Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: l.d. "Mažylis"
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kaunas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Dew23
"Drugelių" auklytės ir šeimininkutė irgi thumbup.gif
Danielle
Sveikos,mamytės smile.gif . Dar norėjau paklusti ar logopedinėje grupėje būna visą dieną ar grįžta į savo grupę g.gif ? Ačiū smile.gif
MUDU
QUOTE(Danielle @ 2008 04 28, 13:43)
Sveikos,mamytės smile.gif . Dar norėjau paklusti ar logopedinėje grupėje būna visą dieną ar grįžta į savo grupę g.gif ? Ačiū smile.gif
*

pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui thumbup.gif ,visi kartu daro spec pratimukus ir t.t. Sėkmės jums Daniele 4u.gif
Danielle
QUOTE(MUDU @ 2008 04 30, 22:01)
pas mus didelės bėdos nebuvo su kalba, tai tik pasiimdavo logopedė 3k per sav užsiėmimams iš paprastos grupės.kiek supratau jūs eisit į logopedinę grupę,tai ten ir būsite,juk nieko baisaus tiesiog vaikučių darbinė veikla yra nukreipta taisiklingam kalbėjimui thumbup.gif ,visi kartu daro spec pratimukus ir t.t. Sėkmės jums Daniele  4u.gif
*

Dėkui 4u.gif .Šiandien buvo pirmas rytas, tai truputį baisoka. Bet manau apsipras rolleyes.gif
Akasta
Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia biggrin.gif
Danielle
O su maniške kiek supratau logopedė dirbs tik nuo rudens. Tik įdomu kodėl dabar perkėlė g.gif ?
MUDU
QUOTE(Akasta @ 2008 05 07, 12:06)
Mes pas logopede vaikstom nuo 3 metuku  tai yra 2 metus nebuvo matyti zymiu postumiu tol kol nepradejom vesti i kalbos korekcijos centra aisku mokama bet rezultatas super. O del logopedes manoji is pradziu nejo nepatiko dabar jau eina. O tos spec preimones ir man idomu kam tie antpirsciai reikalingi ar smilkalai juoka kelia  biggrin.gif
*

aš manau jog kiekvienas vaikas individualus,nes pvz mums lankant mokamus užsiėmimus pas logopedę,manasis visiškai nedirbo,o darželyje grupinis užsiėmimas+ individualus,rezultatas pasiektas greitai thumbup.gif
dėl antpirščių jau rašiau jog liežuvėlio palaikymui,prilaikymui tariant kai kuriuos garsus mirksiukas.gif o apie smilkalus pirmą kart girdžiu g.gif
QUOTE(Danielle @ 2008 05 08, 13:08)
O su maniške kiek supratau logopedė dirbs tik nuo rudens. Tik įdomu kodėl dabar perkėlė g.gif ?
*

tikriausiai todėl,kad vaikas apsiprastu su grupe,nes vasarą logopedė,kaip ir kiti papildomi būreliai nedirba ax.gif
Danielle
Sveikos smile.gif . Vakar kalbėjau su logopede, tai ji sakė, kad su mano mergina darbelio bus. Bet padėtis nėra tragiška rolleyes.gif
MUDU
QUOTE(Danielle @ 2008 05 09, 14:46)
Sveikos smile.gif . Vakar kalbėjau su logopede, tai ji sakė, kad su mano mergina darbelio bus. Bet padėtis nėra tragiška rolleyes.gif
*

Viskas bus gerai,tik kantrybės ir nepamirškit namų darbų ,kad net tik darželyje ,bet ir už jo ribų būtų siekiama tikslo 4u.gif Linkim greitų rezultatų 4u.gif
Egloshke
Sveikutės,

Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną?
Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus g.gif
ausre3
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif smile.gif smile.gif
MUDU
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 12, 09:48)
Sveikutės,

