"Drugelių" auklytės ir šeimininkutė irgi
Sveikos,mamytės
QUOTE(Danielle @ 2008 04 28, 13:43) Sveikos,mamytės pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui QUOTE(MUDU @ 2008 04 30, 22:01) pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui Dėkui
Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia
O su maniške kiek supratau logopedė dirbs tik nuo rudens. Tik įdomu kodėl dabar perkėlė
QUOTE(Akasta @ 2008 05 07, 12:06) Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia aš manau jog kiekvienas vaikas individualus,nes pvz mums lankant mokamus užsiėmimus pas logopedę,manasis visiškai nedirbo,o darželyje grupinis užsiėmimas+ individualus,rezultatas pasiektas greitai dėl antpirščių jau rašiau jog liežuvėlio palaikymui,prilaikymui tariant kai kuriuos garsus QUOTE(Danielle @ 2008 05 08, 13:08) tikriausiai todėl,kad vaikas apsiprastu su grupe,nes vasarą logopedė,kaip ir kiti papildomi būreliai nedirba
Sveikos
Sveikutės,
Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną? Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 12, 09:48) Sveikutės, Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną? Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus aš savo mazgį užrašius,bet nieko negirdėjau apie ADD QUOTE(ausre3 @ 2008 05 12, 12:06) nu ką eisim nekviestos QUOTE(MUDU @ 2008 05 11, 15:15) Viskas bus gerai,tik kantrybės ir nepamirškit namų darbų ,kad net tik darželyje ,bet ir už jo ribų būtų siekiama tikslo Ačiū už palinkėjimus
Mes pernai prieš ADD,tai gavom pranešimą raštu ir dar buvo parašyta, kad jei neatvyksim, būsim išbrauktos iš sąrašų
Na ką mano mažylis dar per mažas,todėl,kad yra daugiau norinčių vyresnių nei mes,ir į lopšelį mūsų nuo rudens nepriima
Tai kokie įspūdžiai po ADD?
QUOTE(MUDU @ 2008 05 18, 10:05) Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom. Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas.. QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02) Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom. Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas.. Į kokią grupę papuolėt? QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02) Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom. Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas.. supratau.O dėl to naujojo lapo, QUOTE(Danielle @ 2008 05 19, 14:27) Pas viščiukus. Papildyta: QUOTE(MUDU @ 2008 05 19, 20:02) supratau.O dėl to naujojo lapo, vat vat..
O kaip saulučių grupės auklėtoja? Ir gal gali pareikšt nuomonę apie viščiukų Redą
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40) Saulučių grupės auklėtoja O apie vičiukus nežinau nieko QUOTE(MUDU @ 2008 05 21, 10:40) Saulučių grupės auklėtoja O apie vičiukus nežinau nieko O galima rinktis? Mes kai nuėjom i ADD, jau buvom priskirtos cipciukams QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40) " Saulučių" moterys labai fainos O apie viščiukus irgi nieko nežinau. Mano viena pažystama norėjo pervest į mūsų grupę berniuką, tai jai nepavyko. Todėl dėl perkėlimo į kitą grupę irgi nežinau
su pervedimais sunkoka manau
prasau mamytes patarkit!
renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma? QUOTE(rutajon @ 2008 06 03, 17:28) prasau mamytes patarkit! renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma? Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t. O su tais siulymais tai irgi baikit O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika" ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos. QUOTE(rupuziuke @ 2008 06 04, 08:14) Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t. O su tais siulymais tai irgi baikit O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika" ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos. na snekat biski ir savim turbut netikit! daktarai mokytojai ir nnnnn visu kitu profesiju atstovai "tipo" neima....bet kiekvienas laukia!as nesakau kad siulysiu,as sakau patarkit ka daryt,neprasiau jusu replikos.sutinku kad i darza reik uzsirasyt vos gimus vaikeliui,bet jei pasikeite gyvenama vieta ir pagal rajona jau priklausai kitam darzeliui?tai jau ir atsiranda eileje pirmenybe gyvenanciam tam paciam rajone nei is kitu atvykstanciu!ir dar,kai paskambinau paklausti del grupes sarasu direktorei,ji pasake,kaip as galiu nematydama jusu tartis del priemimo?!na ir kaip,prie ko cia nematau,grazi negrazi,ar ta kas nors lemia?todel ir teiraujuos, ka ir kaip jus,mamytes, darot.as tikrai pries tuos kysius ir visus pamaloninimus,darbas yra darbas,gauna uz tai alga.vienu sakiniu jus teisi,patys mes to ismokom ir taip pripratinam... p.s.ziuriu dauguma mamu supermamose tik ir laukia ka pareplikuot ant ko cia uzsiraut..atsiprasau uz issireiskimus
Sveikos. Kad reikia eiti tartis, o ne telefonu, tai tikrai žinau. Nes ir man taip buvo pasakyta
Sveikos,mamytės. Aš vis dar noriu sužinoti apie darželio grupių auklėtojas
Drugelių grupės auklėtojos Jolita ir Laura tai labai puikios.Moka vaikučius nukalbinti ,jei mato , kad sunkiai su mama skiriasi.Ir šeimininkėlė Elvyra labai linksma ir miela.Bent jau maniškė pasiilgsta auklyčių.
[o as noriu pasidziaugti Bitučių grupes auklėtojom Kristina ir Ingute,ie šeimininkutė faina tik vardo nezinau.mano vaikas labai lepunėlis ir galvojau kad jam bus sunku priprast.bet aukletojos šaunuoles ir mano vaikas net atsisveikindamas pabuciuoja aukletojas,jau dabar klausia kada baigsis atostogos ,nes pasiilgo aukletoju ir draugu.
Sveikos
Kiek žinau -"Drugeliai" pas "Bitutes" bus.
Ant drugelių grupės durų kabo sąrašas.Gal ir ant jusų grupės analogiškas kabo.
Sveikos
Sveikos. Mūsų mažiukas pakliuvo į Nykštukų grupę. Kažkaip niekada neskaičiau ir negirdėjau atsiliepimų apie šios grupės auklėtojas. Šiandien priėmė mus auklėtoja Loreta. Nežinau, kažkaip grupė tikrai prastesnė žymiai negu dukros (ji eina į kiškučių grupę), o ir auklėtoja tai prie vaiko nelabai bepriėjo. Iš karto pradėjo dūsauti, kad nu čia bus vargas, nes vienas klykia grupėje, o mūsiškis išgirdęs tokį klyksmą iš karto ašaroti pradėjo, kad nenoriu čia geriau.
Kažkaip nieko neteko girdėti apie Nykštukų grupę. Bet gal tik pradžia sunki, vėliau gal viskas susitvarkys
Laba diena,
Gal cia yra teveliu, kuriu vaikuciai eina i peledziuku grupe? Mes kelios dienos, kaip bandome pratintis. Pakolkas, apie darzeli ir aukletojas galiu kalbeti tik teigiamai QUOTE(svistute @ 2008 09 05, 14:54) Laba diena, Gal cia yra teveliu, kuriu vaikuciai eina i peledziuku grupe? Mes kelios dienos, kaip bandome pratintis. Pakolkas, apie darzeli ir aukletojas galiu kalbeti tik teigiamai Mano dukryte eina i peledziuku grupe. Nuo balnadzio men. lankem lopseli, taciau nesugebejom priprasti. Sioj darzelio grupej kur kas geriau. Aukletojos labai geros. Saulina buvo ir mano vyresniojo sunaus aukletoja. Prisiminimai tik teigiami.
Sveikos. Man dar būtų įdomų sužinoti,gal atsiras mamyčių,kurių vaikučiai šiame darželyje yra lankę kokį būrelį. Girdėjau yra jų. ir jei taip tai nuo kelių metų? Dėkui
|