Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Ilgalaikė temperatūra
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11
Varna
Tai va, gal kam panasiai yra buve- jau puse metu kiekviena diena man temperatura po pietu pakyla iki 37.2. jauciuosi tragiskai- mieguistai, svaigstu, nedarbinga...
Itariu kad kalta gerkle, bet tiksliai nezinau...

Gal turit panasios patirties??? sad.gif
gurami
labas, mano sesuo turejo panasia poblema su temperatura, kelis menesius laikesi tokia nedidele 37 -37,2, tai nukrisdavo, tai vel pakildavo, bet buvo daugmaz pastovi, bet priezastis taip pat buvo neaiski, nieko lyg neskaudejo... paskui sugalvojo pasidaryt tyrimus ir paaiskejo kad problema skydliaukeje... huh.gif tai teko gydytis hormonais...
nezinau, priezasciu gal gali but ne viena, bet manau tikrai reiktu issitirt, nes jau netrumpa laikotarpi tesiasi juk tai... ne juokas...
aistukas
man pries kelis metus panasi sufebrili temperatura apie metus laiko laikesi. Savijauta irgi buvo nekokia.daktarai istyrinejo skersai isilgai - radoo puline angina - ispjove, o temperatura kaip laikesi, taip ir toliau laikosi. Daugiau neko nebenustate, nuo ko ji galetu buti. Tiesiog nustojau matuoti. Ilga laika net paziuret i termometra bijojau. Na, o dabar vel susireguliavo g.gif

Sako yra toks chronisko nuovargio sindromas, kuris gali duot ir temperatura? g.gif
Kate25
QUOTE (Varna @ 2004 10 21, 09:46)
Tai va, gal kam panasiai yra buve- jau puse metu kiekviena diena man temperatura po pietu pakyla iki 37.2. jauciuosi tragiskai- mieguistai, svaigstu, nedarbinga...
Itariu kad kalta gerkle, bet tiksliai nezinau...

Gal turit panasios patirties??? sad.gif

na va, ir as norejau uzvesti panasia tema.
ir as turiu problemu su temperatura. ana savaitele ji laikesi 37.0-37.2-36.8. Buvo pakilusi net iki 37.6.
o nuo sekmadienio ji nepakyla auksciau 36.5, beveik visa laika svyruoja nuo 35.6-36.0. ir as jau bijau matuotis tempera, nes per diena tai darau daug kartu ir ji vis nebuna pstovi, kazkiek sokineja.
dariau kraujo ir slapimo tyrimus, viskas OK, spaudimas normalus. na apturejau dideli stresa, sesers operacija, artimo zmogaus laidotuves. gal cia ir nuo to? bent jau daktarai taip sako, nors visko issamiai nesityriau. ir pries tai maude sona ir visa pilva. viduriai laisvoki. ir nesuprantu, kas cia man. niekada neturejau tokios nenormalios temperaturos ir apskritai ji nesvyravo -jei sirgau, tai sirgau.
tiesa, dar siandien netycia nusiunte skydliaukes echoskopijai, rado ja pas mane anatomiskai mazesne. nors kai dariau kraujo tyrimus skydliauskes veiklai tirti, viskas buvo OK.
tai visai nesusigaudau kame cia problema.
O mieguista esu nerealiai...ir galva svaigo...
Varna
Del skydliaukes ir mane nusiunte tirtis.
Bet kazkaip esu isitikinusi kad cia angina... Nes visus puse metu raudona gerkle.

