Niekaip neradu atsiliepimų apie šį darželį. NEgi jo niekas nelanko?
matyt tikrai niekas nelanko....
Tai nieks nevedat vaiku i si darzeli?
matyt tikrai niekas jo nelanko
prisiskaiciau apie salia esanti darzeli nekokiu nuomoniu tai gaila kad apie si nieks nieko neparaso nei gero nei blogo.As uzrasiau saviski i sita ir dar i kita kur nekokiu atsiliepimu girdejau.Vasara su suneliu ateidavom pazaisti su vaikais is sio darzelio tai aukletojos pasirode labai malonios.
QUOTE(alalina @ 2006 01 27, 17:22) prisiskaiciau apie salia esanti darzeli nekokiu nuomoniu tai gaila kad apie si nieks nieko neparaso nei gero nei blogo.As uzrasiau saviski i sita ir dar i kita kur nekokiu atsiliepimu girdejau.Vasara su suneliu ateidavom pazaisti su vaikais is sio darzelio tai aukletojos pasirode labai malonios. ash uzrasiau i kregzde, bet reikes ir i si nueiti apsizvalgyti...
Gal kas lankot šį darželį, laukiam jūsų atsiliepimų
Sveikos.Mano vaikas lanko būtent šį darželį,jau trečius metus .Lopšelyje labai patiko,perėjus į darželį buvo šiokių tokių nesusipratimų,o dabar visas gerai.Nors dabar nauja darželio direktorė,tai kaip bus toliau neaišku,juk nauja šluota-naujai šluoja
Tai tikiuosi parasysi kaip ten su nauja valdzia
Nes mes planuojam kitais metais irgi ten keliauti...
o nuo kokio amziaiaus priima vaikus i sita darzeli mano dukrytei 1.5m
QUOTE(svistute @ 2006 08 25, 11:19) Tai tikiuosi parasysi kaip ten su nauja valdzia Nes mes planuojam kitais metais irgi ten keliauti... Kol kas naujos valdžios įtaka pasikeitė maisto racionas,manau į gerą pusę,nes vaikas labai patenkintas ir ledai,ir sūreliai,jogurtai,netgi arbūzo karštą vasaros dieną gavo,bet ir šiaip maisto racionas gana QUOTE(twinne @ 2006 08 25, 12:08) Jei oficialiai tai į lopšelį priima,nuo 2m,bet tikrai sūnaus grupėje buvo berods 1,6mėn vaikiukas.Taip,kad reik eiti ir tartis
Sveikos mamos, norejau paklausti, ar priima sergancius vaikus i sita darzeli? ta prasme, kai vaikas suserga, ar sergama namuose ar vis tiek vedama i darzeli?
Manau daugelis susiduria su problema, kai vaikiukas paeina kelias dienas ir suserga
Na, mamytes, atsiliepkit, kas dar vedate savo mazylius i si darzeli, labai norim suzinoti apie ji daugiau
beje, langai maciau jau pakeisti
mes lankom trecius metus ir patenkinti. Nauja direktore nelabai patenkintos aukletojos. Mums tai jokio skirtumo kaip jos ten ka aiskinasi. Veikia sporto sale, muzike faina. O siaip darzelis kaip darzelis. Mums patinka. Kiek pakalbu su draugem pas jas taip pat viskas. Jei vaikui patiks aukletoja, tai ko jus norit ypatingo. O cia vienam patinka kitam ne. Skonio reikalas. Mano nuomone jos neblogos. Mano vaikas ne su visais bendrauja, bet aukletojos cia jam visos patinka.
[quote=karsoniux,2007 03 19, 16:24]
Na, mamytes, atsiliepkit, kas dar vedate savo mazylius i si darzeli, labai norim suzinoti apie ji daugiau beje, langai maciau jau pakeisti [/quot Sveiki Mano drauge veda vaika i sita darzeli. Tai netgi kelis kartus ir as su ja ja buvau atejusi. Tai paliko gera ispudi. O anot drauges aukletojos labai malonios, gerai priziuri vaikucius. O del naujos direktores tai irgi jokiu priekaistu neturi, nes nuo jos atejimo viskas tik i gera pradejo keistis: pasikeite matinimas (zymiai pagerejo) sudeti plastkiniai langai, padarytas sporto sales remontas ir siaip aplinka tvarkoma ir siaip vaikams visokiu veiklu yra (dailes burelis, muzikos burelis, korekcine manksta, nuolatos vykstancios sventes vaikuciams). Va neperseniausiai buvo talka, tai pati maciau kaip tevelai kartu su aukletojomis ir administracija darzelio kiema tvarke. O vakar ejau pro sali tai maciau grazia iskaba nauja pasikabine, nes siandien darzelio gimtadienis Tai jeigu kokiu klausimu kiltu galit klaust o as savo ruoztu is drauges stengsiuosi suzinot apie sita darzeli daugiau
Sveikos
Aš savo mažiuką irgi vesiu į šį daržiuką.... nes į Vaivorykštę mes ''nepapuolėm''.... Kai vyko tas vadinamasis ''pristatymas'',tai man visai neblogą įspūdį paliko tiek vedėja,tiek auklėtojos.... Žinoma,tikiuosi,kad bus viskas gerai ir nebus jokių problemų.....
