Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 nėštumo mėnesiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Juditab
sukuriu siuos namucius, nes jau beveik pribaigem senuosius blush2.gif

laukiam toliau byrančiu mamyciu ir dalinames savo isgyvenimais 4u.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
bet kaip sunku laukti kada cia pagaliau prasides tas gimdymas doh.gif blush2.gif
Padruske22
dekuj user posted image

tik man kazko nezinau kaip ir neramu visad vakare isiremia net anyse asaros susikaupia ir taip stipriai ar vicia bijot ar taip turi but toks vienas guziukas pasidaro pilve... kai guliu tai pilvas rodo i viena puse nuvaziaves
Juditab
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 28, 17:14)
dekuj user posted image

tik man kazko nezinau kaip ir neramu visad vakare isiremia net anyse asaros susikaupia ir taip stipriai ar vicia bijot ar taip turi but toks vienas guziukas pasidaro pilve... kai guliu tai pilvas rodo i viena puse nuvaziaves
*

blush2.gif

na mano lelius ir daznai isiremia i viena sona ir pilvas kreivas, akivaizdziai tai matos g.gif tu nepergyvenk, viskas gerai yra, tik va kad tavo lelius tave spardo labai tai sunku tau console.gif 4u.gif
drambiuke
Aciu uz naujus namuciu 4u.gif
Niu pas mane, tai mano pipliukas tai irgi buna kai issikysa i kuri sona, tai irgi taip gana skaudziai. smile.gif Paskaicius RUUTTos pasisakyma as irgi susimasciau, kad tik mano maziukas nesugalvotu per lapkricio 1 ax.gif g.gif
Noreja jusu dar paklaust ar jums nebuna kad pilvas pradeda spast kaip ir slapimo pusle, nes kartais kaip vaikstau tai pilvo apacia ziauriai spaudzia ir paskausta, jaucias lyg tas toks skausmelis nuo didelio kruvio nesiojimo. g.gif
Svits
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 28, 18:33)
Aciu uz naujus namuciu 4u.gif
Niu pas mane, tai mano pipliukas tai irgi buna kai issikysa i kuri sona, tai irgi taip gana skaudziai. smile.gif  Paskaicius RUUTTos pasisakyma as irgi susimasciau, kad tik mano maziukas nesugalvotu per lapkricio 1 ax.gif  g.gif 
Noreja jusu dar paklaust ar jums nebuna kad pilvas pradeda spast kaip ir slapimo pusle, nes kartais kaip vaikstau tai pilvo apacia ziauriai spaudzia ir paskausta, jaucias lyg tas toks skausmelis nuo didelio kruvio nesiojimo. g.gif
*

Labas nestuke.gif smile.gif

Buna ir man taip, ir skausmelis, ir maudimas ... o kartais taip isipiria, kad atrodo islys smile.gif Paskutiniu metu dienos metu ar vakare pajauciu pilvo maudimus kaip prie mm ... net nezinau, gal ten koks veiksmas jau prasideda pas mane ... pas gydytoja tik kita savaite ... g.gif
Ar kuriai taip buna?
Wiwaa
sveikos storules ax.gif
4u.gif dekoju visoms uz sveikinimus ir atsakau i klausimukus dar uzduotus senojoje temukej:

leliukas mano maziukas, gimdziau pati be jokiu vaistu ir skatinimu, na saremiai buvo tokie kaip as vadinu "bangos": pradeda mausti pilvo apacioje, kyla i strenas ir nusileidzia i isange lyg tustintis noretum, bet man skasmas buvo pakenciamas ir as nenusiskausmindinejau, stumimas truko 9 minutes, niekur neplysau ir nekirpo, bet as zinojau ko tiketis, buvau nusiteikusi siam "darbui", o gimdymas prasidejo l. netiketai 37 sav, visa ryta truputi maude strenas ir leliukas davesi pilve kaip paseles, tuomet apie pietus lyg kaskas "krito" i tarpviete ir atsistojus kaskas tarp koju kiurktelejo, nuejau i wc, o ten ant kelnaiciu isbeges toks baltas gleiviu gniutulas... iskart pradejo kapseti skaidrus skystis, pamaniau, kad "tarpine" (slapimo) nelaiko, bet kai pasislapinus pradejo begimas intencyveti susivokiau, kad jau teka vandenys, nuvykus i ligonine, atsirado ir "bangos" (saremiai) vakare gime sunus...

