Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano auksinis kiausinelis
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
colette
Mano lelytes gimdymo istorija ☺
Nzn nuo ko ir pradeti ☺ po truputi jauciau kaip ateina noras tapti mama. Stebedavau moteris su ivairiais graziausiais vezimukais, kuriose tupedavo mazos lelytes, ziuredavau I sunkiai vaiksciojancias , kaip antytes niestukes. Jos man skleidzia kazkokia paslapti, siluma, mistika. Tai tox neralus jausmas ☺ , pasiskaiciavau, kad noreciau lelytes susilaukti pavasari. Toks grazus metu laikas, viskas bunda, o cia ir nauja gyvybe issiridentu ☺ norejau pranesti dziugiaja naujiena busimam tetuko gimtadieniui, gruodzio menesi. Taciau..pasirode ne taip lengva ir paprasta… spalio menuo-nera….lapkricio-nera, gruodzio-nera….po sausio ir vasario jau pradejau nerimauti..laukimas laukimas.. Ir viena dienele pradejo skaudeti pilvuka, tox keistas skausmas, tesiasi ir tesiasi, turejau nuojauta , kad tai galbut jau TAI ☺ mano auksinis kiausinelis sveikina mamyte, pirmais savo atsiradimo zenkliukais. jei ne tai, vadinas kazkas negerai su pilvuku, ir reikes registruotis pas daktariuka. Bet mamytes nuojauta kazkaip neapgavo, tiesiog zinojau viduje, kad nesioju savo auksini kiausineli. Kita dienele begau I vaistine pirkti testuko. Nubegau I artimiausiai esancia kavine, I tuoleta irgi ziuriu ir netikiu akytem + !!!!
Visa issisiepus isbegau , gatvei is rankinuko vis traukiu testuka ir ziuriu ar tikrai ta antra juostele reiskia pliusiuka. Lekiu I ta pacia vaistine, turiu sumanyma kaip graziai vyruj pasakyti, kad greit turesime leliuka, kuris jau senokai taip abieju lauktas ☺ Vaistinei dar issitraukiu testuka ir rodau vaistininkei, ar cia tikrai + ?biggrin.gif ji labai kreivai I mane paziurejus, sako - nu lyg ir taip biggrin.gif (dziaugiuos, kad nepasukiojo pirsto prie smilkinio.) Na o ka? As jau NESTUKE, man viskas atleistina biggrin.gif visa slapia , susijaudinus stoviu parduotuvei, imu sviesiai rozinio atspalvio soske ir dovanu maiseli, skambinu vyruj, kad ateitu manes pasitikti, griztancios is miesto. Pagaliau atejo ir mano diena, kada jausiuosi paliesta kazko nezemisko, ipatingo, nesiojanti labai didele, paslapti, kurios net nesimato. Gatvei, uzkalbina juodukas, zavus nepazystamas, praso telefono numeriuko, (eeeee as gi netsuke) !!! galbut neveltuj sako, kad nestukes pradeda spinduliuot is vidaus. Netoli namu, prie upes . Susitinkam, vaikstom, kazka kalbames, viskas viduj taip verda verda, laukiu kazkokios tinkamos progos. Pasodinu ji ant akmens, ir paduodu dovanu maisiuka. Pirmi busimo tevelio zodziai, _ Turesim baby? Paskuj stiprus apkabinimas, ir tyla kokia 10 min apsikabinus, is akiu trykstantis diddziulis jaudulys, galbut net dziaugsmo asaros ☺, viduj taip gera , gera. Jauciausi tikrai labai puikiai, paskuj prasidejo baisus pykinimai, kurie tesesi 3 menesius,is lovos pasikelti negalejau, nebegalejau eiti I darba, o daktariukai tik sake, kad taip buna ir viskas gerai, prakeikiau ta meta, buvau visiskas ligonis, tiesiog lavonas.. pykau ant mamu, kurios forume rase, kad reikia dziaugtis