Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Depiliuojam?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4
Meškašunis
Ne... Man patinka kai idealiai isdepiliuota viskas TEN.... g.gif thumbup.gif
wai2te_m
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 07, 02:39)
Ne... Man patinka kai idealiai isdepiliuota viskas TEN.... g.gif  thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif pritariu
Tetis Evaldas
Tai va vyrai tvarkykimes savo plaukus kuriu nereikia nes dauguma moteru uz tai kad mes neatrodytume kaip bezdziones biggrin.gif
given444
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 06, 23:39)
Ne... Man patinka kai idealiai isdepiliuota viskas TEN.... g.gif  thumbup.gif
*

šiaip medicina nesidomite?...jei viskas TEN IDEALIAI depiliuota - tiek pas vieną tiek pas kitą - atsiranda IDEALI vieta bakterijoms ir visokiems grybams veistis (ypač moterims). bet nu ką...depiliavimo kultūra užvaldžius kaip kažin ką... smile.gif
Meškašunis
QUOTE(zuzu @ 2009 11 08, 10:34)
šiaip medicina nesidomite?...jei viskas TEN IDEALIAI depiliuota - tiek pas vieną tiek pas kitą - atsiranda IDEALI vieta bakterijoms ir visokiems grybams veistis (ypač moterims). bet nu ką...depiliavimo kultūra užvaldžius kaip kažin ką...  smile.gif
*

Nieko tokio. Per 15 metu depiliaciojos neuziveise jokiu grybu, tai gal jau nebekeisim tradiciju... mirksiukas.gif
Mediciniskai gal ir kazkas ten kazkaip, bet higienos atzvilgiu man asmeniskai geriau, kai isdepiliuota. Man patikdavo viska idealiai svariai depiliuot dar nuo tu laiku, kai jokiais vaskais niekas jokiuose salonuose nei sapnuot nesapnavo depiliaciju. Na, bent jau musu provincijoje... Ir nebuvo tos "mados" vadinamos dar.
Daniux
sprendziu pagal savo vyra, tai barzda ir pazastys butinai depiliuotos, nosyje ir ausyse neauga, o visa kita tebunie. Plikutis man nepatiktu mirksiukas.gif
Dereša
QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 20:48)
sprendziu pagal savo vyra, tai barzda ir pazastys butinai depiliuotos, nosyje ir ausyse neauga, o visa kita tebunie. Plikutis man nepatiktu  mirksiukas.gif
*

viena karta buvo visai plikas buvo labai keista smile.gif
Dendis
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 08, 01:13)
Tai va vyrai tvarkykimes savo plaukus kuriu nereikia nes dauguma moteru uz tai kad mes neatrodytume kaip bezdziones biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif Pasirodo, jog daugeliui jau neskustos pažastys, nekalbant apie kitas kūno vietas, asocijuojasi su nevalyvumu.
Meškašunis
QUOTE(Dendis @ 2009 11 10, 11:44)
drinks_cheers.gif Pasirodo, jog daugeliui jau neskustos pažastys, nekalbant apie kitas kūno vietas, asocijuojasi su nevalyvumu.
*

ax.gif rolleyes.gif Naaa, siek tiek joooo... cool.gif unsure.gif
ooo
man asmeniskai nelabai, jei vyro krutine ar nugara labai apzelusi...bet nereikalauju depiliuot, nes zinau, koks tai dziaugsmas depiliacija doh.gif
uztektu tik pazastis ir tarpukoji jei ne skust, tai kirpt cool.gif
Meškašunis
QUOTE(ooo @ 2009 11 10, 14:48)
man asmeniskai nelabai, jei vyro krutine ar nugara labai apzelusi...bet nereikalauju depiliuot, nes zinau, koks tai dziaugsmas depiliacija  doh.gif
uztektu tik pazastis ir tarpukoji jei ne skust, tai kirpt  cool.gif
*

