Raudona_Braske
2009 11 02, 12:02
Siūlau jungtis i Panevėžio planuojančių burelį
Laba, na tada ir aš deduos prie šio būrio
Balabolka
2009 11 03, 21:24
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 02, 13:02) Siūlau jungtis i Panevėžio planuojančių burelį  Galit ir pas mus uzeit gal net ir prisiregistruot pas mus musu namuciailauksim sveciuose
dymaxxx
2009 11 03, 21:59
sveikutes ir as pas jus jungiuosi bet kaip ziuriu cia visai naujai iskepta temute ir mazai nariu  bet tikiuosi kad daugiau musu atsiras
Raudona_Braske
2009 11 04, 11:12
o kaip smaghu pagaliau mamyciu atsirado norejau sukurti butent panevezio planuojanciu mamyciu bureli, juk smagiau vienam mieste leliuku laukti o paskui ir auginti niu tai pasipasakokit d  bar merginos ar seniai planuojat
 planuoju senokai, bet dirbam ties tuo reikalu apie mėnesį  nu tikiuos ilgai neteks darbuotis ir greit patapsiu  kaip kitos?
Raudona_Braske
2009 11 04, 19:41
QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 17:52)  planuoju senokai, bet dirbam ties tuo reikalu apie mėnesį  nu tikiuos ilgai neteks darbuotis ir greit patapsiu  kaip kitos? nu ir mes taip pat  labai norejom pametinuku tik vis laukem kada cia jau tinkamas laikas  tad nusprendeme pradeti, nes truputi baisoka, nes su elze biski problemu buvo tai labai tikiuosi kad sikarta viskas pavyks kuo puikiausiai
O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis
Raudona_Braske
2009 11 04, 22:02
QUOTE(Lutė @ 2009 11 04, 21:10) O kas per bėdos, jei žinoma ne paslaptis? O pametinukai nesunku augint bus? Aš bijočiau, kažkaip nepasitikiu savo jėgomis na buvo taip kad 5 metus kontraceptikus geriau o paskui ovuliacija nebeatsinaujino, tai teko ir vaistus gerti  jau tikrai buvom nusigande kad gali nepavykti, bet aciu d viskas pavyko ir turim elzyte  ai dar gimda pas mane durna biski  tai zinai ilgai nelaukiam nes kazi kiek laiko vel reiks dirbt kol bus leliukas  o pametinuku nebijau  as labai noriu maziuku leliuku
_simfa_
2009 11 04, 22:32
sveikutes  visai netyciom uzmaciau siuos namucius  mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim  tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20
dymaxxx
2009 11 04, 22:42
sveikos merginos zinoma kad saunu planuoti is topacio miesto mes planuojam nuo rugpjucio, pries tai buvau pastojusi (neticiukas) bet musu zirniukas pabego 9 sav.  bet praejus kelioms savaitems pagavau toki azarta, kad noriu leliuko tai ir pradejom planuoti  bet va praita menesi nieko neisejo, nes SB sirgo plauciu uzdegimu ir gere antibijotikus tai atidejom, bet i si menesi dedu daug vilciu, galbut ten kur aukstai sedi dede isgirs musu prasima ir atsius zirniuka
Raudona_Braske
2009 11 05, 10:32
QUOTE(_simfa_ @ 2009 11 04, 22:32) sveikutes  visai netyciom uzmaciau siuos namucius  mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim  tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20 sveika prisijugusi, musu cia nedaug dar bet tikiuosi padauges planiukiu  Laikysim kumstukus uz tave  ziuriu jus cia ilgiau planuojate jau, mes tai tik si cikla pradejom, bet jauciu kad nieko gero nes panasu mmmm arteja tai biskiuka nervuoja, na bet kita cikla jau tikrai pasistegsim jum gerai turbut ciklas reguliarus o pasmane isvis jokio reguliarumo tad sunku susigaudyti kada cia tos dienos geros....
