Kasaras
2009 11 02, 23:36
Ar jie keicia tikro vyro suvokima?
Istraukos is enciklopediju:
"Tipiškas metroseksualas - išpuoselėtos išvaizdos miesčionis, materialiai apsirūpinęs ir su malonumu leidžiantis pinigus. Savo, o ne partnerės poreikiams.
Jis seka madą, skaito stiliaus žurnalus, perka drabužius iš vardinių parduotuvių, reguliariai lankosi prestižiniame kūno rengybos klube, soliariume ir labai rūpinasi savo plaukų galiukais.
Metroseksualą nesunku supainioti su gėjumi, bet tik iš pirmo žvilgsnio. Skirtumas tas, kad homoseksualas myli kitus vyrus, o metroseksualas - save. Vis dėlto metroseksualai lieka ištikimi tradicinei seksualinei orientacijai.
Koks ryškiausias skiriamasis metroseksualo požymis? Tas, kad jis stilingesnis už daugumą moterų. "
"Metrosexual is a neologism of the 2000s generally applied to heterosexual men with a strong concern for their appearance or a lifestyle that displays attributes stereotypically related to homosexual men."
"Atrodo ale gėjus, bet ne gėjus. Vyrukas, kuris atrodo kaip gėjus, t.y. nusiprausęs, susišukavęs, išsičiustęs, madingai apsirengęs, bet visgi ne gėjus. Geriausias moters draugas!"
- Klausyk, šitas gėjus ar metroseksualas? - Velnias žino... Primušam dėl viso pikto!
Isteisinat ar baudziat?
Sidharta
2009 11 03, 09:18
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 02, 23:36) Geriausias moters draugas!"[/i]
Va čia atspindi mano požiūrį į tokius vyrus. Teko su vienu šiek tiek pavaikščioti į pasimatymus. Na iš tiesų mane trikdė jo nuolatinis žiūrėjimas į veidrodį, soliariumo įdegis (ar įdegio kremai), perdėtas savęs mylėjimas, perdėta priežiūra, viso ko depiliacija. Jam moteris kaip paveiksliukas. Ji turi būti graži, liekna ir t.t.. Jam moteris tikrąja to žodžio prasme turi būti Jo vizitinė kortelė. Iš tiesų negalėjau ilgiau tverti... ir nesinorėjo veltis į rimtus santykius. Aš tikriausiai liksiu prie tradicinių pažiūrų. Man vyras turi būti VYRU, o moteris turi būti MOTERIMI. Bet šis atvejis tiesiog jis turėjo psichologinių problemų dėl buvusių santykių. Kaip kitiem yra negaliu įsivaizduoti, nemanau, kad čia taip nutinka šiaip sau. Vis tiek turi kažkokie išoriniai veiksniai daryti įtaką tokiam žmogaus gyvenimo būdui.
Nakviša
2009 11 03, 10:20
QUOTE(Sidharta @ 2009 11 03, 09:18) <...> Aš tikriausiai liksiu prie tradicinių pažiūrų. Man vyras turi būti VYRU, o moteris turi būti MOTERIMI. <...> O tradicinis vyras koks? Truputi mažiau plaukuotesnis už beždžionką? ir dar nekvepiantis taip, kad aplink musės ratus suktu?
alisia28
2009 11 03, 11:19
Normalus vyras, prisiziurintis save tiek,kiek reikia.
Tetis Evaldas
2009 11 03, 13:22
As tai niekados nebuvau toks kad griebciau visokius kremukus naudoti idegio kremus naudoti i soleriumus vaikscioti ar kazkoki stiliu isikirsti ir butent taip atrodyt kaip kazkas ir bandyti mada kazkokia pasivyti.Vyras turi buti vyriskas kaip kazkas cia buvo pasakes kad muses ratais neskraidytu aplinkui neapdriskes vaiksciotu ir panasiai.Bet tikrai jau ne kai moteris elgtusi kad prie veidrodzio sedetu valandom ar ieskotusi kaip cia apsirengus kokia valanda.Aisku nenorejau cia izeisti moteru
Meškašunis
2009 11 03, 14:38
As pazistu viena toki bendradarbi. 100 proc. atitinka enciklopedijos aprasyma, kuri pateikete. Moteriskes ir merginos jo nekencia darbe. Visad lazdavoja ir saipos.Sako, kad nevyras, gejus ir pan...O man netrukdo nei tas jo stilius, nei perdetas saves puoselejimas. Mes puikiai sutariam. Jis labai idomus ir protingas zmogus. Juk visokiu zmoniu reikia. Gal mes sutariam del to, kad as labai komunikabili ir sutariu praktiskai su visais, ir mano vyras toks pat. Bet mes nieko pries ta vaikina neturim. Jis paivairina ir pagyvina pilka minia. Ir stiliaus patarimu geru gaunam. Juk jis mados pasaulyje kiekviena smulkmena seka
vetruze
2009 11 03, 14:43
ir as zinau tokiu vyru,nieko, bendraujam
voras34
2009 11 03, 14:56
QUOTE(vetruze @ 2009 11 03, 15:43) ir as zinau tokiu vyru,nieko, bendraujam na taip bendrauti galima, tai, bet jei nesi konfliktiškas žmogus bendrauti gali su bet kuo, nesvarbu gėjus, alkoholikas, bomžas..., bet jei kalbam apie santuokinį gyvenimą tai metrosexulas man NNNNNNEEEE...
