sveikos merginos, norejau jusu konsultacijos
ir dar labai idomu, kokia "stafke" tariantis del cp? QUOTE(arune.s @ 2009 10 30, 19:34) sveikos merginos, norejau jusu konsultacijos ir dar labai idomu, kokia "stafke" tariantis del cp? Praeitoj temoj apie tai buvo nemažai diskutuota QUOTE(arune.s @ 2009 10 30, 19:34) sveikos merginos, norejau jusu konsultacijos ir dar labai idomu, kokia "stafke" tariantis del cp? paciai dar tik pirmas leliukas, todel tik is drauges pasakojimo zinau, kad gerai ir blaziene ir dumsia daro....jei tau patare kolesnikoviene pas blaziene, tai su ja ir tarkis, nes ta moteris, kad ir grubi atrodo, bet darba ismano...o del stafkes, tai MB teta 400lt berots mokejo... QUOTE(arune.s @ 2009 11 03, 15:07) taip, visai ji gera ir maloni daktare, ir bent jau eiliu dideliu pas ja nebuna as irgi pas ja...ako kad ji ziopla labai, bet man ji labai Kada tau terminukas? QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 03, 21:15) as irgi pas ja...ako kad ji ziopla labai, bet man ji labai Kada tau terminukas? as irgi nesiruosiau su niekuo tartis, bet kai planinis cp nusimato, tai gal geriau su kuo nors susitarti QUOTE(Sanetuke @ 2009 11 03, 21:15) Kai as gimdziau, tai gydytoja tikrai padejo: nuolat tikrino kaklelio atsidaryma, skyre atsidaryma skatinancias zvakutes ir pati jas idedavo, paskui skyre skatinanciuosius, o daugiau kas vyko is skausmo nebeprisimenu Na as Anyksciuos gimdziau, gal ten gydytojos kitokios, nezinau... Bet rupinosi tai labai, nors pinigus tik po gimdymo davem
Ziuriu, Sanetukei ir arune.s nebedaug liko iki gimdymo. Tai butinai parasykit pagimdziusios, kaip ten kas vyko, kaip gydytojai
lauksim atsiliepimų
butinai parasysiu
sveikos uteniskes
gruodi planuoju gimdyt utenoje,lankausi pas archipoviene noriu tartis is anksto,tik nelabai numanau kaip ta padaryt seip is tikruju manau butu galima ir nesitart,bet juk gali taip nutikt,kad budintis daktaras stonys...,tai vat vien del to zadu tartis su archipoviene QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 08, 23:32) sveikos uteniskes gruodi planuoju gimdyt utenoje,lankausi pas archipoviene noriu tartis is anksto,tik nelabai numanau kaip ta padaryt seip is tikruju manau butu galima ir nesitart,bet juk gali taip nutikt,kad budintis daktaras stonys...,tai vat vien del to zadu tartis su archipoviene O kuo Stonys blogas? Manes irgi laukia gimdymas "ant dienu", bet Stonio kazkodel visai nebijau O su Archipoviene as tariausi, kai laukiausi pirmo leliaus. Pasakiau tiesiai sviesiai prie sesutes. Ir kas cia slapto, ar keisto...pasakyk, kad nori pas ja gimdyti ir viskas
Del Archipovienes, tai matai kaip yra, jinai dirba kasdien poliklinikoj, o jei tau tuo laiku gimdymas? kaip tada. Na pakalbek, ziurek , ka pasakys...