dymaxxx
2009 11 05, 17:16
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 10:32) sveika prisijugusi, musu cia nedaug dar bet tikiuosi padauges planiukiu  Laikysim kumstukus uz tave  ziuriu jus cia ilgiau planuojate jau, mes tai tik si cikla pradejom, bet jauciu kad nieko gero nes panasu mmmm arteja tai biskiuka nervuoja, na bet kita cikla jau tikrai pasistegsim jum gerai turbut ciklas reguliarus o pasmane isvis jokio reguliarumo tad sunku susigaudyti kada cia tos dienos geros.... o tu nematuoji BT ? nes siaip kaikurios pagal tai gaudosi kada vaisingos dienos  as tai bandziau matuoti, bet tai pamirstu, ir siaip nevienodu lauku keliuosiu, o dar anksti ryte visada begu i wc, o po to dar miegucio kiek lieka laiko  as tai dar bandau pagal iskiras ziureti, ir siaip ciklas pas mane +- 2 dienos,toks apilregulerus  po abrazijos buvo biski sudurneves, bet jau si paskutini menesi baige i savo vietas atsistoti
Raudona_Braske
2009 11 05, 19:04
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 17:16) o tu nematuoji BT ? nes siaip kaikurios pagal tai gaudosi kada vaisingos dienos  as tai bandziau matuoti, bet tai pamirstu, ir siaip nevienodu lauku keliuosiu, o dar anksti ryte visada begu i wc, o po to dar miegucio kiek lieka laiko  as tai dar bandau pagal iskiras ziureti, ir siaip ciklas pas mane +- 2 dienos,toks apilregulerus  po abrazijos buvo biski sudurneves, bet jau si paskutini menesi baige i savo vietas atsistoti nu va man po gimdimo tai biski ir mazdaug stojes i savo vietas 35-38 dienos, toks ilgokas gaunasi, bet kad as dar tik 3 kartus sirgus o matuoti tai man besansu kadangi mergina kaip atsikelia tai ner kada mamai cia su tais termometrais zaist reik jos ziuret  bet as kazkaip zinai nesiciklinu kad butent ta diena butinai reikia su mb ND daryt, tiesiog leidziu teketi sava vaga juolab laiko dar yra bet noreciau pastoti iki elzei bus 1, 3 men, kad pinigai butu normaliai paskaiciuoti
dymaxxx
2009 11 05, 19:44
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:04) nu va man po gimdimo tai biski ir mazdaug stojes i savo vietas 35-38 dienos, toks ilgokas gaunasi, bet kad as dar tik 3 kartus sirgus o matuoti tai man besansu kadangi mergina kaip atsikelia tai ner kada mamai cia su tais termometrais zaist reik jos ziuret  bet as kazkaip zinai nesiciklinu kad butent ta diena butinai reikia su mb ND daryt, tiesiog leidziu teketi sava vaga juolab laiko dar yra bet noreciau pastoti iki elzei bus 1, 3 men, kad pinigai butu normaliai paskaiciuoti  tai zinoma malonumas neturi virsti darbu  bet vistiek pati jauti kada tau buna O? tai tada ir ND daryt  nes buna kad kaikurios jaucia, tai viena ar kita sona paskauda.
Raudona_Braske
2009 11 05, 19:46
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 19:44) tai zinoma malonumas neturi virsti darbu  bet vistiek pati jauti kada tau buna O? tai tada ir ND daryt  nes buna kad kaikurios jaucia, tai viena ar kita sona paskauda. a kai sakai tai gal ir jauciu  nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt
Oho kad aktyvėja tema šaunu,kuo daugiau tuo linksmiau ir drąsiau QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 04, 22:02) na buvo taip kad 5 metus kontraceptikus geriau o paskui ovuliacija nebeatsinaujino, tai teko ir vaistus gerti Kaip įdomiai čia su KT, na tikėkimės, kad greit bus ir kitas QUOTE(_simfa_ @ 2009 11 04, 22:32) sveikutes  visai netyciom uzmaciau siuos namucius  mes irgi planuojam taip rimtai be jokiu apsaugu nuo birzelio,o 'netyciuku' pasitaikydavo kazkur nuo bkovo-balandzio///tai vat turime sunaiteli,tai norime dukrytes dabar,tik kad vat nesigauna kaip norim  tikiuosi sis ciklas tures rezultatu.NT darysiu 11.20 tai prieš ovuliaciją reik  tada didesnė tikimybė mergytė, bet kuriuo atvėju laikau kumščius QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:46) a kai sakai tai gal ir jauciu  nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt  ei pas mane ir kažkaip ta O vėluotai ateina, aš nuėjau ir nusipirkau ovuliacijos testuką kaina 6 su centais, radau vaistinėj maximos kur prie rimi, sakiau taip gaudysiu manau pavyks
dymaxxx
2009 11 05, 22:01
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 05, 19:46) a kai sakai tai gal ir jauciu  nu reiks bandyte stebet , nors dabar tai jauciu jau mmmm atkeliauja tai kita cikla reiks susikaupt  tai va pastebek save geriau gal ir pajausi kai ateis O beto iskiru buna tada daugiauLutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas  nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka  o beto nelabai zinau kaip juo naudotis  gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza?
