Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Panevėžio planuojančios mamytės
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Nėštumo planavimas > Planuojančių pašnekesiai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
dymaxxx
sveikutes

QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 19:46)
Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės!  Iš savo praktikos
O pirkinys tai liuxiškas  thumbup.gif dviduris man ir labai patinka
*

nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti g.gif bet baisu kad istikruju neiseitu lotuliukas.gif zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja

o del pirkinio tai as irgi ilgai svajojau apie toki saldytuva rolleyes.gif grizusi is darbo glosciau glosciau.... vyras sako tik skyliu nepratrink beglostytadama lotuliukas.gif
Raudona_Braske
Laba ryta 4u.gif
jau pasigedot bigsmile.gif oi kaip malionu 4u.gif
istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot rolleyes.gif
dymaxxx puikus pirkinys thumbup.gif as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves rolleyes.gif nes visgi as moteris o ne indaplove lotuliukas.gif
nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt bigsmile.gif lauksim geru naujienu bigsmile.gif o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus ax.gif
Finn@
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 12, 10:40)
Laba ryta 4u.gif
jau pasigedot  bigsmile.gif  oi kaip malionu  4u.gif
istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot  rolleyes.gif
dymaxxx puikus pirkinys  thumbup.gif  as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves  rolleyes.gif  nes visgi as moteris o ne indaplove  lotuliukas.gif
nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt  bigsmile.gif  lauksim geru naujienu  bigsmile.gif  o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus  ax.gif
*

4u.gif kaip gi nepasigesi, kai kelios bendraujancios esam biggrin.gif
uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties 4u.gif reikia tiketis, kad tokiu nakteliu nebeapturesi mirksiukas.gif
va del indaploves pilnai sutinku drinks_cheers.gif nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt thumbup.gif
as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes unsure.gif nu stebesim kaip cia bus toliau ax.gif
Lutė
Labu mergytės!

Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau 4u.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 09:23)
Nu taip, del  nestuke.gif As galvoju, kad nepaveluotume su ND...bet gal nepavelavom, siandien dar tempa neuzkilo  ax.gif kaip pas tave?
*

mano stabili kaip vakar, gal dar pakils, nors testas vakar rodė II tai vadinas O kaip ir bus g.gif

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 12, 10:30)
sveikutes
nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti g.gif bet baisu kad istikruju neiseitu  lotuliukas.gif zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja
*

Nu gal nesubludys g.gif vyrai - atskira mokslo rūšis doh.gif

gero vakariuko
Raudona_Braske
QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 15:36)
uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties  4u.gif reikia tiketis,  kad tokiu nakteliu nebeapturesi  mirksiukas.gif
va del indaploves pilnai sutinku  drinks_cheers.gif nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt  thumbup.gif
as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes  unsure.gif nu stebesim kaip cia bus toliau  ax.gif
*

nu gal nebusit suveline g.gif vistiek ND darykit, blogiau nebus biggrin.gif ax.gif
QUOTE(Lutė @ 2009 11 12, 18:40)
Labu mergytės!

Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau  4u.gif
*

tai va kai savas vaikas ner ant ko pykt ax.gif tokiais momentasi mes su mb susimastom kad gal nereikia dar brolio, o praeina ta naktis ir vel norim biggrin.gif

o as siandien triusi nusipirkau tai trokinu dabar, pirma karta tai nezinau kas cia man pavyks ax.gif mb sakiau nesakysiu galvos kad vistiena , o kai pavalgys pasakysiu nes jis biski sake tokiu dalyku nepripazysta biggrin.gif zodziu bus apgautas siandien biggrin.gif
Lutė
O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina thumbup.gif

Kaip dienelė mirksiukas.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Lutė @ 2009 11 13, 23:10)
O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina thumbup.gif

