Tęsiame diskusijas apie auklių algas Papildyta:QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 01, 16:43) Jus labai teisingai pastebejote,kiekvienas vertiname save skirtingai ir kiekvienas turi savo kartele. Jei kalbant apie daugiau nei vieno vaiko prieziura galiu pasidalinti ir savo patirtimi.Dienos metu 4lt/val gaunasi,vakarais 6lt/val.Bet as dirbu su vaikuciais savo namuose kur i kaina ieina ir vaikucio maitinimas. 
ingrida1979
2009 11 03, 21:56
Sveikos mamytes,gal galite pasakyti kokios aukliu kainos dabar yra Kaune?Aciukas
Ausra81
2009 11 09, 12:13
QUOTE(ingrida1979 @ 2009 11 03, 23:56) Sveikos mamytes,gal galite pasakyti kokios aukliu kainos dabar yra Kaune?Aciukas  Laba, kiek domejausi dauguma praso 5 lt/h. Cia vyresnio amziaus moterys, o jaunesnes tai iki 10 lt. Aisku priklauso nuo to kur reiks priziureti vaikiuka savo namuose ar jusu.
QUOTE(ingrida1979 @ 2009 11 03, 21:56) Sveikos mamytes,gal galite pasakyti kokios aukliu kainos dabar yra Kaune?Aciukas  Apie 5Lt/h
O vilniuje kokios kainos?
trysvaikai
2009 11 10, 16:18
Sveikos mamos, as cia gal ne i tema bet pasirode skelbimukas toks http://www.skelbiu.lt/skelbimai/vaiku-prieziura-veziojimas-mokykla-bureliai-6793407.html vsai netycia aptikau. kazkada pries metus berods samdziau si jaunuoli. jis kudikiu nesaugo o paauglius ir darzelinukus. nerealus bicas. apsukrus kaip vijurkas ir ukis aptvarkytas ir mano seneliai priziureti nu zodziu buvo desnioji ranka. konfidensialumas garantuotas ne zodzio neistempsi. vaikai patenkinti. tris vaikus turiu labai patiko. kaina aisku nemaza bet kas suka verslus ir neturi ziauriai laiko tai tas variantas ko lietuvoje dar nera.
QUOTE(Ausra81 @ 2009 11 09, 13:13) Laba, kiek domejausi dauguma praso 5 lt/h. Cia vyresnio amziaus moterys, o jaunesnes tai iki 10 lt. Aisku priklauso nuo to kur reiks priziureti vaikiuka savo namuose ar jusu. Baikit - nebėr jau tokių kainų kaip 10 lt/val.  5 lt/val jau max, kiek žinau mokant. Ir ta kaina likusi iš anksčiau susitarus...
Ausra81
2009 11 10, 20:31
QUOTE(Emilė @ 2009 11 10, 18:50) Baikit - nebėr jau tokių kainų kaip 10 lt/val.  5 lt/val jau max, kiek žinau mokant. Ir ta kaina likusi iš anksčiau susitarus... Na negaliu teigti, kad visi priziuri vaikus uz tokia kaina bet pati skambinejau ir man taip pasake. Kaina didesne jei priziurima aukles namuose ir is anksto nesusitarus. Bet zinoma daugiau paieskojus galima susirasti ir pigesniu aukliu.