QUOTE(redared @ 2009 11 09, 00:19) O kuo Stonys blogas? Manes irgi laukia gimdymas "ant dienu", bet Stonio kazkodel visai nebijau O su Archipoviene as tariausi, kai laukiausi pirmo leliaus. Pasakiau tiesiai sviesiai prie sesutes. Ir kas cia slapto, ar keisto...pasakyk, kad nori pas ja gimdyti ir viskas bet tai gal reikia ir tai akuserei sakyt kad nori pas ja...juk akusere kiek visur skaiciau,daugiau dirba nei gydytoja tikrai nezinau kuo stonys blogas,bet cia jau giminiu ir artimuju patirtis taip sako QUOTE(Jolanaa @ 2009 11 09, 11:19) Del Archipovienes, tai matai kaip yra, jinai dirba kasdien poliklinikoj, o jei tau tuo laiku gimdymas? kaip tada. Na pakalbek, ziurek , ka pasakys... na jo,cia tai taip...vadinasi gali but ir taip,kad papuolsiu butent ant stonio jei jis budes o seip zinau kad i budejimus is vilniaus atvaziuoja dar kazkoks gydytojas...pamirsau pavarde.prieme jis mane kai buvo trukusi cista...toks tikrai rimtas gydytojas pasirode...tik labai prigasdino kad galiu numirt bevaziuodama,nes operuotis utenoj nesutikua,o lekiau i vilniu QUOTE(oote @ 2009 11 06, 19:22) Ziuriu, Sanetukei ir arune.s nebedaug liko iki gimdymo. Tai butinai parasykit pagimdziusios, kaip ten kas vyko, kaip gydytojai Butinai parasysiu QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 09, 00:32) sveikos uteniskes gruodi planuoju gimdyt utenoje,lankausi pas archipoviene noriu tartis is anksto,tik nelabai numanau kaip ta padaryt seip is tikruju manau butu galima ir nesitart,bet juk gali taip nutikt,kad budintis daktaras stonys...,tai vat vien del to zadu tartis su archipoviene o kodel biji stonio? vistiek daktaram duosi vokeli joa? tai stoniui pries ikisi ir gimdymas
Mano pazistama pries nepilnus metus gimde prie Stonio, dave 400lt. Sake, jis buvo rupestingas kaip tevelis
Mano pirmas gimdymas kai beveik para truko, tai sikart gal ir neblogai butu pas Stoni pakliut. Prie jo gal greiciau pagimdyciau dziaugsmeli, daugiausiai skyriuj budi Dumse, Vadapoliene ir Blaziene, taigi labiausiai tiketina, kad pas kuri is ju ir pakliusi. Archipoviene ir Kolesnikoviene tik karta ar du per savaite budi, o tas gydytojas is Vln visai retai. Is tikruju tai visi bus geri, manau, jei su vokeliu gimdysi
nu bet negi vokeli pries gimdyma siulysi
na zadu su vokeliu gimdyt,pas kuri bepapulciau...visvien gimdymas toks dalykas,kad tikrai reikia dakteru prieziuros ir mamai ir vaikeliui,o tam pades tik vokelis...
nu zinot bet visgi ziauru kai gydytojas kaina nustato...manau kiek kas gali tiek tas duoda,juolab kad pagimdzius visur daug islaidu... na as kazkaip visu apziuru metu taikiausi prie archipovienes,ateidama vis atnesdavau ka nors,tad nemanau kad atsisakys pagelbet,nors ir kaip gine,ji tikrai labai uzimta... tik taip ir nezinau ar tai akuserei irgi reik sakyt ka nors..ar svarbiausia su gine susitart o akusere kokia paklius tai tokia... QUOTE(redared @ 2009 11 09, 21:12) Aš lb nenorėjau gimdyt prie Stonio, bet ... kai prasidėjo gimdymas, jis 3 d. budėjo, tai teko jau prie jo. Niekur nedingsi O kas dėl Archipovienės, tai ji nevisad atvyksta jei būni susitarus su ja, o ypač savatgaliais ir naktimis QUOTE(redared @ 2009 11 09, 20:12) As tai planuoju siulyt pries gimdyma. Jei neims, duosim po to. Kai zinos, kad gaus pinigu, gal geriau ziures QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 10, 11:42) tik taip ir nezinau ar tai akuserei irgi reik sakyt ka nors..ar svarbiausia su gine susitart o akusere kokia paklius tai tokia... Kiek zinau, ta akusere tik konsultacijoje dirba. Per abu nestumus 3 kartus gulejau skyriuj ir jos ten ne karto nemaciau QUOTE(jurguze @ 2009 11 10, 13:13) Stukeles uzteko uz ta jo prieziura? QUOTE(oote @ 2009 11 10, 16:21) As tai planuoju siulyt pries gimdyma. Jei neims, duosim po to. Kai zinos, kad gaus pinigu, gal geriau ziures Kiek zinau, ta akusere tik konsultacijoje dirba. Per abu nestumus 3 kartus gulejau skyriuj ir jos ten ne karto nemaciau Stukeles uzteko uz ta jo prieziura? kokia stuka, gi krizė
Tai cia arba mitas, kad Stoniui daugiau nei kitiems reikia, arba tikrai krize prispaude zmogeli
Zodziu, reikia turet su savim kazkur 500lt - 400 gydytojui ir 100 akuserei. Uz tiek daug ka vaikuciui butu galima nupirkt, bet... Svarbiausia pasirupint, kad jam butu kuo geriau padeta gimt sveikam...
