Brasta, atsiprašau, kompas kažko durniuoja. Atsiųsiu Pakartotinio tyrimo anketą ryt iš darbo Renciau, kaip aš tave užjaučiu. Turiu labai panašią situaciją. Parašė vaikas savarankišką darbą pas mane, su mokytoja sutarėm, kad aš įvertinsiu ir įrašysiu. Bet, sako ji, aš jam vistiek išvesiu 4, nes jis labai silpnas, adaptuotas. O moterytė faina, faina, man burokėlių duoda ir gėlių flensų ; visos čia siūlo su kolektyvu gerai sutart, tai kaži, ar aš jai prieštarausiu....
QUOTE(rencius @ 2009 11 10, 22:40) Ir kiek aš mokytojams nesakau apie vertinimą, jog nelygintų mokinių besimokančių pagal ad.p, ypač kuomet derinama spec.p su bendr.p, su mokiniais besimokančiais pagal benr.p. aš jau ketvirtus metus kalbu su mokytojais, kad paskatintų tuos mokinisu pažymiais, nes kiek galima, ar jie mokosi, ar nesimoko, vis tiek 4 gauna  viena mokytoja man leido kelis kartus porą vaikų įvertinti, bet čia todėl, kad aš labai paprašiau ir ji yra "labai gera ir daro paslaugą man"
QUOTE(pusniuke @ 2009 11 10, 22:25) Aš praėjusį pavasarį auditą baigiau VU magistrą. Turiu per 2 studijų metus sukaupusi šiek tiek info. Galbūt galėčiau padėti?  Asmeniškai man tas auditas - marazmai absoliučiai niekam nereikalingi..  Sėkmės rašant - žinau, kad tikrai nelengva, bet tunelio gale vis tiek bus geriau,o po to ir visai gerai
kristute123
2009 11 11, 06:30
labas iš pat ryto na mano savijauta iš po nakties nė kiek negeresnė  bet...  gal kaip nors ištversiu gal kuri esate skaičiusi pranešimą bendrajame tėvų susirinkime apie logopedo svarbą mokykloje? gal kokios įdomesnės medžiagos turite?  a  ?
diasaja
2009 11 11, 06:37
QUOTE(vardė @ 2009 11 10, 23:48) Brasta, atsiprašau, kompas kažko durniuoja. Atsiųsiu Pakartotinio tyrimo anketą ryt iš darbo Renciau, kaip aš tave užjaučiu. Turiu labai panašią situaciją. Parašė vaikas savarankišką darbą pas mane, su mokytoja sutarėm, kad aš įvertinsiu ir įrašysiu. Bet, sako ji, aš jam vistiek išvesiu 4, nes jis labai silpnas, adaptuotas. O moterytė faina, faina, man burokėlių duoda ir gėlių flensų ; visos čia siūlo su kolektyvu gerai sutart, tai kaži, ar aš jai prieštarausiu.... Motyvuok tuo, kad mokytoja per sunkią programą parašė, jeigu mokinys gauna tik 4.
kristute123
2009 11 11, 06:47
ruzava, labai gera ir informatyvi pakartotinio vertinimo lentelė  galėtų ir pas mus tokią priimti pildyti
diasaja
2009 11 11, 07:01
QUOTE(kristute123 @ 2009 11 11, 07:47) ruzava, labai gera ir informatyvi pakartotinio vertinimo lentelė  galėtų ir pas mus tokią priimti pildyti  Man ir patiko
QUOTE(kristute123 @ 2009 11 11, 06:47) ruzava, labai gera ir informatyvi pakartotinio vertinimo lentelė  galėtų ir pas mus tokią priimti pildyti  pasiūlykit metodiniam ką nors panašaus mes praėjusiais m.m. pasiguodėm tarnyboj, kad labai nepatinka mokytojams ta forma, kuri prieš tai buvo, tai šiemet pasiūlė naudot šitą. nors kartą labai labai pasidžiaugiau tarnybos darbu
QUOTE(vardė @ 2009 11 10, 23:48) Brasta, atsiprašau, kompas kažko durniuoja. Atsiųsiu Pakartotinio tyrimo anketą ryt iš darbo Dėkui. Laukiu.
