Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 nėštumo mėnesiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
melle
QUOTE(ingins @ 2009 12 05, 14:18)
As i savo miego ypatumus jau nebekreipiu demesio. Jokio rezimo pas mane nera apskritai  schmoll.gif . Bijau, kad ir leliukas taip padrikai gyvens kaip as. Naktim nemiegu iki kokiu 3, po to kartais asikeliu anksti apie 8, kartais velai apie 12, diena irgi kelis kart nusnaudziu. Kazkoks nesamoningas gyvenimas vyksta  smile.gif O pries nestuma buvau rezimo zmogus, kiekviena miego minute budavo suskaiciuota. Kaip pagalvoju is tikruju mano stebuklelis gyvenima apverte aukstyn kojom  ax.gif

drinks_cheers.gif Man tas pats... Nėra normalaus režimo. Bet kadangi vis dar mokausi, tai tenka taikytis. O man taip ir geriau netgi, nes per dieną pavargstu besimokydama ir naktį ramiau miegu. Savaitgaliais, kai mažiau darbų, tai miego ne taip norisi smile.gif
O kiek dar apvers, kai gims blush2.gif
*Boluzyte*
Sveikutes smile.gif
Nemiga kankina jus, todel kad organizmas jau ruosiasi kai busit mamos, juk tada jusit kiekviena vaikelio krustelijima ar niurzgejima ax.gif
Man ir tas pats budavo, galvodavau jau geriau su leliuku tada uzsiimciau na kad butu jau gimes, nei kad guleciau taip veltui 4u.gif o to miego paskutinemis dienomis labai reikia, nes kai gimsta jau tai miegi ne kada nori, o kada gali biggrin.gif
ingins
Tai as isivaizduoju, kad taip ir yra, nes pradejau knyga skaityti "Pirmieji treji gyvenimo metai" ir issigandau perskaicius skyreli apie pirmaji menesi. Toks vaizdas, kad nera tiek valandu kiek reikia leliukui skirti, o dar ir daug kas neaisku apie maitinima apie maudyma doh.gif Nezinau kaip man paviks. Labai bijau, kad nemokesiu net pampersu pakeisti blush2.gif Vyras sake pades, bet kokia is jo pagalba, jei ir jis toks pats zalias kaip ir as blink.gif
Esha
Sveikos, jungiuos ir aš prie jūsų, nes jau esu pasiruošusi gimdyti smile.gif
Pilvukas pas mane laaabai didelis. Bet dar aukštai, laukiu kada nusileis smile.gif
Apnikęs didžiulis lizdo sukimo sindromas doh.gif Tvarkau visus kampus ir kampelius, sustot negaliu.
Šiandien jau lovytę susidėjom.
Tik krepšio dar ne doh.gif Nes neapsisprendžiu ko man reikės iškarto, o ką galės atvežti vėliau. Na bet rytoj jau pradėsiu krauti smile.gif
liepaite_sun
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 03, 11:30)
Matot mergaites, nebezinau ar jau rasiau ar ne, bet nestumo pradzioj, gydytoja sako gali but, kad pernesiosi. Po to eigoj, kazkaip dasivijo maziukas pagal svori, sako gimdysim anksciau, nu ir laukiu kaip durnele, tases susidejus nuo 35 sav  biggrin.gif
Jau ir lovyte susirinkom, o jo kaip ner, taip ner. Duodasi, judrus, viskas gerai, ta placenta turbut gyvenime nepasens, galetu dar nemesi su ja but biggrin.gif O man labai baisu, nes echoskopas rode 3700g.  doh.gif  Man baisu. O siaip kazkokia nesamone, pries savaite rode 3500, po to pries pora dienu 3500, o jau dar uz 2 dienu 3700g. Tai taip iseina, kad vaikas 10dienu nei gramo nepriaugo, net maziau rode ir per diena paaugo 200g smile.gif Siaip aisku juokas, bet visumoj, kai arteja prie 4kg, baisu daros  blush2.gif  Bet tikiuosi, kad tai tikrai seseliu mokslas ir tiek nebus... Dabar eisiu tik sestadieni. Jei kaklelis nebus pasiruoses, tai lauksim kt sav. Iki treciadionio vistiek krapstys lauk. Gydytoja sako jei biologinis jo amzius mazesnis, jam bus sunku vaikui eit gimdymo takais ir per kieta gimdos kakleli negerai jam galvyte dauzytis. Sako stumiasi tai ta savo vargana galvyte smile.gif Pagalvojus, istikruju, kas is to spirgiuko yra, ar jis 3 sveria ar 5kg...
Zodziu stiprybes visoms  4u.gif
ingins, kaip siandien naktis?
*

