O aš noriu pasidžiaugti šiuo darželiu
gal ne lopšeliukų grupėj jūsų panelytė
o ir ten kur aprašiau tikrai manau nekasdien taip buna ir išvis reik tikėtis,kad nebus daugiau o vyresnių grupių auklėtojos visai nieko,daug mokina ir papildomų užsiėmimų daug buna,koncertai,vaidinimai labai išraiškingi būna QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 28, 22:35) gal ne lopšeliukų grupėj jūsų panelytė o ir ten kur aprašiau tikrai manau nekasdien taip buna ir išvis reik tikėtis,kad nebus daugiau o vyresnių grupių auklėtojos visai nieko,daug mokina ir papildomų užsiėmimų daug buna,koncertai,vaidinimai labai išraiškingi būna Grupėje nuo 3 metukų, tai jau ne lopšelinukai
vyresnių grupių auklėtojos truputi fainesnes (o kai kurioms net prie širdies vietos atsirastų
O kuri cia ta aukletoja lopselio? nu man kazkaip nesitiki
Direktore kiek man asmeniskai teko bendrauti tai maloni moteris Aukletojos, kurias as zinau,tai nei vieno blogo zodzio pasakyti negaleciau. Viena ir jaunute pas mano vaika buvo, bet tikrai labai sauni,paprasta ir nuosirdi,labai gaila,kad jau kitoje grupeje jinai. Todel tik viena minusa ir galeciau isskirti sio darzelio - kad daznai aukletojos keitinejamos. Ir dar tiesa,kad vasaros atostogos trumpesnes butu. O daugiau viskas puiku - su vaikais uzsiima, su dideliu noru keliauja, aukletoju pasiilgsta,tai manau viska pasako. Tikiuosi,kad su laiku ir kiemas atsinaujins,nes vidus pamazu pamazu vis grazeja.
Labas rytas,
na gal ten viena tokia yra,ji matosi tokia jaunutė anksčiau taip pat buvo viena nenormali lopšeliukų auklėtoja,pamenu sesuo vesdavo mažytę savo tai pamperių nekeisdavo,laikydavo šlapią ją(ir netik ją,nekartą buvau specialiai atėjus dienos metu patikrint,na tipo kažką pamiršo paduot mama mergaitei),arba nuėmę laikydavo be pamperio tipo pratindavo,betgi vaikai su šlapiais klynais būdavo šeip darželis palengva atsigauna,langai pakeisti,veiklos daug,išvykų taip pat nestinga,šventės nuostabios,tik trūksta lauke inventoriaus žaidimų,dabar pastatė tą mašinytę ilipt į ją aukštoka mažiams,nusiverčia,verkia,sužiūrėt visų negali jos,nu vien žo nelabai pagalvota,bet visgi kažkas daroma,dar reikėtų sargo gero ten,nes vakarais jaunimas su alum atėja bando gadint žaidimus vaikučiams QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 28, 20:23) Kadangi praeinu dažnokai pro sį darželį tai truputį pasisakysiu (šį darželį lankė ir mano vaikai).Teko pamatyt kaip elgiasi ir ne kartą auklėtoja lopšeliukų Na kazkokia neitiketina istorija... Cia is kersto norima lopsiuku aukletojas apjuodinti? Papildyta: QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 28, 22:35) gal ne lopšeliukų grupėj jūsų panelytė o ir ten kur aprašiau tikrai manau nekasdien taip buna ir išvis reik tikėtis,kad nebus daugiau o vyresnių grupių auklėtojos visai nieko,daug mokina ir papildomų užsiėmimų daug buna,koncertai,vaidinimai labai išraiškingi būna ...Gerai, kad bent darželio grupių aukletoju darbo smalsios mamytes nemato, juk jos 2 aukste, tai ir nuomone apie jas kitokia QUOTE(Vyciune @ 2011 10 02, 12:42) ...Gerai, kad bent darželio grupių aukletoju darbo smalsios mamytes nemato, juk jos 2 aukste, tai ir nuomone apie jas kitokia tikriausia kiek vaikučių, kiek mamyčių, tiek ir nuomonių Maniškė dabar (kai pakeitėm darželį) net po savaitgalio su dideliu noru skuba. Jokių ašarų nebūna. Tad jokių priekaištų antro aukšto auklėtojoms neturiu QUOTE(Laumėnė @ 2011 10 03, 09:08) tikriausia kiek vaikučių, kiek mamyčių, tiek ir nuomonių Maniškė dabar (kai pakeitėm darželį) net po savaitgalio su dideliu noru skuba. Jokių ašarų nebūna. Tad jokių priekaištų antro aukšto auklėtojoms neturiu Sveiki Kalbant apie auklėtojas ir pirmo ir antro aukšto nuomonė tik teigiama O jūs jos paklausinėkite-maniškiui toks nenoras buvo,kai....estafetės metu jų komanda pralaimėjo QUOTE(MUDU @ 2011 10 03, 10:14) O jūs jos paklausinėkite-maniškiui toks nenoras buvo,kai....estafetės metu jų komanda pralaimėjo pakolkas nepavyksta išsiaiškinti kodėl QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 28, 21:23) Kadangi praeinu dažnokai pro sį darželį tai truputį pasisakysiu (šį darželį lankė ir mano vaikai).Teko pamatyt kaip elgiasi ir ne kartą auklėtoja lopšeliukų Idomiai leidziat laika, stovedama po darzelio langais. Pilat pamazgas ant aukletoju, net nezinodama kaip ten viskas vyko istikruju. O gal aukletoja patrauke vaika