dymaxxx
2009 11 12, 10:30
sveikutes QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 19:46) Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės! Iš savo praktikos O pirkinys tai liuxiškas  dviduris man ir labai patinka nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti  bet baisu kad istikruju neiseitu  zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja o del pirkinio tai as irgi ilgai svajojau apie toki saldytuva  grizusi is darbo glosciau glosciau.... vyras sako tik skyliu nepratrink beglostytadama
Raudona_Braske
2009 11 12, 10:40
Laba ryta jau pasigedot  oi kaip malionu istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot dymaxxx puikus pirkinys  as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves  nes visgi as moteris o ne indaplove nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt  lauksim geru naujienu  o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 12, 10:40) Laba ryta jau pasigedot  oi kaip malionu istikruju tai uzvakar beveik visa nakti nemiegojus buvau nes dukriukas kazko labai verke, nu niekaip nesupratau kas jai daros, tai antra kaip pabudo tai tik puse astuoniu ryto luzo, tai vakar toks zombis buvau, kad tik menkiausiai galimybei pasitaikius griudavau miegot dymaxxx puikus pirkinys  as tai kaledoms mb uzsisakiau indaploves  nes visgi as moteris o ne indaplove nu merginos ziuriu ND jums jau aktyviai reikia daryt  lauksim geru naujienu  o as siandien pradejau matuptu tai ziuresiu kada cia man O bus   kaip gi nepasigesi, kai kelios bendraujancios esam uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties  reikia tiketis, kad tokiu nakteliu nebeapturesi va del indaploves pilnai sutinku  nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes  nu stebesim kaip cia bus toliau
Labu mergytės! Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 09:23) Nu taip, del  As galvoju, kad nepaveluotume su ND...bet gal nepavelavom, siandien dar tempa neuzkilo  kaip pas tave? mano stabili kaip vakar, gal dar pakils, nors testas vakar rodė II tai vadinas O kaip ir bus QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 12, 10:30) sveikutes nu reiktu gal ir pabandyti taip padaryti  bet baisu kad istikruju neiseitu  zinai vyrai visada ne tuo smegenu pusrutuliu galvoja Nu gal nesubludys  vyrai - atskira mokslo rūšis gero vakariuko
Raudona_Braske
2009 11 13, 15:56
QUOTE(agupu @ 2009 11 12, 15:36) uzjauciu del dukrytes ir bemieges nakties  reikia tiketis, kad tokiu nakteliu nebeapturesi va del indaploves pilnai sutinku  nesenai isigijom, tai negaliu atsidziaugt as tai galvoju, kad nebutume pavelave su tais ND mes  nu stebesim kaip cia bus toliau  nu gal nebusit suveline  vistiek ND darykit, blogiau nebus QUOTE(Lutė @ 2009 11 12, 18:40) Labu mergytės! Raudona_Braske - stiprybės tau, jau nedamiegot baisumas vienas, bet kai leliukas savas tai vėl negali pykt, sveikatytės tau tai va kai savas vaikas ner ant ko pykt  tokiais momentasi mes su mb susimastom kad gal nereikia dar brolio, o praeina ta naktis ir vel norim o as siandien triusi nusipirkau tai trokinu dabar, pirma karta tai nezinau kas cia man pavyks  mb sakiau nesakysiu galvos kad vistiena , o kai pavalgys pasakysiu nes jis biski sake tokiu dalyku nepripazysta  zodziu bus apgautas siandien
O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina Kaip dienelė
Raudona_Braske
2009 11 14, 17:41
QUOTE(Lutė @ 2009 11 13, 23:10) O triušiena skanu, man labai patinka, anyta kai ištroškina Kaip dienelė  nu kaip skaniai triusiena gavos  mb pavalge sakau skani mesyte? sako aha sako pavyko tau sykart vistiena padaryt tokia sultynga  zodziu sake dazniau gta triusi daryt tik jam nesakyt ir jis valgys kaip savaitgalis? mes tai siandien po masinu turgu slifavom  keleta rubeliu elziukui nupirkau
Oi man šiandien diena - sunkesnių nebūna, vakar buvo MB švogerio gimtadieny, na ka aš pavalgiau normaliai, pažvengiau, alkoholio nedavė man...Šiandien - su visais šventaisiais kalbėjau, taip bloga seniai bebuvo, ir nesupratau kame čia reikalas - gi neapsiėdžiau, bet matyt netiko kažkas...Dabar jau gyvenu! Kaip kitoms planuojančioms dienelė?
