Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
LaimingaMamyte
Sveikos 4u.gif ,

man drauge patare nupirkti Kaune, Muzejaus vaistineje (homeopatineje vaistineje) "Kompleksa gimdymui skatinti" - homeopatinius zirniukus. Sako kad labai palengvina gimdyma, pagreitina kaklelio atsidaryma, mazina saremiu skausma, padaro elestingesnius audinius ir.t.t. Ar kas nors bandet situos zirniukus? Ar tikrai padejo, kiek laiko iki gimdymo termino reikia gerti, koks buvo gimdymas, na idomi visa informacija g.gif g.gif
Buciau labai dekinga jei pasidalintumet patirtim 4u.gif 4u.gif 4u.gif
LaimingaMamyte
Negi niekas nebandet... as maniau kad tie zirneliai gan populiarus g.gif g.gif
Agneza
Na is tikruju labai idomu, kas cia per stebuklingi zirniukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Agneza @ 2009 11 02, 10:34)
*

Ka issiaiskinau, tai, kad kainuoja 9.51Lt ir padaromi kitai dienai.

Va man tik klausimas ar as spesiu sulaukti kitos dienos... smile.gif
Omrum
QUOTE(Agneza @ 2009 11 02, 10:46)
*

KMUK vaistinei per pora valandų padaro jei užsakau neveliau kaip po 16h smile.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Agneza @ 2009 11 02, 11:46)
Papildyta:
Ka issiaiskinau, tai, kad kainuoja 9.51Lt ir padaromi kitai dienai.

*

Nu jo, jums jau laikas gimdyti thumbup.gif thumbup.gif . Man vat neaisku kada reikia pradeti jas gerti??? Skambinau i vaistine tai man pasake kad 5 dienas pries gimdymo termina.... bet kitur girdejau kad jau men. pries reikia pradeti gerti...
labo
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 02, 18:57)
Nu jo, jums jau laikas gimdyti  thumbup.gif  thumbup.gif . Man vat neaisku kada reikia pradeti jas gerti??? Skambinau i vaistine tai man pasake kad 5 dienas pries gimdymo termina.... bet kitur girdejau kad jau men. pries reikia pradeti gerti...
*

o cia be recepto kiekvienai ir parduoda? g.gif pirmakart apie juos girdziu... vaistai.lt ir google nieko neradau apie sita reikala
LaimingaMamyte
Taip be recepto, bet jie parduodami tik homeopatineje vaistineje Kaune. Reikia uzsakyti ir per diena pagamina. Siandien skambinau i vaistine, tai sake reikia pradeti gerti 2 savaites pries termina 4u.gif
~Sunny~
Idomu ax.gif bet kazkaip nepatikimai atrodo. Cia najiena kazkokia? Gal ir galima butu pabandyti, jei jie nepakenks niekaip, bet kad pades tai kazin, gal saviitaigai labiau smile.gif
Reikia vaistininkes isklausineti ka ji girdejus, zino apie juos.
labo
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 03, 22:12)
Taip be recepto, bet jie parduodami tik homeopatineje vaistineje Kaune. Reikia uzsakyti ir per diena pagamina. Siandien skambinau i vaistine, tai sake reikia pradeti gerti 2 savaites pries termina  4u.gif
*

o koks tuomet tikslas juos gerti? jei siaip ar taip - terminas? g.gif
Papildyta:
perskaiciau pirma zinute smile.gif
Felisė
o kaip jie vadinasi?
martinka
labai idomu koks ju pavadinmas? g.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Felisė @ 2009 11 04, 18:16)
o kaip jie vadinasi?
*

QUOTE(martinka @ 2009 11 04, 22:01)
labai idomu koks ju pavadinmas? g.gif
*

Taip ir vadinasi " Kompleksas gimdymui skatinti" taip parasyta ant buteliuko 4u.gif
Ateik
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 05, 00:29)
Taip ir vadinasi " Kompleksas gimdymui skatinti" taip parasyta ant buteliuko  4u.gif
*

Pakenkti neturėtų, taigi reiks išbandyti - kaip tik spėsiu dar. biggrin.gif
Agneza
QUOTE(Lera @ 2009 11 02, 15:46)
KMUK vaistinei per pora valandų padaro jei užsakau neveliau kaip po 16h  smile.gif
*

QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 02, 17:57)
Nu jo, jums jau laikas gimdyti  thumbup.gif  thumbup.gif . Man vat neaisku kada reikia pradeti jas gerti??? Skambinau i vaistine tai man pasake kad 5 dienas pries gimdymo termina.... bet kitur girdejau kad jau men. pries reikia pradeti gerti...
*

Taigi nespejau zirneliu isgerti smile.gif
Vyras uzsake, o po puses paros jau savo klaicka turejome.