Pritariu del paskutinio sakinio.
O kitom krutine ir nugara patinka, kiek zinau... Bet as asmeniskai visiems sventiems dekoju, kad pas maniski neprizele..... doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Dereša
nu da kriutine puse velnio, nors irgi fui, bet nugara, nu tai tas pats kas bezdzione doh.gif
*Selma*
QUOTE(Deresa @ 2009 11 10, 21:14)
nu da kriutine puse velnio, nors irgi fui, bet nugara, nu tai tas pats kas bezdzione doh.gif
*

Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara.
Meškašunis
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:20)
Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara.
*

Aisku, kad nekalti smile.gif. Tad ir yra toks dalykas, kaip laisve rinktis 4u.gif . Moterys irgi nekaltos, kad kai kuriu ju krutys mazos arba plaukai nevešlūs. Taip zmones ir susiranda sau patinkanti partneri. As tikrai lovoje ant vyro nerėkciau, kad jis bezdzione, lovos reikalu musu santykiai tiesiog nespetu pasiekti, nes tikimybe , kad susizaveciau vyriskiu su apzelusia nugara yra beveik lygi nuliui. Tad, manau, palikciau malonuma megautis meiles guolyje jo kailiuku moteriskei, kuriai tai isties patiktu smile.gif
As cia uz save tik pasisakiau smile.gif. Cia tik mano nuomone 4u.gif
*Selma*
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 11, 00:13)
Aisku, kad nekalti smile.gif. Tad ir yra toks dalykas, kaip laisve rinktis  4u.gif
*

Suprantama, juk visi ir visos renkasi. Nemanau, kad ir man pačiai patiktų toks vyras, tačiau iš Deresa posto jaučiasi labai daug neigiamų emocijų ir kritikos tiems vargšams vyrams, kurie apaugę plaukais. Ir dar palyginimas su beždžione doh.gif O kaip jums Vitalijus Cololo? Fainas, linksmas vyras, nestokojantis humoro jausmo, tačiau labai labai apaugęs. Bet man jo nugaros apžėlimas nemaišo žiūrėti į jį, juoktis iš jo bajerių ar pan.
Margout
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:20)
*

Man taip buvo nutike... is pradziu sokiruojananti reakcija blink.gif (man buvo taip pirma karta), bet dbr nekreipiu demesio. Kartais jis pats pasiklausia ar man netrukdo, nebjauru, uzsimena apie depiliavima, taciau as neutraliai reaguoju, tolerantiskai. Nori-tegu depiliuojasi, nenori-nereikia.
Dereša
man tiesiog nepatinka plaukuoti vyrai, nezinau kaip butu buve jei buciau pamacius savo jau dabartini vyra plaukuota nugara, jei buciau pamacius gan greitai, tarkim vasara - maudynes tai turbut buciau nedraugavos, tiesiog mano toks skonis, visi esam skirtingi. pvz man nepatinka rudaakiai, o vyras kaip tik toks ir i tai nekreipiau demesio, o glostyt plaukuota nugara nenoreciau doh.gif
Meškašunis
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 11, 00:26)
Suprantama, juk visi ir visos renkasi. Nemanau, kad ir man pačiai patiktų toks vyras, tačiau iš Deresa posto jaučiasi labai daug neigiamų emocijų ir kritikos tiems vargšams vyrams, kurie apaugę plaukais. Ir dar palyginimas su beždžione  doh.gif O kaip jums Vitalijus Cololo? Fainas, linksmas vyras, nestokojantis humoro jausmo, tačiau labai labai apaugęs. Bet man jo nugaros apžėlimas nemaišo žiūrėti į jį, juoktis iš jo bajerių ar pan.
*

Jo, nemaiso ziureti, taciau kaip gyvenimo partneri as jo neisivaizduoju, net jei jis butu paskutinis vyras zemeje doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Deresa @ 2009 11 11, 22:07)
man tiesiog nepatinka plaukuoti vyrai, nezinau kaip butu buve jei buciau pamacius savo jau dabartini vyra plaukuota nugara, jei buciau pamacius gan greitai, tarkim vasara - maudynes tai turbut buciau nedraugavos, tiesiog mano toks skonis, visi esam skirtingi. pvz man nepatinka rudaakiai, o vyras kaip tik toks ir i tai nekreipiau demesio, o glostyt plaukuota nugara nenoreciau doh.gif
*

