Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 8-9 nėštumo mėnesiukas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Aš nėščia! > Vaisiaus vystymasis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Sakalauskiene
Neprisiskalbe neprisiskalbe schmoll.gif
Dar ir siurbli siandien issitraukus buvau,,,Taip laukiu taip laukiu,o kaip nieko taip nieko,,,zinokit siandien jau ir vyra griebiau pasiskatinimui,,vis vien nieko schmoll.gif
Nesuprantu,,ne nuotaikos nera verysad.gif nors skausmai koki butu o dabar nieko verysad.gif verysad.gif
Jauciu kaip jau uzeis saremiai tai busiu tokia laiminga rolleyes.gif
Juditab
nu kokia darbininke thumbup.gif
as ir sakiau jauciu reiks vyra griebt pasiminkstinimui kad greiciau islystu lelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 21:26)
nu kokia darbininke  thumbup.gif
as ir sakiau jauciu reiks vyra griebt pasiminkstinimui kad greiciau islystu lelius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  blush2.gif
*

Na matai ,kad nieko nepadeda tas prasimankstinimas lotuliukas.gif
Wiwaa
QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 15:17)
Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal blush2.gif ), cia gal gimdziusios mamytes daugiau man galetu atsakyti. Ar gali but taip, kad ispradziu nubega vaisiaus vandenys o tik paskui tas kamstis iseina? ar butinai prie vaisiaus vandenu nubegima turi iseit kamstis? g.gif  blink.gif  jai ka kas zino , lauksiu ats smile.gif  unsure.gif
*

kamstis eina po truputuka arba visas iskart, gali ir gimdymo metu iseit... man "sove" kamstis - kliukrtelejo toks gniutulas gleiviu ir pradejo kapseti skaidrus skystis, ispradziu nedaug, o paskui ciurksle per kelis sykius...

QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 13:50)
na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs... g.gif

as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane g.gif

Padruske siaip visoms ju padaugeja i pabaiga  mirksiukas.gif
*

taip taip, as jau mama! ir liniute nauja uzdejau ax.gif
Sakalauskiene
Jetus jetus ,kad man greiciau tas dziaugsmelis,,nes jau net prie kompo bijau prieit,,nes jei nespeji skypes isjungti prasideda,na dar nieko,dar negimdai,,o tai veluoji doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Juditab
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 30, 20:04)
Jetus jetus ,kad man greiciau tas dziaugsmelis,,nes jau net prie kompo bijau prieit,,nes jei nespeji skypes isjungti prasideda,na dar nieko,dar negimdai,,o tai veluoji doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
*

padaryk ant skype "netrugdyti" arba uzrasa pasirasyk: ne dar nepagimdziau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Smuk
na ziuriu jus dar nebyrat.... as siandien atsisveikinau darbe... tai galiu gimdyt bet kada be baimes... tikiuosi kad neuzsilaikys... pradejo nesimiegot man visai. miego nesinori doh.gif

del tu kamsciu, tai nieko neprisimenu su ema... o dabar padaugejo isskyru.. siandien labai pilva maudzia.. o pas mane dar ne tases nekrautos doh.gif nu ir tingine doh.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 22:38)
padaryk ant skype "netrugdyti" arba uzrasa pasirasyk: ne dar nepagimdziau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

As zinok ir uzsirasius ant skypes-Dar negimdau!!!!!!!!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tai klausinejo is pradziu -kas cia per uzrasas doh.gif O dabar tai is kart skype isjungiu,,,nes nenoriu visai su niekuo bendraut. schmoll.gif
Juditab
nu ir teisingai thumbup.gif

pas mane irgi isskyru padaugeje... dabar dar ir sonus kai guliu diegia, nemoku net paaiskint, kazkaip sunkiai eit, gal per nakti prasides jau kasnors g.gif
Ruutta
Sveikos! Na kaip, negimdot dar? g.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 10 31, 11:40)
Sveikos! Na kaip, negimdot dar?  g.gif
*

sveika wink.gif nu as dar negimdau ax.gif
bet per nakti tai pilveli raize, tai sonus diege, pasilenkt sunku jau irgi g.gif

