Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klaipėdos darželiai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Vaikų darželiai > Kiti miestai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
saulės spindulėlis
QUOTE(ezra @ 2010 09 13, 12:37)
Anketą paduot tikrai gali, o ar jūs pildysit, tai jau kitas reikalas.
Šiaip tuos klausimus galėjot užduot auklėtojai (dėl mėgsta ir patinka).
O duomenų tikrai neprivalot teikti (asmeninių), čia jau laisva valia. Ir tikrai nemanau, kad vaikai ar tėvai vertinami pagal darbovietes. Ir nejaugi didelė paslaptis, kas ir kur dirba? unsure.gif
*

Na klausimu neuzdaviau, nes aukletoja tik padave anketa ir nuejo, sake namie uzpildyti, tad dabar ir pildau. Ne, zinoma, nejokia cia ne paslaptis, tiesiog aukletojos viso to tik atejus i darzeli apsizvalgyti issiklausinejo, ir man jau tada pasirode, kad aukletojos butent tevu darbovietes akcentuoja. Na sakykim, pasakius kur dirba vyras, iskart viena is aukletoju paminejo, jog kaip tik turi problemu, kurias galetu padeti mano vyras sutvarkyti doh.gif . Ir zinoma, jam nebutu sunku, tiesios, manau, jog santykiai tarp tevu ir aukletoju turetu buti kiek kitokie. suprantu, jog tevai gali remti ir pan darzeli, del darzelio kazka padaryti, bet ne del aukletoju asmeniniu dalyku. Ir man pasirode neprofesionalu tokie pasakymai is aukletojos puses. Todel ir paklausiau, ar taip visuose darzeliuose domisi aukletojai tevu darbovietemis.
Ersi
QUOTE(Prula @ 2010 09 13, 10:47)
Na bet sutarty, ar kažkur jei atmintis nemeluoja reikėjo nurodyti tėvų darbovietes, su telefonais, tipo mažu ką, jei tapsit nepasiekiami  g.gif  biggrin.gif
*

mums to nereikejo i sutartis rasyt, tik namu adresa ir tel, o aukletojos dave dar kazkoki zurnala kur reikejo parasyt savo telefonus ir pareigas, bet nezinau ar is tu pareigu pavyktu dauguma tevu rast, parasai vadybininkas ir kur cia dabar rasi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 09 13, 10:52)
Na klausimu neuzdaviau, nes aukletoja tik padave anketa ir nuejo, sake namie uzpildyti, tad dabar ir pildau. Ne, zinoma, nejokia cia ne paslaptis, tiesiog aukletojos viso to tik atejus i darzeli apsizvalgyti issiklausinejo, ir man jau tada pasirode, kad aukletojos butent tevu darbovietes akcentuoja. Na sakykim, pasakius kur dirba vyras, iskart viena is aukletoju paminejo, jog kaip tik turi problemu, kurias galetu padeti mano vyras sutvarkyti  doh.gif . Ir zinoma, jam nebutu sunku, tiesios, manau, jog santykiai tarp tevu ir aukletoju turetu buti kiek kitokie. suprantu, jog tevai gali remti ir pan darzeli, del darzelio kazka padaryti, bet ne del aukletoju asmeniniu dalyku. Ir man pasirode neprofesionalu tokie pasakymai is aukletojos puses. Todel ir paklausiau, ar taip visuose darzeliuose domisi aukletojai tevu darbovietemis.
*

koks cia darzelis? biggrin.gif
saulės spindulėlis
QUOTE(Prula @ 2010 09 13, 12:47)
Na bet sutarty, ar kažkur jei atmintis nemeluoja reikėjo nurodyti tėvų darbovietes, su telefonais, tipo mažu ką, jei tapsit nepasiekiami  g.gif  biggrin.gif
*

jokiu darbo tel nr nera prasoma parasyti anketoje. o sutartyje taip pat jokio punkto apie darbovietes nera.
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2010 09 13, 12:55)
Papildyta:
koks cia darzelis? biggrin.gif
*

