Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip gražiai vadinat savo žmoną?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Mo(ni)ka
Nors aš dar ne žmona, bet mane vadina širdele wub.gif
Medinis
QUOTE(fragolina* @ 2009 12 26, 21:09)
Pasakykit koki "mazybini zodeli" kuris butu dar nenuvalkiotas ir nebanalus?  smile.gif

O kam jo reikia?
auriukaseva
Mane tai Lobiu vadina arba kadangi vyras graikas tai pradeda ju kalba vardinti -sirdele,meile,siela mano.O lietuviskai kai bando pasakyti tai tik sirdute wub.gif o nuo dukreles gimimo kai abi kviecia tai sako "mergytes mano" biggrin.gif
Nakties_Sparnai
Mane kol vardu vadina, tai gerai, o jau kai sako "mažule", tai reiškia, kad prisidirbau lotuliukas.gif
fragolina*
QUOTE(Medinis @ 2009 12 26, 23:33)
O kam jo reikia?
*

Nebukite,kaip zydas.Neatsakinekite klausimu i klausima bigsmile.gif

doggas35
AS vadinu savo zmona MEILE wub.gif
zance
Na mane vyras vadina kvakse,varliuke,kvaksiuke smile.gif ,turbut todel,kad daug kvaksiu,as vadinu katinu,kicium,kaciuku...
Donma
Mane tai Brangioji wub.gif ir telefone įsivedęs taip. smile.gif
Gintar!aa
Mane telefone isivedes "Angelelis", o vadina Maziuku, ir as ji taip pat.. Maziuk, graziai skamba smile.gif o kai susipykstame tai geriau nesakysiu kaip vadina biggrin.gif man iprasta, bet mamytems gali skambeti negraziai biggrin.gif 4u.gif
ereeka
As vadinu teveliu arba bambučia biggrin.gif , o mane, mamyte arba saulute.Telefone saulute ir isivedes smile.gif
Goodrutis
Kas kaip sugalvoja tas taip ir pavadina savo brangiausiaja. Kad ir kartais banalei viskas nuskamba, jie jei jiedu vienas kita myli ir jiems taip gverai. Na o jei ne tai visada metuose yra 365d. ir kiekviena diena gali ka sugalvot savo mažylei, meškutei, saldutei, zuikutei, deimačiukei ir t.t. tad kol gyvas ir meile amžina ji yra tavo džiaugsmas cool.gif
mikki
mane vyras ilga laika sauke Mauzeriu.Kodel ne pats nezino,matyt patiko zodis.Is sirdeliu,zuikeliu ir kitu panasiu zodeliu mes jau isaugom.Nors tiesa sakant niekada ir nesivadinom taip.Kai vyra vadinu brangiuoju,jis ausis suglaudes mauna lauk-prisidirbo lotuliukas.gif
dezira
gali vadinti kaip nori, ivairiai kas per klausimas? g.gif visaip kaip beismanai!!!!!
Moniuke
mes tai vienas i kita kreipiames: PUPYTI, PUPYTE, PUPUKAI, PUMPUSKIUK wub.gif wub.gif
kroshkyte
mane tarp visu kitu vardu dar babauziuku vadina biggrin.gif kazkada klecku pavadino, tai as ji kuri laika katlietu vadinau lotuliukas.gif
vaivos juosta
Jolkiuku smile.gif .
putlute
aš jam esu RUDOJI (tipo, lapė snapė; čia iš seno animacinio filmuko "svetimi pėdsakai', kur kiškis lapės pėdas šluodavo, buvo ten toks vilkas, kuris sakė 'užeik rudoji..."), plius dievinu rudą spalvą... na o jis man yra blizgutis (blizgė), nes nepagydomas žvejys manjakas biggrin.gif
secret_lover_
Maže mane vadina .. wub.gif Mažiuke, saule, dar pupa karts nuo karto ax.gif blush2.gif wub.gif
dvija
Pas mus zuikiu seimyna biggrin.gif
Hedra:)
mane kai vyras vardu pavadina as is karto suprantu kad supykes del kazko yra nes seip tai mazium arba varlium vadina, o as ji katinu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Juillet
Mane tai koldūnėliu arba peliuku vadina (mėgstu pilką spalvą).
O aš ji bebriuku (baisiai mieli gyvūnai tie bebrai) biggrin.gif biggrin.gif
Goodrutis
pvz daba laikinau savo džiaugsma vadinu " nagaina " ( čia ir seno seno dar sovietinio multiko veikeja )
Mikėtukas
QUOTE(Hedra:) @ 2010 02 04, 19:55)
mane kai vyras vardu pavadina as is karto suprantu kad supykes del kazko yra nes seip tai mazium arba varlium vadina, o as ji katinu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
*