niestumu , kiekviena jo dienele. niekaip negalejau suvokti, kaip tokia savijauta galima dziaugtis. na apie 5 menesiuka baigesi pykinimai, jauciausi tiesiog pakyleta. Jauciau kaip auga kilogramai, per pykinimus buvau numetus , o priaugau 20kg.issigandau.. daresi sunku vaikscioti, daznai begioti I tuoleta. Dziaugiausi, nes nugarytes neskaudejo, ir visa kita ejosi sklandziai. Daktariukai , lelytes atejimo diena pasirinko 6-10 lapkricio. Laukiau su nekantrumu, taip norejau kuo greiciau su ja pasimatyti. Viena dienele , pradejo mausti pilvuka, panasiai kaip per menesines, tik zymiai lengviau. Na maniau kad dar ankstokai mums, (buvo spalio 26). Vakare su vyru paziurejom pikantiska fimuka “nimfomanes dienorastis”, nuejom ramiai miegoti. Pasamonei turbut tas filmukas labai isireze, atsibudau paryciais po tokiu slapiu sapnu ☺ Dar neveltuj, sako, kad nestukes pries gala sapnuoja dauk vandens, juras ezerus ir pan. Ta ryta sapnavau jura. Prabudau visa tokiam uzsidegime, aistroi. Bandziau svelniai lysti prie salia miegancio vyro, taciau negavus atsako, uzsisukau, snausti toliau. Taciau kaip tik tada uzpludus meiles hormonui, pajutau svelnu skausmeli pilvuke. Nu va pamaniau, siandien skaudes daugiau nei vakar. Ir iskarto pajutau antra jausma, silta tekejima tarp kojyciu. Susigriebiau, ir sokau is lovos. Pabudo ir vyras, klausdamas , kas nutiko. As sakau, BEGA! Vyras- Kas?, sysiukas? biggrin.gifD Begu I tuoleta, viduj sumisimas, ir nesustabdomas juokas, is vyro, ir kad tai zenklas, kad jau greit susitixiu su savo lelyte. Zvilgteliu I laikrodi, tiksliai 6 ryto. Vyras ateina patikrinti I tuoleta, ar viskas gerai. Sakau viskas jau bega ☺ dar parasau mamai, sms.( Bega vandenukas.) Ji sunerimus iskarto skambina man, kad nelaukciau vaziuociau I ligonine. Na mes dar neskubam, saremiukai dar neskausmingi, taciau jau kas 5 minutes. Dar issiunciu vyra I parduotuve, trukstamu dalykeliu I nestukes krepsiuka. Atlekia vyras, as rasausi saremiuku laika ant lapuko. Nusprendziam nebelaukti, vaziuoti I ligonine. Pagaliau ligonine, saremiukai jau kas 4 min. ir skauda jau nebevaikiskai. Per saremiuka klauspiuosi ant zemes. Laukiam akuseres, patikrai. Ogi 3cm,po patikros apsivemiu is skausmo, taip ir sakiau, kad taip bus. Veda mane I palata, persirengiu, sedu ant kamuolio, vyras masazuoja, glosto, girdo vandenuku. Ateina akusere, siulo eiti I vonia, -sutinku. Vonioj geriau, siek tiek nuima skausma, duoda dar duju, bet nuo ju neka geriau, tik veidas uztirpsta. Nenoriu jokiu duju ;/ skauda vis labiau ir labiau…tetukas nepaleidzia is ranku, nepalieka vienos nei sekundei. Prisimenu, destytojos sakytus zodzius, per gimdymo paskaitele, kad uz patirta skausma, nieks medalio neduos.(o vertetu) Kvieciam akusere, prasau epidurinio. Su ratukais atveza I gimdymo palata, daktariuko kuris galetu padaryt epidurini dar nera, eina kitai moteriai daryti, as sakau, kad ne ne, pirma man tegu padaro. Arba darykit ka norit, leiskit nuskausminamuosius, o gal net ir cezari darykit nes jau nebeistversiu. Pamanysit, kad silpnavale,taciau tas skausmas iki drebejimo pradejo gazdint ir vyra.Man kisa dujas, ir kas saremi abu su akusere kartoja kvepuok kvepuok, o man toks nervas paima, gi zinau, kad reik kvepuot! Na !giliai kvepuok , kvepuok, tuo metu nebezinau net ka daryt, nes atrodo, kad suplysiu visa is skausmo, trenkiu vyruj, kad liautusi, pati kvepuoju! Suleidzia vaistuku, jauciuos lyg sapne, bet saremio metu baigiu nulauzyt rankas vyruj, o mano dantu zymes matosi iki dabar. 