Sveikos! Ir man patiko klaidėdiečių forma dėl pakartotinio tyrimo. QUOTE(&joy @ 2009 11 10, 20:03) Turiu lankstinuką pasidarius apie savo darbą, bet kaip spec tik, ir turiu tik darbe, tai nebent ry iš ryto įmesčiau, jei dar reiks. Galėsiu į paštą mūsų įdėt. Apie optinę disgrafiją įdėjau į bendrą paštą, gal ir kitos norės  DĖKUI už optinę disgrafiją.  Labai išsamu ir aišku.  Nurodyk iš kur skanuota. Nes jeigu norėsiu naudoti, nežinosiu, ką cituoti Įdėjau į paštą apie skaitymo sutrikimus įvairių straipsnių, kur esu prisirankiojusi iš interneto.
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 11 11, 12:23) Sveikos! Ir man patiko klaidėdiečių forma dėl pakartotinio tyrimo. DĖKUI už optinę disgrafiją.  Labai išsamu ir aišku.  Nurodyk iš kur skanuota. Nes jeigu norėsiu naudoti, nežinosiu, ką cituoti Įdėjau į paštą apie skaitymo sutrikimus įvairių straipsnių, kur esu prisirankiojusi iš interneto. Negaliu pasakyt iš kur skenuota, tuos lapus turiu dar nuo studijų laikų. Čia, man atrodo, kažkoks kursinis, ar tai diplominis darbas kopijuotas. Tada kažkas davė atsišviest, tai ir šviečiau. Dėl to ir nenaudoju labai aš jo, tik kokiam pranešimui mokykloj minčių pasigaudau, ar užduotis prisitaikau, o toliau nenoriu plačiai naudot, kad plagiatas nebūtų
rencius
2009 11 11, 12:06
QUOTE(diasaja @ 2009 11 11, 08:37) Motyvuok tuo, kad mokytoja per sunkią programą parašė, jeigu mokinys gauna tik 4. Tikrai, taip  Būtent tuo aš ir motyvuoju, tada nekyla jokių klausimų mokytojams. O su lituaniste išsiaiškinom, tai ne ji nubraukusi. Ir net nusistebėjo  . Nuėjau pas mokinio auklėtoją, pasirodo ji nubraukė, nes dienyne pažymio nebuvo, galvojo, kad mokinys pats įsirašę ( nors parašą šalia padėjusi buvau). Tai nubraukiau jos 4 ir dar karta 8 parašiau
diasaja
2009 11 11, 12:12
QUOTE(rencius @ 2009 11 11, 13:06) Tikrai, taip  Būtent tuo aš ir motyvuoju, tada nekyla jokių klausimų mokytojams. O su lituaniste išsiaiškinom, tai ne ji nubraukusi. Ir net nusistebėjo  . Nuėjau pas mokinio auklėtoją, pasirodo ji nubraukė, nes dienyne pažymio nebuvo, galvojo, kad mokinys pats įsirašę ( nors parašą šalia padėjusi buvau). Tai nubraukiau jos 4 ir dar karta 8 parašiau  Visą laiką dėl pažymio rašymo derinuosi su mokytoja. Paaiškinu kodėl tokį pažymį parašiau-kad nebūtų po to problemų. Kelių kartų užtenka, po to nekelia problemų ir patys parašo geresnius pažymius.
Laba diena As labai atsiprasau kad ilysiu i Jusu pokalbi, bet noreciau is jusu konsultacijos. Mes gyvenam Moletuose. Turiu 5 metu mergaite ji eina i darzeli lanko spec. pedagoga ir logopeda po 2 kartus i savaite del kalbos sutrikimo ji nederina linksniu, giminiu, prielinksniu. Jau praeitus metus lankem, bet tai buvo pirmi metai darzelyje tai labai sirgo kas dvi savaites tai nepastovus lankymas buvo. Tyremes pries metus VRC isvada suletejusi kalbos raida. Dirbam su ja ir namuose bet noreciau ir jis jusu patarimo ir kokios informacijos del linksniu ir giminiu, prielinsniu tarimo. Nes knygutes skaitom pratimelius atlikinejam, bet ji ismoksta mintinai ta jau zino o kito jau ne. Jai sunku papasakoti, zodziai padriki nera grazaus sakinuko, sklandaus pasakojimo. Ir dar noriu paklausti ar tai issitaiso per laika, kokios prognozes ateiciai mokykloje. Buciau labai dekinga jai kas padetu
QUOTE(&joy @ 2009 11 11, 12:40) Negaliu pasakyt iš kur skenuota, tuos lapus turiu dar nuo studijų laikų. Čia, man atrodo, kažkoks kursinis, ar tai diplominis darbas kopijuotas. Tada kažkas davė atsišviest, tai ir šviečiau. Dėl to ir nenaudoju labai aš jo, tik kokiam pranešimui mokykloj minčių pasigaudau, ar užduotis prisitaikau, o toliau nenoriu plačiai naudot, kad plagiatas nebūtų  Kaip gaila  Nu su plagiatais pas mus tai baisūs dalykai paskutiniu metu dedasi  , todėl ir klausiau iš kur ta medžiaga. Tada naudosiu atsargiai!