Labas rytas, na ir aš parašysiu kaip man buvo prieš 2,5 metų.Aš lankiausi pas Archipovienę. labai faina, gera daktarė, bet aš su ja tariausi dėl gimdymo, sutiko(daviau vokelį), tai man buvo pirmas gimdymas, sutarėm kad atvyks ir naktį jei gimdysiu.Atėjo rytas ir nubėgo vandenys, nuvažiavau į gimdyklą ir iškart daktarė atėjo, apžiūrėjo sako viskas gerai pati pagimdysi, bet deja pačiai nieko nepavyko.Reikėjo daryti cezario pjūvį, o pasirodo Archipovienė Cezario nedaro, va tau ir susitarimas, tai labai nuliūdino, kad jinai nieko nebuvo sakiusi .Bet ir dabar pas ją lankausi, nieko nepadarysi, nes Utenoje nėra labai iš ko rinktis
QUOTE(oote @ 2009 11 11, 10:36) Tai cia arba mitas, kad Stoniui daugiau nei kitiems reikia, arba tikrai krize prispaude zmogeli Zodziu, reikia turet su savim kazkur 500lt - 400 gydytojui ir 100 akuserei. Uz tiek daug ka vaikuciui butu galima nupirkt, bet... Svarbiausia pasirupint, kad jam butu kuo geriau padeta gimt sveikam... Kadangi man buvo cp, tai tik gydytojau daviau, daugiau niekam. O stukelę mokėt Utenos gyd. neverta. Vilniuj tiek dabar kainuoja gimdymas susitarus
Sveikos,man taip pat gimdyt gruodziuo pabaigoj,lb bijau. Lankausi pas Archipoviene
QUOTE(redared @ 2009 11 11, 18:21) as vakar kaip tik su savo gyd kalbejau apie epidura. Kaip suprantu, nesitarus, tai nevisad jis imanomas, bet susitarus viskas ok. Yra anesteziologas, kuris net is Vilniaus atvaziuoja. Tai va
As tai nusiteikus be epiduro gimdyt, neplanuoju del jo tartis. O jei nutiktu taip, kad ji man galetu tuo metu padaryt, tai aisku, kad sutikciau
Redared, tu nori tartis del epiduro?
ar teko kuriai nors tartis del epiduro?
QUOTE(Innnggga @ 2009 11 11, 17:00) Sveikos,man taip pat gimdyt gruodziuo pabaigoj,lb bijau. Lankausi pas Archipoviene o kaip suprantu tau jasu cia antras vaikelis? o pirmaji irgi utenoj gimdei?kodel taip jau baisu? QUOTE(dziaugsmelis7x7 @ 2009 11 12, 14:37) Sveika,taip antras. Pirma gimdziau pasvalyje QUOTE(Innnggga @ 2009 11 12, 14:29) po pirmo gimdymo lb ilgai ten gijo,is skausmo verkdavau naktim miegot negaledavau,zodziu ziauru Na siaip kiek teko skaityt, tai antra karta gimdant didele tikimybe, jog nereiks kirpt. As labai to tikuosi, nes po pirmo gimdymo 3 sav. sedet negalejau normaliai QUOTE(oote @ 2009 11 12, 15:43) Na siaip kiek teko skaityt, tai antra karta gimdant didele tikimybe, jog nereiks kirpt. As labai to tikuosi, nes po pirmo gimdymo 3 sav. sedet negalejau normaliai QUOTE(Innnggga @ 2009 11 11, 19:39) Nesuprantu aš tų ginekologų QUOTE(jurguze @ 2009 11 13, 12:17) Nesuprantu aš tų ginekologų na galiu pasakyt is patirties kaip man buvo su pirmu. I gimdymo skyriu nuvaziavau apie 18 val, o apie 20 val jau sakiau, kad noriu epiduro. Iskart gavau atsakyma "PASVAJOK". Dar po poros valandu dare cezari. Jei tikrai butu teke gimdyt, buciau jo nesulaukus, net neabejoju. Manau, labai daug kas priklauso nuo gyd. QUOTE(redared @ 2009 11 13, 15:24) na galiu pasakyt is patirties kaip man buvo su pirmu. I gimdymo skyriu nuvaziavau apie 18 val, o apie 20 val jau sakiau, kad noriu epiduro. Iskart gavau atsakyma "PASVAJOK". Dar po poros valandu dare cezari. Jei tikrai butu teke gimdyt, buciau jo nesulaukus, net neabejoju. Manau, labai daug kas priklauso nuo gyd. Nesamone,tai kam tada sako,kad gerai gerai,padarys jei noresi Papildyta: QUOTE(jurguze @ 2009 11 13, 13:17) Nesuprantu aš tų ginekologų Ir liekam nezinioj...,mane tai siutina
Papulsi pas Dumse, o jis neleis gi moteriai kankintis ir gausi epidura
Apskritai man atrodo, kad dalis ginekologu i saremius kenciancia moteri ziuri kaip i nevisaprote, i kurius kliedesius nereikia kreipt demesio
Bet baisu be epiduro, nors sako visos pagimdo , ale zinai....
|