7cm, laukiam epidurinio kokias 3h. pagaliau, jauciu kaip vercia mane ant sono, sako nejudet…palaima, skausmas dinksta, dekoju dievuj koks nuostabus dalykas yra epidurinis. Negaliu net pagalvot, kaip ryztis antram vaikuj po tokiu pojuciu. Taciau labai laiminga, jau galiu kalbet, atsigerti, atsikvept. Laukiam, dar valandele laiko, padidina nejautros kieki, nes vis dar jauciu stipru skausma kairei pusei. Akusere sako, dabar gaudysim saremiukus ir stumsim. Stumiu taip , kad atrodo susprogines visos veido kraujagysles. Tetukas ir akusere stumia kartu. Kaskarta labai graziai padrasindami, pasakydami kokia as saunuole, kaip gerai man sekasi. Akusere pasiulo keisti poza, nes uztrumkam ilgiau nei tikejomes. As jau karvytes pozoj, stumiu apsikabinus lova ir gniauzydama vyro ranka. Stengiuos stipriai neisikabinti, nes zinau, kad jam skauda del vestuvinio ziedo, tik jau nebepamenu ant kurios jis rankos, ir I kuria isitverus as. Paskuj gaunu komentara, kad kiek jegu atsiranda pas gimdancia moteri. (eeee.. o as stengiaus stipriai nespaust ) mmh..nelabai kas gaunas mum ir karvyte. Akusere sako, kad tiek as ,tiek musu lelyte jau pavargom. Nors man atrodo, kad dar pilna jegu, ir dar galeciau stengtis, bet labai bijau del lelytes. Ateina daktare, papasakoja, kad lelyte pavargus ir reikes panaudot pompa, labai sunerimstu, klausinejam su tetuku, ar nepavojinga, pyxtu ant saves, kad negaliu pati ispereti savojo auksinio kiausinelio. Suleidziam vaistuku ir kerpam, po to traukiam , stumiam….uf uf uf… 3 karteliai, ir matau savo saulytes juodus plaukucius, galvyte, ir pagaliau visa mazyti kuneli ☺ dziaugsmas, pirma karta isvystas jos veidukas, pirma liaaaaaaaaa…..verksmas.ji pas mane glebi, mano akys dideles, net nematau kaip vyras nukerpa virkstele. Nieko nejauciu, nei kaip siuva nei kaip issima placenta. Tetukas asaroja, nors irgi nelabai matau, dabar tik lelyte pries akis, tox didelis lengvumas ir geris (ir didziulis noras valgyt ) Greit gaunu tosteriu ir arbatos. Mus palieka tryse. Dabar jau visalaik busim 3 ☺ mamyte, tetukas ir mazoji Alete. Vyras nuprause duse, isodino I ratukus ir palydejo iki palatos, gaila, kad neleido pasilikti kartu.
Gavau pagyrimu is vyro, kad visalaik laikaisui puikiai, stipriai, tvirtai, zinoma, buvo klyksmo, skausmo, taciau buvau tvirta, buvau pasirengus mazyles atejimui. Turbut todel jai gimus net neapsiverkiau. Pirmosios asaros , dziaugsmo asaros, suvokimas , kad tai tavo dukryte atejo tik vaziujant namo is ligonines. Kada pamaciau visa realu pasauli uz lango, ir pajutau jos menka svori savo rankutese. Dabar jau jauciu ja, ziuriu I akutes gulincias salia, mazytes lupytes gaudancias (niam niam) ir mazus pirstukus, tokius idealius, mazycius nagucius.
