Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: JOS ATĖJO PER ANKSTI.......
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3, 4
mazyle1985
30 nestumo savaiciu.eiline diena.pries diena susitvarkiau beliuteni,suruosiau vakariene bendradarbiams atsisveikinimo proga. kaip visada grizau namo isvargusi.vyresni vaikeli is darzelio jau buvo pasiemes vyro brolis,tai gi bernai manes lauke taip pat atsvesti mano atostogu pradzia,vyras tuo metu buvo amerikoje ir turejo grizti arciau nustatitos gimdimo datos. pasedejom prie stalo ir issiskirstem.uzmigdziau maziuka.pati atsiguliau issitepiau nugara kremu nuo skausmo,nes labai skaudedavo naktimis nugara,tekdavo net keltis pavaisciuoti,nes jeigu neatsikeldavau pradedavo kieteti pilvas,pries uzmiegant planavau kaip ryte vaziuosiu viska pirkti savo kudikeliams.
3 val nakties.atsikeliu nuo to kad skauda nugara ir kad pas mane tarp koju slapia.pirmos mintis-nejaugi as jau nuo skausmo nelaikau slapymo,nuejau nusiprausiau ir atsiguliau vel miegoti. staiga jauciu kaip skestu baloje. o dieve,tai vandenis................. gerai kad buvo vyro brolis salia,perspejus ji apie tai kad lekiu iki ligonines,jis pasiliko su mano vyresnioju....
sedau i masina,jokio skausmo,vandenis bega kaip is kibiro.
atvaziuoju prie priimamojo,atlekiu iki registraturos ir sakau man prieslaikynis gimdimas,man bega vandienis kaip is kibiro,o man apsimiegojusi sesute sako,jus ne cia pataiket,jums i kita pastata,bekit,jums negalima nei laso prarasti vandenu. apsisukau,asaros rieda,jauciu prasideda panieka.... kaip taip..... kaip man begti.... nejaugi jie negali man padeti???????
sedau vel i masina davaziavau iki kito pastato.....
atidaro durys apsimiegojusi sesute,aiskinu situacija,ji man sako -lauk cia,kolidoriuje...... 5 minutes... 10min........ nezinau koek pralaukiau bet man atrode kad visa amzinybe praejo.pagaliau atejo daktaras. pamatavo vaiku tonusa,tuo metu vaikuciai nei karto nesujudejo,tonusas vos girdisi. kede... dar stipriau pradejo begti vandenis.....
diagnoze: nubego 1 vaisiau vandenis,islaikyti nestumo neimanoma, para laiko plauciu brandinimas ir kita ryta cezaris nes vaikai ne tik kad nepasiruose,bet ir per silpni patis padeti sau ateiti i si pasauli....
potologinis skyrius..... ilgiausia diena mano gyvenime... jokio skausmo,jokiu vandenu,jokiu veikuciu judesiu as nejauciu.... ciupineju savo pilva o jo kaip nebuvo.... guliu ir galvuoju kur gi cia mano vaikuciai,toks jausmas kad ju ten net nera ...... skambinu savo gynykologui,jis mane ramina,sakydamas kad man pades.... po keliu akimirku prieina prie manes gydytoja ir sako,esu Daunoraviciaus pavaduotoja, jusu daktaras man skambino i prase kad jus operuociau.sutikau net negalvuodama,nes is tos itampos nesuprasdavau kas vyksta.....
9.00 ryto.pagaliau operacija.... nuskausminimas,pasiruosimas operacijai.man asaros bega,negaliu apsiraminti,mintise vis bloga nuojauta....
