Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano vaika skandziojasi
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas psichologei
NeiVile
Mano sunus ikando 1.3men mergytei i zanda.Kai tik susitinkam su vaikais tai jis taikosi ikasti vis pastoviai as ji subaru sudrausminu,bet jis vistiek stengiasi ikast kokiam vaikui.Kodel taip yra ka daryti man siuo atveju,as jau net bijau ji vestis kur yra vaiku doh.gif Kaip ji atpratinti,ar ismokinti kad sitaip negalima??? verysad.gif
Vertebra
Vienas iš būdų - tiesiog nesivesti prie vaikų, galite pasakyti, kad eisite draugauti su kitais vaikais tada, kai nesikandžios ir bus draugiškas.

Galite po įkandimo ne tik barti, drausminti (nes tada gali būti ir priešingas efektas: jei šiaip skiriate mažai dėmesio, o įkandus barate, kalbatės, vaikas gali to netgi siekti, nes svarbu ne tai, kad barate, o kad kalbatės su juo), bet ir nuimti kokią nors privilegiją. Tarkim, neduoti saldainio, sūrelio ar dar kažko, ką vaikas mėgsta. Nepabūti kartu, neleisti žiūrėti televizoriaus, jei šiaip duodate žiūrėti, ir panašiai. Kadangi berniukas dar mažas, svarbu, kad tai būtų kaip galima greičiau po nepageidaujamo įvykio (t.y., įkandimo), kad neužmirštų, kodėl visa tai.
coromandel
Barsite,ar ne,vaikas visvien kandziosis smile.gif tai praeis,tiesiog isaugs.Turejome ir mes sia bedele... doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.