Mano toks pat poziuris... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dendis @ 2009 11 11, 14:32)
Šaunu, jog esate tolerantiška.  thumbup.gif  4u.gif
*

Taip, tikrai saunu. As irgi stengiuos tokia buti ir daugelyje dalyku tikrai tokia esu, taip ir turetu buti. Ir man tokie vyrai netrukdo. Taciau man paciai nemalonu liesti ta kailiuka... blush2.gif . Todel pasirinkau neapzelusi vyra lotuliukas.gif . Cia jokios nuodemes tame nera. As juk zinau, kad mano vyrui nepatinka druckes, todel ir krito i mane jo zvilgsnis kadaise. Bet as juk pripazistu, kad kai kuriems vyrams atrodo is vis fui fui moteris, sverianti 46 kg. Esu girdejus ne viena neigiama replika i savo adresa.
That's it.
DNG
oi....
visada sakydavau, kad plaukuoti vyrai-fuuui... kai MV (busimas) mane uzkalbino, isimylejau is karto, pameciau galva, isprotejau... jau kita ryta vaziavome prie ezero ir... doh.gif plaukuotas doh.gif krutine, nugara... mylejau kiekviena jo plaukeli... dabar nugara jam pati nuskutu masinele, kai vasara arba einam i baseina. jis juodas, sexualus man iki siol, velniop tuos plaukus ant krutines, mylintis patogu isikibt mirksiukas.gif
DNG
kai myli, plaukuotumas maziausiai rupi... aisku, tik ne tas kur ausyse, nosyje, pazastyse ir tarpkojy, ten mazi ploteliai, snai ir nera mirksiukas.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 11, 23:19)
kai myli, plaukuotumas maziausiai rupi... aisku, tik ne tas kur ausyse, nosyje, pazastyse ir tarpkojy, ten mazi ploteliai, snai ir nera mirksiukas.gif
*

Tiesa. Bet man , manau, isimylet trukdytu.....Nebent netiketai apzeltu jau tuomet, kai meile pazengtu tiek, kai nebeutu kur trauktis blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 01:14)
Tiesa. Bet man , manau, isimylet trukdytu.....Nebent netiketai apzeltu jau tuomet, kai meile pazengtu tiek, kai nebeutu kur trauktis  blink.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

kai paskesti vyro akyse, plauku nebematai smartass.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 12, 00:22)
kai paskesti vyro akyse, plauku nebematai smartass.gif
*

g.gif mmmmm, gal . Nepatyrus to negaliu sakyt. Turbut man paisiseke, kad is kart "uzsiroviau" ant atitinkancio mano skoni... lotuliukas.gif
wai2te_m
Grazi danges29 istorija thumbup.gif nu man irgi atrodo jau jei myli, tai myli, svarbiausia, kad tokius dalykus galima pasalinti biggrin.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 01:34)
g.gif mmmmm, gal . Nepatyrus to negaliu sakyt. Turbut man paisiseke, kad is kart "uzsiroviau" ant atitinkancio mano skoni...  lotuliukas.gif
*

4u.gif o jei jis dabar apzeltu plaukais, myletum maziau? mirksiukas.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 12, 10:08)
4u.gif o jei jis dabar apzeltu plaukais, myletum maziau? mirksiukas.gif
*

Maziau nemyleciau, zinoma, bet depiliuoti tikrai pasiulyciau. Ir manau, jis pats tai darytu, nes ir jam nepatinka apzeles kunas mirksiukas.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 15:33)
Maziau nemyleciau, zinoma, bet depiliuoti tikrai pasiulyciau. Ir manau, jis pats tai darytu, nes ir jam nepatinka apzeles kunas  mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif bet nugara tenka moteriai skust... a, buvo vasku syki salines, nebenori biggrin.gif
Meškašunis
QUOTE(dange29 @ 2009 11 12, 15:37)
drinks_cheers.gif bet nugara tenka moteriai skust... a, buvo vasku syki salines, nebenori biggrin.gif
*