del vemimo:
kai gimdziau pimagime, tai man gimdymas prasidejo nuo to, kad as visa diena vemiau, o vakare nubego vandenys ir kai ligonineje prasidejo saremiai per kiekviena saremi as ziaukcioja, nes jau nebuvo ko vemt...

drambliuke, ar tik negimdysi siankt mirksiukas.gif

del kedutes:
na vezem su vezimo lopsiu, o va vakar vaziavom gimimo liudijima isiimti, tai jau dejau i kedute, prisegiau ir tada uzklojau, nieko jis ten nesusikraipes buvo, viskas ten manau jau paskaiciuota ir tikrai saugiai istaiso thumbup.gif
Smuk
QUOTE(Wiwaa @ 2009 10 28, 19:44)
sveikos storules  ax.gif
4u.gif dekoju visoms uz sveikinimus ir atsakau i klausimukus dar uzduotus senojoje temukej:
*

didziausi sveikinimai 4u.gif ir kaip as pavydziu tokiu lengvu gimdymu doh.gif kad man taip nusisektu g.gif

ziuriu, kad ir jus prakaituojat. o as maniau kad man cia kazkas pasidare.. is niekur kad ismus karstis... doh.gif
Padruske22
QUOTE(Smuk @ 2009 10 28, 22:30)

ziuriu, kad ir jus prakaituojat. o as maniau kad man cia kazkas pasidare.. is niekur kad ismus karstis...  doh.gif
*

taip ir nezinau kaip prakaitavima sumazint ... blush2.gif nes atsikeliu slapia kaip po temeraturos numusimo doh.gif
MartaP
Sveikos paneles.. 4u.gif
Vos radau, kad sukurti nauji namuciai.. unsure.gif Aciu Judita 4u.gif

Zinot, del tu prakaitavimu, tai pas mane su tuo problemu nera g.gif o vaikutis siaip pradeda labiau muistytis vakare, kai jau laikas eiti miegoti.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VidaS @ 2009 10 28, 19:43)
Labas  nestuke.gif  smile.gif

Buna ir man taip, ir skausmelis, ir maudimas ... o kartais taip isipiria, kad atrodo islys smile.gif Paskutiniu metu dienos metu ar vakare pajauciu pilvo maudimus kaip prie mm ... net nezinau, gal ten koks veiksmas jau prasideda pas mane ... pas gydytoja tik kita savaite ... g.gif
Ar kuriai taip buna?
*

Tokie maudimai kaip per mmm buna ir man..na, ne kiekviena vakara bet dazniau nei anksciau.. g.gif kiek paguliu ir praeina.. 4u.gif
jovituxss
kažko ir man siandi strėnas maudžia,kaži ar gimdyt teks važiuot,ar dėl to kad grindis ploviau? g.gif
Juditab
prasom prasom 4u.gif

man tai siandien jau kazkoks pilvelis pakietejes, vyras paciupinejo, sako mazasis isiremes, poto visa pilva paminke, sakau tai pries gimdyma turi sukietet, sako ar tik nereiks sianakt i ligonine vaziuot blink.gif sakau nu dar nelabai g.gif

pilveli ir man pamausdavo kaip pries mm, bet neilgai... o siandien tai uzeidavo tokie kaip spazmai, net maksti sudiegdavo doh.gif g.gif

na, gal ryt jau turesim nauju mamyciu thumbup.gif 2.gif: lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jovituxss @ 2009 10 28, 22:20)
kažko ir man siandi strėnas maudžia,kaži ar gimdyt teks važiuot,ar dėl to kad grindis ploviau?  g.gif
*

na gal gimdyt nelabai dar g.gif gal tik kokie paruosiamieji pradejo kankint g.gif
Ruutta
Matau vangiai vangiai vyksta byrėjimo procesas biggrin.gif Visų požymiai vienodi, pojūčiai tie patys, bet rezultatas toks jau pšššššš........... tongue.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 28, 22:35)
Matau vangiai vangiai vyksta byrėjimo procesas  biggrin.gif Visų požymiai vienodi, pojūčiai tie patys, bet rezultatas toks jau pšššššš...........  tongue.gif
*

ne viena nenori lapkricio 1d pagimdyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ruutta
Labas rytas! Kur visos? unsure.gif Ką jau gimdyt išvažiavot lapkričio 1 išsigandusios? g.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 29, 09:41)
Labas rytas! Kur visos?  unsure.gif Ką jau gimdyt išvažiavot lapkričio 1 išsigandusios?  g.gif
*