klopedija
2009 11 11, 16:00
Jau nusiunčiau medžiagą į paštą  .
QUOTE(klopedija @ 2009 11 11, 17:00) Jau nusiunčiau medžiagą į paštą  . Jau pamačiau ir susižavėjau,  bet nelabai kaip turiu pritaikyti tokius dalykus savo darbe; Galėčiau su savo asmeniniu keturmečiu išbandyt; Man patiko
pinciuke
2009 11 11, 16:51
QUOTE(rencius @ 2009 11 11, 14:06) Tikrai, taip  Būtent tuo aš ir motyvuoju, tada nekyla jokių klausimų mokytojams. O su lituaniste išsiaiškinom, tai ne ji nubraukusi. Ir net nusistebėjo  . Nuėjau pas mokinio auklėtoją, pasirodo ji nubraukė, nes dienyne pažymio nebuvo, galvojo, kad mokinys pats įsirašę ( nors parašą šalia padėjusi buvau). Tai nubraukiau jos 4 ir dar karta 8 parašiau  mano manymu, tu pasielgei labai teisingai vaiko ir savo atžvilgiu. tai kas tada gins tuos vaikus, jei ne mes. o geresnį pažymį gavęs vaikas kitą pamoką dar labiau stengsis ir, žinoma, mylės tokią mokytoją. QUOTE(diasaja @ 2009 11 11, 14:06) Visą laiką dėl pažymio rašymo derinuosi su mokytoja. Paaiškinu kodėl tokį pažymį parašiau-kad nebūtų po to problemų. Kelių kartų užtenka, po to nekelia problemų ir patys parašo geresnius pažymius. pritariu ir panašiai elgiuosi. tik dabar mes su trimis mokiniais esame sutarę, kad kiekvieną pamoką juos vertinsiu - už drausmę, pastangas, žinias, klaidas, skaitymą, rašymą, priemonių turėjimą..........o surinkus 10 pažymių, vedamas vidurkis ir gautą pažymį įrašau į dienyną. taigi po pirmojo įrašymo paklausiau mokinių, ar jie norėtų tai tęsti, nes aš buvau labai patenkinta net didžiausio išdykėlio ir kt. vaiko entuziazmu dėl tokio vertinimo. nes jis turi galimybę būti pagirtas, įvertintas. jo pastangos duoda akivaizdų rezultatą. jie mane užtikrino, kad norėtų ir toliau tokios pat vertinimo sistemos per mano pamokas. mokytojai tik džiaugiasi, jei aš turiu ką jiems įrašyti. klopedija - priemonė liuks. labai nutaikinga. paklausiau namie - net vyras su draugu pažiūrėję juokėsi, kaip aš kartu su tavo chebra dainuoju......