Norėjau paklausti, tos mamytės, kurios užrašėt vaikus į šitą darželį, gal jau sulaukėt kvietimo į atvirų durų dieną?
Aš niekaip nesulaukiu, o ADD lyg ir šį trečiadienį. Tai taip išeina, jog nepapuolėm į sąrašus g.gif
*

aš savo mazgį užrašius,bet nieko negirdėjau apie ADD g.gif

QUOTE(ausre3 @ 2008 05 12, 12:06)
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif  smile.gif  smile.gif
*

nu ką eisim nekviestos biggrin.gif Ačiū už info 4u.gif
Danielle
QUOTE(MUDU @ 2008 05 11, 15:15)
Viskas bus gerai,tik kantrybės ir nepamirškit namų darbų ,kad net tik darželyje ,bet ir už jo ribų būtų siekiama tikslo  4u.gif Linkim greitų rezultatų  4u.gif
*

Ačiū už palinkėjimus smile.gif . Tik kol kas sunkiai sekasi apsiprast su ta nauja grupe. Vis bėga iš ryto į seną ir sako : į dazelį doh.gif . O kai paaiškinu,kad dabar jos grupė,vaikai ir auklėtojos kiti, verkia verysad.gif .
Egloshke
QUOTE(ausre3 @ 2008 05 12, 11:06)
Taip mums siandien paskambino ir pranese,kad atviru duru diena si treciadieni 17.30val smile.gif  smile.gif  smile.gif
*

Na aš pati pasiskambinau, tai pasakė jog papuolėm į sarašus ir esam laukiamos ryt 17.30 ax.gif
Danielle
Mes pernai prieš ADD,tai gavom pranešimą raštu ir dar buvo parašyta, kad jei neatvyksim, būsim išbrauktos iš sąrašų smile.gif . Nes yra daug laukiančių vaikų.
MUDU
Na ką mano mažylis dar per mažas,todėl,kad yra daugiau norinčių vyresnių nei mes,ir į lopšelį mūsų nuo rudens nepriima unsure.gif
Danielle
QUOTE(MUDU @ 2008 05 14, 18:01)
Na ką mano mažylis dar per mažas,todėl,kad yra daugiau norinčių vyresnių nei mes,ir į lopšelį mūsų nuo rudens nepriima  unsure.gif
*

O kiek vaikinui metų? Bet gal ir gerai dar namie pabūt g.gif .
MUDU
QUOTE(Danielle @ 2008 05 15, 10:26)
O kiek vaikinui metų? Bet gal ir gerai dar namie pabūt g.gif .
*

vaikinui nei 2nebutų ax.gif jam gal ir gerai namie,bet mamai nebe blush2.gif
Egloshke
Tai kokie įspūdžiai po ADD?
Danielle
QUOTE(MUDU @ 2008 05 15, 13:06)
vaikinui nei 2nebutų  ax.gif jam gal ir gerai namie,bet mamai nebe  blush2.gif
*

Vat čia yra sunkiausia,vaikas dar per mažas daržiukui,o mamai jau laikas į darbą. Žinau tą situaciją ax.gif .
MUDU
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 15, 13:33)
Tai kokie įspūdžiai po ADD?
*

Ir jūs buvote ania? Ką sakė? Aplamai apie ką kalbėta buvo ax.gif

QUOTE(Danielle @ 2008 05 15, 16:20)
Vat čia yra sunkiausia,vaikas dar per mažas daržiukui,o mamai jau laikas į darbą. Žinau tą situaciją ax.gif .
*

aha.....
Egloshke
QUOTE(MUDU @ 2008 05 18, 10:05)
Ir jūs buvote ania? Ką sakė? Aplamai apie ką kalbėta buvo  ax.gif
aha.....
*

Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom.
Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas..
Danielle
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02)
Taisyklės, taisyklės.. Paskum išdalino sąrašus, liepė vaiką susirast, pasirašyt. Tadum su auklėtoja susipažint. Grupę apžiūrėjom.
Nu ką aš galiu pasakyt, man gaila bus vaiką į lopšį išleist. Ne dėl to, kad darželis geras ar blogas, bet dėl to, kad vėl naujas knygos lapas verčiamas..
*

Į kokią grupę papuolėt? smile.gif
MUDU
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 19, 15:02)
*

supratau.O dėl to naujojo lapo, ax.gif pamenu,kaip vyrenėlį nuvedžiau pirmą dieną vaikui nei galvoj,nei uodegoj,bučkis,atia ir nulėkė,o aš išėjau ir taip širdį suspaudė,akys ašarų pilnos doh.gif
Egloshke
QUOTE(Danielle @ 2008 05 19, 14:27)
Į kokią grupę papuolėt? smile.gif
*