Sveikutes  Kaip begyvenat?  As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... Lute, kaip tavo BT? Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD?
Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne  bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos?
Labas vakaras Jungiuosi prie jūsų  Smagu planuot su kraštietėmis
Raudona_Braske
2009 11 17, 00:07
QUOTE(agupu @ 2009 11 16, 16:17) Sveikutes  Kaip begyvenat?  As jau laukiu galo ciklo, idomu ar pavyko mums ... Lute, kaip tavo BT? Braske, kaip sekasi matuoti BT? Kelinta dabar CD? laikom kumstukus kad pavyke butu QUOTE(Lutė @ 2009 11 16, 20:40) Labu, nežinau kas čia pas mane per do grafikas, testas rodė O o grafikas ne  bet tikiuos, kad buvo ir tų brudų mmm nebus Aga braške, kaip įspūdžiai iš BT veiklos? na ispudziai kolkas dar labai neaiskus  astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu QUOTE(Paule @ 2009 11 16, 21:56) Labas vakaras Jungiuosi prie jūsų  Smagu planuot su kraštietėmis  Prasom prasom niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07) Prasom prasom niu tai pasipasakok dabar cia mums kiek ir kaip cia planuojat  Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius  Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal  , bet irgi ne Dabar visas planavimas - reguliarus  Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio
Raudona_Braske
2009 11 17, 10:14
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 09:53) Planuojam tai gal jau kokius 3 mėnesius  Tik labai sunku planuot, nes negaliu BT matuot normaliai, nes dar tenka naktim keltis, tai paskui būna netikslūs duomenys, ir das pastebėjau, kad kai pastai išsimiegu, BT būna pakilus, pirmąkart jau patikėjau kad O, bet kad laikėsi savaitę, tada galvojau, kad gal  , bet irgi ne Dabar visas planavimas - reguliarus  Kadangi dabar ciklo vidurys, tai stengiamės ir tikimės geriausio  ziuriu irgi pametinukus planuojat man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O... o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu
Labas rytas mes va dar su chalaciukais su dukriuku, leksim i turegli veliau, bet va mamka pirma pire kompo savo BT susiveda ir t.t. Paule sveika prisijungus Sekmingu ND visoms Lute, o tau nenubreze O linijos dar? as su savo BT laikausi vienoj linijoj  galetu truputeli pakilti ta kartele  siaip kiek pastebejau ir su dukra ir su antru nestumu buvo 9DPO implantacinis pakritimas ryskus, tai dabar laukiu tos dieneles, galgi pakris tempa
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14) ziuriu irgi pametinukus planuojat man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O... o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu  Aha, planuojam pametinukus, norim vienu vargu atvargt ir tada ramiai grįžt į darbą  O tai jei išeisim į dekretą ii liepos, tai mums dar mokės senąja tvarka?  Tada reiks ir mums rimčiau kibt į darbus Aš tai pirmą vaiką suplanavau kažkur per 3 mėnesius  Tai sakau gal ir šįkart pasiseks  Ir kaip ir pirmąkart naudojuos kalendoriniu principu, žiūrėsim kas gausis
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:14) ziuriu irgi pametinukus planuojat man irgi tenka naktim keltis bet as sakau bandau matuoti, gal nors kiek nujausiu kada O... o siaip vakar isgirdau kad nuo liepos mazina tai reiktu spet i dekreta iseiti iki liepos, tai mb sakau reikia dirbt rimciau, o jis sako gerai gerai tu gali eit dirbt o as siandien miegot noriu  o pala, tai cia reikia i dekreta iseiti iki liepos? as tai galvojau, kad iki liepos pagimdyt reikia...  ir galbut net anksciau, nes moketi pradeda tik po 54 dienu(tiksliai nepamenu dienu skaiciaus)
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:26) Aš irgi taip galvoju
Raudona_Braske
2009 11 17, 10:48