QUOTE(juraka @ 2009 11 11, 13:14) Laba diena As labai atsiprasau kad ilysiu i Jusu pokalbi, bet noreciau is jusu konsultacijos. Mes gyvenam Moletuose. Buciau labai dekinga jai kas padetu  o darželio logopedė ir spec pedagogė rekomendavo ką nors? man sunku ką nors patarti, nes maža darbo patirtis, tai nedrįstu daug patarinėti, bet tikiuos, kad kitos merginos atsilieps
diasaja
2009 11 11, 17:33
QUOTE(juraka @ 2009 11 11, 14:14) Laba diena As labai atsiprasau kad ilysiu i Jusu pokalbi, bet noreciau is jusu konsultacijos. Mes gyvenam Moletuose. Turiu 5 metu mergaite ji eina i darzeli lanko spec. pedagoga ir logopeda po 2 kartus i savaite del kalbos sutrikimo ji nederina linksniu, giminiu, prielinksniu. Jau praeitus metus lankem, bet tai buvo pirmi metai darzelyje tai labai sirgo kas dvi savaites tai nepastovus lankymas buvo. Tyremes pries metus VRC isvada suletejusi kalbos raida. Dirbam su ja ir namuose bet noreciau ir jis jusu patarimo ir kokios informacijos del linksniu ir giminiu, prielinsniu tarimo. Nes knygutes skaitom pratimelius atlikinejam, bet ji ismoksta mintinai ta jau zino o kito jau ne. Jai sunku papasakoti, zodziai padriki nera grazaus sakinuko, sklandaus pasakojimo. Ir dar noriu paklausti ar tai issitaiso per laika, kokios prognozes ateiciai mokykloje. Buciau labai dekinga jai kas padetu  Turėtumėte daugiau konsultuotis su savo mergaitės logopede ir spec.pedagoge. Mums sunku daugiau ką patarti nemačius vaiko ir su juo nepabendravus. Pasieksite norimą rezultatą tada, kai ta pačia kryptimi eisite kartu su logopede ir spec.pedagoge. Paklauskite jų (logo ir spec) ką jums reikėtų įtvirtinti, padirbėti, kokias užduotėles atlikti su savo dukryte. Manau tikrai turėtų geranoriškai padėti. Sėkmės Jums ir kantrybės
Gal galečiau paprašyti pakartotinio VERTINIMO anketos atsiuntimo į asmeninį el.paštą?
kristute123
2009 11 11, 18:52
klopedija, puiki logoritmika  ryt bandysiu su priešmokyklinukais pasimankštinti TEATRE, gera informacija apie skaitymą, tik atrodo, jau visus tuos straipsnius turiu  mat kai ruošiuosi seminarui, tai jau visur išnarsčiau
Klopedija, ačiū lauksime tęsinio Teatre, ačiū
Pamačiau, merginos, kad minit pakartotinio vertinimo anketą.Pas mus, mokykloje, tokios nėra-mokytojai pildo 1a formą ir pirminiam, ir pakartotiniam vertinimui. Metodinis logopedų ir spec. pedagogų būrelis taip pat apsnūdęs-nieko nesiūlo, net susirinkimo dar nebuvo...Ar galima mokyklos SUK pasitvirtinti savo pakartotinio vertinimo formą? Nors siunčiant vaiką į PPT reikalaujama pildyti 1a formą Taip pat prašau pagalbos dėl 6 ir 4 formų registravimo:ar būtina šias formas registruoti?Koks įstatymas tai reglamentuoja?
sanmara
2009 11 11, 19:41
QUOTE(pinciuke @ 2009 11 10, 20:08) labukas - kur dingai? gal ir tu turėjai svečių tą patį poną, kaip ir Vėta su Kristle123? nepradingau, tiesiog kažkaip vis laiko pritrūksta kompiuteriui QUOTE(pinciuke @ 2009 11 10, 20:33) Sanmara - dėkui. užduotys paprastos, bet įdomios. labai panaudosiu, nes turiu tokių painiojančių. o kompiuterinė programa jau nusibodo.  kitas dalis įdėsiu kitą dieną, kai laiko laisvesnio turėsiu QUOTE(rencius @ 2009 11 11, 00:13) Va, kad supykau šiandien tai supykau.  Savo mokiniui su npa parašiau 8 už jo pastangas, jis 3 užduotis atliko gerai, be klaidų ir rašyti taip stengėsi gražiai. SUPER. Tačiau šiandien jis man parodė pažymių knygelę, kurioje, lietuvių kalbos mokytoja nubraukusi raudonu tušinuku 8, parašiusi 4. Tai kas čia per burtai  Tai ką ji sau galvoja, kad vaikas su ad.p. tai jam tik 4 galima rašyti?  Eisiu rytoj pasiaiškinti  Žiauroka  mokytojų nuomone tie vaikai verti tik 4 nors ir mokosi pagal savo gebėjimus atitinkančias programas, man tai nesuprantama
diasaja
2009 11 11, 19:52
QUOTE(Rhetta @ 2009 11 11, 20:23) Pamačiau, merginos, kad minit pakartotinio vertinimo anketą.Pas mus, mokykloje, tokios nėra-mokytojai pildo 1a formą ir pirminiam, ir pakartotiniam vertinimui. Metodinis logopedų ir spec. pedagogų būrelis taip pat apsnūdęs-nieko nesiūlo, net susirinkimo dar nebuvo...Ar galima mokyklos SUK pasitvirtinti savo pakartotinio vertinimo formą? Nors siunčiant vaiką į PPT reikalaujama pildyti 1a formą Taip pat prašau pagalbos dėl 6 ir 4 formų registravimo:ar būtina šias formas registruoti?Koks įstatymas tai reglamentuoja? pas mus tokia pat situacija dėl formų. O ar gali SUK patvirtinti naują formą? Manau reiktų PPT palaiminimo. O formų neregistruoju.