Kaip dienelė  mirksiukas.gif
*

nu kaip skaniai triusiena gavos thumbup.gif mb pavalge sakau skani mesyte? sako aha sako pavyko tau sykart vistiena padaryt tokia sultynga lotuliukas.gif zodziu sake dazniau gta triusi daryt tik jam nesakyt ir jis valgys lotuliukas.gif
kaip savaitgalis? mes tai siandien po masinu turgu slifavom ax.gif keleta rubeliu elziukui nupirkau ax.gif
Lutė
Oi man šiandien diena - sunkesnių nebūna, vakar buvo MB švogerio gimtadieny, na ka aš pavalgiau normaliai, pažvengiau, alkoholio nedavė man...Šiandien - su visais šventaisiais kalbėjau, taip bloga seniai bebuvo, ir nesupratau kame čia reikalas - gi neapsiėdžiau, bet matyt netiko kažkas...Dabar jau gyvenu! thumbup.gif

Kaip kitoms planuojančioms dienelė? mirksiukas.gif
Finn@
Sveikutes 4u.gif Kaip begyvenat? bigsmile.gif As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... blush2.gif rolleyes.gif
Lute, kaip tavo BT?
Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD?
Lutė
Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne g.gif bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus bigsmile.gif

Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos?
Paule
Labas vakaras 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Smagu planuot su kraštietėmis thumbup.gif
Raudona_Braske
QUOTE(agupu @ 2009 11 16, 16:17)
Sveikutes  4u.gif Kaip begyvenat?  bigsmile.gif As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... blush2.gif  rolleyes.gif
Lute, kaip tavo BT?
Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD?
*

laikom kumstukus kad pavyke butu 4u.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 16, 20:40)
Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne  g.gif bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus  bigsmile.gif

Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos?
*

na ispudziai kolkas dar labai neaiskus ax.gif astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu rolleyes.gif
QUOTE(Paule @ 2009 11 16, 21:56)
Labas vakaras 4u.gif

Jungiuosi prie jūsų 4u.gif Smagu planuot su kraštietėmis thumbup.gif
*

Prasom prasom 4u.gif
niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat blush2.gif ax.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07)
Prasom prasom  4u.gif 
niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat  blush2.gif  ax.gif
*

Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius g.gif Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal nestuke.gif , bet irgi ne biggrin.gif
Dabar visas planavimas - reguliarus smileysex.gif cool.gif Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio blush2.gif

Raudona_Braske
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 09:53)
Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius g.gif Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal  nestuke.gif , bet irgi ne biggrin.gif
Dabar visas planavimas - reguliarus smileysex.gif  cool.gif Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio blush2.gif
*

ziuriu irgi pametinukus planuojat smile.gif
man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O...
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu doh.gif lotuliukas.gif
Finn@
Labas rytas 4u.gif
mes va dar su chalaciukais su dukriuku, leksim i turegli veliau, bet va mamka pirma pire kompo savo BT susiveda ir t.t. biggrin.gif
Paule sveika prisijungus 4u.gif
Sekmingu ND visoms mirksiukas.gif
Lute, o tau nenubreze O linijos dar? g.gif
as su savo BT laikausi vienoj linijoj cool.gif galetu truputeli pakilti ta kartele blush2.gif lotuliukas.gif siaip kiek pastebejau ir su dukra ir su antru nestumu buvo 9DPO implantacinis pakritimas ryskus, tai dabar laukiu tos dieneles, galgi pakris tempa rolleyes.gif

Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14)
ziuriu irgi pametinukus planuojat  smile.gif
man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O...
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu  doh.gif  lotuliukas.gif
*

Aha, planuojam pametinukus, norim vienu vargu atvargt ir tada ramiai grįžt į darbą ax.gif O tai jei išeisim į dekretą ii liepos, tai mums dar mokės senąja tvarka? g.gif Tada reiks ir mums rimčiau kibt į darbus biggrin.gif

Aš tai pirmą vaiką suplanavau kažkur per 3 mėnesius ax.gif Tai sakau gal ir šįkart pasiseks ax.gif Ir kaip ir pirmąkart naudojuos kalendoriniu principu, žiūrėsim kas gausis g.gif
Finn@
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14)
ziuriu irgi pametinukus planuojat  smile.gif
o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu doh.gif  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus) blush2.gif
Paule
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus)  blush2.gif
*