O kokie vardai tu geru aukletoju, pas kurias jusu vaikuciai?
I "Mazyli" leidau ir vyresne dukra (buvome pas liuks aukletoja Jolanta - rudeni ji rinks nauja grupe!!!!), deja, mazoji pas ja nepateko, bet aukletojos ir darzelio aplinka labai ir labai teigiami. Daug kas pagerejo su naujos direktores atejimu - maistas, sutvarkyta aplinka, pakeisti langai, durys, irengta sporto sale. Kad aukletojom nepatinka nauja direktore, tai taip turbut daznai buna kai nauja valdzia liepia stipriau dirbti
Siaip esu labai patenkinta darzeliu, aisku, gal ne "privat" lygis, bet mums ir su grupe pasisieke, labai visi geri vaikai, is geru seimu, priziureti, nera agresyviu ar pan., grupe labai nedidele (paprastai iki 10 vaikuciu buna). Kai praeitais metais vasara turejome 1 menesi eiti i salia esanti darzeli, pajutau dideli skirtuma - ten daug prasciau: grupes labai "nutrintos", aukletojos "nekokios", vaikai spjaudesi ir keikesi, maistas prastas... manoji atsisake eiti, pradejo verkti pries einant i darzeli, ko jau niekad nera buve...
o i kuri salia esanti darzeli "Sermuksneli"?
Sveikos
Mano vaikeliukas papuolė pas auklėtoją Jolitą. Man ji tokia labai energinga pasirodė.... Gal kas ką galit pasakyti.... QUOTE(Gloria @ 2007 06 22, 13:42) Kad aukletojom nepatinka nauja direktore, tai taip turbut daznai buna kai nauja valdzia liepia stipriau dirbti Man kaip tik atrodo, jog svarbiau auklėtojos, o ne plastikiniai langai ar nauja sporto salė. Ir jei auklėtojos nepatenkintos ar pastoviai konfliktuoja su vedėja, tai jų nuotaikos vaikams atsiliepia.
Sveikutes,
jau antri metai mano mazoji eina i si darzeli. labai esu patenkinta savo dukrytes aukletoja ne paslaptis jos vardas Violeta labai nuosirdus ir siltas zmogus ne vienas pasalinis zmogus sake va tokios turi buti aukletojos, vaikai visi priziureti, pamokyti. labai turim faina ir net nezinau kaip pavadinti auklyte bet man ji kaip trecia aukletoja Sandra kuri priziuri vaikucius kad pavalgytu dar yra ir antroji aukletoja Inga irgi labai siltas zmogus, vien zodziu kolektyvas labai geras. siemet pradejom eiti i sporto ir muzikos burelius. patinka man sis darzelis neturiu ka blogo pasakyti, tik geri atsiliepimai o manau svarbiausia kad vaikas saugus apziuretas ir noriai eina i savo darbeli.
Sveiki,
Gal yra mamyciu, kuriu vaikuciai lanko ar lanke si darzeli? Labai butu idomus atsiliepimai apie ji. Renkame darzeli savo mergaitei...
Sveika
Sveikos
Sveikos
QUOTE(Danielle @ 2007 11 03, 11:43) Sveikutes pamirsau parasyti apie vadove nezinau jos net vardo taip ja vadina dukryte lankem dainavimo bureli tai per menesi ismoko tiek daug daineliu kiek per 4 metus neismoko ir mane dar pamokina manau vaikai tikrai gerai ir turiningai praleidzia laika. kadangi jau 5 metai gyvenam sio darzelio pasoneje aplinka pasikeite radikaliai, man kartais zmoniu priziurinciu aplinka gaila valo sluoja lapus grebia, aplinka visada pedantiskai sutvarkyta. o pries kelis metus tai patvorese ta zodzio prasme buvo siukslynas.