QUOTE(kristute123 @ 2009 11 11, 19:52) TEATRE, gera informacija apie skaitymą, tik atrodo, jau visus tuos straipsnius turiu  mat kai ruošiuosi seminarui, tai jau visur išnarsčiau  Šaunuolė, kad turi  ; gal kitos merginos neturi ir pasinaudos, kai prireiks
QUOTE(Rhetta @ 2009 11 11, 19:23) Ar galima mokyklos SUK pasitvirtinti savo pakartotinio vertinimo formą? Nors siunčiant vaiką į PPT reikalaujama pildyti 1a formą Taip pat prašau pagalbos dėl 6 ir 4 formų registravimo:ar būtina šias formas registruoti?Koks įstatymas tai reglamentuoja? Aš sakyčiau, kad turėtum pasiklausti savo PPT, gal tau leistų daryt pagal save, jei joms ten nesvarbus. bent jau mums tai nurodo tiksliai, kokių dikumentų reikia ir tų dokumentų reikia, kai atveži vaiką
klopedija
2009 11 11, 21:04
QUOTE(TEATRĖ @ 2009 11 11, 16:37) Jau pamačiau ir susižavėjau,  bet nelabai kaip turiu pritaikyti tokius dalykus savo darbe; Galėčiau su savo asmeniniu keturmečiu išbandyt; Man patiko   Na, žinai, gi daržely dirbu  . QUOTE(pinciuke @ 2009 11 11, 16:51) klopedija - priemonė liuks. labai nutaikinga. paklausiau namie - net vyras su draugu pažiūrėję juokėsi, kaip aš kartu su tavo chebra dainuoju......   O iš vaikų kiek prisijuokiam, būna smagu. QUOTE(kristute123 @ 2009 11 11, 18:52) klopedija, puiki logoritmika  ryt bandysiu su priešmokyklinukais pasimankštinti  Sėkmės! QUOTE(ruzava @ 2009 11 11, 19:15) Klopedija, ačiū lauksime tęsinio  "laukite tęsinio" parašiau dėl to, kad po pranešimo aiškinau, ką ir kaip darau. Pirma be muzikos žodžius su judesiais po kelis kartus kartojam, pabaigai - su muzika. Tas mankštas vedu II ir IV visiems darželio vaikams. Vaikai suskirstyti grupėmis pagal amžių, mankštelė vyksta 10 min. O šiaip per pratybų pertraukėles labai tinka. Imi bet kokią skaičiuotę ir atlikinėji judesius, kokie į galvą šauna  .
klopedija
2009 11 11, 21:38
Beje, seminaras buvo visai neblogas. Sužavėjo ir sujaudino Ramunės Jurkuvienės iš KMU Slaugos ir rūpybos katedros pranešimas  . Pažiūrėkite!
Jau senokai žiūrėjau filmą apie šį nuostabų žmogų. Taip įkvepia, kad visos mūsų mažos bėdos tampa nesvarbios. Duok dieve kiekvienam iš mūsų nors dalelę jo optimizmo, pastangų ir kantrybės:wub:.
QUOTE(klopedija @ 2009 11 11, 22:38) Beje, seminaras buvo visai neblogas. Sužavėjo ir sujaudino Ramunės Jurkuvienės iš KMU Slaugos ir rūpybos katedros pranešimas  . Pažiūrėkite! Nugi slėptis man po lapais su savo depresijom prieš tokį žmogų. No arms, no legs, no worries ...  Fantastika... Ir kuom gi toji Ramunė sužavėjo?
klopedija
2009 11 11, 22:10
QUOTE(vardė @ 2009 11 11, 21:51) Ir kuom gi toji Ramunė sužavėjo? Labai įdomiai kalbėjo. Papildyta:QUOTE(Vėta @ 2009 11 11, 21:44) Jau senokai žiūrėjau filmą apie šį nuostabų žmogų. Taip įkvepia, kad visos mūsų mažos bėdos tampa nesvarbios. Duok dieve kiekvienam iš mūsų nors dalelę jo optimizmo, pastangų ir kantrybės:wub:. Nebuvau mačiusi  .