Raudona_Braske
2009 11 06, 10:00
QUOTE(Lutė @ 2009 11 05, 20:57) ei pas mane ir kažkaip ta O vėluotai ateina, aš nuėjau ir nusipirkau ovuliacijos testuką kaina 6 su centais, radau vaistinėj maximos kur prie rimi, sakiau taip gaudysiu manau pavyks va ir as galvojau pirkt ta testa ale neradau kur, su pirmu kai reikejo tai vilniuj buvau ir nusipirkau... QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 22:01) tai va pastebek save geriau gal ir pajausi kai ateis O beto iskiru buna tada daugiauLutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas  nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka  o beto nelabai zinau kaip juo naudotis  gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza? naudoti tai paprasta tik man rodos ji galima daryti betkuriuo metu  bet jo reikia neviena diena gaudyti, pvz jei mazdaug jauti kad ciklo viduri tai lengviau, o kai as net neisivaizduoju  nu reiks pasekti save ir pabandysiu tada OT nusipirkti
dymaxxx
2009 11 06, 13:04
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 06, 10:00) naudoti tai paprasta tik man rodos ji galima daryti betkuriuo metu  bet jo reikia neviena diena gaudyti, pvz jei mazdaug jauti kad ciklo viduri tai lengviau, o kai as net neisivaizduoju  nu reiks pasekti save ir pabandysiu tada OT nusipirkti  bet ju reiks darytis ne viena diena, tai manau nemazai reikes pirkti,beto jie dar neispigiuju  o beto idomu kur pnv. dar galima ju isisgyti?
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 05, 22:01) Lutė vienom O buna iskart po mmm o kitom pries mmm, juk kiekvienos organizmas yra skirtingas  nu as niekada nebandziau OT bet buvau susidomejusi, bet intere paiskojau kur ju pnv. yra tai ismete vienoj vaistinej (zemaiciuose) ir tai reikejo uzsisakyti. tai ir numojau ranka  o beto nelabai zinau kaip juo naudotis  gal panasiai kaip NT?bet mano manymu vieno maza? na aš panašiai jaučiu kada būna ir BT matuojuos tai manau bus lengviau  jo vieno neužteks, naudotis kaip ir NT tik netinka ryte, manau yra kiekvienoje didesnėje vaistinėj
Raudona_Braske
2009 11 07, 18:28
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 06, 13:04) bet ju reiks darytis ne viena diena, tai manau nemazai reikes pirkti,beto jie dar neispigiuju  o beto idomu kur pnv. dar galima ju isisgyti? tai va ir as pagalvojau kad nemazai reiks  ai as turbut negaudysiu tu dienu o tiesiog megausiuosi ND
Balabolka
2009 11 07, 20:50
Sveikos planiukes  As cia isiterpsiu ir tik patarsiu - jei norit pigiai gauti NT ir OT , tai musu viena mergaite parduoda Zydros Akys. As asmeniskai pas ja uzsakinejau sau ir mergaitems is musu temutes, tai super kaina gavosi. Ypac jei susigrupuosit, tai gausis 1 testukas apie 1,20 lt. Taip kad pabandykit  ji atsiuncia juos pastu. Sekmes mergaites  P.S. o geriausiai ND atlikineti tada, kada to nori, nes tada gaunasi is reikalo... ir dazniausiai be rezultatu  patirtis bent jau taip sako
Sveikutes mergaites  As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija...  dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O  Pas mane ilgas ciklas 33-35d.  sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys  Tai vat, tiek apie save
QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 14:55) Sveikutes mergaites  As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija...  dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O  Pas mane ilgas ciklas 33-35d.  sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys  Tai vat, tiek apie save  tikėkimės kad dabar viskas gerai su  bus
QUOTE(Lutė @ 2009 11 08, 17:03) tikėkimės kad dabar viskas gerai su  bus  labai tikiuosi gal mergaites darom sarasiuka, kada nelaukiam mm ir darom testukus?  galgi aktyvios busim
QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 18:02) labai tikiuosi gal mergaites darom sarasiuka, kada nelaukiam mm ir darom testukus?  galgi aktyvios busim  ok tinka, kiekviena įsirašom save pvz.: mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24
Raudona_Braske
2009 11 09, 10:14
Labas rytas  dovanokit cakar visa diena uzsiemus buvau labai neturejau laiko uzsukti QUOTE(agupu @ 2009 11 08, 14:55) Sveikutes mergaites  As paneveziete taip pat ir planuojam leliuka Labai norejom geguziuko, pavyko...., bet deja nesivystantis nestumas buvo...abrazija...  dabar sulaukus pirmuju mm po abrazijos, bandom kibti i darbus vel. Siandien 10CD, tad laukiu O  Pas mane ilgas ciklas 33-35d.  sunku nuspeti ta O, matuoju BT ir dar turiu OT testuku is ZydrosAkys  Tai vat, tiek apie save  prasom prasom tikekimes kad is nestumas bus tau sklandus ir lengvas mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24 Braske nelaukia nuo 12.16 rasau jau kita menesi nes siandien sulaukiau mmmm o gal rimtai pasigrupuojam del ot?