mano berniukas lanko ,,mazyli,,.labai esu patenkinta.labai gera aukletoja.is tiesu susidariau nuomone kad gera muzike.nes maniskis parejes vis naujas daineles dainuoja ir mus su vyru moko.yra naujai irengta sporto sale,yra sporto burelis,ridas lnoriai lanko ir mus moko.zodziu tikrai geras darzelis,nes maniskis mamyciukas ir galvojau kad nepritaps.o po savaites jau liko miegoti pietu,io dabar ryte dar mes neapsirenge o mazius jau prie duru trypia i darzeli ji veskit.tik kaip ir visur tos ligos,tik baigiam sloguot ir vel nuo pradziu.bet to neisvengsi.zodziu mes patenkinti.girdejau kad lopselyje labai gera aukletoja jolanta.jei,gerai atsimenu.ji sake visus vaikus ant ranku iskilnoja.o musu aukletoja kristina.
mano mazius nuo rugsejo lanko si darzeli,taip pat palepintas buvo,ir mamyciukas.bet puikiai pritapo,labai noriai eina.yra sporto burelis,muzikos pamokeles.mus namuose pamoko dainuot.ir aukletoja labai faina,zodziu as patenkinta.
QUOTE(ausva @ 2007 11 23, 11:21) mano mazius nuo rugsejo lanko si darzeli,taip pat palepintas buvo,ir mamyciukas.bet puikiai pritapo,labai noriai eina.yra sporto burelis,muzikos pamokeles.mus namuose pamoko dainuot.ir aukletoja labai faina,zodziu as patenkinta. jei kalbate apie mazyli tai yra daugiau pasisakymu uzvestoje anksciau temoje
sveikos mamytes,
tiek prisikaiciau geru atsiliepimu apie si darzeli, kad net gera pasidare. mes gyvenam uz keliu namu nuo sio darzelio ir norim savo vaikuti pradeti vesti kai pauges. Norėjau paklausti mamyciu. Gal kas zinot kaip pakliuti i si darzeli? Ar yra kokios dienos kai buna renkamos grupes ar siaip nesvarbu kada nueiti? Patarkite jei zinote. Niekada neteko susidurti su tokiais klausimais, nors mano mazuciui dar tik 4,5 mėn., bet kiek girdejau vaika reikia pries metus uzrasyti ar dar net daugiau. Labai aciu. Mama QUOTE(Saulė @ 2007 12 05, 13:29) sveikos mamytes, tiek prisikaiciau geru atsiliepimu apie si darzeli, kad net gera pasidare. mes gyvenam uz keliu namu nuo sio darzelio ir norim savo vaikuti pradeti vesti kai pauges. Norėjau paklausti mamyciu. Gal kas zinot kaip pakliuti i si darzeli? Ar yra kokios dienos kai buna renkamos grupes ar siaip nesvarbu kada nueiti? Patarkite jei zinote. Niekada neteko susidurti su tokiais klausimais, nors mano mazuciui dar tik 4,5 mėn., bet kiek girdejau vaika reikia pries metus uzrasyti ar dar net daugiau. Labai aciu. Mama Mūsų vyresnioji irgi lanko šį darželį. Šiaip ji patenkinta labai ir kaip daug mamų sakė, ypatingai muzikos vadove. O dėl patekimo į darželį, tai nebuvo jokių problemų. Mes palnavom išsikelti, todėl vis niekaip nežinojom kur rašyti į darželį. Bet gavosi taip, kad dar pusę metų busim čia, tai nuėjom rugpjūčio 30d. ir užrašėm panelę į darželį. Direktorė sakė, kad vietos nebus, bet 31d. paskambino ir pasakė, kad 0901 laukiam darželyje. Tai net ir mums mažumėlę per daug netikėta buvo QUOTE(Rudeninuke @ 2007 12 05, 14:07) Mūsų vyresnioji irgi lanko šį darželį. Šiaip ji patenkinta labai ir kaip daug mamų sakė, ypatingai muzikos vadove. O dėl patekimo į darželį, tai nebuvo jokių problemų. Mes palnavom išsikelti, todėl vis niekaip nežinojom kur rašyti į darželį. Bet gavosi taip, kad dar pusę metų busim čia, tai nuėjom rugpjūčio 30d. ir užrašėm panelę į darželį. Direktorė sakė, kad vietos nebus, bet 31d. paskambino ir pasakė, kad 0901 laukiam darželyje. Tai net ir mums mažumėlę per daug netikėta buvo ačiū tau už pagalbą. mama
Aš savo dukrytę užrašiau kai jai buvo metai. Bet irgi be jokių problemų
Mano mažei dar tik 1,3 mėn., kaži ar ją jau priimtų į lopšiuką šitame darželyje?
siaip vaikai registruojami kitiems metams nuo sausio 10.
