QUOTE(liusilda* @ 2011 11 11, 13:45)
tai cia aisku, zuikuciai,puikuciai,saulytes,kaciukai,idomiau butu suzinot kaip viens kita vadinat kai susipykstat 
vardais...
Mano vyras mane vadina širdele arba saulute, o as ji meškinu
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 13, 20:03) baltas pavydas ima mes ne tik kad vardais,pavardem,bet ir seip visokiais cenzuriniais ir necenzuriniais hmmmm tikrai nėra ko pavydėti, nes nėra nusipelnęs kitas žmogus būti vadinamas necenzūriniais žodžiais ir visais kitais gyviais .... juk net kai pykstatės tai tėra visvien žmogus kurį pasirinkote būti šalia, vadinasi jis kažkuo nusipelnė būti daugiau mažiau būti tik žmogumi su savo vardu
mane vadindavo pumpuriuku... o dabar mudu abu su vaiku vadina :na, mano pumpuriukai...
mano brangusis mane pagrinde vadina princese angeliuku ir maziuku
Katyte, mažyte
Kol neturejom sunelio, mane vyras vadindavo zuikiu, sirduku, mazyte. Dabar abu su suneliu sako mamyte.
Savo katyte vadinu katuku, kartais tuku kai aptinges
QUOTE(kepsniukas @ 2011 12 24, 03:57) ... kai pykstames vadinu vista Čia geras Papildyta: QUOTE(java mata @ 2011 12 19, 20:18) Dievulėliau, kaip gražu Papildyta: QUOTE(samba10 @ 2011 12 05, 17:31) Tradiciška. Jokios fantazijos... Papildyta: QUOTE(liusilda* @ 2011 11 13, 21:03) baltas pavydas ima mes ne tik kad vardais,pavardem,bet ir seip visokiais cenzuriniais ir necenzuriniais Na, nieko baisaus, svarbu, kad jie lietuviški būtų
siaip "saulele" visada vadinu, bet kai apsipykstam ji patampa "velns su papais"...
Kokie jusu vyrai isradingi ir kurybingi
QUOTE(fashion @ 2012 01 25, 11:01) Kokie jusu vyrai isradingi ir kurybingi na nezinau ant kiek reikai but "rimtam", kad nerast mylimai kokio malonybinio zodelio.. cia tikrai ne tavo problema manau..
Mane vyras vadina "dūšiuku", kažkaip prigijo per 20 metų, aš irgi pradėjau jį taip vadinti, bet jeigu reikalai eina link barnio, tada kreipiamės vienas į kitą vardu
Mano drauge dirba geliu salone
Tai vadinu geliu mergaite ,mazute arba zuvyte mano
Hm, iš įprastų, tai mažute, mažiuku, žmoniuku, ežiuku
O tokių "tarp mūsų" tai ooj kiek daug, pradedant gyvūnėliais baigiant šiaip raidžių kratiniais. Aš jį šaukiu meškiuku, trupinuku arba trupučiu
jis - murziukas.. o mane, visaip, nuo saules, princeses, iki ozkytes, uzsispyreles ir kitu gyvuneliu
Aš tai "princesyte" vadinu. Ne "princese", o "princesyte"
Mane tai pupa uoga vadina, jei trumpina, tai tik pupa lieku, dar mazute
Jis mane - dura
Aš jį - idijotu Čia tie, kur gražūs |