Kate25, manau kad nuo streso. Stresas ir nervau apskritai yra puses ligu priezastis.
Dobšiukas
Kate, temperatūra dienos bėgyje ir turi svyruoti laugh.gif TAi yra visiškai normalu, todėl verčiau jos taip dažnai nematuok, aišku jei gerai jautiesi.
Varna, dar tai gali būti ir tuberkuliozės (ar kitos lėt. infekcinės ligos) požymis, tad jei tavo gyd. nesugalvoja, pati jai apie tai primink wink.gif (jei turi vaikų gali turėti ir mikoplazmą, ir chlamidiją) wink.gif
Varna
Mikoplazmos, chlamidijos- nuo ju kosejama.
Tuberkulioze unsure.gif Nezinau... Juk butu kosulys, ir dar su krauju... Be to bent jau mano vyriskis tai garantuotai butu nuo manes susirges, bet ne...
Tikrai nemanau huh.gif
kasandrija
pas mane jau kokie penkti metai temp zemiau 37 nekrenta unsure.gif ir taip pakilo ji nuo to laiko, kai plauciu uzdegimu persirgau; gliepe gryzus is ligonines matuotis kas vakara - nu ir pastebejau tada, kad nekrenta. Gydytoja veliau irgi del skydliaukes nusiunte issitirti - viskas gerai. tai taip ir gyvenu dabar - ka as zinau g.gif
Bezdžionė
Panašiai buvo, bet patirtis nerekomenduotina smile.gif Gerą pusmetį blaškiausi su temperatūra iki 37,2 tarp terapeutės ir LOR-istės, dar priedo - alergologės; gydymas medikamentais ir fizioterapija, rezultatas po kelių savaičių - subfebrili temperatūra, nuovargis, pastoviai norėdavau miego ir vėl - arba gerklė, arba nosis arba kosulys. Galų gale man pačiai nusibodo blaškytis, nusprendžiau, kad arba aš hipochondrikė, arba reikėtų susirasti gerą gydytoją. Dabar temperatūros nematuoju, nosis beveik kiekvieną rytą užgulta, dažnai skauda galvą. Gal reikėtų dar kartą nueiti iki poliklinikos, bet jau daugiau kaip metai kažkodėl nesinori smile.gif))
Varna
Na zinai, negalima sus savo svekata zaisti. Pvz. jei yra angina, toksikuojamas visas organizmas, del ko galima tureti nepataisomu problemu su sanariais ir sirdimi... Taip kad reiketu rupintis savim wink.gif
Kate25
QUOTE (Varna @ 2004 10 21, 14:07)
Del skydliaukes ir mane nusiunte tirtis.
Bet kazkaip esu isitikinusi kad cia angina... Nes visus puse metu raudona gerkle.

Kate25, manau kad nuo streso. Stresas ir nervau apskritai yra puses ligu priezastis.

Zinot, man irgi kazka ligonineje "kliedejo", kad gerkle biski paraudus ir israse kazkokiu tableciu. bet ju nepirkau, nes gerkles visai neskauda. Pamaniau, kad taip greiciau manim atsifutbolinti norejo, nes daugiau nieko nerado.
O del gerkles, tai pirma karta savo gyvenime si pavasari sirgau angina.
Visa dienele sedziu apsvaigusi ir beveik snaudziu ant darbinio stalo...Trokstu issimiegoti.
Kate25
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 21, 14:14)
Kate, temperatūra dienos bėgyje ir turi svyruoti laugh.gif TAi yra visiškai normalu, todėl verčiau jos taip dažnai nematuok, aišku jei gerai jautiesi.
Varna, dar tai gali būti ir tuberkuliozės (ar kitos lėt. infekcinės ligos) požymis, tad jei tavo gyd. nesugalvoja, pati jai apie tai primink wink.gif (jei turi vaikų gali turėti ir mikoplazmą, ir chlamidiją) wink.gif

Siandien jau stengiuosi temperaturos nematuoti taip daznai, kaip praejusias dienas, vos ne karta i valanda.
Gi labai bijau, kad temperatura nukristu iki kokiu 34:)biski paranoja turbut:)
mjk
oi kaip gerai, akd si tema buvo uzvesta, ir as jau seniai galvojau, kad reik man cia pasikonsultuot:)

man temperaturos sokinejimas jau pazystmas seniai seniai:( stai siandien jau mazdaug metai kaip man temperatura pastoviai sokineja, 37.3,5, pakyla iki 37.6 o pastaruoju metu net iki 38. ir nekrenta.kazkuri laika tokia ir buna, o poto vel nukrenta ir po kurio laiko ir vel pakyla vos ne iki 38. kaip manot antibiotikai padeda? ne velnio mad.gif
itaria TBC, bet stilium man jos nera, taip viena daktariukste sake mad.gif

