Dar ir siurbli siandien issitraukus buvau,,,Taip laukiu taip laukiu,o kaip nieko taip nieko,,,zinokit siandien jau ir vyra griebiau pasiskatinimui,,vis vien nieko
Nesuprantu,,ne nuotaikos nera
Jauciu kaip jau uzeis saremiai tai busiu tokia laiminga
Neprisiskalbe neprisiskalbe
Dar ir siurbli siandien issitraukus buvau,,,Taip laukiu taip laukiu,o kaip nieko taip nieko,,,zinokit siandien jau ir vyra griebiau pasiskatinimui,,vis vien nieko Nesuprantu,,ne nuotaikos nera Jauciu kaip jau uzeis saremiai tai busiu tokia laiminga
nu kokia darbininke
as ir sakiau jauciu reiks vyra griebt pasiminkstinimui kad greiciau islystu lelius QUOTE(drambiuke @ 2009 10 29, 15:17) Nu va gulejau gulejau sau lovoj ir iskylo toks klausimas man( kvailokas gal kamstis eina po truputuka arba visas iskart, gali ir gimdymo metu iseit... man "sove" kamstis - kliukrtelejo toks gniutulas gleiviu ir pradejo kapseti skaidrus skystis, ispradziu nedaug, o paskui ciurksle per kelis sykius... QUOTE(Juditab @ 2009 10 30, 13:50) na siaip lygtais Aivaaa ar Wiwaa turejo sianakt ar kuria cia nakti byret, nes jai yra diabetas ir ilgai pernesiot neleis ir kirps vandenis jei patys nenubegs... as tai jauciuos taip pat, uzeina pamaudzia pilveli, bet tik tiek... jau kelinta diena pilvelis pakietejes pagal mane Padruske siaip visoms ju padaugeja i pabaiga taip taip, as jau mama! ir liniute nauja uzdejau
Jetus jetus ,kad man greiciau tas dziaugsmelis,,nes jau net prie kompo bijau prieit,,nes jei nespeji skypes isjungti prasideda,na dar nieko,dar negimdai,,o tai veluoji
na ziuriu jus dar nebyrat.... as siandien atsisveikinau darbe... tai galiu gimdyt bet kada be baimes... tikiuosi kad neuzsilaikys... pradejo nesimiegot man visai. miego nesinori
del tu kamsciu, tai nieko neprisimenu su ema... o dabar padaugejo isskyru.. siandien labai pilva maudzia.. o pas mane dar ne tases nekrautos
nu ir teisingai
pas mane irgi isskyru padaugeje... dabar dar ir sonus kai guliu diegia, nemoku net paaiskint, kazkaip sunkiai eit, gal per nakti prasides jau kasnors
Sveikos! Na kaip, negimdot dar?
Sveikutes
O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 13:52) Sveikutes O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu Labukas Oj kad tavo palinkejimas greiciau issipildytu. Taip jau nekantriai laukiam savo pumpuriuku, ir kiekvienas dilgciojimas jau atrodo priartina prie didziojo sprogimo Niu nieko ateis ir i musu kiema svente QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 12:52) Sveikutes O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu na be taves tik Wiwaa mamyte tapus irgi o mes neskubam, tiksliau musu leliai neskuba tai jus greitai augat jei jau isaugtu sliauztiniu turit svarbu, kad viskas praeina ir galit miegot
Nu dar nepabyrejom
sveikos gyvos pilvuzes
na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 18:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? nu sveikinam sveikinam svarbu kad viskas greitai praejo ir abi esat sveikos koki vardeli mazylei isrinkot? o kuri sekanti neaisku
vyras, zinoma buvo, be jo buciau negimdziusi
taigis taigis..kuriom dar ne laikas tai auginkit savo turtus, ir megaukites ramybe QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? Sveikinimai didžiausi O mes dar čia kol kas laukiam, laukiam...
na lapkricio 1d. nenoreciau
QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? Jetus sveikinu Vienu zodziu nervu papjauta,,,sedziu ir laukiu veiksmo Uzeina daznai toki skausmai kairiam pakirksny lyg meslungis,,,,Bet tik einant ar stovint,,,Sakyciau saremiai jei butu pilvuke o dabar pakirksny QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? sveikinimai mamytei linkėjimai dukrytei nao likusios čia laikom frontą ir draugiškai rytoj susilaikom
Margareta varda isrinkti tikrai sunkus darbas
na na, ryt gali pagimdyt ypac tos kurios jau veluoja, o beto ir MartaiP terminas lapkricio 2d tai gali anksciau but, o ir man paciai ne ka toliau, tai cia neapsaugota ne viena nuo to kad ryt galim gimdyt, nors ne vienai to nelinkiu tikrai visos
Labas rytas!
