given444
2010 01 16, 08:40
something else, medini,atsiradusi tema, tokia kaip ši, rodo tą faktą, kad modernios poros gyvena pagal lozungą (nes yra pergąsdinti skyrybų skaičiaus): VIENYBĖ VIENYBĖ -VISAME KAME...pažiūrėkit kaip mes mylim viens kitą, viską darom kartu... pažiūrėkim SM temas. kuo ten girias poros?draugai bendri, pinigai bendri, šeimos biudžetas bendras, hobiai vos ne bendri. na, o čia rūbai....  jetau. asmenybės gi lieka asmenybėm. vot krizių metu tik ir gali išsiaiškinti, buvo kas bendra, ar ne. tik vaikai (idealiu atveju) gali būti bendri. poros kaip ant kaklo neriasi tą vienodumą ir giriasi, kad tai vienybė. galbūt jūs nesutiksite. but this is my opinion.
te verde
2010 01 19, 17:07
Po parduotuves vaikstome kartu, bet tai nereiskia, kad aiskinu ka pirkti, jis visada paklausia mano nuomones, juk mes pora, geriausi draugai, o ir aki gera turiu tam, zinoma, ne visada nuomones sutampa, bet juk normalu, as tai ne jis ir jis tai ne as.  Pripazinsiu, tik susituokus noredavosi pakeisti jo stiliu, kazka ismesti is spintos..., taciau susimasciau, kad jei jau istekejau uz sito zmogaus, su tokiu stiliumi, poziuriu i gyvenima, vadinsi patiko, kodel bandau perlipdyti, todel leidziu laisvai rinktis, draugiskai patariu ir stengiuosi maziau kritikuoti, taip pat labai patinka jam pirkti dovanas is jo megiamiausios parduotuves.
double_cat
2010 01 19, 22:28
maniskis tai seka madas ir stiliuka prilaiko, dar ir mane paprotina:) Be jo niekad neinu rubu pirkti, o as jam tik apatiniu perku pagal savo skoni. Del sito tai niekad nepriestarauja:)
Mes taip pat po parduotuves vaikštome kartu, jis paklausia, ar gražu, aš pasakau savo nuomonę. Kartais kai vaikštinėju viena, nuperku jam tai, kas man atrodo gražu.
QUOTE(te verde @ 2010 01 19, 17:07) ..., juk mes pora, geriausi draugai ... supraskit vieną, jei vyras ir moteris yra pora, jie niekada nebus draugai, o juo labiau geriausi.
te verde
2010 01 20, 13:16
QUOTE(Wizard @ 2010 01 20, 13:17) supraskit vieną, jei vyras ir moteris yra pora, jie niekada nebus draugai, o juo labiau geriausi. ...tik nereikia.  Seimos be draugisku santykiu neisivaizduoju, tau juk namuose reikia ne tik lovos partnerio, bet zmogaus, kuriuo pasitiketum, galetum bendrauti ivairiausiomis temomis ir t.t. ir pan. Zinoma, apie savo visiskai moteriskas problemeles nesipasakoju, kam jam tai, nors ir tai, buna, kad abu susedam, alaus ar kokio brendzio paskanaujam, pasikalbam padusami ir ka.  ... taigi apie mada manau tikrai galima pasikalbeti. Stebina pastaruoju metu zmones, su kuo kuria seimas, tiksliau gal kaip formuoja ja ...neveltui tiek skyrybu...