labas tongue.gif as tai dar niekur neisvaziavus lotuliukas.gif
Sakalauskiene
Judita dekui uz namucius 4u.gif
Prisiduodu-dar namie,,,vakar ir parke 2,5 val prasivaiksciojau ir nieko,,,
Na ka laukiu veiksmo biggrin.gif
Juditab
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 29, 10:43)
Judita dekui uz namucius 4u.gif
Prisiduodu-dar namie,,,vakar ir parke 2,5 val prasivaiksciojau ir nieko,,,
Na ka laukiu veiksmo biggrin.gif
*

ner uz ka ax.gif

o tau jau siandien terminas, na laukiam ir mes kada cia byresit ax.gif 4u.gif biggrin.gif
drambiuke
Labas rytukas visoms 4u.gif
As tai dar vis storule tongue.gif nuo puses nakties man nugara taip made, nei neuzmigau, o paryciais vel kaip ir gerai smile.gif lotuliukas.gif Nezinau kada jau kazkas rimto prades vykti Kad cia mes visos byram kas dien vis labaiau lotuliukas.gif ir vis ne viena nesubyram smile.gif
O nakti, tai as irgi ziauriai ziaugciojau, bet gal del tu nelemtu nugaros nskausmu. Lauksiu gal siandien kas prades jau vykti smile.gif biggrin.gif
Sakalauskiene
O as tai dar negaliu gimdyt kol leliaus rubai neisdziuvo,,kazkaip man ne i galva ,kad ir naujus reikia skalbt doh.gif Tai va uzstaciau skalbianka doh.gif

O man jokiu skausmu nieko,ne kamstis eina niekas doh.gif
Juditab
pas mane tai rubeliai visi isplauti jau senai lotuliukas.gif tik va blyn merliuko dar neturiou, buvau visai pamirsus apie ji, o vaistine uz 26km artimiausia lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as miegu tai tikrai gerai, i wc tik pora kartu per nakti keliuos ax.gif

dabar tau kai tycia prasides gimdymas, kai dar darbu turi bigsmile.gif lotuliukas.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Juditab @ 2009 10 29, 13:38)
pas mane tai rubeliai visi isplauti jau senai  lotuliukas.gif  tik va blyn merliuko dar neturiou, buvau visai pamirsus apie ji, o vaistine uz 26km artimiausia lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as miegu tai tikrai gerai, i wc tik pora kartu per nakti keliuos  ax.gif

dabar tau kai tycia prasides gimdymas, kai dar darbu turi bigsmile.gif  lotuliukas.gif
*

Nelabai tikiu kad siandien kas nors prasides schmoll.gif
Juditab
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 29, 11:40)
*

nu tik prisikalbek dabar lotuliukas.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 29, 13:40)
*

jo jo, dar kelis kartus taip pasakyk ir mažasis skorpiuoniukas parodys savo maištingą charakterį, gims, kai drabužiai šlapi kabės hah.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 29, 12:10)
jo jo, dar kelis kartus taip pasakyk ir mažasis skorpiuoniukas parodys savo maištingą charakterį, gims, kai drabužiai šlapi kabės  hah.gif
*

zek pati neprisikalbek lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Margareta
na kai kuri nepasirode? biggrin.gif
as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti ax.gif kaklas 3cm sake beveik 4, dar pamasazavo ten unsure.gif
tai va tokios tokeles...
sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti g.gif
drambiuke
QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 14:33)
na kai kuri nepasirode?  biggrin.gif
as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti ax.gif kaklas 3cm sake beveik 4, dar pamasazavo ten  unsure.gif
tai va tokios tokeles...
sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti  g.gif
*

Nujauciu, kad tu musu gretas greit paliksi smile.gif Kaip smagu zinot , kad liko maks kokia para. Kad as tai zinociau. rolleyes.gif ax.gif Jei ka tai lengvo tau byrejimo lotuliukas.gif smile.gif
Margareta
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 13:42)
Nujauciu, kad tu musu gretas greit paliksi smile.gif  Kaip smagu zinot , kad liko maks kokia para. Kad as tai zinociau. rolleyes.gif  ax.gif  Jei ka tai lengvo tau byrejimo  lotuliukas.gif  smile.gif
*

aciu biggrin.gif as ir pati sau to linkiu laugh.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 15:44)
aciu  biggrin.gif as ir pati sau to linkiu  laugh.gif
*