o tu dar nesiruosi gimdyt? ax.gif
*Boluzyte*
Sveikutes biggrin.gif matau dar yra ir nepabyrejusiu smile.gif sunku tikrai jau jums laukti, tikiu, norisi, kad jau kuo greiciau biggrin.gif
O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu thumbup.gif tik va diegliukai puola, tai pavargstam nakti kita karta, bet vaistuku sugirdau ir ramiai miegam. Ir atrodo maista saugausi, kad kokio tik nevalgyt kad nepustu viduriu ir vistiek uzpuola, bet isaugsim is to biggrin.gif gimdykit greiciau, turesit ka veikti thumbup.gif lotuliukas.gif
drambiuke
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 13:52)
Sveikutes biggrin.gif matau dar yra ir nepabyrejusiu smile.gif sunku tikrai jau jums laukti, tikiu, norisi, kad jau kuo greiciau biggrin.gif
O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu thumbup.gif tik va diegliukai puola, tai pavargstam nakti kita karta, bet vaistuku sugirdau ir ramiai miegam. Ir atrodo maista saugausi, kad kokio tik nevalgyt kad nepustu viduriu ir vistiek uzpuola, bet isaugsim is to biggrin.gif gimdykit greiciau, turesit ka veikti thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

Labukas 4u.gif
Oj kad tavo palinkejimas greiciau issipildytu. Taip jau nekantriai laukiam savo pumpuriuku, ir kiekvienas dilgciojimas jau atrodo priartina prie didziojo sprogimo lotuliukas.gif bet vis dar va vaikstom visos pilvotos blink.gif nestuke.gif
Niu nieko ateis ir i musu kiema svente tongue.gif smile.gif smile.gif smile.gif
Juditab
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 12:52)
O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu thumbup.gif tik va diegliukai puola, tai pavargstam nakti kita karta, bet vaistuku sugirdau ir ramiai miegam. Ir atrodo maista saugausi, kad kokio tik nevalgyt kad nepustu viduriu ir vistiek uzpuola, bet isaugsim is to biggrin.gif gimdykit greiciau, turesit ka veikti thumbup.gif  lotuliukas.gif
*

na be taves tik Wiwaa mamyte tapus irgi blush2.gif
o mes neskubam, tiksliau musu leliai neskuba ax.gif

tai jus greitai augat jei jau isaugtu sliauztiniu turit thumbup.gif
svarbu, kad viskas praeina ir galit miegot wink.gif o tu pati kad ir atrodo jog vengi vienokio ar kitokio maisto, bet juk nevisada pavyksta, nieko isaugsit ir bus viskas gerai mirksiukas.gif 4u.gif
Sakalauskiene
Nu dar nepabyrejom verysad.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 10 31, 16:09)
Nu dar nepabyrejom verysad.gif
*

Aš irgi dar nebyru, bet šią naktį ir rytoj nenoriu byrėt, vėl norėsiu tik pirmadienį biggrin.gif
Margareta
sveikos gyvos pilvuzes nestuke.gif biggrin.gif

na ka as jau be pilvo tongue.gif rasau is GN..zodziu spalio 29d. 22.19val isiluksteno mano princese smile.gif 3.8kg ir 51cm

veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka thumbup.gif

tai kuri sekanti? biggrin.gif
Juditab
QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 18:14)
sveikos gyvos pilvuzes  nestuke.gif  biggrin.gif

na ka as jau be pilvo  tongue.gif rasau is GN..zodziu spalio 29d. 22.19val isiluksteno mano princese  smile.gif 3.8kg ir 51cm

veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka  thumbup.gif

tai kuri sekanti?  biggrin.gif
*

nu sveikinam sveikinam blush2.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
svarbu kad viskas greitai praejo ir abi esat sveikos mirksiukas.gif thumbup.gif
koki vardeli mazylei isrinkot? smile.gif ar vyras buvo gimdyme? ax.gif kirpo?plysai?ar nieko nebuvo? ax.gif g.gif blush2.gif

o kuri sekanti neaisku lotuliukas.gif lotuliukas.gif rolleyes.gif
Margareta
vyras, zinoma buvo, be jo buciau negimdziusi lotuliukas.gif truputy plysau, bet lyginant su pirmu kartu tai tikrai mazai. vardo dar neisrinkom, vis kazkaip jokis dar neprilipo ax.gif