mėnulis
2010 01 20, 13:41
QUOTE(zuzu @ 2010 01 16, 08:40) draugai bendri, pinigai bendri, šeimos biudžetas bendras, hobiai vos ne bendri. na, o čia rūbai....  jetau. asmenybės gi lieka asmenybėm. vot krizių metu tik ir gali išsiaiškinti, buvo kas bendra, ar ne. tik vaikai (idealiu atveju) gali būti bendri. poros kaip ant kaklo neriasi tą vienodumą ir giriasi, kad tai vienybė. Ko jums taip labai užkliūva tas bendrumas? Negi šeimoje negali būti nieko bendro (išskyrus vaikus)? Dabar, va, pagalvojau. Na tikrai, pas mus ir draugai bendri, ir šeimos biudžetas bendras, ir laisvalaikis bendras (išskyrus hobį), netgi baldai bendri ir šaukštai su šakutėmis. Bet kažkaip tikrai nesijaučiu susitapatinusi su vyru, nesanti asmenybė ir mąstanti taip kaip jis. Pagal jus tai jau tokioje šeimoje nebėra savojo aš. Nesutinku. Negali šeima vadintis du žmonės, kurie neturi nieko bendro, kurie grįžta į namus tik kartu permiegoti, pavalgyti, pasikeisti rūbų ir pasikalbėti apie orą. O dabar į temą. Šiaip pats stilius ir pats rūbų pirkimas, tai du skirtingi dalykai. Nenorėčiau, kad kas nors stengtųsi pakeisti mano stilių. Vyro stiliaus taip pat nekritikuoju. Kadangi parduotuvės tai kančia (abiem), tai apsipirkimas vyksta kai jau mirtinai ko nors reikia. Aukojamės ir važiuojam kartu į didesnį miestą. Rūbus renkamės patys. Kartais vienas kitam patariam. Po to grįžtam namo ir artimiausią pusmetį, apie rūbų parduotuves nenorim ir pagalvoti.
given444
2010 01 21, 07:35
mėnuli, pas jus gi viskas gerai. jei jums taip gerai, tai juk labai puiku.tiesiog nesupratot mano akcentų, nes per postus neįmanoma pajust intonacijos. jei viskas natūraliai, ir draugai ir pomėgiai, natūraliai bendra - tai okei. bet jei tolink dirbtinai eidama ir akcentuojama kad ir sau-gaunasi nenatūralu. po to jau skiriantis, poroms išsprūsta: ji/s mane dusindavo, viskas tik kartu, nė atsikvėpt, net asmeninės erdvės nebūdavo...net kojines man parinkdavo...
čia kiekvienai porai darsyk ir darsyk spręst pačiai ir nemeluot sau.
mėnulis
2010 01 21, 16:50
QUOTE(zuzu @ 2010 01 21, 07:35) mėnuli, pas jus gi viskas gerai. jei jums taip gerai, tai juk labai puiku.tiesiog nesupratot mano akcentų, nes per postus neįmanoma pajust intonacijos. jei viskas natūraliai, ir draugai ir pomėgiai, natūraliai bendra - tai okei. bet jei tolink dirbtinai eidama ir akcentuojama kad ir sau-gaunasi nenatūralu. po to jau skiriantis, poroms išsprūsta: ji/s mane dusindavo, viskas tik kartu, nė atsikvėpt, net asmeninės erdvės nebūdavo...net kojines man parinkdavo... čia kiekvienai porai darsyk ir darsyk spręst pačiai ir nemeluot sau. Tai turbūt ne taip supratau.  .
Goodrutis
2010 01 21, 23:18
jei kažkam iš dvieju žmonių gyvenančiu kartu pradeda trukti minčių del stiliaus ir prasideda rietenos, tai jus visada galite kreiptis i Petruškevičiu Manta, kad jusu stilius butu OTKUTIURIŠKAS
te verde
2010 01 25, 23:51
Petruskevicius isspres visas seimynines problemas.
candyshop
2010 01 27, 10:45
mano vyras nekencia vaikscioti po parduotuves ,kai apsipirkineju as:)))Bet kai jam ko reiia tai vis sako paziurek kaip atrodo tas ar tas.....Ir vis klausia NU ar gerai?Ar tinka?  )Jis iekojo akiniu nuo saules tai gal 10 parduotuviu buvom:)))
Partneris
2010 02 14, 13:48
Vyro stilius yra vyro reikalas. Bet būdamas protingas jis būtinai paklaus ir gal net kartais paklausys žmonos patarimo šiuo atžvilgiu.
secret_lover_
2010 02 15, 22:54
kiekvieno žmogaus asmeniškas reikalas, aišku protingas patarimas iš šalies taip pat priimtinas
doggas35
2010 02 17, 21:29
Zmona turi skoni, pirkdamas drabuzius atsizvelgiu i jos nuomone.
|
|