Tik nepamirs pasigirti jei ka snors jau vyks,,,Jei ka tai lengvai tau ir greitai 4u.gif
Juditab
QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 13:33)
as neseniai is gyd. grizau...visko gali buti kad siandien vaziuosiu gimdyti ax.gif kaklas 3cm sake beveik 4, dar pamasazavo ten  unsure.gif
tai va tokios tokeles...
sake jei iki vakaro neprasides saremiai pasiskambinti - nutarsim kada gimgyti ar dar laukti ar kirps man tuos vandenis...mat man del nesciuju diabeto nerekomenduojama labai pernesioti  g.gif
*

tai ka, turesim greit nauja mamyte thumbup.gif

legvo ir greito gimdymo, mes su tavimi ax.gif 4u.gif 4u.gif
drambiuke
Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal blush2.gif ), cia gal gimdziusios mamytes daugiau man galetu atsakyti. Ar gali but taip, kad ispradziu nubega vaisiaus vandenys o tik paskui tas kamstis iseina? ar butinai prie vaisiaus vandenu nubegima turi iseit kamstis? g.gif blink.gif jai ka kas zino , lauksiu ats smile.gif unsure.gif
Ruutta
QUOTE(Margareta @ 2009 10 29, 15:33)
tai va tokios tokeles...
*

Lengvo gimdymo! 4u.gif Lauksim naujienų!
Sakalauskiene
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 16:17)
Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal blush2.gif ), cia gal gimdziusios mamytes daugiau man galetu atsakyti. Ar gali but taip, kad ispradziu nubega vaisiaus vandenys o tik paskui tas kamstis iseina? ar butinai prie vaisiaus vandenu nubegima turi iseit kamstis? g.gif  blink.gif  jai ka kas zino , lauksiu ats smile.gif  unsure.gif
*

Siaip turetu but pirma kamstis,,bet kamscio galima ir nepastebet,tik kad baltuju daugiau,,,
Padruske22
o per kiek laiko tas kamstis iseina?
Sakalauskiene
QUOTE(Padruske22 @ 2009 10 29, 18:58)
o per kiek laiko tas kamstis iseina?
*

Zinok labai individualiai,vienos sake eina sav ir pora,kitai zinau sake atsikelia visa zeliuota biggrin.gif ,,staigiai isejes nakti,,na visom skirtingai...
Juditab
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 29, 16:52)
Siaip turetu but pirma kamstis,,bet kamscio galima ir nepastebet,tik kad baltuju daugiau,,,
*

nu man paskutriniu metu baltuju padaugeje, bet ne visa diena, o taip tarpais, nes i wc per diena nezinau kiek kartu varau g.gif doh.gif
Sakalauskiene
Man ie padaugele,bet veliai zino ar ten kamstis,buna taip atsistoju jau pasiusiojus,uzsimaunu kelnes ir jauciu jog isbega doh.gif
Juditab
man taip buna, kad siaip sedziu ir atrodo kad bega, lyg sirgciau mm... doh.gif g.gif
jovituxss
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 16:17)
Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal blush2.gif ), cia gal gimdziusios mamytes daugiau man galetu atsakyti. Ar gali but taip, kad ispradziu nubega vaisiaus vandenys o tik paskui tas kamstis iseina? ar butinai prie vaisiaus vandenu nubegima turi iseit kamstis? g.gif  blink.gif  jai ka kas zino , lauksiu ats smile.gif  unsure.gif
*

Na tikrai nebūtinai,man pvz išvis jokio kamščio nebuvo nubėgo vandenys ir tiek,tik kžkodėl iš dviejų kartų.pirma dozė naktį atsikėlus į toletą (nespėjau daeit) o antra dozė jau po kokio gero pusvalandžio kai susiruošiau ir jau ėjau pro duris (gavau eit persirengt) ax.gif
jovituxss
QUOTE(Juditab @ 2009 10 29, 00:31)
prasom prasom 4u.gif

man tai siandien jau kazkoks pilvelis pakietejes, vyras paciupinejo, sako mazasis isiremes, poto visa pilva paminke, sakau tai pries gimdyma turi sukietet, sako ar tik nereiks sianakt i ligonine vaziuot blink.gif  sakau nu dar  nelabai g.gif

pilveli ir man pamausdavo kaip pries mm, bet neilgai... o siandien tai uzeidavo tokie kaip spazmai, net maksti sudiegdavo doh.gif  g.gif

