Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip gražiai vadinat savo žmoną?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
*NEA*
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 11, 13:45)
tai cia aisku, zuikuciai,puikuciai,saulytes,kaciukai,idomiau butu suzinot kaip viens kita vadinat kai susipykstat biggrin.gif
*

vardais...
liusilda*
QUOTE(KKVTKN @ 2011 11 11, 21:22)
vardais...
*

baltas pavydas ima biggrin.gif
mes ne tik kad vardais,pavardem,bet ir seip visokiais cenzuriniais ir necenzuriniais biggrin.gif
Giuste
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 11, 13:45)
tai cia aisku, zuikuciai,puikuciai,saulytes,kaciukai,idomiau butu suzinot kaip viens kita vadinat kai susipykstat biggrin.gif
*

Jei jums idomiau kaip vadina viens kita, kai susipyksta, tad galit gi uzvest tokia tema biggrin.gif Gal ir tikrai but idomu
hihihi.gif
Giurza online
blink.gif Dabar aš jau ''auksinė žuvelė''(nėščia,nerangi ir nuolat dūstanti paskutinėmis nėštumo dienomis) biggrin.gif
fashion
QUOTE(Larance @ 2011 10 25, 19:01)
mes su vyru vienas kitą vadiname saule  wub.gif
*

wub.gif
samba10
Mano vyras mane vadina širdele arba saulute, o as ji meškinu lotuliukas.gif
*NEA*
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 13, 20:03)
mes ne tik kad vardais,pavardem,bet ir seip visokiais cenzuriniais ir necenzuriniais biggrin.gif
*

hmmmm tikrai nėra ko pavydėti, nes nėra nusipelnęs kitas žmogus būti vadinamas necenzūriniais žodžiais ir visais kitais gyviais .... juk net kai pykstatės tai tėra visvien žmogus kurį pasirinkote būti šalia, vadinasi jis kažkuo nusipelnė būti daugiau mažiau būti tik žmogumi su savo vardu smile.gif
Deimike
mane vadindavo pumpuriuku... o dabar mudu abu su vaiku vadina :na, mano pumpuriukai...
java mata
mano brangusis mane pagrinde vadina princese angeliuku ir maziuku biggrin.gif man tai lb patinka smile.gif
Senshi
Katyte, mažyte smile.gif
dovilisimo
Kol neturejom sunelio, mane vyras vadindavo zuikiu, sirduku, mazyte. Dabar abu su suneliu sako mamyte.
kepsniukas
Savo katyte vadinu katuku, kartais tuku kai aptinges biggrin.gif mazute, mazule, mazas, maziukai, spinduleli, spurgute, spurga, pupuli, meska vadinu kai bandau pasitycioti biggrin.gif rytais kai prikeldinejiu, i ausi tyliai pakuzdu kelkis princese, arba grazuole blush2.gif kai pykstames vadinu vista biggrin.gif kai apsizioplina vadinu sudziuku, arba mazas sudziuk lotuliukas.gif kuom iseina tuom vadinu cool.gif
Rūta Mėta
QUOTE(kepsniukas @ 2011 12 24, 03:57)
... kai pykstames vadinu vista  biggrin.gif  kai apsizioplina vadinu sudziuku, arba mazas sudziuk  lotuliukas.gif kuom iseina tuom vadinu  cool.gif
*

Čia geras thumbup.gif Tiesiai šviesiai bet nuoširdžiai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(java mata @ 2011 12 19, 20:18)
mano brangusis  mane pagrinde vadina princese angeliuku ir maziuku biggrin.gif  man tai lb patinka smile.gif
*

Dievulėliau, kaip gražu wub.gif Jug dar tik pati pradžia...
Papildyta:
QUOTE(samba10 @ 2011 12 05, 17:31)
Mano vyras mane vadina širdele arba saulute, o as ji meškinu lotuliukas.gif
*

Tradiciška. Jokios fantazijos... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(liusilda* @ 2011 11 13, 21:03)
*

Na, nieko baisaus, svarbu, kad jie lietuviški būtų lotuliukas.gif Labai gražių yra tų necenzūrinių g.gif lotuliukas.gif O pavarde į NB dažnai kreipiuosi :ax Jo graži pavardė, trumpa, taip lengviau nei vardu kreiptis thumbup.gif Nuo vaikystės "vartojama" dažniau nei vardas blush2.gif Ir žvėreliai, manau, nieko blogo. Kartais MB mane ožka pavadindavo, bet kai įsigijom tą gyvūnėlį ir supratom koks protingas jis yra- laikau tai komplimentu blush2.gif
gvidux
siaip "saulele" visada vadinu, bet kai apsipykstam ji patampa "velns su papais"...
fashion
Kokie jusu vyrai isradingi ir kurybingi smile.gif Manes tai niekaip nevadina, niekad nesakes kazkokiu mazybiniu graziu zodeliu. Gal rimtam vyrui netinka tokie grazus meilus zodeliukai cool.gif ? O gal as tokiu zodeliu paprasciausiai nenusipelniau verysad.gif
gvidux
QUOTE(fashion @ 2012 01 25, 11:01)
Kokie jusu vyrai isradingi ir kurybingi smile.gif Manes tai niekaip nevadina, niekad nesakes kazkokiu mazybiniu graziu zodeliu. Gal rimtam vyrui netinka tokie grazus meilus zodeliukai  cool.gif ? O gal as tokiu zodeliu paprasciausiai nenusipelniau  verysad.gif
*

na nezinau ant kiek reikai but "rimtam", kad nerast mylimai kokio malonybinio zodelio.. cia tikrai ne tavo problema manau..
varnalt
Mane vyras vadina "dūšiuku", kažkaip prigijo per 20 metų, aš irgi pradėjau jį taip vadinti, bet jeigu reikalai eina link barnio, tada kreipiamės vienas į kitą vardu rolleyes.gif
Vadimas20
Mano drauge dirba geliu salone
Tai vadinu geliu mergaite ,mazute arba zuvyte mano biggrin.gif dar kartais sakau tu mano saules spindulelis kuris mane susildo smile.gif
varlyte96
Hm, iš įprastų, tai mažute, mažiuku, žmoniuku, ežiuku biggrin.gif
O tokių "tarp mūsų" tai ooj kiek daug, pradedant gyvūnėliais baigiant šiaip raidžių kratiniais.
Aš jį šaukiu meškiuku, trupinuku arba trupučiu blush2.gif
leditaa
jis - murziukas.. o mane, visaip, nuo saules, princeses, iki ozkytes, uzsispyreles ir kitu gyvuneliu biggrin.gif
maruxz
Aš tai "princesyte" vadinu. Ne "princese", o "princesyte" wink.gif Jai atrodo, kad patinka wink.gif
aureli777
Mane tai pupa uoga vadina, jei trumpina, tai tik pupa lieku, dar mazute blush2.gif as saviski zuikiu, o kartais pajuokavimui pupinu uoginu biggrin.gif
Individualistė
Jis mane - dura wub.gif
Aš jį - idijotu wub.gif

Čia tie, kur gražūs ph34r.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.