Nieko, nuskusciau. Del savo geroves pasiaukociau lotuliukas.gif
DNG
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 17:12)
Nieko, nuskusciau. Del savo geroves  pasiaukociau  lotuliukas.gif
*

man tai nepatinka, itampa kokia jauciu siaubas. ta masinele gali skaudziai idrekst,tai tenka laaabai atsargiai, ypac prie kaklo doh.gif bet... syki buvau supykusi ant vyro truputi, jis ruosesi i baseina ir paprase nuskust nugara... desine puse nuvariau svariai, o kaire palikau lotuliukas.gif tai labai jau graziai prase, kad viska sutvarkyciau lotuliukas.gif vyru auklejimo priemone lotuliukas.gif
Mist
As uz pazastis be plauku..na ir nugara bei krutine apzelusi nelabai patinka, pasiseke, kad neplaukuota sutikau biggrin.gif o visa kita jau pagal nuotaika tebunie rolleyes.gif
*baRboSa*
Rankas,kojas-paliekam,pazastis ir barzda-skutam smile.gif Dar antakiai-negaliu pakest,kai jie buna suauge schmoll.gif
Pretori
O man kaip tik plaukuotumas reiškia vyriškumą. Ne apie kasas kalbu, bet nudepiliuoti visiškai (kad ir nuskustos pažastys) man sukelia tokius jausmus, kaip kažkam "beždžionės". Deja, MB plaukuotumu negali pasigirti... doh.gif
KRJ
zemiau juosmens pakerpam,pasitvarkom.Koju ranku nelieciam nu o barzda,pazastys,nosis ir ausys salinam be gailescio.Nu o galva gal pagal sezoniskuma.Vesiau-truputi ilgiau, silciau-trumpiau.
Bet va nugara,beda.Nedaug bet siek tiek beda.Gal lietlempe bandyt,ar kitokiu fakelu,nes nusipest nepasiekiu.Dalgiu gal.... g.gif biggrin.gif
Eckas
Nieko nedepiliuoju, pažastis nebent tik pakerpu biškiuką, kad mažiau deziko sunaudočiau, bet ne dėl grožio. Kažkaip man ir pas moterį, pvz., saikingai apžėlusios pažatys netrukdo, o apžėlęs trikampiukas žymiai seksualiau atrodo nei nuskustas smile.gif Vienžo, skonyje brolio nerasi... smile.gif
ambush
is ties tai cia pomegiu klausimas. man patinka nuskusta. nors va barzdele nesioju ir kaklas 2-3 dienu laikomas. kojos? kodel cia jos minimos? yra vyru kurie jas skuta ar rankas?
nugara - tai cia nebent tuo atveju kai ji ne plaukuota, o keli ima ir isdygsta. Nes jei plaukuota tai nemanau kad verta skusti. cia kaip kojas.
Pazastys - priklauso nuo vyro matyt, tie kurie prakaituoja daugiau geriau gal skustis. kurie maziau - pasikirpti.
na zemyn besileidziant manau butina bent apsitvarkyti, kad kasu nereiktu pinti ar su sukom sklaidyt. Asmeniskai megstu grynuma, tad svariai palaikau.

Bet noriu atkreipti demesi jau is medicinines puses - bukite atsargus. pilvo, pazastu oda yra itin jautri. ir labai didele infekciju tikimybe.
taip pat vengti dezodorantu kiek tai leidzia higiena.
jie - blogis. geriau kas dien du kart dusas, nei dezodorantai daznai. ypac negerai tik nusiskutus tepti dezodorantus - oda paprastai pazeista. dezodorantus, antiprespirantus irgi reikia rinktis protingai, jie labaiu aktyvus nei kremai.
Kartais infekcijos tokios, kad tenka operuot.
medita :)
kazkada turejau vaikina kuris depiliuodavo kojas, bet jis buvo dviratininkas, tai jiem pries varzybas reikdavo kazkodel tas kojas nusiskust g.gif o Mb nedepiliuoja tik koju ir ranku, visa kita apsitvarko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 22:20)
*

