Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: JOS ATĖJO PER ANKSTI.......
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4
*fujimi
wub.gif na o kaip princeses auga dabar?.. 4u.gif
anerita*
Skaičiau ir ašaros tryško
kiek Jums teko patirti
Aukit sveikos wub.gif
Mamytei už didžiausią rūpestį savo mažutėlėm 4u.gif
mejja
Kaip džiaugiuosi,kad viskas gerai baigėsi wub.gif
Sėkmės mergytėms augant 4u.gif
lairam
Mamyte, labai gražutės Jūsų mergytės ir skirtingos wub.gif wub.gif wub.gif .
Aš Jus labai labai suprantu - teko ir man reanimacijoje būti su savo kūdikėliu, teko pienelį nusitraukinėti ir vežti jį į ligoninę. Deja... mano mažutis šiuo metu yra tarp angeliukų verysad.gif

Jums linkiu, kad mažulytės vis stiprėtų, vis augtų, dovanotų Jums nuostabiausias šypsenėles wub.gif .

Tiesa, o kuo gi vardu panelytės?

P.S. AŠ Į ANTAKALNĮ IRGI NENORIU. TURIU KARČIOS PATIRTIES TEN... LABAI KARČIOS... PAŽĮSTAMAS TAS VAIZDELIS, KAI DURIS ATIDARO SUSIVĖLUSI IŠ MIEGŲ PASIKĖLUSI SESELĖ... IR JŲ BENDRAVIMO STILIUKAS PAŽĮSTAMAS, OI PAŽĮSTAMAS...
Gabriete
Šaunuolės mažylės, labai graži istorija smile.gif.
O apie AK personalą, seseles, galiu pasakyti tik gera. Iškart po cezario operacijos vyro prašiau, kad duotų mane prižiūrinčiai seselei pinigėlių. Norėjau geros priežiūros,nes negalėjau net iš lovos atsikelti, kitom seselėm jau nedavėm, bet galiu pasakyti, kad ten visos jos mane kaip už pinigus prižiūrėjo-buvo paslaugios, mandagios, ko paprašydavom, viską gaudavom.
doovilijaa
Aukit sveikos ir stiprios wub.gif Kad kuo mažiau negandų būtų jūsų gyvenime wub.gif
loraliu
4u.gif
mazyle1985
QUOTE(lairam @ 2010 08 01, 19:28)
Mamyte, labai gražutės Jūsų mergytės ir skirtingos  wub.gif  wub.gif  wub.gif .
Aš Jus labai labai suprantu -  teko ir man reanimacijoje būti su savo kūdikėliu, teko pienelį nusitraukinėti ir vežti jį į ligoninę. Deja... mano mažutis šiuo metu yra tarp angeliukų verysad.gif

Jums linkiu, kad mažulytės vis stiprėtų, vis augtų, dovanotų Jums nuostabiausias šypsenėles  wub.gif .

Tiesa, o kuo gi vardu panelytės?

P.S. AŠ Į ANTAKALNĮ IRGI NENORIU. TURIU KARČIOS PATIRTIES TEN... LABAI KARČIOS... PAŽĮSTAMAS TAS VAIZDELIS, KAI DURIS ATIDARO SUSIVĖLUSI IŠ MIEGŲ PASIKĖLUSI SESELĖ... IR JŲ BENDRAVIMO STILIUKAS PAŽĮSTAMAS, OI PAŽĮSTAMAS...
*

oi niekam nelinkeciau as patirti to skausmo...
uzjauciu kad taip atsitiko
mergaiciukes vardu AUREJA IR GABIJA wub.gif
PASIRODOM biggrin.gif
STAI MANO VAIKELIU KRIKSTYNOS wub.gif
user posted image

PIRMAS "TIKRAS" GIMTADIENIS 4u.gif
user posted image

user posted image
lairam
QUOTE(mazyle1985 @ 2010 08 16, 23:01)
oi niekam nelinkeciau as patirti to skausmo...
uzjauciu kad taip atsitiko
mergaiciukes vardu AUREJA IR GABIJA  wub.gif
PASIRODOM  biggrin.gif
STAI MANO VAIKELIU KRIKSTYNOS  wub.gif
user posted image

PIRMAS "TIKRAS" GIMTADIENIS  4u.gif
user posted image

user posted image
*

vai kokios fainuolytės wub.gif . Ir tikrai labai skirtingos. Nepasakyčiau, kad dvynės. Mažos princesės wub.gif
smarty_978
na ir stipri mamyte! 4u.gif
labai grazi istorija. labai jaudinanti. o svarbiausia -gera pabaiga! auga dvi merginos!
Rasinka
Stiprybės jums, o jau sesyčių grožis jos visai viena į kitą nepanašios...gražu 4u.gif
DC*
Sekmes jums,vaikiukai grazuoliukai 4u.gif
egllute
Daaaaaug sveikatytes jums 4u.gif
juliulyte
Kokie grazus vaikuciai thumbup.gif
Sveikateles jiems!
begedia
o jei kiek vargo patyrei blink.gif bet svarbiausia kad viskas baigesi gerai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dominyko_Svajone
Labas grazi seima esate 4u.gif
vikusituka
sveikatytes kudikeliams wub.gif
mamytei stiprybes 4u.gif
siroma
Stipruolė mamytė 4u.gif
O mergytės gražuolės wub.gif Ir tokios skirtingos wub.gif
Lotyna
Na ir prisikentejot .. verysad.gif Bet svarbiausia - dabar viskas puiku thumbup.gif
Grazus vaikuciai wub.gif
Osn
svarbiausia, kad esate visi kartu, saunuoles, kovotojos, augit sveikos ir laimingos 4u.gif
vanilliuke
Jetau,kaip baisu.Tokie isbandymai siunciami labai stipriems zmonems.Dziaugiuosi,kad dabar jau viskas gerai,dukrytes greitai pasivys bendraamzius.Labai grazios dukrytes 4u.gif
mazyle1985
aciu visoms.... wub.gif
laikomes labai gerai,viskas kas buvo sakyta kai gyme mergaites nepasitvirtino,sveikai augam,pagal nekoreguota amziu vaikstom nuo 10men... siai dienai daug ka snekam ir jau ruosiames i darzeli....

stai mes kokie 4u.gif

user posted image
sandruciukass
labai jau gražios dukrytės smile.gif šaunuolės jūs, linkiu kuo greičiau pamiršti kokį baisų košmarą išgyvenot ax.gif thumbup.gif
mazyle1985
4u.gif
Gimber
Stiprybės jums. Aukite stiprios ir gražios wub.gif
Karklytė
Skaiciau ir laukiau kol aptiksiu zodzius jog ir antrajai mergytei viskas gerai smile.gif kai pamaciau nuotraukas net sirdis nurimo kad abi mazyles sveikos smile.gif sekmes jums augant 4u.gif
mazyle1985
QUOTE(Karklytee @ 2011 11 17, 20:29)
Skaiciau ir laukiau kol aptiksiu zodzius jog ir antrajai mergytei viskas gerai smile.gif kai pamaciau nuotraukas net sirdis nurimo kad abi mazyles sveikos smile.gif sekmes jums augant  4u.gif
*

jo,ir nei viena mama nesiodama po sirdimi kudiki neisivaizduoja kad butent jau gali atsitikti taip...cia man jau praeitis ir kaip baisus kosmaras mano gyvenime
aciu uz palinkejimus
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.