pagliau jauciu pjuvi,jauciu kaip traukia vaikeli,stai ji mazute,grazuole mano,ji garsiai verkia..... ir toliau..... krapstosi daktare ir tuo metu kazka kviecia. pribego dar viena daktare,ir girdziu jos tarpusavije kalbasi- cia gali buti sudetinga,man reikia pagalbos.... man araros bega dar stipriau,jauciuosi bejege,sakau daktarei,darykite bet ka,man nesvarbu kas bus su manimi,bet padekit vaikams.... atsakymas jos buvo toks- tau tai viskas bus gerai,ko negaliu prizadeti edel 2 kudikelio.... vl tyla,visi sustingo..... jauciu kad pagaliau vaikeli istrauke..... matau kad puse personalo isleke i kita patalpa.... klausiu,kur mano vaikelis? kudel jis neverkia? atsakymas-jis nekvepuoja,jam turi padeti.....
asaros bega,pradejau paniekuoti,kazka suleido, man palengvejo.... atsibadau tik palatoje po kazkiek laiko..... pirmas kalusymas-kaip mano vaikuciai.... noriu keltis,bet niekaip nesigauna,kojos aptirpusios dar po operacijos....
atejo daktare,pradejo raminti..... sako,kad as turiu buti stipri,bet 2 kudikelis labai silpnos bukles,dabar tik telieka laukti,nes jie padare viska ka galejo....
1 dvynis gyme 41cm ir 1260gr.... 8 balai pagal aphar
2 dvynis gyme 36cm ir 1050gr.... bukle kritine....
pagaliau praejo dar viena diena.pagaliau galiu atsikelti,bet daktarai dar neleidzia,sako kompeluotas gimdimas,turiu dar guleti,turi sulaseti lasalines.... ne......noriu pamatyti savo vaikus..... tada atnese man kazkokitai popieriuka,liepe pasirasyti kad neatsako uz pasiekmes,ir paleido pas vaikus....dar sesute priejo ir pasake,kad man reiketu dabar ten eiti ir matyti visa ta vaizda... bet ne,negaliu......turiu vaikus pamatyti....
pamacius vaikus nezinau nuo ko verkiau,ar is dziaugsmo ar nelaimes... vaizdas buvo baisus.... inkubatorius....kunelis-vien kauliukai,vien aparatai prijungti,kateteris galvoje,matinimo zondas burnoje,i nosi ikisti "usai" paduodantis deguonies....veiduko nesimate...
po 3 dienu mane israse,pienuko nesigamina.... tada drauge man labai padejo,pasiule savo vaikuti,kad jis paciulptu man krutine.... ir stai atsirado pienukas,po 10ml vos ispausdavau.... bet man ustekdavo nes mano mazutes valgydavo vos po 3mililitrus ....
tai pusantros savaites kas 3 valandas vazinejau i ligonine veziojau ka tik nutraukta pienuka.... padetis nesikeite,mazyle silpenesne kuri buvo numete dar svorio iki 850gr..... didelis laukymas,kiekviena diena auginam po 10gramu....
pagaliau vyresneje mergaite perkele i VVUL santariskese,o mazoji dar loko antakalnije,todel kad ja negalima buvo nei sekundei palikti be aparatu,mergaite nesugebedavo visiskai kvepuoti.... dabar turejau per 3 valandas sulakstyiti iki namu,nusitraukti pienuko,nuvezti i antakalni ir i VVUL.
po dar savaites perkele ir kita maziuke i VVUL
PAGALIAU,PIRMA KARTA, AS PRISILIECIAU PRIE SAVO VAIKUCIU.....
user posted image
user posted image
cia mums dave atskira palata kur galejau visa laika buti as su savo vaikuciais,kurie gulejo inkubatoriose.praejo menuo,vyresnioji pradejo savarankiskai kvepuoti,dar po 1 savaites pradejo po biki valgyti is buteliuko,ka nedavalgydavo,suzonduodavo per nosiuka esanti zonda
su antraja mergaite viskas buvo kitaip,kaip tin nenuemi deguoni,ji pradeda melinuoti,jai tiesiog nereikedavo kvepuoti.vel gaivina,vel deda usus i nosiuka,vel viskas is naujo.... pagaliau dar po 1 savaites mano mergaite pradejo kvepuoti pati,tada idejo jau i nosiuka zonda maitinimo,kad as galeciau jai laikyti ziulptuka burnoje maitinimo per zonda metu,kad ji mokytusi ciulpti....