Aš irgi taip galvoju g.gif
Raudona_Braske
tai kiek as supratau liepa visoms mazina 10 proc. tai jei i dekreta spesim iseiti iki liepos tai kai skaiciuos uz vaiko prieziura tai gausis daugiau nes dekretas dar bus paskaiciuotas pagal sena tvarka, nes pvz man liepos menesi jau mokes 85 proc, jei nespeju iki liepos iseiti i dekreta belieka 75 proc, o tai reiskia kad mazeja ir vaiko prieziuros pinigai. o jei spesim iseiti tai iki liepos bus skaiciuojamai 85 proc, o vaiko prieziura paskaiciuos su 10 proc, maziau tai vis netoks nuostolis smile.gif
tnezinau ar aiskiai as cia isdesciau ax.gif
agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime doh.gif jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu rolleyes.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:48)
agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime  doh.gif  jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu  rolleyes.gif
*

O mes ką tik papusryčiavom abudu biggrin.gif Apie pietų miegą dar negalvojam biggrin.gif Nors jau gerai būtų blush2.gif Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų doh.gif Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties doh.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 11:32)
O mes ką tik papusryčiavom abudu biggrin.gif Apie pietų miegą dar negalvojam biggrin.gif Nors jau gerai būtų blush2.gif Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų doh.gif Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties doh.gif
*

ir taviskis ziuriu nemiegalius smile.gif manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda doh.gif gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt doh.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51)
ir taviskis ziuriu nemiegalius  smile.gif  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys  doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  doh.gif  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt  doh.gif
*

O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks biggrin.gif
Finn@
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51)
ir taviskis ziuriu nemiegalius  smile.gif  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys  doh.gif
o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  doh.gif  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  doh.gif kazi kaip cia ND reiks daryt  doh.gif
*

o kur sportuoji? bigsmile.gif as irgi norejau, bet taip ir nenuejau...paskui planavimai prasidejo leliaus tep ir liko.... blush2.gif
nu teks pasidarbuoti, kad ir su skaudanciom kojom... biggrin.gif

QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 14:22)
O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks biggrin.gif
*

va cia irgi ne priezastis schmoll.gif biggrin.gif
oi mergytes, ko mes tik nepadarom per tuos planavimus, keliames, matuojames BT, negeriam nieko kelias val., kad OT pasidaryt.... doh.gif bet gi viskas del tu vaikiuku wub.gif greiciau jie pasibelstu pas mus wub.gif drinks_cheers.gif
dymaxxx
sveikos merginos user posted image

nu ir kaip jums sekasi? g.gif senai bebuvau pas jus ax.gif leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo lotuliukas.gif dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai lotuliukas.gif sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome bigsmile.gif

naujokiai 4u.gif smagu kad musu vis daugeja thumbup.gif
Paule
Užsisakiau OT, žiūrėsim kaip man su jais seksis g.gif
kiskius
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 12:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia... g.gif ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus)  blush2.gif
*

Sveikutes 4u.gif o ir as galvojau, kad pagimdyt reikia iki liepos blush2.gif nors labai nesigilinau, bet man kazkaip taip atrode g.gif
Lutė
Laba, planukės, prikalbėjot jau nuo dūšios 4u.gif

Paule - sveika prisijungus, malonu kad mūsų daugėja mirksiukas.gif

QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07)
laikom kumstukus kad pavyke butu  4u.gif
na ispudziai kolkas dar labai neaiskus  ax.gif  astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu  rolleyes.gif
*

Nesikliauk, man pvz.: BT nerodo O bet testas parodė g.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:19)
Labas rytas  4u.gif
mes va dar su chalaciukais su dukriuku
Lute, o tau nenubreze O linijos dar?  g.gif
*

Nu duok laimės kad būtų leliuks mirksiukas.gif man linijos nebrėžė

QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 17, 17:22)
sveikos merginos
nu ir kaip jums sekasi? g.gif senai bebuvau pas jus  ax.gif leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo  lotuliukas.gif dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai  lotuliukas.gif sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome  bigsmile.gif
*

Na šauniai praleidai laiką, džiugu, aš ir turiu priklausomybę nuo pc, o atsijungiant naudoju mezgimą thumbup.gif kaip gerai veikia

Va mano linijos, kaži kokia nesąmonė, bet tikiuos, rezultatų bus
user posted image
Finn@
Labas rytas 4u.gif
Lute, nu rimtai idomus grafikiukas g.gif gal siandien jau nubreze ?

