Taigi gerbiamieji kaip pas jus yra?
Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio?
Patys perkat ar ka zmona partempia tas gerai?
Taigi gerbiamieji kaip pas jus yra?
Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio? Patys perkat ar ka zmona partempia tas gerai? QUOTE(Kasaras @ 2009 11 03, 15:19) Taigi gerbiamieji kaip pas jus yra? Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio? Patys perkat ar ka zmona partempia tas gerai? Mano vyras kuo puikiausiai pasitiki mano skoniu, ir praktiskai visus rubus (dzemperiai, iv maikutes, marskiniai, kaklaraisciai ir tt) isskyrus kostiumus (perkam kartu) as nuperku pati....jam labai patinka, kad jam nereikia trintis parduotuvese, o gauna viska mano nupirkta QUOTE(Kasaras @ 2009 11 03, 15:19) Taigi gerbiamieji kaip pas jus yra? Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio? Patys perkat ar ka zmona partempia tas gerai? Ps mus tai tas antras variantas... Pats neissirenka ir neperka. Po rubu parduotuves nekencia slampinet, o ypac matuotis. Kai studentas buvo ir vienas guveno, tai pirkosi, bet jau tokia "levatura"...
Pats perku. Neisivaizduoju kitaip. Ne viskas brangiausiajai patinka, bet nieko nepadarysi.
Maniskis pats perkasi, bet megztinius, apatinius perku as
Per visą bendrą gyvenimą pats vienas nėra sau nieko nusipirkęs,jau kai reik ką pirkt visada klausdavo patarimo
viska perka sau pats, ne mazas gi vaikas ir ne kvailys. buna, kad paklausia patarimo, bet siaip-rengiasi pats.
Pats ir tik pats.
Aš nė nebandau, žinau, kad 90 procentų, kad neįtiksiu
As tai tik pats perkuosi aisku ir zmona pasako savo nuomone kad nusipirkciau ta kas jai patynka
Tai jau jei maniskiam nepatiks, tai irgi kalbink nekalbinus, nepirks jis to daikto ir pati nenoriu pirsti labai savo nuomones, nes pats turi galva
nepatikėsit. manasis nuostabus - po parduotuves galime kartu vaikščioti nors ir visą dieną, jam patinka rinktis, matuotis, man išrenka nerealių dalykėlių. Kartais toks vaizdas, kad jis turi daugiau rūbų nei aš, bent jau batų, tai tikrai
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 12, 23:28) nepatikėsit. manasis nuostabus - po parduotuves galime kartu vaikščioti nors ir visą dieną, jam patinka rinktis, matuotis, man išrenka nerealių dalykėlių. Kartais toks vaizdas, kad jis turi daugiau rūbų nei aš, bent jau batų, tai tikrai Saunuolis jusu vyras Maniskis, tai neina i parduotuves kur vien moteriski rubai, sako eik, as cia palauksiu, tai greitai apibegi ir varai per visas parduotuves taip
jei B i parduotuves eina vienas, tai savaime suprantama renkasi pats, jei einam kartu atsizvelgia ir i mano nuomone
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 13, 01:05) Saunuolis jusu vyras Maniskis, tai neina i parduotuves kur vien moteriski rubai, sako eik, as cia palauksiu, tai greitai apibegi ir varai per visas parduotuves taip mes kai susipazinom ir jis pasak, kad jam patinka, tai pradzioj as nepatikejau
Paskutiniu metu tai pats apsipirkineja,jokiu priekaistu neturiu jo skoniui
nu jei as pats rengciausi tai tikrai buciau tikru tikriausias kaimietis:D cia jau as visiskai pasikliauju patarimais ir visokia kitokia pagalba.Net sukuosena padaro ir plaukus pakerpa.
QUOTE(KRJ @ 2009 11 22, 21:11) nu jei as pats rengciausi tai tikrai buciau tikru tikriausias kaimietis:D cia jau as visiskai pasikliauju patarimais ir visokia kitokia pagalba.Net sukuosena padaro ir plaukus pakerpa. Nemanau, kad suaugęs žmogus gali būti protiškai ir fiziškai nepajėgus pats tinkamai pasirūpinti tuo, kaip atrodo. Na, nebent jis sunkiai serga... Nedarykite moterys iš vyrų vaikų Kas po to lovoje bus?
na manau abieju,as visada klausiu vyro patarimo
taip pat ir jis mano patarimo
manasis turi gera skoni viska renkasi pats, buna pasiteirauja mano nuomones kuris labiau tiktu ir pan. vat ka jau ka tai batu turi tikrai daugiau nei as
Patinka pirkti drabužius pačiam, tik dažnai mes nemokam rinktis tai kas tinka, o ne tas kas patinka. Pvz man nepatinka kokius drabužius renkasi mano žmona. Norėčiau, kad ji visai kitoki stilių propaguotu. Bet negi versi nešioti tai kas nepatinka. Todėl aš perku tai ką noriu, kad ji apsirengtų.
buna visaip pasitaiko
Einam į parduotuves dažniausiai kartu. Ir į persirengimo kabinas užsukam abudu kartais, haha
Tik pats, dar to betrūko, kad moteriškė mano stilių formuotų. Ji į mano nuomonę irgi nekreipia dėmesio.