is virtuveles ar ar prausyklos, kad jam kas neatsitiktu? Prausykloje buna slapios grindys. Gal aukletoja nenorejo, kad vaikas susizeistu? Kas lygiai taip pat gali nutikti ir virtuveleje. Pasakykit atvirai, ar ar vaikas neverkia, kai yra sustabdomas ir jam neleidizma daryti tai, ko jis nori, nes tai jam pavojinga? Asmeniskai as esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie lopselio aukletojas. Kaip ir apie darzelio grupiu aukletojas. Siame darzelyje visos aukletojos geros ir dirba gan profesionaliai. Ir pagrindinis dalykas, jei jau jusu nuomone aukletoja elgesi netinkamai, tai kita karta uzeikit pas ja i grupe ir i akis pasakykit, o nepilkit pamazgas paslapcia. Is ankto dekoju !!!!!! O aukletojoms sekmes!!!!!!! QUOTE(marmeladas @ 2011 10 05, 20:37) Idomiai leidziat laika, stovedama po darzelio langais. Pilat pamazgas ant aukletoju, net nezinodama kaip ten viskas vyko istikruju. O gal aukletoja patrauke vaika is virtuveles ar ar prausyklos, kad jam kas neatsitiktu? Prausykloje buna slapios grindys. Gal aukletoja nenorejo, kad vaikas susizeistu? Kas lygiai taip pat gali nutikti ir virtuveleje. Pasakykit atvirai, ar ar vaikas neverkia, kai yra sustabdomas ir jam neleidizma daryti tai, ko jis nori, nes tai jam pavojinga? Asmeniskai as esu girdejusi tik gerus atsiliepimus apie lopselio aukletojas. Kaip ir apie darzelio grupiu aukletojas. Siame darzelyje visos aukletojos geros ir dirba gan profesionaliai. Ir pagrindinis dalykas, jei jau jusu nuomone aukletoja elgesi netinkamai, tai kita karta uzeikit pas ja i grupe ir i akis pasakykit, o nepilkit pamazgas paslapcia. Is ankto dekoju !!!!!! O aukletojoms sekmes!!!!!!!
Mano mažoji lanko lopšelį, tai eina su didžiausiu noru, net šeštadienį reikalauja ja vesti į darželį
QUOTE(D.E*V.A @ 2011 09 28, 20:23) Kadangi praeinu dažnokai pro sį darželį tai truputį pasisakysiu (šį darželį lankė ir mano vaikai).Teko pamatyt kaip elgiasi ir ne kartą auklėtoja lopšeliukų ne nu čia jau kažkokie kledesiai. Nu matosi , kad tikrai nesąmonę rašote. Ėjau pro šoną, žvilgtelėjau pro langą. Ale klausa tai superinė, viską girdėjote, situaciją iš karto supratote. Nerašykite nesąmonių...kaip Jums ir ranka kyla blevyzgoti.Aš galiu pasakyti mano abu vaikai lankė lopšelio grupę. Dieve, duok visiems tokias auklėtojas ir jų padėjėją. PAGARBA, AČIŪ iš visos širdies už Jūsų meilę.
Nu nesuprantu ir neisivaizduoju, kaip einant pro šali, galima pastebeti kas vyksta viduje, virtuvelej,.kliedi moteriske,
Žiuriu kad kas met vis atsiranda tokiu, kurioms patinka pilti pamazgas, jau geriau neterskit temos, ji ne tam,
turiu klausimuka, ar labai sunkiai i si darziuka patekot? kada raset, kada patekot?
QUOTE(korete @ 2011 10 27, 11:34) Sveiki.Vedant vyresnėlį patekome,iškart (tai buvo prieš berods šešis metus
Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyrius patvirtino įsakymą, pagal kurį darželiuose mokami būreliai, spektakliai ir kiti renginiai gali vykti tik pasibaigus grupės darbo laikui (18-19val.). Tai reiškia, kad praktiškai darželyje būrelių nelieka.
Kam šis įsakymas aktualus, galite paskaityti čia http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry50808926
o , mamytes, gal zinote kada skelbia darzelis kas pateko i lopseli o kas ne? ir turbut tik darzelyje buna paskelbta, o kokiam savivaldybes psl nebuna. galvoju kada jau pradet kito darzo ieskoti, bet turbut misija neimanoma su laisvom vietom
As ziuredavau savivaldybes puslapyje, kelinti esam, be to, artejant priemimo terminui (kazkur pries 2 men) pati skambinau i darzeli, direktorei klausti kokia yra sitaucija ir ji man viska isaiskino.
Kadangi mazylis pradejo lankyti ne nuo rugsejo 1d., tai pati ieskojau informacijos del patekimo, o jei nuo rugsejo 1d. tai, manau, buna kokie nors sarasai,bet negaliu pakomentuoti, nezinau tiksliai. Pries pradedama ieskoti kito darzelio, pabandykit pasiskambinti QUOTE(davai @ 2012 03 08, 17:07) As ziuredavau savivaldybes puslapyje, kelinti esam, be to, artejant priemimo terminui (kazkur pries 2 men) pati skambinau i darzeli, direktorei klausti kokia yra sitaucija ir ji man viska isaiskino. Kadangi mazylis pradejo lankyti ne nuo rugsejo 1d., tai pati ieskojau informacijos del patekimo, o jei nuo rugsejo 1d. tai, manau, buna kokie nors sarasai,bet negaliu pakomentuoti, nezinau tiksliai. Pries pradedama ieskoti kito darzelio, pabandykit pasiskambinti ok |