staiga plauciu uzdegimas abiems mergaitems.vel renimacija,vel antibiotikai,vel abidvi nustojo kvepuoti,dar savaite kosmaru
Prabuvom mes ligonineje iki 2 gyvenimo menesiu.... per ta laika ismokom kvepuoti,ryti seiles,ciulpti ciulptuka,tuztintis be sesesiu isikisimo ir valgyti be zondo....
mergaite mazoji valgydao po 30ml budama 2 menesiu,traukdavo maisteli po 50 minuciu,maitinimo metu dar spedavo paspringti iki pamelinavimo.....
user posted image
PAGALIAU NAMAI..... dar ilgal kelias iki visisko pasveikimo.....
TOKIA TA MANO NE GIMDIMO ISTORIJA O SUNKUS KELIAS LINK ISGYVENIMO...
SIAI DIENAI BUDAMI 3,5 MENESIO ESAM: VIENA 4600KG O KITA 3800KG
MOKAM GUGUOTI IR SIPSUOTIS,SEKAM ZAISLUS,BANDOM JUOS SIEKTI,KELIAM GALVYTE.....
user posted image
skaitau ir atrodo kad vis kazka pamirstu darasyti.... tiek visko ivyko.... niekam to nelinkeciau.....
mano isvada viena: niekada negimdyciau daugaiu antakalnije....
jokios prieziuoros,higienos.......
liolia79
O siaube kiek jums visoms reikejo isgyventi blink.gif Visos jus saunuoles smile.gif Sekmes ir sveikateles augant 4u.gif
InesaP
cray.gif jetau jetau... pasiskaitai ir nebesinori burbet ant savo leliuko kai nemiega ar panasiai.
Sveikatytes jums 4u.gif
mazyle1985
aciu 4u.gif
Bozena83
Nors atejo per anksti, bet svarbiausia, kad esat kartu 4u.gif
Stiprybes tiek jums, tiek jusu mazylems 4u.gif
Stebukle
Šaunuolė mamytė, kad turi tiek drąsos, tiek ryžto, tiek tikėjimo. Džiaugiuosi, kad gali dabar laikyti savo dukrytes, glausti jas ir džiaugtis, kad nors jos atėjo ir per aknsti, bet jos su tavim wub.gif wub.gif Sveikatos mažytėms, aukit, stiprėkit 4u.gif
Ramunita
buvo baisu,bet... dabar turi dvi nuostabias mažyles ax.gif net nepajusi,kaip ateis laikas,kai jos atbėgs pas tave,apsikabins ir pasakys,kad myli 4u.gif
o dėl AK,tai... nežinau,ar tai gandai,bet jie turi geriausią kūdikių gaivinimo ir jų gyvybės palaikymo įrangą 4u.gif
alfa159
Labai labai grazios mergytes. Sveikatos mazylems, stiprybes mamytei.
mamymamy
Nu kažkoks košmaras, kiek tas zmogus gali ištvert.... Nėr žodžių, kaip baisu buvo... Ir dar dvi gyvybės...
Bet kokia laimė, kad viskas dabar tvarkoje, mergytės tikrai palaimintos gimė, tiek iškentėti teko. Sėkmės ir sveikatos Jūsų šeimai.
Po metų įdėkit į šią istoriją savo dukryčių foto, manau visoms mamkoms bus įdomu pamatyt šios istorijos herojes jau paaugusias 4u.gif .
antuke
Be galo grazi istorija.. Grazi, nes ji pasibaige graziu stebukliuku - dviem nuostabiom mergytem! Linkiu, kad daugiau nebetektu patirti tokiu sunkiu gyvenimo akimirku!!
lile
Linkim Jums daug sveiketeles. O dvynukai stipresni, jie nors ateina anksciau, bet paskui pasiveja visus kitus smile.gif O mamyte tikra saunuole, tikrai ne kiekviena tiek atlaikytu.