Sveikute,
Zengem koja kojon beveik, o tavo maziukas dar pilvelyje g.gif Mano mazyle savaite anksciau i pasauli pasiprase smile.gif
ingins
Siandien Robertaa kazkur prapuolus. Turiu itarima, kad sulauksim geru ziniu thumbup.gif
Esha
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 05, 14:13)
Sveikos. o kaip jums su nemiga? lelius gali gimti jau bet kada...kazkodel pradejau naktim nemiegot. skaitau knygas, ziuriu TV... zodziu vargstu. sakau gal kokiu arbateliu reik pagert metu ar melisu? o jums  gerai miegasi? 4u.gif
*

Kankina, bet jokių priemonių nesiimu. Žinau, kad taip turi būti, tad ir "kenčiu".
Ech, greičiau jis pasibelstų
Robertaa
QUOTE(ingins @ 2009 12 05, 20:50)
Siandien Robertaa kazkur prapuolus. Turiu itarima, kad sulauksim geru ziniu  thumbup.gif
*

Sveikutes 4u.gif
As vis dar cia... nestuke.gif doh.gif pirmadieni jau guluosi i ligonine ir ziuresim ka turesim. Iki treciadienio, ilgiau nebelauksim. Mano stebuklelis visai neskuba, jau 9 dienos virs, bet placenta normalioj busenoj, tai niekas ir neskuba doh.gif pirmadieni prasysiuos imtis konors, kaip nenoriu gulet ligoninej, negaliu... verysad.gif
liepaite_sun matai koks mano mazas nenuorama smile.gif Gydytoja sake, butu mergaite, butu jau pasirodzius, sako jos smalsesnes, pajuokavom ir tiek smile.gif jau 3700g... doh.gif wub.gif
ingins
Robertaa nebijok tu tos ligonines, gal leliukui nepatiks tai pats tik tau ten atsigulus issikrapstis lauk, kad tik namucio greiciau sugrizti biggrin.gif Viskas bus gerai, laikykis good.gif
Robertaa
QUOTE(ingins @ 2009 12 06, 16:24)
Robertaa nebijok tu tos ligonines, gal leliukui nepatiks tai pats tik tau ten atsigulus issikrapstis lauk, kad tik namucio greiciau sugrizti  biggrin.gif  Viskas bus gerai, laikykis  good.gif
*

Na tikekimes ax.gif nes taip nenoriu gultet ligoninej, kad oj oj oj doh.gif
Vyras sako, kad vaikas pasiruoses gimt, tik as niekaip is namu nenoriu blush2.gif
Jau kelinta karta guldo, vis atkeliam, atkeliam, bet dabar jau nebera kur dingt verysad.gif na gal tikrai jam ta aplinka patins, tiksliau nepatiks ir greitai pasirodys. Abu tada leksim namulio rolleyes.gif
O jums mergaites, geru paskutiniu nestuke.gif dieneliu 4u.gif
Beje, kalbant apie miega... Jei ne naktiniai tualeto reikaliukai, as turbut ismiegociau be problemu. Siaip tai tikrai miegu kaip kudikis. Uzsimerkus iki tualeto ir atgal i lova ax.gif bet diena stengiuos nemiegoti, gal del to as taip. Nors paskutines dvi naktis po valanda ar pora uzeina minciu lietus, kol apgalvoju viska biggrin.gif kaip ten kas bus, bet vel greit uzmiegu...
Esha
O aš vis įsivaizduoju, kad gražų jaukų vakarą pajusiu sarėmius. Tada ramiai nueisiu į dušą, susitvarkysiu. Ir važiuosiu į ligoninė sningant stambiom snaigėm.
Įdomu kaip su ta mano svajone baigsis biggrin.gif
Robertaa
QUOTE(Esha @ 2009 12 06, 19:31)
O aš vis įsivaizduoju, kad gražų jaukų vakarą pajusiu sarėmius. Tada ramiai nueisiu į dušą, susitvarkysiu. Ir važiuosiu į ligoninė sningant stambiom snaigėm.
Įdomu kaip su ta mano svajone baigsis biggrin.gif
*

