Nors aš dar ne žmona, bet mane vadina širdele
QUOTE(fragolina* @ 2009 12 26, 21:09) Pasakykit koki "mazybini zodeli" kuris butu dar nenuvalkiotas ir nebanalus? O kam jo reikia?
Mane tai Lobiu vadina arba kadangi vyras graikas tai pradeda ju kalba vardinti -sirdele,meile,siela mano.O lietuviskai kai bando pasakyti tai tik sirdute
Mane kol vardu vadina, tai gerai, o jau kai sako "mažule", tai reiškia, kad prisidirbau
AS vadinu savo zmona MEILE
Na mane vyras vadina kvakse,varliuke,kvaksiuke
Mane tai Brangioji
Mane telefone isivedes "Angelelis", o vadina Maziuku, ir as ji taip pat.. Maziuk, graziai skamba
As vadinu teveliu arba bambučia
Kas kaip sugalvoja tas taip ir pavadina savo brangiausiaja. Kad ir kartais banalei viskas nuskamba, jie jei jiedu vienas kita myli ir jiems taip gverai. Na o jei ne tai visada metuose yra 365d. ir kiekviena diena gali ka sugalvot savo mažylei, meškutei, saldutei, zuikutei, deimačiukei ir t.t. tad kol gyvas ir meile amžina ji yra tavo džiaugsmas
mane vyras ilga laika sauke Mauzeriu.Kodel ne pats nezino,matyt patiko zodis.Is sirdeliu,zuikeliu ir kitu panasiu zodeliu mes jau isaugom.Nors tiesa sakant niekada ir nesivadinom taip.Kai vyra vadinu brangiuoju,jis ausis suglaudes mauna lauk-prisidirbo
gali vadinti kaip nori, ivairiai kas per klausimas?
mes tai vienas i kita kreipiames: PUPYTI, PUPYTE, PUPUKAI, PUMPUSKIUK
mane tarp visu kitu vardu dar babauziuku vadina
Jolkiuku
aš jam esu RUDOJI (tipo, lapė snapė; čia iš seno animacinio filmuko "svetimi pėdsakai', kur kiškis lapės pėdas šluodavo, buvo ten toks vilkas, kuris sakė 'užeik rudoji..."), plius dievinu rudą spalvą... na o jis man yra blizgutis (blizgė), nes nepagydomas žvejys manjakas
Maže mane vadina ..
Pas mus zuikiu seimyna
mane kai vyras vardu pavadina as is karto suprantu kad supykes del kazko yra nes seip tai mazium arba varlium vadina, o as ji katinu
Mane tai koldūnėliu arba peliuku vadina (mėgstu pilką spalvą).
O aš ji bebriuku (baisiai mieli gyvūnai tie bebrai)
pvz daba laikinau savo džiaugsma vadinu " nagaina " ( čia ir seno seno dar sovietinio multiko veikeja )
saulyte,mazute,o kai susipykstam vista:)))
vabaliuku vadina
Tai cia viskas nuo nuotaikos priklauso. Bet kai viskas gerai, jam nuotaika gera, o as atitinku visus 10 punktu, tada ir ragana, ir slikstyne, ir gazpromu pavadina. Mielas jis toks
Aš vadinu- zuike, kiške, tetuku, tetuke
Mane- maža, zuike, mama.. Labai retai vardu..kartais buna,kad uzsimirštam parduotuvej ar kur, tai
Pas mus tai vabalu seimyna
pas mus zuikiu ir katinuku seimynele
mane tai mazute, nors nesu as ir tokia mazute
o as ji kudliuku... dar vadinu brangiausiu, mylimiausiu, graziausiu ir tt. QUOTE(zurzee @ 2010 03 05, 02:07) mane tai mazute, nors nesu as ir tokia mazute o as ji kudliuku... dar vadinu brangiausiu, mylimiausiu, graziausiu ir tt. aš kai savo vyrą brangiausiuoju pavadinu, tai jis mane "pigioji" vadina, labai jau šitas apibūdinimas toks na, nenuoširdus, amerikoniškai sintetinis...
na brangiausiu, mylimiausiu, mieliausiu ir tt. vadinu kai jau labai meilintis noriu..
o va kai gryzta po darbo nusikales ir nebeturi jegu po dusu palist, tai vadinu Smirdzium arba Stinkiu nors jam labiausiai patinka kai kudlium ar kudliuku vadinu, tai sypsos issivepes
Vadina zuika....o kartais meiliai ziurkyte....sako vistiek is grauziku gimines
O as tai kacium , nes gimes Tigro metais ...ir dal pagal zodiaka Liutas QUOTE(Tetis Evaldas @ 2009 11 04, 13:12) Nelabai sugalvojau kaip trumpiau ir graziau parasyt antraste tad nepykit Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais? svarbiausia gyvenime - graziai parasyti antraste. Antraste grazi, nes joje yra zodis "graziai". Jei nebutu sio zodzio, antraste butu negrazi, bet uztat protinga. Va lygiai taip pat ir su zmonom. Kuo kvailesne zmona, tuo graziau ji vadinama. O atsakan i klausima, savo zmona vadinu: "ateik cia".
Kai zodziuojames mudu ,tai vadina jis mane-bezdzione su papais
bijo vadinti ragana,tai vadina burtininke
paprastai savo zmona vadinu sutrumpintai ŽB (zmona brandgiausioji)
Kai jai buna menstruacijos - ŽBP (zmona brandgiausioji prakiurusi) Kai zmonai PMS- ŽBPMS
Hmmm
Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia
Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum
O mane vadina Saulyte
QUOTE(pugzlys @ 2010 03 13, 18:31) Mane vadina pūgžliu,pūgžliuku ( žuvytė,ne Adamsai čia Aš dažniausiai vadinu sutrumpintu vardu,arba bandiūga Kai pikta būnu,pavarde pašaukiu,ir jis taip pat,nes pavardės mūsų skirtingos Jei ginčijamės,tai pizoldija pavadina,aš ji atitinkamai biboldijum va cia mane prajuokino, negaliu susilaikyt, sedziu pati sau darbe ir kvatoju labai primena man mano broli su zmona toki "vardai" o prie temos, tai vyra as vadinu visaip ir pavarde ir vardu, dazniausiai tai "ei tu" o jis vargsiukas, tai mane moliugeliu vadina, arba ziezula dar kartais, bet man visi "komplimentai" tinka
O as kuom tik nebuvau
Buvo pas mus kelias dienas sveciu manes nepazystanciu, tai kai paskuitne diena parode mano rankdarbius ir pasake kad Ingrida cia dare, tai zmones net perklause kas cia tokia, nes buvo tikri kad esu ALIOSA O as ji vadinu APOLIONU
Kai draugavom buvau Raganiuke, Siurbelyte, mat labai jau isisiurbdavau jam i lupas
Po vestuviu Zmona, po to eme trumpint ir vadino Mona, o dabar likau tik Ona arba Onute.. Idomu, ar dar labiau trumpins
Aš MB vadinu katučiu, meile, o jis mane - sosiska, saule.. Banaliai
dazniausiai pas mane jis buna grozis. kai truputi pykstu vadinu bjaurybuku arba bagamotu. kartais pavadinu meskinu. kai jis buna meskinas, as bunu jo panda
|