vududu
vaje, kokia graudi, bet tuo paciu ir labai zavi istorija verysad.gif wub.gif o zavi tuo, kad ir mamyte, ir dukrytes parode neitiketina drasa, stiprybe ir nora visomis jegomis kabintis i gyvenima 4u.gif
didziausios sveikatos ir laimes visai jusu seimai 4u.gif
rencius*
Graudu,bet gerai kad viskas baigesi gerai ir kokios grazuolytes mazutes 4u.gif daug sveikatytes ,aukit didutes wub.gif
rug
cray.gif šakės, kiek visko buvo. sveikinu, kad tokios stiprios mergytės, kad išsikapstėt. šaunuolės 4u.gif
Madeiva
mamytei didelis balionelis 4u.gif , o mergytems linkiu augti sveikutems 4u.gif
vilaguona
cray.gif Kike daug jums teko isgyventi...
Bet mamyte saunuole 4u.gif
Aukit sveikutes 4u.gif
andzelik
stiprios jums sveikateles, tegul Dievulis saugo jusu seima oro_buckis.gif
bizyte
Tokia jaudinanti istorija, šaunuolė, kad nepalūžote 4u.gif Aukit ir stiprėkit 4u.gif Mamos meilė daro stebuklus... wub.gif
allisa
Gerai sakoma,kiek daug tos mamos visko iskencia doh.gif
Stiprybes ir sveikateles jums 4u.gif
saule08
kaskoks kosmaras blink.gif verysad.gif
svarbu kad jus dabar visi kartu. labai dauk sveikatytes mazosioms princesems. aukit sveikos ir stiprios 4u.gif
metuka
QUOTE(Bozena83 @ 2009 11 04, 12:05)
Nors atejo per anksti, bet svarbiausia, kad esat kartu 4u.gif
Stiprybes tiek jums, tiek jusu mazylems 4u.gif
*

mazyle1985
QUOTE(mamymamy @ 2009 11 04, 11:24)
Nu kažkoks košmaras, kiek tas zmogus gali ištvert.... Nėr žodžių, kaip baisu buvo... Ir dar dvi gyvybės...
Bet kokia laimė, kad viskas dabar tvarkoje, mergytės tikrai palaimintos gimė, tiek iškentėti teko. Sėkmės ir sveikatos Jūsų šeimai.
Po metų įdėkit į šią istoriją savo dukryčių foto, manau visoms mamkoms bus įdomu pamatyt šios istorijos herojes jau paaugusias  4u.gif .
*

butinai smile.gif
aciu visoms blush2.gif
Loveco
".. ir stai atsirado pienukas,po 10ml vos ispausdavau.... bet man ustekdavo nes mano mazutes valgydavo vos po 3mililitrus ...."

verysad.gif verysad.gif kaip graudziai, bet kaip stipriai kartu.... jos - saunuoles, tos tavo kruopytes! wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif
ciku_caku
stiprybes mamytei ir sveikatytes mazylems wub.gif
Can
vis dėl to sveikinu su Dukrytėm ... sunku ir baisu tokie išgyvenimai bet su laikų viskas pasimiršta .. sveikatytes Jums daug daug 4u.gif

Nekenčiu Antakalnio klinikų ... nors be komplikacijų r greit pagimdžiau ( laimei)
*fujimi
kiek kanciu... verysad.gif bet jus visos stipruoles!sveikatos mergytems, pasivys bendraamzius, ir labai greitai, jei isgyveno, vadinasi viskas bus tik gerai thumbup.gif
vi78
sveikateles,sveikateles ir dar karta sveikateles 4u.gif
Ramintuske21
Cia tai mamytes stiprybe ir mergyciu noras gyventi... wub.gif Graudi, taciau su laiminga pabaiga istorija, visai kaip pasakoje ax.gif Aukit didutes princesytes 4u.gif
brasta
Sveikatėlės ir laimės nuostabiai šeimynėlei... 4u.gif
*Passion*
Jetau kaip sunku jums buvo verysad.gif Bet svarbiausia, kad viskas geryn wub.gif thumbup.gif Ir kokios grazuoles mergytes 4u.gif
Erinata
skaitydama net apsiverkiau cray.gif stiprybes jums smile.gif o mergaites labai grazios wub.gif wub.gif ir visai neblogai svorio priaugo thumbup.gif
ingušonkas
Graudu - bet su laiminga pabaiga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tegi tavo mazutes auga diiideles ir laimingos 4u.gif
pukepuke
Tikrai daug jums teko isgyventi unsure.gif
Bet svarbiausia viskas pareityj.