QUOTE(Ausra81 @ 2009 11 09, 11:13) Laba, kiek domejausi dauguma praso 5 lt/h. Cia vyresnio amziaus moterys, o jaunesnes tai iki 10 lt. Aisku priklauso nuo to kur reiks priziureti vaikiuka savo namuose ar jusu. savo namuose su savo maistu priziuriu vaikucius vidutiniskai iseina 4lt.Ir lyg ne vyresnio amziaus 33 metu esu Papildyta:QUOTE(Emilė @ 2009 11 10, 15:50) Baikit - nebėr jau tokių kainų kaip 10 lt/val.  5 lt/val jau max, kiek žinau mokant. Ir ta kaina likusi iš anksčiau susitarus... tikrai zinau,kad kai kurios mamytes moka valandinems auklytems ir 6lt ir 7lt Vilniuje  manau cia susitarimo reikalas,juk kiekviena auklyte savo darbuka skirtingai ivertina,o kiekviena seima ivertina kiek gali skirti auklei
cikute112
2009 11 10, 22:20
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 10, 23:52) savo namuose su savo maistu priziuriu vaikucius vidutiniskai iseina 4lt.Ir lyg ne vyresnio amziaus 33 metu esu Papildyta:tikrai zinau,kad kai kurios mamytes moka valandinems auklytems ir 6lt ir 7lt Vilniuje  manau cia susitarimo reikalas,juk kiekviena auklyte savo darbuka skirtingai ivertina,o kiekviena seima ivertina kiek gali skirti auklei  tai jau tikrai susitarimo reikalas.priklauso ka aukle daro ir kiek vaiku priziuri.  aisku priklauso ir nuo aukles kvalifikacijos-ar tik priziuri vaika ar ir visapusiskai ugdo.
QUOTE(cikute112 @ 2009 11 10, 21:20) tai jau tikrai susitarimo reikalas.priklauso ka aukle daro ir kiek vaiku priziuri.  aisku priklauso ir nuo aukles kvalifikacijos-ar tik priziuri vaika ar ir visapusiskai ugdo.  Aukle privalo lavinti ir ugdyti vaikus.Tai ieina i aukles pareiga
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 11 11, 09:35) Aukle privalo lavinti ir ugdyti vaikus.Tai ieina i aukles pareiga  Pagal tai, kaip jus ugdot vaikus matosi, kai darbo valandom sedit supermamose ir rasot zinutes. Reklamuojat save. Tikrai sunku susurasti atsakinga aukle.
QUOTE(sema @ 2009 11 11, 09:23) Pagal tai, kaip jus ugdot vaikus matosi, kai darbo valandom sedit supermamose ir rasot zinutes. Reklamuojat save. Tikrai sunku susurasti atsakinga aukle. Aukle kaip ir bet kurios kitos profesijos zmogus nedirba 24 val per para.Taip pat turi pietus,atostogas,laisvus vakarus(ne visos,juk kartais tenka dirbti ir vakarais).Dauguma yra issilavinusios,su aukstaisiais ir gali reiksti nuomones.Jums turbut nekyla mintis nueiti i bet kuria kita tema ir garsiai susukti..."ei moterys kodel jus rasote SM ar neturetumete dirbti "  nezinodamos ju darbo laiko. O kadangi tema yra apie aukliu algas,kas aktualu ir mamoms ir auklems,tai cia gali pasisakyti abi puses  Ir vertinti aukliu darba objektyviai ir tinkamai gali vaiku teveliai dirbe su konkrecia aukle  Bet..nenukrypkime nuo temos,tokioms diskusijoms yra kitos temos,cia apie AUKLIU ALGAS
Labux Kokios auklių kainos Šiauliuose....? Man reiks auklės tam atvejui, kai vaikai susirgę negalės į dražiuką eit...
Tai visgi, kokios aukliu kainos Vilniuje??? Vos ne visos praso 1000lt/men (10 val/diena)...Man atrodo kaip ir daugoka  Daug kas sako, kad aukliu kainos nukrite, ale pagal aukliu keliamus reikalavimus-nepanasu
aistuliaa
2009 11 14, 16:34
QUOTE(Emilė @ 2009 11 10, 17:50) Baikit - nebėr jau tokių kainų kaip 10 lt/val.  5 lt/val jau max, kiek žinau mokant. Ir ta kaina likusi iš anksčiau susitarus... Sutinku, kad po 10 lt/val kainu nebera, bet kad 5 lt/val maximumas sutikti negaliu
@mamyčiukas@
2009 11 14, 17:52
jei valada 5lt tai per menesi gaunasi 1250lt  + dar maistas auklei juk alkanos visa diena nelaikysi.visa savo alga auklei atiduociau,o vyras paskola padengtu ir nieko nebelieka  o kaip mokescius sumoketi?uz ka maista pirkti?kazkoks siaubas
aistuliaa
2009 11 14, 17:56
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 14, 18:52) jei valada 5lt tai per menesi gaunasi 1250lt  + dar maistas auklei juk alkanos visa diena nelaikysi.visa savo alga auklei atiduociau,o vyras paskola padengtu ir nieko nebelieka  o kaip mokescius sumoketi?uz ka maista pirkti?kazkoks siaubas Na jei dirbama visa diena, tada aisku maziau mokama, as snekejau apie valandini atlyginima
@mamyčiukas@
2009 11 14, 18:00
QUOTE(aistuliaa @ 2009 11 14, 19:56) Na jei dirbama visa diena, tada aisku maziau mokama, as snekejau apie valandini atlyginima  kaip supratau tai jei tik kelias valanda tai 5-7lt/val., o tai kiek valanda kainuoja jei visa diena dirba?