As tau labai to linkiu 4u.gif Lygiai taip pat svajojau biggrin.gif O vyras sake, kad gimdysim penktadieni. Siandien vezem suni pabegiot i miska, vyras sako, ziurek, sninga, tik tiek, kad ne penktadienis, bet sekmadienis irgi grazi diena biggrin.gif
Zodziu kai mazas veluoja 9 dienas, atrodo gali ir lyt ir snigt. O ir datos visos grazios. Jau neberupi bus 1, 10 ar 48 (nors tokios net nera) doh.gif Atrodo ir lietus tenkina, nereikia tu snaigiu, o jis vistiek sau siltai isikures nesiskubina... Pagal savo pozymius, juokas ima, turejau jau 10 kartu pagimdyt. Kamstis eina 2 savaites doh.gif o jau nekalbu apie parengiamuosius saremius... Linkiu tavo svajonei issipildyti 4u.gif
Esha
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 06, 18:51)
As tau labai to linkiu  4u.gif  Lygiai taip pat svajojau  biggrin.gif  O vyras sake, kad gimdysim penktadieni. Siandien vezem suni pabegiot i miska, vyras sako, ziurek, sninga, tik tiek, kad ne penktadienis, bet sekmadienis irgi grazi diena  biggrin.gif
Zodziu kai mazas veluoja 9 dienas, atrodo gali ir lyt ir snigt. O ir datos visos grazios. Jau neberupi bus 1, 10 ar 48 (nors tokios net nera)  doh.gif  Atrodo ir lietus tenkina, nereikia tu snaigiu, o jis vistiek sau siltai isikures nesiskubina... Pagal savo pozymius, juokas ima, turejau jau 10 kartu pagimdyt. Kamstis eina 2 savaites  doh.gif o jau nekalbu apie parengiamuosius saremius... Linkiu tavo svajonei issipildyti  4u.gif
*

Ačiū labai 4u.gif
Tu taip gražiai aprašei savo laukimą, kad net apsiverkiau smile.gif

Na penktadienio jau nebesulauksit, bet tegul mažylio gimimas būna lengvas ir stebuklingas. Lauksim su džiugiom naujienom 4u.gif
*Boluzyte*
QUOTE(ingins @ 2009 12 05, 17:27)
Tai as isivaizduoju, kad taip ir yra, nes pradejau knyga skaityti "Pirmieji treji gyvenimo metai" ir issigandau perskaicius skyreli apie pirmaji menesi. Toks vaizdas, kad nera tiek valandu kiek reikia leliukui skirti, o dar ir daug kas neaisku apie maitinima apie maudyma  doh.gif  Nezinau kaip man paviks. Labai bijau, kad nemokesiu net pampersu pakeisti  blush2.gif  Vyras sake pades, bet kokia is jo pagalba, jei ir jis toks pats zalias kaip ir as  blink.gif
*

Nei viena mes nemokejom,bet ismokom, viskas gaunasi naturaliai. Ir as ta pacia knyga skaitau, man ji nebloga siaip, bet jau superine AVENT reklama ten daroma blink.gif
Man svarbu, kad ten apie ligas parasyta ir apie kiekvieno menesio vystymosi ypatumus rolleyes.gif
ingins
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 12 06, 18:06)
Nei viena mes nemokejom,bet ismokom, viskas gaunasi naturaliai. Ir as ta pacia knyga skaitau, man ji nebloga siaip, bet jau superine AVENT reklama ten daroma blink.gif
Man svarbu, kad ten apie ligas parasyta ir apie kiekvieno menesio vystymosi ypatumus rolleyes.gif
*

