Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kaip gražiai vadinat savo žmoną?
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
Tetis Evaldas
Nelabai sugalvojau kaip trumpiau ir graziau parasyt antraste tad nepykit smile.gif

Tai laukiu visu jusu pasisakymu kaip jus kreipetes i savo brangiausiaja ar brangiausiaji vardu ar kokiais kitais zodeliais? smile.gif
DNG
maziuk, kaciuk, visi banalus smile.gif na, ypatingais atvejais-gyvuly tu (bet su meile) biggrin.gif
*Selma*
Aš taip pat gan banaliai "zuiki" biggrin.gif Nors jis nepanašus į zuikį biggrin.gif O šiaip kartais liūtiku pavadinu, nes primena liūtą biggrin.gif blush2.gif
Medinis
Prie kitų žmonių žmona mane vadina Idučiu. Namie - Idiotu.
Gal ir moterims tiktų..
Wizard
As tai vadinu vardu.
O tamsta nesugalvojate kaip SB vadinti?
Tetis Evaldas
As tai vadinu angeleliu zuikuciu katuku smile.gif kazkaip vardu jau labai retai vadinu pripratau nuo pat draugystes pradzios tai taip ir liko smile.gif
dovacka
Mane vadina zuikiu,o aš vadinu katinu,bet mąstau į kokį kitą grožybinį žodelį pakeitus,nes namie laikom katiną,kurio vardas Katinas,tai dabar pakvietus atsiliepia abu katinai lotuliukas.gif
Kasaras
Manoji zodziais nenusakoma..Todel kvieciu ja be zodziu - varpeliu biggrin.gif
Shatura
QUOTE(Kasaras @ 2009 11 04, 22:27)
Manoji zodziais nenusakoma..Todel kvieciu ja be zodziu - varpeliu biggrin.gif
*

lotuliukas.gif

"Kak zvat-to? - Svistom!- Originalno!" biggrin.gif cia citata is filmo gero

Lauryttte
maze wub.gif , man tj toks siltas cia pasakymas. O kai supykstam blush2.gif , tai vista vadina blink.gif , kas aš? (dar pakartoju), blush2.gif , tai atsako: tu višta, plunksnuota doh.gif , ai, bet šeip juokingai skamba man lotuliukas.gif
niekad
Mūsų šeimoj tai dažniausia tėvelis, mamytė ir tikrieji mažybiniai vardai. Tai pasiliekam vienu du ar pasigerint norim, tai būnam žiogeliai - kažkaip jaunystėj buvo gražu, o dabar pripratom... Tik kad gal ne itin panašūs į tuos žiogelius esam biggrin.gif
neringute22
mane "mazute" vadina, kaip ir draugystes pradzioje ax.gif
wai2te_m
Maze, Vaidute, o kai pajuokaut nori tai vistuke, putpudaku biggrin.gif As ji vardu mazybiniu, mazi ir nesugalvoju dabar dar kaip smile.gif
Meškašunis
Mane vadina tik triušiu arba triušiuku... Vardu tik kai apie mane su svetimais kalba lotuliukas.gif
As ji vadinu kartais biski saviveikliskai iskreiptu mazybiniu vardu arba bebriuku lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O kartais tiesiog "minkštas" ,o jis mane "siaura" (nes 46 kg sveriu) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Cia ant bajerio tik, kai pokstaujam smile.gif
antoniss
pelyte vadinu tongue.gif
Tetis Evaldas
[quote=Medinis,2009 11 04, 13:44]

Bet ziuriu graziai tave zmona vadina turbut labai tave myli smile.gif
Meškašunis
[quote=Tetis Evaldas,2009 11 08, 11:58]
[quote=Medinis,2009 11 04, 13:44]

Bet ziuriu graziai tave zmona vadina turbut labai tave myli smile.gif
*

[/quote]
Tai jau tikrai... blink.gif lotuliukas.gif
Skinte
Mane vyras vadina mažybiniu vardu aba Niutkiu biggrin.gif O aš jį vadinu mažybiniu vardu arba Karslonu biggrin.gif
Daniux
nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku. biggrin.gif
Meškašunis
QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 21:37)
nors viena tema radau malonia sirdziai. Visi mazybiniai vardai yra grazus, kai yra vartojami seimynineje arba intymioje aplinkoje, bet teko ne karta girdeti kai prie svetimu zmoniu pradeda mazybiniais vardeliais vadintis. Nelabai jauku. biggrin.gif
*

O mes taip irgi darom. Mano vyras ir prie zmoniu mane visada beveik triusiuku vadina... O jei vardu, tai tik mazybiniu, ir as taip pat. Mane jei pavadintu normaliu vardu, as pagalvociau, kad kazkas netaip, kad pyksta gal ar ka... g.gif .
Man visai jauku. Mum gerai, o ka ten kiti pamanys man is vis "dzin".
*Grazina*
Mane vyras vadina brangute arba mazute.. blush2.gif
O as ji tai visaip ir maziuciu ir branguciu ax.gif
Apeiron
Kiskuti, baibokeli, zuika, riesutuk ir pan.
Meškašunis
QUOTE(Apeiron @ 2009 11 11, 22:16)
Kiskuti, baibokeli, zuika, riesutuk ir pan.
*