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 09, 10:14) prasom prasom tikekimes kad is nestumas bus tau sklandus ir lengvas rasau jau kita menesi nes siandien sulaukiau mmmm o gal rimtai pasigrupuojam del ot? aciukas uz priemimas ir gersu palinkejimus mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24 agupu nelaukia nuo 11.30 (data patikslinsiu ivykus O) Braske nelaukia nuo 12.16 del testuku tai galit kooperuotis, tikrai pigiau iseis, as kolkas nepirksiu, dar turiu
Raudona_Braske
2009 11 09, 16:28
agupu tau gerai kad turi o as va ir metausi tai galvoju nieko nedarysiu, tai dabar tu testu uzsinorejau  zodziu as koperatyvuociausi nes man ju tirkai daug reikia nes net neisivaizduoju kada man vyskta  o ciklas tai ilgas
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 09, 16:28) agupu tau gerai kad turi o as va ir metausi tai galvoju nieko nedarysiu, tai dabar tu testu uzsinorejau  zodziu as koperatyvuociausi nes man ju tirkai daug reikia nes net neisivaizduoju kada man vyskta  o ciklas tai ilgas  tu nenori pradei matuoti BT? susizymi grafikiuke pvz www.fertilityfriends.com arba www.babyplan.ru kiekvieno ryto temperatura ir matysi kada jau O ivyko. Kai mano toks nereguliarus ciklas BT man labai liuks  va pavyzdi savo parodau, praeito ciklo, matosi kada ivyko O, nes pakilo temperatura, o programa nubrezia linija, kada ji ivyko  o sis dabartinis, tai laukiu O, bet ji turetu ivykti tik apie 19CD
Raudona_Braske
2009 11 10, 09:43
agupu, bet tai kiek zinau reikia matuoti kaskart tuo paciu metu, o as gi na plius minus pusvalandi keliuosi skirtingai..... o beto mergina gi iskarto demesio reikalauja  o gal rimtai pabandyt  palauks mergina lovytej gal neuzsireks, jei brolio nori tegul pakencia  Ir cia durna klausyma turbut uzduosiu matuot reikia tiesiojoje ar makstyje? nu visai neatsimenu
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 09:43) agupu, bet tai kiek zinau reikia matuoti kaskart tuo paciu metu, o as gi na plius minus pusvalandi keliuosi skirtingai..... o beto mergina gi iskarto demesio reikalauja  o gal rimtai pabandyt  palauks mergina lovytej gal neuzsireks, jei brolio nori tegul pakencia  Ir cia durna klausyma turbut uzduosiu matuot reikia tiesiojoje ar makstyje? nu visai neatsimenu  na pusvalandzio paklaida g.b.  as visada 7 ryte matuoju ir vel toliau miegu  galima ir ten ir ten, dar po liezuviu galima  as matuoju makstyje ir su gibsidabriniu termometru  pabandyk, man tai tikrai  zinau kada ir mm turi ateiti ir kada o ivyko
Raudona_Braske
2009 11 10, 13:27
QUOTE(agupu @ 2009 11 10, 13:18) na pusvalandzio paklaida g.b.  as visada 7 ryte matuoju ir vel toliau miegu  galima ir ten ir ten, dar po liezuviu galima  as matuoju makstyje ir su gibsidabriniu termometru  pabandyk, man tai tikrai  zinau kada ir mm turi ateiti ir kada o ivyko  nu butinai bandysiu tada jei sakai kad pusvalandis nieko  biski bijau tikiuosi ovuliacija vyksta pas mane  tik man to puslapio com neatidaro , o rusu as nemoku
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 13:27) nu butinai bandysiu tada jei sakai kad pusvalandis nieko  biski bijau tikiuosi ovuliacija vyksta pas mane  tik man to puslapio com neatidaro , o rusu as nemoku  parasyk cia arba i AZ savo el.pasta, atsiusiu pakvietima i fertility