karta buvau bepradedanti susizavet, bet mano laime buvo vasara ir as pamaciau taaa nugara nuoga dar nespejus ilipt i lova smile.gif tiesa pasakius, tas vaizdas kurio as tikrai nesitikejau pamatyt paliko nekoki prisiminima ir iskart uzgesino tik pradejusia rastis simpatija doh.gif as suprantu, kad zmogus nekaltas del savo plaukuotumo, o depiliacija yra skausminga, bet takart vaizdas man tikrai buvo atstumiantis. Dziaugiuosi, kad Mb nei krutine nei nugara neapzelus smile.gif
Gintariuxx
man nepatinka jei neskustos pazastys schmoll.gif apie kojas ir rankas net nekalbu!kam jas depiliuot. Man asmeniskai patinka nedidele barzdele pas vyrus,bet jau kai per ilga uzauga,tai liepu nusmyrinti,tada irgi miela kai svelnus 4u.gif
o labiausiai sexy man nuo bambos siaura plaukuciu linija nueinanti zmyn wub.gif blush2.gif na cia bent pas mano vyra taip yra,nezinau ar pas visus rolleyes.gif o kas dar zemiau,tai manau bent jau patrumopinta kazkiek turetu but wink.gif
Dendis
Kol kas, kiek matau, dauguma mano, jog rankų ir kojų vyrams skusti nereikia, o visa kita būtina. Kaip manote, ar po dešimtmečio ir vyrams skusti kojas taps norma? g.gif Visgi ir pažastų skutimas madingas tapo gan neseniai.
euforbija
biggrin.gif
o man patinka vyriskas plaukuotumas....Ypac krutine apaugusi ir pilvukas...siurkstenos tokios blush2.gif
Pazastu skutimas gal ir gerai....bet mano manymu, pakanka bent jau su zirklutemis apsikirpt tuos plaukucius trumpai.
Kazkokia as matyt plaukuociu gerbeja....

bet jau soliariuminiai fyfinai ir visokie metroseksualai.... schmoll.gif
AgnessBelle
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 22:29)
Na tai ar depiliuojam (proto ribose), skutames ar virstam bezdzionemis?
*

Mano brangusis mano paragintas atsikrate savo krumynu thumbup.gif kojos ir rankos paliktis - prie situ lysti nereiketu, o visa kita - butinai salin!!!! ax.gif as tai ji taip atsargiai po truputi pripratinau blush2.gif ispradziu tik pasitrumpino - gerai sako, patogu, ir jam viskas rinkinukas didesnis pasirode (optine apgaule manau) lotuliukas.gif tada vieno valentino proga sakau einam i grozio salona, o ten ji nuvaskavo visa iskyrus rankytes kojytes lotuliukas.gif is pradziu issigando kai pasakiau kas laukia, paskui iskentejo vardan meiles, o jau po to kai isejo daugiau gyvenime apie gaurus nenori pagalvoti schmoll.gif thumbup.gif tik pradeda atauginet - sako fui... kazkoks bezdzioniskas jauciuos... tai nusipirko skustuva elektrini. su juo duse daugiau laiko praleidzia negu as lotuliukas.gif
Bielskis
Na, vyrui nuskustos pazastys privalu...Visa kita, skonio reikalas. Pats, asmeniskai, pazastis skutu, o zemiau juostos trumpai laikau. Zmonai patinka, o tas svarbiausia. O ir pats tvarkingiau atrodai, juokinga kartais matyt vyra, kuriam is pazastu, atsiprasant, kusys zelia. Gerai, kad jaunesniu tarpe to maziau bematysi.
Dereša
pazastis nebent apkarpyt, visai nuskust nereiketu, labai jau moteriska
Gintariuxx
tikriausia dauguma vyru visus pakarpymus ir patrumpinimus derina su savo moters norais,ne tik del saves jus rolleyes.gif
eegle
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 03, 15:02)
O tu pagalvojai kad jis galejo but ne tos orentacijos arba koks fyfinas biggrin.gif  biggrin.gif
*

