Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano stilius - jos ar mano reikalas?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2
Kasaras
Taigi gerbiamieji kaip pas jus yra?

Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio?

Patys perkat ar ka zmona partempia tas gerai?
Raselelyte
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 03, 15:19)

Patys rengiates ar vis antrosios puses klausiat - "o cia sitas tinka?" " O sitas?" " o cia reikia kaklaraiscio?" "o cia?". O gal isvis nekreipiat demesio?

*

Mano vyras kuo puikiausiai pasitiki mano skoniu, ir praktiskai visus rubus (dzemperiai, iv maikutes, marskiniai, kaklaraisciai ir tt) isskyrus kostiumus (perkam kartu) as nuperku pati....jam labai patinka, kad jam nereikia trintis parduotuvese, o gauna viska mano nupirkta lotuliukas.gif
Meškašunis
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 03, 15:19)

*

Ps mus tai tas antras variantas... verysad.gif
Pats neissirenka ir neperka. Po rubu parduotuves nekencia slampinet, o ypac matuotis. Kai studentas buvo ir vienas guveno, tai pirkosi, bet jau tokia "levatura"... doh.gif . Jis ir pats to neneigia, kad ruba issirinkt paciam jam kancia. Bet man tai sunkumu nesudaro, net malonu. As su internetine prekyba labai "draugauju", tai tokiu dalykeliu suieskau ne is Lietuvos, kad pamates amo netenka. Jam labai patinka net ir kai per sventes dovanoju ruba, nes zino, kad bus kas nors "ultra ciki-piki" thumbup.gif biggrin.gif
Tinkis Vinkis
Pats perku. Neisivaizduoju kitaip. Ne viskas brangiausiajai patinka, bet nieko nepadarysi.
wai2te_m
Maniskis pats perkasi, bet megztinius, apatinius perku as smile.gif megstu staigmenas daryti
Naminė
Per visą bendrą gyvenimą pats vienas nėra sau nieko nusipirkęs,jau kai reik ką pirkt visada klausdavo patarimo
DNG
viska perka sau pats, ne mazas gi vaikas ir ne kvailys. buna, kad paklausia patarimo, bet siaip-rengiasi pats.
***Žaltvykslė
Pats ir tik pats.
Aš nė nebandau, žinau, kad 90 procentų, kad neįtiksiu biggrin.gif
Tetis Evaldas
As tai tik pats perkuosi aisku ir zmona pasako savo nuomone kad nusipirkciau ta kas jai patynka smile.gif
wai2te_m
Tai jau jei maniskiam nepatiks, tai irgi kalbink nekalbinus, nepirks jis to daikto ir pati nenoriu pirsti labai savo nuomones, nes pats turi galva smile.gif
*sviesiaplauke*
nepatikėsit. manasis nuostabus - po parduotuves galime kartu vaikščioti nors ir visą dieną, jam patinka rinktis, matuotis, man išrenka nerealių dalykėlių. Kartais toks vaizdas, kad jis turi daugiau rūbų nei aš, bent jau batų, tai tikrai lotuliukas.gif o man patinka, tikras mano draugas ir didelė meilė ax.gif
wai2te_m
QUOTE(mazzootia @ 2009 11 12, 23:28)
nepatikėsit. manasis nuostabus - po parduotuves galime kartu vaikščioti nors ir visą dieną, jam patinka rinktis, matuotis, man išrenka nerealių dalykėlių. Kartais toks vaizdas, kad jis turi daugiau rūbų nei aš, bent jau batų, tai tikrai  lotuliukas.gif  o man patinka, tikras mano draugas ir didelė meilė  ax.gif
*

