Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Homeopatiniai žirneliai gimdymui skatinti
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Fifux'e
QUOTE(Cansado @ 2011 09 08, 21:31)
Jeigu kam liks žirniukų Vilniuje, mielai priglausčiau..  mirksiukas.gif
*

as turiu,bet ne vln....

laba,
na ka,ir as galiu pasisakyti,kol maitinu...
geriau nuo 37sav,pagimdziau tris dienas iki termino.gimdymas buvo greitas ir sklandus,neplysau,nekirpo,kaklelis atsidarinejo idealiai.per beveik nepilnas 4 val viskas buvo pradeta ir baigta.zirniuku gimdymo metu jau negeriau
Larance
Vis dar dovanoju pusę indelio žirniukų. man labai padėjo 4u.gif tad galiu padovanoti kam reikia smile.gif
Kristaite25
as irgi pradejau vartoti siuos zirnelius suejus 37 nestumo savaitei. vartojau vartojau ir prasidejo gimdymas pasibaigus 38 savaitei. Pagimdziau nuo vandenu nubegimo iki leliukas gulejo ant pilvo per 6 val. Gydytoja sake, kad viskas buvo sklandu, palyginti greitai, kaklelis buvo minkstas. Per saremius irgi vartojau.
Aisku,niekas nepasakys, ar cia ju deka viskas praejo sklandziai ar ne. As manau geriau jau pavartoti ir zinoti,jog padarei viska.
turiu likusiu zirniuku Kaune smile.gif
Chanele
jau turiu savo stebukleli wub.gif ir galiu papasakoti, kaip man veike zirniukai. As juos pradejau gerti nuo 37 sav. ir saziningai kiekviena diena. Pagimdziau viena diena po termino. Kai ryte viskas prasidejo apie 5 val., pradzioj jautesi lengvi nereguliarus saremiai ir kaklelis buvo 1 cm, akusere sake, kad kietas. Saremiai buvo nereguliarus, tai nuo 7val. zirniukus geriau kas 20 min. Spejau pasivaikscioti mieste po parduotuves ir i ligonine atvykau pasitikrinti 12 val. Skausmu dideliu irgi nejauciau. Kaklelis buvo 3 cm ir jau minkstas. Nuo 14 val. prasidejo tikri saremiai, kurie kartojosi kas 2-3 min. Iki 15 val. dar geriau zirniukus, paskui jau ne. Apie 17 val. prakirpo vandenis, kad veikla vyktu sparciau ir jau buvo 5 cm. Prakirpus vandenis, per 1 val. atsidare visi 10 cm. Manau, kad zirniukai tikrai padejo, nes butent ryte pradejus gerti kas 20 min, per kelias valandas be kanciu kaklelis suminkstejo ir paskui veikla vyko labai gerai, tik va nenubege vandenys stabde, bet juos prakirpus, per 1 val. visi like 5 cm atsidare. Su pirmu gimdymu man reikejo kaklelio masazus daryti, pernesiojau 10 dienu, kaklelis vis buvo kietas ir gimdymo metu per 1 val. atsidarinejo po 1 cm. Pirmas gimdymas truko 9,5 val., o antras 5 val.
Cansado
Na ką, artėja terminas, kada ir aš galiu pradėt juos vartoti..Tai dabar klausiu, ar galima jų jau vilniuj nusipirkti, ar tik kaune? Gėriau juos prieš antrą gimdymą, tai specialiai važiavau į kauną pasiimti, prieš tai užsisakiusi..Gal dabar jau ir vilniuj kokioj vaistinėj gamina? g.gif
jutoma
paimciau ir as tu zirneliu jai kam liko is kaunieciu
agurčikas
Jei negertumėt žirniukų tai viso to turbūt nei vienai neįvyktų? Lygiai taip pat pagimdytumėt, lygiai taip pat tas vaikas gimtų biggrin.gif
Cansado
QUOTE(agurčikas @ 2011 10 26, 16:30)
Jei negertumėt žirniukų tai viso to turbūt nei vienai neįvyktų? Lygiai taip pat pagimdytumėt, lygiai taip pat tas vaikas gimtų biggrin.gif
*

wow, koks pamokantis ir su gilia prasme komentaras.. doh.gif
prieblanda
QUOTE(Cansado @ 2011 10 26, 15:51)
Na ką, artėja terminas, kada ir aš galiu pradėt juos vartoti..Tai dabar klausiu, ar galima jų jau vilniuj nusipirkti, ar tik kaune? Gėriau juos prieš antrą gimdymą, tai specialiai važiavau į kauną pasiimti, prieš tai užsisakiusi..Gal dabar jau ir vilniuj kokioj vaistinėj gamina?  g.gif
*

Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau rolleyes.gif
Cansado
QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 20:29)
Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau  rolleyes.gif
*

ačiū, neatidžiai skaičiau.. 4u.gif
dziugena
QUOTE(prieblanda @ 2011 10 26, 19:29)
Taigi kiek kartų rašyta, kad Širdažolės vaistinėj Pelesos g. Vilniuj yra, pati prieš metus pirkau  rolleyes.gif
*

Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų schmoll.gif
prieblanda
QUOTE(dziugena @ 2011 10 27, 20:08)
Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų  schmoll.gif
*

O Lukiškių vaistinėje jais išvis prekiavo? Ir nuo kada homeopatiniams vaistams reikalingas gydytojo receptas? huh.gif Gal jie recepto prašė gamybai? Ta prasme, patys nežino kas tai per daiktas, bet jei gydytojas nurodo sudėtines dalis, jie pagamina?
dziugena
Ne į temą mes jau čia, bet 4u.gif Lukiškių vaistinė jau kurį laiką vežasi/-ėsi iš Kauno homeopatinius žirniukus. Aš ėjau labai tiksliai žinodama, ko noriu (vienkomponentinis vaistas buvo), bet pasakė, kad tik su gydytojo receptu parduoda (homeopatė, pas kurią lankėmės išrašydavo receptą, jei pas save neturėdavo, o kiek supratau, tai ir pati per Lukiškių vaistinę užsisakydavo). Gal netyčia ir pasikeitė vėl tvarka... g.gif
Fifux'e
idomei g.gif pries gerus pora menesiu dar pardave,db jau nebe g.gif
erdnixxx
sveikos smile.gif O Kaune kur nors dar imanoma isigyti tu zirniuku? 4u.gif ax.gif
Maite
QUOTE(dziugena @ 2011 10 27, 20:08)
Kad pirkote prieš metus, tai nebūtinai dar ir dabar galima nusipirkti. Bent jau Lukiškių vaistinėje kažkada metų pradžioje be gydytojo recepto nebepardavė jokių žirniukų  schmoll.gif
*

As ten ("Sirdazoleje" Pelesos g.) pirkau praejusi penktadieni, be jokio recepto...Jie is Kauno atsiveza. As paemiau 1 is 2 ten buvusiu buteliuku smile.gif
Linukas-0131
Sveikos,

As tuos zirniukus is drauges "paveldejau"; kiek zinau, ji pirko juos vaistineje Vln (vaistineje ant Naugarduko ir Algirdo g. ( kampo)

Man tai jie ziauriai pasiteisino... Kaklelis atsidarinejo neskausmingai ir lengvai (i ligonine atvaziavau su 5 cm atsiverimu ir nieko nejutau dar);
Gimdymo metu irgi neskausmingai ir greitai atsidarinejo kaklelis taip kad rekomenduoju 4u.gif

Beje, gerti juos pradejau nuo 38 savaites taip kaip parasyta, berods po 9 zirniukus 3x per diena... ir i gimdyma pasiemiau ir kas valanda po 4 ar 5 liepiau vyrui man duoti 4u.gif pagimdziau per 5,5 val. ir jokiu "kosmosu" nemaciau, - viskas buvo gana pakenciama (cia mano pirmas gimdymas mirksiukas.gif ) Tai esu linkusi siek tiek nuopelnu tiems stebuklingams zirniukams duoti) 4u.gif
LadyOneMillion
QUOTE(erdnixxx @ 2011 11 07, 00:01)
sveikos smile.gif O Kaune kur nors dar imanoma isigyti tu zirniuku?  4u.gif  ax.gif
*

Ir man butu labai idomu g.gif mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?
LaimingaMamyte
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 11 28, 00:13)
Ir man butu labai idomu  g.gif  mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?
*

iki 12 lt 4u.gif bent pries 2 metus tiek mokejau 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(LaimingaMamyte @ 2011 11 27, 23:52)
iki 12 lt  4u.gif bent pries 2 metus tiek mokejau  4u.gif
*

jei gerai pamenu tai sia vasara 11 lt kainavo g.gif
LadyOneMillion
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti? 4u.gif
Fifux'e
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 12 04, 00:34)
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti?  4u.gif
*

kur nzn,bet pradeti nuo 37 sav 4u.gif
prieblanda
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 12 04, 00:34)
O kur galima gauti Kaune ir kada jas gerti reikia pradeti?  4u.gif
*