Beje, jei kas norite tu zirniuku, tai galiu atiduoti.
Rasykite az.
LaimingaMamyte
QUOTE(Agneza @ 2009 11 05, 12:25)

Beje, jei kas norite tu zirniuku, tai galiu atiduoti.
Rasykite az.
*

Sveikinam su dukriuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Felisė

QUOTE(Emilė @ 2009 11 05, 10:36)
Pakenkti neturėtų, taigi reiks išbandyti - kaip tik spėsiu dar.  biggrin.gif
*

lauksim atsiliepimu smile.gif
Ateik
QUOTE(Felisė @ 2009 11 05, 18:25)
lauksim atsiliepimu smile.gif
*

OK. wink.gif Ilgai jau nereiks laukti. biggrin.gif
Busiukas
QUOTE(Agneza @ 2009 11 05, 12:25)

Pasirodo tikrai veikia biggrin.gif ,net gerti nereikejo thumbup.gif .
Reiks ir man kitam kartui pasirupinti smile.gif .
LaimingaMamyte
QUOTE(Busiukas @ 2009 11 06, 23:28)
Pasirodo tikrai veikia  biggrin.gif  ,net gerti nereikejo  thumbup.gif  .
Reiks ir man kitam kartui pasirupinti  smile.gif  .
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ende
blush2.gif O dar ir tokių pasirodo būna...
sesė ilgakasė
o Vilniui homeopatinej vaistinej gal irgi buna? kazkaip susidomejau ax.gif
malvina30
nesijuokit 4u.gif , tie žirneliai yra is tikro geri thumbup.gif Mano draugė kai gimdė tai akuserė jai tu zirneliu davė kas puse val po 3-5 nes gimdos kaklelis buvo sakė labai spazminis, ir iki ryto sake kazi ar pasigimdys doh.gif tai tuos zirniukus ciulpė po liezuviu 2 valandas ir po to tuoj gimdė ir sakė kad nelabai net skaudėjo bigsmile.gif tai tikrai tiesa, nes jos g kaklelis buvo konizuotas nu super ta homeopatija bigsmile.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(malvina30 @ 2009 11 21, 17:08)
nesijuokit 4u.gif , tie žirneliai yra is tikro geri thumbup.gif Mano draugė kai gimdė tai akuserė jai tu zirneliu davė kas puse val po 3-5 nes gimdos kaklelis buvo sakė labai spazminis, ir iki ryto sake kazi ar pasigimdys doh.gif  tai tuos zirniukus ciulpė po liezuviu 2 valandas ir po to tuoj gimdė ir sakė kad nelabai net skaudėjo bigsmile.gif tai tikrai tiesa, nes jos g kaklelis buvo konizuotas nu super ta homeopatija bigsmile.gif
*

Geras thumbup.gif thumbup.gif, as zirnelius jau turiu, tai nuo 38 sav. pradesiu gerti. Po gimdymo butinai parasysiu atsiliepimus 4u.gif 4u.gif
mokam-galim
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 21, 18:17)
Geras  thumbup.gif  thumbup.gif, as zirnelius jau turiu, tai nuo 38 sav. pradesiu gerti. Po gimdymo butinai parasysiu atsiliepimus  4u.gif  4u.gif
*

Taip , galiu tik pritarti, kad geri tie žirneliai, jie veikia kaip spazmus nuimantys, išbandytas reikalas :bigsmile:Apie jų vartojimą, kol nėra gimdymo veiklos tai neturiu duomenų, bet kai jau atsiranda normalūs sąrėmiai, tai liuks reikalas thumbup.gif thumbup.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 21, 19:51)
Taip , galiu tik pritarti, kad geri tie žirneliai, jie veikia kaip spazmus nuimantys, išbandytas reikalas :bigsmile:Apie jų vartojimą, kol nėra gimdymo veiklos tai neturiu duomenų, bet kai jau atsiranda normalūs sąrėmiai, tai liuks reikalas thumbup.gif  thumbup.gif
*

O po kiek vnt. ir kas kiek laiko gerti seremiaujant????
Bozena83
QUOTE(sesė ilgakasė @ 2009 11 21, 14:24)
o Vilniui homeopatinej vaistinej gal irgi buna? kazkaip susidomejau ax.gif
*