Meškašunis
2009 11 03, 15:10
QUOTE(voras34 @ 2009 11 03, 15:56) na taip bendrauti galima, tai, bet jei nesi konfliktiškas žmogus bendrauti gali su bet kuo, nesvarbu gėjus, alkoholikas, bomžas..., bet jei kalbam apie santuokinį gyvenimą tai metrosexulas man NNNNNNEEEE... Jei netycia labai pamilciau toki zmogu, tai tiktu ir santuokoje. Itariu, man tiktu bet koks zmogus, jei isimyleciau, tik ne alkoholikas....
Sidharta
2009 11 04, 10:45
QUOTE(Nakviša @ 2009 11 03, 10:20) O tradicinis vyras koks? Truputi mažiau plaukuotesnis už beždžionką? ir dar nekvepiantis taip, kad aplink musės ratus suktu?  Na kam tokie kraštutinumai, pacituosiu tėtį evaldą, jis atsakė kokie man vyrai patinka, kad nesikartoti  QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 03, 13:22) As tai niekados nebuvau toks kad griebciau visokius kremukus naudoti idegio kremus naudoti i soleriumus vaikscioti ar kazkoki stiliu isikirsti ir butent taip atrodyt kaip kazkas ir bandyti mada kazkokia pasivyti.Vyras turi buti vyriskas kaip kazkas cia buvo pasakes kad muses ratais neskraidytu aplinkui neapdriskes vaiksciotu ir panasiai.Bet tikrai jau ne kai moteris elgtusi kad prie veidrodzio sedetu valandom ar ieskotusi kaip cia apsirengus kokia valanda.
Vo. Vyras turi savo vietą - moteris savo. Mes galime dvi valandas vonioje prabūti, o vat vyrams - ne  Jis per tą laiką tegul visą balsas.lt perskaito, o ne kiekvieną plauką dėlioja  ))))))
Man patinka atrodyti gražiai, tvarkingai ir stilingai. Mano žmona, taip pat atrodo gražiai, tvarkingai ir stilingai. Mums patinka kalbėtis apie mada ir stilių, nors jų ir nesekam, bet kartais pataikom su savo norais. Ar pirkdami naujus ar ruosdamiesi i rengini vienas kitam parenkam drabužius, paderinam. Į soliariumus neskubam eiti, įdegio kremų nenaudojam, mes už natūralų grožį. Nu tik kai kurios vietos padepiliuojamos.
voras34
2009 11 04, 13:36
QUOTE(Meškašunis @ 2009 11 03, 16:10) Jei netycia labai pamilciau toki zmogu, tai tiktu ir santuokoje. Itariu, man tiktu bet koks zmogus, jei isimyleciau, tik ne alkoholikas....  o tai tokiu atveju, kodėl alkoholikas netiktų,  šiaip nesuk galvos, jei tokie nepatinka tai ir neįsimylėsi, juk įsimylim irgi ne bet ką....
Meškašunis
2009 11 05, 13:50
QUOTE(voras34 @ 2009 11 04, 14:36) o tai tokiu atveju, kodėl alkoholikas netiktų,  šiaip nesuk galvos, jei tokie nepatinka tai ir neįsimylėsi, juk įsimylim irgi ne bet ką....  As nesakau, kad nepatinka, balansuoju ties riba - ir patinka ir nelabai kartais. Todel ir prileidziu tokio vyro salia manes galimybe. O alkoholikas tai ne ir viskas. Nors sako, nespjauk i sulini, taciau sis atvejis man cia turbut netaikytinas. Man slykstu alkoholikai ir siaip daznai ikalantys vyrai, kai pareina is darbo ir kaskart vis su kvapu..., arba kazkas panasaus. Jau geriau tegul buna metroseksualas. Nuo jo nors kvepalais neš, o ne degtine... As is vis cia kalbu kaip galejo buti kadais, dabar jau turiu savo mylima zmogu. Jis nei alkoholikas nei mteroseksualas
Moterys - feministės, vyrai - metroseksualai. Mūsų evoliucija visai į pievas nuvarė
|
|