tai kiek as supratau liepa visoms mazina 10 proc. tai jei i dekreta spesim iseiti iki liepos tai kai skaiciuos uz vaiko prieziura tai gausis daugiau nes dekretas dar bus paskaiciuotas pagal sena tvarka, nes pvz man liepos menesi jau mokes 85 proc, jei nespeju iki liepos iseiti i dekreta belieka 75 proc, o tai reiskia kad mazeja ir vaiko prieziuros pinigai. o jei spesim iseiti tai iki liepos bus skaiciuojamai 85 proc, o vaiko prieziura paskaiciuos su 10 proc, maziau tai vis netoks nuostolis tnezinau ar aiskiai as cia isdesciau agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime  jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 10:48) agupu jum gerai su chalaciukais o as mirstu nes miego noriu, noprs siandien jau daug ramesne naktis buvo, vis tie dantys, tai ir pusricius pana jau is manes atime  jau tuoj eisiu jos migdyti tai tada kavyte gersiu  O mes ką tik papusryčiavom abudu  Apie pietų miegą dar negalvojam  Nors jau gerai būtų  Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų  Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties
Raudona_Braske
2009 11 17, 13:51
QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 11:32) O mes ką tik papusryčiavom abudu  Apie pietų miegą dar negalvojam  Nors jau gerai būtų  Bet matau kad vaikinas dar pilnas jėgų  Geriu kavytę ir tinginiauju po prastai miegotos nakties  ir taviskis ziuriu nemiegalius  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  kazi kaip cia ND reiks daryt
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51) ir taviskis ziuriu nemiegalius  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  kazi kaip cia ND reiks daryt  O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 13:51) ir taviskis ziuriu nemiegalius  manoji tai gerai snausdavo ale tie dantys o man mergytes zinokit kojas kaip skauda  gi ant senatves sugalvojau pasportuot biski tai vakar trenere kaip parode keleta nauju pratimeliu tai siandien vos bepaeinu  kazi kaip cia ND reiks daryt  o kur sportuoji?  as irgi norejau, bet taip ir nenuejau...paskui planavimai prasidejo leliaus tep ir liko.... nu teks pasidarbuoti, kad ir su skaudanciom kojom... QUOTE(Paule @ 2009 11 17, 14:22) O MB kaklą susuko, galvos nebepajudina, bet jis man neišsisuks  va cia irgi ne priezastis oi mergytes, ko mes tik nepadarom per tuos planavimus, keliames, matuojames BT, negeriam nieko kelias val., kad OT pasidaryt....  bet gi viskas del tu vaikiuku  greiciau jie pasibelstu pas mus
dymaxxx
2009 11 17, 17:22
sveikos merginos  nu ir kaip jums sekasi?  senai bebuvau pas jus  leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo  dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai  sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome naujokiai  smagu kad musu vis daugeja
Užsisakiau OT, žiūrėsim kaip man su jais seksis
kiskius
2009 11 17, 17:48
QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 12:26) Sveikutes  o ir as galvojau, kad pagimdyt reikia iki liepos  nors labai nesigilinau, bet man kazkaip taip atrode
Laba, planukės, prikalbėjot jau nuo dūšios Paule - sveika prisijungus, malonu kad mūsų daugėja QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 17, 00:07) laikom kumstukus kad pavyke butu na ispudziai kolkas dar labai neaiskus  astunta diena, bet kolkas temp. laikosi mazdaug vienodai ir nekyla....na bet dar gi net nevidurys tai nesinervuoju... o testuku O as neturiu tai bandysiu pasikliauti BT matavimu Nesikliauk, man pvz.: BT nerodo O bet testas parodė QUOTE(agupu @ 2009 11 17, 10:19) Labas rytas mes va dar su chalaciukais su dukriuku Lute, o tau nenubreze O linijos dar? Nu duok laimės kad būtų leliuks  man linijos nebrėžė QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 17, 17:22) sveikos merginos nu ir kaip jums sekasi?  senai bebuvau pas jus  leidau sau pailseti nuo pc, nes vyras sako kad man priklausomybe darosi nuo jo  dabar pradejau uzsiimti mezgimu vietoi sedejimo prie pc, tai uzsikreciau juodai  sakiau stenksiuosi tik darbe buti prie kompo o namuose nuo jo atsiriboti.savaitgali buvom isleke i vilniu, tai puikei praleidom diena, buvom litexpo parodoje, oza aplankem ir dar sveciuose pasisveciavome Na šauniai praleidai laiką, džiugu, aš ir turiu priklausomybę nuo pc, o atsijungiant naudoju mezgimą  kaip gerai veikia Va mano linijos, kaži kokia nesąmonė, bet tikiuos, rezultatų bus
Labas rytas Lute, nu rimtai idomus grafikiukas  gal siandien jau nubreze ? O as blyn susinervinus del tokios savo BT  Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  2 grafikiukus nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31) O as blyn susinervinus del tokios savo BT  Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  2 grafikiukus nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  Mano nuotaika irgi nekokia  Kažkaip irgi galvoju kad šis ciklas bus be rezultatų Geras oras??? Pas mane už lango lyja siaubingai