Pati pirkau Vilniuje, Sirdazoles vaistineje, Pelesos g. Jie cia vietoj neturi, bet atveze is Kauno. Kainavo 9.45 Lt ir ant buteliuko parasytas pav. Kompleksas gimdymui palengvinti.
Nuo siandien pradejau vartot, tai bus matyt ar pasiteisins ar ne ax.gif
mokam-galim
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 21, 23:11)
O po kiek vnt. ir kas kiek laiko gerti seremiaujant????
*

Mes darbe turim gydytoją homeopatę tai jos rekomendacijos mums labai vertingos. bigsmile.gif Jei norėsi tiksliau, parasysiu i AŽ. Šiaip kai supranti neturiu tam teisės mirksiukas.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(mokam-galim @ 2009 11 22, 13:37)
Mes darbe turim gydytoją homeopatę tai jos rekomendacijos mums labai vertingos. bigsmile.gif  Jei norėsi tiksliau, parasysiu i AŽ. Šiaip kai supranti neturiu tam teisės  mirksiukas.gif
*

Buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif Lauksiu zinutes i az smile.gif smile.gif
Donatuke
Kaip idomu, neteko dar apietokius girdeti blink.gif
Ateik
Na, žirniukus jau turiu - lieka išbandyti. bigsmile.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Emilė @ 2009 11 23, 21:19)
Na, žirniukus jau turiu - lieka išbandyti.  bigsmile.gif
*

Tai jau pats laikas pradeti thumbup.gif
Ateik
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 23, 23:00)
Tai jau pats laikas pradeti  thumbup.gif
*

Tai kad aš pirkau kompleksą gimdymui palengvinti. ax.gif Šitie tik jau prasidėjus reguliariems sąrėmiams vartojami. wink.gif Gal tų skatinančių ir neprireiks - iki šiol visi vaikai apie gydytojų nustatytą datą ir gimdavo. 4u.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Emilė @ 2009 11 23, 23:33)
Tai kad aš pirkau kompleksą gimdymui palengvinti.  ax.gif Šitie tik jau prasidėjus reguliariems sąrėmiams vartojami. wink.gif Gal tų skatinančių ir neprireiks - iki šiol visi vaikai apie gydytojų nustatytą datą ir gimdavo.  4u.gif
*

Aisku, na tuomet lauksim atsiliepimu 4u.gif 4u.gif
Bozena83
QUOTE(Emilė @ 2009 11 23, 23:33)
Tai kad aš pirkau kompleksą gimdymui palengvinti.  ax.gif Šitie tik jau prasidėjus reguliariems sąrėmiams vartojami. wink.gif Gal tų skatinančių ir neprireiks - iki šiol visi vaikai apie gydytojų nustatytą datą ir gimdavo.  4u.gif
*

O tai cia ne tie patys bus????
nes as Vilniuje Sirdazoles vaistineje uzsisakiau Zirnelius gimdymui skatinti, bet kai atveze, tai ant buteliuko uzrasyta "gimdymui palengvinti".
Tad va pradejau vartot, bet dabar susipainiojau. Gal reikie i KMUK vaistine pasiskambinti?
Ateik
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 11 23, 23:39)
Aisku, na tuomet lauksim atsiliepimu  4u.gif  4u.gif
*

Parašysiu, nes kaip tik su kaklelio atsivėrimu visus gimdymus problemų būdavo. Tikiuos padės žirniukai. 4u.gif

QUOTE(Bozena83 @ 2009 11 24, 00:03)
O tai cia ne tie patys bus????
nes as Vilniuje Sirdazoles vaistineje uzsisakiau Zirnelius gimdymui skatinti, bet kai atveze, tai ant buteliuko uzrasyta "gimdymui palengvinti".
Tad va pradejau vartot, bet dabar susipainiojau. Gal reikie i KMUK vaistine pasiskambinti?
*