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 11 14, 18:00) kaip supratau tai jei tik kelias valanda tai 5-7lt/val., o tai kiek valanda kainuoja jei visa diena dirba? Kiek man skambino , visos aukles nori po 1000-1200  Nu man rodos ir aukles turetu paziuret "kas vyksta uz lango"  Mano nuomone, brangu.. Jeigu as iseinu dirbti ir gaunu 1500 tai man auklei 1000, benzas, pietus ir nieko nelieka  Tai kazkaip manes nezavi sita situacija suauklem.  Paskambina, ir diktuojasavo salygas  Galvojau kad tie laikai, kai aukles kelia savo reikalavimus, pagaliau baigesi..Deja  Aukles krizes nejaucia, pasirodo
@mamyčiukas@
2009 11 14, 21:05
QUOTE(rumba @ 2009 11 14, 22:12) Kiek man skambino , visos aukles nori po 1000-1200  Nu man rodos ir aukles turetu paziuret "kas vyksta uz lango"  Mano nuomone, brangu.. Jeigu as iseinu dirbti ir gaunu 1500 tai man auklei 1000, benzas, pietus ir nieko nelieka  Tai kazkaip manes nezavi sita situacija suauklem.  Paskambina, ir diktuojasavo salygas  Galvojau kad tie laikai, kai aukles kelia savo reikalavimus, pagaliau baigesi..Deja  Aukles krizes nejaucia, pasirodo  as galvojau kokia pensininke pasisamdyti,bet pas jaunu zmoniu rajonas  jokios senesnio anziaus kaimynes nesimato  skaiciau,kad kelios mamos susimeta ir namie darzeli pasidaro,po 4-5vaikus ir pigiau ir patogiau
Taip yra tie mini darzeliai, ale kaip tada vaikelio ligos atveju?  Siaip as leisciau i darzeli vaikuti, ale gyd jo neleidzia, nes turim siokiu tokiu sveikateles bedeliu.Todel ir ieskau aukles
QUOTE(rumba @ 2009 11 14, 22:17) Taip yra tie mini darzeliai, ale kaip tada vaikelio ligos atveju?  Siaip as leisciau i darzeli vaikuti, ale gyd jo neleidzia, nes turim siokiu tokiu sveikateles bedeliu.Todel ir ieskau aukles  o jūs įdėkit skelbimą su nurodytu atlyginimu, pvz 800lt, ir žiūrėkit, kiek norinčių jums paskambins.
Panasu, kad teks  O siaip atejau cia, nes noriu suzinoti, kiek mamos moka auklems, ale niekas neatraso
aistuliaa
2009 11 15, 11:07
QUOTE(rumba @ 2009 11 14, 21:12) Kiek man skambino , visos aukles nori po 1000-1200  Nu man rodos ir aukles turetu paziuret "kas vyksta uz lango"  Mano nuomone, brangu.. Jeigu as iseinu dirbti ir gaunu 1500 tai man auklei 1000, benzas, pietus ir nieko nelieka  Tai kazkaip manes nezavi sita situacija suauklem.  Paskambina, ir diktuojasavo salygas  Galvojau kad tie laikai, kai aukles kelia savo reikalavimus, pagaliau baigesi..Deja  Aukles krizes nejaucia, pasirodo  Rasykite is karto skelbime kiek galesite moketi, tada nebus bereikalingu skambuciu su savais pasiulymais  ir manau susirasite ir uz 800..
baltoji!