Temos pradžioj apie tai kalbėta mirksiukas.gif
terle
oho, nes nezinojau kad tokiu is vis yra blush2.gif
Kitte
Pirma karta isgirdau apie toki stebukla biggrin.gif reiks pagalvoti ir man apie ju isigyjima, nes laiko dar turiu lotuliukas.gif
ykute
Ar veiksmingi žirniukai nesiryžtu spręsti, bet mano mergina gimė per 8 val. su skatinimu, svėrė 4,150g. nekirpo, neplyšau, tik truputį sutrūkinėjo. Atliko man nemažas kiekis šių žirniukų, galėčiau perleisti nėštukei Kaune. Galioja iki 2013 birželio. Rašykit į AŽ.
Larance
Jei kam reikia, galiu padovanoti savo žirniukus, pusė buteliuko dar likę. tikrai užteks. nes gėriau likus dviems savaitėms iki gimdymo ir tikrai užtenka pusės.

Vilnius, Fabijoniškės. Galioja iki kitų metų.
indry
QUOTE(LadyOneMillion @ 2011 11 27, 23:13)
Ir man butu labai idomu  g.gif  mirksiukas.gif Ir kiek jie kainuoja?
*

11 lt internetineje vaistineje
luckyme
QUOTE(indry @ 2012 02 16, 16:59)
11 lt internetineje vaistineje
*

o adresa tos vaistines galima? 4u.gif
Grigė
Ar kalbama apie šiuos žirniukus?smile.gif

http://univaistine.lt/caulophylum-complex-granules-20g.html
amellija
Na ka galiu pasakyti is savo patirties, kad manau, jie nelabai veiksmingi doh.gif , gimdymas truko 12 val., laika skaiciuoju tik nuo intensyviu saremiu pradzios, gimdziau sunkiai ir su komplikacijomis, labai daug plysau ir labai daug siuvo, o geriau apie pora men. doh.gif . Siaip manau naudos jokios. Zinoma, jei kuri vartojo ir viskas labai gerai baigesi, gal ir galima susieti su tais zirniukais, bet, manau, kad tai lemia zmogaus fiziologija ir visi kiti faktoriai, o ne zirneliu vartojimas...
Papildyta:
QUOTE(Grigė @ 2012 04 17, 15:52)

greiciausiai,, kad apie tuos pacius, gaila, kad buteliuko foto nematyti. Jie tokie, kaip as sakau "salietros" konsistencijos, ne visi vienodo dydziu, tokie mazyciai, balti smile.gif
Kitte
QUOTE(amellija @ 2012 04 30, 20:08)
Na ka galiu pasakyti is savo patirties, kad manau, jie nelabai veiksmingi  doh.gif , gimdymas truko 12 val., laika skaiciuoju tik nuo intensyviu saremiu pradzios, gimdziau sunkiai ir su komplikacijomis, labai daug plysau ir labai daug siuvo, o geriau apie pora men.  doh.gif . Siaip manau naudos jokios. Zinoma, jei kuri vartojo ir viskas labai gerai baigesi, gal ir galima susieti su tais zirniukais, bet, manau, kad tai lemia zmogaus fiziologija ir visi kiti faktoriai, o ne zirneliu vartojimas...
Papildyta:
greiciausiai,, kad apie tuos pacius, gaila, kad buteliuko foto nematyti. Jie tokie, kaip as sakau "salietros" konsistencijos, ne visi vienodo dydziu, tokie mazyciai, balti  smile.gif
*

o kodel geret apie pora menesiu? blink.gif tai gal ne apie tuos pacius kalba eina? nes kitos tikrai nevartoja pora men. schmoll.gif
simplemind
Perskaiciau visa tema. Buvo labai idomu 4u.gif
Isvada: zirniukai 'padejo' tik ne pirma karta gimdancioms moterims. Kaip zinia, antras gimdymas buna nepalyginamai lengvenis uz pirmaji. Todel atmetu zirniuku veiksminguma. Pirma karta gimdziusios 'poveikio' nepastebejo. Nesuveike, net is placebo efektu. Manau bandyti ir tiketi galima, o ar veikia sunku pasakyti. Kaip zinia ir tyrimu jokiu nera.
gintare_s
Na, nusipirkau šiandien Kaune Muziejaus vaistinėj už 11 Lt. Blogiau turbūt nebus rolleyes.gif

Man liko 9 dienos, tai ko gero pats laikas pradėt vartot. Skaniai saldūs smile.gif

Vaikelis antras, todėl tikiuosi lengvesnio varianto thumbup.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.