Apie Avent reklama tai as irgi pastebejau, bet nekreipiu i ja demesio mirksiukas.gif . Siaip labai idomu pasiskaityti, o ir drauge, kurios mergytei jau 8 menesiai patare is anksto pasiskaityti, nes pagimdzius gali nebuti kada, tai dabar ir skaitau, nors zinau, kad beauginant is naujo knygos puslapius versiu. ax.gif
karalaiti
QUOTE(ingins @ 2009 12 05, 15:18)
As i savo miego ypatumus jau nebekreipiu demesio. Jokio rezimo pas mane nera apskritai  schmoll.gif . Bijau, kad ir leliukas taip padrikai gyvens kaip as. Naktim nemiegu iki kokiu 3, po to kartais asikeliu anksti apie 8, kartais velai apie 12, diena irgi kelis kart nusnaudziu. Kazkoks nesamoningas gyvenimas vyksta  smile.gif O pries nestuma buvau rezimo zmogus, kiekviena miego minute budavo suskaiciuota. Kaip pagalvoju is tikruju mano stebuklelis gyvenima apverte aukstyn kojom  ax.gif
karalaiti Matau pagal parasa, kad musu liniuotes rodo ta pati, tai gal ir pagimdysim ta pacia diena  bigsmile.gif
*

na, taip tiesiog reikia susitaikyti su ta mintim, kad anksciau ar veliau pasibels vaikelis ir tada jau tikrai bus ka veikti... biggrin.gif as jau susiruosus "tase" , vis atrodo, kad o gal sianakt...
p.s. kur zadi gimdyti?
Esha
O aš nejaučiu to artėjančio gimdymo... Nors visi aplink vis kartoja, kad jau greitai, o man atrodo viskas taip toli. Aš net netikiu, kad mano leliukas pilvuky jau toks didelis ir išsivystęs.
Visa tai pasireiškia nesukrautais krepšiais.
ingins
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 07, 12:03)
na, taip tiesiog reikia susitaikyti su ta mintim, kad anksciau ar veliau pasibels vaikelis ir tada jau tikrai bus ka veikti... biggrin.gif as jau susiruosus "tase" , vis atrodo, kad o gal sianakt...
p.s. kur zadi gimdyti?
*

Kauno II ligoninej. O tu?
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2009 12 07, 12:48)
O aš nejaučiu to artėjančio gimdymo... Nors visi aplink vis kartoja, kad jau greitai, o man atrodo viskas taip toli. Aš net netikiu, kad mano leliukas pilvuky jau toks didelis ir išsivystęs.
Visa tai pasireiškia nesukrautais krepšiais.
*

Oi kaip as jauciu, kad jau arteja. Sianakt prasikankinau su paruosiamaisiai, tai jei dar butu tases nesukrautos, butu panikos. Siandien su vyru nuvaziavom paskutinio apsipirkimo, nusipirkom ko truksta, tik del vystimo stalo abejojau tai ir nepirkau, nes sakiau jei pamatysiu kad reikia, tai veliau maniskis pats nuvaziuos nupirks mirksiukas.gif
*Boluzyte*
QUOTE(ingins @ 2009 12 07, 15:01)
Kauno II ligoninej. O tu?
Papildyta:

Oi kaip as jauciu, kad jau arteja. Sianakt prasikankinau su paruosiamaisiai, tai jei dar butu tases nesukrautos, butu panikos. Siandien su vyru nuvaziavom paskutinio apsipirkimo, nusipirkom ko truksta, tik del vystimo stalo abejojau tai ir nepirkau, nes sakiau jei pamatysiu kad reikia, tai veliau maniskis pats nuvaziuos nupirks  mirksiukas.gif
*