Hmmm, nugi nežinau, nes aš ne pačioj homeopatinėj, o Klinikų vaistinėj užsakiau - info negavau vartojimui. unsure.gif
Ateik
Taigi, jau galiu reklama užsiimti. thumbup.gif Žirniukai veikia super. Visad turėdavau bėdų dėl kaklelio atsidarymo, minkštėjimo, o vos po 4 dozių dar nė rimtai sąrėmių neuntant (jie buvo, bet neskausmingi), kaklelis jau buvo 7-8 cm atsidaręs, minkštas ir sėkmingai galėjau po nepilnos valandos vaikutį pagimdyti. Skausmą pajutau tik jau ant stalo būdama prieš pat stūmimą. Nepilną pusvalanduką ir teskaudėjo, visas prieš tai buvęs laikas - beskausmis. Žodžiu super žirniukai tikrai. thumbup.gif
Gal pirmo gimdymo metu tiek efektyvūs ir nebūtų, bet kad veikia, tai faktas. biggrin.gif
Kaunietės, jei kam reikia, dar į kokias 10 porcijų galiu padalint visus turimus ir išdovanot - kiek ten tesusinaudoja, kai kas pusvalandį po 3 žirniukus sučiulpi, o dėžutė gi pilnutėlė parduodama. ax.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Emilė @ 2009 12 15, 14:49)
Taigi, jau galiu reklama užsiimti.  thumbup.gif Žirniukai veikia super. Visad turėdavau bėdų dėl kaklelio atsidarymo, minkštėjimo, o vos po 4 dozių dar nė rimtai sąrėmių neuntant (jie buvo, bet neskausmingi), kaklelis jau buvo 7-8 cm atsidaręs, minkštas ir sėkmingai galėjau po nepilnos valandos vaikutį pagimdyti. Skausmą pajutau tik jau ant stalo būdama prieš pat stūmimą. Nepilną pusvalanduką ir teskaudėjo, visas prieš tai buvęs laikas - beskausmis. Žodžiu super žirniukai tikrai.  thumbup.gif
Gal pirmo gimdymo metu tiek efektyvūs ir nebūtų, bet kad veikia, tai faktas.  biggrin.gif
Kaunietės, jei kam reikia, dar į kokias 10 porcijų galiu padalint visus turimus ir išdovanot - kiek ten tesusinaudoja, kai kas pusvalandį po 3 žirniukus sučiulpi, o dėžutė gi pilnutėlė parduodama.  ax.gif
*

Nu super... sveikinu 4u.gif wub.gif
As irgi jau pradejau vartoti nuo sios savaites po 7vnt. 5 kart per diena.... bet kol kas rezultato nera g.gif g.gif gal per velai pradejau.... ryt man jau terminas sueina bigsmile.gif bigsmile.gif

O siap su pirmu gimdymu irgi turejau problema su kakleliu, labai silpna buvo gimdymo veikla unsure.gif
mokam-galim
QUOTE(Emilė @ 2009 12 15, 14:49)
Taigi, jau galiu reklama užsiimti.  thumbup.gif Žirniukai veikia super. Visad turėdavau bėdų dėl kaklelio atsidarymo, minkštėjimo, o vos po 4 dozių dar nė rimtai sąrėmių neuntant (jie buvo, bet neskausmingi), kaklelis jau buvo 7-8 cm atsidaręs, minkštas ir sėkmingai galėjau po nepilnos valandos vaikutį pagimdyti. Skausmą pajutau tik jau ant stalo būdama prieš pat stūmimą. Nepilną pusvalanduką ir teskaudėjo, visas prieš tai buvęs laikas - beskausmis. Žodžiu super žirniukai tikrai.  thumbup.gif
Gal pirmo gimdymo metu tiek efektyvūs ir nebūtų, bet kad veikia, tai faktas.  biggrin.gif
Kaunietės, jei kam reikia, dar į kokias 10 porcijų galiu padalint visus turimus ir išdovanot - kiek ten tesusinaudoja, kai kas pusvalandį po 3 žirniukus sučiulpi, o dėžutė gi pilnutėlė parduodama.  ax.gif
*

drinks_cheers.gif sveikinu tave laimingai pagimdžius. O žirniukai super, tik reikia laiku juos gerti. Tos kur vartojat prieš gimdymą, tai ka]žin ar ne anksti. Gali gimdymas vėluoti( mano nuomone) mirksiukas.gif Laimingai tau augintis- Berniukas ar mergytė 4u.gif
Pingvinukas
Truputį pasimečiau ax.gif

Tai čia temoje minimi du kompleksai?
Vienas - Kompleksas gimdymui skatinti.
Kitas - Kompleksas gimdymui palengvinti.
LaimingaMamyte
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 17, 10:23)
Truputį pasimečiau  ax.gif

Tai čia temoje minimi du kompleksai?
Vienas - Kompleksas gimdymui skatinti.
Kitas - Kompleksas gimdymui palengvinti.
*