Ir kaip bebutu, bet Antakalnyj isgelbejo jusu mazytes, o tai yra svarbiausia 4u.gif Ir paaaugot jau puikiai 4u.gif
Sekmes jums 4u.gif
Papildyta:
Kvieciam jungtis prie 2009 metu dvynuku 4u.gif
Tikrai ten bendrauhja labai saunios ir draugiskos mamytes 4u.gif
mamyciuke22
As paskaiciau ir apsiverkiau perskaicius istorija.... gerai db kad auga tokios mazos mielos grazutes mergytes.....stiprybes jums. 4u.gif
irinju
spalio 16 d pagimdziau 26 savaiciu vaikiuka antakalnio klinikose nes jie vietoj tuo kad stabdyti gimdima pradejo ji skatint sunelis svere 600gr ir isgyveno vos pusantros paros nors buvo sansas kad isgyvens bet to neiviko jis tapo angeliuku ir paliko mus vat tokios pasekmes prieslaikinio gimdimo su kurio susiduriu jau antra karta nes dukryte irgi gimusi 30 savaiciu bet ja isgelbejo santariskese
Natuke
aukite sveikučiai 4u.gif
Žydraakė
Visokeriopos jums sekmės 4u.gif
Isila
net apsiverkiau ....

aukit didutės, gražutės ir sveikutės 4u.gif
Ende
Siaubas, kiek išgyvenimų teko Jums patirti. Didžiausios sveikatytės Jums 4u.gif
sandrynja
Mazyle 1985, skaiciau tavo istorija ir verkiau...Toks jausmas, kad kazkas raso apie mano mazyles. Mano pupos taip pat gime neisnesiotos...Visas tas kelias kuri jus su mazylemis praejote, iki skausmo pazistmas... verysad.gif Tik mes ligonineje isgyvenom keturis ilgus menesius...Rezultatas:viena mazute virto angelu...kita-ramina musu vis dar kraujuojancias is skausmo sirdis...Dekoju Dievui, kad paliko nors viena mazyle...
Na, o tavo mergytems-pupytems daug daug sveikateles wub.gif Mamytei-kantrybes ir stiprybes.Jos tikrai prireiks 4u.gif . Sekmes Jums kuo didziausios 4u.gif
katee
mazyle1985 - cry.gif Vajej, kiek isgyvenimu verysad.gif Jus tikra sunuole! Lelytems jusu sveikatos linkiu kuo nuosirdziausiai 4u.gif Ir jums to paties 4u.gif Pagalviojau, kokia esu laiminga, kad turiu du sveikus dvynukus-berniukus wub.gif O tai, kad kartais nemiega, verkia ar dar kas - tikras menkniekis palyginus su tuo kiek jus istveret bemiegiu naktu ir t.t. unsure.gif Aukite sveiki! 4u.gif Dabar jums privalo buti viskas gerai!!!
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 11 05, 16:55)
Mazyle 1985, skaiciau tavo istorija ir verkiau...Toks jausmas, kad kazkas raso apie mano mazyles. Mano pupos taip pat gime neisnesiotos...Visas tas kelias kuri jus su mazylemis praejote, iki skausmo pazistmas... verysad.gif  Tik mes ligonineje isgyvenom keturis ilgus menesius...Rezultatas:viena mazute virto angelu...kita-ramina musu vis dar kraujuojancias is skausmo sirdis...Dekoju Dievui, kad paliko nors viena mazyle...