O as blyn susinervinus del tokios savo BT cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo nestuke.gif 2 grafikiukus verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka ax.gif
Paule
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31)
O as blyn susinervinus del tokios savo BT  cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  nestuke.gif 2 grafikiukus  verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  ax.gif
*

Mano nuotaika irgi nekokia doh.gif Kažkaip irgi galvoju kad šis ciklas bus be rezultatų doh.gif

Geras oras??? Pas mane už lango lyja siaubingai doh.gif
Raudona_Braske
nu va pagalau as cia smile.gif
as tai sportuotin einu i rozyno kluba smile.gif
o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti thumbup.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 13:33)
o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti  thumbup.gif
*

thumbup.gif Dabar pasidarbuojat iš peties ir laukiat gerų rezultatų 4u.gif

Mano BT irgi pradeda kilt g.gif Bet aš tai nelabai tikiu tokiais parodymais doh.gif Nors šiąnakt be atsikėlimų išmiegojau g.gif

dymaxxx
sveikos merginos
as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios tongue.gif jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas bigsmile.gif

kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok rolleyes.gif
Raudona_Braske
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02)
kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok rolleyes.gif
*

o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu biggrin.gif ziurek gal ir tau mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma verysad.gif zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38 doh.gif noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai unsure.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07)
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif
*

Sveik 4u.gif Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis 4u.gif

O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei... doh.gif Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot biggrin.gif
Finn@
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02)
sveikos merginos
as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas

kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok
*

pala, pala gal dar neparei tos mm biggrin.gif is tikruju tai labai linkiu to mirksiukas.gif

o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  ziurek gal ir tau  mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai
*

oi vargsiuke unsure.gif va imk daug balioneliu ir gydykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12)
Sveik Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis
O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei...Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot
*

tai gal gi si menesi kibs mirksiukas.gif tada turetu buti rugpjutinukas biggrin.gif
ech...kaip as noreciau, kad sisi ciklas butu vykes blush2.gif
Paule
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 15:26)
tai gal gi si menesi kibs  mirksiukas.gif tada turetu buti rugpjutinukas  biggrin.gif
*

Nu jo, liko tik šis mėnuo, ir viskas - persiverčiam į rudenį biggrin.gif Užtai intensyviai dirbam, MB gal net dar labiau nori už mane biggrin.gif
dymaxxx
o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  biggrin.gif  ziurek gal ir tau  mirksiukas.gif
o as panos atsaukiu savo dziaugsma  verysad.gif  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif
*

ne, cia nenestumo pozymis tongue.gif kelius vakarus sedejau iki velumos prie savo mezginio, musiau dabar trukumas miegucio rolleyes.gif
o kaip tau nepasiseke 4u.gif , nu dabar tas gripas visus vercia i lova unsure.gif siandien skaiciau kad ir pnv. greitai skelbs epidemija gripo, istikro tai baisiausia jo komlikacijos unsure.gif dabar reikia vengti didelio zmoniu susiburimo, ir i parduotuves vaziuoti vakarais kai maziausiai ju ir kaip sake rankas plauti ir plauti !!!!
nu as cia biski pamoksliuka issakiau, bet juk nepakenks zinoti mirksiukas.gif

braske greiciau sveik ir savo mazyle saugok 4u.gif 4u.gif

as tai po persileidimo pradejau vit. C gerti, stiprinti organizma kitam leliukui, nes mane tie virusai labai greitai pasigauna rolleyes.gif tai per kairi peti persispjaunu kolkas nieko ax.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12)
Sveik 4u.gif Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis 4u.gif

O aš taip norėjau vasarą gimdyt ax.gif Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei... doh.gif Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot biggrin.gif
*

oi ir as vasara noriu gimdyt rolleyes.gif rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot ax.gif
dymaxxx zinau kad rankas butina plautis ta ir darau ir namornika turiu kad bacilu labai nepriciaudeciau lotuliukas.gif o kaip nervuoja nes kita savaite sesija man tai ir taip vios speju namu darbus rasyt doh.gif
niu ka man jau 39 tad sliauziu vel i lova verysad.gif
aciu uz palaikyma 4u.gif
beje dymaxxx kartais mmm pozymiai buna ir nestumo pozymiai mirksiukas.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 18:08)
oi ir as vasara noriu gimdyt  rolleyes.gif  rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot  ax.gif
*

Nieko baisaus per vasarą nestuke.gif Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį nestuke.gif išvaikščiojau biggrin.gif
Lutė
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31)
Labas rytas  4u.gif
*Lute, nu rimtai idomus grafikiukas  g.gif gal siandien jau nubreze ?

