Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: L/d Pagrandukas
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
fainulkina
Sveikos mamytės smile.gif Užrašiau savo mažąjį į l/d Pagrandukas. Pradėsime jį lankyti rugsėjo mėnesį. Nors iš pradžių patekom į lopšelinių grupę, mažiau nei po pusmečio, persikelsim pas darželinukus. Gal yra žinančių, kurios auklėtojos iš darželio grupių yra geresnės, o nuo kurių vos ne kaip nuo maro reiktų bėgt? smile.gif Ir aplamai, ką plogo ir ką gero galėtumėte pasakyti apie šį darželį? g.gif Iš anksto dėkoju smile.gif
Andro
rolleyes.gif nieko blogo-uzaugo ten mano grazuole-siltas, jaukus bendravimas , nezinau blogu aukletoju viskas ten gerai.L.svarbu kokie vaikuciai susirinks ir ju teveliai-susidraugausit ar ne,kartais tiesiog nepavyksta. musu labai geri tevai buvo-viskas jiems gerai, nekaprizingi.As viena karta buvau pakelus veja kad su vaikais nedirbama, neugdomi jie visai, pasitaise kaip mat.
elve
Mano sūnus ten nuo 3 metukų lanko, dabar jau paruošiamojoje grupėje. Su auklėtojom problemų nebuvo, bet va auklytė viena yra blink.gif Tai su ja "pakovoti" teko...Tai kaldras atiminėja vaikams, kad pietų miego metu neužmiega, tai basom kojom kolidoriuje uždaro, tai su šlapia mazgote per veidą ir t.t. Žodžiu mergina ne į tą įstaigą turėjo dirbti eiti... . Tai su ja metus laiko kovojau - vis atidėliodavau pokalbius pas direktorę... Tai jei į tą grupę pakliūsit... schmoll.gif
Baužiukas
QUOTE(elve @ 2009 11 19, 13:47)
Mano sūnus ten nuo 3 metukų lanko, dabar jau paruošiamojoje grupėje. Su auklėtojom problemų nebuvo, bet va auklytė viena yra  blink.gif Tai su ja "pakovoti" teko...Tai kaldras atiminėja vaikams, kad pietų miego metu neužmiega, tai basom kojom kolidoriuje uždaro, tai su šlapia mazgote per veidą ir t.t. Žodžiu mergina ne į tą įstaigą turėjo dirbti eiti...  . Tai su ja metus laiko kovojau  - vis atidėliodavau pokalbius pas direktorę... Tai jei į tą grupę pakliūsit... schmoll.gif
*

Kazkur labai girdeta smile.gif , mano sunus lanke ta pati darzeli ir manau, kad ta pacia grupe kaip ir jusu sunus... smile.gif
Apie kuria grupe cia kalba eina? mirksiukas.gif

Siaip darzelis vertas papult i geriausiuju trejetuka thumbup.gif
raasula
mes nuo balandzio ąd kliausim i sita darzeli i grupe "Drugeliai" gal kas ka zinot?
fainulkina
Raasula, ar jau lankote šį darželį? Jei taip, gal pasidalintumėt įspūdžiais? 4u.gif
elissima
Laba diena.

help.gif

Esu VIKO maitinimo verslo organizavimo III kurso studentė. Šiuo metu rašau diplominį darbą maitinimo organizavimo ikimokyklinėse ugdymo įstaigose tema. Anketa skirta ikimokyklinio amžiaus vaikus auginančioms šeimoms. Pateikdama šią anketą norėčiau sužinoti Jūsų požiūrį į vaiko mitybos svarbą, kylančias problemas. Ši anketa yra anoniminė, atsakymai turės reikšmės statistinių duomenų analizei.

Internetinė anketos nuoroda (tarp raidžių m ir a nereikia tarpo)

http://www.m anoapklausa.lt/apklausa/220887587/

Dėkoju už sugaištą laiką ir supratimą.
Pagarbiai
Elena 4u.gif
inge77
Planuoju ir as savo vaikiuka rasyti i si darzeli. Dabar jam dar nera 2 metu, tai planuoju nuo kokiu 3 metu leisti. Laukiam tuoj turi gimti antras vaikelis, tai ir ji rasysiu ten pat. Mamytes, norejau paklausti, ar ideles eiles ten papulti , ar reikia ka nesti vedejai? Na, o atsiliepimai apie ta auklyte tai mane suneramino g.gif g.gif
fibi
QUOTE(elve @ 2009 11 19, 14:47)
Mano sūnus ten nuo 3 metukų lanko, dabar jau paruošiamojoje grupėje. Su auklėtojom problemų nebuvo, bet va auklytė viena yra  blink.gif Tai su ja "pakovoti" teko...Tai kaldras atiminėja vaikams, kad pietų miego metu neužmiega, tai basom kojom kolidoriuje uždaro, tai su šlapia mazgote per veidą ir t.t. Žodžiu mergina ne į tą įstaigą turėjo dirbti eiti...  . Tai su ja metus laiko kovojau  - vis atidėliodavau pokalbius pas direktorę... Tai jei į tą grupę pakliūsit... schmoll.gif
*

o cia kurioj grupej ta auklyte,mes kaip tik nuo rugsejo pradedam eit i si darzeli - butu gerai zinot su kuo susidursim g.gif
fainulkina
QUOTE(fibi @ 2010 08 20, 14:27)
o cia kurioj grupej ta auklyte,mes kaip tik nuo rugsejo pradedam eit i si darzeli - butu gerai zinot su kuo susidursim  g.gif
*

Mes irgi kulniuosim nuo rugsėjo į šitą daržiuką... 4u.gif Atsiliepimai apie tokias auklytes kažkaip entuziazmą muša.Butu idomu sužinoti kokioje grupėje tokia ypata dirba.. Ir ar darželio ar lopšelio grupėj aplamai.
Jaša
SVEIKOS mamytes, ir as prisijungiu prie tu kurios jau mintimis ruosiasi vesti savo atzala i lopseli. Uzsirasem i pagranduka nes arti namu, bet kazko kirba sirdis nes dar maziukas ir nieko nemokam. Gal atsiras kuri jau lanko lopseli ir padrasins, parasys kokiu atsiliepimu
mazute2008

Sveikos!
Mes ir po Velyku pradesim eiti i sita darzeli nes arti namu. Girdejau apie si darzeli visokiu nuomoniu, bet daugiau geru:) O is tikruju tai pamatysim patys:) Uzrase mus i "Boruzeliu"grupe nes greitai 3metukai. Gal kas zinot kokios ten aukletojos ir kokia grupes atmosfera? mano mazius toks jautruoliukas ir nelabai dar megsta vaiku kolektyvus, bet neturiu pasisrinkimo nes greit i darba.
mazute2008

Sveikos,
tikrai nieko pries sita darzely, buvom susipazinti ir su aukletojom ir pats darzelis tvarkingas ir langai pakeisti, ir salia namu... bet mes jo nelankysim, nes... su kai kuriais zmonem is vadovybes tikrai nenoreciau daugiau susitikti ir labai jau ten kvepia sovietiskumu... o visiems kitiems tikiuosi neteks patirti tai ka mes patyrem... sekmes
Jaša
O mes jau lankom nuo rugsejo ir esam patenkinti siuo darzeliu. Ir sovietmecio tikrai neprimena. Darzelyje daug renginiu, tvarka. Aisku daug kas priklauso nuo aukletoju su auklytem. Jei asmeniskai nesutarsit tai ir pats darzelis nepatiks.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.