nu tai va, ir dabar man beveik 38:( o neseniai na gal preis kokia valanda temperatura buvo nukritusi. jau taip pavargau nuo to pastovaus viso organizmo nuovargio, mieguistumo, o jau apie galvos skausma net nekalbu, net nezinau ka reix daryti jei ir toliau cia taip bus:(
mažulka
Mergaitės, o jums toksoplazmozės tyrimas darytas? Klausiu todėl, kad vienai mano pažįstamai taip buvo, pastoviai laikėsi temperatūra(37.2-37.5), galvos svaigimas, bendras silpnumas, sąnarių šiokie tokie skausmeliai. Tai rado šitą zarazą. Sakyčiau labai panašūs požymiai g.gif .
mjk
QUOTE (mažulka @ 2004 10 21, 17:43)
Mergaitės, o jums toksoplazmozės tyrimas darytas? Klausiu todėl, kad vienai mano pažįstamai taip buvo, pastoviai laikėsi temperatūra(37.2-37.5), galvos svaigimas, bendras silpnumas, sąnarių šiokie tokie skausmeliai. Tai rado šitą zarazą. Sakyčiau labai panašūs požymiai g.gif .

o kas cia per daiktas tas toksoplazmozė? g.gif
Alvyda
Pas mane irgi buvo apie 6 metus temperatura 37,1-37,6, TBC nerado uztat visai neseniai mykoplazmu ir ureoplazmu rado, ipagyde ir praejo, r dar slapimo tyrimai blogi buvo. Geriau jau issitirkite viska ka galima, nepakenks smile.gif
Dobšiukas
QUOTE (Varna @ 2004 10 21, 14:24)
Mikoplazmos, chlamidijos- nuo ju kosejama.
Tuberkulioze unsure.gif Nezinau... Juk butu kosulys, ir dar su krauju... Be to bent jau mano vyriskis tai garantuotai butu nuo manes susirges, bet ne...
Tikrai nemanau huh.gif

Varna, klaidinga galvoti,kad nuo mikoplazmų, chlamidijų tiktai kosėjama, o jei nea, tai jų nėra, arba TBC tiktai kosėjama krauju-deja, bet g.b. tikrai ne taip, o tik tavo minėtieji požymiai wink.gif (mano puseserė serga inkstų TBC, patikėk manim, ji tikrai nekoso krauju laugh.gif , o teta turi kaulų TBC, nugi irgi krauju nekoso biggrin.gif )
Dar galiu paguosti. Mano draugei gydė sinusitą (10xplovė) ir kosulį, o po to dar ir plaučių uždegimą 4 mėnesius įvairiausiais antibijotikais, aš jai po kelių mėn., gydymo pasiūliau savo gyd. priminti apie mikoplazmą (nei LOR-as, nei BPG kažkodėl nenorėjo prisiminti šios ligos), tik kai sugėrė krūvą įvairaus spektro antib., baigiantis 4am ligos mėnesiui ir žmogeliui netekus 15 kg svorio vis dėlto išrašė Klacidą-BINGO. Ačiū Dievui mano draugė pasveiko. doh.gif
Varna
Dobsiuk, nemanau kad man inkstu TBC ar kazkas panasaus, nes gerkle tai paraudusi!
O del tu visokiu plazmu smile.gif tai jau pasirupinau- darysiu gerkles tepinelio tyrima.

Beje loras sako kad man letine angina, tik netikiu as ir viskas, nes kraujyje pakitimu nera, o tai reiskia kad ir anginos nera.
Alvyda
Tai kad mykoplazmos ir ureaplazmos tai ne gerkl4j gyvena smile.gif Čia jau ginekologo darbas smile.gif
aistukas
Oi, merginos, man viska visaka buvo istyre: mikoplazmas, toksoplazmas, citomegalo virusa, AIDS, skydliauke, visus hepatitus, tuberkulioze, CRB (C REAKTYVU BALTYMA)- jis uzdegiminius procesus rodo, kraujo, slapimo tyrimai savaime suprantama, karujo pasleli, visas echoskopijas, gerkles paseli...Gal jau viska surasiau?-nuo viso to pasirodo gali buti temperatura.
Rado, tiesa, puline angina , bet ja isoperavus temperatura nenukrito...