Pas viščiukus.
Papildyta:
QUOTE(MUDU @ 2008 05 19, 20:02)
supratau.O dėl to naujojo lapo,  ax.gif pamenu,kaip vyrenėlį nuvedžiau pirmą dieną vaikui nei galvoj,nei uodegoj,bučkis,atia ir nulėkė,o aš išėjau ir taip širdį suspaudė,akys ašarų pilnos  doh.gif
*

vat vat..
Danielle
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 20, 10:01)
Pas viščiukus.

Mes iki logopedinės buvom "Saulučių" smile.gif
Papildyta:
vat vat..
*

Ir pas mus taip buvo, o dabar vėl pasikartoja ax.gif
Egloshke
O kaip saulučių grupės auklėtoja? Ir gal gali pareikšt nuomonę apie viščiukų Redą 4u.gif
MUDU
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40)
O kaip saulučių grupės auklėtoja? Ir gal gali pareikšt nuomonę apie viščiukų Redą 4u.gif
*

Saulučių grupės auklėtoja thumbup.gif labai faina,maloni,auklytė gal kiek gasdinanti atrodo biggrin.gif ,bet iš tiesų vaikai jas labai myli :wub:ir jos vaikučius ir panešioja,ir pamyluoja wub.gif Mano 6m vyrukas kasdien užbėga pasilabinti,apsikabina.Ir savo mažąjį vesiu tik pas jas mirksiukas.gif
O apie vičiukus nežinau nieko schmoll.gif
Egloshke
QUOTE(MUDU @ 2008 05 21, 10:40)
Saulučių grupės auklėtoja  thumbup.gif labai faina,maloni,auklytė gal kiek gasdinanti atrodo  biggrin.gif ,bet iš tiesų vaikai jas labai myli  :wub:ir jos vaikučius ir panešioja,ir pamyluoja  wub.gif  Mano 6m vyrukas kasdien užbėga pasilabinti,apsikabina.Ir savo mažąjį vesiu tik pas jas  mirksiukas.gif
O apie vičiukus nežinau nieko  schmoll.gif
*

O galima rinktis? Mes kai nuėjom i ADD, jau buvom priskirtos cipciukams g.gif
Danielle
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 21, 08:40)
*

" Saulučių" moterys labai fainos thumbup.gif . Ir auklėtojos abi ir šeimininkutė. Tikrai visada ir pamylėdavo, ir pasirūpindavo. Maniškė vis dar eidama pro šalį tempia ten. O einant namo turim nueiti kur saulučių vaikai žaidžia. Ir visada auklėtojos paima ant rankų, pamyluoja ir vaikučiai tuo pačiu meilūs tokie rolleyes.gif .
O apie viščiukus irgi nieko nežinau.
Mano viena pažystama norėjo pervest į mūsų grupę berniuką, tai jai nepavyko. Todėl dėl perkėlimo į kitą grupę irgi nežinau g.gif .
MUDU
QUOTE(Egloshke @ 2008 05 22, 13:02)
O galima rinktis? Mes kai nuėjom i ADD, jau buvom priskirtos cipciukams g.gif
*

aš kai rašiau prašymą į darželį iškart nurodžiau į kurią grupę norim ax.gif O dėl pervedimo irgi nežinau schmoll.gif
Akasta
su pervedimais sunkoka manau g.gif as kai pradejau vesti aisku pries kelis metus paskyre ir viskas bet manoji po laiminga zvaigzde gimusi tai aukletoja dziaugiames labai (kiskiuku grupe) tik va labai gaila kad musu Sandros neliko ana karta nuejau tai vaikai apsikabine prase sugruzt taip gaila vaiku pasidare manoji net verk pradejo schmoll.gif superine auklyte buvo ir vaikus mylejo ir lepino ir kai reikejo pabardavo o svarbiausia vaikai ja dievino kaip ir kitas savo aukletojas mirksiukas.gif
rutajon
prasau mamytes patarkit!
renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma?
rupuziuke
QUOTE(rutajon @ 2008 06 03, 17:28)
prasau mamytes patarkit!
renkames darzeli,bet pridavus dokumentelius aiskiai pasake vietu nera na nebent eile pasistum,kas nors gal atsisakys!gal kas zinote kiek siulyti direktorem kad labiau atkreiptu demesi i prasyma?
*

Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t.
O su tais siulymais tai irgi baikit aggressive.gif Nes jei nera vietu tai jokie siulymai nepades. O paskui per tokias "geradares" siulancias mamytes kencia darzelio reputacija, ir net tos direktores kurios niekada neima kysiu. O be to lietuvoje daznas reiskinys, kad jei vienas zmogus pasigyre, kad dave direktorei tiek ir tiek ir ji priieme, tai ziurek tuoj atsiras dar keli kurie taip pat prisigirs kad dave (nes kaip dabar atsiliksi), nors nei ju kas prase duot, nei kam jie dave.
O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika" ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos.
rutajon
QUOTE(rupuziuke @ 2008 06 04, 08:14)
Kaip zmones nesupranta, kad jei pasakyta kad nera vietu darzelyje, reiskia kad ju ir nera. Juk negalima i grupe priimti daugiau vaikuciu, negu yra joje vietos. Juk grupese yra tam tikras lovyciu skaicius, sedimu vietu skaicius ir t.t.
O su tais siulymais tai irgi baikit  aggressive.gif Nes jei nera vietu tai jokie siulymai nepades. O paskui per tokias "geradares" siulancias mamytes kencia darzelio reputacija, ir net tos direktores kurios niekada neima kysiu. O be to lietuvoje daznas reiskinys, kad jei vienas zmogus pasigyre, kad dave direktorei tiek ir tiek ir ji priieme, tai ziurek tuoj atsiras dar keli kurie taip pat prisigirs kad dave (nes kaip dabar atsiliksi), nors nei ju kas prase duot, nei kam jie dave.
O dokumentus i darzeli reikia priduoti kuo anksciau. Galima sakyt, kad vos gimus vaikui. O ne taip kad "man reikia ryt i darba priimkit mano vaika"  ir paskui stebetis, kad nera darzelyje vietos.
*

na snekat biski ir savim turbut netikit! doh.gif
daktarai mokytojai ir nnnnn visu kitu profesiju atstovai "tipo" neima....bet kiekvienas laukia!as nesakau kad siulysiu,as sakau patarkit ka daryt,neprasiau jusu replikos.sutinku kad i darza reik uzsirasyt vos gimus vaikeliui,bet jei pasikeite gyvenama vieta ir pagal rajona jau priklausai kitam darzeliui?tai jau ir atsiranda eileje pirmenybe gyvenanciam tam paciam rajone nei is kitu atvykstanciu!ir dar,kai paskambinau paklausti del grupes sarasu direktorei,ji pasake,kaip as galiu nematydama jusu tartis del priemimo?!na ir kaip,prie ko cia nematau,grazi negrazi,ar ta kas nors lemia?todel ir teiraujuos, ka ir kaip jus,mamytes, darot.as tikrai pries tuos kysius ir visus pamaloninimus,darbas yra darbas,gauna uz tai alga.vienu sakiniu jus teisi,patys mes to ismokom ir taip pripratinam...
p.s.ziuriu dauguma mamu supermamose tik ir laukia ka pareplikuot ant ko cia uzsiraut..atsiprasau uz issireiskimus
Danielle
Sveikos. Kad reikia eiti tartis, o ne telefonu, tai tikrai žinau. Nes ir man taip buvo pasakyta smile.gif . O nešt aš tai nieko nenešiau, bet užrašiau dukrą anksti.
Danielle
Sveikos,mamytės. Aš vis dar noriu sužinoti apie darželio grupių auklėtojas ax.gif . Nes ko gero iš logopedinės dukrytę iškels į darželio grupę.
Dew23
Drugelių grupės auklėtojos Jolita ir Laura tai labai puikios.Moka vaikučius nukalbinti ,jei mato , kad sunkiai su mama skiriasi.Ir šeimininkėlė Elvyra labai linksma ir miela.Bent jau maniškė pasiilgsta auklyčių.
Danielle
QUOTE(Dew23 @ 2008 06 26, 20:06)
Drugelių grupės auklėtojos  Jolita ir Laura tai labai puikios.Moka vaikučius nukalbinti ,jei mato , kad sunkiai su mama skiriasi.Ir šeimininkėlė Elvyra labai linksma  ir miela.Bent jau maniškė pasiilgsta auklyčių.
*