taigis taigis..kuriom dar ne laikas tai auginkit savo turtus, ir megaukites ramybe biggrin.gif
Ruutta
QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:14)

na ka as jau be pilvo  tongue.gif rasau is GN..zodziu spalio 29d. 22.19val isiluksteno mano princese  smile.gif 3.8kg ir 51cm

veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka  thumbup.gif

*

Sveikinimai didžiausi 4u.gif Aukit sveikos ir didelės! 4u.gif
O mes dar čia kol kas laukiam, laukiam... rolleyes.gif biggrin.gif Bet gudriai laukiam - rytoj negimdysim, anksčiausiai poryt biggrin.gif
Margareta
na lapkricio 1d. nenoreciau blink.gif tai ir negimdysit rytoj, ko jau cia nedega gi lotuliukas.gif
Ruutta
QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:35)
na lapkricio 1d. nenoreciau  blink.gif tai ir negimdysit rytoj, ko jau cia nedega gi  lotuliukas.gif
*

ne ne, visai nedega, jokių požymių, viskas kontroliuojama ax.gif biggrin.gif
Sakalauskiene

*

Jetus sveikinu 4u.gif Labai labai sveikinu...O beje taviske gime biskutuka veliau ane g.gif Nes maniski turejo but 29 o vis dar laukiu doh.gif doh.gif
Vienu zodziu nervu papjauta,,,sedziu ir laukiu veiksmo verysad.gif
Uzeina daznai toki skausmai kairiam pakirksny lyg meslungis,,,,Bet tik einant ar stovint,,,Sakyciau saremiai jei butu pilvuke o dabar pakirksny g.gif
jovituxss

*

sveikinimai mamytei linkėjimai dukrytei 4u.gif
nao likusios čia laikom frontą ir draugiškai rytoj susilaikom nestuke.gif ax.gif
Juditab
Margareta varda isrinkti tikrai sunkus darbas doh.gif

na na, ryt gali pagimdyt ypac tos kurios jau veluoja, o beto ir MartaiP terminas lapkricio 2d tai gali anksciau but, o ir man paciai ne ka toliau, tai cia neapsaugota ne viena nuo to kad ryt galim gimdyt, nors ne vienai to nelinkiu schmoll.gif nu siaubas butu tokia diena blink.gif doh.gif

tikrai visos nestuke.gif kurios dar neissiperejom pasirodom ryt, kad neisgasdintume kitu jog tokia diena gimdom lotuliukas.gif
Ruutta
Labas rytas!
Aš prisitatau kaip dar negimdžiusi nail.gif
Kur visos kitos? unsure.gif
Juditab
labas rytas, as ir vis dar nestuke.gif ax.gif

kitos ant kapeliu gal isvykusios? g.gif o gal jau i GN? thumbup.gif
MartaP

*

Sveikinimai patys silciausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif

Kaip faina.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Niu db mes lauksim savo eiles 4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif
Sakalauskiene
Na ziuriu as cia viena veluojanti verysad.gif cray.gif
O jums dar iki termino laiko like,o man va jau 3 diena nesiskubina Spurdiklis i si pasauli verysad.gif Ir jokio veiksmo ,nei gleiviu nei kamscio nei vandenu verysad.gif
Margareta
sveikos pilvuzes mirksiukas.gif mes jau namie thumbup.gif

Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma rolleyes.gif
Juditab
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 14:29)
Na ziuriu as cia viena veluojanti verysad.gif  cray.gif
O jums dar iki termino laiko like,o man va jau 3 diena nesiskubina Spurdiklis i si pasauli verysad.gif Ir jokio veiksmo ,nei gleiviu nei kamscio nei vandenu verysad.gif
*

na neliudek console.gif tai dabar juk turetum greitai pas gine eit, turetu pazet kas ten daros pas tave, kad dar negimdai... g.gif kai vienai merginai tai gine ten swepa dare (kazkokia procedura, kad gimdymas pagreitetu) ir po keliu tokiu proceduru prasidejo gimdymas, ji pernesiojo 4 dienas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Margareta @ 2009 11 01, 14:43)
sveikos pilvuzes  mirksiukas.gif mes jau namie  thumbup.gif

Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma  rolleyes.gif
*

dziaugiuos uz jus mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif
Sakalauskiene
QUOTE(Margareta @ 2009 11 01, 16:43)
sveikos pilvuzes  mirksiukas.gif mes jau namie  thumbup.gif

Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma  rolleyes.gif
*

Ketvirtadieni eisiu,,bet kazin ar ji ten man ka tikrins,nes pas ja tai pastoviai tik slapina patikrina,spaudima ir sirdute lelio paklauso doh.gif viskas visas jo darbas....O pernesiot cia 10 dienu leidzia,,,jei geria jauicuosi ne negaliu skambint i ligonine,,, doh.gif O as nenoriu tiek pernesiot,,nervas tik ima bash.gif
Aivaaa
Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo. biggrin.gif velavo mano maziukas penkias dienas,bet sulaukiau smile.gif spalio 28 vakare 11 prasidejo saremiai,o spalio 29 vakare penkta valanda laikiau savo sunu ant ranku smile.gif velavo maziukas nes norejo gimti per mamos gimtadieni.galesim dabar sveti kartu gimtadienius. biggrin.gif saunuolis.
nuo saremiu pradzios visas gimdymas truko beveik 18 valandu.nemoku net apsakyti kaip buvo sunku.dabar po keliu dienu jau atsigavau,tiesa sako kad viskas uzsimirsta ir kad tas angelelis viska atperka.
gimdos kaklelis labai letai atsidarinejo.po 10 valandu saremiu neistveriau suleido nuskausminamus.tai penkias valandas nieko nejauciau,bet paskui vel prasidejo.labai skausmingi saremiai dar temperatura pakilo neleido stumt.lasaline state,kad temperatura numust.veliau ir skatinamuosius leido.tai siaip ne taip pagimdziau.aisku ir plysau.sakiau niekada daugiau gyvenime negimdysiu. biggrin.gif bet pasiziuriu i savo angeli nu verta buvo,verta buvo pasikankint tiek. smile.gif
Margareta
Aivaaa, sveikinimai drinks_cheers.gif ir katru uzuojauta del tokio gimdymo doh.gif tik linkiu neisigasti nes nebutinai kitas gimdymas bus toks ilgas...man pirmasis taip pat buvo kur kas ilgesnis ir sunkesnis o si kat viskas lyg sviestu patepta biggrin.gif

tai isperejom abi 29d. bigsmile.gif
Ruutta
QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 18:43)
Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo. biggrin.gif velavo mano maziukas penkias dienas,bet sulaukiau smile.gif spalio 28 vakare 11 prasidejo saremiai,o spalio 29 vakare penkta valanda laikiau savo sunu ant ranku smile.gif velavo maziukas nes norejo gimti per mamos gimtadieni.galesim dabar sveti kartu gimtadienius. biggrin.gif saunuolis.
nuo saremiu pradzios visas gimdymas truko beveik 18 valandu.nemoku net apsakyti kaip buvo sunku.dabar po keliu dienu jau atsigavau,tiesa sako kad viskas uzsimirsta ir kad tas angelelis viska atperka.
gimdos kaklelis labai letai atsidarinejo.po 10 valandu saremiu neistveriau suleido nuskausminamus.tai penkias valandas nieko nejauciau,bet paskui vel prasidejo.labai skausmingi saremiai dar temperatura pakilo neleido stumt.lasaline state,kad temperatura numust.veliau ir skatinamuosius leido.tai siaip ne taip pagimdziau.aisku ir plysau.sakiau niekada daugiau gyvenime negimdysiu. biggrin.gif bet pasiziuriu i savo angeli nu verta buvo,verta buvo pasikankint tiek. smile.gif
*