gobsiukas
2009 11 11, 22:39
sveikos merginos noriu jus sutrugdyti  ,matot mano maziukas lanko logo grupe , ir ten yra tik logopedas, matot mum vrc siule lankytis pas spes pedagoga , bet pas mus jos nera ar verta man keisti i kita darzeli ar geriau ieskoti privaciai spec pedagogo, geriausiai butu spec pedagogas +logopede , o darzelio aukletoja nelabai nori siekiet pakeisti mokymo pobudi , deje bet as ja suprantu
QUOTE(gobsiukas @ 2009 11 11, 22:39) sveikos merginos noriu jus sutrugdyti  ,matot mano maziukas lanko logo grupe , ir ten yra tik logopedas, matot mum vrc siule lankytis pas spes pedagoga , bet pas mus jos nera ar verta man keisti i kita darzeli ar geriau ieskoti privaciai spec pedagogo, geriausiai butu spec pedagogas +logopede , o darzelio aukletoja nelabai nori siekiet pakeisti mokymo pobudi , deje bet as ja suprantu Priklauso nuo problemos dydžio ir nuo logopedo. Jei problema nedidelė, ją gali sėkmingai išspręsti ir logopedas. Juk logopedas ne tik garsus moko tarti. Jis lavina ir suvokimus - girdimąjį, regimąjį, erdvinį, smulkiąją motoriką. Pakalbėkit su savo logopede, ji, pažindama jūsų vaiką, tikrai jums patars geriau, nei mes jo nei mačiusios, nei girdėjusios  .
klopedija
2009 11 11, 23:06
QUOTE(gobsiukas @ 2009 11 11, 22:39) sveikos merginos noriu jus sutrugdyti  ,matot mano maziukas lanko logo grupe , ir ten yra tik logopedas, matot mum vrc siule lankytis pas spes pedagoga , bet pas mus jos nera ar verta man keisti i kita darzeli ar geriau ieskoti privaciai spec pedagogo, geriausiai butu spec pedagogas +logopede , o darzelio aukletoja nelabai nori siekiet pakeisti mokymo pobudi , deje bet as ja suprantu Logopedas yra kartu ir spec.pedagogas, tik darbo pobūdis skiriasi. Jeigu dabartinė logopedė jums ir vaikui patinka, geriausia jos prašyti, kad padirbėtų papildomai. Papildyta:Na štai, kol kurpiau žinutę, Vėta jau ir atsakė  .
gobsiukas
2009 11 11, 23:25
aciu kad atsaket matet kai as parvaziavau is VRC tuoj nuskuodziau pas logopede , bet nezinau man ji tokia keista , nes kiek jos klausiu ji man vis kartoja jus nesitikekit nieko per daug ,nes jis vystosi leciau, o kai pasakiau kad kalba ir raida atsilieka 1,6m tai sako nieko cia viskas normalu, toks jausmas kad jei jis butu sunkus autistas tik tada butu blogai  o kai paklausiau gal kuom namie uzsimti pasake kad nereikia
QUOTE(gobsiukas @ 2009 11 12, 00:25) kai paklausiau gal kuom namie uzsimti pasake kad nereikia  Su vaiku užsiimti visada reikia  Ar jis gerai kalba ar ne. Pati galit tapti spec. pedagoge, skaitykit vaikiškas knygeles, su paveikslėliais, pirkit vaikiškus žurnaliukus, skaitykit eilėraštukus (čia SM daug gerų eilėraščių vaikams mamos pririnkusios).Pasakokit jam kas aplinkui vyksta, kalbinkit vaiką, nors gal ir ne viską suprasite atsakyme. Žodžiu, labai svarbi pažintinė veikla. Duokit ,,darbo" pitštams - paminkyt tešlą, išskalbt žaislus, lipdyti, piešti ir pan.Beje, kiek jam metų?