Na, o tavo mergytems-pupytems daug daug sveikateles wub.gif Mamytei-kantrybes ir stiprybes.Jos tikrai prireiks 4u.gif . Sekmes Jums kuo didziausios 4u.gif
*

Ojej cry.gif
console.gif Kai paskaitau, tada suprantu kokia laiminga esu...
mazyle1985
QUOTE(katee @ 2009 11 05, 18:49)
mazyle1985cry.gif Vajej, kiek isgyvenimu verysad.gif Jus tikra sunuole! Lelytems jusu sveikatos linkiu kuo nuosirdziausiai 4u.gif Ir jums to paties 4u.gif Pagalviojau, kokia esu laiminga, kad turiu du sveikus dvynukus-berniukus wub.gif O tai, kad kartais nemiega, verkia ar dar kas - tikras menkniekis palyginus su tuo kiek jus istveret bemiegiu naktu ir t.t. unsure.gif Aukite sveiki! 4u.gif Dabar jums privalo buti viskas gerai!!!
Papildyta:

Ojej cry.gif
console.gif Kai paskaitau, tada suprantu kokia laiminga esu...
*

IR AS DEKOJU DIEVUI KAD VISKAS TVARKOSI PO MAZU wub.gif
O KITU MAMYCIU CIA POSTAI MAN KELIA SIURPA.STIPRIOS TOS MUSU LIETUVOS MAMYTES wub.gif
rence*
Stiprybes ir sveikatytes jums 4u.gif Istorija skaiciau visa issitempusi, sekiau kiekviena zodi ir tikejau kad istorija baigsis gerai unsure.gif . Dabar svarbiausia augti ir stipreti. Mamyte- esat lb stipri moteris, jusu vaikuciai gali jumis didziuotis 4u.gif
zance
Mazyle1985---daug daug sveikatos tavo mazulems,stiprybes tau 4u.gif 4u.gif
Tikrai sukrecianti istorija,as verkiau skaitydama,ir dziaugiuos uz tave ir tavo mazytes,kad viskas baigesi gerai ir laimingai --dar karta sveikateles jums wub.gif
iowa
Sveikatos jums mergytes ir mamyte wub.gif
žiaurus tas gyvenimas kartais , verysad.gif
magnetism
blink.gif ojej... skaiciau ir apsiverkiau, neisivaizduoju kaip visa sita istverei, nerealiai stipri moteris esi 4u.gif 4u.gif 4u.gif auikt dideles, sveikios, grazios ir laimingos wub.gif
Linutia
Saunuole mamyte 4u.gif labai liudnai prasidedanti istorija, bet linkiu kad ji testusi laimingai 4u.gif aukit sveikutes ir grazutes wub.gif
Giedre.vs
Esi labai laiminga mama, nes po ilgo kančių periodo visos esate kartu. Tai didžiulė laimė. Mano pačios nėštumas buvo labai sunkus ir nors mergytė gimė 39 savaičių- viskas buvo per žingsnį nuo tragedijos. Visada pagalvoju apie tai. Linkiu jums daug sveikatytės ir džiaugtis tuo, kad turite vienos kitą. O laikui bėgant- manau prisiminsi tik tai, kas buvo gera smile.gif
Bona -pari
gali save vadint laimės kūdikiu ...nes tu jas turi, jos šalia kad sunku buvo greitai pamirši vos jos tave apkabins linkiu jum ko geriausio 4u.gif
Sapokliaka

Smagu skaityti istorijas su grazia ir gera pabaiga 4u.gif
Laba sveikinu mamyte ax.gif
Tik toks mazas pastebejimas - istorija kur kas mieliaus skaitytusi, jei joje nebutu tiek daug rasybos klaidu blush2.gif ax.gif gal galima paprasyti moderatoriu, kad pataisytu.....(bent jau man, tai klaikiai bado akis, atsiprasau, bet taip yra)
Jei ju nebutu, neabejoju, kad butu verta prizines vietos gimdymo istoriju konkurse 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.