2009 11 15, 13:53
Man pasiule 2,5lt uz du vaikus  Po dienos isejau, plius betvarke namuose tai truksta zodziu.
aistuliaa
2009 11 15, 20:26
QUOTE(baltoji! @ 2009 11 15, 14:53) Man pasiule 2,5lt uz du vaikus  Po dienos isejau, plius betvarke namuose tai truksta zodziu.  ar uz toki atlyginima isvis verta dirbti?
@mamyčiukas@
2009 11 16, 09:49
beje gal kas zino kiek Panevezyje aukles kainuoja?
gal kas zinote kiek kainuoja aukls paslauga Ukmergeje uz valanda?
Ziuokute
2009 11 16, 13:53
Gal zinote kokia kaina Kaune priziurint tris vaikucius (10m, 5m ir beveik 2metukai vaikuciai)
Meka Pinavija
2009 11 17, 18:02
Sveikos mamytės.  Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę. Mes mokame auklei 800 lt. Dirba nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 10 iki 18 val. Vaikui daro valgyti, išeina į lauką, dar du kartus į savaitę nuveža ir parveža į burelį (kelionę apmoku) ir viskas. Gyvename ne mėnulyje, taigi sunkmetis palietė ir mus. Tai norėčiau sužinoti, gal per daug mokame? Miestas- Klaipėda
Brigitarimkuviene
2009 11 18, 14:11
QUOTE(nerez @ 2009 11 12, 12:56) Labux Kokios auklių kainos Šiauliuose....? Man reiks auklės tam atvejui, kai vaikai susirgę negalės į dražiuką eit...  Ivairiai, priklauso nuo valandų skaičiaus, jai kelios valandėlės tai 4lt.val., jai ilgiau reikia būt su vaikeliu tai galima rast ir pigiau.
cikute112
2009 11 18, 23:38
QUOTE(Meka Pinavija @ 2009 11 17, 20:02) Sveikos mamytės.  Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę. Mes mokame auklei 800 lt. Dirba nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 10 iki 18 val. Vaikui daro valgyti, išeina į lauką, dar du kartus į savaitę nuveža ir parveža į burelį (kelionę apmoku) ir viskas. Gyvename ne mėnulyje, taigi sunkmetis palietė ir mus. Tai norėčiau sužinoti, gal per daug mokame? Miestas- Klaipėda nemanau kad daug.juk beveik pilna darbo diena.  o idomu butu suzinot mamyciu nuomones kiek moketumet auklei kuri buna su vaiku daznai ir su dviem,daro valgyt,lygina.aptvarko kambarius jei galimybes leidzia ir savaime aisku nepalieka betvarkes vaiku kambariuose.abu vaikuciai lopselinukai.
QUOTE(cikute112 @ 2009 11 18, 23:38) nemanau kad daug.juk beveik pilna darbo diena.  o idomu butu suzinot mamyciu nuomones kiek moketumet auklei kuri buna su vaiku daznai ir su dviem,daro valgyt,lygina.aptvarko kambarius jei galimybes leidzia ir savaime aisku nepalieka betvarkes vaiku kambariuose.abu vaikuciai lopselinukai.  Mokam tokiai auklei 1200 lt. Sunkmečiu algos nemažinom, tiesiog karts nuo karto paprašom papildomos paslaugos (anksčiau ateitį ar kokį pusvalandį ilgiau pabūti). Dirba nuo 8 iki 18 val Vilniuje.