"Kregzdute". Ir dar labai nepatiko tai, kad atejus apsidairyti, kalbant su aukletojomis, kai atrodo kalba turetu suktis apie vaika, darzeli, buvo aptarinejama, kaip va to ar ano vaiko tevai daro ta ar ana, kaip ten vieno vaiko tevai skundziasi bloga materealine padetimi, kai gyvena gerai ir pan. Manau, tokiu dalyku tikrai neturetu aukletojos aptarineti su tevais. Tarpusavyje, tegu, bet ne su kitais zmonemis.
jėga
Esu pildžius ir ne kartą, tokią grafą, kaip tėvų darbovietė, pareigos, darbo tel.nr. Man rodos netgi kasmet tie duomenys registruojami g.gif Nežinau, kam to reikia, bet ir nesigilinu. Mokykloj beje, tas pats (bent jau mūsiškėj).
Na, yra porą kartų auklėtoja paklausus, gal galėtumėt... Bet tai nevadinu pristojimu, ar pagalbos reikalavimu schmoll.gif Tiesiog, nori - padedi, nenori - ne smile.gif
Prula
Gerai, kad aš su savo pareigom nieko padėt negaliu, nebent baudą uždėt lotuliukas.gif
jėga
QUOTE(Prula @ 2010 09 13, 12:15)
nebent baudą uždėt  lotuliukas.gif
*

Arba neuždėt mirksiukas.gif tongue.gif
Baltike
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 09 13, 11:52)
Todel ir paklausiau, ar taip visuose darzeliuose domisi aukletojai tevu darbovietemis.
*

Ir visuose darželiuose, ir mokyklose tokius duomenis pateikti prašo. Juokas juokais, bet prieš kelis metus net ir kolegijoje, kur jau pilnamečiai žmonės mokosi, žurnale mačiau grafas apie tėvų darbovietes užpildytas doh.gif .
Ersi
QUOTE(Baltike @ 2010 09 13, 11:27)
Ir visuose darželiuose, ir mokyklose tokius duomenis pateikti prašo. Juokas juokais, bet prieš kelis metus net ir kolegijoje, kur jau pilnamečiai žmonės mokosi, žurnale mačiau grafas apie tėvų darbovietes užpildytas doh.gif .
*

nikeko nuostabaus biggrin.gif as kai mokinaus ir rasiau prasyma kad sumazintu kaina uz mokslus turejau net tevu alga ar tai uzrasyt ar pazyma pristatyt, ir buvo nesvarbu kad su tevais negyvenau ir pati save issilaikydavau biggrin.gif
eris
QUOTE(Eres @ 2010 09 13, 12:31)
nikeko nuostabaus biggrin.gif as kai mokinaus ir rasiau prasyma kad sumazintu kaina uz mokslus turejau net tevu alga ar tai uzrasyt ar pazyma pristatyt, ir buvo nesvarbu kad su tevais negyvenau ir pati save issilaikydavau biggrin.gif
*

Greiciausiai, kad buvot pas tevus registruota ax.gif
Papildyta:
O siaip musu grupej vienas is teveliu padejo durys i spinta sutvarkyti, kitas (na ne pats o jo darbuotoja) veda sokiu pamokas ir svarbiausia 1) patys pasisiule, 2) ne nemokamai, uz medziaga mes kas kiek galejo davem o sokiu pamokas vel gi kas nori veda. mirksiukas.gif
Ersi
QUOTE(eris @ 2010 09 13, 12:03)
Greiciausiai, kad buvot pas tevus registruota  ax.gif

*

nebuvau biggrin.gif
ezra
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 09 13, 11:52)
Na klausimu neuzdaviau, nes aukletoja tik padave anketa ir nuejo, sake namie uzpildyti, tad dabar ir pildau. Ne, zinoma, nejokia cia ne paslaptis, tiesiog aukletojos viso to tik atejus i darzeli apsizvalgyti issiklausinejo, ir man jau tada pasirode, kad aukletojos butent tevu darbovietes akcentuoja. Na sakykim, pasakius kur dirba vyras, iskart viena is aukletoju paminejo, jog kaip tik turi problemu, kurias galetu padeti mano vyras sutvarkyti  doh.gif . Ir zinoma, jam nebutu sunku, tiesios, manau, jog santykiai tarp tevu ir aukletoju turetu buti kiek kitokie. suprantu, jog tevai gali remti ir pan darzeli, del darzelio kazka padaryti, bet ne del aukletoju asmeniniu dalyku. Ir man pasirode neprofesionalu tokie pasakymai is aukletojos puses. Todel ir paklausiau, ar taip visuose darzeliuose domisi aukletojai tevu darbovietemis.
*

Darbovietes tikrai visuose darželiuose žymisi, arba beveik visuose. Asmeninių problemų gal ir nesprendžia.

QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 09 13, 12:02)
"Kregzdute". Ir dar labai nepatiko tai, kad atejus apsidairyti, kalbant su aukletojomis, kai atrodo kalba turetu suktis apie vaika, darzeli, buvo aptarinejama, kaip va to ar ano vaiko tevai daro ta ar ana, kaip ten vieno vaiko tevai skundziasi bloga materealine padetimi, kai gyvena gerai ir pan. Manau, tokiu dalyku tikrai neturetu aukletojos aptarineti su tevais. Tarpusavyje, tegu, bet ne su kitais zmonemis.
*

O dėl aptarinėjimo, tai ir auklėtojas aptarinėti joms už akių - neetiška, bet mes tai darom. cool.gif
clasica
QUOTE(saulės spindulėlis @ 2010 09 13, 12:02)
jokiu darbo tel nr nera prasoma parasyti anketoje. o sutartyje taip pat jokio punkto apie darbovietes nera.
Papildyta:

*

O kokia grupė? Mes einam į "Kregždutę" ir pildžiau anketą apie tėvų darbovietes, nu ir kas. Asmeniškai niekas nieko neprašė. Dėl darželio vyras ėjo kažką ten daryti, vieną kartą prašė vaikus į šventę nuvežti, galėjom ir nuvežėm. Kažko negalėjom padaryt - atsisakėm. Jokių problemų. O kad apie kažką pliotkinti...viršūnė.
Ramunėlė*
QUOTE(krika @ 2010 09 13, 10:40)
nu gi parašai, kad dirbi UAB "tralia lia". nu iš kur tai auklėtojai žinoti, kuom tas tralia lia užsiima. gi nelandžios internete per paieškos sistemą  lotuliukas.gif nublūsti galima, kol kiekvieno vaiko tėvus aptikrinsi  lotuliukas.gif
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei rimtai, nu tarkim daželyje suserga vaikas, mamai į telefoną prisiskambit negalima, nes tarkim išsikrovė bateriją, tėvelis išvykęs, nu kur tom auklėtojom kreitpis ir med personalui?...gi ir turėtų visais varpais skambinti į darbovietes ir jų ieškoti mirksiukas.gif Kontaktai turi būti mirksiukas.gif
fibi
QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 09 13, 22:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai, nu tarkim  daželyje suserga vaikas, mamai į telefoną prisiskambit negalima, nes tarkim išsikrovė bateriją, tėvelis išvykęs, nu kur tom auklėtojom kreitpis ir med personalui?...gi ir  turėtų visais varpais skambinti į darbovietes  ir jų ieškoti mirksiukas.gif Kontaktai turi būti mirksiukas.gif
*

Butent ,jei nepasiekia telefonu - tai iesko per darbovietes .Maza kas atsitiks.Mes rasemtik kur dirbam - pareigu nereikejo ax.gif
elze1
ir manes darzelyja klause apie tevu darbovietes, uzsirase tecio tel. nr. bet zinoma pareigu nereikejo sakyti. nieko tame blogo nematau smile.gif
Izabelee
O mums reikejo parasyti ir pareigas smile.gif
Mergaite12
QUOTE(elze1 @ 2010 09 15, 20:26)
ir manes darzelyja klause apie tevu darbovietes, uzsirase tecio tel. nr. bet zinoma pareigu nereikejo sakyti. nieko tame blogo nematau  smile.gif
*

Manes irgi klause kur dirbu ir atrodo anketoje pildem ,nu irgi nieko nematau blogo.