I termometra ir paziuret negalejau. Tikrai geriau, jei iseina, tos temperaturos nematuot. cool.gif
Papildyta @ [mergetime]1098430935[/mergetime]
Tiesa, dar nuo toksokorozes tyre.
Varna
Alvyda, nezinai nekalbek tongue.gif
Gyvena. Ir mikoplazmos, ir chlamidijos ir visos kitos bakterijos.

Cituoju:
Užsikrėtus mikoplazmomis susergama ne visada. Tai liudija mikplazmų išskyrimas iš sveikų žmonių organizmo. Užsikrečiama oro-lašeliniu keliu. Persirgus lieka nepastovus imunitetas.

Bezdžionė
QUOTE (Varna @ 2004 10 22, 08:19)
Dobsiuk, nemanau kad man inkstu TBC ar kazkas panasaus, nes gerkle tai paraudusi!
O del tu visokiu plazmu smile.gif tai jau pasirupinau- darysiu gerkles tepinelio tyrima.

Beje loras sako kad man letine angina, tik netikiu as ir viskas, nes kraujyje pakitimu nera, o tai reiskia kad ir anginos nera.

Ar tikrai plazmas galima rasti pagal gerklės tepinėlį? Šiaip aš pati jau pernai buvau pasiekusi tepinėlio iš gerklės darymo stadiją, bet tuo metu nebuvo reagentų poliklinikoje, po to gydytoja išėjo atostogauti, o mano kantrybė baigėsi metams. Nors ieškoti ruošėsi ne plazmų, bet kokų (auksinio stafiloko ir dar kažkokio). Paraudusių ryklės kraštų ir temperatūros priežastis, pagal Lor-ę, gali būti ir gastrosusirgimai.
Miglute
Aistukas, ne prosal dar butu plauciu nuotrauka - tuberkulioze irgi duoda temperatura . Ir pasleptos bedos dantyse (pulinys , kurio neskauda ir t.t.)
As cia negasdinu, tik pagalvojau dar ko neparasei.
Varna
Na, del savo gerkles esu tikra. Turiu viena priemone, kuria papurskus i burna pora dienu ta temperatura praeina. Bet praieina ji trumpam, o tos priemones ilgai naudoti negalima, be to paskutini karta nuo jos turejau tooookia alergija blink.gif
Zodziu jei nuo kazkokio purskalo temperatura praeina, vadinasi tai gerkle. Logiska.
Dobšiukas
Varna, tada nesuprantu, kam išvis rašai, jei mėgini logiškai viską paaiškinti sad.gif Nesakau gi, kad tau t.b. inkstų TBC, o ir krauju kosoma, jau pasiekus tam tikrą TBC stadiją (pradžioje tiesiog būna subfebrilitetas ir bendras organizmo negalavimas) ar t.t. LOR-u netiki, bet visgi sakai, kad gerklė...
Beje, jei procesas lėtinis, organizmas prisitaikęs, tuomet ir pakitimus kraujyje sunku rasti (bent jau paprastu rutininiu kraujo tyr.)
Niu dar grynų nuogų faktų. Mano mažasis apturėjo abipusį plaučių uždegimą 4 mėn. amžiuje be jokių pakitimų kraujo tyr. ir be temp., net subfebrilios, vienintelis simptomas, kurį visą mėn. brukau savo gyd. buvo kosulys sad.gif Kai jai atsibodo manęs klausyti ir įdėmiau vaiką auskultavo, jai pradėjo drebėti rankos, lėkėm rentgenogramos daryti ir gyd. mėgino aiškintis ar tik nebuvom užspringę...Taigi, čia buvo mikoplazma....(beje manoma, kad krūtimi maitinami kūdikiai, juolab tokio amžiaus negali sirgti mikoplazmine infekcija).
Taigi, Varna, visko gali būti ir geriau tikrinti viską ir tai atmesti, negu spardytis ir sakyti ne ne ne, bet jau to ir būti negali, bet temp. vistik yra smile.gif Tai pat problema g.b. ir nesutvarkyti ar blogai sutvarkyti dantys (kaip minėjo Miglute).
Bezdžione, galima rasti ir mikoplazmas ir chlamidijas ryklės tepinėlyje, bet dabar daromas ir kraujo tyr. wink.gif Kaina beveik ta pati, kiek pamenu g.gif
OI, kiek prirašiau blink.gif
Varna
Dobsiuk taigis nepyk smile.gif
As atsakiau ne apie TBC, o apie gastro problemas. Sakau kad zinau kad gerkle, bet viestiek nezinau kas jai yra ir nuo ko ir kodel po saujos antibiotiku nepraeina sad.gif O praeina nuo kazkokio kvailo purskalo i gerkle...
mjk
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 22, 14:27)
Varna, tada nesuprantu, kam išvis rašai, jei mėgini logiškai viską paaiškinti sad.gif Nesakau gi, kad tau t.b. inkstų TBC, o ir krauju kosoma, jau pasiekus tam tikrą TBC stadiją (pradžioje tiesiog būna subfebrilitetas ir bendras organizmo negalavimas) ar t.t. LOR-u netiki, bet visgi sakai, kad gerklė...
Beje, jei procesas lėtinis, organizmas prisitaikęs, tuomet ir pakitimus kraujyje sunku rasti (bent jau paprastu rutininiu kraujo tyr.)
Niu dar grynų nuogų faktų. Mano mažasis apturėjo abipusį plaučių uždegimą 4 mėn. amžiuje be jokių pakitimų kraujo tyr. ir be temp., net subfebrilios, vienintelis simptomas, kurį visą mėn. brukau savo gyd. buvo kosulys sad.gif Kai jai atsibodo manęs klausyti ir įdėmiau vaiką auskultavo, jai pradėjo drebėti rankos, lėkėm rentgenogramos daryti ir gyd. mėgino aiškintis ar tik nebuvom užspringę...Taigi, čia buvo mikoplazma....(beje manoma, kad krūtimi maitinami kūdikiai, juolab tokio amžiaus negali sirgti mikoplazmine infekcija).
Taigi, Varna, visko gali būti ir geriau tikrinti viską ir tai atmesti, negu spardytis ir sakyti ne ne ne, bet jau to ir būti negali, bet temp. vistik yra smile.gif Tai pat problema g.b. ir nesutvarkyti ar blogai sutvarkyti dantys (kaip minėjo Miglute).
Bezdžione, galima rasti ir mikoplazmas ir chlamidijas ryklės tepinėlyje, bet dabar daromas ir kraujo tyr. wink.gif Kaina beveik ta pati, kiek pamenu g.gif
OI, kiek prirašiau blink.gif