aistuliaa
2009 11 19, 21:50
QUOTE(Meka Pinavija @ 2009 11 17, 19:02) Sveikos mamytės.  Norėčiau sužinoti Jūsų nuomonę. Mes mokame auklei 800 lt. Dirba nuo pirmadienio iki penktadienio, nuo 10 iki 18 val. Vaikui daro valgyti, išeina į lauką, dar du kartus į savaitę nuveža ir parveža į burelį (kelionę apmoku) ir viskas. Gyvename ne mėnulyje, taigi sunkmetis palietė ir mus. Tai norėčiau sužinoti, gal per daug mokame? Miestas- Klaipėda Na nemanau,kad 800 per daug jau
cikute112
2009 11 23, 23:37
QUOTE(vaival @ 2009 11 19, 12:13) Mokam tokiai auklei 1200 lt. Sunkmečiu algos nemažinom, tiesiog karts nuo karto paprašom papildomos paslaugos (anksčiau ateitį ar kokį pusvalandį ilgiau pabūti). Dirba nuo 8 iki 18 val Vilniuje. nemanau kad 1200 tokiom salygom yra daug  jusu vaikuciai didesni.musiskiai 3,5metuku ir 10men.nelabai ka randam,nes vos ne kas antra diena reik buti su dviem,valgyt daryt atskirai  apsitvarkyt,retsykiais palygint  ir kiek mazdaug siulyt?
zekcija
2009 11 26, 22:07
MOKAM 1300 LT, priziuri 2.5 m. berniuka, bet namie buna ir pirmokas nuo pietu ir kai nereikia i mokykla. Aukle gamina valgi vaikams, veda i lauka, zaidzia. labai tvarkinga- randu aptvarkytus namus jos iniciatyva, pakloja musu lovas  nors kitu darbu neprasau, kad dirbtu...Darbo valandos 8.00-18.00, viena diena per menesi laisva, na ir savaitgaliai laisvi, zinoma. Kadangi su aukle mano santykai labai draugiski, esam beveik vienmetes- kartais ji pabuna valanda ilgiau, bet tada parvezu ja namo arba menesio gale uz virsvalandzius duodu iki 50 lt virsaus. Visi kai pasakau, kiek moku, sako, kad labai daug. O as manau, kad nemazai, bet ir ne ,,labai daug", tiesiog as tiek ivertinu jos darba. pamirsau parasyt, kad Vilniuje
cikute112
2009 11 26, 23:07
QUOTE(zekcija @ 2009 11 27, 00:07) MOKAM 1300 LT, priziuri 2.5 m. berniuka, bet namie buna ir pirmokas nuo pietu ir kai nereikia i mokykla. Aukle gamina valgi vaikams, veda i lauka, zaidzia. labai tvarkinga- randu aptvarkytus namus jos iniciatyva, pakloja musu lovas  nors kitu darbu neprasau, kad dirbtu...Darbo valandos 8.00-18.00, viena diena per menesi laisva, na ir savaitgaliai laisvi, zinoma. Kadangi su aukle mano santykai labai draugiski, esam beveik vienmetes- kartais ji pabuna valanda ilgiau, bet tada parvezu ja namo arba menesio gale uz virsvalandzius duodu iki 50 lt virsaus. Visi kai pasakau, kiek moku, sako, kad labai daug. O as manau, kad nemazai, bet ir ne ,,labai daug", tiesiog as tiek ivertinu jos darba. pamirsau parasyt, kad Vilniuje  taip  manau,kad retai pasitaiko tokiu darbdaviu  o jei gamina valgi ir visai seimai?tai tikriausiai reikia dar primoketi?o jeigu dar ir drabuzius islygina?  vistiek tai papildomi darbai  suma sumarum-priziuret vaikus(4metu ir 10menesiu),aptvarkyt namus,padaryt valgyt visiems ir islygint.kiek?bent jau apytiksliai kiek galima butu siulyti  kad nereiktu ieskoti 2-3 zmoniu?
QUOTE(cikute112 @ 2009 11 23, 23:37) nemanau kad 1200 tokiom salygom yra daug  jusu vaikuciai didesni.musiskiai 3,5metuku ir 10men.nelabai ka randam,nes vos ne kas antra diena reik buti su dviem,valgyt daryt atskirai  apsitvarkyt,retsykiais palygint  ir kiek mazdaug siulyt? ką reiškia "ne taip ir daug"? Čia už vieno vaiko priežiūra, kiti: mokyklinukas ir darželinukas.
Mokam 4lt už valandą, dukrytei dveji metukai, būna tik 3 dienas per savaitę, jei reikia nuo ryto pabūti, tai pusryčiams išverda košelę, pietus visada aš paruošiu, su dukryte tik žaidžia , moko  , jokių namų ruošos darbų net negalvoju duoti  . Tiesa, aš pati iš darbo grįžtu 14val. tai ne daug tų valandėlių ji pabūna,bet auklė superinė  Dukrytė labai laukia tetos Tiesa mes Alytuje.
neringa.r.