As nusipirkau vystymo lenta, bet nei karto dar jos net nepanaudojau ax.gif
Nusipirkom is vaistines tu paklotuku tokiu neperslampamu, ant jo uzkloju vystikla ir guldau ant jo kai keiciui pampersa ir ant lovos gali guldyti, jai netycia pasysios tai ir lova lieka sausa, o kai as ja daznai palieku nuogu uzpakaliuku tai mums tu sysiuku buna pasitaiko lotuliukas.gif
Elita
Robertaa, kuku 4u.gif
ingins
Merginos, kur visos prapuolet? Orai slegia? Kaip jauciates? mirksiukas.gif
Esha
Aš ir ruošiuos gimdyti II ligoninėje. Ir mūsų terminai labai panašūs.
Tai jei važiuosim gimdyt kartu, čiūr mano gimdykla su vonia lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ingins
lotuliukas.gif Del gimdyklos, tai man is vis dzin. As galiu bet kurioj gimdyt, man svarbiausia, kad mano daktare butu. Nes bijau, kad nesusirgtu kokiu gripu ar kitos nestukes gimdymo neturetu. Siaip idomu daznai taip buna, kad gimdo kelios vienu metu pas ta pacia? O pas kokia daktare lankaisi?
Esha
QUOTE(ingins @ 2009 12 08, 13:59)
lotuliukas.gif  Del gimdyklos, tai man is vis dzin. As galiu bet kurioj gimdyt, man svarbiausia, kad mano daktare butu. Nes bijau, kad nesusirgtu kokiu gripu ar kitos nestukes gimdymo neturetu. Siaip idomu daznai taip buna, kad gimdo kelios vienu metu pas ta pacia? O pas kokia daktare lankaisi?
*

Nesilankau aš pas jokią II ligoninėj ir važiuosiu gimdyti nesitarus.
ingins
O kaip idomiai, as tai taip nenoriu rizikuoti, o ypac kai gimdymas ant svenciu gaunasi. O jei koks girtas papuls g.gif
Wild Pearl
QUOTE(ingins @ 2009 12 08, 14:19)
O kaip idomiai, as tai taip nenoriu rizikuoti, o ypac kai gimdymas ant svenciu gaunasi. O jei koks girtas papuls  g.gif
*

va va tas ir baisiausia...visgi po svenciu kol isisvaziuos i savo darba tai nemazai laiko praeis g.gif oman kaip tik po svenciu nusimato doh.gif gimdymas g.gif
melle
QUOTE(ingins @ 2009 12 08, 13:19)
O kaip idomiai, as tai taip nenoriu rizikuoti, o ypac kai gimdymas ant svenciu gaunasi. O jei koks girtas papuls  g.gif
*