lotuliukas.gif

as jau ir neatsimenu, kada mane vardu vadino,
gal... per kazkoki dideli baliu, kai reikejo prisikviesti, kad isgirsciau biggrin.gif
candyshop
saulyte,mazute,o kai susipykstam vista:)))
apapujoputa
vabaliuku vadina ax.gif blush2.gif man labai patinka, kazkaip maziuku kaciuku ir taip visur pilna blush2.gif kazin tik ka jis turi omeni sakydamas vabaliuk ar tarakona ar boruzele kokia biggrin.gif
DuKatinai
QUOTE(tiana @ 2010 02 06, 11:52)
as jau ir neatsimenu, kada mane vardu vadino,
gal... per kazkoki dideli baliu, kai reikejo prisikviesti, kad isgirsciau biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif ir man keista kai vardu pavadina, kazkaip atrodo net labai oficialiai nuskamba doh.gif nes siaip vardu nevadina ax.gif
rusnele
QUOTE(Medinis @ 2009 11 04, 12:44)
Prie kitų žmonių žmona mane vadina Idučiu. Namie - Idiotu.
Gal ir moterims tiktų..
*

biggrin.gif
biziukas
Tai cia viskas nuo nuotaikos priklauso. Bet kai viskas gerai, jam nuotaika gera, o as atitinku visus 10 punktu, tada ir ragana, ir slikstyne, ir gazpromu pavadina. Mielas jis toks wub.gif
**Gin**
Aš vadinu- zuike, kiške, tetuku, tetuke biggrin.gif
Mane- maža, zuike, mama..
Labai retai vardu..kartais buna,kad uzsimirštam parduotuvej ar kur, tai blush2.gif ax.gif
ramintukas
Mane vadina puputzande blush2.gif biggrin.gif kasdieninis saukimas - Ramce, o jei pasaukia Raminta - jauciuosi tarsi buciau ko prisidirbus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(candyshop @ 2010 02 07, 13:12)
saulyte,mazute,o kai susipykstam vista:)))
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
ajivlis
smile.gif o mane vadina žmona.Nuo pat susituokimo pradžios tik žmona ,ne vardu.Pripratau,jei kartais apsirikęs pašaukia vardu ,tai kažkaip keistai pasijaučiu.
Baužiukas
Pas mus tai vabalu seimyna ax.gif : ziogelis ir voriukas tongue.gif
diana34
pas mus zuikiu ir katinuku seimynele vacation4.gif
zurzee
mane tai mazute, nors nesu as ir tokia mazute ax.gif
o as ji kudliuku... rolleyes.gif kartais atrodo kad suo maziau sertusi doh.gif
dar vadinu brangiausiu, mylimiausiu, graziausiu ir tt. smile.gif
voras34
QUOTE(zurzee @ 2010 03 05, 02:07)
mane tai mazute, nors nesu as ir tokia mazute  ax.gif
o as ji kudliuku...  rolleyes.gif kartais atrodo kad suo maziau sertusi  doh.gif
dar vadinu brangiausiu, mylimiausiu, graziausiu ir tt.  smile.gif
*

aš kai savo vyrą brangiausiuoju pavadinu, tai jis mane "pigioji" vadina, labai jau šitas apibūdinimas toks na, nenuoširdus, amerikoniškai sintetinis... lotuliukas.gif
zurzee
na brangiausiu, mylimiausiu, mieliausiu ir tt. vadinu kai jau labai meilintis noriu.. tongue.gif
o va kai gryzta po darbo nusikales ir nebeturi jegu po dusu palist, tai vadinu Smirdzium arba Stinkiu lotuliukas.gif

nors jam labiausiai patinka kai kudlium ar kudliuku vadinu, tai sypsos issivepes smile.gif smartass.gif
"Ramune"
Vadina zuika....o kartais meiliai ziurkyte....sako vistiek is grauziku gimines lotuliukas.gif
O as tai kacium , nes gimes Tigro metais ...ir dal pagal zodiaka Liutas doh.gif Tikras zveris biggrin.gif
Kapitonas Tenkešas
QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 04, 13:12)
Nelabai sugalvojau kaip trumpiau ir graziau parasyt antraste tad nepykit smile.gif

Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais? smile.gif
*

svarbiausia gyvenime - graziai parasyti antraste.
Antraste grazi, nes joje yra zodis "graziai". Jei nebutu sio zodzio, antraste butu negrazi, bet uztat protinga.
Va lygiai taip pat ir su zmonom.
Kuo kvailesne zmona, tuo graziau ji vadinama.
O atsakan i klausima, savo zmona vadinu: "ateik cia".
zirniuke
Kai zodziuojames mudu ,tai vadina jis mane-bezdzione su papais blink.gif kai meiliai tai...zakis blush2.gif va taip jau pas mumi yra..tai ka dabar...
meškinija96
bijo vadinti ragana,tai vadina burtininke
enkuL
QUOTE(meškinija96 @ 2010 03 09, 17:46)
bijo vadinti ragana,tai vadina burtininke
*

Cia geras lotuliukas.gif O as vista arba varna hihihi.gif
Kapitonas Tenkešas
paprastai savo zmona vadinu sutrumpintai ŽB (zmona brandgiausioji)
Kai jai buna menstruacijos - ŽBP (zmona brandgiausioji prakiurusi)
Kai zmonai PMS- ŽBPMS
megasun
Hmmm g.gif Kai ka nors nusikalba, ji vadinu Sapaliumi ax.gif Kai susipykstame, vadinu Berazumiu rolleyes.gif o kai graziuoju gyvenam tai saulyte, mylimasis smile.gif Jis mane banginuku, ruoniuku vadina lotuliukas.gif Pirmiau bande vadinti zuika, kaciuku, angeliuku, bet iskart pasakiau, kad geriau kad ir pagalve vadintu tik ne tais banaliais man zodziais rolleyes.gif
tobulai netobula
Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia mirksiukas.gif )
Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga rolleyes.gif
Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos biggrin.gif
Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum blush2.gif
Vitalma
O mane vadina Saulyte wub.gif vardu niekada nevadina schmoll.gif Kartais nuo pripratimo, net mama saulyte yra pavadines, bet pats susigedo lotuliukas.gif O jis mano zuikelis ax.gif
eglejk
QUOTE(pugzlys @ 2010 03 13, 18:31)
Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia  mirksiukas.gif )
Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga  rolleyes.gif
Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos  biggrin.gif
Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum  blush2.gif
*

va cia mane prajuokino, negaliu susilaikyt, sedziu pati sau darbe ir kvatoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labai primena man mano broli su zmona toki "vardai" biggrin.gif

o prie temos, tai vyra as vadinu visaip ir pavarde ir vardu, dazniausiai tai "ei tu" tongue.gif
o jis vargsiukas, tai mane moliugeliu vadina, arba ziezula dar kartais, bet man visi "komplimentai" tinka tongue.gif
Ingusia31
O as kuom tik nebuvau doh.gif ir mazyliu ir sosiska, o dabar esu ALIOSA g.gif (kai prasau taip nevadinti tai sako kad pameciau kaliosa unsure.gif )
Buvo pas mus kelias dienas sveciu manes nepazystanciu, tai kai paskuitne diena parode mano rankdarbius ir pasake kad Ingrida cia dare, tai zmones net perklause kas cia tokia, nes buvo tikri kad esu ALIOSA doh.gif
O as ji vadinu APOLIONU bigsmile.gif nes jis toks didelis pas mane ir augalotas biggrin.gif . Vadinau kazkada MAZYLIU, bet karta pasaukiau taip parduotuveje ir kai jis priejo, tai net zmones replikavo "nu nieko sau mazylis" biggrin.gif Kai supykstu vadinu SIMPAMPULKA (jaucias kaip pedikas).
Siurbelyte
Kai draugavom buvau Raganiuke, Siurbelyte, mat labai jau isisiurbdavau jam i lupas blush-anim-cl.gif
Po vestuviu Zmona, po to eme trumpint ir vadino Mona, o dabar likau tik Ona arba Onute..
Idomu, ar dar labiau trumpins hihihi.gif
Valaura
Aš MB vadinu katučiu, meile, o jis mane - sosiska, saule.. Banaliai blush2.gif biggrin.gif
jaunuole
dazniausiai pas mane jis buna grozis. kai truputi pykstu vadinu bjaurybuku arba bagamotu. kartais pavadinu meskinu. kai jis buna meskinas, as bunu jo panda biggrin.gif . siaip maze vadina arba sirsala.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.