Skambinau i vaistine, tai sake kad cia vienas ir tas pats. Galima gerti ir iki gimdymo ir gimdymo metu, tik dozes skirtingos... 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 17, 10:55)
Skambinau i vaistine, tai sake kad cia vienas ir tas pats. Galima gerti ir iki gimdymo ir gimdymo metu, tik dozes skirtingos...  4u.gif
*

Ačiū, o kada ir kokios būtent dozės?
Cansado
Nu viliojančiai skamba, norėčiau pabandyt, nes dienos jau kapsi, o pernešiot virš termino labai nesinori..Reiks vilniuj nuvažiuot į tą pelesos vaistinę, gal gausiu..Tik kažin, ten papasakoja, kokiom dozėm, kaip vartoti tuos žirnelius? g.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(Pingvinukas @ 2009 12 17, 11:00)
Ačiū, o kada ir kokios būtent dozės?
*

Iki gimdymo - gimdymo taku paruosimui po 7 vnt. 3 kart dienoje. O gimdymo metu 3-4 zirneliai, kas 20 min. 4u.gif 4u.gif
Pingvinukas
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2009 12 17, 12:29)
Iki gimdymo - gimdymo taku paruosimui po 7 vnt. 3 kart dienoje. O gimdymo metu 3-4 zirneliai, kas 20 min.  4u.gif  4u.gif
*

Ačiū wub.gif aciuks.gif
Milera
idomu ar Klaipedoje juos kur parduoda? g.gif
Pingvinukas
QUOTE(Milera @ 2009 12 18, 01:01)
idomu ar Klaipedoje juos kur parduoda? g.gif
*

Jei bus, tai tik homeopatinėje vaistinėje mirksiukas.gif Miesto homeopatinė vaistinė. S. Daukanto g. 22 4u.gif O gal dar kokia vaistinė yra ax.gif
Ateik
QUOTE(mokam-galim @ 2009 12 15, 19:45)
drinks_cheers.gif sveikinu tave laimingai pagimdžius. O žirniukai super, tik reikia laiku juos gerti. Tos kur vartojat prieš gimdymą, tai ka]žin ar ne anksti. Gali gimdymas vėluoti( mano nuomone) mirksiukas.gif Laimingai tau augintis- Berniukas ar mergytė 4u.gif
*

Ačiū. biggrin.gif Berniukas. wink.gif

QUOTE(Šponka @ 2009 12 17, 11:20)
Nu viliojančiai skamba, norėčiau pabandyt, nes dienos jau kapsi, o pernešiot virš termino labai nesinori..Reiks vilniuj nuvažiuot į tą pelesos vaistinę, gal gausiu..Tik kažin, ten papasakoja, kokiom dozėm, kaip vartoti tuos žirnelius?  g.gif
*

Draugė buvo toj vaistinėj Vilniuje ir... nieko ten negavo, nesuprato net, ko ji nori. doh.gif unsure.gif Tai dabar paštu savo dalį žirniukų siųsiu - gi man vos kelis kartus pavartot ir teko - labai jau greitai ir lengvai vaikutis gimė. wub.gif
Bozena83
QUOTE(Emilė @ 2009 12 18, 13:54)
Ačiū.  biggrin.gif Berniukas. wink.gif
Draugė buvo toj vaistinėj Vilniuje ir... nieko ten negavo, nesuprato net, ko ji nori.  doh.gif  unsure.gif Tai dabar paštu savo dalį žirniukų siųsiu - gi man vos kelis kartus pavartot ir teko - labai jau greitai ir lengvai vaikutis gimė.  wub.gif
*

Na bet tikrai idomiai su ta vaistine. Gal priklauso ant kokios moterytes pataikai. Nes as buvau nuvaziavus sestadieni, tai uzrase i sasiuvini, ir pasake, kad ketvirtadieni jau tures. Taip ir buvo smile.gif
mmergyte
homeopatas misius pasakojo apie juos ir ju paveiki,tai kaip supratau klaipedoje daukanto gatveje esancioje vaistineje imanoma ju gauti blush2.gif
LaimingaMamyte
QUOTE(mmergyte @ 2009 12 19, 14:33)
homeopatas misius pasakojo apie juos ir ju paveiki,tai kaip supratau klaipedoje daukanto gatveje esancioje vaistineje imanoma ju gauti blush2.gif
*

O idomu ka pasakojo??? Noretusi daugiau informacijos, nes as tik is drauges lupu girdejau apie jos. Butu faina, jei parasytum apie ju poveiki...
Jau savaite geriu zirnelius, kol kas jokio efekto g.gif g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.