Kartais uzeina mamytiskas nerimas, kaip bus toliau, kaip mes augsim, kaip sutarsim, kaip turesiu laukti veluojancios is diskotekos, bet stengiuos tas mintis vyt kuo toliau, ir dziaugtis naujagymio laiku biggrin.gif ta saldzia , saldzia pradzia. Nzn kodel, isivaizdavau kad bus labai sunku, nemigo naktys, ir panasiai. Taciau man taip lengva, gera, kad ir nedamiegojus 5 para biggrin.gif Taciau drasiai galiu sakyt as labai laiminga ! Ryt mum jau 1 savaitele, 1 savaitele kaip jau kartu, nesitiki, atrodo, lyg 1 diena☺
Gimdziau Londone, ir esu labai patenkinta, visa ta laika, buvome tik mes su vyru ir akusere, pries ateinat kokiam zmoguj I gimdykla, akusere visada pranesdavo kas ir ko ateina, ir kad neisigasciau, nei nematytos daktares, nei vaikucio apziurai atgabento aparato. Tad , kad ir skaudejo, teko parodyti savo vokalinius sugebejimus, taciau atminty liko labai grazus ir svelnus gimdymas. Pilnas geru emociju, dziaugsmo, ramybes. Prisimenu ta diena kaip stebuklinga, sviesos diena.
Mes atkeliavom pora savaiteliu anksteliau, spalio 27, 19.30 vakare jau laikiau savo lelyte, sverem 3,360kh, ugis 52cm.

vilaguona
Labai grazu 4u.gif
Aukit diduciai ir sveikuciai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
the one
wub.gif
Aukit sveiki 4u.gif 4u.gif 4u.gif
irmaba
man patiko, grazu mirksiukas.gif
liolia79
Saunuoles 4u.gif
O man veido kapiliarai per stumima ir sutrukinejo..... Vos neapsiverkiau save veidrody pamacius. Gerai, kad per savaite praejo smile.gif
Sekmes ir sveikateles seimynelei 4u.gif
Upjora
Taip romantiskai aprasyta wub.gif
Aukit dideles ir sveikos 4u.gif
Bozena83
Sveikinu 4u.gif
Aukite dideles ir stiprios wub.gif
Ramintuske21
Kaip grazu wub.gif Sveikatytes jums 4u.gif
Aiste_888
Colette labai grazi istorija nuo pat pradzios iki pat galo wub.gif
Sveikinu tapus pacia nuostabiausia Aletes mamyte wub.gif Vardukas neralus wub.gif
colette
QUOTE(Aiste_888 @ 2009 11 03, 10:54)
Colette labai grazi istorija nuo pat pradzios iki pat galo  wub.gif
Sveikinu tapus pacia nuostabiausia Aletes mamyte  wub.gif  Vardukas neralus  wub.gif
*

labai visoms dekuj smile.gif)
yoyo75
QUOTE(colette @ 2009 11 02, 22:53)
atminty liko labai grazus ir svelnus gimdymas. Pilnas geru emociju, dziaugsmo, ramybes. Prisimenu ta diena kaip stebuklinga, sviesos diena.

*

Kad šito visko Jums užtektų visą gyvenimą.Sveikinu su mažyle wub.gif Aukit didutės ir sveikutės.
Graži istorija 4u.gif
vi78
grazi istorija mirksiukas.gif .aukite didelios ir sveikos 4u.gif
3 x mama

Labai grazi istorija. Saunuoles aukit dideles. 4u.gif
finta
Saunuole mamyte 4u.gif Sveikatos jums ir aukit dideles ir grazios 4u.gif
*fujimi
thumbup.gif aukit dideles, grazios ir sveikutes... 4u.gif
*Lyra*
Labai grazi istorija thumbup.gif wub.gif Linkiu daug dziaugsmo ir kuo lengvesniu rupesteliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Maikina
Grazi istorija smile.gif Aukite dideles ir sveikatytes jums daug 4u.gif
*Passion*
Sveikinimai 4u.gif Sveikatytes wub.gif O gime tavo lelka kaip ir mano MB ta pacia diena blush2.gif
sandrul
ech, labai grazi istorija wub.gif aukit dideles ir sveikos smile.gif
Casual
Puiki istorija thumbup.gif

Lai auga didute 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Mimixa
kaip smagu skaityti tokias teigiamas, šiltas ir kupinas meilės istorijas wub.gif Šaunuolė mamytė 4u.gif
aukit sveikos ir laimingos, kad kiekviena diena būtų pilna įspūdžių mirksiukas.gif 4u.gif wub.gif
mochito
wub.gif wub.gif wub.gif
***PUZLE***
4u.gif 4u.gif
*fujimi
4u.gif 4u.gif 4u.gif lotuliukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.