Tik kai aukletoja paklause kur dirbu,as atsakiau,ji man pasake,oi zinau as tas jusu algas,tai as atsakant irgi pasakiau,kad zinau aukletoju algas ir pokalbis pasibaige..........Kaip ir mes,taip ir aukletojos megsta aptarineti.
elze1
suprantu darboviete uzsiraso, tel nr abieju teveliu, bet kam tos pareigos? blink.gif
Čiunčia
QUOTE(Eres @ 2010 09 13, 10:40)
gal vertinami ir nera, bet va, pavz, tevelis parase kad dirba ten kazka su statybom, o aukletoja labai netrukus paklausia, gal galetu tevelis suorganizuoti lentu ir kad kas nors padaryti aikstele lauke, a la kaip terasa lotuliukas.gif parasysi kad siuveja, pristos kad ka nors pasiutum   lotuliukas.gif  nu ir pan  lotuliukas.gif
*

Na nemanau, kad pristos piktybiškai, tiesiog pasiūlys, paklaus gal gali , ar turi mama laiko kažką reikalingo pasiūti visiems grupės vaikučiams (pvz. maišelius sportinei aprangai) ar panašiai, jei mamytei nesunku, tai ji mielu noru apsiims , jei labai užimta tiesiog atsisakys, juk prievartos tame nėra mirksiukas.gif Pamenu dukters grupėje vienas tėvelis stalius ar baldžius buvo, tai jo gražiai buvo paprašyta pagaminti naujas spintutes rūbinėje, žinoma, užmokėta buvo iš tėvelių rinktų pinigų, bet visiems buvo džiugu.
O gal tėvelis dirba kokiam muziejuj, bibliotekoj, stomatologijos kabinete, vaistinėje, knygyne ir pan. , kaip bus smagu aplankyti vieno iš vaiko tėvelio darbovietę, tiesiog suorganizuoti išvyką, ekskursiją. O gal tėvelis dirba policininku, negi nesmagu pasikviesti jį į grupę bigsmile.gif

QUOTE(krika @ 2010 09 13, 10:45)
negalima taip  schmoll.gif
aš buvau suorganizavusi nuolaidų korteles kanceliarinėms prekėms. tai nepriėmė. viskas turi būti su valdžia derinama.
Auklėtoja per 3 metus, tik kartą paprašė surinkti pinigėlius pufams medžiagą naują, aptraukti juos. susidėjom ir neisgailiu, nes tuos naujai aptrauktus pufus jau mano mažė zulina, ko vyresnioji nenuzulino  lotuliukas.gif
Papildyta:
Tame ir reikalas, kad ne dėl savo asmeninių reikalų auklėtojos kažko prašo tėvelių - o dėl jų pačių vaikučių.

nu gerai - UAB "Tralia lia" pardavėja. tai ką prašys, kad ką ten parduodat atneškit ir mums? sandėlininkas? ką sandėliuojat prisandėliuokit ir darželiui?
absurdas kažkoks? čia jau tėvų paranoja  lotuliukas.gif
*

drinks_cheers.gif

QUOTE(Ramunėlė* @ 2010 09 13, 21:50)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
o jei rimtai, nu tarkim  daželyje suserga vaikas, mamai į telefoną prisiskambit negalima, nes tarkim išsikrovė bateriją, tėvelis išvykęs, nu kur tom auklėtojom kreitpis ir med personalui?...gi ir  turėtų visais varpais skambinti į darbovietes  ir jų ieškoti mirksiukas.gif Kontaktai turi būti mirksiukas.gif
*

drinks_cheers.gif
Ir dar, prieš keletą metų grupės dienynyose buvo atskira grafa, kurioje buvo būtina įrašyti tėvų darbovietes ir pareigas ir telefono nr.