Saunuolis jusu vyras mirksiukas.gif
Maniskis, tai neina i parduotuves kur vien moteriski rubai, sako eik, as cia palauksiu, tai greitai apibegi ir varai per visas parduotuves taip doh.gif
Mimuke
jei B i parduotuves eina vienas, tai savaime suprantama renkasi pats, jei einam kartu atsizvelgia ir i mano nuomone ax.gif
*sviesiaplauke*
QUOTE(wai2te_m @ 2009 11 13, 01:05)
Saunuolis jusu vyras  mirksiukas.gif
Maniskis, tai neina i parduotuves kur vien moteriski rubai, sako eik, as cia palauksiu, tai greitai apibegi ir varai per visas parduotuves taip  doh.gif
*

mes kai susipazinom ir jis pasak, kad jam patinka, tai pradzioj as nepatikejau biggrin.gif bet paskui kai teko kartu apsipirkineti, tai galvoju - wow, super lotuliukas.gif jis daznai man konors is uzsienio parveza kokiu rubu, batu, kvepalu ir t.t. ir viska moka isrinkti puikiai. visad lieku patenkinta ir dydzius pataiko.
*baRboSa*
Paskutiniu metu tai pats apsipirkineja,jokiu priekaistu neturiu jo skoniui thumbup.gif
KRJ
nu jei as pats rengciausi tai tikrai buciau tikru tikriausias kaimietis:D cia jau as visiskai pasikliauju patarimais ir visokia kitokia pagalba.Net sukuosena padaro ir plaukus pakerpa.
*sviesiaplauke*
QUOTE(KRJ @ 2009 11 22, 20:11)
nu jei as pats rengciausi tai tikrai buciau tikru tikriausias kaimietis:D cia jau as visiskai pasikliauju patarimais ir visokia kitokia pagalba.Net sukuosena padaro ir plaukus pakerpa.
*

ka Jus darytumete be savo moters?? blink.gif thumbup.gif
Fortūnata
QUOTE(KRJ @ 2009 11 22, 21:11)
*

Nemanau, kad suaugęs žmogus gali būti protiškai ir fiziškai nepajėgus pats tinkamai pasirūpinti tuo, kaip atrodo. Na, nebent jis sunkiai serga...

Nedarykite moterys iš vyrų vaikų 4u.gif

Kas po to lovoje bus?
Sabrinaxxx
na manau abieju,as visada klausiu vyro patarimo
taip pat ir jis mano patarimo
Erikute120
manasis turi gera skoni viska renkasi pats, buna pasiteirauja mano nuomones kuris labiau tiktu ir pan. vat ka jau ka tai batu turi tikrai daugiau nei as
paulius.sav
Patinka pirkti drabužius pačiam, tik dažnai mes nemokam rinktis tai kas tinka, o ne tas kas patinka. Pvz man nepatinka kokius drabužius renkasi mano žmona. Norėčiau, kad ji visai kitoki stilių propaguotu. Bet negi versi nešioti tai kas nepatinka. Todėl aš perku tai ką noriu, kad ji apsirengtų.
kroshkyte
buna visaip pasitaiko ax.gif dazniausiai ieskom kompromiso blush2.gif abu siek tiek viens kita priziurim wub.gif
greitaitetis
Einam į parduotuves dažniausiai kartu. Ir į persirengimo kabinas užsukam abudu kartais, haha biggrin.gif dėl to nekyla bėdų, nes abiem patinka atsinaujint. Laisvai perkamės ir po vieną, kalbant apie rūbus, kadangi dažnai tenka būt svetur ir kažką įsigyt. Dėl daiktų namams ar pan. visada apsitariam, jau teko pasimokyt smile.gif
Eckas
Tik pats, dar to betrūko, kad moteriškė mano stilių formuotų. Ji į mano nuomonę irgi nekreipia dėmesio.
Dendis
QUOTE(kroshkyte @ 2009 11 26, 18:34)
buna visaip pasitaiko  ax.gif  dazniausiai ieskom kompromiso  blush2.gif  abu siek tiek viens kita priziurim  wub.gif
*

drinks_cheers.gif pas mus irgi taip, nes patinka panašus stilius
Tetis Evaldas
Mes tai su zmona visa laika issakom savo nuomone apie viens kito apranga smile.gif
Wizard
Manau, kad tiek vyras, tiek žmona prieš perkant drabužius pagalvoja ar patiks savo antrajai pusei.
pakeleivis
galvoti galima daug ka - ale vis tiek renkamasi pagal savo skoni smile.gif jei nebusi pats sau grazus tai ir kitiems nepatiksi smile.gif
Wizard
QUOTE(pakeleivis @ 2009 12 03, 15:13)
galvoti galima daug ka - ale vis tiek renkamasi pagal savo skoni smile.gif jei nebusi pats sau grazus tai ir kitiems nepatiksi smile.gif
*