Baibokelis labai linksma lotuliukas.gif . Man patiktu thumbup.gif
wai2te_m
Siandien naujoviskai pavadino - kleckai biggrin.gif
*sviesiaplauke*
mes abu esam kaciukai wub.gif
*baRboSa*
Mane vadina-maze arba maziuku wub.gif ax.gif As ji-zuikiu arba katinu smile.gif
AiNi
Mane vadina meilute, širdele, vardo mažybine forma, tik kai nusikalbu sako: blondine tu blondine... lotuliukas.gif blush2.gif
viride
Vadinama esu mažybine vardo forma arba "Saule mano" bigsmile.gif
*INSOMNIA*
sveikutes. o mano vyras mane lialjka vadina smile.gif
daivadavija
mane vyras dazniausiai vadina zuikiu (nesvarbu ar namie ar kur kitur matyt vardo neatsimena biggrin.gif ) as vyra saulyte. o dabar kai atsirado mazoji lelyte daznai vienas i kita kreipiames mamyte, tetukai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Daniux @ 2009 11 08, 21:37)
*

prisimenu musu seimos draugas kazkada pasake mums - "kaip man malonu jusu klausytis jus jau 7 metai kartu ir vis dar taip graziai i vienas kita kreipiates, matos kad mylit vienas kita. nes dauguma tai tik susituokia baigiasi viskas"

kai perdetai prei svetimu zmoniu taip gal ir nelabai, bet mums jau taip smegenyse uzrasyta nemokam kitaip blush2.gif
Nerutia
Kai gimė mažylė, vienas kitą pradėjome vadinti tėveliu/mamyte.Aišku, būna ir kitų malonių širdžiai žodelių, tačiau dažniausiai juos sakau, aš. g.gif
ierika
mane tai MAZI vadina wub.gif gal tik kelis kartus savo varda tesu girdejusi is jo smile.gif
Upjora
Vadindavo mazium arba zuikiu...
ooo
QUOTE(viride @ 2009 11 14, 21:49)
Vadinama esu mažybine vardo forma arba "Saule mano"  bigsmile.gif
*

gal vyras musu tas pats? biggrin.gif nes mane draugas irgi Saule vadina biggrin.gif nors mano vardas ne saule biggrin.gif gal bijo vardus supainiot? lotuliukas.gif
entrelak
brangenybe arba turteliu (materialistas, matyt smile.gif ), man tai labai juokingas ir patinkantis iš žodžio "tėvelis" pergamintas - tetiurzikas lotuliukas.gif
Donatuke
Mes viena katiniukais ir zuikiukais vadinam.. taip faina.. vardu beveik nenaudojami.. na gal tik oficialioje aplinkoje. wub.gif
blessedness
mane tai mb panduku vadina lotuliukas.gif
ocidoci
as tai visada vadinu zuikiu smile.gif
angeliukai
mane tradiciskai - mazute,nes esu isties maza pagal ji.o va drauge girdejau vadina grozis smile.gif labai fainiai skamba.grizta vyras namo ir sako zmonai su dukra "kur mano groziai". as tai visaip.dazniausiai teveliu,bet kai supykstu.........oooooooooiiiiiiiiiiii brudas, parazitas,gyvulys (cia anyta ismoke) . ir dar kartais bomzu.pvz siandien.nes jau trys paros kaip ner namie smile.gifsmile.gifsmile.gif
dolly`
as saviski vadinu zuikiu, o jis mane kysa(kazkada kaciukas buves)
fragolina*
esu braske saldeske smile.gif mano antru vardu tapo zodis "fragolina" lietuviskai braske biggrin.gif
O kai isgirstu savo varda,isigastu jau,nes galvoju,kad kazkas negerai,nes tik tada mane vardu vadina biggrin.gif
cipkute
Na mane vyras nuo pirmu dienu vadina saulyte,o kai išgeria tai bunu jo vienintele mazute.Labai miela. clap.gif
Emerencija
Niekada nevadinu "brangusis", "mielasis", man labai nepatinka unsure.gif
jau tada geriau vadinti zuikiu, kiškiu, katinu ir t.t.
tokia mano nuomonė rolleyes.gif
Medinis
QUOTE(Emerencija @ 2009 12 17, 22:12)
tokia mano nuomonė  rolleyes.gif

O kodėl ji tokia?
ooo
QUOTE(Medinis @ 2009 12 18, 08:11)
O kodėl ji tokia?
*

o jau manaiu, kad zoofile pavadinsit biggrin.gif
Medinis
QUOTE(ooo @ 2009 12 18, 07:37)
o jau manaiu, kad zoofile pavadinsit  biggrin.gif

Na pamaniau, jog nepakanka duomenų tai teigti.. Tai paklausiau..
Dereša
mes vienas kita vardais vadinam, kartais mazybiskai, arba mazge pavadina
Kai_užaugsiu
na pas mus sitoje srity tai visokiu naujadaru lietuviu kalbos yra atsirade.

dazniausiai as vyra vadinu Gusiu: gusis is brangusis, o taip evoliuciuonuojant as tapau Gusia biggrin.gif

nuo mazybinio Vygantukas MB tapo Tuku.

na ir visokie Mazyliai, grazuoliai ir t.t
braske211
Dažniausiai zuikiu.
fragolina*
QUOTE(Medinis @ 2009 12 18, 07:11)
O kodėl ji tokia?
*

Pasakykit koki "mazybini zodeli" kuris butu dar nenuvalkiotas ir nebanalus? smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.