P.S. čia šiaip, kodėl nekyla tuomet klausimų kam reikalingas auklėtojai jūsų namų adresas? hihihi.gif
ezra
QUOTE(Čiunčia @ 2010 09 16, 14:57)
P.S. čia šiaip, kodėl nekyla tuomet klausimų kam reikalingas auklėtojai jūsų namų adresas?  hihihi.gif
*

thumbup.gif
krika
QUOTE(Čiunčia @ 2010 09 16, 14:57)
P.S. čia šiaip, kodėl nekyla tuomet klausimų kam reikalingas auklėtojai jūsų namų adresas?  hihihi.gif
*

todėl, kad šiuo adresu gyvena ir vaikas lankantis darželį.
ezra
QUOTE(krika @ 2010 09 17, 08:29)
todėl, kad šiuo adresu gyvena ir vaikas lankantis darželį.
*

O koks skirtumas, kur gyvena, juk auklėtojos vaiko namo nevedžioja. O juk vieni gyvena nuosavuose namuose, naujos statybos namuose...
Mergaite12
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 13:40)
O koks skirtumas, kur gyvena, juk auklėtojos vaiko namo nevedžioja. O juk vieni gyvena nuosavuose namuose, naujos statybos namuose...
*

Jau i pievas vaziuojam...................
ezra
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 09 17, 14:57)
Jau i pievas vaziuojam...................
*

Nemanau, kad į pievas, bet tikrai auklėtojoms niekma nereikalingas vaiko adresas. Per 5 m., kuriuos buvom daržely nė karto neprireikė vaiko adreso, bet nurodyt jį turėjom.
Mergaite12
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 13:58)
Nemanau, kad į pievas, bet tikrai auklėtojoms niekma nereikalingas vaiko adresas. Per 5 m., kuriuos buvom daržely nė karto neprireikė vaiko adreso, bet nurodyt jį turėjom.
*

Nu o jeigu atsiranda kokie tevai palaidunai, vaika palieka,telefonais neatsiliepia,belieka eiti ieskoti pagal adresa.Va toki varianta tikrai zinau..............
ezra
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 09 17, 15:09)
Nu o jeigu atsiranda kokie tevai palaidunai, vaika palieka,telefonais neatsiliepia,belieka eiti ieskoti pagal adresa.Va toki varianta tikrai zinau..............
*

Tikiu. drinks_cheers.gif
Žinau variantą, kai namie nieko nebuvo rasta, teko ieškot per darbovietę, o vaikas pas auklėtoją nakvojo. Kažkaip esu įsitikinusi, kad auklėtojos nerenka bereikalingų duomenų. Kam joms save apsikrauti?
Mergaite12
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 14:14)
Tikiu. drinks_cheers.gif
Žinau variantą, kai namie nieko nebuvo rasta, teko ieškot per darbovietę, o vaikas pas auklėtoją nakvojo. Kažkaip esu įsitikinusi, kad auklėtojos nerenka bereikalingų duomenų. Kam joms save apsikrauti?
*

Pagaliau priejom vieningos nuomones;) lotuliukas.gif Nematau bedos,kad Onute ar Almute zinos kur as gyvenu arba kur dirbu. blush2.gif

ezra
QUOTE(Mergaite12 @ 2010 09 17, 15:20)
Pagaliau priejom vieningos nuomones;) lotuliukas.gif Nematau bedos,kad Onute ar Almute zinos kur as gyvenu arba kur dirbu. blush2.gif
*

drinks_cheers.gif Vat ir aš jos nematau, net jei žinos, kuo dirbu. biggrin.gif
Čiunčia
Na, dėl vaiko gyvenamosios vietos, tiesiog tokie reikalavimai, juk jau pasirašant pas direktorę sutartį su darželiu reikia nurodyti adresą smile.gif Tiesiog tokia tvarka smile.gif
krika
QUOTE(ezra @ 2010 09 17, 15:30)
drinks_cheers.gif Vat ir aš jos nematau, net jei žinos, kuo dirbu. biggrin.gif
*

drinks_cheers.gif
aš jau diskusijos pradžioj sakiau, kad aš ne paranojikė schmoll.gif
florida
QUOTE(krika @ 2010 09 17, 16:04)
drinks_cheers.gif
aš jau diskusijos pradžioj sakiau, kad aš ne paranojikė schmoll.gif
*

gal sakau keiciam tema apie ta pati ir apie ta pati......
geriau parasykite kas darzeliuose naujo, gal kokiu idomiu bureliu pas jus atsirado?
agnyte344
Labas mamos,ieskom mes darzelio dukrytej priesmokyklinej grupej ir nezinom kur geriau,siulo mums Traukinuka,gal galit ka apie ji papasakoti,siaip kolkas mes Melnragej gyvenam ir nezinom kur geriau doh.gif Gal padesit 4u.gif
Kaip misko rajono darzeliai? ax.gif
Slapux
QUOTE(agnyte344 @ 2010 09 19, 20:57)
Labas mamos,ieskom mes darzelio dukrytej priesmokyklinej grupej ir nezinom kur geriau,siulo mums Traukinuka,gal galit ka apie ji papasakoti,siaip kolkas mes Melnragej gyvenam ir nezinom kur geriau doh.gif Gal padesit 4u.gif
*