Ir kodėl aš pats sau labai gražus? g.gif
VytautasSt
biggrin.gif reik nešiot tai , kad nebūtų "ką žmonės pasakys"
Vilius.V
Mano stilius - mano reikalas rolleyes.gif aišku pasitaiko,kad vienas kitam ką nors perkam. Tačiau,niekada neperkam vien tik dėl to,kad "man patiko,patiks ir tau" .Visada atsižvelgiam į kito nuomonę ir skonį rolleyes.gif
anastra
Šiaip vyrui pati perku, maždaug žinau jo stiliaus.
Jis nemėgsta po parduotuves vaikščioti.
Bet kadangi dabar sergu, tenka jam paiam suktis.
skeptikas
tik zmona renka. nekenciu visu rubu parduotuviu smile.gif apart moterisko apatinio trikotazo blush2.gif
ir man gerai ir jai-ji isrenka kas jai grazu,o as nesioju. ir nereikia galvoti kokias pvz kelnes nusipirkti
AgnessBelle
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 12 01, 10:46)
Mes tai su zmona visa laika issakom savo nuomone apie viens kito apranga smile.gif
*

Pas mus tas pats wink.gif apsipirkti kartu visuomet vaziuojam/einam smile.gif As jo stiliaus guru pabunu, jis mano... Jei kuriam nepatinka kas nors is karto pasakom.. Drabuzius gal ir perkas pats, bet juk man i ji ziuret reikes biggrin.gif
Wizard
Na ne tik jums ziureti reikes, bet ir kitiems.
Darkblue
mano reikalas, bet kiekvienas savo nuomone gali teikti laisvai, man svarbi nuomone
AgnessBelle
QUOTE(Wizard @ 2009 12 14, 14:45)
Na ne tik jums ziureti reikes, bet ir kitiems.
*

na jei mes laika dauguma kartu leidziam - dirbam kartu, namie kartu, pramogaujam kartu - tai as ji visuomet matau, o mano nuomone jam svarbiausia wink.gif kiti tai gali galvot ka nori wink.gif patys kaip piemenys rengiasi, kaklaraiscio akyse nemate... biggrin.gif cia kaip su kvepalais - pats issirinks bet juk man uostyt reiks ax.gif
Wizard
QUOTE(Darkblue @ 2009 12 15, 15:55)
mano reikalas, bet kiekvienas savo nuomone gali teikti laisvai, man svarbi nuomone
*

jums svarbi kitu nuomone?

QUOTE(AgnessBelle @ 2009 12 15, 16:22)
na jei mes laika dauguma kartu leidziam - dirbam kartu, namie kartu, pramogaujam kartu - tai as ji visuomet matau, o mano nuomone jam svarbiausia wink.gif kiti tai gali galvot ka nori wink.gif patys kaip piemenys rengiasi, kaklaraiscio akyse nemate... biggrin.gif cia kaip su kvepalais - pats issirinks bet juk man uostyt reiks ax.gif
*

Man kitu nuomone nera svarbiausia, isklausyti galima, bet galutini sprendima vis tiek priimu as bet kuriuo atveju ar tai butu drabuzis ar kvepalai.
Goodrutis
Del kvepalu as neimu i galva kas ka sako, o del aprankos jie ir i viesa vieta einu su žmonele tai arba ji arba aš kažkaip prisiderinu prie jos na ( juk neisi su treningais pats o žmona su suknele kokia gražia) koltura vistiek reikalinga smile.gif kartais ir paklausyt galima bet pats neklausiu kas tinka o kas ne, dažniau klausiu ka brangioji rengsies?
given444
QUOTE(Wizard @ 2009 12 16, 06:58)
jums svarbi kitu nuomone?
Man kitu nuomone nera svarbiausia, isklausyti galima, bet galutini sprendima vis tiek priimu as bet kuriuo atveju ar tai butu drabuzis ar kvepalai.
*

bent vienas vyriškas atsakymas... o tai jau visai nerasta vyr lyties ir mąstymo...

mot tuoj užvaldys visur net kojinių margumą vyrui nustatys ir kvepalų aštrumą...fui...
nueikit į temą į finansus ir pan. kiekvieną centą moteros nori kad atsiskaitytų... čia dar stiliai, rūbai...
gerai jei skoniai sutampa, o jei ne. gal dar hobiai bendri? vyras žvejoja, moteris jam palaiko??

