Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais?
Nelabai sugalvojau kaip trumpiau ir graziau parasyt antraste tad nepykit
Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais?
maziuk, kaciuk, visi banalus
Aš taip pat gan banaliai "zuiki"
Prie kitų žmonių žmona mane vadina Idučiu. Namie - Idiotu.
Gal ir moterims tiktų..
As tai vadinu vardu.
O tamsta nesugalvojate kaip SB vadinti?
As tai vadinu angeleliu zuikuciu katuku
Mane vadina zuikiu,o aš vadinu katinu,bet mąstau į kokį kitą grožybinį žodelį pakeitus,nes namie laikom katiną,kurio vardas Katinas,tai dabar pakvietus atsiliepia abu katinai
Manoji zodziais nenusakoma..Todel kvieciu ja be zodziu - varpeliu
maze
Mūsų šeimoj tai dažniausia tėvelis, mamytė ir tikrieji mažybiniai vardai. Tai pasiliekam vienu du ar pasigerint norim, tai būnam žiogeliai - kažkaip jaunystėj buvo gražu, o dabar pripratom... Tik kad gal ne itin panašūs į tuos žiogelius esam
mane "mazute" vadina, kaip ir draugystes pradzioje
Maze, Vaidute, o kai pajuokaut nori tai vistuke, putpudaku
Mane vadina tik triušiu arba triušiuku... Vardu tik kai apie mane su svetimais kalba
As ji vadinu kartais biski saviveikliskai iskreiptu mazybiniu vardu arba bebriuku
pelyte vadinu
[quote=Medinis,2009 11 04, 13:44]
Prie kitų žmonių žmona mane vadina Idučiu. Namie - Idiotu. Bet ziuriu graziai tave zmona vadina turbut labai tave myli
Mane vyras vadina mažybiniu vardu aba Niutkiu
nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku.
QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 21:37) nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku. O mes taip irgi darom. Mano vyras ir prie zmoniu mane visada beveik triusiuku vadina... O jei vardu, tai tik mazybiniu, ir as taip pat. Mane jei pavadintu normaliu vardu, as pagalvociau, kad kazkas netaip, kad pyksta gal ar ka... Man visai jauku. Mum gerai, o ka ten kiti pamanys man is vis "dzin".
Mane vyras vadina brangute arba mazute..
O as ji tai visaip ir maziuciu ir branguciu
Kiskuti, baibokeli, zuika, riesutuk ir pan.
Siandien naujoviskai pavadino - kleckai
mes abu esam kaciukai
Mane vadina-maze arba maziuku
Mane vadina meilute, širdele, vardo mažybine forma, tik kai nusikalbu sako: blondine tu blondine...
Vadinama esu mažybine vardo forma arba "Saule mano"
sveikutes. o mano vyras mane lialjka vadina
mane vyras dazniausiai vadina zuikiu (nesvarbu ar namie ar kur kitur matyt vardo neatsimena
Papildyta: QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 21:37) nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku. prisimenu musu seimos draugas kazkada pasake mums - "kaip man malonu jusu klausytis jus jau 7 metai kartu ir vis dar taip graziai i vienas kita kreipiates, matos kad mylit vienas kita. nes dauguma tai tik susituokia baigiasi viskas" kai perdetai prei svetimu zmoniu taip gal ir nelabai, bet mums jau taip smegenyse uzrasyta nemokam kitaip
Kai gimė mažylė, vienas kitą pradėjome vadinti tėveliu/mamyte.Aišku, būna ir kitų malonių širdžiai žodelių, tačiau dažniausiai juos sakau, aš.
mane tai MAZI vadina
Vadindavo mazium arba zuikiu...
brangenybe arba turteliu (materialistas, matyt
Mes viena katiniukais ir zuikiukais vadinam.. taip faina.. vardu beveik nenaudojami.. na gal tik oficialioje aplinkoje.
mane tai mb panduku vadina
as tai visada vadinu zuikiu
mane tradiciskai - mazute,nes esu isties maza pagal ji.o va drauge girdejau vadina grozis
as saviski vadinu zuikiu, o jis mane kysa(kazkada kaciukas buves)
esu braske saldeske
O kai isgirstu savo varda,isigastu jau,nes galvoju,kad kazkas negerai,nes tik tada mane vardu vadina
Na mane vyras nuo pirmu dienu vadina saulyte,o kai išgeria tai bunu jo vienintele mazute.Labai miela.
Niekada nevadinu "brangusis", "mielasis", man labai nepatinka
jau tada geriau vadinti zuikiu, kiškiu, katinu ir t.t. tokia mano nuomonė QUOTE(Emerencija @ 2009 12 17, 22:12) tokia mano nuomonė O kodėl ji tokia? QUOTE(ooo @ 2009 12 18, 07:37) o jau manaiu, kad zoofile pavadinsit Na pamaniau, jog nepakanka duomenų tai teigti.. Tai paklausiau..
mes vienas kita vardais vadinam, kartais mazybiskai, arba mazge pavadina
na pas mus sitoje srity tai visokiu naujadaru lietuviu kalbos yra atsirade.
dazniausiai as vyra vadinu Gusiu: gusis is brangusis, o taip evoliuciuonuojant as tapau Gusia nuo mazybinio Vygantukas MB tapo Tuku. na ir visokie Mazyliai, grazuoliai ir t.t
Dažniausiai zuikiu.
|