Sveikinimai didžiausi! 4u.gif Linkiu, kad augtumėte dideli ir sveiki! 4u.gif

Turiu aš įtarimų, kad irgi lukštensiuos neužilgo...pradėjo kamštis eiti, dubenį ir kojas skaudėt ėmė, mėnesinių skausmą jaučiu, tai ar nebus tai prieš didįjį įvykį unsure.gif
Juditab
QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 16:43)
*

kaip saunu, sveikinu mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif
koki varda mazyliui isrinkot? blush2.gif wub.gif

gimdymas tikrai sunkus buvo, bet svarbu kad dabar gerai jauties wink.gif o kitas gimdymas juk gali visai lengvas but kaip Margareta sako mirksiukas.gif

Ruutta oj, cia jau tikrai artejancio lukstenimosi pozymiai...zek dar net uz mus anksciau mamyte busi blush2.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif
Sakalauskiene
Avivaaa,tai gal ir manisksi laukia mamytes gimtadienio ir issiperes lapkricio 4 blink.gif
Bet jau butu 6 dienos po termino,,,Man kol ka sjokiu sindromu,nakti tik labai trumpai pamaudzia pilvuka ir fsio..O dar siandien apstebejau ,kad man lyg jis kitaip guli,nes senaiu zagsedavo tai jausdavau kairiam sone pacioj aopacioj pilvo,o dabar kairiam sone bet daug auksciau,tikiuois nepersiverte kaip nors ne taip doh.gif

Avivaaa didziausi sveikinimai visai jusu seimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug pienelio ir ramiu nakteliu jums 4u.gif
Tikrai koks vardukas jei ne paslaptis mirksiukas.gif
Ruutta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 21:16)
Avivaaa,tai gal ir manisksi laukia mamytes gimtadienio ir issiperes lapkricio 4 blink.gif

Labai tikėtina išvada g.gif biggrin.gif
Juditab
QUOTE(Ruutta @ 2009 11 01, 19:25)
Labai tikėtina išvada  g.gif  biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nedaug ir liko ax.gif

viskas bus gerai, nepergyvenk mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Sakalauskiene
Dekui mergaites labai uz palaikyma 4u.gif
MartaP
Aivaaa dideliausi dideliausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif istvermes tau ir sveikatos tavo kudikeliui mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sakalauskiene tu taip nepergyvenk taip smarkiai, juk dar ne taip daug ir pernesiojai.. mirksiukas.gif gal rimtai maziukas nori padaryti tau dviguba svente per gimtadieni mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif
Wiwaa
QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 13:52)
O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu thumbup.gif tik va diegliukai puola, tai pavargstam nakti kita karta, bet vaistuku sugirdau ir ramiai miegam. Ir atrodo maista saugausi, kad kokio tik nevalgyt kad nepustu viduriu ir vistiek uzpuola, bet isaugsim is to
*

mes ir augam, ir mes jau pajutom pilvuko diegliukus, be vaistuku neapseinam schmoll.gif atrodo ir maista taikau, bet nepadeda, tiesiog vakare apie 10 val uzeina ir vsio... sakiau sesiu ant vandens tada bus gerai lotuliukas.gif

na mes augam leciau, bet ir jau turim mazu rubeliu...

QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 19:14)

*

4u.gif 4u.gif 4u.gif doh.gif nuosirdziausi sveikinimai!!!!

QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 17:43)
Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo.
*

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif nuosirdziausi sveikinimai!!!!

kaip saunu jau turim 2 berniukus ir dvi mergytes... na gi, mamytes, laikas ir jums jau supuoti savo leliukus!!!
Sakalauskiene
Jau sakot rubeliu isaugtu turit blink.gif Ot tai saunuoliai,o as kazkur girdejus ,kad pirma sav leliaus svoris net nukrenta..
Margareta
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 22:44)
Jau sakot rubeliu isaugtu turit blink.gif Ot tai saunuoliai,o as kazkur girdejus ,kad pirma sav leliaus svoris net nukrenta..
*

nukrenta bet ne pirma savaite o pirmom parom. pvz maniske gime 3.8, tai vakar svere 3.5 o siandien jau svere 3.6 smile.gif tiesiog svoris nukrenta nes isgarina dregmes kazkiek leliukas ir maitinasi pirmas 2 paras tik po arbatini saukteli priespienio..veliau atiranda pienas ir svoris auga mirksiukas.gif