na, gal ryt jau turesim nauju mamyciu thumbup.gif  2.gif: lotuliukas.gif
Papildyta:

na gal gimdyt nelabai dar g.gif  gal tik kokie paruosiamieji pradejo kankint g.gif
*

net nzn kaip čia su sūnum paruošiamųjų nebuvo visai o šis tik ant siūlo laikosi jau gydytojai džiaugias kad ir taip ilgai išvaikščiojau thumbup.gif
Juditab
QUOTE(jovituxss @ 2009 10 29, 19:18)
net nzn kaip čia su sūnum paruošiamųjų nebuvo visai o šis tik ant siūlo laikosi jau gydytojai džiaugias kad ir taip ilgai išvaikščiojau  thumbup.gif
*

na jau beveik ir gimdyt galesi mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
MartaP
QUOTE(Juditab @ 2009 10 29, 19:18)
man taip buna, kad siaip sedziu ir atrodo kad bega, lyg sirgciau mm... doh.gif  g.gif
*

Rimtai?man tai taip nebuna... g.gif
Juditab
QUOTE(MartaP @ 2009 10 30, 11:37)
Rimtai?man tai taip nebuna... g.gif
*

kiekvienai vis kitaip juk... matai vienom mamytem kur ne pirmakart gimdys net nebuvo jokio kamscio isejimo g.gif

ex, as jau laukiu kada greiciau jis cia islys blink.gif nestuke.gif wub.gif
drambiuke
Sveikutes nestuke.gif
Niu va kelios siandien vel sugrizo. Naktele ir man be pokyciu, pamaudzia pilvuka ir nugaryte ir tiek, dar tik va is ryto pilvukas daznokai kieteja. O siaip tai atsikeliau kaip nekad energinga, tai va lakstau, jegu tai sakes. Gal mano lakstymai duos i dienos pabaiga kazkokiu rezultatu. lotuliukas.gif
Man irgi daznai buna toks jausmas, kad bega kaip per mm bet nu nueinu i wc ir nieko. Tai va taip mes toliau ir laukiam smile.gif
Kaip Jusu sveikateles, pojuciai? Gal kuri jau thumbup.gif ?
Padruske22
sveikos,o man pastebejau snd daugiau isskytu g.gif gal taip turi buti? g.gif
Juditab
na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs... g.gif

as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane g.gif

Padruske siaip visoms ju padaugeja i pabaiga mirksiukas.gif
Ruutta
o kur Sakalauskienė? g.gif Skalbė skalbė vakar ir turbūt prisiskalbė biggrin.gif Oi laukiam laukiam, mes naujienų laukiam ploja.gif
drambiuke
[quote=Juditab,2009 10 30, 13:50]
na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs... g.gif

as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane g.gif

Kiek atsimenu, tai Wiwaa jau mama, o vakare turejo kaip ir Margareta gimdyti biggrin.gif Siandien nesirodo, tai po keiu dienu lauksim gal jau sugriztant kaip mamyte ax.gif thumbup.gif thumbup.gif
Miracle_mira
hmmm... pas mane taip pat tylos frontas... pilveli, kaip ir jums pamaudzia, bet tik tiek... o vyras jau panikuoja, darbe be telefono nei zingsnio biggrin.gif kiekviena diena laukia skambucio, kad jau prasidejo lotuliukas.gif oi, man atrodo, dar privers palaukti musu mazylis lotuliukas.gif
Juditab
ai rimtai Wiwaa jau mamyte, anksciau pagimde ji blush2.gif

Sakalauskiene gal rimtai prisiskalbe lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o pas mus kitas tikrai neskuba mazyliai ax.gif

man siandien jau ir nugaryte labiau skauda, sunkiau is masinos islipt, kazkaip idomiai vaikstau kaip pingivnas krypuodama i sonus blush2.gif
MartaP
QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 17:17)
ai rimtai Wiwaa jau mamyte, anksciau pagimde ji blush2.gif

Sakalauskiene gal rimtai prisiskalbe lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o pas mus kitas tikrai neskuba mazyliai ax.gif

man siandien jau ir nugaryte labiau skauda, sunkiau is masinos islipt, kazkaip idomiai vaikstau kaip pingivnas krypuodama i sonus blush2.gif
*

Oj nesakyk doh.gif as lygiai taip pat krypuoju kaip pingvinas!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif einu net paciai juokinga, kaip is sono atrodau biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.