QUOTE(Egloshke @ 2007 08 21, 16:45) Man kaip tik atrodo, jog svarbiau auklėtojos, o ne plastikiniai langai ar nauja sporto salė. Ir jei auklėtojos nepatenkintos ar pastoviai konfliktuoja su vedėja, tai jų nuotaikos vaikams atsiliepia. Sorry, bet nesamone parasei. Pirma - darzelio aplinka labai svarbu. Vis del to ten vaikas praleidzia net daugiau laiko nei namie. Taigi - tvarkingos ir siltos grupes, geri zaislai, sutvarkyta santechnika, kokybiskas ir skanus maistas ar pan. manau YRA LABAI SVARBU! be to, jei langai kaiuri ir pro juos pucia vejas, vaikai dazniau persala ir suserga. Ar, manai, ne? kazkaip siais metais, kai grupes pasidare DAUG siltesnes mano dukryte dar nesisnargliavo. Vel gi, sporto sale yra SUPER! Vaikams papildoma galimybe aktyviai pajudeti, grupese gi nepalakstysi, o oras pas mus LT ... i lauka ne kiekviena diena irgi eina. Jau nekalbu apie gera maista... Antra: aukletoju nepasitenkinimas- nieko naujo. Iprastas vadybos reiskinys. VISADA kai keiciasi seni vadovai (ypac pensininkes, kurios "pradirbo" nuo sovietiniu laiku 30 metu ir nieko nenuveike, nieko nereikalavo), darbuotojai buna nepatenkinti!!! Nes keiciasi reikalavimai, iprasta tvarka, liepia daugiau dirbti, griezciau priziuri ar pan. Nu ir kas??? Paprastai visi susitaiko su naujom darbo salygom. O klientai nuo siu situaciju isluosia, nes aptarnavimas pagereja. Mes irgi islosem ir musu vaikuciai
Mano sūnus lankom šita darželį, labai esam patenkinti. Tikrai darželis geras, ir maitinimas ir vaiku užimtumas. Ir auklėtoja labai gera. Turim su kuo palyginti tai darželis mano nuomone tikrai geras.
Sveiki,
Mano mazius irgi lanko si darzeli. Siaip esame patenkinti, ir vaikucius lavina pakankamai (dainuoja, piesia), tik va visa beda, kad maniskis daug serga, tris dienas i darzeli ir paskui menesi namie
Mano mažoji nuo rudens iš lopšelio eis daržiuką. Gal kuri mamytė gali ką nors pasakyti kokios ten auklėtojos? Ačiū
Negi nėra mamyčių kurių vaikučiai lanko darželio grupes
Darželio logopedė įdėjo raštą su prašymu atsinešti vand.peroksidą ,salicilio spiritą,binto , vatos ,guminių antpirščių...Man skamba visai nemaloniai -o kam to reikia,ką mano dukriukui darys ? Dukrytei 3 metai ,kiša liežuviuką kai kalba ,tai lankomės pas logopedę..
QUOTE(Dew23 @ 2008 03 29, 19:03) Darželio logopedė įdėjo raštą su prašymu atsinešti vand.peroksidą ,salicilio spiritą,binto , vatos ,guminių antpirščių...Man skamba visai nemaloniai -o kam to reikia,ką mano dukriukui darys ? Dukrytei 3 metai ,kiša liežuviuką kai kalba ,tai lankomės pas logopedę.. Ir įdomu ką ten darė jūsų dukrytei logopedė? Maniškė irgi turi problemų su kalba,taip pat reikės logopedės pagalbos
Su šiaudeliais pučia- daugiau neišsiaiškinau.. Maniškė dar neperdaugiausia aiškina
Sveikos, mamytės
Sveikutės,lankančiųjų šį darželį mamytės
Lankėmės ir pas logopedę ,dabar jau viskas Ok . Dew 23 ,antpirščiai ir bintas reikalingas,tariant kažkuriuos garsus prilaikyti liežuviuką,parodyti kurioje vietoje jis turi būti,o spiritas,servetėlės dezinfekcijai priemonių,o vandenilio peroksidas, jei kas susižeistų įkastu logopedei(šiaip sau) |