Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: 1m 3 men vaikas muša kitą
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Auklėjimas
Pages: 1, 2, 3
Leksa
QUOTE(liaudija @ 2012 01 10, 21:46)

Kaip man atsikratyti tokia pazistama, kuri visiems aiskina, kad as jos geriausia drauge 
*

nu cia tai klausimas doh.gif tegul aiskina kam ir ka nori. Nebendraukit su ja. Neikit pas ja, nekvieskit pas save. jei visgi ateis, atidarykit duris ir pasakykit, jog pvz. laukiat sveciu, vaikas serga ir pan.
liaudija
QUOTE(Leksa @ 2012 01 10, 22:20)
nu cia tai klausimas  doh.gif tegul aiskina kam ir ka nori. Nebendraukit su ja. Neikit pas ja, nekvieskit pas save. jei visgi ateis, atidarykit duris ir pasakykit, jog pvz. laukiat sveciu, vaikas serga ir pan.
*

Jeigu sitie triukai pavyktu, tai jau buciau pries kelis metus atsikraciusi schmoll.gif
Tada skambina mano vyrui, mano tevams doh.gif

Teks kazka galvoti,nes kol maziuko nebuvo, tai dar dar iskentedavau vizitus, bet nuolatinis kudikio skriaudimas neleistinas.
Leksa
QUOTE(liaudija @ 2012 01 10, 22:54)

Tada skambina mano vyrui, mano tevams  doh.gif

*

na, paskambina ir ka? Ka sako? Skundziasi, kad nebendraujat? Tevai ir vyras turetu stot jusu pusen.
inetukea
jei vaikas musa kita, manau protinga mama, turetu nepraleisti to pro pirstus schmoll.gif juk tai jos vaikas elgiasi netinkamai, vadinasi reikia ieskoti tame priezasciu..kaip pavyzdi galiu pasisakyti apie savo dukra, ji aktyvi mergyte, uzsispyrusi, ir gan daznai parodo savo charakteri blush2.gif daznai pas mus i svecius uzsuka vieni draugai, kurie turi panasaus amziaus dukryte, tik 1 men skirtumas yra tarp ju, tad patikekit buna visko tarp ju doh.gif viena minute graziai zaidzia, apsikabina, pasibuciuoja, o kita jau tik spek jas skirti viena nuo kitos, ir susismusa, ir zaislais nepasidalina, juk tai logiska-vaikai nenuspejami..bet as jei matau kad mano pana pirma uzdave ar uz plaukuciu jai patempe tikrai netyliu, buna kad ir balsa pakeliu ir aiskinu kad negalima taip daryti..reikia aukleti vaika kad taip nedarytu..negalima butu "aklai"ir nematyti kaip elgiasi tavo vaikas blush2.gif
liaudija
QUOTE(Leksa @ 2012 01 10, 23:20)
na, paskambina ir ka? Ka sako? Skundziasi, kad nebendraujat? Tevai ir vyras turetu stot jusu pusen.
*

Matyt, man sunku zmogu pasiusti toli toli. Teks ismokti blush2.gif
saulyte-x
mamytes prasau jusu patarimu mano suneliui 1m.3sav. jis musasi jei jem kas netaip trenke perveida ka patartumet daryti ??? as ji bandau sudrausti juk taip daryti negalima tik ar jem daeis kada g.gif
pikul
Na del musimosi maniskei irgi buvo toks periodas, ji man trenkdavo per veida, ar siaip su rankyte vozteldavo, tai as jai atgal, nestipriai, bet taip kad pajustu jog nemalonu, ji nustebdavo, ir taip kelis kartus, nebesimusa dabar. Aisku prie to pacio aiskinant kad skauda ir t.t. Bet siandien buvo toks ivykis, mano vaikas, jai 1 m. 5 men., griebe kitam vaikui uz veiduko, nes anas paeme is jos ranku zaisliuka, griebe gan skaudziai, net drebet visa is isiucio pradejo, as pirma kart maciau ja tokia, is tikro man labai nemalonu, siaip jau ji nera nei hyper kokia ten nei ka, kaip visi sako, auksinis vaikas, nes rami visad, bet turbut susinervavo kad jos zaisliuka paeme, na tai ka as aisku aiskinau, kad negalima taip, atsiprasinejau tos mamos, bet man rodos vistiek maniske dar mazyte, nelabai ji suprato ka as jai aiskinu. Tiesiog dabar saugau kai prie vaiko prieina, kad ko nepadarytu kitiems.
Dar del to smurto atseit, pliaukstelejimo vaikui nevadinu smurtu, taip pat jeigu kisa pirstus i karsta arbata, leidziu imerkti, kita kart nebekisa, ir jau zino ka reiskia zodis "karsta"
ramunele 28
Tokiu atveju mama būtinai turi sudrausti savo vaiką.Jei vieną kartą pažiūrėsi pro pirštus,kitą kartą jau nebesusitvarkysi visai g.gif Buvo ir mums tokia situacija,kai mano draugės berniukas pastūmė mano dukrytę,ta griūdama trenkėsi į duris ir susidaužė kaktą. Tikėjausi,jog ji griežčiau jį sudrausmins,bet tepasakė tik tiek,kad Justukai negalima stumdyti mergaitės verysad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.