Mes tai su zmona visa laika issakom savo nuomone apie viens kito apranga
Manau, kad tiek vyras, tiek žmona prieš perkant drabužius pagalvoja ar patiks savo antrajai pusei.
galvoti galima daug ka - ale vis tiek renkamasi pagal savo skoni
Mano stilius - mano reikalas
Šiaip vyrui pati perku, maždaug žinau jo stiliaus.
Jis nemėgsta po parduotuves vaikščioti. Bet kadangi dabar sergu, tenka jam paiam suktis.
tik zmona renka. nekenciu visu rubu parduotuviu
ir man gerai ir jai-ji isrenka kas jai grazu,o as nesioju. ir nereikia galvoti kokias pvz kelnes nusipirkti QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 10:46) Pas mus tas pats
Na ne tik jums ziureti reikes, bet ir kitiems.
mano reikalas, bet kiekvienas savo nuomone gali teikti laisvai, man svarbi nuomone
QUOTE(Wizard @ 2009 12 14, 14:45) na jei mes laika dauguma kartu leidziam - dirbam kartu, namie kartu, pramogaujam kartu - tai as ji visuomet matau, o mano nuomone jam svarbiausia QUOTE(Darkblue @ 2009 12 15, 15:55) jums svarbi kitu nuomone? QUOTE(AgnessBelle @ 2009 12 15, 16:22) na jei mes laika dauguma kartu leidziam - dirbam kartu, namie kartu, pramogaujam kartu - tai as ji visuomet matau, o mano nuomone jam svarbiausia Man kitu nuomone nera svarbiausia, isklausyti galima, bet galutini sprendima vis tiek priimu as bet kuriuo atveju ar tai butu drabuzis ar kvepalai.
Del kvepalu as neimu i galva kas ka sako, o del aprankos jie ir i viesa vieta einu su žmonele tai arba ji arba aš kažkaip prisiderinu prie jos na ( juk neisi su treningais pats o žmona su suknele kokia gražia) koltura vistiek reikalinga
QUOTE(Wizard @ 2009 12 16, 06:58) jums svarbi kitu nuomone? Man kitu nuomone nera svarbiausia, isklausyti galima, bet galutini sprendima vis tiek priimu as bet kuriuo atveju ar tai butu drabuzis ar kvepalai. bent vienas vyriškas atsakymas... o tai jau visai nerasta vyr lyties ir mąstymo... mot tuoj užvaldys visur net kojinių margumą vyrui nustatys ir kvepalų aštrumą...fui... nueikit į temą į finansus ir pan. kiekvieną centą moteros nori kad atsiskaitytų... čia dar stiliai, rūbai... gerai jei skoniai sutampa, o jei ne. gal dar hobiai bendri? vyras žvejoja, moteris jam palaiko?? įdomus tas bendrumo poroje suvokimas - išsilydyti ir tapti vienu ten, kur nereikia ir net negalima. QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 08:10) bent vienas vyriškas atsakymas... o tai jau visai nerasta vyr lyties ir mąstymo... Zuzu, kaip manot - anksčiau tos lyties ir mąstymo buvo daugiau, ar tiesiog rūbų pasirinkimas (taigi ir problema) mažesnis? QUOTE(something else @ 2010 01 15, 15:31) Zuzu, kaip manot - anksčiau tos lyties ir mąstymo buvo daugiau, ar tiesiog rūbų pasirinkimas (taigi ir problema) mažesnis? manau kad visad buvo daugiau valdingų moterų. po to moterys verkia: vyrai susikystėję; nesijaučiu kaip už mūro; neturi savo nuomonės. kaip turės, jei yr moteriškių, kurios perrengia vyrą triskart prieš einant į svečius. QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:25) manau kad visad buvo daugiau valdingų moterų. po to moterys verkia: vyrai susikystėję; nesijaučiu kaip už mūro; neturi savo nuomonės. kaip turės, jei yr moteriškių, kurios perrengia vyrą triskart prieš einant į svečius. Permečiau akimis - 8:4 vyrai renkasi patys. Ko jūs darot tragediją? O ir į temą tokią atsako tie vyrai, kuriems stilius - tai ne tai, ką skaito žmona. Aš dabar atkreipiau dėmesį, kad turiu džinsus, kur ant etiketės užrašyta Last Comfort. Gal kas supranta lenkiškai, ką tai reiškia? QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 17:32) 1. Permečiau akimis - 8:4 vyrai renkasi patys. Ko jūs darot tragediją? 