Geri, tik sunkiai su vietom čia 4u.gif O Giruliuose nebandėt klaust? Gintarėly manau be šansų, bet yra dar vienas darželis, ant kalniuko - užkrito pavadinimas doh.gif g.gif
Čiunčia
QUOTE(Slapux @ 2010 09 19, 20:41)
Geri, tik sunkiai su vietom čia  4u.gif O Giruliuose nebandėt klaust? Gintarėly manau be šansų, bet yra dar vienas darželis, ant kalniuko - užkrito pavadinimas  doh.gif  g.gif
*

"Giliukas" matyt mirksiukas.gif , jis pačiame miške, puiki vieta vaikams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnyte344 @ 2010 09 19, 19:57)
*

Pabandykit "Atžalyne" paklaust, ten dvi priešmokyklinės grupės, mažu atsiras vietelė smile.gif Nors šiaip su šiuo darželiu sunku, ten grupės dažniausiai perpildytos smile.gif
agnyte344
QUOTE(Čiunčia @ 2010 09 19, 22:40)
"Giliukas" matyt  mirksiukas.gif , jis pačiame miške, puiki vieta vaikams  smile.gif
Papildyta:

Pabandykit "Atžalyne" paklaust, ten dvi priešmokyklinės grupės, mažu atsiras vietelė  smile.gif Nors šiaip su šiuo darželiu sunku, ten grupės dažniausiai perpildytos  smile.gif
*

Aciu uz patarimus,bandem varpelyje,bet deja vietu nulis schmoll.gif tad nulekem i atzalyna ir ka jus manot,priima thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sia savaite pradesim eiti smile.gif
Tikiuosi patiks ir viskas bus gerai,sake gausim jauna aukletoja.
Mikėtukas
QUOTE(agnyte344 @ 2010 09 20, 11:47)
Aciu uz patarimus,bandem varpelyje,bet deja vietu nulis schmoll.gif tad nulekem i atzalyna ir ka jus manot,priima thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sia savaite pradesim eiti smile.gif
*

kai neveike liepos men musu darzelis 9VARPELIS0, ejom i Atzalyna,
buvom kaip tik tos grupes, kuri, kiek zinau, dabar yra priesmokykline, patalpose, BE GALO SAUNI ten yra aukletoja Regina, mano vaikis ja tiesiog isimylejo biggrin.gif ,
kita irgi faina, berods grupe vadinosi PELEDZIUKAI

o kaip darzelis Atzalynas man tikrai kad patiko, tvarka thumbup.gif , maistas thumbup.gif , ugdomoji veikla irgi liux
Čiunčia
QUOTE(agnyte344 @ 2010 09 20, 10:47)
Aciu uz patarimus,bandem varpelyje,bet deja vietu nulis schmoll.gif tad nulekem i atzalyna ir ka jus manot,priima thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif sia savaite pradesim eiti smile.gif
*

Šaunu, kad pasisekė thumbup.gif Gerų "mokslų" biggrin.gif
agnyte344
QUOTE(Čiunčia @ 2010 09 20, 21:21)
Šaunu, kad pasisekė  thumbup.gif Gerų "mokslų"  biggrin.gif
*

