Ne... Man patinka kai idealiai isdepiliuota viskas TEN....
Tai va vyrai tvarkykimes savo plaukus kuriu nereikia nes dauguma moteru uz tai kad mes neatrodytume kaip bezdziones
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 06, 23:39) šiaip medicina nesidomite?...jei viskas TEN IDEALIAI depiliuota - tiek pas vieną tiek pas kitą - atsiranda IDEALI vieta bakterijoms ir visokiems grybams veistis (ypač moterims). bet nu ką...depiliavimo kultūra užvaldžius kaip kažin ką... QUOTE(zuzu @ 2009 11 08, 10:34) šiaip medicina nesidomite?...jei viskas TEN IDEALIAI depiliuota - tiek pas vieną tiek pas kitą - atsiranda IDEALI vieta bakterijoms ir visokiems grybams veistis (ypač moterims). bet nu ką...depiliavimo kultūra užvaldžius kaip kažin ką... Nieko tokio. Per 15 metu depiliaciojos neuziveise jokiu grybu, tai gal jau nebekeisim tradiciju... Mediciniskai gal ir kazkas ten kazkaip, bet higienos atzvilgiu man asmeniskai geriau, kai isdepiliuota. Man patikdavo viska idealiai svariai depiliuot dar nuo tu laiku, kai jokiais vaskais niekas jokiuose salonuose nei sapnuot nesapnavo depiliaciju. Na, bent jau musu provincijoje... Ir nebuvo tos "mados" vadinamos dar.
sprendziu pagal savo vyra, tai barzda ir pazastys butinai depiliuotos, nosyje ir ausyse neauga, o visa kita tebunie. Plikutis man nepatiktu
man asmeniskai nelabai, jei vyro krutine ar nugara labai apzelusi...bet nereikalauju depiliuot, nes zinau, koks tai dziaugsmas depiliacija
uztektu tik pazastis ir tarpukoji jei ne skust, tai kirpt QUOTE(ooo @ 2009 11 10, 14:48) man asmeniskai nelabai, jei vyro krutine ar nugara labai apzelusi...bet nereikalauju depiliuot, nes zinau, koks tai dziaugsmas depiliacija uztektu tik pazastis ir tarpukoji jei ne skust, tai kirpt Pritariu del paskutinio sakinio. O kitom krutine ir nugara patinka, kiek zinau... Bet as asmeniskai visiems sventiems dekoju, kad pas maniski neprizele.....
nu da kriutine puse velnio, nors irgi fui, bet nugara, nu tai tas pats kas bezdzione
QUOTE(Deresa @ 2009 11 10, 21:14) Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara. QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:20) Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara. Aisku, kad nekalti As cia uz save tik pasisakiau QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 11, 00:13) Suprantama, juk visi ir visos renkasi. Nemanau, kad ir man pačiai patiktų toks vyras, tačiau iš Deresa posto jaučiasi labai daug neigiamų emocijų ir kritikos tiems vargšams vyrams, kurie apaugę plaukais. Ir dar palyginimas su beždžione QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:20) Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara. Man taip buvo nutike... is pradziu sokiruojananti reakcija
man tiesiog nepatinka plaukuoti vyrai, nezinau kaip butu buve jei buciau pamacius savo jau dabartini vyra plaukuota nugara, jei buciau pamacius gan greitai, tarkim vasara - maudynes tai turbut buciau nedraugavos, tiesiog mano toks skonis, visi esam skirtingi. pvz man nepatinka rudaakiai, o vyras kaip tik toks ir i tai nekreipiau demesio, o glostyt plaukuota nugara nenoreciau
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 11, 00:26) Suprantama, juk visi ir visos renkasi. Nemanau, kad ir man pačiai patiktų toks vyras, tačiau iš Deresa posto jaučiasi labai daug neigiamų emocijų ir kritikos tiems vargšams vyrams, kurie apaugę plaukais. Ir dar palyginimas su beždžione Jo, nemaiso ziureti, taciau kaip gyvenimo partneri as jo neisivaizduoju, net jei jis butu paskutinis vyras zemeje Papildyta: QUOTE(Deresa @ 2009 11 11, 22:07) man tiesiog nepatinka plaukuoti vyrai, nezinau kaip butu buve jei buciau pamacius savo jau dabartini vyra plaukuota nugara, jei buciau pamacius gan greitai, tarkim vasara - maudynes tai turbut buciau nedraugavos, tiesiog mano toks skonis, visi esam skirtingi. pvz man nepatinka rudaakiai, o vyras kaip tik toks ir i tai nekreipiau demesio, o glostyt plaukuota nugara nenoreciau Mano toks pat poziuris... Papildyta: QUOTE(Dendis @ 2009 11 11, 14:32) Taip, tikrai saunu. As irgi stengiuos tokia buti ir daugelyje dalyku tikrai tokia esu, taip ir turetu buti. Ir man tokie vyrai netrukdo. Taciau man paciai nemalonu liesti ta kailiuka... That's it.