o rubeliai tai buna kad 56 dydzio jau mazi..cia jau nuo klecko priklauso, kokis gime
Miracle_mira
Didziuliai sveikinimai naujajai mamytei! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Sakalauskiene, tu nepergyvenk, juk kiek pamenu, berniuko laukiesi, jie vis nori mamytes pilvelyje uzsibuti, turiu 2 drauges, kurios taip pat laukesi berniuku ir sie uzsisedejo pilveliuose, tad manau ir taviskis galu gale islis wink.gif svarbiausia, kad juda ir tu erai jautiesi ir nera jokiu kraujingu isskyru, reiskiasi viskas ok drinks_cheers.gif
as taip pat be pokyciu, nei kamscio, nei vandenu, o siandien ir be paruosiamuju.... tad ir maniskis manau uzsibus po termino g.gif
Sakalauskiene
Uzsispyrelius scorpionukus turesim drinks_cheers.gif
Juditab
na ka ir as dar vis pilvota nestuke.gif lotuliukas.gif

o turesim tai tikrus skorpioniukus lotuliukas.gif

vakar velai vakare kai pradejo rugstys kilt, jau galvojau kad vemsiu, vis atsiriaugedavau bet net griauzdavo gerkle doh.gif blink.gif
Aivaaa
QUOTE(Juditab @ 2009 11 01, 19:02)
kaip saunu, sveikinu mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
koki varda mazyliui isrinkot? blush2.gif  wub.gif

gimdymas tikrai sunkus buvo, bet svarbu kad dabar gerai jauties wink.gif o kitas gimdymas juk gali visai lengvas but kaip Margareta sako mirksiukas.gif

Ruutta oj, cia jau tikrai artejancio lukstenimosi pozymiai...zek dar net uz mus anksciau mamyte busi blush2.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
*

Aciu visoms uz sveikinimus.
beja mano berniukas svere 3270 ir ugis 52 cm.tai pagal svori nelabai ir didelis.siaip geras vaikas.balso nerodo beveik isvis.tik,kad susimaises diena su naktim tai nelabai jau faina.diena tai net gali uzmirsti,kad vaikas yra.namie tylu ,ramu.beveik visa diena pramiega,o nakti bendraut nori.tai sia nakti taip grynai beveik visa ir prabendravom.jis neverkia nieko,bet lovytej vienas nenori buti ir miegoti.tai po kambary pasinesioju ,tai ant pilvo uzsidedu,tai ant keliu.jis dairosi patenkintas ir visai nenori miegoti nakti.o man akys tai taip merkiasi biggrin.gif
o vardas tai bus Matas.
likusios mamytes nebijokit ir tuoj pradesit birti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 20:16)
Bet jau butu 6 dienos po termino,,,Man kol ka sjokiu sindromu,nakti tik labai trumpai pamaudzia pilvuka ir fsio..O dar siandien apstebejau ,kad man lyg jis kitaip guli,nes senaiu zagsedavo tai jausdavau kairiam sone pacioj aopacioj pilvo,o dabar kairiam sone bet daug auksciau,tikiuois nepersiverte kaip nors ne taip doh.gif

Avivaaa didziausi sveikinimai visai jusu seimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif Daug pienelio ir ramiu nakteliu jums 4u.gif
Tikrai koks vardukas jei ne paslaptis mirksiukas.gif
*

O zinai gali buti,kad ir tavo angeliukas laukia mamytes sventes. biggrin.gif nes mani irgi pasirode 6 diena po termino.
MartaP
Sveikos, as irgi dar 2in1 4u.gif 4u.gif
bet jau laukiu, taip laukiu maziuko.... wub.gif blush2.gif blush2.gif
drambiuke
sveikos nestuke.gif
As vel prie jusu smile.gif vis dar nestuke.gif Mano mazylis dar neskuba listi lauk smile.gif dar ir gasdina mane, vakar labai mazai judejo, tai man buvo uzejus paranoja,bet siandien vel duoda mamytes sonkauliams atsigriebt, ir visas isgastis praejo. ax.gif smile.gif
Aivaaa didziausi sveikinimai tapus mamyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sveikateles jums wub.gif wub.gif Aukite dideli ir stiprus ax.gif 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.