Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atopinis dermatitas
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Ufe
Mano dukreliai 8 menesiai ji serga atopiniu dermatitu. Rasta alergija stafilokokui. sad.gif Labai smalsu kaip galima isnaikinti ta stafilokoka is zarnyno ir ka daryti kad vaikui tu demeliu nenieztetu rolleyes.gif
Bahama mama
matau, kad esat naujoke, gal gerai nezinot forumo taisykliu. Jusu tema ne visai vietoje, gal paprasykit moderatoriu, kad perkeltu i skyreli Vaiku sveikata ir sujungtu su analogiska tema mirksiukas.gif Tame skyrelyje jau tikrai yra tema apie vaiku atopini dermatita, pasiskaitykit ten, gal rasit atsakymus i jums rupimus klausimus smile.gif
alfija
QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 16:10)
Mano dukreliai 8 menesiai ji serga atopiniu dermatitu. Rasta alergija stafilokokui. sad.gif Labai smalsu kaip galima isnaikinti ta stafilokoka is zarnyno ir ka daryti kad vaikui tu demeliu nenieztetu  rolleyes.gif
*

labai jau moksliškai viską surašėt smile.gif . Atopinis dermatitas yra viena, alerginis bėrimas aip sakant O stafiokokas yra visai kas kita- jam alergijų nebūna. Jūsų vaiko viduriavimas- stafilokokinis. Priklauso ką skyrė pediatras, kokiam antibiotikui jautru- tuo ir gydysit.
Ufe
QUOTE(alfija @ 2009 11 03, 16:24)
labai jau moksliškai viską surašėt smile.gif . Atopinis dermatitas yra viena, alerginis bėrimas aip sakant O stafiokokas yra visai kas kita- jam alergijų nebūna. Jūsų vaiko viduriavimas- stafilokokinis. Priklauso ką skyrė pediatras, kokiam antibiotikui jautru- tuo ir gydysit.
*

Mes darem tyrimus ir man taip pasake alergologe kad mano vaikas alergiskas stafilokokui o atsakyme i siuntima uzrase alergija antros klases enterotoxin A
Grasse
Aš turiu atopinį dermatitą nuo pat vaikystės verysad.gif Stebuklingas tepaliukas nuo šito blogio yra pavadinimu Sinaflan, jei ką, rašykit į až smile.gif
Ufe
QUOTE(TipuTapu @ 2009 11 03, 17:32)
Aš turiu atopinį dermatitą nuo pat vaikystės  verysad.gif Stebuklingas tepaliukas nuo šito blogio yra pavadinimu Sinaflan, jei ką, rašykit į až  smile.gif
*

kas cia per tepaliukas? Ar tinka kudykiam? Ar galima ji gauti be recepto?
Grasse
QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 17:54)
kas cia per tepaliukas? Ar tinka kudykiam? Ar galima ji gauti be recepto?
*

Jį reikia tepti ant odos, ten kur išberta . Tepaliuką galima nusipirkti be recepto vaistinėse, kainuoja iki 10Lt. O ar kūdikiam tinka tai nežinau, bet veikiausiai, kad tinka, pabandykit internete daugiau informacijos paieškoti apie tą tepaliuka
Ufe
QUOTE(TipuTapu @ 2009 11 03, 18:15)
Jį reikia tepti ant odos, ten kur išberta . Tepaliuką galima nusipirkti be recepto vaistinėse, kainuoja iki 10Lt. O ar kūdikiam tinka tai nežinau, bet veikiausiai, kad tinka, pabandykit internete daugiau informacijos paieškoti apie tą tepaliuka
*

internete atrodo raso kad jis su receptu sad.gif
adrija
QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 21:36)
*

Nu tai nueikit pas pediatrę ir parašys receptą.Kame problemos?Juk kompensuojamo nereikia,paprasto recepto.
Grasse
QUOTE(Ufe @ 2009 11 03, 21:36)
*

Tai čia matyt nesąmonė, nes kiek teko pirkt nereikėjo jokių receptų. Tai nuvykit į vaistinę ir viskas
Amica
QUOTE(TipuTapu @ 2009 11 03, 16:32)
Aš turiu atopinį dermatitą nuo pat vaikystės  verysad.gif Stebuklingas tepaliukas nuo šito blogio yra pavadinimu Sinaflan, jei ką, rašykit į až  smile.gif
*

Super drąsu taip imti ir siūlyti mamai gydyti savo vaiką hormoniniu tepalu blink.gif . Stebuklo tame tepaliuke tikrai nėra - jums tiko, kitam gali visai netikti. Čia labai individualu.
Ufe
QUOTE(Amica @ 2009 11 04, 03:28)
Super drąsu taip imti ir siūlyti mamai gydyti savo vaiką hormoniniu tepalu blink.gif . Stebuklo tame tepaliuke tikrai nėra - jums tiko, kitam gali visai netikti. Čia labai individualu.
*

Aga hormoniniai nelabai mum patinka nes padeda tik kol tepi o paskui atsinaujina vel viskas doh.gif
Euforija
turiu ir as problemikiu su oda.hormoniniu niekam nesiulau naudoti, oda pripranta, ir jau be tepaliuko sunkiai beapsieina...
is neharmoniniu naudoju bepanthen plius...tiksliau naudojau kai problemike buvo paastrejus, stebuklo neivyksta, bet niezejimas apmazeja, nueina raudonumas, odike nebe tokia issausejus smile.gif
siaip tai stafilokokas tai bakterija daznai gyvenanti ne tik zarnyne, bt aptinkama ir ant dermatitu serganciu odeles, sukelia niezejima..gydomas antibiotikais deja...tepaliukas pvz fucidin...
pasikartosiu, pasistenkit nevartoti harmoniniu tepaliuku, kitaip odike niekad neatsigaus..arba bent minimaliai...save pati atpratinau palaipsniui mazindama doze..dabar visai apsieinu be jokiu tepaliuku smile.gif svarbiausia, kad salia nebutu pacio alergeno smile.gif)))
Papildyta:
beje, yra dar vienas tepaliukas, skirtas atopinio dermatito gydymui...skirtingai nei harmoniniai tepaliukai nesukeliantis pripratimo ir odos atrofijos...tik va niekaip neeprisimenu jo pavadinimo...irgi labai padejo, po jo naudojimo kuri laika jau nebeatsinaujino berimai..jeigu kam idomu, parasykit asmenine zinute, temos galiu vakare jau neberasti, namie zvilgtelciau pavadinima smile.gif)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.