oi....
visada sakydavau, kad plaukuoti vyrai-fuuui... kai MV (busimas) mane uzkalbino, isimylejau is karto, pameciau galva, isprotejau... jau kita ryta vaziavome prie ezero ir...
kai myli, plaukuotumas maziausiai rupi... aisku, tik ne tas kur ausyse, nosyje, pazastyse ir tarpkojy, ten mazi ploteliai, snai ir nera
QUOTE(dange29 @ 2009 11 11, 23:19) kai myli, plaukuotumas maziausiai rupi... aisku, tik ne tas kur ausyse, nosyje, pazastyse ir tarpkojy, ten mazi ploteliai, snai ir nera Tiesa. Bet man , manau, isimylet trukdytu.....Nebent netiketai apzeltu jau tuomet, kai meile pazengtu tiek, kai nebeutu kur trauktis
Grazi danges29 istorija
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 12, 17:12) man tai nepatinka, itampa kokia jauciu siaubas. ta masinele gali skaudziai idrekst,tai tenka laaabai atsargiai, ypac prie kaklo
As uz pazastis be plauku..na ir nugara bei krutine apzelusi nelabai patinka, pasiseke, kad neplaukuota sutikau
Rankas,kojas-paliekam,pazastis ir barzda-skutam
O man kaip tik plaukuotumas reiškia vyriškumą. Ne apie kasas kalbu, bet nudepiliuoti visiškai (kad ir nuskustos pažastys) man sukelia tokius jausmus, kaip kažkam "beždžionės". Deja, MB plaukuotumu negali pasigirti...
zemiau juosmens pakerpam,pasitvarkom.Koju ranku nelieciam nu o barzda,pazastys,nosis ir ausys salinam be gailescio.Nu o galva gal pagal sezoniskuma.Vesiau-truputi ilgiau, silciau-trumpiau.
Bet va nugara,beda.Nedaug bet siek tiek beda.Gal lietlempe bandyt,ar kitokiu fakelu,nes nusipest nepasiekiu.Dalgiu gal....
Nieko nedepiliuoju, pažastis nebent tik pakerpu biškiuką, kad mažiau deziko sunaudočiau, bet ne dėl grožio. Kažkaip man ir pas moterį, pvz., saikingai apžėlusios pažatys netrukdo, o apžėlęs trikampiukas žymiai seksualiau atrodo nei nuskustas
is ties tai cia pomegiu klausimas. man patinka nuskusta. nors va barzdele nesioju ir kaklas 2-3 dienu laikomas. kojos? kodel cia jos minimos? yra vyru kurie jas skuta ar rankas?
nugara - tai cia nebent tuo atveju kai ji ne plaukuota, o keli ima ir isdygsta. Nes jei plaukuota tai nemanau kad verta skusti. cia kaip kojas. Pazastys - priklauso nuo vyro matyt, tie kurie prakaituoja daugiau geriau gal skustis. kurie maziau - pasikirpti. na zemyn besileidziant manau butina bent apsitvarkyti, kad kasu nereiktu pinti ar su sukom sklaidyt. Asmeniskai megstu grynuma, tad svariai palaikau. Bet noriu atkreipti demesi jau is medicinines puses - bukite atsargus. pilvo, pazastu oda yra itin jautri. ir labai didele infekciju tikimybe. taip pat vengti dezodorantu kiek tai leidzia higiena. jie - blogis. geriau kas dien du kart dusas, nei dezodorantai daznai. ypac negerai tik nusiskutus tepti dezodorantus - oda paprastai pazeista. dezodorantus, antiprespirantus irgi reikia rinktis protingai, jie labaiu aktyvus nei kremai. Kartais infekcijos tokios, kad tenka operuot.