2009 12 05, 12:47
Mokam 6 lt/val., prižiūri savo arba mūsų namuose...  ..dar papildomai nuperkam nuolatinį autobusui...vaikas valgo mūsų pirktą maistą... Na bet manau mūsų auklė puikiai atlieka savo pareigas....vaikas laimingas su ja, džiaugiasi ją pamatęs...tai ir truputi pakėlėm už gėrį (padžioje mokėjome po 5 lt.) P.S. Panevėžys
Labas. Kazin kiek reiketu moket auklei Vilniuje, jei vaikui 2 m, darbas butu nuo 7 iki 18 val. 5 dienas per savaite? Noreciau kad padarytu valgyt vaikui, isvestu i lauka ir sutvarkytu po vaiko zaislus, na, kad grizus is darbo nereiketu rankiot daiktu ismetytu:hm
saulyte84
2009 12 07, 21:25
Sveikos, gal kas padetu susigaudyti kainose. Kiek reiktu siulyti auklei uz 2 men vaiko prieziura nuo ryto kelias valandas (3-6, jei prireiktu ir 8 - nors abejoju), kokius 3-4 kartus i savaite. Maisto ruosti ir tvarkytis nereikia. Tik vaikuti priziureti kol jis miega ir pamaitint kada uzsinores? PS. Reiktu nuo sausio men. Veiksmas Kaune
neringa.r.
2009 12 08, 22:27
QUOTE(saulyte84 @ 2009 12 07, 22:25) Sveikos, gal kas padetu susigaudyti kainose. Kiek reiktu siulyti auklei uz 2 men vaiko prieziura nuo ryto kelias valandas (3-6, jei prireiktu ir 8 - nors abejoju), kokius 3-4 kartus i savaite. Maisto ruosti ir tvarkytis nereikia. Tik vaikuti priziureti kol jis miega ir pamaitint kada uzsinores? PS. Reiktu nuo sausio men. Veiksmas Kaune Na manau nuo 5 iki 7 lt/val., tkrai gerai auklei, kuriai pareigos tik vaiko priežiūra. Turiu draugus Kaune tai už 2 vaikus 11 lt. moka..
A-Marta
2009 12 08, 22:39
QUOTE(zekcija @ 2009 11 26, 23:07) MOKAM 1300 LT, priziuri 2.5 m. berniuka, bet namie buna ir pirmokas nuo pietu ir kai nereikia i mokykla. Aukle gamina valgi vaikams, veda i lauka, zaidzia. labai tvarkinga- randu aptvarkytus namus jos iniciatyva, pakloja musu lovas  nors kitu darbu neprasau, kad dirbtu...Darbo valandos 8.00-18.00, viena diena per menesi laisva, na ir savaitgaliai laisvi, zinoma. Kadangi su aukle mano santykai labai draugiski, esam beveik vienmetes- kartais ji pabuna valanda ilgiau, bet tada parvezu ja namo arba menesio gale uz virsvalandzius duodu iki 50 lt virsaus. Visi kai pasakau, kiek moku, sako, kad labai daug. O as manau, kad nemazai, bet ir ne ,,labai daug", tiesiog as tiek ivertinu jos darba. pamirsau parasyt, kad Vilniuje  Pas mus situacija panaši kaip pas Zekciją. Iki tol turėjome auklę, kuri augino mūsų 3 vaikus paeiliui. Deja, ja buvome nepatenkinti, bet kentėjome sukandę dantis, nes anuomet buvo labai sunku susirasti gerą auklę. O šį kartą per supermamų forumą gan greitai radome superinę auklę. Ji nėra pigi, mokame 7 lt./val. + nuolatinis vaziuoti troleibusu/autobusu, mūsų maistas jai dienos metu. Mūsų naujoji auklė sąžiningai ir atsidavusiai būna su vaiku. Kai jis miega, kas dieną lygina, gamina valgyti visai šeimai (nebereikia to daryti pavargus po darbo), patvarko (tiesa, tvarkymo nedaug būna; sakyčiau tiesiog susitvarko po savęs ir vaiko), jei reikia palydi kitą vaiką į būrelį... Kai mokykla buvo uždaryta dėl gripo epidemijos, ji su visais 4 vaikais sėdėjo namie už tą patį atlygį. Kas man dar labai patinka, kad ji kas dieną 3-4 valandas važinėja su vaiku lauke (mūsų buvusi auklė tik sėdėdavo su vaiku prie teliko kiauras dienas ir vos ne vos išprašydavom pasivaikščioti). Vis dar negaliu patikėti, kad svetimas žmogus gali būti toks pagalbininkas namie. Ir kur aš buvau anksčiau? Sutinku, kad tokia auklė nepigi, bet ir jos paslaugų vertė yra labai didelė. Ieškojom auklės vyresnio amžiaus (mūsiškei - 60 m.), atsidavusios. Tokią ir pavyko rasti. Dabar galvoju, kad iš tiesų reikia nenuleisti rankų ir ieškoti tos vienintelės. O gal tai ir laimės dalykas...