o tai gal galetumpaaiskinti, kas ta mikroplazma ar kaip ten g.gif visokiu terminu mergaites priminejot,t ai surpatau tik tbc, gerkles skausma ir kitus paprastus terminus, o tu visu kitu, tai ne per kur:(
gal kas paaiskinti trumpai galetu? rolleyes.gif
ir kaip dabar tavo maziukas, viskas ok?smile.gif
mažulka
QUOTE (mjk @ 2004 10 22, 17:09)
o tai gal galetumpaaiskinti, kas ta mikroplazma ar kaip ten g.gif  visokiu terminu mergaites priminejot,t ai surpatau tik tbc, gerkles skausma ir kitus paprastus terminus, o tu visu kitu, tai ne per kur:(
gal kas paaiskinti trumpai galetu? rolleyes.gif
ir kaip dabar tavo maziukas, viskas ok?smile.gif

Čia yra apie visas infekcines ligas parašyta.
Infekcinės ligos
Dobšiukas
QUOTE (Varna @ 2004 10 22, 15:17)
Dobsiuk taigis nepyk  smile.gif
As atsakiau ne apie TBC, o apie gastro problemas. Sakau kad zinau kad gerkle, bet viestiek nezinau kas jai yra ir nuo ko ir kodel po saujos antibiotiku nepraeina sad.gif O praeina nuo kazkokio kvailo purskalo i gerkle...