kazkada turejau vaikina kuris depiliuodavo kojas, bet jis buvo dviratininkas, tai jiem pries varzybas reikdavo kazkodel tas kojas nusiskust
Papildyta: QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 22:20) Man tokie pasisakymai kelia juoką. Jeigu jūs susižavėjote žmogumi, o po kokių poros mėnesių bendravimo sugulėt į lovą ir pamatėt, kad jo nugara apžėlusi, ką darot? Atsikeliat iš lovos rėkdama ant jo, kad jis beždžionė? Vyrai nekalti, kad jų plaukuotumas itin gausus ir tokiose vietose kaip krūtinė ar nugara. karta buvau bepradedanti susizavet, bet mano laime buvo vasara ir as pamaciau taaa nugara nuoga dar nespejus ilipt i lova
man nepatinka jei neskustos pazastys
o labiausiai sexy man nuo bambos siaura plaukuciu linija nueinanti zmyn
Kol kas, kiek matau, dauguma mano, jog rankų ir kojų vyrams skusti nereikia, o visa kita būtina. Kaip manote, ar po dešimtmečio ir vyrams skusti kojas taps norma?
o man patinka vyriskas plaukuotumas....Ypac krutine apaugusi ir pilvukas...siurkstenos tokios Pazastu skutimas gal ir gerai....bet mano manymu, pakanka bent jau su zirklutemis apsikirpt tuos plaukucius trumpai. Kazkokia as matyt plaukuociu gerbeja.... bet jau soliariuminiai fyfinai ir visokie metroseksualai.... QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 22:29) Mano brangusis mano paragintas atsikrate savo krumynu
Na, vyrui nuskustos pazastys privalu...Visa kita, skonio reikalas. Pats, asmeniskai, pazastis skutu, o zemiau juostos trumpai laikau. Zmonai patinka, o tas svarbiausia. O ir pats tvarkingiau atrodai, juokinga kartais matyt vyra, kuriam is pazastu, atsiprasant, kusys zelia. Gerai, kad jaunesniu tarpe to maziau bematysi.
pazastis nebent apkarpyt, visai nuskust nereiketu, labai jau moteriska
tikriausia dauguma vyru visus pakarpymus ir patrumpinimus derina su savo moters norais,ne tik del saves jus
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 03, 15:02) o gal jis plaukikas - jiems privaoma depiliuoti rankas ir kojas, del mazesnio vandens pasipriesinimo Papildyta: QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 17:09)
skutuosi tik veidą ir kaklą... Viskas kita natūralu
Apskritai, bliamba, kas čia per depiliacijos pas vyrą gali būti? Vietoj to, kad kiaušinius prieš veidrodį skustų, verčiau nueitų į sporto klubą štangų pakilnot...
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 12 02, 19:38) Mano brangusis mano paragintas atsikrate savo krumynu jei jau aš saviškiui tokią dovaną padovanočiau, tai pati turėčiau ir eit QUOTE(Agne27K @ 2009 11 13, 13:01) QUOTE(Eckas @ 2009 12 07, 12:36) Apskritai, bliamba, kas čia per depiliacijos pas vyrą gali būti? Vietoj to, kad kiaušinius prieš veidrodį skustų, verčiau nueitų į sporto klubą štangų pakilnot...
depiluiojam kai pradedam virsti bezdzionem
QUOTE(euforbija @ 2009 12 02, 18:09) o man patinka vyriskas plaukuotumas....Ypac krutine apaugusi ir pilvukas...siurkstenos tokios Pazastu skutimas gal ir gerai....bet mano manymu, pakanka bent jau su zirklutemis apsikirpt tuos plaukucius trumpai. Kazkokia as matyt plaukuociu gerbeja.... bet jau soliariuminiai fyfinai ir visokie metroseksualai.... |