Aš prisitatau kaip dar negimdžiusi Kur visos kitos?
labas rytas, as ir vis dar
kitos ant kapeliu gal isvykusios? QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 20:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo veiksmas kazkaip greitai vyko, ilgai nesikankinau. po gyd. apziuros vis tie paruosiamieji uzeidavo bet jau vakare apie 17 val pasidare reguliarus ir jau tokie rimtesni, zodziu apie 19 val nuvykom i GN ir ten dar truputi pasimalus gime lelka tai kuri sekanti? Sveikinimai patys silciausi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaip faina.... Niu db mes lauksim savo eiles
Na ziuriu as cia viena veluojanti
O jums dar iki termino laiko like,o man va jau 3 diena nesiskubina Spurdiklis i si pasauli
sveikos pilvuzes
Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 14:29) Na ziuriu as cia viena veluojanti O jums dar iki termino laiko like,o man va jau 3 diena nesiskubina Spurdiklis i si pasauli na neliudek Papildyta: QUOTE(Margareta @ 2009 11 01, 14:43) sveikos pilvuzes Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma dziaugiuos uz jus QUOTE(Margareta @ 2009 11 01, 16:43) sveikos pilvuzes Sakalauskiene, nesisielok, 3 d. dar ne daug..gal ryt eisi pas gyd.? jeigu ziures kaklei tai gal ir isjudins ka nors. matai man taip ir prisauke gimdyma Ketvirtadieni eisiu,,bet kazin ar ji ten man ka tikrins,nes pas ja tai pastoviai tik slapina patikrina,spaudima ir sirdute lelio paklauso
Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo.
nuo saremiu pradzios visas gimdymas truko beveik 18 valandu.nemoku net apsakyti kaip buvo sunku.dabar po keliu dienu jau atsigavau,tiesa sako kad viskas uzsimirsta ir kad tas angelelis viska atperka. gimdos kaklelis labai letai atsidarinejo.po 10 valandu saremiu neistveriau suleido nuskausminamus.tai penkias valandas nieko nejauciau,bet paskui vel prasidejo.labai skausmingi saremiai dar temperatura pakilo neleido stumt.lasaline state,kad temperatura numust.veliau ir skatinamuosius leido.tai siaip ne taip pagimdziau.aisku ir plysau.sakiau niekada daugiau gyvenime negimdysiu.
Aivaaa, sveikinimai
tai isperejom abi 29d. QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 18:43) Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo. nuo saremiu pradzios visas gimdymas truko beveik 18 valandu.nemoku net apsakyti kaip buvo sunku.dabar po keliu dienu jau atsigavau,tiesa sako kad viskas uzsimirsta ir kad tas angelelis viska atperka. gimdos kaklelis labai letai atsidarinejo.po 10 valandu saremiu neistveriau suleido nuskausminamus.tai penkias valandas nieko nejauciau,bet paskui vel prasidejo.labai skausmingi saremiai dar temperatura pakilo neleido stumt.lasaline state,kad temperatura numust.veliau ir skatinamuosius leido.tai siaip ne taip pagimdziau.aisku ir plysau.sakiau niekada daugiau gyvenime negimdysiu. Sveikinimai didžiausi! Turiu aš įtarimų, kad irgi lukštensiuos neužilgo...pradėjo kamštis eiti, dubenį ir kojas skaudėt ėmė, mėnesinių skausmą jaučiu, tai ar nebus tai prieš didįjį įvykį QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 16:43) Sveikos,merginos.na stai ir as jau be pilvo. nuo saremiu pradzios visas gimdymas truko beveik 18 valandu.nemoku net apsakyti kaip buvo sunku.dabar po keliu dienu jau atsigavau,tiesa sako kad viskas uzsimirsta ir kad tas angelelis viska atperka. gimdos kaklelis labai letai atsidarinejo.po 10 valandu saremiu neistveriau suleido nuskausminamus.tai penkias valandas nieko nejauciau,bet paskui vel prasidejo.labai skausmingi saremiai dar temperatura pakilo neleido stumt.lasaline state,kad temperatura numust.veliau ir skatinamuosius leido.tai siaip ne taip pagimdziau.aisku ir plysau.sakiau niekada daugiau gyvenime negimdysiu. kaip saunu, sveikinu koki varda mazyliui isrinkot? gimdymas tikrai sunkus buvo, bet svarbu kad dabar gerai jauties Ruutta oj, cia jau tikrai artejancio lukstenimosi pozymiai...zek dar net uz mus anksciau mamyte busi
Avivaaa,tai gal ir manisksi laukia mamytes gimtadienio ir issiperes lapkricio 4
Bet jau butu 6 dienos po termino,,,Man kol ka sjokiu sindromu,nakti tik labai trumpai pamaudzia pilvuka ir fsio..O dar siandien apstebejau ,kad man lyg jis kitaip guli,nes senaiu zagsedavo tai jausdavau kairiam sone pacioj aopacioj pilvo,o dabar kairiam sone bet daug auksciau,tikiuois nepersiverte kaip nors ne taip Avivaaa didziausi sveikinimai visai jusu seimai Tikrai koks vardukas jei ne paslaptis QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 21:16) Avivaaa,tai gal ir manisksi laukia mamytes gimtadienio ir issiperes lapkricio 4 Labai tikėtina išvada
Dekui mergaites labai uz palaikyma
Aivaaa dideliausi dideliausi sveikinimai!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sakalauskiene tu taip nepergyvenk taip smarkiai, juk dar ne taip daug ir pernesiojai.. QUOTE(Rasvita Galubickiene @ 2009 10 31, 13:52) Sveikutes O va mes vis augam, jau net turim isaugtu sliaustiniu mes ir augam, ir mes jau pajutom pilvuko diegliukus, be vaistuku neapseinam na mes augam leciau, bet ir jau turim mazu rubeliu... QUOTE(Margareta @ 2009 10 31, 19:14) sveikos gyvos pilvuzes na ka as jau be pilvo tai kuri sekanti? QUOTE(Aivaaa @ 2009 11 01, 17:43) kaip saunu jau turim 2 berniukus ir dvi mergytes... na gi, mamytes, laikas ir jums jau supuoti savo leliukus!!!