dymaxxx
2009 11 10, 14:31
sveikos merginos kelias dienas nebuvau pas jus uzsukusi, nes su SB labai smarkiai apsipykom  , tai nei nuotaikeles nei noro kanors daryti nebuvo, nors siandiena atsiprase ir geliu padovanojo vistiek kazko man graudenasi del visko itraukit ir mane i sarasiuka mmm nelaukiu 11.25 bet jauciu kad jos parsivilks, nes savaitgali buvo pagal skaiciavimus O bet kaip apsipyke buvom tai net atsiruose kambariuose miegojom, tai nera jokiu vilciu si menesi sulaukti dvieju bruksniuku nepykit kad isiliejau  gal geriau pas jus uzsuksiu kada jau nuotaikyte atsiras
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 10, 14:31) sveikos merginos kelias dienas nebuvau pas jus uzsukusi, nes su SB labai smarkiai apsipykom  , tai nei nuotaikeles nei noro kanors daryti nebuvo, nors siandiena atsiprase ir geliu padovanojo vistiek kazko man graudenasi del visko itraukit ir mane i sarasiuka mmm nelaukiu 11.25 bet jauciu kad jos parsivilks, nes savaitgali buvo pagal skaiciavimus O bet kaip apsipyke buvom tai net atsiruose kambariuose miegojom, tai nera jokiu vilciu si menesi sulaukti dvieju bruksniuku nepykit kad isiliejau  gal geriau pas jus uzsuksiu kada jau nuotaikyte atsiras  Mazute, laikykis  o cia gali pasipasakoti, mes gi moterys - suprantam viena kita Papildyta:mes nelaukiam mmm  Lutė nelaukia nuo 11.24 Dymaxxx nelaukia nuo 11.25 agupu nelaukia nuo 11.30 (data patikslinsiu ivykus O) Braske nelaukia nuo 12.16
Raudona_Braske
2009 11 10, 15:07
dymaxxx, aisku pas mus gali pasipasakot  kur gi daugiau issilieti? indu namie tai gaila  ir ka zinai gal uzteks ND ir pries O darytu? niekada negali zinot o vyrai gi zinai, mazi vaikai  as kai vaika turiu tai grynai isitikinau kad elze ir mb mastymu vienodi as irgi va pykstu ant mb ale vakar jau issakiau savo nervus tai siandien tikiuosi pasitaisys agupu vaida.naudz@gmail.com lauksiu  o kiek laiko tavo dukrytei?
QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 15:07) dymaxxx, aisku pas mus gali pasipasakot  kur gi daugiau issilieti? indu namie tai gaila  ir ka zinai gal uzteks ND ir pries O darytu? niekada negali zinot o vyrai gi zinai, mazi vaikai  as kai vaika turiu tai grynai isitikinau kad elze ir mb mastymu vienodi as irgi va pykstu ant mb ale vakar jau issakiau savo nervus tai siandien tikiuosi pasitaisys agupu vaida.naudz@gmail.com lauksiu  o kiek laiko tavo dukrytei?  jau issiunciau mano pupai jau 2m.3men. didele mergina
Raudona_Braske
2009 11 10, 16:51
QUOTE(agupu @ 2009 11 10, 15:15) jau issiunciau mano pupai jau 2m.3men. didele mergina  jau tikrai didele  pats laikas broliukui
Labu mergytės, kaip dienelė praėjo? dymaxxx - visko gyvenime pasitaiko, o mes čia tam kad išklausytumėm, pasitartume, pasiguostume o man pagal grafikėlį jaučiu poryt bus O, tikiuos sugaminsim ką nors
Sveikutes QUOTE(Raudona_Braske @ 2009 11 10, 16:51) jau tikrai didele  pats laikas broliukui  pats laikas, bet net nezinau ar broliuko labiau jau norim  man gal net sesute dukrai geriau butu, bet cia jau nesvarbu is tikruju, svarbiaudia viskas ok butu QUOTE(Lutė @ 2009 11 10, 17:52) Labu mergytės, kaip dienelė praėjo? dymaxxx - visko gyvenime pasitaiko, o mes čia tam kad išklausytumėm, pasitartume, pasiguostume o man pagal grafikėlį jaučiu poryt bus O, tikiuos sugaminsim ką nors  gaminkit, gaminkit  tai imesk cia grafikeli, idomu labai