Varna, nugis nepykstu heart.gif Ar labai piktai parašiau doh.gif
Taigis va ir sakau, kad yra infekcijų, kurių paprasti antib. neveikia, kaip tą pačią mikoplazmą ar chlamidiją wink.gif Sakai sauja antib. ir nepraeina, va tai tikrai reikėtų pagalvoti apie minėtus susirgimus smile.gif (mano įsikbintos TBc paparasti antib. taip pat neveikia sad.gif , o kai dabar ši liga sparčiai kinta, tai sukelėjas tampa atsparus net ir specialiai šiai ligai skirtiems antib. gydyti sad.gif
O tu turbūt apie Jox purškalą kalbi g.gif wink.gif
mjk, dėkui, mažiukas pasveiko, bet kada vėl brolis parsineš iš darželio šitą džiaugsmą ir pasidalins net nuspėti negaliu sad.gif Ar persakitei Mažulkos nuorodoje ką nors, ar eikėtų trumpai paaiškint g.gif smile.gif
Nu čia būtent apie mikoplazminį kvėp. takų susirgimą
Varna
Dobshiuk, is kur zinai kad apie Jox kalbejau? laugh.gif
ragana
Man laikesi temperatura 37,2-37,5 daugiau kaip du metus ohmy.gif
Tyre viska: TBC (buna ir gerkles tuberkulioze), Taksoplazmozes, AIDS, visokias plazmas, skydliauke, nervus etc.
Nieko nerado. Tarpkitko mano ir kraujas rode letine infekcija, bet tai nepadejo rasti priezasties.
Praejo kai tapau nestuke.gif
Rekomenduoju biggrin.gif
Dobšiukas
QUOTE (Varna @ 2004 10 25, 08:10)
Dobshiuk, is kur zinai kad apie Jox kalbejau? laugh.gif

Varna rolleyes.gif todėl kad pasakei, kad alergiją didelę įsitaisei nuo purškalo laugh.gif laugh.gif tongue.gif Matyt dar esi ir šviesių plaukų bei mėlynų akių (nors aišku nebūtinai) tongue.gif
liusi
Na kazkaip netycia pastebejau as jusu sita diskusija ir prisiminiau, kad senai senai ir man taip buvo smile.gif
Vaiksciojau pusmeti su temperatura, istisai muse karstis, kokius penkis kartus apsilankiau poliklinikoj, padare plauciu nuotraukas, nusiunte i tuberkuliozini, apziurejo loristas ir visi kiti. Nerado nieko, tipo pas mane termoreguliacija sutrikus, kaip jums biggrin.gif biggrin.gif
Po puses metu pradejau vis stipriau koseti, tai meciau visus mokslus ir nuvaziavau pas tevus i Klaipeda (jie medikai, dirba ligoninej). Labai greitai man atrado isisenejusi uzleista plauciu uzdegima. Turejau gerti netgi hormonus. Vat ir pasitikek Vilniaus polikliniku gydytojais :angry
mjk
QUOTE (Dobšiukas @ 2004 10 23, 09:33)

mjk, dėkui, mažiukas pasveiko, bet kada vėl brolis parsineš iš darželio šitą džiaugsmą ir pasidalins net nuspėti negaliu sad.gif Ar persakitei Mažulkos nuorodoje ką nors, ar eikėtų trumpai paaiškint g.gif smile.gif
Nu čia būtent apie mikoplazminį kvėp. takų susirgimą

na aisku, sudetinga, kai parsitempai didesnysis kokia kvaraba nuo kitu vaikuciu,tai poto ir serga abu blink.gif
neskaiciau, ne kaip jauciuosi, ir jau skaityti jokio noro ner, bet aisku, perskaitysiu kai kiek geriau bus:)
mjk
QUOTE (liusi @ 2004 10 25, 13:21)
Na kazkaip netycia pastebejau as jusu sita diskusija ir prisiminiau, kad senai senai ir man taip buvo smile.gif
Vaiksciojau pusmeti su temperatura, istisai muse karstis, kokius penkis kartus apsilankiau poliklinikoj, padare plauciu nuotraukas, nusiunte i tuberkuliozini, apziurejo loristas ir visi kiti. Nerado nieko, tipo pas mane termoreguliacija sutrikus, kaip jums biggrin.gif biggrin.gif
Po puses metu pradejau vis stipriau koseti, tai meciau visus mokslus ir nuvaziavau pas tevus i Klaipeda (jie medikai, dirba ligoninej). Labai greitai man atrado isisenejusi uzleista plauciu uzdegima. Turejau gerti netgi hormonus. Vat ir pasitikek Vilniaus polikliniku gydytojais :angry