Labai ačiū už informaciją smile.gif .
ausva
[o as noriu pasidziaugti Bitučių grupes auklėtojom Kristina ir Ingute,ie šeimininkutė faina tik vardo nezinau.mano vaikas labai lepunėlis ir galvojau kad jam bus sunku priprast.bet aukletojos šaunuoles ir mano vaikas net atsisveikindamas pabuciuoja aukletojas,jau dabar klausia kada baigsis atostogos ,nes pasiilgo aukletoju ir draugu.
Danielle
Sveikos smile.gif . Vakar buvom prie darželio,tai žiūriu nėra jokios informacijos į kokias grupes reikės vesti vaikučius g.gif . Nes auklėtoja sakė,kad rugpjūtį turės eis į kitą grupę.
Dew23
Kiek žinau -"Drugeliai" pas "Bitutes" bus.
Danielle
QUOTE(Dew23 @ 2008 07 31, 19:38)
Kiek žinau -"Drugeliai" pas "Bitutes" bus.
*

O iš kur sužinojot? Gal jau kokie sąrašiukai yra? smile.gif
Dew23
Ant drugelių grupės durų kabo sąrašas.Gal ir ant jusų grupės analogiškas kabo.
Danielle
Sveikos smile.gif . Mano dukrytė papuolė į savo senąją lopšiuko grupę, tai mes labai džiaugiamės thumbup.gif
Rudeninuke
Sveikos. Mūsų mažiukas pakliuvo į Nykštukų grupę. Kažkaip niekada neskaičiau ir negirdėjau atsiliepimų apie šios grupės auklėtojas. Šiandien priėmė mus auklėtoja Loreta. Nežinau, kažkaip grupė tikrai prastesnė žymiai negu dukros (ji eina į kiškučių grupę), o ir auklėtoja tai prie vaiko nelabai bepriėjo. Iš karto pradėjo dūsauti, kad nu čia bus vargas, nes vienas klykia grupėje, o mūsiškis išgirdęs tokį klyksmą iš karto ašaroti pradėjo, kad nenoriu čia geriau. doh.gif . Gal kas leidžiate į šią grupę vaikus būkit geros parašykit kaip ten jiems einasi. Labai jau širdy neramu paliko. Ačiū unsure.gif
Danielle
Kažkaip nieko neteko girdėti apie Nykštukų grupę. Bet gal tik pradžia sunki, vėliau gal viskas susitvarkys smile.gif
svistute
Laba diena,

Gal cia yra teveliu, kuriu vaikuciai eina i peledziuku grupe?
Mes kelios dienos, kaip bandome pratintis. Pakolkas, apie darzeli ir aukletojas galiu kalbeti tik teigiamai thumbup.gif
pavasariukas
QUOTE(svistute @ 2008 09 05, 14:54)
Laba diena,

Gal cia yra teveliu, kuriu vaikuciai eina i peledziuku grupe?
Mes kelios dienos, kaip bandome pratintis. Pakolkas, apie darzeli ir aukletojas galiu kalbeti tik teigiamai  thumbup.gif
*

Mano dukryte eina i peledziuku grupe. Nuo balnadzio men. lankem lopseli, taciau nesugebejom priprasti. Sioj darzelio grupej kur kas geriau. Aukletojos labai geros. Saulina buvo ir mano vyresniojo sunaus aukletoja. Prisiminimai tik teigiami.
Danielle
Sveikos. Man dar būtų įdomų sužinoti,gal atsiras mamyčių,kurių vaikučiai šiame darželyje yra lankę kokį būrelį. Girdėjau yra jų. ir jei taip tai nuo kelių metų? Dėkui smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.