Labai aciu 4u.gif
Guotė
Laba diena...
Norėčiau išgirsti atsiliepimus apie l/d "Švyturėlis" ir "Alksniukas"...
Prašau negailėti komentarų....
kri$tina
4u.gif aš su klausymėliu tokiu ax.gif Sloguojančio vaiko prašo nevest į darželį,o auklėtojos sloguojančios gali eit??? unsure.gif Čia visur taip???
Ersi
QUOTE(kri$tina @ 2010 10 13, 10:06)
4u.gif  aš su klausymėliu tokiu ax.gif Sloguojančio vaiko prašo nevest į darželį,o auklėtojos sloguojančios gali eit??? unsure.gif Čia visur taip???
*

aukletoja galetu ir neateit, bet klausimas ar bus kam but su vaikais, o beto, aukletoja suauges ir labiau protaujantis zmogus, nekisa tikriausiai kitu vaiku buteliuku, piestuku, ir dar bala zino ko i burna, plaunas rankas, ciaudos uzsidengus ir taip toliau ir pan. Aisku blogai, bet kaip tikriausiai del slogom vaikam neduoda mamoms bilioteniu, tai taip ir aukletojom smile.gif
jėga
Auklėtoja negali neateiti ir nedirbti. Nes auklėtojai nedarbingumo TIK dėl slogos niekas neduoda.
kri$tina
QUOTE(jėga @ 2010 10 13, 12:59)
Auklėtoja negali neateiti ir nedirbti. Nes auklėtojai nedarbingumo TIK dėl slogos niekas neduoda.
*

kaip ir dirbantiems tėvams mirksiukas.gif
tai pasakyt,kad neveskit su sloga.... ax.gif
Pacankė
QUOTE(kri$tina @ 2010 10 13, 11:06)
4u.gif  aš su klausymėliu tokiu ax.gif Sloguojančio vaiko prašo nevest į darželį,o auklėtojos sloguojančios gali eit??? unsure.gif Čia visur taip???
*

Pirmą katrą girdžiu tokį bajerį blink.gif
elze1
QUOTE(kri$tina @ 2010 10 13, 11:06)
*

ir teisingai daro. mano mazoji niekada galima sakyti neturejo slogos, o kai pradejo lankyti darzeli nuo rugsejo,tai tris kartus jau spejo sirgti. pati maciau grupeje sloguojanciu ir baisiai kosinciu vaiku. tai ar sazininga kitu vaiku atzvilgiu vesti serganti vaika i darzeli? as tai galiu aukoti savo darbus ir nevesti vaiko i darzeli, o kita ne? ir sedziu trecius metus vaiko atostogose, tik vardan vaiko. po pirmu metu manau igaus imuniteta ir bus paprasciau.

ir pati pagalvokit, kol vesim sloguojancius vaikus, tai ir aukletojos sloguos. jei grupej aukletoja pastoviai turi kelis sloguojancius vaikus ir turi jiems valyti snarglius ir taip istisai, tai kazi kas nesusloguotu pats tokiom salygom.
krika
gerai sloga tai sloga. bet va vaikas ryte atvestas apsivėmė. mama jį toliau rengė, auklytė tuoj bėgo pavalyti.
ryte ne aš vaiką vedžiau, tai sužinojau post factum tokį dalyką, beje tą patį vaiką ir vakare radau darželyje. ačiū die, kad tai vaikui tik nerviniu pagrindu. o jei liga? apsivėmė ir sedėk grupėj toliau?
Ersi
QUOTE(krika @ 2010 10 13, 14:16)
gerai sloga tai sloga. bet va vaikas ryte atvestas apsivėmė. mama jį toliau rengė, auklytė tuoj bėgo pavalyti.
ryte ne aš vaiką vedžiau, tai sužinojau post factum tokį dalyką, beje tą patį vaiką ir vakare radau darželyje. ačiū die, kad tai vaikui tik nerviniu pagrindu. o jei liga? apsivėmė ir sedėk grupėj toliau?
*

na mama jei zino kad cia nerviniu pagrindu delto ir paliko, butu buves koks rotas, nebutum to vaiko radus vakare darze, nes butu toliau vemes ir viduriaves ir tevai butu iskviesti pasiimti.
elze1
na suprantu jei vaikas visada vemia susinervines, o jei ne, tai is kur zinot, kad tai nerviniu pagrindu? mano vyro mama dirba aukletoja, tai kai papasakoja kokiu tik vaiku tevai neatveda ir kokie abejingi jie viskam, tai baisu blink.gif zinoma ne visi, bet daug tokiu yra verysad.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.