O man kaip tik per Kalėdas išpuola gimdyt, bet net nepagalvojau, kad gali išgėrę būt. Bet juk gali! lotuliukas.gif doh.gif Nu gal anksčiau mažius sugalvos išlįst g.gif
Nu bet kokiu atveju tikiuos neužtaikyt ant pagėrusio ir kitoms nelinkiu lotuliukas.gif
Esha
Svarsčiau ir aš apie tai. Tai va, kad neaišku ant ko galima papulti. Šiaip mano abu tėvai medikai, tik kits srities. Jiems net į galvą nešauna, kad darb metu galima būtų išgerti. Na bet medikas medikui nelygus. Aš važiuosiu nusiteikusi pozityviai ir tikiu, kad tiek man, tiek vaikeliui viskas bus gerai.
ingins
Man siaip tokia mintis gal irgi nebutu sovus i galva ir buciau nei ieskojus specialiai nei ka ir vaziuociau nesitarus, bet mano anyta supanikavo, pati surado daktare. Kaip ji savo pirmagimi nesiojo turejo patirties su tomis sventemis. Sake sausio 1d. kai buvo tik 4 menuo nestumo jai prasidejo komplikacijos, o ligoninej i kuria nuvyko kaip tik budejo daktaras, kuris tuo metu buvo girtutelis. Tai sake, gerai, kad negimde, nes pas toki tai ojojoj nezinia kaip pagimdytum. schmoll.gif Bet gal siaip laikais daktarai daug atsakingesni g.gif
jusku
o as jau nebe zinau kur gimdysiu.. g.gif is pradziu planavau mazylyje, bet bus uzdaryta planiniam remontui 12.23-01.04 dienomis, tai jei ispuls tom dienom, gal i krikscioniskus reikes vaziuoti, nebezinau...
taip pat siandien su vyru apsipirkom kas buvo like, tai rami galesiu laukti ir tasyte jau susikrauti.. smile.gif laukia dar kraustymasis truputi, tai reik butinai susikraut, kad bet kada ciupt ir lekt jau rolleyes.gif
Esha
O aš ką ir kiek bepirkčiau vis paranoja kankina, kad dar nieko neturiu doh.gif
Kiek jūs komplektukų mažyliui į ligoninę vešitės? Dviejų ligoninėj ir vienų parsivežimui mažai?
ingins
Na as isidejau 5 biggrin.gif Bet tik del to, kad man taip patare drauge. Ji sake viena pasiimti i gimdykla, o kiti 4 veliau, kol ligoninej gulesi. Tikslas: mano drauge sake, kad jai per pampersus praleido turini, tai reikejo keisti drabuzelius, o isskalbti ligonineje nelabai yra galimybes. Manau 2 butu maza.
Is kitos puses, tai manau, kad jei jau beda, tai ligoninej tikrai tu drabuzeliu tures, taip kad gali ir 2 komplekteliu pakakti.
As apsiziurejau ka turiu (pas mane visi rubeliai atiduoti arba pirkti deveti), tai man irgi siek tiek neramu pasidare, nes maziausio dydzio sliaustuku ir kitu rubeliu ne per daugiausia, daugiau turiu didesniu antram ir treciam menesiui, tai kazi uzteks? g.gif
Esha
Tų mažiausių tai geriau mažiau turėt nei daugiau, jei ką juk dasipirksi bet kada. Jei turi 5 komplektus tai tikrai užtektinai, juk juos jie laaabai greitai išauga.
Na tai įsimesiu ir aš daugiau tada. Pirkau tris komplektukus naujus, o šiaip ir krūva atiduotų. Šian visus išskalbiau, tai ryt lygindama susirušiuosiu ir žiūrėsiu. Jei ką įsidėsiu ir iš tų į ligoninę. Nesinori per daug išlaidauti.
ingins
QUOTE(Esha @ 2009 12 08, 20:35)
Nesinori per daug išlaidauti.
*

Del to tai tikrai pritariu thumbup.gif Tikrai bus ant ko pinigelius leliukui isleisti, vien kai apie pamperius pagalvoju, tai silpna darosi, net vyrui sakiau, kazi ar mano pasalpos tiems pampersams uzteks, o dar kai nebemokes 100% verysad.gif Liudna bus.
Esha
O kiek išėjo krepšių į ligonibnę? Nes man žiūriu į vieną niekaip netilps, reiks dviejų. Pirmas kartas, tai ir darau tragediją iš tokių dalykų doh.gif
melle
Aš įsidėjau 3 komplekčiukus... Jei pritrūksim - atveš smile.gif O į vieną tašę tilpt irgi nepavyko, tai kraunuos į dvi ne per didžiausias blush2.gif
ingins
Na as i dvi. Viena pasiruosiau i gimdykla temptis, nedidele: guminės šlepetės; šlepetės vyrui; kojinės; rankšluostis; mineralinis vanduo 1,5 l; iklotas; tinklines kelnaites; drabužėlių komplektas.
O visa kita didelej tasej, kurios net nepakeliu biggrin.gif Tai sakiau ja vyras atves tada, kai jau paguldis i palata. O i viena tai neisivaizduoju kaip butu reikeje sutalpinti viska.
Esha
QUOTE(ingins @ 2009 12 09, 01:06)
Na as i dvi. Viena pasiruosiau i gimdykla temptis, nedidele: guminės šlepetės; šlepetės vyrui; kojinės; rankšluostis; mineralinis vanduo 1,5 l; iklotas; tinklines kelnaites; drabužėlių komplektas.
O visa kita didelej tasej, kurios net nepakeliu biggrin.gif Tai sakiau ja vyras atves tada, kai jau paguldis i palata. O i viena tai neisivaizduoju kaip butu reikeje sutalpinti viska.
*