kristute123
2009 11 12, 06:13
QUOTE(klopedija @ 2009 11 11, 22:38) Beje, seminaras buvo visai neblogas. Sužavėjo ir sujaudino Ramunės Jurkuvienės iš KMU Slaugos ir rūpybos katedros pranešimas  . Pažiūrėkite! na tikrai sužavėjo mane šis žmogus
labas rytas šiąnakt sapnavau, kad vykau pas Klopediją į svečius. iš pradžių mes su Vėta (?) žiūrėjome Klopedijos užsiėmimą grupėje, o aš, kad nesutrukdytų, išsijungiau garsą... ir pamiršau... o pasirodo, man skambino, nes mokyklinis autobusiukas turėjo paimti... bet kai pamačia praleistą skambutį, tai autobusas buvo jau išvykęs! o už lango- jau tamsu (stebėjome nuo ryto  ). tai tada Kloepdija pasiūlė nakčiai apsistot pas save ir jai labai patiko mano chalatas (jei jau nesitikėjau būti palikta, tai iš kur tas chalatas???  ), gėrėm šampaną, paskui atėjo kažkas ir aš pabudau tiek naktinių įspūdžių, tuoj lekiu į darželį
QUOTE(ruzava @ 2009 11 12, 09:10) labas rytas šiąnakt sapnavau, kad vykau pas Klopediją į svečius. iš pradžių mes su Vėta (?) ...  Kažin ką čia Froidas pasakytų?
diasaja
2009 11 12, 08:51
QUOTE(ruzava @ 2009 11 12, 09:36) Už svajonę
gobsiukas
2009 11 12, 08:56
suprantu kad kiekviena gali tapti spec pedagogu , bet ka daryti jei dirbu iki 7m kol gristu jau 8 ir reikia eit miegoti  kaip suprantu reikia nedirbti ir buti namie
diasaja
2009 11 12, 09:08
QUOTE(gobsiukas @ 2009 11 12, 09:56) suprantu kad kiekviena gali tapti spec pedagogu , bet ka daryti jei dirbu iki 7m kol gristu jau 8 ir reikia eit miegoti  kaip suprantu reikia nedirbti ir buti namie  Labai suprantu jus. Jums dar lieka laisvi savaitgaliai bendravimui su vaiku. Juk nebūtina visą dieną skirti vaiko ugdymui  Mes su vyru savo sūnų išmokinom skaičiuoti važiuodami su mašina-labai daug laiko praleidžiame "ant ratų". Vaikui nuobodu ilgai važiuoti, tai ir prasidėdavo automobilyje "pamokėlės"
diasaja
2009 11 12, 10:25
QUOTE(juraka @ 2009 11 12, 11:14) Reikia kantrybės ir laiko. Rezultatas bus  Tik kalbinamas vaikas pradeda anksčiau kalbėti  Aš ir dabar su savuoju (8metai) kovoju dėl "šiukšlių" kalboje: kažkas, kažkur, ten, nu tas, nu va.
klopedija
2009 11 12, 10:44
QUOTE(ruzava @ 2009 11 12, 08:10) šiąnakt sapnavau, kad vykau pas Klopediją į svečius. iš pradžių mes su Vėta (?) žiūrėjome Klopedijos užsiėmimą grupėje, o aš, kad nesutrukdytų, išsijungiau garsą... ir pamiršau... o pasirodo, man skambino, nes mokyklinis autobusiukas turėjo paimti... bet kai pamačia praleistą skambutį, tai autobusas buvo jau išvykęs! o už lango- jau tamsu (stebėjome nuo ryto  ). tai tada Kloepdija pasiūlė nakčiai apsistot pas save ir jai labai patiko mano chalatas (jei jau nesitikėjau būti palikta, tai iš kur tas chalatas???  ), gėrėm šampaną, paskui atėjo kažkas ir aš pabudau tiek naktinių įspūdžių, tuoj lekiu į darželį  Čia tai geras! QUOTE(Vėta @ 2009 11 12, 08:25) O pas Klopediją tikrai norėčiau apsilankyti  . Aplamai visos supermamos meetus daro, gal ir mes superlogopedės galėtumėm kokį meetuką suorganizuoti. Pvz. kokioje Vilnluje vyksiančioje spec. priemonių parodoje (čia svajoju)  . Mielai priimčiau  . Ir aš už meet-ą, tik progų vis nepasitaiko  .
diasaja
2009 11 12, 10:58
QUOTE(klopedija @ 2009 11 12, 11:44) Čia tai geras! Mielai priimčiau  . Ir aš už meet-ą, tik progų vis nepasitaiko  . O ar yra logopedų diena?
|
|