įdomus tas bendrumo poroje suvokimas - išsilydyti ir tapti vienu ten, kur nereikia ir net negalima. bigsmile.gif
something else
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 08:10)
bent vienas vyriškas atsakymas... o tai jau visai nerasta vyr lyties ir mąstymo...

Zuzu, kaip manot - anksčiau tos lyties ir mąstymo buvo daugiau, ar tiesiog rūbų pasirinkimas (taigi ir problema) mažesnis? smile.gif
given444
QUOTE(something else @ 2010 01 15, 15:31)
Zuzu, kaip manot - anksčiau tos lyties ir mąstymo buvo daugiau, ar tiesiog rūbų pasirinkimas (taigi ir problema) mažesnis? smile.gif
*

manau kad visad buvo daugiau valdingų moterų. po to moterys verkia: vyrai susikystėję; nesijaučiu kaip už mūro; neturi savo nuomonės.
kaip turės, jei yr moteriškių, kurios perrengia vyrą triskart prieš einant į svečius.

Medinis
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:25)
manau kad visad buvo daugiau valdingų moterų. po to moterys verkia: vyrai susikystėję; nesijaučiu kaip už mūro; neturi savo nuomonės.
kaip turės, jei yr moteriškių, kurios perrengia vyrą triskart prieš einant į svečius.

Permečiau akimis - 8:4 vyrai renkasi patys. Ko jūs darot tragediją? O ir į temą tokią atsako tie vyrai, kuriems stilius - tai ne tai, ką skaito žmona. Aš dabar atkreipiau dėmesį, kad turiu džinsus, kur ant etiketės užrašyta Last Comfort. Gal kas supranta lenkiškai, ką tai reiškia?
given444
QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 17:32)
1. Permečiau akimis - 8:4 vyrai renkasi patys. Ko jūs darot tragediją?

2.dabar atkreipiau dėmesį, kad turiu džinsus, kur ant etiketės užrašyta Last Comfort. Gal kas supranta lenkiškai, ką tai reiškia?
*

1. tik pusė? nu tai ne tragedija, bet ir nieko dar gero tikrai. tongue.gif vyrai, kur grynai jūsų nuomonė, stilius, vyriškumas, mokinimasis rinktis ir tobulėti skonyje?? sugebat išsirnkt mašinas, žvejybos reikmes, tai negi sunku suvokt kokius džinsus mautis, kad ir ne brand ženklu - bet kurie JUMS PATIKTŲ,...jums, o ne uošvienei, žmonai, draugėms ir pan....

2. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif last comfort? paskutinis komfortas (o iš tiesų, kitaip tariant, paskutinis poilsis)- super...nu ir mintis dizainerio.... kur pirkai džinsus, medini? bigsmile.gif
Medinis
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:37)
1. tik pusė? nu tai ne tragedija, bet ir nieko dar gero tikrai.   tongue.gif  vyrai, kur grynai jūsų nuomonė, stilius, vyriškumas, mokinimasis rinktis ir tobulėti skonyje?? sugebat išsirnkt mašinas, žvejybos reikmes, tai negi sunku suvokt kokius džinsus mautis, kad ir ne brand ženklu - bet kurie JUMS PATIKTŲ,...jums, o ne uošvienei, žmonai, draugėms ir pan....

2.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif last comfort? paskutinis komfortas (o iš tiesų, kitaip tariant, paskutinis poilsis)- super...nu ir mintis dizainerio....  kur pirkai džinsus, medini?  bigsmile.gif

ne, ne pusė - trečdalis. Žiūriu su matematika nedraugaujat.
Vyriškumas - tai tobulėjimas skonyje? Ar pasiutot? Gėjai tobulėja skoniuose ir stiliuose - jiems gerai, jie galą su galu suduria.
Man drabužiai reikalingi tam, kad nebūtų šalta ir žmonės nebadytų pirštais (nemėgstu dėmesio).