QUOTE(A-Marta @ 2009 12 08, 21:39) Pas mus situacija panaši kaip pas Zekciją. Iki tol turėjome auklę, kuri augino mūsų 3 vaikus paeiliui. Deja, ja buvome nepatenkinti, bet kentėjome sukandę dantis, nes anuomet buvo labai sunku susirasti gerą auklę. Dabar galvoju, kad iš tiesų reikia nenuleisti rankų ir ieškoti tos vienintelės. O gal tai ir laimės dalykas... bet ir mamyciu kantrumas
dolytee
2009 12 08, 23:00
Labas vakaras! Norejau pasiteirauti gal yra kam teke auklytei moketi uz vaikucio nuvezima i uzsiemimus ugdymo lavinimo mokyklelese, kur turi po to dvi valandas kakur pralaukti ir parvesti i namus. Kura apmoka, siulo valandini 5lt atlygi. O kaip su mokejimu pagrindiniu jus darote, manote ar esate girdeje? Pasiimu 4 metuku mergyte is darzelio ir tiesiai keliaujame i mokykleles 2k.savaiteje i viena, 2k. i kita. Ar valandinis ar koks atlygis jusu siulomas ar koki mokate, mokejote? Dekui uz informacija.
saulyte84
2009 12 08, 23:08
QUOTE(neringa.r. @ 2009 12 08, 23:27) Na manau nuo 5 iki 7 lt/val., tkrai gerai auklei, kuriai pareigos tik vaiko priežiūra. Turiu draugus Kaune tai už 2 vaikus 11 lt. moka.. Cia uz dvieju menesiu vaiko prieziura ne per daug kartais, kai daugiau jokios ruosos nera, tik pasedet ir pmaitint is buteliuko kol mamyte studijuos?!
dolytee
2009 12 08, 23:23
QUOTE(dolytee @ 2009 12 09, 01:00) Labas vakaras! Norejau pasiteirauti gal yra kam teke auklytei moketi uz vaikucio nuvezima i uzsiemimus ugdymo lavinimo mokyklelese, kur turi po to dvi valandas kakur pralaukti ir parvesti i namus. Kura apmoka, siulo valandini 5lt atlygi. O kaip su mokejimu pagrindiniu jus darote, manote ar esate girdeje? Pasiimu 4 metuku mergyte is darzelio ir tiesiai keliaujame i mokykleles 2k.savaiteje i viena, 2k. i kita. Ar valandinis ar koks atlygis jusu siulomas ar koki mokate, mokejote? Dekui uz informacija.
Ziuokute
2009 12 10, 13:44
QUOTE(saulyte84 @ 2009 12 09, 00:08) Cia uz dvieju menesiu vaiko prieziura ne per daug kartais, kai daugiau jokios ruosos nera, tik pasedet ir pmaitint is buteliuko kol mamyte studijuos?!  As tai suprantu kad vaikuciui 2.5 metuku ir pirmokas  kazkuri is musu klysta
|
|