Raudona_Braske
2009 11 18, 13:33
nu va pagalau as cia  as tai sportuotin einu i rozyno kluba  o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 13:33) o as turiu vilties kad si menesi gali viskas pavyksti, temp pradejo kilti   Dabar pasidarbuojat iš peties ir laukiat gerų rezultatų Mano BT irgi pradeda kilt  Bet aš tai nelabai tikiu tokiais parodymais  Nors šiąnakt be atsikėlimų išmiegojau
dymaxxx
2009 11 18, 15:02
sveikos merginos as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios  jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok
Raudona_Braske
2009 11 18, 15:07
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02) kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok  o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  ziurek gal ir tau o as panos atsaukiu savo dziaugsma  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07) o as panos atsaukiu savo dziaugsma  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  Sveik  Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis O aš taip norėjau vasarą gimdyt  Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei...  Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 18, 15:02) sveikos merginos as tai tiksliai zinau kad atsivilks tos nelabosios jau kita savaite turi pareiti greiciau laukiu kada ateis ir kada iseis, o tada i darba kipsim kad butu kaledinis stebuklas kaip darbe miego uzsinorejau, nors atrodo krisk ant stalo ir miegok pala, pala gal dar neparei tos mm  is tikruju tai labai linkiu to QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07) o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu ziurek gal ir tau o as panos atsaukiu savo dziaugsma  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai oi vargsiuke  va imk daug balioneliu ir gydykis QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12) Sveik Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis O aš taip norėjau vasarą gimdyt  Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei...Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot tai gal gi si menesi kibs  tada turetu buti rugpjutinukas  ech...kaip as noreciau, kad sisi ciklas butu vykes
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 15:26) tai gal gi si menesi kibs  tada turetu buti rugpjutinukas  Nu jo, liko tik šis mėnuo, ir viskas - persiverčiam į rudenį  Užtai intensyviai dirbam, MB gal net dar labiau nori už mane
dymaxxx
2009 11 18, 16:35
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07) o man miegas buvp pirmas nestumo pozymiu  ziurek gal ir tau o as panos atsaukiu savo dziaugsma  zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  ne, cia nenestumo pozymis  kelius vakarus sedejau iki velumos prie savo mezginio, musiau dabar trukumas miegucio o kaip tau nepasiseke  , nu dabar tas gripas visus vercia i lova  siandien skaiciau kad ir pnv. greitai skelbs epidemija gripo, istikro tai baisiausia jo komlikacijos  dabar reikia vengti didelio zmoniu susiburimo, ir i parduotuves vaziuoti vakarais kai maziausiai ju ir kaip sake rankas plauti ir plauti !!!! nu as cia biski pamoksliuka issakiau, bet juk nepakenks zinoti braske greiciau sveik ir savo mazyle saugok  as tai po persileidimo pradejau vit. C gerti, stiprinti organizma kitam leliukui, nes mane tie virusai labai greitai pasigauna  tai per kairi peti persispjaunu kolkas nieko
Raudona_Braske
2009 11 18, 18:08
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 15:12) Sveik  Ir tegu kitas mėnuo būna sėkmingesnis O aš taip norėjau vasarą gimdyt  Bet ir vėl nelemta išsipildyt svajonei...  Na ką gi, reiks tada trečią vasarą konstruot  oi ir as vasara noriu gimdyt  rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot dymaxxx zinau kad rankas butina plautis ta ir darau ir namornika turiu kad bacilu labai nepriciaudeciau  o kaip nervuoja nes kita savaite sesija man tai ir taip vios speju namu darbus rasyt niu ka man jau 39 tad sliauziu vel i lova aciu uz palaikyma beje dymaxxx kartais mmm pozymiai buna ir nestumo pozymiai