Parduotuvėj, turginio šlamšto neperku, juk aš stilingas... 49Lt kainavo (dar etiketė su kaina tebėra).
given444
QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 17:40)
1.Vyriškumas - tai tobulėjimas skonyje? Ar pasiutot? Gėjai tobulėja skoniuose ir stiliuose - jiems gerai, jie galą su galu suduria.
2.Man drabužiai reikalingi tam, kad nebūtų šalta ir žmonės nebadytų pirštais (nemėgstu dėmesio).

3.Parduotuvėj, turginio šlamšto neperku, juk aš stilingas... 49Lt kainavo (dar etiketė su kaina tebėra).
*

1. maniau, kad mitai jūsų seniai nebejaudina. pasirodo dar ir kaip. žiūriu, kad tapt gėju ltvoje - tereikia bet kokio preteksto. lengva, taip sakant. tai sakot ne vyriška tobulėt skonyje? ax.gif mašiną ar ritę kai čiustini tai ne gėjus, o jau rūbą - tai gėjus... lotuliukas.gif o vyriška būtų jei babanė kokia jums parinktų rūbelį. medini, kopti iš mitų liūno niekada nevėlu.

2. pagirtina.
3. na, žinau kad parduotuvėj...negi pas babą kokią...ne taip paklausiau...kokia kelnių firma, kur gaminta. turėjau klaust. na bet nesvarbu.
Medinis
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 19:58)
1. maniau, kad mitai jūsų seniai nebejaudina. pasirodo dar ir kaip.  žiūriu, kad tapt gėju ltvoje - tereikia bet kokio preteksto. lengva, taip sakant. tai sakot ne vyriška tobulėt skonyje?  ax.gif  mašiną ar ritę kai čiustini tai ne gėjus, o jau rūbą - tai gėjus...  lotuliukas.gif  o vyriška būtų jei babanė kokia jums parinktų rūbelį. medini, kopti iš mitų liūno niekada nevėlu.

Manęs mitai nejaudina. Jei moteris pareikš man pastabą, kad jai nepatinka kaip aš apsirengęs - gal įsiklausysiu, gal ne, priklausomai ar man patinka moteris ir aš jos noriu. Jei koks nors vyras padarys man pastabą dėl drabužių... Žodžiu aš jo nenoriu.

Manau, jog jūs kažkaip įdomiai suprantate vyriškumą. Man visiškai vienodai ar aš pats nusipirksiu kelnes ar man juos nupirks mama, žmona ar medinukas. Svarbu, kad būtų kelnės, kurios atitiktų du kriterijus - su jomis nebūtų šalta ir į jas praeiviai nerodytų pirštais.
given444
QUOTE(Medinis @ 2010 01 15, 18:10)

Manau, jog jūs kažkaip įdomiai suprantate vyriškumą.

kaip jūs suprantate vyriškumą?
aš dar nepasakiau.

savo poste tik turėjau mintį, kad šiuolaikiniai vyrai jau visai nebeturi savo nuomonės, net triusikų ir kojinių rengimosi srity. neramu, jei nepaklaus moters, ar jam tinka. ar jai jis toks tinka.
jei jums tokios situacijos svetimos, tai yra vadinasi šiek tiek vilties ltv.
something else
QUOTE(zuzu @ 2010 01 15, 21:15)
šiuolaikiniai vyrai jau visai nebeturi savo nuomonės, net triusikų ir kojinių rengimosi srity. neramu, jei nepaklaus moters, ar jam tinka. ar jai jis toks tinka.

Man regis, labai hiperbolizuojate smile.gif Tai mes, moterys, šiuo klausimu turime gerokai daugiau priklausomybių nei vyrai - norą tikti - patikti - įtikti JAM smile.gif
Medinis
QUOTE(something else @ 2010 01 16, 00:36)
Man regis, labai hiperbolizuojate smile.gif Tai mes, moterys, šiuo klausimu turime gerokai daugiau priklausomybių nei vyrai  - norą tikti  -  patikti - įtikti  JAM smile.gif

Iš tiesų nesuprantu šios temos. Prie ko čia stilius. Net jei vyrui drabužius perka žmona, tai reiškia tik tiek - drabužius perka žmona. Reiškia vyrui nereikia tuo rūpintis.
Jis gali skirti laiką spręsti globalias problemas - visuotinio atšilimo, ar yra gyvybė Marse ir kas geriau - alus ar degtinė.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.