųjų nebuvo visai o šis tik ant siūlo laikosi jau gydytojai džiaugias kad ir taip ilgai išvaikščiojau
Sveikutes
Niu va kelios siandien vel sugrizo. Naktele ir man be pokyciu, pamaudzia pilvuka ir nugaryte ir tiek, dar tik va is ryto pilvukas daznokai kieteja. O siaip tai atsikeliau kaip nekad energinga, tai va lakstau, jegu tai sakes. Gal mano lakstymai duos i dienos pabaiga kazkokiu rezultatu. Man irgi daznai buna toks jausmas, kad bega kaip per mm bet nu nueinu i wc ir nieko. Tai va taip mes toliau ir laukiam Kaip Jusu sveikateles, pojuciai? Gal kuri jau
sveikos,o man pastebejau snd daugiau isskytu
na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs...
as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane Padruske siaip visoms ju padaugeja i pabaiga
o kur Sakalauskienė?
[quote=Juditab,2009 10 30, 13:50]
na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs... as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane Kiek atsimenu, tai Wiwaa jau mama, o vakare turejo kaip ir Margareta gimdyti
hmmm... pas mane taip pat tylos frontas... pilveli, kaip ir jums pamaudzia, bet tik tiek... o vyras jau panikuoja, darbe be telefono nei zingsnio
ai rimtai Wiwaa jau mamyte, anksciau pagimde ji
Sakalauskiene gal rimtai prisiskalbe o pas mus kitas tikrai neskuba mazyliai man siandien jau ir nugaryte labiau skauda, sunkiau is masinos islipt, kazkaip idomiai vaikstau kaip pingivnas krypuodama i sonus QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 17:17) ai rimtai Wiwaa jau mamyte, anksciau pagimde ji Sakalauskiene gal rimtai prisiskalbe o pas mus kitas tikrai neskuba mazyliai man siandien jau ir nugaryte labiau skauda, sunkiau is masinos islipt, kazkaip idomiai vaikstau kaip pingivnas krypuodama i sonus Oj nesakyk |