o gal jis plaukikas - jiems privaoma depiliuoti rankas ir kojas, del mazesnio vandens pasipriesinimo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 17:09)
biggrin.gif
o man patinka vyriskas plaukuotumas....Ypac krutine apaugusi ir pilvukas...siurkstenos tokios  blush2.gif
*

schmoll.gif schmoll.gif fui, o man ne schmoll.gif schmoll.gif
mindudo
skutuosi tik veidą ir kaklą... Viskas kita natūralu biggrin.gif
Eckas
Apskritai, bliamba, kas čia per depiliacijos pas vyrą gali būti? Vietoj to, kad kiaušinius prieš veidrodį skustų, verčiau nueitų į sporto klubą štangų pakilnot...
Uksnė
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 12 02, 19:38)
Mano brangusis mano paragintas atsikrate savo krumynu  thumbup.gif  kojos ir rankos paliktis - prie situ lysti nereiketu, o visa kita - butinai salin!!!!  ax.gif  as tai ji taip atsargiai po truputi pripratinau  blush2.gif  ispradziu tik pasitrumpino - gerai sako, patogu, ir jam viskas rinkinukas didesnis pasirode (optine apgaule manau)  lotuliukas.gif  tada vieno valentino proga sakau einam i grozio salona, o ten ji nuvaskavo visa iskyrus rankytes kojytes  lotuliukas.gif  is pradziu issigando kai pasakiau kas laukia, paskui iskentejo vardan meiles, o jau po to kai isejo daugiau gyvenime apie gaurus nenori pagalvoti  schmoll.gif  thumbup.gif tik pradeda atauginet - sako fui... kazkoks bezdzioniskas jauciuos... tai nusipirko skustuva elektrini. su juo duse daugiau laiko praleidzia negu as  lotuliukas.gif
*

jei jau aš saviškiui tokią dovaną padovanočiau, tai pati turėčiau ir eit biggrin.gif Tokiais būdais jis man meilės neįrodinėtų tikrai schmoll.gif
**Gin**
QUOTE(Agne27K @ 2009 11 13, 13:01)
Rankas,kojas-paliekam,pazastis ir barzda-skutam  smile.gif Dar antakiai-negaliu pakest,kai jie buna suauge schmoll.gif
*

drinks_cheers.gif ner nieko baisiau uz antakiu vientisa linija doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Eckas @ 2009 12 07, 12:36)
Apskritai, bliamba, kas čia per depiliacijos pas vyrą gali būti? Vietoj to, kad kiaušinius prieš veidrodį skustų, verčiau nueitų į sporto klubą štangų pakilnot...
*

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif teisingai, svarbiau raumenukai, o po to jau visi vonios reikalai. smile.gif
Darkblue
depiluiojam kai pradedam virsti bezdzionem
Realybe
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 18:09)
biggrin.gif
o man patinka vyriskas plaukuotumas....Ypac krutine apaugusi ir pilvukas...siurkstenos tokios  blush2.gif
Pazastu skutimas gal ir gerai....bet mano manymu, pakanka bent jau su zirklutemis apsikirpt tuos plaukucius trumpai.
Kazkokia as matyt plaukuociu gerbeja....

bet jau soliariuminiai fyfinai ir visokie metroseksualai.... schmoll.gif
*

thumbup.gif drinks_cheers.gif Gal as ir senamadiska,bet tokia ir pasiliksiu,vyras turi but vyras,jokios depiliacijos man nepriimtinos vyrui. Nebent pazastis ir dar kazkur apsikarpyt,kad per daug nebutu,tik tiek biggrin.gif Nezinau,niekada man neatrodys normalu,kad vyras darosi manikiura ir pedikiura salone ir dar depiliuojasi. Pats susitvarko nagus,skaniai kvepia vyriskais kvepalais ir svara,jei plauku ant galvos yra,tai jie irgi isplauti,siek tiek sporto ir viskas smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.