Jau sakot rubeliu isaugtu turit
QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 22:44) Jau sakot rubeliu isaugtu turit nukrenta bet ne pirma savaite o pirmom parom. pvz maniske gime 3.8, tai vakar svere 3.5 o siandien jau svere 3.6 o rubeliai tai buna kad 56 dydzio jau mazi..cia jau nuo klecko priklauso, kokis gime
Didziuliai sveikinimai naujajai mamytei!
Sakalauskiene, tu nepergyvenk, juk kiek pamenu, berniuko laukiesi, jie vis nori mamytes pilvelyje uzsibuti, turiu 2 drauges, kurios taip pat laukesi berniuku ir sie uzsisedejo pilveliuose, tad manau ir taviskis galu gale islis as taip pat be pokyciu, nei kamscio, nei vandenu, o siandien ir be paruosiamuju.... tad ir maniskis manau uzsibus po termino
Uzsispyrelius scorpionukus turesim
na ka ir as dar vis pilvota
o turesim tai tikrus skorpioniukus vakar velai vakare kai pradejo rugstys kilt, jau galvojau kad vemsiu, vis atsiriaugedavau bet net griauzdavo gerkle QUOTE(Juditab @ 2009 11 01, 19:02) kaip saunu, sveikinu koki varda mazyliui isrinkot? gimdymas tikrai sunkus buvo, bet svarbu kad dabar gerai jauties Ruutta oj, cia jau tikrai artejancio lukstenimosi pozymiai...zek dar net uz mus anksciau mamyte busi Aciu visoms uz sveikinimus. beja mano berniukas svere 3270 ir ugis 52 cm.tai pagal svori nelabai ir didelis.siaip geras vaikas.balso nerodo beveik isvis.tik,kad susimaises diena su naktim tai nelabai jau faina.diena tai net gali uzmirsti,kad vaikas yra.namie tylu ,ramu.beveik visa diena pramiega,o nakti bendraut nori.tai sia nakti taip grynai beveik visa ir prabendravom.jis neverkia nieko,bet lovytej vienas nenori buti ir miegoti.tai po kambary pasinesioju ,tai ant pilvo uzsidedu,tai ant keliu.jis dairosi patenkintas ir visai nenori miegoti nakti.o man akys tai taip merkiasi o vardas tai bus Matas. likusios mamytes nebijokit ir tuoj pradesit birti Papildyta: QUOTE(Sakalauskiene @ 2009 11 01, 20:16) Avivaaa,tai gal ir manisksi laukia mamytes gimtadienio ir issiperes lapkricio 4 Bet jau butu 6 dienos po termino,,,Man kol ka sjokiu sindromu,nakti tik labai trumpai pamaudzia pilvuka ir fsio..O dar siandien apstebejau ,kad man lyg jis kitaip guli,nes senaiu zagsedavo tai jausdavau kairiam sone pacioj aopacioj pilvo,o dabar kairiam sone bet daug auksciau,tikiuois nepersiverte kaip nors ne taip Avivaaa didziausi sveikinimai visai jusu seimai Tikrai koks vardukas jei ne paslaptis O zinai gali buti,kad ir tavo angeliukas laukia mamytes sventes.
Sveikos, as irgi dar 2in1
bet jau laukiu, taip laukiu maziuko....
sveikos
As vel prie jusu Aivaaa didziausi sveikinimai tapus mamyte |