2.dabar atkreipiau dėmesį, kad turiu džinsus, kur ant etiketės užrašyta Last Comfort. Gal kas supranta lenkiškai, ką tai reiškia? 1. tik pusė? nu tai ne tragedija, bet ir nieko dar gero tikrai. 2. QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:37) 1. tik pusė? nu tai ne tragedija, bet ir nieko dar gero tikrai. 2. ne, ne pusė - trečdalis. Žiūriu su matematika nedraugaujat. Vyriškumas - tai tobulėjimas skonyje? Ar pasiutot? Gėjai tobulėja skoniuose ir stiliuose - jiems gerai, jie galą su galu suduria. Man drabužiai reikalingi tam, kad nebūtų šalta ir žmonės nebadytų pirštais (nemėgstu dėmesio). Parduotuvėj, turginio šlamšto neperku, juk aš stilingas... 49Lt kainavo (dar etiketė su kaina tebėra). QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 17:40) 1.Vyriškumas - tai tobulėjimas skonyje? Ar pasiutot? Gėjai tobulėja skoniuose ir stiliuose - jiems gerai, jie galą su galu suduria. 2.Man drabužiai reikalingi tam, kad nebūtų šalta ir žmonės nebadytų pirštais (nemėgstu dėmesio). 3.Parduotuvėj, turginio šlamšto neperku, juk aš stilingas... 49Lt kainavo (dar etiketė su kaina tebėra). 1. maniau, kad mitai jūsų seniai nebejaudina. pasirodo dar ir kaip. žiūriu, kad tapt gėju ltvoje - tereikia bet kokio preteksto. lengva, taip sakant. tai sakot ne vyriška tobulėt skonyje? 2. pagirtina. 3. na, žinau kad parduotuvėj...negi pas babą kokią...ne taip paklausiau...kokia kelnių firma, kur gaminta. turėjau klaust. na bet nesvarbu. QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:58) 1. maniau, kad mitai jūsų seniai nebejaudina. pasirodo dar ir kaip. žiūriu, kad tapt gėju ltvoje - tereikia bet kokio preteksto. lengva, taip sakant. tai sakot ne vyriška tobulėt skonyje? Manęs mitai nejaudina. Jei moteris pareikš man pastabą, kad jai nepatinka kaip aš apsirengęs - gal įsiklausysiu, gal ne, priklausomai ar man patinka moteris ir aš jos noriu. Jei koks nors vyras padarys man pastabą dėl drabužių... Žodžiu aš jo nenoriu. Manau, jog jūs kažkaip įdomiai suprantate vyriškumą. Man visiškai vienodai ar aš pats nusipirksiu kelnes ar man juos nupirks mama, žmona ar medinukas. Svarbu, kad būtų kelnės, kurios atitiktų du kriterijus - su jomis nebūtų šalta ir į jas praeiviai nerodytų pirštais. QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 18:10) Manau, jog jūs kažkaip įdomiai suprantate vyriškumą. kaip jūs suprantate vyriškumą? aš dar nepasakiau. savo poste tik turėjau mintį, kad šiuolaikiniai vyrai jau visai nebeturi savo nuomonės, net triusikų ir kojinių rengimosi srity. neramu, jei nepaklaus moters, ar jam tinka. ar jai jis toks tinka. jei jums tokios situacijos svetimos, tai yra vadinasi šiek tiek vilties ltv. QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 21:15) šiuolaikiniai vyrai jau visai nebeturi savo nuomonės, net triusikų ir kojinių rengimosi srity. neramu, jei nepaklaus moters, ar jam tinka. ar jai jis toks tinka. Man regis, labai hiperbolizuojate QUOTE(something else @ 2010 01 16, 00:36) Man regis, labai hiperbolizuojate Iš tiesų nesuprantu šios temos. Prie ko čia stilius. Net jei vyrui drabužius perka žmona, tai reiškia tik tiek - drabužius perka žmona. Reiškia vyrui nereikia tuo rūpintis. Jis gali skirti laiką spręsti globalias problemas - visuotinio atšilimo, ar yra gyvybė Marse ir kas geriau - alus ar degtinė. |