oba, nu ir gerai kai tevai medikai:)
pas mane irgi mamasa chirurge,tai nutempe padarytas plauciu nuotraukas kitiems savo draugams apziureti,tai dabar laukiu atsakymo:)

man jau dabar siulo imti akademines,kad jau kaip reikiant apsigydyciau, bet as nenoeiu, vistik dar metai, ir baigiu magistratura, tai visai neturiu noro, kazkur uztesti tuos mokslus mad.gif
kaip sakau, trux plys, kad ir su lova, eisiu i tas paskaitas:) kad tik baigt greiciau:)
Shiduh
man šį mėnesį ko niekad gyvenime nebuvo irgi pradėjo šokinėt temperatūra. pastebėjau, kad ji pakyla tomis dienomis, kai patyriu ypač didelį stresą. sad.gif
Astee
Jau antra menesi laikosi subfebrili ( 36.9 - 37.4 ) temperatura. Pila karstis, paskausta desni ar kairi sona. daktarai nieeeeko neranda. dariau aibe tyrimu- diagnozes jokios. gal kam teko susidurt su tuo. buciau dekinga uz bet kokia informacija.
MažojiMiu
MAn tokia temperatūra laikosi jau metus. Iš pradžių laikydavosi 37, 37.2 visą dieną, paskui pakildavo tik dienos metu, o ryte ir vakare nukrisdavo. man taip pat nieko nerado, padarė visus tyrimus ir nieko. tai jau organizmas priprato ir nebejaučiu tos temperatūros smile.gif Buvau prisigalvojus visokiausių ligų, bet čia gali būti dėl kokio persirgto viruso, kuris išderina termoreguliaciją, dėl stresų, imuninės sistemos nusilpimo. Jau nustojau tą temperatūrą matuoti biggrin.gif
Lape Snape
Man irgi laikosi panasi temperatura - 37,2-37,4. Ir jau apie metus taip - prasidejo po operacijos ir persirgto plauciu uzdegimo, ir kaip nekrenta taip nekrenta. Ir pati nezinau kas cia yra - jauciuosi lygtais normaliai, na, gal gerkle truputi kartais paskauda... g.gif
eleniukas
Ir aš turiu tokią pat problemą - temp. 37,2-37,5 verysad.gif . Iš pradžių gydė nuo sinusito, kol gėriau antibiotikus buvo viskas gerai, pabaigiau - ir vėl pasaka iš naujo, nors rentgenas rodo, kad pūlių nėra. Kraujo tyrimas rodo, kad gerokai padidėjęs limfocitų kiekis, panašu į infekciją, tik, va, kokią? Dabar laukiu kraujo tyrimo (kazkokio baltymo) atsakymo.
Plaučius peršvietė, sakė , viskas gerai, tai kaip supratau tuberkulioze nesergu. Inkstų, kepenų ir dar kažko echoskopiją darė - viskas gerai. Ginekologė nerado nieko. Dar nesityriau skydliaukės, bet dėl šventos ramybės reikės. Tiesa, turiu alerginę slogą, gal vis tik temperatūra galėtų būti nuo to? Jau nebežinau į kokį gydytoją kreiptis, namuose mane hipochondrike vadina, o savijauta tai prasta...
Lape Snape
Chmmm, sakai alergine sloga? As irgi tokia "laime" turiu - ciaudau i diena po 20 kartu, ir sloga pastovi cry.gif irgi kazkokia alergija. Gal tikrai nuo to temperatura laikosi??? g.gif
MažojiMiu
Nuo slogos ir įvairių alergijų temperatūra irgi gali laikytis, manęs daktarė daug kartų klausė ar nesergu sloga ir ar neturiu alergijų. aš tokia biškį nervininkė tai gal dėl to ta temperatūra laikosi. galiausiai daktarė nusprendė, kad aš priklausau tiems 5% žmonių, kuriem laikosi temperatūra dė neaiškių priežasčių. tai ir stengiuosi nebematuoti.
lynkute
temperatura laikosi ir nerviniu pagrindu man taip yra buve irgi gydytojai nieko nerado tik paskui pradejau gerti antidepresantus ir baigesi temperatura.
organzza
Man kokie 6-7 metai laikosi tokia temperatura.Kartais rytais nebuna,bet pakyla diena.Irgi tyrinejaus skersai isilgai.prisigalvodavau visokiu nesamoniu,galvodavau,kad debilai tie daktarai-neranda man ligos,oman juk kazkas blogai doh.gif biggrin.gif ,zodziu,vos is proto neisejau....Paskui uzsispyriau ,kad nematuosiu ir apie tai stengsiuos negalvot.Dabar kas koki pusmeti pasimatuoju,pamatau,kad niekas nepasikeite(nors kiekviena kart tikiuosi),truputi pasinervinu ir toliau gyvenu smile.gif
Astee
paguodzia, kad as ne viena tokia. . . bet visgi jei yra temperatura - reiskia organizmas su kazkuo kovoja g.gif tai gali buti kokia letine liga, kuria sunku nustatyti g.gif
eleniukas
QUOTE(lynkute @ 2005 10 26, 22:34)
temperatura laikosi ir nerviniu pagrindu man taip yra buve irgi gydytojai nieko nerado tik paskui pradejau gerti antidepresantus ir baigesi temperatura.
*