dymaxxx
2009 11 11, 16:16
sveikos merginos  nu siandien man jau nuotaikele gera, net puiki ai del menkniekio susipykom, o jis kaip tikras kalnu ozys  labai principingas ir izeidus, tai visada kai susipykstam, sako: "eisim skirtis!" ir pradeda turtus dalinti, cia tau liks cia man... o man tai pasako skitris as visada i asaras, man labai baisus tas zodis, nes as ji beprotiskai myliu  tai vakar visa vakara atsiprasinejo, gailisi ka padares. pagalvoju gerai kad gailis, gal kita karta taip nebesielgs  tai siandiena kartu vaziavom saldiklio iskoti (mesytei), tai vietoj saldiklio nusipirkom saldytuva dviduri (musu svajone)  nupirkom nauja virpul uz du tukstancius lt, nes keliose vietose irezta ir sone vienam neryskiai ilenkta buvo, bet kaip uz tokia kaina tai tie irezimai net nesimato  tai dabr abu laimingi iki padebesiu
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 11, 16:16) sveikos merginos  nu siandien man jau nuotaikele gera, net puiki ai del menkniekio susipykom, o jis kaip tikras kalnu ozys  labai principingas ir izeidus, tai visada kai susipykstam, sako: "eisim skirtis!" ir pradeda turtus dalinti, cia tau liks cia man... o man tai pasako skitris as visada i asaras, man labai baisus tas zodis, nes as ji beprotiskai myliu  tai vakar visa vakara atsiprasinejo, gailisi ka padares. pagalvoju gerai kad gailis, gal kita karta taip nebesielgs  tai siandiena kartu vaziavom saldiklio iskoti (mesytei), tai vietoj saldiklio nusipirkom saldytuva dviduri (musu svajone)  nupirkom nauja virpul uz du tukstancius lt, nes keliose vietose irezta ir sone vienam neryskiai ilenkta buvo, bet kaip uz tokia kaina tai tie irezimai net nesimato  tai dabr abu laimingi iki padebesiu sveikinu isisgijus toooki pirkini
dymaxxx
2009 11 11, 17:51
QUOTE(agupu @ 2009 11 11, 16:41)
QUOTE(dymaxxx @ 2009 11 11, 16:16) Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės! Iš savo praktikos O pirkinys tai liuxiškas  dviduris man ir labai patinka agupu maniškis grapikiukas  ir OT teigiamas, nu ko dar norėt
QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 19:46) Kitam sykiui kai pradės taip kalbėt išsitrauk maišiukus maximkės ar norfės ar kt. ir pradėk jo rūbus dėt ir pridurk smulkius daiktus paštu atsiųsiu - jei įtikinamai darysi suveiks visam laikui - nieko nebenorės! Iš savo praktikos O pirkinys tai liuxiškas  dviduris man ir labai patinka agupu maniškis grapikiukas  ir OT teigiamas, nu ko dar norėt   vienodai einam  zek ryt turetum gerokai uzkilti  man irgi siandien labai ryskus teigiamas OT, ND privalomi kaip sakant  tik galvoju, kad nebutu per velu, nes labai ir sona viena skauda  o si cikla pirmi ND bus sivakar  (zvakutes naudojau, negalejom kitaip)
per vėlu  ta prasme? juk ikriukai gyvibingi būna apie 6 paras, tūrėtų įplaukt  mes ir planuojam (aš daugiau) šį vakarą ND
QUOTE(Lutė @ 2009 11 11, 20:17) per vėlu  ta prasme? juk ikriukai gyvibingi būna apie 6 paras, tūrėtų įplaukt  mes ir planuojam (aš daugiau) šį vakarą ND  Nu taip, del  As galvoju, kad nepaveluotume su ND...bet gal nepavelavom, siandien dar tempa neuzkilo  kaip pas tave? Oi labas rytas visoms  Idomu, kur braske dingo, vakar nepasirode
|
|