Ir man lygiai taip pat išėjo smile.gif Tik į komplektą gimdykloj dar pamperiuką leliui įdėjau mirksiukas.gif
jusku
na as dar nesusidejau tases, bet kai cia skaitau kiek jus visko prisidejot, tai ohoho 4u.gif drauge neseniai gimde, tai kiek maciau ji isvis ne tiek jau daug buvo prisedejus. vaikui tai tik parvezimui pasieme drabuzelius, ligoninej su ligonines buvo, pampersus ir sau ka reikejo persirengt, slepetes ir visa ko reikia po gimdymo. as tai galvojau labai daug neimsiu visko, jei ka atves vyras paskui, ne kitoj lietuvos pusej juk, tam paciam mieste gyvenam ax.gif
beje, pas mane irgi daugiau drabuzeliu vyresniam, o ne naujagimiui. na vakar dar kelis siaustinius dasipirkau. o drabuzeliai tai maikutes visokios, na apatiniai drabuzeliai pagrinde pirkti, mama is uzsienio nupirko, ten papigiai mirksiukas.gif na yra dar komplektuku nauju, bet pagrinde tai sese atidave, pries metus gimde tai ji viska man perdave thumbup.gif
siaip kai pagalvoju, tai vaikas gerai tures, visko tiek daug yra, ir is rubeliu ir is daiktu doh.gif mes kai augom tiek visko neturejom biggrin.gif
Papildyta:
dar norejau paklausti, jums is po nakties nebuna patinusios rankos (na delnai)? o paskui po kiek laiko praeina..
Esha
QUOTE(jusku @ 2009 12 09, 11:52)
dar norejau paklausti, jums is po nakties nebuna patinusios rankos (na delnai)? o paskui po kiek laiko praeina..
*

Būna. O po didelių vaikščiojimų ir šiek tiek čiurnos patinsta. Bet ginė sakė bus taip iki gimdymo. Nors aš diskomforto nejaučiu, nes tas tinimas laaabai minimalus.
karalaiti
[quote=Esha,2009 12 08, 14:09]
Nesilankau aš pas jokią II ligoninėj ir važiuosiu gimdyti nesitarus.
*

[/quot

na ir as vaziuoju i antra nesitarusi, gal susitiksime... bigsmile.gif
Papildyta:
sveikos mergaites, o klausykite, jus vystyklu kokiu ir kiek imate, ir pavz. man iskilo klausimas del zinduko, jo irgi ko gero reikia? ka manot? 4u.gif
ingins
QUOTE(karalaiti @ 2009 12 09, 11:16)
sveikos mergaites, o klausykite, jus vystyklu kokiu ir kiek imate, ir pavz. man iskilo klausimas del zinduko, jo irgi ko gero reikia? ka manot? 4u.gif
*

Oi zinduko tai manau nereikia tikrai. Knygoj skaiciau, kad rekomenduojama to daikto iki 3 men minimum neduoti, nes formuojasi sakandis blogas nuo jo. O paluciu flaneliniu pora isidejau ir merliuku pora pieneliui pavalyti. Paluciu tai tik del to, kad galvoju rekes leliukui pampersa deti, tai neguldysiu ant pliko stalo, gi susals. mirksiukas.gif
Esha
QUOTE(ingins @ 2009 12 09, 12:25)
Paluciu tai tik del to, kad galvoju rekes leliukui pampersa deti, tai neguldysiu ant pliko stalo, gi susals.  mirksiukas.gif
*