Galvojau ir apie tokią galimybę, bet kad, regis, nesinervinu g.gif O vien dėl tokio simptomo antidepresantų niekas neskirs.
lynkute
Jeigu yra jautrus organizmas organizmas su juo kovoja skirdamas temperatura,yra visokiu papildu pvz.anti stres visu B vitaminu komplektas labai geras dalykas. thumbup.gif
Astee
as irgi lyg ir nesinervuoju per daug g.gif
siandien daktare sake, kad buna iv. organu (pvz. slapimo taku) tuberkulioze, kuria pastebet ir nustatyt ypac sunku verysad.gif
eleniukas
QUOTE(lynkute @ 2005 10 28, 10:34)
Jeigu yra jautrus organizmas organizmas su juo kovoja skirdamas temperatura,yra visokiu papildu pvz.anti stres visu B vitaminu komplektas labai geras dalykas. thumbup.gif
*

Reikės pabandyti tuo papildus, blogiau nebus... Nors nelabai tikiu, kad padės ax.gif
Linetė
taigi man irgi laikėsi tokia temperatūra apie 37.2 pastoviai kokius 2 metus, tai kokius tyrimus tik nedariau vis nieko nerado doh.gif O po kelių metų kažkaip netyčia sugalvojau kad reikia dar ir nuo infekcinių ligų pasitikrinti, nes prisiskaičiau visokių medicininių knygų ir pagalvojau kad dar koks nors infekcinis židinys gali būti g.gif taigi nuvariau į infekcinės ligoninės diagnostinį skyrių ir sakau tirkit nuo ko norit, bet raskit kodėl laikosi temperatūra. Tai paklausinėjo mane gydytoja, kokie simptomai, ką dažnaisiai jaučiu. nagi sakau vis sloga būna, bet tokia nedidelė, kaip kad alerginė. Tai ji ai, turbūt sveika esi, nereikia tirti, sakau tirkit nuo populiariausių infekcijų doh.gif Nagi liepė susimokėt pinigus ir paėmė kraują, darė tyrimą dviem kvėpavimo ligų infekcijoms, taigi abi ir pasitvirtino. Nebaisios tosligos bet jau lėtinės matyt buvo doh.gif Taigi pagėriau antibijotikų savaitę ir visiems laikams dingo temperatūra. Taigi žinokit dažnai gali būti ir kokia tai infekcija organizme, tik labai silpnai jaustis jos simptomai. Beje, man visalaik kraujas rodė truputį padidėjusį leukocitų kiekį. taigi jeigu kam yra padidėję liaukocitai tai manau kažkur tikrai yra temperatūros priežastis. Neilgai pasidžiaugiau be temperatūros, nes vėl pradėjo aukštesnė laikytis, visai netyčia kai padarė galvos nuotrauką dar rado ir cistą veide, todėl dabar tremperatūra dings tik tada kai išsioperuosiu doh.gif Nuo nervų girdėja irgi temperatūra gali kilti g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.