**O as blyn susinervinus del tokios savo BT  cool.gif Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  nestuke.gif 2 grafikiukus  verysad.gif
nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  ax.gif
*

*Nenubrėžė ir šiandien doh.gif
** o mažum stebūklas thumbup.gif

zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  doh.gif  noriu tik  i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  unsure.gif
*

O bral sveik greičiau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 18:54)
Nieko baisaus per vasarą  nestuke.gif Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį  nestuke.gif išvaikščiojau biggrin.gif
*

nu va isgeriau vaistuku tai net spalvos atsirado smile.gif
sakai nieko? nu gal bent man tai pirmi trys menesiai buvo vasara tai labai sunkiai ta karsty pakeliau, bet dar gi be pilvo buvau, bet cia gal galuma nurasyti ta pirmuju menesiu blogumam ax.gif
oi bet noreciau vasara sukneles galeciau rengtis biggrin.gif o ne tai aki man ziema teko tai is vieno kombinizono ir neislysdavau lotuliukas.gif
Finn@
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos bigsmile.gif
Braske, kaip tavo sveikatele g.gif
Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? unsure.gif
Bliam, o kur musu sarasiukas su mm datom (kuriu nelaukiam biggrin.gif )einu ieskot rolleyes.gif
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
Dymaxxx nelaukia nuo 11.25
agupu nelaukia nuo 11.26
Braske nelaukia nuo 12.16
Paule ? g.gif
Paule
Labas rytas smile.gif

QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05)
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos  bigsmile.gif
*

Nuotaikos optimistinės, BT kyla bigsmile.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01
Finn@
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24)
Labas rytas smile.gif

Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01

*

thumbup.gif lauksim rezultatu nestuke.gif biggrin.gif
Raudona_Braske
Labas rytas 4u.gif
ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam bigsmile.gif bent viena nestuke.gif turetu but! nieko nezinau biggrin.gif
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24)
Labas rytas smile.gif
*

Laukiam rezultatu bigsmile.gif ir ND nepamirstam rolleyes.gif
o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai doh.gif 38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova ax.gif
Paule
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59)
ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bigsmile.gif  bent viena  nestuke.gif  turetu but! nieko nezinau  biggrin.gif
*

Tikrai bigsmile.gif Laukiam nestuke.gif 4u.gif

Laukiam rezultatu  bigsmile.gif  ir ND nepamirstam  rolleyes.gif
*

ND nepamirštam, kur jau ten pamirši hihihi.gif

o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  doh.gif  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  ax.gif
*

Vargšiukė 4u.gif O kaip dukrytė?
Lutė
QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05)
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos  bigsmile.gif
Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? unsure.gif
*

Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo blink.gif

Labas rytas  4u.gif
*ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bigsmile.gif  bent viena  nestuke.gif  turetu but! nieko nezinau  biggrin.gif
**o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  doh.gif  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  ax.gif
*

* pasakei ir psio, nereik bartis lotuliukas.gif
** 4u.gif 4u.gif jamk balioną mažum pasveiksi greičiau ir dar 4u.gif mažytei tavo
mes nelaukiam mmm user posted image
Lutė nelaukia nuo 11.24
agupu nelaukia nuo 11.26
Paule nelaukia nuo 12.01

Raudona_Braske
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 15:35)
Vargšiukė 4u.gif O kaip dukrytė?
*

aciu d jai viskas ok , bent jau kolkas smile.gif

QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 18:41)
Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo  blink.gif
* pasakei ir psio, nereik bartis  lotuliukas.gif
*

tepa tai gal implantacija, sako buna biski kraujo kitoms pasirodo g.gif
gerai gerai nebesibaru, bet tikiuosi bus bent viena nestuke.gif
Lutė
Na tikiuos bus nors viena nestuke.gif 4u.gif
Raudona_Braske
QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 20:56)
Na tikiuos bus nors viena nestuke.gif  4u.gif
*

turi but mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.