Aš tam tikslui iš vaistinės pirkau tų neperšlampamų palučių. Mamos sakė, kad praverčia ir pačiai mamai pasitiest po upakaliu (būna juk avarijų visokių), kad apsaugot patalynę ir tuo pačiu vaikeli vysrymui.
jusku
as tai jauciu po nakties ta tinima, prabundu ir ranko atrodo tokios sunkios, kaip backutes biggrin.gif

o del paluciu, tai man atrodo nuo ligonines priklauso, nes daugelyje buna tas stalas ir uzstiestas minkstas dekutis ar kazkas, bet isideti galima, del visa ko smile.gif
gosas
QUOTE(ingins @ 2009 12 08, 14:19)
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Meistriskumas neprageremas bukit ramios lotuliukas.gif lotuliukas.gif
karalaiti
QUOTE(Esha @ 2009 12 09, 12:40)
Aš tam tikslui iš vaistinės pirkau tų neperšlampamų palučių. Mamos sakė, kad praverčia ir pačiai mamai pasitiest po upakaliu (būna juk avarijų visokių), kad apsaugot patalynę ir tuo pačiu vaikeli vysrymui.
*

na, va, dar naujiena suzinojau... reiks kulniuot i vaistine.... biggrin.gif
Robertaa
Sveikos nestuke.gif ,
Pasigirsiu, siandien isleido mane pailset smile.gif Mano gydytoja budi, sako lek, pabusi namie, jei ka, grisi. Taigi, mano mazasis dar pilvely, nesikrapsto nors tu ka, jau nebeatmeta ir to, kad gali tekti cezari daryti verysad.gif Kaip bus taip. Daugu daugiausia lauksim iki sestadienio, tai jau judam link pabaigos. Penktadieni bus 42savaites, bet pagal vaikeli, jam bus 40sav. Tai pernesiojimo nera. Na ka, laukiu biggrin.gif
Stiprybes nestuke.gif laukiant savuju stebukleliu 4u.gif
P.S. kad ir kiek tasiu prisikrautumet, visalaik visko truks. Tikiuos, kad jusu gimdymo namai arti namu ir teveliai gales rupintis jumis. Bent jau maniskis laksto su tasem pirmyn atgal blush2.gif Tik viena beda, pas mus ligoninej karantinas, tai nieko neileidzia. Vyrai bendrauja su pilvinukem tik koridoriuje, bet kadangi mano palata pati pirma visam korpuse, tai maniskis islenka. mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Tiuntia
Sveikutes wink.gif

o man jau siandien 3 diena po termino, bet mazyle kaip nenori gimti, taip nenori verysad.gif jau net nezinau ir kur dingti..
ingins
Nu bet kaip keistai, kiek skaitau tai daug kas pagimdo jau po termino smile.gif As tai kazkaip nusiteikus anksciau laiko leliuka tureti, jau antradieni daktare liepe ateiti i ligonine daris kazkokia kardio tachograma ar koki ten velnia, kur tipo saremius rodo, o man bus tik 38 nepilnos savaites.
Papildyta:
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 09, 19:00)
Penktadieni bus 42savaites, bet pagal vaikeli, jam bus 40sav. Tai pernesiojimo nera. Na ka, laukiu  biggrin.gif 
Tik viena beda, pas mus ligoninej karantinas, tai nieko neileidzia. Vyrai bendrauja su pilvinukem tik koridoriuje, bet kadangi mano palata pati pirma visam korpuse, tai maniskis islenka.  mirksiukas.gif
*

Tai tavo leliukas pats geriau zino, kada jam issikrapstyti. O kodel karantinas? Kurioj ligoninej?
Esha
QUOTE(Robertaa @ 2009 12 09, 20:00)
Sveikos  nestuke.gif ,
Pasigirsiu, siandien isleido mane pailset smile.gif

Oi nu tav mažylis kankina mamą kaip priklauso biggrin.gif Na bet jei gydytojai laukia, vadinasi viskas gerai. Baisu, kad nepernešiotum.
O nekalba apie skatinimą?
Papildyta:
QUOTE(ingins @ 2009 12 09, 21:53)
O kodel karantinas? Kurioj ligoninej?
*

Tai karantinas kiek žinau visose ligoninėse.
II ligoninėj tai tikrai. Aš ten į nėščiųjų paskaitėles vaikščiojau, šiandien pasiskambinau paklaust ar ryt bus, tai sake, kad dėl karantino nebus visą grudžio mėn.
Nors nelabai realu, kad taip ilgai karantiną laikytų.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.