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 18:08) oi ir as vasara noriu gimdyt  rugpjuti butu pats tas kadangi as pati gimus, tik biski neramina kad per karscius reiks su pilviuku vaiksciot Nieko baisaus per vasarą  Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį  išvaikščiojau
QUOTE(agupu @ 2009 11 18, 09:31) Labas rytas *Lute, nu rimtai idomus grafikiukas  gal siandien jau nubreze ? **O as blyn susinervinus del tokios savo BT  Jauciu, kad nieko nesigaus si cikla lyginant savo  2 grafikiukus nuotaika s...., bet nors oras geras, eisiu tvarkytis ir sausim i lauka  *Nenubrėžė ir šiandien ** o mažum stebūklas QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 18, 15:07) zodziu si menesi nieko as nepamatuosiu, nes va kaulus lauzyti baisiai pradejo pasimatuoju temp. beveik 38  noriu tik i lova ir miegot, bet reikia mb sulaukt gi merginos nepaliksi likimo valiai  O bral sveik greičiau
Raudona_Braske
2009 11 18, 21:39
QUOTE(Paule @ 2009 11 18, 18:54) Nieko baisaus per vasarą  Pati gi gimdžiau spalio 30, tai visą vasarą ir beveik visą rudenį  išvaikščiojau  nu va isgeriau vaistuku tai net spalvos atsirado  sakai nieko? nu gal bent man tai pirmi trys menesiai buvo vasara tai labai sunkiai ta karsty pakeliau, bet dar gi be pilvo buvau, bet cia gal galuma nurasyti ta pirmuju menesiu blogumam oi bet noreciau vasara sukneles galeciau rengtis  o ne tai aki man ziema teko tai is vieno kombinizono ir neislysdavau
Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos Braske, kaip tavo sveikatele Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? Bliam, o kur musu sarasiukas su mm datom (kuriu nelaukiam  )einu ieskot mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24 Dymaxxx nelaukia nuo 11.25 agupu nelaukia nuo 11.26 Braske nelaukia nuo 12.16 Paule ?
Labas rytas QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05) Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos Nuotaikos optimistinės, BT kyla Lutė nelaukia nuo 11.24 Dymaxxx nelaukia nuo 11.25 agupu nelaukia nuo 11.26 Paule nelaukia nuo 12.01 Braske nelaukia nuo 12.16
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24) Labas rytas Nuotaikos optimistinės, BT kyla Lutė nelaukia nuo 11.24 Dymaxxx nelaukia nuo 11.25 agupu nelaukia nuo 11.26 Braske nelaukia nuo 12.16 Paule nelaukia nuo 12.01  lauksim rezultatu
Raudona_Braske
2009 11 19, 11:59
Labas rytas ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bent viena  turetu but! nieko nezinau QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 11:24) Labas rytas Nuotaikos optimistinės, BT kyla  Laukiam rezultatu  ir ND nepamirstam o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59) ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bent viena  turetu but! nieko nezinau Tikrai  Laukiam QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59) Laukiam rezultatu  ir ND nepamirstam ND nepamirštam, kur jau ten pamirši QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59) o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  Vargšiukė  O kaip dukrytė?
QUOTE(agupu @ 2009 11 19, 10:05) Labas rytas mergaiciukes, kaip nuotaikos Lute nu as tai labai laukiu tavo grafikiuko, negi dar nebere linijos O ? Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 19, 11:59) Labas rytas *ziuriu pagal sarasiuka kad kita savaite naujienu laukiam  bent viena  turetu but! nieko nezinau **o mano sveikata s..... kaulus lauzo nesvietiskai  38, pana luzo tai einu valgyti ir pati i lova  * pasakei ir psio, nereik bartis **  jamk balioną mažum pasveiksi greičiau ir dar  mažytei tavo mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24 Dymaxxx nelaukia nuo 11.25 agupu nelaukia nuo 11.26 Paule nelaukia nuo 12.01 Braske nelaukia nuo 12.16
Raudona_Braske
2009 11 19, 19:42
QUOTE(Paule @ 2009 11 19, 15:35) Vargšiukė  O kaip dukrytė? aciu d jai viskas ok , bent jau kolkas QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 18:41) Ai nebesimatavau šiandien, biški tepa kažkaip, o linijos ir nebrėžė, bet manau, kad buvo, negi testas apsimelavo * pasakei ir psio, nereik bartis tepa tai gal implantacija, sako buna biski kraujo kitoms pasirodo gerai gerai nebesibaru, bet tikiuosi bus bent viena
Na tikiuos bus nors viena
Raudona_Braske
2009 11 19, 20:59
QUOTE(Lutė @ 2009 11 19, 20:56) Na tikiuos bus nors viena  turi but
|
|